|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
a to co z majonezem to już w ogólePolecam Wam taką- szybko i smacznie :Pierś kurczaka przyprawić i usmażyć, później pokroić w kostkę, jak na jarzynową Tak samo w kostkę pokroić świeży ogórek Ugotować makaron ryżowy Koperek Wszystko wymieszać z majonezem w miedzy czasie dać sól i pieprz I gotowe
|
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrałam bitwę z Rudym. W paczce ze snakami przyszedł suchy szampon, wiec musiałam go na kimś przetestować. Rudy jest najmniejszy, więc padło na niego. Ale Dziad ma siły!
Teraz będę go obserwować czy mniej się drapie A normalnie go umyć z wodą wręcz graniczy z cudem Pulpeta jeszcze nigdy nie myłam, bo jego ciężko jest podnieść jeśli się zaprze, więc nie wyobrażam sobie jak wyglądałby później prysznic...Kupiłam im ostatnio obroże przeciwpchelne i są do Ale się zeźliłam Chyba muszę zainwestować w takie po 10zł
|
|
|
|
#483 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
A kiedyś, jak byłam studentką kupowałam tańsze, w C&A, w Kappahlu... i jednak, adekwatnie do ceny, ich jakość była niższa, ale wtedy mi odpowiadały (dopóki nie odkryłam lepszych i nie miałam porównania.) Teraz, po latach znowu odwiedziłam C&A (bo są akurat dobre promocje) duże zniżki na bieliznę, majtki 10 zł, biustonosze po17 zł. Poprzymierzałam kilka, ale niestety, nie leżały idealnie, a jeden nawet ok i już miałam brać, ale ramiączko miał krzywo przyszyte. Wkurzyłam się, że spędziłam pół godziny w dziale bieliźnianym i wyszłam z niczym. Wyszłam za to z czymś z działu dziecięcego
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście znowu zapomniałam... Wczoraj kupiłam 2 wymyślne czekolady z Wedla
Wypuścili edycję limitowaną i się skusiłam Jedna to smak gruszki potem mięty, a druga smak truskawki potem mięty. Na razie kosztowałam gruszkową: naprawdę ma smak takiej dobrej gruszki, a nie tylko aromatu. W środku można dostrzec takie małe zielone kuleczki, które jak się rozgryzie, to czuć właśnie miętę Bajer Smaczna, polecam![]() Były jeszcze 2 warianty smakowe z chili. Pamiętam tylko jeden Smak pomarańczy potem chili Nie lubię pikantnych, więc nie brałam |
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was rozpoznaje co to za roślinka na fotkach i może podać mi sposób jej pielęgnacji (wiem tylko że podlewać co 2 tyg i trzymać w zacienionym miejscu) szczególnie jak się ją przesadza i czy ma zwykłą zimię, bo ta w doniczce jest jakaś taka 'granulowana' ?
|
|
|
|
#486 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
i wszędzie go dodaję Potrafię go jeść łyżkami.A tę sałatkę co napisałaś też robię, jest pyszna
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-13 o 13:10 |
|
|
|
|
#487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatni swój z Triumph kupiłam na ślub za 149 zl( przymierzyłam z 10 żeby jakiś dobrać Byłam taka wściekła, ze nawet chciałam go oddać do reklamacji, tylko ze kupiłam wtedy go w Katowicach i nie opłacało mi się specjalnie z nim tam jechać---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
U nas sałatka Gyros inaczej wygląda: jest tam kapusta albo sałata, inne warzywa oprócz ogórka i nie ma makaronu
|
||
|
|
|
#488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() smaruje nim wedline na kanapce i ze sledziem zajadam, no i oczywiscie wszelkie salatki ![]() chodzilam po fasolke na rynek i przy okazji kupilam sobie lakier Safari 331 http://allegro.pl/slay-lakiery-safar...763199454.html chyba sie juz calkiem przerzuce na nie-Avonowe, dalam 3 zl a jest sliczny, ciekawe ile sie bedzie trzymal i czy przezyje sobote
|
|
#490 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czasem mnie wkurzają, bo np. bikini muszę kupować z poduszeczkami itd... ale powiem Wam, że każdy mój chłopak je pokochał ![]() a staniki też kupuję na bazarku po 10 zł i te bazarowe też czasem mi parę lat trzymają ![]() też lubię
|
||||
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w tesco kupiłam kawę rozpuszczalną jacobs razem z shakerem i w nim robię
|
|
|
|
|
#492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zalewasz zimna przegotowana lub inna rozpuszcza sie tylko trzeba mocno wstrzasac, im mocniej tym ta pianka jest delikatniejsza kurde, przypomnialas mi i ide robic druga ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
Tobie sie udaje?mama specjalnie wybulila na ten shaker, ale on jest duzo szerszy i mowila, ze ciezko machac a sloiczek wysoki i waski i lepiej nawet trzymac w dloni
|
|
#493 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Ja, jak kiedyś zachodziłam do sklepu Triumpha, to nic nie mogłam dla siebie znaleźć, modele wydawały mi się nieciekawe... A tu mąż zaczął znosić mi takie perełki.... Pewnie sprzedawczyni mu doradzała i coś mu wyszperała. I tak teraz jak grzebię u nich, to zawsze coś znajdę. Ale 1 (na10) zdarzył mi się źle leżący, tak więc to zależy od modelu. Jejciu, a biustonosze do karmienie...Kupowałam w firmie specjalizującej się w tym -Anita (2 szt.) i na 1 skusiłam się w Triumphie. I ten Triumpha rewelacja
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co masz na myśli pisząc słaby... Kawa mi wychodzi ![]() Kupiłam go też, żeby móc robić malibu z mlekiem Tam to dopiero trzeba było się namachać
|
|
|
|
|
#495 | ||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Gołąbki? tak,ale ja wyjadam sam farsz nie lubię gotowanej kapustyCytat:
![]() Cytat:
![]() Jest gdzie przymierzyć u mnie na placu,ale ja biorę na oko i 99% mam dobre ![]() Cytat:
![]() oj ja też,mogłabym się żywić samymi sałatkami jak jeszcze jest w niej sałata,kurczak,pomidor to ![]() Cytat:
Cytat:
ale stanik bez poduszek nie wchodzi w grę,jestem prawie całkiem płaska chyba Wam pokazywałam jakie mam piersi identyczne jak w załączniku
|
||||||
|
|
|
#496 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do staników to ja zainwestowałam w siebie i w końcu kupiłam sobie stanik w odpowiednim dla mnie rozmiarze 95G... kupiłam 3 sztuki (2 białe i 1 czarny). O cenę lepiej nie pytajcie
|
#497 | ||
|
Rozeznanie
|
a u mnie leje
- szkoda bo "robota" nie idziei przyszłam do Was Cytat:
![]() Cytat:
o to u mnie kosztują 12-13zł i drożej też można trafić ...
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
||
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie już takie "zwykłe" są po 15zł, a takie jak ja lubię - miękkie i z wyciąganą wkładką ponad 20, ale bardzo rzadko można je namierzyć
![]() Kocham majonez |
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w supermarkecie tez ten zestaw tyle kosztuje a skoro dobra kawa wychodzi mi w sloiczku to nie ma sensu wg mnie przeplacanie a mama zaplacila za to jeszcze wiecej bo na wsi w sklepie podbijaja cene na takich gadzetach
|
|
#500 | |
|
|
Cytat:
![]() Staniczki kupuję po 13-15 zł takie z gąbeczką ![]() Majonez? tylko do sałatki,nie lubię np.na kanapce mieć ani majonezu ani keczupu jak niektórzy
|
|
|
|
|
#501 |
|
Rozeznanie
|
ja też nie a On tak
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Ta nowa czekolada bardziej mi odpowiada w wersji truskawkowej
|
|
|
|
#503 |
|
|
Dziewczynki ja już zmykam,umówiłam się z tż,nie wiem co będziemy robić,czy w domu,czy gdzieś pójdziemy,się zobaczy
![]() Życzę miłego popołudnia,i do zobaczyska wieczorem,bądźcie |
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje przeważnie w cenach około 160 zł, ale pisałam, że ostatnio zaoszczędziłam bo sprowadziłam z uk za 120 z przesyłką chyba ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- miłego randkowania!! |
|
|
|
|
#505 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do ceny to podałam orientacyjnie, bo są i takie po 8, i takie po 15 też... zależy
|
||
|
|
|
#506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja właśnie maluje odżywką moje obgryzione paznokcie, zaczynają odrastać, ciekawe jak długo wytrzymają
|
|
|
|
#507 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#508 |
|
Rozeznanie
|
idę upichcić jakieś ciastko
![]() zajrzę później
|
|
|
#509 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Nie mogłam się powstrzymać i wpadłam do Was, bo wreszcie od 5 rano siadłam na chwilkę spokojnie na pupie z jedzeniem i piwkiem. T. mi kupił śliwkowe, czekoladowe i żurawinowe
![]() Cytat:
![]() Na własnych nogach niestety nie sprawdziłam tych butów, ale Klientki je sobie chwalą. Ja też nie widzę, żeby coś miało obcierać, bo zamek na pięcie jest od wewnątrz zabezpieczony materiałem, nie ma żadnych wystających ostrych nitek. I buciki raczej Ci nie uciekną, bo teraz już kończy się na nie sezon ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale ciekawa zależność, że schudłaś, a biust urósł. U mnie średnio +5 kg to +1 rozmiar biustu.Z siatkarzami chyba dam sobie radę, bo to TŻ wie co i jak z zakwaterowaniem, meczami, treningami etc, a ja mam tylko tłumaczyć. Szkoda tylko, że nikt nie upewnił się, czy oni znają angielski
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-08-13 o 16:01 |
|||
|
|
|
#510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dałam 21 zł. Cytat:
Jednak ze swoim mam problem z otwieraniem, bo jak zamknę to nie mogę później otworzyć
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

szczególnie z majonezem lub białym sosem. A moja ulubiona to jest z : wedzonym kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem (czasami dodaję curry). Albo tuńczyk, kukurydza, ogórek konserwowy, majonez. I sałatka gyros też mi smakuje. I zwykła jarzynówka też.
a to co z majonezem to już w ogóle
:
Teraz będę go obserwować czy mniej się drapie
A normalnie go umyć z wodą wręcz graniczy z cudem
Ale się zeźliłam
Chyba muszę zainwestować w takie po 10zł
i mam ochote na taka warzywna z marchewka i zolta fasolka, ale nie wiem co jeszcze do niej dodac
Wypuścili edycję limitowaną i się skusiłam
Jedna to smak gruszki potem mięty, a druga smak truskawki potem mięty. Na razie kosztowałam gruszkową: naprawdę ma smak takiej dobrej gruszki, a nie tylko aromatu. W środku można dostrzec takie małe zielone kuleczki, które jak się rozgryzie, to czuć właśnie miętę
Smak pomarańczy potem chili
i wszędzie go dodaję 

i to tak na kilka warstw, ktore z faktycznym odcieniem nie mialy nic wpolnego

Tobie sie udaje?