Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-13, 12:58   #481
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ja jestem sałatkożercą, uwielbiam sałatki szczególnie z majonezem lub białym sosem. A moja ulubiona to jest z : wedzonym kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem (czasami dodaję curry). Albo tuńczyk, kukurydza, ogórek konserwowy, majonez. I sałatka gyros też mi smakuje. I zwykła jarzynówka też.
Ja też a to co z majonezem to już w ogóle
Polecam Wam taką- szybko i smacznie:
Pierś kurczaka przyprawić i usmażyć, później pokroić w kostkę, jak na jarzynową
Tak samo w kostkę pokroić świeży ogórek
Ugotować makaron ryżowy
Koperek
Wszystko wymieszać z majonezem w miedzy czasie dać sól i pieprz
I gotowe
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 13:01   #482
katniewojt
Zakorzenienie

Wygrałam bitwę z Rudym. W paczce ze snakami przyszedł suchy szampon, wiec musiałam go na kimś przetestować. Rudy jest najmniejszy, więc padło na niego. Ale Dziad ma siły! Ledwo radę sobie z nim dałam Teraz będę go obserwować czy mniej się drapie A normalnie go umyć z wodą wręcz graniczy z cudem Pulpeta jeszcze nigdy nie myłam, bo jego ciężko jest podnieść jeśli się zaprze, więc nie wyobrażam sobie jak wyglądałby później prysznic...
Kupiłam im ostatnio obroże przeciwpchelne i są do nic nie robią Ale się zeźliłam Chyba muszę zainwestować w takie po 10zł
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 13:02   #483
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
a ja z okazji soboty oprocz sprzataniagotuje zupkei mam ochote na taka warzywna z marchewka i zolta fasolka, ale nie wiem co jeszcze do niej dodac
ziemniak, pietruszka, seler....? Też lubię takie zupki.

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
A w triumphie już nie kupuję, bo mało tego ze ciężko jest znaleśc dla mnie rozmiar, to jeszcze mało mi sie podobają. Co do jakości też nie najlepsze, bo miałam juz kilka i wyładowały w koszu po niecałym miesiącu, bo mi się rozciągnęły w obwodzie
Żartujesz? Ja właśnie te Triumphowe mam latami (a nie szanuję bielizny jakoś specjalnie) i dobrze się trzymają, i to właśnie; czyli jakość, jak i to, że idealnie na mnie leżą i są wygodne, spowodowało, że zaczęłam je kupować. Na pewno zależy od modelu (jeśli chodzi o wygodę), bo przecież modele są przeróżne.

A kiedyś, jak byłam studentką kupowałam tańsze, w C&A, w Kappahlu... i jednak, adekwatnie do ceny, ich jakość była niższa, ale wtedy mi odpowiadały (dopóki nie odkryłam lepszych i nie miałam porównania.)

Teraz, po latach znowu odwiedziłam C&A (bo są akurat dobre promocje) duże zniżki na bieliznę, majtki 10 zł, biustonosze po17 zł.
Poprzymierzałam kilka, ale niestety, nie leżały idealnie, a jeden nawet ok i już miałam brać, ale ramiączko miał krzywo przyszyte.
Wkurzyłam się, że spędziłam pół godziny w dziale bieliźnianym i wyszłam z niczym.
Wyszłam za to z czymś z działu dziecięcego
Stary 2011-08-13, 13:06   #484
katniewojt
Zakorzenienie

Oczywiście znowu zapomniałam... Wczoraj kupiłam 2 wymyślne czekolady z Wedla Wypuścili edycję limitowaną i się skusiłam Jedna to smak gruszki potem mięty, a druga smak truskawki potem mięty. Na razie kosztowałam gruszkową: naprawdę ma smak takiej dobrej gruszki, a nie tylko aromatu. W środku można dostrzec takie małe zielone kuleczki, które jak się rozgryzie, to czuć właśnie miętę Bajer Smaczna, polecam Jak przetestuję truskawkową, to dam znać która lepsza
Były jeszcze 2 warianty smakowe z chili. Pamiętam tylko jeden Smak pomarańczy potem chili Nie lubię pikantnych, więc nie brałam
Stary 2011-08-13, 13:07   #485
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Czy któraś z Was rozpoznaje co to za roślinka na fotkach i może podać mi sposób jej pielęgnacji (wiem tylko że podlewać co 2 tyg i trzymać w zacienionym miejscu) szczególnie jak się ją przesadza i czy ma zwykłą zimię, bo ta w doniczce jest jakaś taka 'granulowana' ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kuchnia 001.jpg (127,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kuchnia 002.jpg (121,3 KB, 10 załadowań)
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 13:09   #486
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Ja też a to co z majonezem to już w ogóle
Polecam Wam taką- szybko i smacznie:
Pierś kurczaka przyprawić i usmażyć, później pokroić w kostkę, jak na jarzynową
Tak samo w kostkę pokroić świeży ogórek
Ugotować makaron ryżowy
Koperek
Wszystko wymieszać z majonezem w miedzy czasie dać sól i pieprz
I gotowe
Oj, ja też kocham majonez i wszędzie go dodaję Potrafię go jeść łyżkami.
A tę sałatkę co napisałaś też robię, jest pyszna ja ją znam pod nazwą Gyros

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-08-13 o 13:10
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 13:13   #487
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
ziemniak, pietruszka, seler....? Też lubię takie zupki.

Żartujesz? Ja właśnie te Triumphowe mam latami (a nie szanuję bielizny jakoś specjalnie) i dobrze się trzymają, i to właśnie; czyli jakość, jak i to, że idealnie na mnie leżą i są wygodne, spowodowało, że zaczęłam je kupować. Na pewno zależy od modelu (jeśli chodzi o wygodę), bo przecież modele są przeróżne.
Może akurat trafiłaś na takie fajne Ja ostatni swój z Triumph kupiłam na ślub za 149 zl( przymierzyłam z 10 żeby jakiś dobrać). I wyrzuciłam go po 3 tygodniach, bo zrobił sie taki jak opisywałam powyżej, a nawet gorzej- mama jak zobaczyła mnie w nim to zabrała mnie do sklepu żebym se kupiła normalny stanik Byłam taka wściekła, ze nawet chciałam go oddać do reklamacji, tylko ze kupiłam wtedy go w Katowicach i nie opłacało mi się specjalnie z nim tam jechać

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
A tę sałatkę co napisałaś też robię, jest pyszna ja ją znam pod nazwą Gyros
AAA U nas sałatka Gyros inaczej wygląda: jest tam kapusta albo sałata, inne warzywa oprócz ogórka i nie ma makaronu
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 13:14   #488
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was rozpoznaje co to za roślinka na fotkach i może podać mi sposób jej pielęgnacji (wiem tylko że podlewać co 2 tyg i trzymać w zacienionym miejscu) szczególnie jak się ją przesadza i czy ma zwykłą zimię, bo ta w doniczce jest jakaś taka 'granulowana' ?
Mam te kwiatki w domu to ziamia. Przesadzaliśmy ją już dwa razy do zwykłej ziemi. Podlewamy jak nam się przypomni, więc nie jest wymagającym kwiatkiem. Bardzo szybko się rozrasta więc proponuję od razu do dużej donicy.

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 13:33   #489
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez
smaruje nim wedline na kanapce i ze sledziem zajadam, no i oczywiscie wszelkie salatki

chodzilam po fasolke na rynek i przy okazji kupilam sobie lakier Safari 331 http://allegro.pl/slay-lakiery-safar...763199454.html
chyba sie juz calkiem przerzuce na nie-Avonowe, dalam 3 zl a jest sliczny, ciekawe ile sie bedzie trzymal i czy przezyje sobote

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 13:47   #490
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
jeju, co mi sie snilo
bylam w swoim rodzinnym domu i w moim starym pokoju znalazlam z 15 lakierow z czasow mlodosci, niektore kolory sie dublowaly z tymi co mam teraz, ale byly tez inne odcienie, tak sie cieszylam, ze nie moglam pomiescic ich w kieszeni, ale jakos dopchalam, zeszlam na dol i zaczelam ogladac buteleczki, zeby wybrac kolor do malowania, wybralam, wstrzasnelam i juz mialam malowac gdy lakier zaczal sie rozwarstwiaci to tak na kilka warstw, ktore z faktycznym odcieniem nie mialy nic wpolnegoa pozniej patrze a tu kazda z buteleczek tak samo
to już choroba kochana
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Kuż wiem dlaczego CK
"W 1493 lub 1501 r. Kielce otrzymały herb - złota korona na czerwonym tle, pod spodem litery CK (Civitas Kielcensis - społeczność Kielc)."
no, jakieś logiczne wyjaśnienie
Cytat:
i ostatnio przerzucilam sie w domu na mrozona kawerobie ja sposobem mojego brata, wsypuje dwie lyzeczki kawy i cukru do dlugiego sloiczka po oliwkach, zalewam to woda (tyle aby zakrylo sypkie), energicznie wstrzasam zeby rozpuscic kawe i cukier i zrobic piane, wlewam to do dlugiej szklanki i zalewam zimnym mlekiem z lodowkipycha
rozumiem że nie gorącą wodą? i to się rozpuszcza? muszę dziś spróbować
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Ja się przyznaję bez bicia że kupuję staniki placowe po pierwsze byłam raz w Triumphie i nie dobrałam sobie dobrego...a placowe mają fajne grubsze gąbki,i mam dobrze dobrane,no i w cenie jest spora różnica...A rozmiar...wydaje mi się że mam 70B...
ja też mam maluchy czasem mnie wkurzają, bo np. bikini muszę kupować z poduszeczkami itd... ale powiem Wam, że każdy mój chłopak je pokochał
a staniki też kupuję na bazarku po 10 zł na triumpha może i było by mnie stać, ale szkoda mi tyle kasy na stanik, tym bardziej że mam takie maluszki... a tak to mogę mieć ile wzorów chcę i te bazarowe też czasem mi parę lat trzymają
Cytat:
Oj, ja też kocham majonez
też lubię
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 13:51   #491
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
Rozpuszcza, rozpuszcza, ale trzeba mocno potrzepać
Ja w tesco kupiłam kawę rozpuszczalną jacobs razem z shakerem i w nim robię
Stary 2011-08-13, 13:55   #492
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
to już choroba kochana

chyba tak, bo nigdy takich snow nie mialam

zalewasz zimna przegotowana lub inna
rozpuszcza sie tylko trzeba mocno wstrzasac, im mocniej tym ta pianka jest delikatniejsza
kurde, przypomnialas mi i ide robic druga

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Rozpuszcza, rozpuszcza, ale trzeba mocno potrzepać
a ja slyszalam, ze jest slaby Tobie sie udaje?
mama specjalnie wybulila na ten shaker, ale on jest duzo szerszy i mowila, ze ciezko machac a sloiczek wysoki i waski i lepiej nawet trzymac w dloni

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

Stary 2011-08-13, 14:01   #493
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Może akurat trafiłaś na takie fajne Ja ostatni swój z Triumph kupiłam na ślub za 149 zl( przymierzyłam z 10 żeby jakiś dobrać). I wyrzuciłam go po 3 tygodniach, bo zrobił sie taki jak opisywałam powyżej, a nawet gorzej- mama jak zobaczyła mnie w nim to zabrała mnie do sklepu żebym se kupiła normalny stanik Byłam taka wściekła, ze nawet chciałam go oddać do reklamacji, tylko ze kupiłam wtedy go w Katowicach i nie opłacało mi się specjalnie z nim tam jechać
Pewnie zależy od modelu, różnie się trafia.
Ja, jak kiedyś zachodziłam do sklepu Triumpha, to nic nie mogłam dla siebie znaleźć, modele wydawały mi się nieciekawe... A tu mąż zaczął znosić mi takie perełki.... Pewnie sprzedawczyni mu doradzała i coś mu wyszperała. I tak teraz jak grzebię u nich, to zawsze coś znajdę. Ale 1 (na10) zdarzył mi się źle leżący, tak więc to zależy od modelu.

Jejciu, a biustonosze do karmienie...Kupowałam w firmie specjalizującej się w tym -Anita (2 szt.) i na 1 skusiłam się w Triumphie. I ten Triumpha rewelacja Okazał się najlepszy... wygodny, elastyczny, jak druga skóra. Ale też i najdroższy (80 zł).
Stary 2011-08-13, 14:01   #494
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
mama specjalnie wybulila na ten shaker, ale on jest duzo szerszy i mowila, ze ciezko machac a sloiczek wysoki i waski i lepiej nawet trzymac w dloni
Ja podajże dałam 25zł za zestaw kawa + shaker. Trzymam go w dwóch łapkach, bo boję się, że zatyczka spadnie i mi się wszystko wywali
Nie wiem co masz na myśli pisząc słaby... Kawa mi wychodzi Tylko jeśli chce się przelać kawę bez odkręcania całej góry, to pianka zostaje w shakerze
Kupiłam go też, żeby móc robić malibu z mlekiem Wcześniej robiłam po studencku - w małej butelce po wodzie mineralnej Tam to dopiero trzeba było się namachać
Stary 2011-08-13, 14:08   #495
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Witam z rana
Jejciu, mnie na tych rowerach wczoraj chyba zawiało (a wiatr był silny), bo głowa mi nawala strasznie
A na weekend robimy gołąbki ja uwielbiam gołąbki
Mnie jak zaczęła boleć wczoraj na wieczór głowa,tak rano obudziłam sie z bólem,ale ciachnęłam od razu Nurofen czerwony i o dziwo szbko przeszło
Gołąbki? tak,ale ja wyjadam sam farsz nie lubię gotowanej kapusty

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
On jedzie a Ty w piżamkach? zmykaj się ubrać

a teraz zmykam do "roboty"
Powiedziałsm mu że będę w pidżamie,a on na to żebym się nie ubierała bo lubi mnie taką naturalną,że wystrojoną mnie widzi codziennie a taką nie

Cytat:
Hehe, mój Ty kompanie w piżamie ja oczywiście też...

Sarunieczko, a Ty masz tam je gdzie przymierzyć, czy bierzesz na oko/według rozmiaru i masz to szczęście, że na Ciebie pasują?
Jutro nie popiżamkujemy bo rano do kościoła a potem do tża,ale w poniedziałek możemy popiżamkować
Jest gdzie przymierzyć u mnie na placu,ale ja biorę na oko i 99% mam dobre czasem zdarza mi się wziąć za duży,ale sporadycznie,ogólnie biorę nawet lekko ciasnawe,to mi ładnie uwypukla moje małe
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
trochę szkoda mi kasy na dobre staniki, bo do każdego ciucha muszę mieć bieliznę pod kolor
ja też

Cytat:
Ja jestem sałatkożercą, uwielbiam sałatki .
oj ja też,mogłabym się żywić samymi sałatkami jak jeszcze jest w niej sałata,kurczak,pomidor to u mnie gyros składa się z:przysmażonego kurczaka-kurczak wcześniej pokrojony oczywiście w kostkę i obtoczony przyprawą do gyrosa i usmażony,sałaty,kiszonego ogórka,cebuli,i albo majonez z czosnkiem,albo majonez z keczupem-wolę pierwszą wersję

Cytat:
Oczywiście znowu zapomniałam... Wczoraj kupiłam 2 wymyślne czekolady z Wedla
Uwielbiam czekolady Wedla jadłam tę gruszkę z miętą,i inne jeszcze,kokos z orzechem bodajże i jeszcze jakieś ale nie pamiętam
Cytat:
ja też mam maluchy czasem mnie wkurzają, bo np. bikini muszę kupować z poduszeczkami itd... ale powiem Wam, że każdy mój chłopak je pokochał
jak się je ładnie wyeksponuje to jakoś wyglądają ale stanik bez poduszek nie wchodzi w grę,jestem prawie całkiem płaska chyba Wam pokazywałam jakie mam piersi identyczne jak w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Keira+Knightley.jpg (61,2 KB, 37 załadowań)
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 14:09   #496
Wronia3
Wtajemniczenie

Co do staników to ja zainwestowałam w siebie i w końcu kupiłam sobie stanik w odpowiednim dla mnie rozmiarze 95G... kupiłam 3 sztuki (2 białe i 1 czarny). O cenę lepiej nie pytajcie
Stary 2011-08-13, 14:17   #497
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

a u mnie leje - szkoda bo "robota" nie idzie
i przyszłam do Was
Cytat:
Sarunieczko, a Ty masz tam je gdzie przymierzyć, czy bierzesz na oko/według rozmiaru i masz to szczęście, że na Ciebie pasują?
ja też kupuje na bazarach, i zawsze przymierzam - chociaż te babeczki co sprzedają to się na mnie dziwnie patrzą jak pytam czy mogę gdzieś przymierzyć
Cytat:
o mój Tż też wpierdziela MAJONEZ jak nienormalny
Cytat:
a staniki też kupuję na bazarku po 10 zł
o to u mnie kosztują 12-13zł i drożej też można trafić ...

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 14:21   #498
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie już takie "zwykłe" są po 15zł, a takie jak ja lubię - miękkie i z wyciąganą wkładką ponad 20, ale bardzo rzadko można je namierzyć

Kocham majonez
Stary 2011-08-13, 14:28   #499
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Ja podajże dałam 25zł za zestaw kawa + shaker. Trzymam go w dwóch łapkach, bo boję się, że zatyczka spadnie i mi się wszystko wywali
Nie wiem co masz na myśli pisząc słaby... Kawa mi wychodzi Tylko jeśli chce się przelać kawę bez odkręcania całej góry, to pianka zostaje w shakerze
Kupiłam go też, żeby móc robić malibu z mlekiem Wcześniej robiłam po studencku - w małej butelce po wodzie mineralnej Tam to dopiero trzeba było się namachać
wlasnie to, ze jest troche nieporeczny
u mnie w supermarkecie tez ten zestaw tyle kosztuje a skoro dobra kawa wychodzi mi w sloiczku to nie ma sensu wg mnie przeplacanie
a mama zaplacila za to jeszcze wiecej bo na wsi w sklepie podbijaja cene na takich gadzetach

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

Stary 2011-08-13, 14:28   #500
Sarunieczka

Cytat:
a u mnie leje - szkoda bo "robota" nie idzie
i przyszłam do Was
o mój Tż też wpierdziela MAJONEZ jak nienormalny

U mnie właśnie przeszła 2-minutowa ulewa,i już się spowrotem wypogadza
Staniczki kupuję po 13-15 zł takie z gąbeczką
Majonez? tylko do sałatki,nie lubię np.na kanapce mieć ani majonezu ani keczupu jak niektórzy
Stary 2011-08-13, 14:42   #501
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
Majonez? tylko do sałatki,nie lubię np.na kanapce mieć ani majonezu ani keczupu jak niektórzy
ja też nie a On tak

Stary 2011-08-13, 14:52   #502
katniewojt
Zakorzenienie

Ta nowa czekolada bardziej mi odpowiada w wersji truskawkowej
Stary 2011-08-13, 14:53   #503
Sarunieczka

Dziewczynki ja już zmykam,umówiłam się z tż,nie wiem co będziemy robić,czy w domu,czy gdzieś pójdziemy,się zobaczy

Życzę miłego popołudnia,i do zobaczyska wieczorem,bądźcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 46a887f47aaa86366626648a1354103d.jpg (66,4 KB, 44 załadowań)
Stary 2011-08-13, 14:59   #504
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez wronia3 Pokaż wiadomość
co do staników to ja zainwestowałam w siebie i w końcu kupiłam sobie stanik w odpowiednim dla mnie rozmiarze 95g... Kupiłam 3 sztuki (2 białe i 1 czarny). O cenę lepiej nie pytajcie
no ja też kupuję w taki sklepie, że najtansze to 140 zł..
Moje przeważnie w cenach około 160 zł, ale pisałam, że ostatnio zaoszczędziłam bo sprowadziłam z uk za 120 z przesyłką chyba

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Dziewczynki ja już zmykam,umówiłam się z tż,nie wiem co będziemy robić,czy w domu,czy gdzieś pójdziemy,się zobaczy

miłego randkowania!!
Stary 2011-08-13, 15:07   #505
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
jak się je ładnie wyeksponuje to jakoś wyglądają ale stanik bez poduszek nie wchodzi w grę,jestem prawie całkiem płaska chyba Wam pokazywałam jakie mam piersi identyczne jak w załączniku
ja też takie ale ma to swoje plusy... można bez problemu spać na brzuchu i biegać
Cytat:
ja też kupuje na bazarach, i zawsze przymierzam - chociaż te babeczki co sprzedają to się na mnie dziwnie patrzą jak pytam czy mogę gdzieś przymierzyć

u mnie bez problemu, są przymierzalnie, u takiej chinki czy innej wietnamki zawsze kupowałam :P albo w chińskim sklepie...

co do ceny to podałam orientacyjnie, bo są i takie po 8, i takie po 15 też... zależy
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 15:15   #506
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:

miłego randkowania

ja właśnie maluje odżywką moje obgryzione paznokcie, zaczynają odrastać, ciekawe jak długo wytrzymają

Stary 2011-08-13, 15:22   #507
sheryl
szeryfcio

Cytat:
dzieki
a ja wlasnie mam fajny kolor i kilka osob mnie pytalo czy farbuje
Eee, no to pokaż nam swoje włoski, bo aż jestem ciekawa
Stary 2011-08-13, 15:34   #508
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

idę upichcić jakieś ciastko
zajrzę później

Stary 2011-08-13, 16:00   #509
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Będziemy czekać z utęsknieniem na Twój powrót
Nie mogłam się powstrzymać i wpadłam do Was, bo wreszcie od 5 rano siadłam na chwilkę spokojnie na pupie z jedzeniem i piwkiem. T. mi kupił śliwkowe, czekoladowe i żurawinowe

Cytat:
Będziemy tęsknić
Jejciu, Aniu, strasznie podobają mi się Twoje buciki Niestety, nie mam teraz kasy, ale obiecuję sobie, że jak na jesieni zacznę lepiej zarabiać, zaczynam kupować u Ciebie. Upatrzyłam sobie już dawno gladiatorki na płaskim i czekam. ale na pewno w końcu kupię... A tak nawiasem mówiąc, wygodne one? Może wiesz?
Ja już się stęskniłam

Na własnych nogach niestety nie sprawdziłam tych butów, ale Klientki je sobie chwalą. Ja też nie widzę, żeby coś miało obcierać, bo zamek na pięcie jest od wewnątrz zabezpieczony materiałem, nie ma żadnych wystających ostrych nitek. I buciki raczej Ci nie uciekną, bo teraz już kończy się na nie sezon

Cytat:
To napisania,będzie Cię brakowało

mi się u Ani podobają bardzo od dawna te:
http://tubbi.na.allegro.pl/tubbi-sek...736259226.html
ale jakoś nie mam pieniążka niestety...poza tym boję się czy dam radę chodzić,bo ostatnio przeszłam na niższe...ale podobają mi się bardzo
W dobrze wyprofilowanych bucikach, nawet na takim 12 cm obcasie chodzi mi się jak w kapciach. Troszkę problemów sprawiają dziurawe polskie chodniki, bo i buty się niszczą jak się obijają o jakieś kamienie, i można zaliczyć orła, jak się zahaczy o coś wystającego. Chociaż moja koleżanka w tych właśnie bucikach chodzi sobie np na targ, a u nas targ to błoto i kamienie. Ja zresztą też już pisałam, że do pewnego czasu wszędzie śmigałam w szpilach, ale ciągle się do mnie przyczepiali jacyś faceci albo starsze panie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Do napisania wkrótce... Dużo cierpliwości z siatkarzami
Ja schudłam 16 kg, a cycki mi urosły o 1 rozmiar... Ogólnie mam olbrzymy, ale sliczne, często pytają się czy naturalne... Ale ja od kiedy pamietam to zimną wodą wieczorami i rano je pluskam

radek głównie i o to mi chodziło
Kochajmy to co mamy, na mnie w omim sklepie specjalizującym się w dużych stanikach zostały jeszcze tylko 2 kolejne miseczki, a raczej michy... Co potem??
A potem będziesz zszywać 2 namioty Ale ciekawa zależność, że schudłaś, a biust urósł. U mnie średnio +5 kg to +1 rozmiar biustu.

Z siatkarzami chyba dam sobie radę, bo to TŻ wie co i jak z zakwaterowaniem, meczami, treningami etc, a ja mam tylko tłumaczyć. Szkoda tylko, że nikt nie upewnił się, czy oni znają angielski Jak nie, to też damy radę. Trochę moim łamanym francuskim, trochę na migi

Edytowane przez Anna Antonina
Czas edycji: 2011-08-13 o 16:01
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 16:13   #510
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Też zakupiłam ten zestaw ale w Realu Dałam 21 zł.

Cytat:
Ja tam muszę trzymać dwoma rękami, bo boję się, że się odkręci i wszystko będzie w kawie Jednak ze swoim mam problem z otwieraniem, bo jak zamknę to nie mogę później otworzyć
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości