Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 525 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-13, 11:50   #15721
dagaa81
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
ja nowa i nieobeznana, szukając opinii o dr Jarlińskim trafiłam na wizażowe forum i się zaczytałam, jesteście nieocenioną skarbnicą wiedzy po wakacjach wybieram się na konsultacje do dr żeby w końcu zamienić dwa kamienie w skarpetach na piękne krągłości. jeśli byście były skłonne doradzić w sprawie rozmiaru będę wdzięczna dozgonnie, nie chce iść na konsultacje, które jak doczytuje nie trwają długo kompletnie nieprzygotowana. mam 169cm waże 57kg stanik 75a obwód w miseczce 86cm, po wykarmieniu trzech córeczek niewiele zostało ale też moje pragnienia nie są wielkie, ładna okrągła pełna miseczka B ( choc mój mąż wielbiciel małych piersi jak zawsze twierdził już negocjuje, że może by jednak coś więcej) czego powinnam szukać o co pytać, co polecacie? nie chce żeby siedząc na plaży ludzie gapili się bo ma zrobione cycki tylko bo ma świetne cycki
Ja jestem pacjentką dr Jarlińskiego i juz od prawie 6 m-cy mam implanty. Jeśli jesteś zwolenniczką małych zgrabnych biustów-trafiłaś na dobrego specjaliste bo on właśnie jest zwolennikiem takich naturalsów ja mam 173 cm wzrostu i ważyłam wtedy 70 kg (teraz wzięłam się za siebie i nieco schudłam) a rozmiar nosiłam 75a, małe b-teraz nosze 75D, implanty okrągłe 400mml-wywalczone!!!! bo dr chciał dać mniej ale ciesze się z rozmiaru bo jest dla mnie idealny Dr wszystko Ci doradzi i odpowie na wszystkei wątpliwości-powiesz mu tylko jakiego efektu oczekujesz a on już coś Ci dopasuje Powodzenia!!
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 12:14   #15722
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
moje są okrągłe i to chyba największa różnica
i ja mam najtwardsze ze wszystkich możliwych Allerganów ... chociaż jak dla mnie już wyjątkowo miękkie
Dzięki za odpowiedz

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
A ja się na tym nie znam.Kiedyś zobaczyłam u asiscy fotki jej cycoli i jej wyjściówkę.Wyglądał identycznie jak ja przed op.Więc takie chciałam.Mój lekarz robi tylko w Mentorach a tylko tą firmę chciałam,bo ją znałam.Anatomy dla mnie jakoś tak dziwnie wyglądały,jaakby wiszące były a ja chciałam sterczące i okrągłe.Więc już kolejna wskazówka była - Mentor i okragłe.Dziewczyny pisały gdzieś w środku tych tysięcy postów,że brać nie mniej niż 400cc więc to też sobie zapisałam i podczas dobierania poprosiłam o ten model.
Także u lekarza na kontorli podczas przymiarek to mierzyłam Mentora okrągłe (od razu o okrągłe poprosiłam) i zaczęłam od 325,a skończyłam na 400cc HP.Lekarz uważał,że 375cc to już jest dobrze,ale jak laski pisały,że one później ciut maleją to wolałam wziąć większe i nie żałuję!!

Generalnie to polecałbym ci trochę czasu poświęcić i przerzucić forum w prawo i w lewo i znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.Ewentualnie szukaj info w necie na innych stronach.
Mój Doktor pracuje na wielu firmach, Allergany, Nagory, Mentory, ale dla mnie wybrał Allergany, tłumaczył ze są bardziej wypełnione niż Nagory itd.
I że przy mojej wyjściówce muszę być anatomy nie okrągłe.
I rozmiar też dobraliśmy wspólnie także ja jeśli chodzi o implanty to zdaję się na Doktora

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-08-13 o 12:20
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 13:13   #15723
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedz

Mój Doktor pracuje na wielu firmach, Allergany, Nagory, Mentory, ale dla mnie wybrał Allergany, tłumaczył ze są bardziej wypełnione niż Nagory itd.
I że przy mojej wyjściówce muszę być anatomy nie okrągłe.
I rozmiar też dobraliśmy wspólnie także ja jeśli chodzi o implanty to zdaję się na Doktora
Musi,albo i nie musi.
Ja słyszałam,że kobiety po porodzie powinny mieć anatomy,za to te przed ciążą to okrągłe.Oczywiście jak widać to jest jedna wielka bajka .Jeżeli wolisz okrągłe to nie daj sobie wsadzić anatomów.I na odwrót.Przymierzaj ile się da.Bo cycole masz już do końca życia
Stary 2011-08-13, 13:39   #15724
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Musi,albo i nie musi.
Ja słyszałam,że kobiety po porodzie powinny mieć anatomy,za to te przed ciążą to okrągłe.Oczywiście jak widać to jest jedna wielka bajka .Jeżeli wolisz okrągłe to nie daj sobie wsadzić anatomów.I na odwrót.Przymierzaj ile się da.Bo cycole masz już do końca życia
Ja też to słyszałam odnośnie dobierania implantów...
wyjątek : niewiszące piersi po karmieniach albo ich brak- okrągłe

Ale jak widać okazuje się inaczej

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 14:28   #15725
Agatau88
Zakorzenienie

Pisałam maile do kilku klinik i wysyłałam swoje zdęcia.
Byłam rowniez 2 lata temu u dr Szczyta.
I każdy twierdzi że dla mnie anatomy-zarówno dr Szczyt, dr Broma oraz Ci "mailowi" lekarze.
Jedyny wyjatek-dr Polak, On chciał dać mi okragłe.
Poza tym same anatomy.
A co ja chcę?-mi naprawdę implant nie robi roznicy czy on bedzie okragly czy anatomiczny, pokazałam lekarzowi swoje zwisy i chciałam zeby było dobrze to powiedział że mamy wypełnić te miejsca gdzie nie ma piersi i już.
Okrągłe byłyby u mnie nienaturalne i nie wypełniły ak trzeba środka-a jak bedzie to zobaczymy
Stary 2011-08-13, 14:43   #15726
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Agatau,
okrągłe wypełniają całą pierś... zawsze; natomiast anatomki niekoniecznie
ale nie będziemy wchodzić w kompetencje Dr, bo on Ciebie widział i dopasował implanty zarówno do Twojej budowy, budowy Twojej klatki, ułożenia piersi, jak i do Twoich oczekiwań

Stary 2011-08-13, 14:46   #15727
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agatau,
ale nie będziemy wchodzić w kompetencje Dr, bo on Ciebie widział i dopasował implanty zarówno do Twojej budowy, budowy Twojej klatki, ułożenia piersi, jak i do Twoich oczekiwań
To już robicie mi metlik w głowie
Dr mnie pomierzył, obejrzał i wybrał anatomy, dr Szczyt tez, a dr Polak okragle.
To ja juz sama nie wiem, ale implanty juz mam w klinice więc nie zmienię decyzji
Stary 2011-08-13, 14:55   #15728
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Agatau,
Święta racja

Cytat:
Dr mnie pomierzył, obejrzał i wybrał anatomy, dr Szczyt tez, a dr Polak okragle.
To ja juz sama nie wiem, ale implanty juz mam w klinice więc nie zmienię decyzji
Decyzje i tak należy do Ciebie.Lekarz Ciebie widział i dobrał (mam nadzieję) najlepsze dla Ciebie.
Horo ma rację.Nie można tak zupełnie sugerować się tym co my mamy.Każda z nas jest inna i ten sam implant będzie inaczej wyglądał.
Ja jak już pisałam wcześniej odrzuciłam opcje anatomów i nawet nie podejmowałam rozmowy o nich.Być może byłby lepsze od tych co mam,ale ja nie chciałam.
Pooglądaj galerie dziewczyn i zobacz jak różne modele wyglądaja i przy jakiej wyjściówce.
Stary 2011-08-13, 14:57   #15729
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Święta racja

Decyzje i tak należy do Ciebie.Lekarz Ciebie widział i dobrał (mam nadzieję) najlepsze dla Ciebie.
Horo ma rację.Nie można tak zupełnie sugerować się tym co my mamy.Każda z nas jest inna i ten sam implant będzie inaczej wyglądał.
Ja jak już pisałam wcześniej odrzuciłam opcje anatomów i nawet nie podejmowałam rozmowy o nich.Być może byłby lepsze od tych co mam,ale ja nie chciałam.
Pooglądaj galerie dziewczyn i zobacz jak różne modele wyglądaja i przy jakiej wyjściówce.
Wlasnie widziałam, nawet taka sama wielkość implantu daje całkiem inny efekt.
Ja myślę że Dr wie co robi, przecież działa zgodnie z tym co ja chcę mieć, mam nadzieje osiagnac naturalny efekt. Ja nie sugerowałam implantu, rodzaju, wielkości ani firmy. Dr sam dobrał wszystko, a byłam u Niego nieraz
Napiszcie mi podsumowując która ze stalych bywalczyn tu ma anatomy?
MyaDiva, kasia1988stce?
A listopadowa jakie ma implanty?
Caty i Ross są od dr Bromy, mają Nagory ale nie wiecie czy anatomy czy okrągłe?
W podpisie tego nie ma.

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-08-13 o 15:02
Stary 2011-08-13, 15:00   #15730
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
chodzi mi o to, że nieprawdą jest gdy piszesz, ze okrągłe nie do końca wypełnią pierś, a anatomki tak.
Okrągłe zawsze wypełniają piersi

Stary 2011-08-13, 15:05   #15731
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
chodzi mi o to, że nieprawdą jest gdy piszesz, ze okrągłe nie do końca wypełnią pierś, a anatomki tak.
Okrągłe zawsze wypełniają piersi
To ja już nic nie wiem
Kurcze no mam nadzieję ze bede miała te piersi
Wyżej wypisałam Dziewczyny z anatomkami? Któreś jeszcze?
yoko?
Stary 2011-08-13, 15:23   #15732
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
To ja już nic nie wiem
Kurcze no mam nadzieję ze bede miała te piersi
Wyżej wypisałam Dziewczyny z anatomkami? Któreś jeszcze?
yoko?
Dla mnie anatom zawsze wyglądał tak: nic nic i nagle pierś a okrągłe to okrągłe-patrzysz i od razu widzisz cycek-dekold pełny. Ze mna na sali leżała laska i miała anatomy-później jeszcze wielokrotnie widziałyśmy się na kontroli-miała płaski dekold a dopiero później coś tam cycka-ale to zależy od efektu jaki chce się uzyskać-jesli wolisz naturalnie wygladające piersi-to OK-anatomy sprawiaja wrażenie naturalnych-jesli jednak zależy Ci na widocznym pełnym biuście-to tylko okrągłe-mi dr tez proponował anatomy ale uparłam się na "piłki" i nie żałuję Wszystko jednak zalezy od tego jak chcemy wygladać i jaka jest nasza wyjściówka Ja jestem zwolenniczka duzych okragłych piersi-jak juz się kroic to raz a porządnie
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 15:30   #15733
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Dla mnie anatom zawsze wyglądał tak: nic nic i nagle pierś a okrągłe to okrągłe-patrzysz i od razu widzisz cycek-dekold pełny. Ze mna na sali leżała laska i miała anatomy-później jeszcze wielokrotnie widziałyśmy się na kontroli-miała płaski dekold a dopiero później coś tam cycka-ale to zależy od efektu jaki chce się uzyskać-jesli wolisz naturalnie wygladające piersi-to OK-anatomy sprawiaja wrażenie naturalnych-jesli jednak zależy Ci na widocznym pełnym biuście-to tylko okrągłe-mi dr tez proponował anatomy ale uparłam się na "piłki" i nie żałuję Wszystko jednak zalezy od tego jak chcemy wygladać i jaka jest nasza wyjściówka Ja jestem zwolenniczka duzych okragłych piersi-jak juz się kroic to raz a porządnie
nic dodać nic ująć

Stary 2011-08-13, 15:30   #15734
Agatau88
Zakorzenienie

Ale przecież są tu Dziewczyny które mają anatomy i dekoloty mają pełne, ładne?
Stary 2011-08-13, 15:41   #15735
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Ale przecież są tu Dziewczyny które mają anatomy i dekoloty mają pełne, ładne?
każdemu podoba się coś innego...
jedna z nas postawiły na naturalność i jak chcą "bułeczki", to zakładają stanik.
Inne wolą efekt "okrąglasków", które nawet bez stanika są bułeczkami...
i nie znaczy to, ze anatomki nie dają ładnych, pełnych dekoltów...

Stary 2011-08-13, 15:42   #15736
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
każdemu podoba się coś innego...
jedna z nas postawiły na naturalność i jak chcą "bułeczki", to zakładają stanik.
Inne wolą efekt "okrąglasków", które nawet bez stanika są bułeczkami...
i nie znaczy to, ze anatomki nie dają ładnych, pełnych dekoltów...
Ja już sama nie wiem co chcę, widzę efekty i w sumie wszystkie piersi tu są piękne.
Stary 2011-08-13, 15:57   #15737
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Dalmatynka101 15.08 -2
Vipera 20.08- 7
Agatau88 26.08-13

MyaDiva
póki co ciśnienie jest ok, chyba że zdenerwuję się przy pomiarze
Dziś trzynasty i naszej Agatau trzynaście dni zosłało ciekawe kiedy ciśnienie zacznie skakać- tzn kiedy zaczniesz się denerwować.
A Dalmatynka to juz chyba torbę do szpitala szykuje

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja podobnie jak Sensuel prawie placze ze szczescia i ciagle jestem szczesliwsza
Nikt mnie nie widzial, ale pokazywalam mamie i TZ zdjecia jak wrocili z pracy
Mama zachwycona z lekko nutka zazdrosci- zaraz po swoich zaczela sie macac i stwierdzila, ze tez by takie sterczace chciala.

Moj TZ nie podnieca sie moimi panienkami , z niechecia je oglada, bo nie moze pomacac Ostatnio stwierdzil, ze nie widzi, zadnej roznicy przed i po jak jestem w staniku pooperacyjnym. I oto chodzi bo nikt nie widzi. Ci co nie wiedza o operacji, nawet nic nie podejrzewaja, a Ci co wiedza dziwnie na mnie patrza, jakbym sciemniala, ze robie panienki Szczerze to tak wygladalam w push up Ale jak uwolnie bimbalki za 2 miesiace to bedzie roznica
jak je uwolnisz to dopiero będzie się działo Bo w tych pancernikach to faktycznie nic nie widać- całkiem jak przed operacją w gąbkowych. No ale jak teraz gąbkowy założysz- to klękajcie narody

Cytat:
Jestem megaśnie szczęśliwa i nawet mój TŻ jest podjarany jak nic .

Jaki bloker masz na myśli?? Jakiś faktor np. 50 + czy coś innego ? Nie ukrywam,że bloker kojaży mi się głównie z ziają.
Dziękuję za przydatne informacje

A tak swoją drogą to zauważyłam dzisiaj,że mięsień lewej piersi się już rozluźnił ciut tj.mam na myśli,że nie ciągnie mnie już i przez to lewą rękę/ramię mam bardziej sprawną.
Za to prawa ciągnie w dół,czasami miewa przykórcze a prawa ręka nie jest tak sprawna jak lewa .W wielkości różnicy nie ma,siniaków nie ma,gulek żadnych też nie....no to chyba wszystko ok jest.Mam nadzieję,że niedługo puści.
No i dzisiaj plecy zaczęły mnie boleć w okolicy łopatek.Śpię prawie na siedząco,co w zasadzie spróbuję już zmienić,bo mnie to wkurza trochę.Cała zdrętwiała i obolała rano się budzę.
Tak, tak- faktor 50+ jak najbardziej jest dobry Ja mam taki w sztyfcie- do ust. Ale każdy 50+ będzie wystarczający.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-08-13 o 16:09
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 16:23   #15738
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Dziś trzynasty i naszej Agatau trzynaście dni zosłało ciekawe kiedy ciśnienie zacznie skakać- tzn kiedy zaczniesz się denerwować.
A Dalmatynka to juz chyba torbę do szpitala szykuje

No właśnie tak wyszło-13 i 13 dni
A ciśnienie póki co ok, tylko watpliwosci odnosnie wkładek mnie nachodzą-Dziewczyny mi tu ziarno niepewności zasiały

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-08-13 o 16:29
Stary 2011-08-13, 16:43   #15739
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie tak wyszło-13 i 13 dni
A ciśnienie póki co ok, tylko watpliwosci odnosnie wkładek mnie nachodzą-Dziewczyny mi tu ziarno nieewności zasiały
hihi
myślę że akurat Ty odnośnie dobranych wkładek nie powinnaś mieć wątpliwości. Twój dr świetnie Ci je dobrał- z głową, że tak powiem Nie po to by wypchać pierś na maxa - bo to rzadna sztuka .U Cibie wyjścióweczka jest troszkę trudna - pochopna decyzja mogłaby dać zły efekt. U Ciebie potrzebna jest korekta tego co masz, nadanie kształtu piersią - a nie zrobienie nowych od początku, napompowanie objętością - bo po co? Nie zgodzę się z tym, że każdy może mieć okrągłe wkładki- tzn może ale co z tego wyjdzie I jednak decyzję czy anatomki, czy okrągłe zostawiłabym lekarzowi

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-08-13, 16:45   #15740
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
hihi
myślę że akurat Ty odnośnie dobranych wkładek nie powinnaś mieć wątpliwości. Twój dr świetnie Ci je dobrał- z głową, że tak powiem Nie po to by wypchać pierś na maxa - bo to rzadna sztuka .U Cibie wyjścióweczka jest troszkę trudna - pochopna decyzja mogłaby dać zły efekt. U Ciebie potrzebna jest korekta tego co masz, nadanie kształtu piersią - a nie zrobienie nowych od początku, napompowanie objętością - bo po co? Nie zgodzę się z tym, że każdy może mieć okrągłe wkładki- tzn może ale co z tego wyjdzie I jednak decyzję czy anatomki, czy okrągłe zostawiłabym lekarzowi
Dziękuję za odpowiedz
Masz rację Kochana ja mam trudną wyjsciowke i nie trzeba u mnie jakoś napompować biustu
A własnie nadać kształt
Tyle że wiadomo że chciałabym mieć ten biust taki fajny okrąglutki i kształtny I nie na pasie a zaczynający się w miarę wysoko
Stary 2011-08-13, 16:56   #15741
BladaMary
Raczkowanie

Tak swobodnie rozmawiacie o powiększaniu biustu...
Myśle o tym coraz częściej. Wie ktoś co to jest kurza klata ? Mam to coś. Do tego piersi maluśkie. To daje szokujący efekt braku piersi
Nie wiem co o tym myśleć, mam 18 lat a kobiety w mojej familii mają raczej małe...
Boje sie zabiegów. Ale chciałabym mieć B

jestem płaska

58 kgjutro
BladaMary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 16:58   #15742
zabulek1
Wtajemniczenie

Co sie dzisiaj nalazilam z dziecmi , ludzie padam na twarz
Od rana na zakupach, pieszo, bo to buty potrzebne dla chlopakow, to bluzki, itd. Wiec lazimy, kazdy z siateczka, bo przeciez ja dzwigac nie moge hehehe Ubralam podkoszulek z glebokim dekoldem, tzn, konczyl sie tam gdzie zaczyna pancernik Pas sciagalam na wyjscie, a jak przychodzilismy na chwile do domu to zakladalam I tak w kolko, bo dlugi spacer z lodami sobie zrobilismy brzegiem morza
Chyba musialam miec strasznie zadowolona mine, bo WSZYSCY przechodnie sie do mnie usmiechali U mnie na wyspie i tak duzo ludzi usmiecha sie przechodzac obok, prawie wszyscy, ale dzisiaj to jakis rekord tych usmiechow Juz sie widze jak sie wiozlam, dumna jak paw i z dziwnie zadowolona mina Dekold wygladal rewelacyjnie, mimo, iz nic tam nie podskakiwalo Ciekawe ile osob zauwazylo, ze to nienaturalne cycuchy

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-08-13 o 17:05
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 17:06   #15743
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedz
Masz rację Kochana ja mam trudną wyjsciowke i nie trzeba u mnie jakoś napompować biustu
A własnie nadać kształt
Tyle że wiadomo że chciałabym mieć ten biust taki fajny okrąglutki i kształtny I nie na pasie a zaczynający się w miarę wysoko
Będą takie jak chcesz - przecież dr. wie jakie mają wyjść, byłaś na konsultacjach w tej sprawie kilka razy. Poza tym Twój lekarz nie ma skłonności do robienia po swojemu, wg. własnych upodobań i być może umiejętności - więc z pewnością się zrozumieliście i nie musisz się obawiać, że po operacji to głównie lekarz będzie zadowolony z efektu - a nie Ty.

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Napisane przez BladaMary Pokaż wiadomość
Myśle o tym coraz częściej. Wie ktoś co to jest kurza klata ? Mam to coś. Do tego piersi maluśkie. To daje szokujący efekt braku piersi
Nie wiem co o tym myśleć, mam 18 lat a kobiety w mojej familii mają raczej małe...

jestem płaska
Wiemy co to kurza klatka- były tu nawet dwie dziewczyny które powiększały piersi tą przypadłością Jedna z nich miała założony własny topik - jeśli wpiszesz w wyszukiwarkę to z pewnością go odnajdziesz

Stary 2011-08-13, 17:09   #15744
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

jestem płaska
Hej
Ja teraz tez mam kurza klate, bo mi tak mostek spuchl
A tak na powaznie, to kiedys jak jeszcze bylam uzalezniona od ogladania biustow, widzialam na rozowym forum dziewczyne z kurza klatka przed i po operacji i powiem Ci, ze efekt byl swietny po Jeszcze jak potem dala zdjecia w staniczkach i ubraniach, to ten efekt kurzej klatki znikal prawie zupelnie

I dlaczego chcialabys B??? Jak juz dac sie pociac, to przynajmniej za pelne C, albo wiecej Jak troche posiedzisz na forum to nabierzesz ochoty na znacznie wiekszy biuscik

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-08-13 o 17:12
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 17:11   #15745
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Od rana na zakupach, pieszo, bo to buty potrzebne dla chlopakow, to bluzki, itd. Wiec lazimy, kazdy z siateczka, bo przeciez ja dzwigac nie moge hehehe Ubralam podkoszulek z glebokim dekoldem, tzn, konczyl sie tam gdzie zaczyna pancernik Pas sciagalam na wyjscie, a jak przychodzilismy na chwile do domu to zakladalam I tak w kolko, bo dlugi spacer z lodami sobie zrobilismy brzegiem morza
Chyba musialam miec strasznie zadowolona mine, bo WSZYSCY przechodnie sie do mnie usmiechali U mnie na wyspie i tak duzo ludzi usmiecha sie przechodzac obok, prawie wszyscy, ale dzisiaj to jakis rekord tych usmiechow Juz sie widze jak sie wiozlam, dumna jak paw i z dziwnie zadowolona mina Dekold wygladal rewelacyjnie, mimo, iz nic tam nie podskakiwalo Ciekawe ile osob zauwazylo, ze to nienaturalne cycuchy
No, no - proszę bardzo! i nich ktoś powie że własne zadowolenie nie jest ważne. I teraz już zawsze tak będzie

Stary 2011-08-13, 17:40   #15746
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
No, no - proszę bardzo! i nich ktoś powie że własne zadowolenie nie jest ważne. I teraz już zawsze tak będzie
Wlasne zadowolenie i komfort psychiczny Teraz moge sie pochylac i robic wszystko, bez uwazania, zeby gratisy nie wyjrzaly z cholernego push up Nigdy wiecej gabek i push up Tylko wygodne staniki, zeby panienki czuly sie dobrze i zeby dluuuuuuugo byly ladne
Teraz brzuch zszedl na drugi plan To zawsze brzuszek piescilam i kremowalam i cwiczylam, a teraz szybko go mazne balsamem i zabieram sie za dlugie kremowanie piersi Ale jak juz bede mogla cwiczyc to mu wynagrodze te zaniedbania

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Dziewczyny czy moge zaczac cwiczyc na stepperze i rowerku tak 2 tygodnie po operacji??? Mnie juz tak korci, zeby wskoczyc chociaz na stepper, bo i tak pracuja nogi, poslady no i miesnie skosne brzucha, ale klatki nie bede obciazac Chyba
Stary 2011-08-13, 17:53   #15747
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:

jestem płaska
Kurza klatka to choroba, a właściwie wada, masz ją pewnie od urodzenia.
W takich przypadkach wydaje mi się że zabieg po czesci jest refundowany?

Cytat:
Gratuluję, od Ciebie bije radość

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Będą takie jak chcesz - przecież dr. wie jakie mają wyjść, byłaś na konsultacjach w tej sprawie kilka razy. Poza tym Twój lekarz nie ma skłonności do robienia po swojemu, wg. własnych upodobań i być może umiejętności - więc z pewnością się zrozumieliście i nie musisz się obawiać, że po operacji to głównie lekarz będzie zadowolony z efektu - a nie Ty.[COLOR="Silver"]
I dlatego ufam Doktorowi, a jak wyjdzie tak wyjdzie Najwyzej będę Wam tu narzekać

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-08-13 o 17:59
Stary 2011-08-13, 20:26   #15748
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Też tak myślę...

Cytat:
Ja już sama nie wiem co chcę, widzę efekty i w sumie wszystkie piersi tu są piękne.
No to masz jeszcze 13 dni na zdecydowanie.Wybierz takie jakie będą dla Ciebie najlepsze,albo zaufaj swojemu lekarzowi

Cytat:
Nie zgodzę się z tym, że każdy może mieć okrągłe wkładki- tzn może ale co z tego wyjdzie I jednak decyzję czy anatomki, czy okrągłe zostawiłabym lekarzowi
Też tak uważam

Cytat:

jestem płaska
A może poczekaj jeszcze tak z kilka lat za nim zaczniesz myśleć o op.18 lat to chyba trochę mało na implanty....tak mi się wydaje
Stary 2011-08-13, 20:41   #15749
BladaMary
Raczkowanie

Dzięki za odpowiedzi
Oczywiście, poczekam tak do 22 lat ale jak dalej będę zupełnie płaska to chyba zaryzykuję. Boje sie komplikacji, ale jak widze biusty innych kobiet to jest mi przykro że ja swojego nie mam. Dlaczego B ? Lubie małe biusty :P Małe ale żeby było. Nie wiem, nie wiem, nie wiem...
Zabieg powiększania nie jest refundowany niestety
Narazie spłaszcze brzuch żeby te moje rodzynki było choć troche widać.
Mam nadzieje, że za te kilka lat chirurgia plastyczna bardziej sie rozwinie a Wy doradzicie mi jakiegoś dobrego fachowca ; )

58 kgjutro
BladaMary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 21:11   #15750
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za odpowiedzi
Oczywiście, poczekam tak do 22 lat ale jak dalej będę zupełnie płaska to chyba zaryzykuję. Boje sie komplikacji, ale jak widze biusty innych kobiet to jest mi przykro że ja swojego nie mam. Dlaczego B ? Lubie małe biusty :P Małe ale żeby było. Nie wiem, nie wiem, nie wiem...
Zabieg powiększania nie jest refundowany niestety
Narazie spłaszcze brzuch żeby te moje rodzynki było choć troche widać.
Mam nadzieje, że za te kilka lat chirurgia plastyczna bardziej sie rozwinie a Wy doradzicie mi jakiegoś dobrego fachowca ; )
Ale kurza klatka to wada, nie wiem czy wtedy nie refundują?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości