|
|
#4621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
![]() muszę ślidzia w śmietanie zrobić Cytat:
P. zgarniał ostatnio przejechaną fiefiórkę z drogi ale to nie nasza była Cytat:
![]() w kaloszach ![]() b. fajne włosy i fryz i kolor ![]() ![]() szczytujem ślidziem
|
|
|
#4622 |
|
BAN stały
|
Myślałem, że będziesz chciała spotkać się z nami (ja i Łinterra) na tych lodach, no ale jeśli uważasz, że chodzi mi tylko o podwózkę i o wspomnianego "szofera", to się grubo mylisz i ranisz me serce
![]() W sztormiaku? A fryzura bardzo ładna, taka rozterkowa właśnie ![]() To coś w stylu "Na złość mamie odmrożę se uszy"?
|
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
a coś ty
to coś w stylu "sa mo zycie, sa mo zycie, takie właśnie jest" pacz ślepy uju co tracisz w wolnym tłumaczeniu of kors nie no żartuję - ot życie complikejted as usual a tak na prawdę juz mówiąc - to klasic wkurf z cyklu "gópi chop" nie pierwszy nie ostatni - powaga - życie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-13 o 02:06 |
|
|
|
#4624 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie, bo rozumim takiego wężą, aligatora itp. ![]() Cytat:
a sama boję się wysokości, ale wybiórczo
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak napisałam bo ogólnie jest przekonanie ze banie się pająków jest śmieszne - sama tak uważam że no kuriozalnie to wygląda - wiem jak podskakuję i piszczę ![]() a ja nie rozumiem zadnej z fobii też - swojej również - nie umiem wytłumaczyć irracjonalnych lęków - zadnych o wybiórczo - dobrze powiedziane - na wieży Eifla było cudnie a na dachu dziadka myślałam że juz spadam na dół misiaki - lecem do łózia - podpiram sie rzęsami - a nie mam niestety doczepionych więc lecem paputki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-13 o 02:28 |
|
|
|
|
#4628 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Dobranoc |
|
|
|
|
#4629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie spitalam gdzie pieprz rośnie i nie biegam za nim z kapciem w celu unicestwienia biere i wynoszę, niech chadza po trawce, a nie ludziach, bo oni tego nie lubiąaaaa i czasem najpierw obfocę jak szczególnej urody jest ![]() ---------- Dopisano o 02:43 ---------- Poprzedni post napisano o 02:31 ---------- Cytat:
no to kolorowych baru idę na tv albo poczytać
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba należę do mniejszości, ale dla mnie womanity to takie sobie słodko-cierpkie owocki kontrowersji brak ![]() na szczęście już ich od dawna nie ma spoo, słuchaj sie, bo dopsz prawi ja na cienie tyż ni mam sposobu, jak się porządnie wysypiam, to są mniejsze, ale i tak czeba podkładem albo korektorem maziać Ide sernik piec dodam do połowy masy kakao i będzie dziś sernik-zebra
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-13 o 09:50 |
|
|
|
|
#4631 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czyżbym też to widziałam ostatnio na parkingu? ![]() Wychodzi na to,że P. to najbardziej suche miejsce w Polsce ![]() Cytat:
Cytat:
![]() fryzura śliczna dzień dobry! jadę zanabywać uszczelkę
|
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
no w sumie
u mnie remont posuwa się jak żółw ale już mam nową ściankę, dziura to przeszłość wczoraj sprzątaliśmy 2 godziny żeby można było w ogóle funkcjonować ale jest względnie, nawet poprasowałam żubranka na wesele ![]() Cytat:
Przeleciałam Was w połowie tylko bo musze iść robić włosy i mejk ap na wesele autobus weselny będzie po nas już ok 11, uwielbiam śląskie zwyczaje ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
co się działo? ![]() było jakieś streszczenie...
|
#4634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Baw się dobrze, Ewuniu! i śię za bardzo nie napracuj Maju, strasznie lubię zebrę- ale taką piaskową
|
|
#4635 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Tż poszedł wczoraj później spać niż ja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I to co ciekawe nie w piwnicy tylko w domu Kciały wyjść z kibla, łazienki, a jak byłam mała to mieliśmy szczura w domu I chwilę potrwało zanim Tata go dopadł, bo gdzieś wlazł chyba za jakiś mebel czy cuś. Muszę Mamy spytać jak to dokładnie było A na mego sąsiada szczur naskoczył w piwnicy zza półek ze słojami ![]() Węży tez nie lubię za bałdzo Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-08-13 o 10:40 |
||||
|
|
|
#4636 | ||
|
Nindżopesz
|
Cudne
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja jutro będę robić vesenkowy sernik0brownies z malinami Cytat:
W I poście Zresztą jutro lub pojutrze bar będzie dobity, więc będzie nowe streszczenie w nowym barze ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Spadam sprzątać, bo potem idziemy na urodziny synka koleżanki
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Betty!
Działo się działo, ale jak było, tak zostało. Jedni nie mieli dziur, a mają a inni odwrotnie. Wszyscy są ładniejsi, niż w zimie, a szczególnie Rozterka. Gucio zna już 100 słow
|
#4639 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Słońce za oknem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4641 | |||
|
Zakorzenienie
|
cudnościCytat:
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może w przyszłym tygodniu uda się zaglądać częściej niż z doskoku ![]() trochę podczytywałam, ale trudno to ogarnąć... Guciowi gratuluję postępów ![]() Ju złożyłam podanie do detektywów ochroniarzy, ale na stanowisko w swoim zawodzie (sic!), na co chuop ugasił entuzjazm mówiąc żebym się nie napalała, bo tam duże roatacje pracowników są ![]() od poniedziałku mam ekipę dociepleniową na ścianie głównej. jak nocą zapomnę dokładnie zasłonić okno, to z rana słyszę "o! panienka jeszcze nie wstała" ![]() jedyny plus, to że rusztowanie mogę wykorzystać jako balkon lub wyjście awaryjne, wystraczy nogi przez okno przerzucić ![]() poza tym zarzuciłam na włosy ognisty oranż i ![]() nic nie piszą na opakowaniu kiedy zlezie...
|
|
|
|
|
#4643 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Rodzice zabrali wnuczka do jutra,mąż w robocie-co by tu,co by tu
Uprzedzając sugestie-podłogi umyte Okien nie ruszam,wykluczone
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
obcięłam długa spódnicę i zrobiłam przed kolano
![]() Co jest, że od kiedy schudłam chce mi się miniów i bluzek z dekoltem? A prawie nic takiego nie mam. Ki diabeł mnie opętał? ![]() I chyba pójdę na wesele sama bo koleżanka, z którą miałam iść nagle szczela fochy "jak nie chciała mnie zaprosić to łaski bez" Nic to, że panna młoda nie pracuje i całe wesele sponsorują jej rodzice i to oni decydowali ile osób ma zaprosić i że mają być wszyscy koledzy i koleżanki z klasy z naszej wsi, a z innej już nie i basta, choć to oznacza, że nie mogła zaprosić naszej wspólnej kumpeli, za to będzie moja popie*****na kuleżaneczka ze swoim narzeczonym, ta, której nikt nie lubi, łącznie z samą panną młodą ![]() trudno, najwyżej kupię jakiś prezent (bo kasy za bardzo nie mam w kopertę), pójdę i zjem i wypiję Odechciało mi się tego wesela ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-13 o 12:07 |
|
|
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maju, czy w twoim życiu dzieje się cokolwiek pozytywnego? Segregujemy pamiątki po Mamie Wojtka, patrzę- różaniec. "Wojtek, jaki paskudny różaniec- z pożółkłego plastiku, jak stare zęby" "Wcale nie paskudny- to jeden z pierwszych osiemnastowiecznych plasików- widać, że ma duży przebieg, a zobacz, nie popękał. I jaki leciutki! Można się szybciuteńko modlić"
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-08-13 o 12:51 |
|
|
|
|
#4646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I może jutro pojadę ze starszymi na jakąś wycieczkę...ale mi się chce przejechać gdzieś ![]() A wesela mi się odechciało, bo jedyną fajną koleżanką jest panna młoda. Reszta to takie wiejskie plotkary, zazdrośnice albo sfochowane księżniczki Jak nie będę miała z kim pić ani tańczyć to już za bardzo mi się nie kce iść... ![]() a może tylko na ślub pójdę, złoże życzenia, dam kwiotki i tyla ![]() z drugiej strony szkoda będzie wieczorem, jak muzykę z remizy będzie słychać, że tyle żarła i wódki mnie omija... no i możliwość potańczenia i pogadania z kumpela zanim się wyprowadzi... za te wszystkie lata podstawówki, pierwsze dyskoteki w remizie, na które chodziłyśmy nocą, ech... ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-13 o 13:14 |
||
|
|
|
#4647 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
nom..pierwszą linijke ogarniam,a reszte juz niebardzo Cytat:
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
To i tu się wyżalę
![]() Dostałam 8 flakonów poowijanych w gazety W KOPERCIE jako LIST, gdzie nawet jako formę wys. wybrałam paczkę, 1 flakon doszedł zmiażdżony, sprzedawca zgodził się na zwrot - tylko, żebym odesłała. Otrzymałam zwrot, wystawiłam 8 komentarzy pozytywnych w tym za ten 1 flakon o prawidłowej, bez zbędnych emocji, same suche fakty treści "Komentarz pozytywny, choć powinien być neutral ze względu na to, że przesyłka była źle zabezpieczona i ten flakon uległ zmiażdżeniu, ale sprzedawca zachował się w porządku i oddał pieniądze za ten flakon - stąd komentarz pozytywny" To otrzymałam 7 komentarzy "ok", gdzie zawsze wystawiał inne, czyli rozumiem, że miały coś sugerować + do Indian Holi "Osoba trochę nerwowa, lubi pouczać ale tak poza tym OK" Paranoja Ja chyba opiszę całą sprawę all., które się pewnie tym nie przejmie, ale ... ![]() Wysłał niezabezpieczone, w kopercie, inna forma wys. w aukcji ... ![]() Napisałam sprzedawcy, że w obowiązku sprzedawcy jest prawidłowe zabezpieczenie flakonów, to dowiedziałam się, że go POUCZAM ![]() Może zacytuję: "Ale Pani uparta, Pani sie wydaję że ja specjalnie to zrobiłem? Ponad 400 kupujących nie miało nic do zarzucenia a Pani ciągle o tym że w kopertach i że zawinięte w gazety...niektórzy kupujący kupili po 15 do 20 sztuk i wszystko było dobrze..nie rozumiem tej agresji...napisałem wcześniej że załatwimy tą sprawę i już Po co te nerwy zwlaszcza że wine za to ponosi poczta...ani Pani ani ja..." Po prostu rewelacja, uparta jestem, bo zwracam uwagę, że nie wysyła się 8 flakonów w kopercie, gdzie nawet w aukcji formą wys. jest paczka, dostałam listem Jak widać powinnam się cieszyć, że 20 flakonów nie dostałam w kopercie ![]() I Boże jaka ja jestem okropna, jak śmiem wymagać dobrego zabezpieczenia I sprzedawcy się wydaje chyba, że jak wyśle szklankę w gazecie w kopercie i poczta zgniecie, to wina poczty, nie jego, przecież to nie on zgniótł Jak widać sprzedawca nie ma obowiązku zabezpieczania przesyłki Ost. mail od sprzedawcy "Przelew wysłany - pozdrawiam i przepraszam za niedogodności" Jak widać sprzedawca uważa, że ja mu chyba krzywdę tym komentarzem zrobiłam, wystawiłam prawidłowy komentarz ![]() I teraz ja chcę powystawiać na all., a potencjalny kupujący może się czymś takim sugerować, bo jakby nie było zawsze wystawiał "Zdecydowany POZYTYW !!! Konkretnie,sympatycznie i w pełni zawodowo.POLECAM w 100%!!!" A tu ok Nie koniecznie każdy doczyta, że mój komentarz był bez emocji, zwykłe fakty ![]() No nic, wyżaliłam się ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Nie dość, że miałam horrorowy sen , to jeszcze to, już mi słabo ![]() Trzeba było chyba jeszcze nie wstawać i spać do 15
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
nie ma czym
![]() kompakt-cyfrowka i dzieckowa komórka się wakacjują, lustro cyfrowe i kamera w mojej komórce niesprawne. w przyszłym tygodniu doleci taśma i jak uda mi się wymienić to mój telefon odzyska pełną sprawność, no i lalki też powinny już wrócić ale pewnie nie będzie już co focić Cytat:
|
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Pozziomko- wdawanie się z takim gościem w dyskusję jest bez sensu. Dla mnie jedynym istotnym ( i miażdżącym) argumentem jest to, że miał wysłać paczkę, a wysłał list. A niedostateczne zabezpieczenie itd bym pominęła.
Komentarz rownież wystawiłaś Mu łaskawy... i on to wykorzystał. Pocieszam bardzo i nie wściekaj się już- a na siebie to zdecydowanie nie.
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

ale to nie nasza była 

dodam do połowy masy kakao i będzie dziś sernik-zebra
A jak im nie damy to trudno,nasza i ich strata 

I chwilę potrwało zanim Tata go dopadł, bo gdzieś wlazł chyba za jakiś mebel czy cuś. Muszę Mamy spytać jak to dokładnie było 

cudności