|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15721 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
ja mam 173 cm wzrostu i ważyłam wtedy 70 kg (teraz wzięłam się za siebie i nieco schudłam ale ciesze się z rozmiaru bo jest dla mnie idealny Dr wszystko Ci doradzi i odpowie na wszystkei wątpliwości-powiesz mu tylko jakiego efektu oczekujesz a on już coś Ci dopasuje Powodzenia!!
|
|
|
#15722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I że przy mojej wyjściówce muszę być anatomy nie okrągłe. I rozmiar też dobraliśmy wspólnie także ja jeśli chodzi o implanty to zdaję się na Doktora
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-13 o 12:20 |
||
|
|
|
#15723 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja słyszałam,że kobiety po porodzie powinny mieć anatomy,za to te przed ciążą to okrągłe.Oczywiście jak widać to jest jedna wielka bajka .Jeżeli wolisz okrągłe to nie daj sobie wsadzić anatomów.I na odwrót.Przymierzaj ile się da.Bo cycole masz już do końca życia
|
|
#15724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyjątek : niewiszące piersi po karmieniach albo ich brak Ale jak widać okazuje się inaczej
|
|
#15725 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam maile do kilku klinik i wysyłałam swoje zdęcia.
Byłam rowniez 2 lata temu u dr Szczyta. I każdy twierdzi że dla mnie anatomy-zarówno dr Szczyt, dr Broma oraz Ci "mailowi" lekarze. Jedyny wyjatek-dr Polak, On chciał dać mi okragłe. Poza tym same anatomy. A co ja chcę?-mi naprawdę implant nie robi roznicy czy on bedzie okragly czy anatomiczny, pokazałam lekarzowi swoje zwisy i chciałam zeby było dobrze to powiedział że mamy wypełnić te miejsca gdzie nie ma piersi i już. Okrągłe byłyby u mnie nienaturalne i nie wypełniły ak trzeba środka-a jak bedzie to zobaczymy
|
|
|
|
#15726 |
|
Zakorzenienie
|
Agatau,
okrągłe wypełniają całą pierś... zawsze; natomiast anatomki niekoniecznie ale nie będziemy wchodzić w kompetencje Dr, bo on Ciebie widział i dopasował implanty zarówno do Twojej budowy, budowy Twojej klatki, ułożenia piersi, jak i do Twoich oczekiwań
|
#15727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dr mnie pomierzył, obejrzał i wybrał anatomy, dr Szczyt tez, a dr Polak okragle. To ja juz sama nie wiem, ale implanty juz mam w klinice więc nie zmienię decyzji
|
|
|
|
|
#15728 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Horo ma rację.Nie można tak zupełnie sugerować się tym co my mamy.Każda z nas jest inna i ten sam implant będzie inaczej wyglądał. Ja jak już pisałam wcześniej odrzuciłam opcje anatomów i nawet nie podejmowałam rozmowy o nich.Być może byłby lepsze od tych co mam,ale ja nie chciałam. Pooglądaj galerie dziewczyn i zobacz jak różne modele wyglądaja i przy jakiej wyjściówce.
|
|
#15729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślę że Dr wie co robi, przecież działa zgodnie z tym co ja chcę mieć, mam nadzieje osiagnac naturalny efekt. Ja nie sugerowałam implantu, rodzaju, wielkości ani firmy. Dr sam dobrał wszystko, a byłam u Niego nieraz ![]() Napiszcie mi podsumowując która ze stalych bywalczyn tu ma anatomy? MyaDiva, kasia1988stce? A listopadowa jakie ma implanty? Caty i Ross są od dr Bromy, mają Nagory ale nie wiecie czy anatomy czy okrągłe? W podpisie tego nie ma. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-13 o 15:02 |
|
|
|
|
#15730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okrągłe zawsze wypełniają piersi
|
|
#15731 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko jednak zalezy od tego jak chcemy wygladać i jaka jest nasza wyjściówka Ja jestem zwolenniczka duzych okragłych piersi-jak juz się kroic to raz a porządnie![]()
|
|
|
#15733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#15734 |
|
Zakorzenienie
|
Ale przecież są tu Dziewczyny które mają anatomy i dekoloty mają pełne, ładne?
|
|
|
|
#15735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna z nas postawiły na naturalność i jak chcą "bułeczki", to zakładają stanik. Inne wolą efekt "okrąglasków", które nawet bez stanika są bułeczkami... i nie znaczy to, ze anatomki nie dają ładnych, pełnych dekoltów...
|
|
#15736 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już sama nie wiem co chcę, widzę efekty i w sumie wszystkie piersi tu są piękne.
|
|
|
|
#15737 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe kiedy ciśnienie zacznie skakać- tzn kiedy zaczniesz się denerwować. A Dalmatynka to juz chyba torbę do szpitala szykuje Cytat:
Bo w tych pancernikach to faktycznie nic nie widać- całkiem jak przed operacją w gąbkowych. No ale jak teraz gąbkowy założysz- to klękajcie narodyCytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-08-13 o 16:09 |
|||
|
|
|
#15738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ciśnienie póki co ok, tylko watpliwosci odnosnie wkładek mnie nachodzą-Dziewczyny mi tu ziarno niepewności zasiały
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-13 o 16:29 |
|
|
|
|
#15739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że akurat Ty odnośnie dobranych wkładek nie powinnaś mieć wątpliwości. Twój dr świetnie Ci je dobrał- z głową Nie po to by wypchać pierś na maxa - bo to rzadna sztuka .U Cibie wyjścióweczka jest troszkę trudna - pochopna decyzja mogłaby dać zły efekt. U Ciebie potrzebna jest korekta tego co masz, nadanie kształtu piersią - a nie zrobienie nowych od początku, napompowanie objętością - bo po co? Nie zgodzę się z tym, że każdy może mieć okrągłe wkładki- tzn może ale co z tego wyjdzie I jednak decyzję czy anatomki, czy okrągłe zostawiłabym lekarzowi
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#15740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację Kochana ja mam trudną wyjsciowke i nie trzeba u mnie jakoś napompować biustu ![]() A własnie nadać kształt Tyle że wiadomo że chciałabym mieć ten biust taki fajny okrąglutki i kształtny I nie na pasie a zaczynający się w miarę wysoko
|
|
|
|
|
#15741 |
|
Raczkowanie
|
Tak swobodnie rozmawiacie o powiększaniu biustu...
Myśle o tym coraz częściej. Wie ktoś co to jest kurza klata ? Mam to coś. Do tego piersi maluśkie. To daje szokujący efekt braku piersi ![]() Nie wiem co o tym myśleć, mam 18 lat a kobiety w mojej familii mają raczej małe... Boje sie zabiegów. Ale chciałabym mieć B jestem płaska
|
|
#15742 |
|
Wtajemniczenie
|
Co sie dzisiaj nalazilam z dziecmi , ludzie padam na twarz
![]() Od rana na zakupach, pieszo, bo to buty potrzebne dla chlopakow, to bluzki, itd. Wiec lazimy, kazdy z siateczka, bo przeciez ja dzwigac nie moge hehehe Ubralam podkoszulek z glebokim dekoldem, tzn, konczyl sie tam gdzie zaczyna pancernik Pas sciagalam na wyjscie, a jak przychodzilismy na chwile do domu to zakladalam I tak w kolko, bo dlugi spacer z lodami sobie zrobilismy brzegiem morzaChyba musialam miec strasznie zadowolona mine, bo WSZYSCY przechodnie sie do mnie usmiechali U mnie na wyspie i tak duzo ludzi usmiecha sie przechodzac obok, prawie wszyscy, ale dzisiaj to jakis rekord tych usmiechow Ciekawe ile osob zauwazylo, ze to nienaturalne cycuchy
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-13 o 17:05 |
|
|
|
#15743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- więc z pewnością się zrozumieliście---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#15744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja teraz tez mam kurza klate, bo mi tak mostek spuchl ![]() A tak na powaznie, to kiedys jak jeszcze bylam uzalezniona od ogladania biustow, widzialam na rozowym forum dziewczyne z kurza klatka przed i po operacji i powiem Ci, ze efekt byl swietny po Jeszcze jak potem dala zdjecia w staniczkach i ubraniach, to ten efekt kurzej klatki znikal prawie zupelnieI dlaczego chcialabys B??? Jak juz dac sie pociac, to przynajmniej za pelne C, albo wiecej
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-13 o 17:12 |
|
|
|
|
#15745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nigdy wiecej gabek i push upTeraz brzuch zszedl na drugi plan To zawsze brzuszek piescilam i kremowalam i cwiczylam, a teraz szybko go mazne balsamem i zabieram sie za dlugie kremowanie piersi Ale jak juz bede mogla cwiczyc to mu wynagrodze te zaniedbania![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Dziewczyny czy moge zaczac cwiczyc na stepperze i rowerku tak 2 tygodnie po operacji??? Mnie juz tak korci, zeby wskoczyc chociaz na stepper, bo i tak pracuja nogi, poslady no i miesnie skosne brzucha, ale klatki nie bede obciazac Chyba
|
|
#15747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takich przypadkach wydaje mi się że zabieg po czesci jest refundowany? Cytat:
---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
Najwyzej będę Wam tu narzekać
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-13 o 17:59 |
|||
|
|
|
#15748 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#15749 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedzi
![]() Oczywiście, poczekam tak do 22 lat ale jak dalej będę zupełnie płaska to chyba zaryzykuję. Boje sie komplikacji, ale jak widze biusty innych kobiet to jest mi przykro że ja swojego nie mam. Dlaczego B ? Lubie małe biusty :P Małe ale żeby było. Nie wiem, nie wiem, nie wiem... Zabieg powiększania nie jest refundowany niestety Narazie spłaszcze brzuch żeby te moje rodzynki było choć troche widać. Mam nadzieje, że za te kilka lat chirurgia plastyczna bardziej sie rozwinie a Wy doradzicie mi jakiegoś dobrego fachowca ; )
|
|
#15750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

po wakacjach wybieram się na konsultacje do dr żeby w końcu zamienić dwa kamienie w skarpetach na piękne krągłości. jeśli byście były skłonne doradzić w sprawie rozmiaru będę wdzięczna dozgonnie, nie chce iść na konsultacje, które jak doczytuje nie trwają długo kompletnie nieprzygotowana. mam 169cm waże 57kg stanik 75a obwód w miseczce 86cm, po wykarmieniu trzech córeczek niewiele zostało ale też moje pragnienia nie są wielkie, ładna okrągła pełna miseczka B ( choc mój mąż wielbiciel małych piersi jak zawsze twierdził już negocjuje, że może by jednak coś więcej) czego powinnam szukać o co pytać, co polecacie? nie chce żeby siedząc na plaży ludzie gapili się bo ma zrobione cycki tylko bo ma świetne cycki 
... chociaż jak dla mnie już wyjątkowo miękkie 

I jednak decyzję czy anatomki, czy okrągłe zostawiłabym lekarzowi

jutro
Ubralam podkoszulek z glebokim dekoldem, tzn, konczyl sie tam gdzie zaczyna pancernik
Nigdy wiecej gabek i push up