|
|
#4831 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
[QUOTE=justynaneyman;28742 837]
Cytat:
musowo wrzucić na luz i przetrzymać, każdy ma jakąś granicę tolerancji syfu , a jak zaskoczy że jest inaczej to się dopiero zdziwi.... To jest bardzo trudne bo jak ktoś lubi porządek to bedzie mu trudno znosić przybywający stosik brudnych kubków naczyń , coraz grubszą warstwę okruchów, po złości dorzuć mu pod dupę kupkę swoich obciętych paznokci ( tylko zmyj lakier wczesniej żeby sie nie wydać że to Ty ) i ![]() Czy ty masz na czole napisane pier***** KomEKO A co do wpierdzielania i tycia.... pochwal parę razy na głos jakiegoś ciastka w tv czy na ulicy... Ty dziecko urodziłaś i wygladasz jak lachon a nie rozwleczona torba, a On co.... powiedz... ja urodziłam a Tyś się posunął ![]() bez delikatnych sugestii i żaluzji bo takich une nie rozumieją, prosto z mostu z grubej rury, a nawet po złości...
|
|
#4832 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no łaśnie dokłądnie chodze jak cien i zbieram , ale dzis sie wkokufiłam i sam zaniósł , ale do zmywary juz nie włozy, no gdzie tam , to za trudne .Nestety jedną wade ma unikalną jak myślę -wrzuca smieci do zlewu super nie?
|
|
|
#4834 |
|
Zadomowienie
|
szkoda,że niektórzy mężczyźni uwazają takie rzeczy za naturalnie i nie wiedzą o so chozi -mój tłumaczy ,że się czepiam i że faceci tak mają
Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-08-13 o 23:16 |
|
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mówiłaś mu wprost?
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no cóż - cena sukcesu? nie wiem ? moja mam mówi że charakter - mamy ino mężczyzn w rodzinie - i ze to juz pozamiatane - że taki jak dostanie po dupie to i tak tego nie zauważy nie słucham jej bo nie z tym mam problemy - to wszystko kuzyni - lata mi to - choć nie omieszkuję im mówić że są durniami - ale jest jak mówi mama - wali ich to co inni sądzą - pany swiata
|
|
|
|
|
#4837 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Niektóre rzeczy stara się poprawić (już się nie skubie na kanapie ) ale z roztargnienia czasami coś mu wyjdzie. Ale generalnie się śmieje i obiecuje poprawę. O, jeszcze notorycznie zachlapuje lustro myjąc ręce - czy trzeba tak machać mokrymi łapami? Od tego chyba jest ręcznik. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4839 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, znam kilka Cytat:
o! na to bym nie wpadła ano-te co wymieniłam tesz lubie na równi i to są ulubione,a reszte filmów lubie zdecydowanie mniej Cytat:
![]() ![]() w drugim przypadku u mnie byłaby awantura na maksa i palca bym nie przyłożyła do sprzątania
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - True Romance - całkiem zdatny
i z Woody Harrelsonem tyż bywajo najsowe jeśli idzie o klimat i meeeeeeeeeeeeeega wolnom fabułę - to No Country for Old Men jedni umierają z nudów inni paczą Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-13 o 23:22 |
|
|
|
#4841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś ktoś linkował , nie pamiętam czy tu, font na kafeterii , co obrzydliwego robi Twój partner, czy tam mąż , czy taam jakoś tak... jeśli tylko 1/3 z tego jest prawdą to i tak wszystkie jesteśmy szczesciarami
|
|
#4842 |
|
Zadomowienie
|
to twój nie obcina paznokcia a mój skupie je na moim ulubionym fotelu w dodatku przebiera się po pięć razy dziennie i kazda z jego garderoby leży w innym pokoju-najgorzej nie mogę zdzierzyć- pluciem obgryzionych paznokci
|
|
|
|
#4843 | ||
|
Zakorzenienie
|
jeszcze raz napiszę : chłopak psikał to na naszych oczach sprayami ....
130820111010.jpg
|
|
#4844 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no country mam na płytce..jakos nie moge sie zebrac do niego ,ale czajeu sie na Dom Dusz jutro-nagram se haha! ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
snam to , kiedys ich było pełno w krakowie tych psikaczy
|
|
|
#4845 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale warto było, bo się nauczył Choć często mi mówi, że znów mu o coś susze łeb, ale skoro skutkuje no to jak nie suszyć, choć czasem to trwa. A i o niektórych rzeczach, delikatniejszych mówiłam szczerze, nie obraził się nigdy, tylko czasem wkurzał, że ... mu suszę łeb Cytat:
A nie trzeba było tża z impry ściągnąć i zaciągnąć do ogarniania pod groźbą zostawienia go/odejścia od niego?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
a czy wasze chopy puszczają gazy, głośno?
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dom Dusz miął osobliwy klimat który lubię - coś co uważam każdy film niebędacy komediom miec powinien |
|
|
|
|
#4852 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie,mój tylko beka
Gazy cichaczem i raczej przypadkiem.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4853 |
|
Zadomowienie
|
:brzyda l:ale znam i takich,którzy się nie krępują-siedze u kolezanki a tu wielki bąk wyrywa mnie z czasoprzestrzeni-okazuje się ,ze to jej maz-całkiem nieskrępoway Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-08-13 o 23:41 |
|
|
|
#4854 |
|
BAN stały
|
Nie chce mi się doczytywać, ale widzę, że o Mad Menach mowa - przyznaję się, to ja Kończę 3 sezon, ale Dona nie da się lubić przecież! ruchacz pospolity. No dobra, nie lubić też się go nie da. ![]() W ogóle dziś mam wieczór filmowy. Trafiłam na Pachnidło na TVP HD, a później na Czerwony na Polonii, niestety już trwał od godziny... Red, TŻtowi perfumę ładną zapodaj i po co ma się myć
|
|
|
|
#4855 | ||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. toć ba, mówię mu wprost, że ma się odchudzać i wtykam paluchy w sadełko ale zawsze jest jakaś przeszkoda - a to trzeba dojeść szarlotkę, a to wesele, a to impreza w weekend i przechodzi na "kiedyś". Ale kilka lat temu ładnie się zawziął i zrzucił z 16 kg. Cytat:
![]() Cytat:
Ba, wprost i podstępem, grzecznie i chamsko, filozoficznie i psychonapastliwie - no nie da rady. Cytat:
) i mamy podobne zainteresowania i poglądy czyli rozumiemy się bez słów.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój pazury obcięte o dziwo wrzuca do śmieci ale se co innego skubie. A, i boski tekst "to nie moje stopy śmierdzą tylko skarpetki". Po czym zdejmuje sery i idzie spać bez mycia stóp ![]() Wow! Zdolniacha! |
||||||
|
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P. aż ostatnio wystraszył Fany
|
|
|
#4857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wszystkie? ![]() ![]() Cytat:
Powiedz, że nie wszyscy i że jak chce to za jakiś czas mu możesz udowodnić ![]() Cytat:
Ukraiński (bodajże) Mam talent wygrała kiedyś laska co sypała obrazki z piasku, to też było coś
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4859 | |
|
Nindżopesz
|
Czerwoną Lakostę np?
![]() Puszczają ale cicho ![]() Cytat:
![]() 2. a długo to trwało nim się naumiał? Bo mój też wie kiedy robi źle - ale co z tego. 3. właściwie nie wiedziałam gdzie dokładnie jest, miałam i tak dość pociągu więc olałam sprawę. Miałam dopisać filmy dla Polly: Skazani na Shawshank Upiór w Operze Ruiny Cube Piły Memento Fight Club Truman Show Rec Dalej nie pamiętam. A, i czytam Zmierzch i panie kochany, co za nudy Nie rozumiem czemu to takie popularne.
|
|
|
|
|
#4860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i racja - jak z dzieckiem - i za to ze działa - no bo skoro działą tzn ze znalazłaś metodę - miszczu ![]() Cytat:
? Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

) i 

, ale dzis sie wkokufiłam i sam zaniósł
, ale do zmywary juz nie włozy, no gdzie tam 
-nawet jeszcze można by cos dopisać

i racja - jak z dzieckiem - i za to ze działa - no bo skoro działą tzn ze znalazłaś metodę - miszczu