Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-13, 19:33   #4711
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

hej dziewczeta

jednak dalam rade skoczyc z TZtem za miasto na jedna noc do jego kolegi i to mi pomoglo. powoli wracam na swoje tory

lece Was nadrobic
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 19:38   #4712
kobietasukcesu
zawsze mam racje

miałabyś któraś możliwość kupienia zwierzęcych stempelków z essence?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-08-13 o 19:40
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 19:58   #4713
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
kupiłam butki. Powiedzcie mi czy bedą pasować do tej sukienki co Wam pokazywałam ?

ladne, aczkolwiek kokardka nie w moim stylu. na pewno lepsze niz te szpice

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
ludzie mnie swoim debilizmem czasami rozwalają na łopatki.

ja mam za to w pracy jedną taką co mi troche krwi dziś napsuła ludzie potrafią być przykrzy jak im się nudzi, albo są o coś zazdrośni.

dziś musze sie porządnie wyspamować na poprawę humoru
niestety, ale pomysl jacy oni sa zniszczeni, nieszczesliwi skoro bez skrupulow potrafia obrazac innego czlowieka

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
czeeść
bylam dzis na makijazu w DN, no ladnie mnie umalowala, jednak myslalam, ze makijaz bedzie bardziej intensywny

poza tym dorwalam cien i roz w kremie z essence
tez mialam isc, ale ja zawsze mam stresa, ze one nie myja tych epdzli po kazdym kliencie i znowu zalapie jakis syfow

zazdroszcze co wiecej powiesz o nim

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
O te są śliczne

Też mam wesele 3września jeszcze nie mam sukienki dziś ogladałam śliczną ale miała zepsuty suwak i myślę czy by jej nie kupić bo wszycie miałabym za darmo a sukienka 59zł jak myślicie kupić?

Byłam w naturze ale Ballerriany nie było, pocieszyłam się wyprzedażą wycofywanych produktów Essence w niesieciowej drogerii kupiłam lakier, 2 błyszczyki nude, i kredkę do oczu
jasne, ze kupic
moze nawet obniza za ten defekt.

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dziś będzie golenie paszek kąpiel i w końcu wyciągnę do użytku balsam antycell do ud.... Poza tym użyłam wczoraj kremu do stóp z eveline i jest super
I chyba jednak zapisze się do dermatologa bo mam coraz gorszą cere
Dobrej nocy
jaki to?

Cytat:
kurczę, ale dziś miałam męczący dzień... udało mi się trochę wczesniej wyjść z pracy, lecz niestety nie bylo drugiego autobusu i musialam kawalek isc pieszo... szłam 3km, połowa z tego pod górkę... niby nic, ale jestem na nogach od 5:40 i jednak te pol godzinki szybkiego, powrotnego marszu (haha jak to brzmi ) w sloncu mnie zabily czuje sie jak koń po westernie
tez mialam to ostatnio, tylko prawie 5km, w deszczu ciagle pod gore, miedzy kaluzami i tak sabie maszerowalam, czasami bieglam, ale nigdy wiecej, wole juz czekac 45min na bana

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja szaleję i całą smaruje ale na opakowaniu napisane jest że punktowo trzeba.. smaruje codziennie przed snem

właśnie maluję paznokcie na niebiesko
tez tak stosuje

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
No to jest nas dwie ja właśnie zrobiłam listę rzeczy, które muszę kupić, w planach mam:

balsam do włosów kręconych Nivea
odżywkę Mrs Potters z aloesem do włosów suchych i zniszczonych

a w szafce mam
odżywkę joanna z lnem i rumiankiem
a także kallos late

dziś od rana mam na włosach olejek babydream i muszę zmyć szamponem, ale po myciu nałożę kallosa, spłukam, będę gniotła bawełnianym podkoszulkiem bez żadnego rozczesywania szczotkami jedynie place bo w grzebień muszę się zaopatrzyć na koniec odżywka z joanny

mam zamiar zrezygnować z szamponów na co dzień i zastąpić je odżywkami, spróbuje upolować ta z Mrs Potters. i koniec z sylikonami...

Nie wiem czy mój plan działania jest dobry, jesli nie to prosze o wlaściwie naprowadzenie.

A ty w co się zaopatrzyłaś? i jak masz zamiar pielęgnować włosy??

musze koniecznie zaopatrzyc się w ten krem
raczej go nie dostaniesz, ja go od grudnia szukam i z tego co wiem, to zostal wycofany.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
a co masz do nog i biustu?
do nog serum eveline intensywnie wyszczuplajace+ujedrniaja ce, a do biustu tez z eveline push up
Stary 2011-08-13, 19:59   #4714
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
zaopatrzyłam się w Aile włosy normalne vita complex & lotus flower, Hegron - Creme Spoeling - Odżywka do spłukiwania (różowa), odżywkę Mrs Potters z aloesem do włosów suchych i zniszczonych i
mam idealnie proste włosy no a miały być loczki

no teraz widze że na poprawe tooo długo czekać w moim przypadku
hmm ale masz skłonność do falowania chociaz?.. a stosowalas plunking czy ugniatanie? dalas jakiegos zelu?.. moga byc rozne przyczyny, ja juz po 1 raazie zauwazylam roznice.
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

o której jedzie ten pociąg od nas?
cos przed 8 chyba
Stary 2011-08-13, 20:06   #4715
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej
Tak na szybko Was nadrobiłam bo z Tż oglądamy kabarety
Już zmyłam lakier z paznokci u stóp, nałożyłam dwa razy odżywkę przeciw przebarwieniom na nie, a te u rąk skróciłam i nałożyłam żel do odsuwania skórek, potem też na nie nałożę odżywkę

Caate krem jest z serii lekkie stopy, o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...m-do-stop.html

Mam koszmarne brwi, się zapuściłam ostatnio je ale w następnym tyg. zrobię z nimi porządek
Jutro idę na 9 godz. do pracy więc nie wiem czy dam radę do Was zaglądnąć a w pon. jadę do Tż i wrócę chyba we wtorek.
Miłego wieczoru i weekendu, trzymajcie się cieplutko

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 20:07   #4716
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
party: ale z drugiej strony w pralce możesz w większej temperaturze uprać, co jest higieniczniejsze

Naolejowałam włosy i dałam maseczkę saunę na twarz(z czerwoną glinką i truskawką) . Potem wymoczę stopy i zrobię maseczkę rozświetlającą. a na noc gruba warstwa kremu z biedronki na stopy i dłonie i nałożę rękawiczki i skarpetki.

blondyneczka: jak postępy z rzucaniem palenia?

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

a czemu?

coś mi umknęło
co to za maseczka??

mam problemy dziś cały dzień z żołądkiem, niedobrze mi i kiepsko się czuję... mam nadzieję że to nie początek jakiejś wirusówki...

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
hej dziewczeta

jednak dalam rade skoczyc z TZtem za miasto na jedna noc do jego kolegi i to mi pomoglo. powoli wracam na swoje tory

lece Was nadrobic
super że jest lepiej

Cytat:
byłam dziś w naturze i nie widziałam...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 20:13   #4717
Soph
Zakorzenienie

miłego wieczoru, zmykam na imprezę

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 20:25   #4718
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej
Tak na szybko Was nadrobiłam bo z Tż oglądamy kabarety
Już zmyłam lakier z paznokci u stóp, nałożyłam dwa razy odżywkę przeciw przebarwieniom na nie, a te u rąk skróciłam i nałożyłam żel do odsuwania skórek, potem też na nie nałożę odżywkę

Caate krem jest z serii lekkie stopy, o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...m-do-stop.html

Mam koszmarne brwi, się zapuściłam ostatnio je ale w następnym tyg. zrobię z nimi porządek
Jutro idę na 9 godz. do pracy więc nie wiem czy dam radę do Was zaglądnąć a w pon. jadę do Tż i wrócę chyba we wtorek.
Miłego wieczoru i weekendu, trzymajcie się cieplutko
dziekuje

Kitka mi pomaga mieta lub zielona herbata

maluje paznokcie z nudow, bo najpierw byla 1warstwa revlonu ostrej czerwieni, ale znudzila mi sie po 2dniach, wiec robie tuning, bo za wczesnie na zmywanie
polozylam adosa czerwonego z shimmerkiem i maluje jakies srebrne kwiatki. od razu mi lepiej

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-08-13 o 20:33
Stary 2011-08-13, 20:25   #4719
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
baw się dobrze

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 21:21   #4720
ramoncia217
Wtajemniczenie

Witajcie ślicznotki przepraszam za moją długą nie obecność, ale miałam dość spore problemy zdrowotne , ale już jest wszystko ok, chocia może jeszcze nie do końca.
Wczoraj byłam w biedronce i zakupiłam żel jonsons litrowy, masełko do ciała mango z drobinkami , mydełko morskie , i żel miceralny do mycia twarzy. Czaiłam się jeszcze na tusz z eveline ale postanowiłam kupić jednak inny też z eveline taki w czarno zielonym opakowaniu .

Mam znowu ochote na zmiane koloru włosów, z moim blondem ciągle jest coś nie tak, nie potrafię uzyskać jednej poświaty i ciągle mam jakieś dziwne odcienie. Dlatego zastanawiam się nad brązem, ale takim chłodnym, i nie za ciemnym może coś doradzicie ??
Stary 2011-08-13, 21:45   #4721
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
hmm ale masz skłonność do falowania chociaz?.. a stosowalas plunking czy ugniatanie? dalas jakiegos zelu?.. moga byc rozne przyczyny, ja juz po 1 raazie zauwazylam roznice.

cos przed 8 chyba
no ogolnie mam kręcone/falowane koncówki zależy jak im sie spodoba to sie wywiną... dlatego zastosowałam tą metodę z nadzieją na pokręcenie się wyższych partii.. zaraz siadam jeszcze raz bede czytac tamten wątek dla kręconych bo może źle cos zrozumiałam
Cytat:
u mnie nie ma
Cytat:
co to za maseczka??

mam problemy dziś cały dzień z żołądkiem, niedobrze mi i kiepsko się czuję... mam nadzieję że to nie początek jakiejś wirusówki...

super że jest lepiej

byłam dziś w naturze i nie widziałam...
moja mama już 4 dzien na to choruje a nie chcą jej dać skierowania do szpitala,
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
udanej imprezy
Cytat:
dziekuje

Kitka mi pomaga mieta lub zielona herbata

maluje paznokcie z nudow, bo najpierw byla 1warstwa revlonu ostrej czerwieni, ale znudzila mi sie po 2dniach, wiec robie tuning, bo za wczesnie na zmywanie
polozylam adosa czerwonego z shimmerkiem i maluje jakies srebrne kwiatki. od razu mi lepiej
jak masz już kabel to mozesz pokazac paznokcie
Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Witajcie ślicznotki przepraszam za moją długą nie obecność, ale miałam dość spore problemy zdrowotne , ale już jest wszystko ok, chocia może jeszcze nie do końca.
Wczoraj byłam w biedronce i zakupiłam żel jonsons litrowy, masełko do ciała mango z drobinkami , mydełko morskie , i żel miceralny do mycia twarzy. Czaiłam się jeszcze na tusz z eveline ale postanowiłam kupić jednak inny też z eveline taki w czarno zielonym opakowaniu .

Mam znowu ochote na zmiane koloru włosów, z moim blondem ciągle jest coś nie tak, nie potrafię uzyskać jednej poświaty i ciągle mam jakieś dziwne odcienie. Dlatego zastanawiam się nad brązem, ale takim chłodnym, i nie za ciemnym może coś doradzicie ??
ja na włosach sie nie znam więc nie pomoge ale zdrowia życzę
Stary 2011-08-13, 21:49   #4722
ramoncia217
Wtajemniczenie

dianulaa dziękuje ślicznie
Stary 2011-08-13, 22:01   #4723
party_girl7
Zakorzenienie

ja tez niestety nia ma zbytniego doswiadczenia z kolorami farb takze nie doradze.. zaraz sie przebieram i moze poczytam ksiazke i klade sie spac. Jutro bede robila grilla
Stary 2011-08-13, 22:10   #4724
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ja tez niestety nia ma zbytniego doswiadczenia z kolorami farb takze nie doradze.. zaraz sie przebieram i moze poczytam ksiazke i klade sie spac. Jutro bede robila grilla
ja jeszcze zapomniałam dopisac w ost poście, dopiero teraz zauważyłam że uciekło mi gdzieś, nie robiłam plunking ani nie ugniatałam.. miałam nadzieje ze same sie zrobią więc to moze dlatego, ale teraz tak siedze i czuje jak pachną że za sam zapach moge to robić
Stary 2011-08-13, 22:15   #4725
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

do nog serum eveline intensywnie wyszczuplajace+ujedrniaja ce, a do biustu tez z eveline push up
dzieki za odp

Zakupie to serum Mam teraz serum rozgrzewajace (z perfecty chyba) Dziala. Ale ciezko mi z nim wytrzymac, ostatnio sie podrapalam

A do biustu też kupię, ale narazie zużyje to z nivelazione, żeby nie mieć 1500 otwartych rzeczy.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 22:18   #4726
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
acnefan to taki krem na problemy skórne, poleciła mi go caate, można go kupić w aptece, ja u siebie zapłaciłam 8 zł... jak na razie widzę sporą poprawę mojej skóry po nim

byłam dziś znowu w naturze ( jechałam z pieskiem do wet do sąsiedniego miasta i tam mają naturę ) , kupiłam szminkę essence in the nude , żel z peelingiem malinowy online i zestaw do stempelków- i tu mam pytanie- jakiego lakieru używacie do robienia tych stempelków?? tego specjalnego z essence?? bo ja próbowałam użyć miss sporty i nie wychodzą...

ja uzywam tych z safari, probowalam tez z essence z tej limitowanki bondi beach. Tych specjalnych do wzorkow nie kupie
Cytat:
zazdroszczę... a ja nie mogę zjeśc nic co dopiero o piwie mówić...
a czemu?
Cytat:
u mnie nie bylo ich juz- wzielam ostatnią

Caate szczerze mowiac, makiajz wyszedl jej srednio, a trzymal sie moze do 20... co prawda cienie polozone byly bez bazy, ale wyblakly i zrobila sie jedna szara plama... takze kobo do kitu, no chyba ze z baza, ale sie nie zapowiada po tym tescie, ze kupie jakiekolwiek cienie z tej firmy

a rozyk, hmm dziewczyny pisaly ze tylko dla jasnych cer- powiem tak, ja roz nakladam bardzo oszczednie, nie lubie z siebie robic clowna, a wiec mi efekt bardzo odpowiada, jest subtelny jutro postaram sie wrzucic jakies zdjecie jak wiesz, nie opalam buzi, jak mi sie przypomni to uzywam tego samoopalacza z ori, ale w ostatnim czasie nie mam ochoty na to
poza tym konsystencja swietny mus.

Cytat:

ja tez mam ten zel
rowniez zycze zdrowka, a z wlosami rob co chcesz, tylko jak zmienisz na ciemny to nie wracaj do blondu bo je wtedy stracisz
btw ladnie Ci bylo w brazie ja robilam tym n&e sredni srebrzysty popielaty blond 542 (dla mnie, wtedy-po platynie, to był brąz ) i wyszedl chlodno i naturlanie, no i nie za ciemno (zdj w albumie). Nie wiem, moze zerknij na watek o wlosach brazowych i sprawdz efekty po roznych farbach

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 22:26   #4727
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
dzieki za odp

Zakupie to serum Mam teraz serum rozgrzewajace (z perfecty chyba) Dziala. Ale ciezko mi z nim wytrzymac, ostatnio sie podrapalam

A do biustu też kupię, ale narazie zużyje to z nivelazione, żeby nie mieć 1500 otwartych rzeczy.
mi oba pomagaja, pierwsze swietnie ujedrnia, drugie nawilza i piersi sa sprezyste, a ze nie mam duzych, to jest to dobrze wyczuwalne, wole go niz zwykle balsamy w te miejsca

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ja jeszcze zapomniałam dopisac w ost poście, dopiero teraz zauważyłam że uciekło mi gdzieś, nie robiłam plunking ani nie ugniatałam.. miałam nadzieje ze same sie zrobią więc to moze dlatego, ale teraz tak siedze i czuje jak pachną że za sam zapach moge to robić
to wlasnie Ty masz je 'naprowadzic' i wydobyc z nich skret swoimi sprytnymi raczkami, przez material (mikrofibra, koszulka) i albo zostawic do wyschniecia, albo zawinac w koszulke np. na pol h, albo podpiac je, az do wyschniecia. samo to sie nic nie zrobi

co do Twojego pytania, to niestety nie mam kabla i jutro jade do TZta z laptopem wiec najprawdopodobniej wtedy zgram
Stary 2011-08-13, 22:42   #4728
ramoncia217
Wtajemniczenie

buahhot chciała bym je przyciemnić, w sumie nie koniecznie musi być brąz, zastanawiałam się właśnie nad takim kolorkiem co masz w albumie już sto razy i sama nie wiem, jestem niezdecydowana i przede wszystkim w gorącej wodzie kąpana..

coś muszę ze sobą zrobić, tzn włosami Potrzebuje odmiany.
Stary 2011-08-13, 22:55   #4729
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:

Dużo zdrowia
Cytat:
Byłam dziś w N i ich niestety nie było, ale jakbym zobaczyła to dam Ci znać

Idę spać dobranoc
Stary 2011-08-13, 23:07   #4730
ramoncia217
Wtajemniczenie

karolcia198506

dziękuje
Stary 2011-08-13, 23:16   #4731
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja uzywam tych z safari, probowalam tez z essence z tej limitowanki bondi beach. Tych specjalnych do wzorkow nie kupie

a czemu?

u mnie nie bylo ich juz- wzielam ostatnią

Caate szczerze mowiac, makiajz wyszedl jej srednio, a trzymal sie moze do 20... co prawda cienie polozone byly bez bazy, ale wyblakly i zrobila sie jedna szara plama... takze kobo do kitu, no chyba ze z baza, ale sie nie zapowiada po tym tescie, ze kupie jakiekolwiek cienie z tej firmy

a rozyk, hmm dziewczyny pisaly ze tylko dla jasnych cer- powiem tak, ja roz nakladam bardzo oszczednie, nie lubie z siebie robic clowna, a wiec mi efekt bardzo odpowiada, jest subtelny jutro postaram sie wrzucic jakies zdjecie jak wiesz, nie opalam buzi, jak mi sie przypomni to uzywam tego samoopalacza z ori, ale w ostatnim czasie nie mam ochoty na to
poza tym konsystencja swietny mus.

ja tez mam ten zel
rowniez zycze zdrowka, a z wlosami rob co chcesz, tylko jak zmienisz na ciemny to nie wracaj do blondu bo je wtedy stracisz
btw ladnie Ci bylo w brazie ja robilam tym n&e sredni srebrzysty popielaty blond 542 (dla mnie, wtedy-po platynie, to był brąz ) i wyszedl chlodno i naturlanie, no i nie za ciemno (zdj w albumie). Nie wiem, moze zerknij na watek o wlosach brazowych i sprawdz efekty po roznych farbach

slyszalam na pazurkowym, ze czarny z Essence do wzorkow jest dobry, ale o bialym ani widu ani slychu z opini

teeez jestem blada na twwarzy, brazuje ja pudrem brauzujacym, bo samoopalacze to po porannym zeli do mycia twarzy schodza, wiec nie widze sensu

rozejrze sie za nim, jak zmacam to zdecyduje, ale wlasnie ta konsystencja musowa mnie kusi, oj kusi

Ramoncia, ja Ci nie doradze, bo szczerze to kazda zmiana koloru to i tak zlo dla Twoich wlosow, bo zawsze wracasz do blondu, a pozniej narzekasz na zniszczenia... musisz byc zdecydowana, wlosy to nie zabawka...
Stary 2011-08-13, 23:43   #4732
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
slyszalam na pazurkowym, ze czarny z Essence do wzorkow jest dobry, ale o bialym ani widu ani slychu z opini

teeez jestem blada na twwarzy, brazuje ja pudrem brauzujacym, bo samoopalacze to po porannym zeli do mycia twarzy schodza, wiec nie widze sensu

rozejrze sie za nim, jak zmacam to zdecyduje, ale wlasnie ta konsystencja musowa mnie kusi, oj kusi

Ramoncia, ja Ci nie doradze, bo szczerze to kazda zmiana koloru to i tak zlo dla Twoich wlosow, bo zawsze wracasz do blondu, a pozniej narzekasz na zniszczenia... musisz byc zdecydowana, wlosy to nie zabawka...
dobrze, ze mowisz, moze kiedys sie skusze na czarny z tej serri

mysle, ze roz bylby dla Ciebie dobry, aczkolwiek daje subtelny efekt dla mnie super

a pokaze Wam zdjecia wczorajszego makijazu, zrobila mi go pani okolo 16:20 a wieczorem, kolo 21 juz go prawie nie bylo... ale tak jak pisze, oczy umalowane byly bez bazy... ale dla mnie i tak lipa. Poza tym, makijaz wg mnie bez szalu, kazdy kolor, ktory z pedzla otrzepywala o wierzch dloni, dopiero ta resztkee z pedzla nakladala na powieke... przez co makijaz byl malo intensywny.
1, 2, 3, 4- zdjecie makiajzu aaa i co mnie zdziwilo, wymieszala dwa brazery- brazowy i taki czerwony w zyciu bym nie pomyslala, zeby nalozyc na kosci policzkowe cos w kolorze czerwieni
5- zdj ok 21
6-bonus Kala podczas kapieli

pani pytala mnie jakiego koloru w makiajzu nie lubie... powiedzialam, ze zielonego, zapytala czy mam jakies zyczenie co do makiajzu, powiedzialam ze nie, wiec ona zaproponowala zielen i braz zebym zobaczyla jak sie czuje... szczerze mowiac, w takiej ilosci zieleni to nie widze problemu, mialam na mysli bardziej wyrazisty zielony makijaz oczu no ale coz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6845.jpg (27,7 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6848.jpg (11,0 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6856.jpg (52,4 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6852.jpg (11,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6881.jpg (17,4 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110726545.jpg (11,2 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-08-13 o 23:45
Stary 2011-08-14, 00:00   #4733
katriss
Raczkowanie

Cytat:
dobrze, ze mowisz, moze kiedys sie skusze na czarny z tej serri

mysle, ze roz bylby dla Ciebie dobry, aczkolwiek daje subtelny efekt dla mnie super

a pokaze Wam zdjecia wczorajszego makijazu, zrobila mi go pani okolo 16:20 a wieczorem, kolo 21 juz go prawie nie bylo... ale tak jak pisze, oczy umalowane byly bez bazy... ale dla mnie i tak lipa. Poza tym, makijaz wg mnie bez szalu, kazdy kolor, ktory z pedzla otrzepywala o wierzch dloni, dopiero ta resztkee z pedzla nakladala na powieke... przez co makijaz byl malo intensywny.
1, 2, 3, 4- zdjecie makiajzu aaa i co mnie zdziwilo, wymieszala dwa brazery- brazowy i taki czerwony w zyciu bym nie pomyslala, zeby nalozyc na kosci policzkowe cos w kolorze czerwieni
5- zdj ok 21
6-bonus Kala podczas kapieli

pani pytala mnie jakiego koloru w makiajzu nie lubie... powiedzialam, ze zielonego, zapytala czy mam jakies zyczenie co do makiajzu, powiedzialam ze nie, wiec ona zaproponowala zielen i braz zebym zobaczyla jak sie czuje... szczerze mowiac, w takiej ilosci zieleni to nie widze problemu, mialam na mysli bardziej wyrazisty zielony makijaz oczu no ale coz
jak dobrze zrozumiałam ten makijaz był wykonywany przez wizażystkę tak?

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

a psinka zabójcza
katriss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 00:01   #4734
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez katriss Pokaż wiadomość
jak dobrze zrozumiałam ten makijaz był wykonywany przez wizażystkę tak?
tak, z tego co slyszalam pracuje tez w douglasie
sama widze jej niedociagniecia, ale z drugiej strony robi go na szybko i za free wiec nie ma co sie dziwic

Stary 2011-08-14, 00:07   #4735
katriss
Raczkowanie

Cytat:
tak, z tego co slyszalam pracuje tez w douglasie
sama widze jej niedociagniecia, ale z drugiej strony robi go na szybko i za free wiec nie ma co sie dziwic
wizażystka z "powołania" nie odwaliłaby fuszerki nawet za darmoche bo by się wstydziła a ta odwaliła cienie słabo porościerane kąciki nie dopracowane, a róż na zdjęciu wygląda jak placek może na świeżo i na żywo wyglądało to lepiej
katriss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 00:17   #4736
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
wizażystka z "powołania" nie odwaliłaby fuszerki nawet za darmoche bo by się wstydziła a ta odwaliła cienie słabo porościerane kąciki nie dopracowane, a róż na zdjęciu wygląda jak placek może na świeżo i na żywo wyglądało to lepiej
Jesli chodzi o rozcieranie- to ja lepiej nie potrafie tego zrobic na gornej powiece byla jeszcze kreska zrobiona brazową kredką, z reszta widac ja.
Ale prawda- z kacikami cos jej nie poszlo, widzialam to od razu.
Roz wygladal na zywo super, aczkolwiek dla mnie za mocny efekt i mialam wrazenie ze jest krzywo nalozony tzn nieasymetrycznie do drugiej czesci twarzy
jeju straszna jestem wiem, no ale widac to bylo na pierwszy rzut oka, moja mama (laik w sprawach malowania oczu i konturowania) nawet to zauwazyla.

Ale luzik, bylam ciekawa efektu i w ogole samego wrazenia kiedy ktos mnie maluje, bo zawsze maluje sie sama. Ciekawe jak to bedzie przed slubem, mam nadzieje, ze trafie na kogos, kto pieknie mnie umaluje-rowno

Stary 2011-08-14, 00:46   #4737
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
dokladnie tak

odnosnie cieni, to mogl byc efekt zamierzony - ale tego nie wiemy, lecz ja sama go stosuje czesto u siebie, bo lubie i tak sie lepiej czuje, to nie bede krytykowac pod tym wzgledem

roz, byl za intensywny do ust i za razacy do oczu, dlatego daje efekt placka (jak ja nie lubie tego okreslenia) na zdjeciu, chodz nie mniewam, ze gdyby Buahhot miala rozpuszczone wlosy, efekt bylby wtedy w sam raz.

Cytat:
Jesli chodzi o rozcieranie- to ja lepiej nie potrafie tego zrobic na gornej powiece byla jeszcze kreska zrobiona brazową kredką, z reszta widac ja.
Ale prawda- z kacikami cos jej nie poszlo, widzialam to od razu.
Roz wygladal na zywo super, aczkolwiek dla mnie za mocny efekt i mialam wrazenie ze jest krzywo nalozony tzn nieasymetrycznie do drugiej czesci twarzy
jeju straszna jestem wiem, no ale widac to bylo na pierwszy rzut oka, moja mama (laik w sprawach malowania oczu i konturowania) nawet to zauwazyla.

Ale luzik, bylam ciekawa efektu i w ogole samego wrazenia kiedy ktos mnie maluje, bo zawsze maluje sie sama. Ciekawe jak to bedzie przed slubem, mam nadzieje, ze trafie na kogos, kto pieknie mnie umaluje-rowno
no to wizazystka Cie oszpecila, bo to jest niedopuszczalne zrobic defekt twarzy, zamiast skorygowac ewentualne wady

mi sie podobaja kolory na powiece mimo wszystko, fajnie dobrane do Twojego typu urody i mozesz sama w tym kierunku sie malowac

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

okej, dzisiaj u mnie bylo:

twarz:
maseczka na twarz z bialej glinki
acnefan na noc

wlosy:
na 1h olejek himalaya+rycynowy
na 1h biovax proteiny mleczne
naturia b/s len i rumianek
zel lniany
niger w skalp

paznokcie:
tuning paznokci u rak
granat u stop
gruba warstwa na noc kremu BB shea&kokos na dlonie i stopy

cialo:
3x serum eveline ujedrniajace, poslaski, piersi

dooobranoc
Stary 2011-08-14, 10:10   #4738
miczka21
Zadomowienie

buahhot nie podoba mi się ten makijaż , nigdy bym się nie spodziewała , że wizażysta potrafi zrobić taki brzydki makijaż

cate dużo rzeczy nakładasz na włosy , nie przetłuszczają ci się ?
Stary 2011-08-14, 10:11   #4739
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dzień dobry

buahhot Boże jaka słodka ta twoja psinka, gdybym miała taką to bym ją chyba wytuliła na śmierć a makijaż średni jak na wizażystkę, myślę że sama byś lepszy sobie zrobiła ale kolorki fajnie dobrane więcej się nie nie wypowiem na ten temat bo się nie znam

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 10:18   #4740
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry Kochane

Ja zaraz koncze zlecenie, bo wczoraj dopadł mnie okropny leń i potem zrobię sobie pazurki Chyba glinkę zieloną dzis też położę

Buahhot oddawaj psinkę! Matko jaka ona jest cudna
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości