|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
hej dziewczeta
jednak dalam rade skoczyc z TZtem za miasto na jedna noc do jego kolegi i to mi pomoglo. powoli wracam na swoje tory ![]() lece Was nadrobic
|
#4712 |
|
zawsze mam racje
|
miałabyś któraś możliwość kupienia zwierzęcych stempelków z essence?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-08-13 o 19:40 |
|
|
|
#4713 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ladne, aczkolwiek kokardka nie w moim stylu. na pewno lepsze niz te szpice ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zazdroszcze ![]() Cytat:
![]() moze nawet obniza za ten defekt. Cytat:
?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
do nog serum eveline intensywnie wyszczuplajace+ujedrniaja ce, a do biustu tez z eveline push up
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos przed 8 chyba
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tak na szybko Was nadrobiłam bo z Tż oglądamy kabarety ![]() Już zmyłam lakier z paznokci u stóp, nałożyłam dwa razy odżywkę przeciw przebarwieniom na nie, a te u rąk skróciłam i nałożyłam żel do odsuwania skórek, potem też na nie nałożę odżywkę Caate krem jest z serii lekkie stopy, o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...m-do-stop.html Mam koszmarne brwi, się zapuściłam ostatnio je ale w następnym tyg. zrobię z nimi porządek Jutro idę na 9 godz. do pracy więc nie wiem czy dam radę do Was zaglądnąć a w pon. jadę do Tż i wrócę chyba we wtorek. Miłego wieczoru i weekendu, trzymajcie się cieplutko
|
|
#4716 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() mam problemy dziś cały dzień z żołądkiem, niedobrze mi i kiepsko się czuję... mam nadzieję że to nie początek jakiejś wirusówki... Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
miłego wieczoru, zmykam na imprezę
|
|
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kitka mi pomaga mieta lub zielona herbata ![]() maluje paznokcie z nudow, bo najpierw byla 1warstwa revlonu ostrej czerwieni, ale znudzila mi sie po 2dniach, wiec robie tuning, bo za wczesnie na zmywanie ![]() polozylam adosa czerwonego z shimmerkiem i maluje jakies srebrne kwiatki. od razu mi lepiej
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-08-13 o 20:33 |
|
|
|
|
#4719 |
|
CABIN CREW
|
|
|
#4720 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie ślicznotki
przepraszam za moją długą nie obecność, ale miałam dość spore problemy zdrowotne , ale już jest wszystko ok, chocia może jeszcze nie do końca.Wczoraj byłam w biedronce i zakupiłam żel jonsons litrowy, masełko do ciała mango z drobinkami , mydełko morskie , i żel miceralny do mycia twarzy. Czaiłam się jeszcze na tusz z eveline ale postanowiłam kupić jednak inny też z eveline taki w czarno zielonym opakowaniu . Mam znowu ochote na zmiane koloru włosów, z moim blondem ciągle jest coś nie tak, nie potrafię uzyskać jednej poświaty i ciągle mam jakieś dziwne odcienie. Dlatego zastanawiam się nad brązem, ale takim chłodnym, i nie za ciemnym może coś doradzicie ??
|
#4721 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
udanej imprezy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4722 |
|
Wtajemniczenie
|
dianulaa dziękuje ślicznie
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez niestety nia ma zbytniego doswiadczenia z kolorami farb takze nie doradze.. zaraz sie przebieram i moze poczytam ksiazke i klade sie spac. Jutro bede robila grilla
|
#4724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4725 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Zakupie to serum A do biustu też kupię, ale narazie zużyje to z nivelazione, żeby nie mieć 1500 otwartych rzeczy.
|
|
#4726 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() a czemu? Cytat:
![]() Caate szczerze mowiac, makiajz wyszedl jej srednio, a trzymal sie moze do 20... co prawda cienie polozone byly bez bazy, ale wyblakly i zrobila sie jedna szara plama... takze kobo do kitu, no chyba ze z baza, ale sie nie zapowiada po tym tescie, ze kupie jakiekolwiek cienie z tej firmy ![]() a rozyk, hmm dziewczyny pisaly ze tylko dla jasnych cer- powiem tak, ja roz nakladam bardzo oszczednie, nie lubie z siebie robic clowna, a wiec mi efekt bardzo odpowiada, jest subtelny jutro postaram sie wrzucic jakies zdjecie jak wiesz, nie opalam buzi, jak mi sie przypomni to uzywam tego samoopalacza z ori, ale w ostatnim czasie nie mam ochoty na to ![]() poza tym konsystencja Cytat:
![]() rowniez zycze zdrowka, a z wlosami rob co chcesz, tylko jak zmienisz na ciemny to nie wracaj do blondu bo je wtedy stracisz btw ladnie Ci bylo w brazie ja robilam tym n&e sredni srebrzysty popielaty blond 542 (dla mnie, wtedy-po platynie, to był brąz ) i wyszedl chlodno i naturlanie, no i nie za ciemno (zdj w albumie). Nie wiem, moze zerknij na watek o wlosach brazowych i sprawdz efekty po roznych farbach
|
|||
|
|
|
#4727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do Twojego pytania, to niestety nie mam kabla i jutro jade do TZta z laptopem wiec najprawdopodobniej wtedy zgram
|
|
#4728 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot chciała bym je przyciemnić, w sumie nie koniecznie musi być brąz, zastanawiałam się właśnie nad takim kolorkiem co masz w albumie już sto razy i sama nie wiem, jestem niezdecydowana i przede wszystkim w gorącej wodzie kąpana..
coś muszę ze sobą zrobić, tzn włosami Potrzebuje odmiany.
|
#4729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Idę spać dobranoc |
||
|
|
|
#4730 |
|
Wtajemniczenie
|
karolcia198506
dziękuje
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slyszalam na pazurkowym, ze czarny z Essence do wzorkow jest dobry, ale o bialym ani widu ani slychu z opini ![]() teeez jestem blada na twwarzy, brazuje ja pudrem brauzujacym, bo samoopalacze to po porannym zeli do mycia twarzy schodza, wiec nie widze sensu ![]() rozejrze sie za nim, jak zmacam to zdecyduje, ale wlasnie ta konsystencja musowa mnie kusi, oj kusi Ramoncia, ja Ci nie doradze, bo szczerze to kazda zmiana koloru to i tak zlo dla Twoich wlosow, bo zawsze wracasz do blondu, a pozniej narzekasz na zniszczenia... musisz byc zdecydowana, wlosy to nie zabawka...
|
|
#4732 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() mysle, ze roz bylby dla Ciebie dobry, aczkolwiek daje subtelny efekt a pokaze Wam zdjecia wczorajszego makijazu, zrobila mi go pani okolo 16:20 a wieczorem, kolo 21 juz go prawie nie bylo... ale tak jak pisze, oczy umalowane byly bez bazy... ale dla mnie i tak lipa. Poza tym, makijaz wg mnie bez szalu, kazdy kolor, ktory z pedzla otrzepywala o wierzch dloni, dopiero ta resztkee z pedzla nakladala na powieke... przez co makijaz byl malo intensywny. 1, 2, 3, 4- zdjecie makiajzu aaa i co mnie zdziwilo, wymieszala dwa brazery- brazowy i taki czerwony w zyciu bym nie pomyslala, zeby nalozyc na kosci policzkowe cos w kolorze czerwieni ![]() 5- zdj ok 21 6-bonus Kala podczas kapieli ![]() pani pytala mnie jakiego koloru w makiajzu nie lubie... powiedzialam, ze zielonego, zapytala czy mam jakies zyczenie co do makiajzu, powiedzialam ze nie, wiec ona zaproponowala zielen i braz zebym zobaczyla jak sie czuje... szczerze mowiac, w takiej ilosci zieleni to nie widze problemu, mialam na mysli bardziej wyrazisty zielony makijaz oczu no ale coz
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-08-13 o 23:45 |
|
|
|
|
#4733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- a psinka zabójcza
|
|
|
|
|
#4734 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() sama widze jej niedociagniecia, ale z drugiej strony robi go na szybko i za free wiec nie ma co sie dziwic
|
|
|
|
|
#4735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ta odwaliła cienie słabo porościerane kąciki nie dopracowane, a róż na zdjęciu wygląda jak placek może na świeżo i na żywo wyglądało to lepiej
|
|
|
|
|
#4736 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
na gornej powiece byla jeszcze kreska zrobiona brazową kredką, z reszta widac ja.Ale prawda- z kacikami cos jej nie poszlo, widzialam to od razu. Roz wygladal na zywo super, aczkolwiek dla mnie za mocny efekt i mialam wrazenie ze jest krzywo nalozony tzn nieasymetrycznie do drugiej czesci twarzy jeju straszna jestem wiem, no ale widac to bylo na pierwszy rzut oka, moja mama (laik w sprawach malowania oczu i konturowania) nawet to zauwazyla. Ale luzik, bylam ciekawa efektu i w ogole samego wrazenia kiedy ktos mnie maluje, bo zawsze maluje sie sama. Ciekawe jak to bedzie przed slubem, mam nadzieje, ze trafie na kogos, kto pieknie mnie umaluje-rowno
|
|
|
|
|
#4737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odnosnie cieni, to mogl byc efekt zamierzony - ale tego nie wiemy, lecz ja sama go stosuje czesto u siebie, bo lubie i tak sie lepiej czuje, to nie bede krytykowac pod tym wzgledem ![]() roz, byl za intensywny do ust i za razacy do oczu, dlatego daje efekt placka (jak ja nie lubie tego okreslenia ) na zdjeciu, chodz nie mniewam, ze gdyby Buahhot miala rozpuszczone wlosy, efekt bylby wtedy w sam raz.Cytat:
![]() mi sie podobaja kolory na powiece mimo wszystko, fajnie dobrane do Twojego typu urody i mozesz sama w tym kierunku sie malowac ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- okej, dzisiaj u mnie bylo: twarz: maseczka na twarz z bialej glinki acnefan na noc wlosy: na 1h olejek himalaya+rycynowy na 1h biovax proteiny mleczne naturia b/s len i rumianek zel lniany niger w skalp paznokcie: tuning paznokci u rak granat u stop gruba warstwa na noc kremu BB shea&kokos na dlonie i stopy cialo: 3x serum eveline ujedrniajace, poslaski, piersi dooobranoc
|
|
#4738 |
|
Zadomowienie
|
buahhot nie podoba mi się ten makijaż , nigdy bym się nie spodziewała , że wizażysta potrafi zrobić taki brzydki makijaż
cate dużo rzeczy nakładasz na włosy , nie przetłuszczają ci się ?
|
#4739 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
buahhot Boże jaka słodka ta twoja psinka, gdybym miała taką to bym ją chyba wytuliła na śmierć ale kolorki fajnie dobrane
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane
![]() Ja zaraz koncze zlecenie, bo wczoraj dopadł mnie okropny leń i potem zrobię sobie pazurki Chyba glinkę zieloną dzis też położę![]() Buahhot oddawaj psinkę! Matko jaka ona jest cudna |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

ludzie mnie swoim debilizmem czasami rozwalają na łopatki.
ludzie potrafią być przykrzy jak im się nudzi, albo są o coś zazdrośni.

no a miały być loczki