Rimini zbiorczy - wakacje, obozy - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-29, 11:31   #3511
Romanaccia
Zakorzenienie

Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy

Cytat:
Napisane przez tynss Pokaż wiadomość
wypowiadam się na forum w celu wyrażenia mojej opini, więc piszę co mi się nie podobało, tak ? więc nie musisz dokładać swoich dwóch groszy i negować moich opinii. lubisz te samoloty ? świetnie, zostań pilotem, kup sobie samolot czy nawet zamieszkaj w hotelu Bacco- polecam.
a kto tu neguje twoje opinie ? nie uzywaj slow,ktorych znaczenia nie znasz,skoro lotnisko jest w poblizu logicznym jest ,ze sa i samoloty ,chyba powinnas jeszcze wypoczac troche ,albo faktycznie wyjazd nie byl zbyt udany
Stary 2011-07-29, 12:34   #3512
tynss
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość
a kto tu neguje twoje opinie ? nie uzywaj slow,ktorych znaczenia nie znasz,skoro lotnisko jest w poblizu logicznym jest ,ze sa i samoloty ,chyba powinnas jeszcze wypoczac troche ,albo faktycznie wyjazd nie byl zbyt udany
nie musisz mi udzielać lekcji języka polskiego, radzę sobie bardzo dobrze. właśnie te Twoje tłumaczenia, iż 'logicznym faktem jest to, że latają samoloty' jest doszukiwaniem się drugiej strony mojej wyrażonej opinii, do której mam prawo. nie martw się, wyjazd miałam udany mimo wszystko.
tynss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 21:19   #3513
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
nie musisz mi udzielać lekcji języka polskiego, radzę sobie bardzo dobrze. właśnie te Twoje tłumaczenia, iż 'logicznym faktem jest to, że latają samoloty' jest doszukiwaniem się drugiej strony mojej wyrażonej opinii, do której mam prawo. nie martw się, wyjazd miałam udany mimo wszystko.
nie udzielam Ci zadnych lekcji,mowie tylko,zebys nie uzywala slow,ktorych znaczenia nie znasz doszukuje sie trugiej storny ? czego w czym ? ,alez nikt Ci nie zabrania miec swojego zdania,kto to powiedzial ?
Stary 2011-07-29, 21:31   #3514
edz95
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LuukaSek Pokaż wiadomość
polecam klub : CARNABY , mozna zobaczyc na facebooku . bilet : 8 euro , karnet: 20 euro. mozna dojechac autobusem nr 11 i chyba 4 .

dokładnie autobus nr 4 , ale czasami tez rezydentki zamawiaja autobus dla obozow

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez xjustxsayxsorryx Pokaż wiadomość
edz95 - a jakie warunki w hotelu, pokojach ?
I z jakiego biura byłaś, bo rozumiem że na obozie jakimś ? ;>

tak na obozie z biura TRAMP hotel ok, polozony w swietnym miejscu, blisko plaza,sklepy,supermarket, jedynie do carnaby i centrum 20 minut drogi autobusem pokoje roznie, ale da sie przezyc, bo praktycznie cały czas jest sie poza hotelem. łozko jest, prysznic jest, nic wiecej nie potrzeba
edz95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 19:31   #3515
Leesha
Raczkowanie

Z tego co wiem to dzisiaj skończył sie turnus ze Stei na który jechało dużo osób z forum, mam nadzieję, że będą jakieś opinie, szczególnie o hotelu Malibu ??
Leesha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-01, 20:31   #3516
Kachux3
Raczkowanie

GG do Kachux3

Cytat:
Napisane przez Leesha Pokaż wiadomość
Z tego co wiem to dzisiaj skończył sie turnus ze Stei na który jechało dużo osób z forum, mam nadzieję, że będą jakieś opinie, szczególnie o hotelu Malibu ??
No cześć Ja byłam m.in. :P
No to zaczne od hotelu, dość znośny.. zależy jaki pokój ci sie trafi ) Łazienki no cóż mój pokój miał okropnie mała.. ale w innych nie było az tak zle.. Do Carnaby i Altromondo jezdzilismy autobusem, do Blow up chodziliśmy pieszo bo bardzo blisko =)) Wszystkie 3 dyskoteki są w porzo

Pani rezy-DENTKA.. ogólnie w porzadku mielismy 5wyjsc na dyskoteki..(miało być 6 ale było mało chętnych) tylko lepiej po pijaku trzymać sie od niej za daleka :PP I podczas siesty nie zachowywać sie mega głośno. Jak nigdzie nie wychodzilismy wieczorem to mielismy czas wolny do 24, w ostatni dzień do 1.. Moja koleżanka raz przed wyjściem do Altromondo miala cieżko, widziala ją rezydentka.. no ale ogólnie wyszlo na to ze ma wytrzezwiec do końca dyskoteki i było w porzo Kadre mieliśmy naprawdę za✂✂✂istą.. szczególnie pani Madzia <3

Posiłki.. rano szwedzki stół, potem na lunch makaron... + owoc [zawsze makaron], kolacja dwu daniowa.. 1 danie makaron, 2 zawsze coś innego jakieś mieso, raz była pizza, lazania + deser =)

Hmm no chyba tyle z mojej strony jak ktoś ma pytania to dawać :P

Kachux3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-02, 04:25   #3517
Leesha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kachux3 Pokaż wiadomość
No cześć Ja byłam m.in. :P
No to zaczne od hotelu, dość znośny.. zależy jaki pokój ci sie trafi ) Łazienki no cóż mój pokój miał okropnie mała.. ale w innych nie było az tak zle.. Do Carnaby i Altromondo jezdzilismy autobusem, do Blow up chodziliśmy pieszo bo bardzo blisko =)) Wszystkie 3 dyskoteki są w porzo

Pani rezy-DENTKA.. ogólnie w porzadku mielismy 5wyjsc na dyskoteki..(miało być 6 ale było mało chętnych) tylko lepiej po pijaku trzymać sie od niej za daleka :PP I podczas siesty nie zachowywać sie mega głośno. Jak nigdzie nie wychodzilismy wieczorem to mielismy czas wolny do 24, w ostatni dzień do 1.. Moja koleżanka raz przed wyjściem do Altromondo miala cieżko, widziala ją rezydentka.. no ale ogólnie wyszlo na to ze ma wytrzezwiec do końca dyskoteki i było w porzo Kadre mieliśmy naprawdę za✂✂✂istą.. szczególnie pani Madzia <3

Posiłki.. rano szwedzki stół, potem na lunch makaron... + owoc [zawsze makaron], kolacja dwu daniowa.. 1 danie makaron, 2 zawsze coś innego jakieś mieso, raz była pizza, lazania + deser =)

Hmm no chyba tyle z mojej strony jak ktoś ma pytania to dawać :P
to nie tak źle a jaka odległość do plaży ?

Edytowane przez Leesha
Czas edycji: 2011-08-02 o 04:50
Leesha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-02, 11:26   #3518
oKilla91
Raczkowanie

Hey ! Kto jedzie z OK-tours do Rimini 7.08 na obóz studencki ? xD

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie..."

oKilla91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-02, 22:24   #3519
Kachux3
Raczkowanie

GG do Kachux3

Cytat:
Napisane przez Leesha Pokaż wiadomość
to nie tak źle a jaka odległość do plaży ?
Bliziutko.. tak ze 100m, troche miastem potem jeszcze kawałeczek promenada i plaża =)

Edytowane przez Kachux3
Czas edycji: 2011-08-02 o 22:28
Kachux3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-03, 23:01   #3520
kaska9413
Raczkowanie

GG do kaska9413

Cytat:
16.07-27.07 ;>

Ja byłam z koffaniutką 28.06 - 9.07 i było cudownie. Nie było tak jak napisałaś. Najwidoczniej zależało to najbardziej od kadry. A co do kierownika, to zależy jak kogo polubił, nad od początku, więc miałyśmy straszne lajty i wracam tam za rok

2012-Bułgaria-Złote Piaski <3
kaska9413 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-04, 00:31   #3521
zizus444
Przyczajenie

a jak w Bacco z pokojami? Jest chociaż czajnik? dużo jest pokoi 2 osobowych i czy dużo osób chce taki mieć?

http://isabellsss.blogspot.com/ zapraszam do oglądania moich paznokciowych dzieł
zizus444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-04, 11:21   #3522
chomik094
Przyczajenie

GG do chomik094

Jedzie ktoś z Ok-tours'a do hotelu Stella d'Italia? Termin 7.07 - 17.07.
chomik094 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-04, 11:21   #3523
edz95
Raczkowanie

Rimini jest piękne! napewno kiedys tam wróce!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 281276_215645431814710_100001077630391_615438_7010104_n.jpg (38,5 KB, 54 załadowań)
Stary 2011-08-04, 14:34   #3524
kejciorek
Przyczajenie

Właśnie wróciłam z Rimini z hotelu Malibu, coś wspaniałego! Polecam imprezę ALTROMONDO i CARNABY! Altromondo -13E, Carnaby 6E, jeszcze zależy kto Wam załatwia wejściówki. POLECAM! <3
kejciorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-04, 20:24   #3525
HollyX
Przyczajenie

Hej. Zadam pytanie nie do końca związane z Rimini ale tak generalnie.
Moglybyscie mi moze doradzic , jakie miejsce na oboz wybrac w przyszlym roku ? Bo bylam w tym w Rimini i bylo naprawde zaje**scie i w sumie chętnie wróciłabym tam drugi raz, ale chciałabym też zobaczyć inne miejsca. Głównie chodzi m i o te imprezowe i takie w stylu Rimini. Macie jakies propozycje ? <3
Wiecie coś może o Lloret ?

**xoxo **
HollyX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-04, 22:59   #3526
xjustxsayxsorryx
Przyczajenie

Jedzie ktoś z ok-tours'a do hotelu stella d'italia w terminie 15-25.08 ? ; >
xjustxsayxsorryx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 12:33   #3527
myCocaine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez HollyX Pokaż wiadomość
Moglybyscie mi moze doradzic , jakie miejsce na oboz wybrac w przyszlym roku ? Bo bylam w tym w Rimini i bylo naprawde zaje**scie i w sumie chętnie wróciłabym tam drugi raz, ale chciałabym też zobaczyć inne miejsca. Głównie chodzi m i o te imprezowe i takie w stylu Rimini. Macie jakies propozycje ? <3

**xoxo **

Jak imprezownia to Słoneczny Brzeg w Bułgarii (b. w stylu Rimini i Lloret, ale zdecydowanie taniej )

Cytat:
Napisane przez xjustxsayxsorryx Pokaż wiadomość
Jedzie ktoś z ok-tours'a do hotelu stella d'italia w terminie 15-25.08 ? ; >

Nie jadę z tego biura (ani z żadnego innego "ogólnopolskiego") ale prawdopodobnie również będę w tym hotelu od 11-24 sierpnia
- PARTY HARDER!

Edytowane przez myCocaine
Czas edycji: 2011-08-05 o 12:35
myCocaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 18:00   #3528
Nikaaa96
Przyczajenie

Hej właśnie dwa dni temu wróciłam z miejscowości Rimini z hotelu Malibu powiem tak było za✂✂✂iście ! bardzo fani opiekunowie dyskoteki codziennie dyskoteka caranby płatna 6 euro a dyskoteka Altromondo płatna 12 euro powiem że dyskoteka Altromondo była za✂✂✂ista lepsza niż Carnaby chciałambym tam jeszcze wrócic bo naprawde było super jeśli chodzi o wiek żeby póścić na dyskoteki nie miało to znaczenia wpuszczali nawet 12-latki alkohol sprzedawali bezproblemu nawet jeśli wyglądałaś na 10 lat .. Powiem jeszcze tylko że straszne macanki są w tych clubach ciężko się ich pozbyć są strasznie namolni ale no cóż chłopcy nie wyżyci seksualnie są hehe .. Jeśli chodzi o napoje to radze sobie kupić w Polsce dużo picia bo bardzo drogo jest coca-cola 2 l kosztuje tam 2 euro to jest 8 zł więc to nie mało ... Jedzenie bardzo dobre szczególnie Pizza jest przepyszna ) Ps mam nadzieje że wam się trafią młodzi opiekunowie bo moja koleżanka miała starych opiekunów ok 60 lat więc wogóle nie chodzili na dyskoteki i wogóle była kaszana z tego co mi mowiła ... Ps jeśli wchodzisz do clubu i masz 18 lat to już nauczyciele tam mówią to masz jedengo darmowego drinka a nie pełnoletni mają jednego bezalkoholu drinka powiem jeszcze tak że w clubach bez problemu nawet 12-latce sprzedadzą alkohol ja mam 15 i nie było z tym problemu ... Polecam Wódke z Red bullem i sex on the bitch jest to przepyszne ! .. Jeśli chodzi o gniazdka w hotelu Malibu to ja nie miałam z tym problemu ale gniazdka nie są przystosowane na grube bolce ... A i bym zapomniała jeśli chodzi o obsuge to sprzątaczki wogóle nie znają Angielskiego szefowa też więc kit .. Mam nadzieje że pomogłam jak coś to prosze pytać
Nikaaa96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-06, 11:36   #3529
edz95
Raczkowanie

Cytat:

**xoxo **

Ja byłam w Grecji w miejscowosci Paralia, swietne miasteczko swietne kluby ! Rok temu byłam w Hiszpanii w miejscowoscie Callela, lecialam samolotem do Barcelony a potem godzinke autokarem! Swietne miasteczko, cluby rowniez
Stary 2011-08-07, 00:17   #3530
tynss
Przyczajenie

Cytat:

**xoxo **
byłam na Lloret de Mar, w Grecji w Parali i w Rimini. z tych trzech wyjazdów NAJLEPIEJ wspominam Grecję, moje najlepsze wakacje, Paralia jest jako tako mała, więc dzieje się tam wszystko na raz, Lloret natomiast nie przypadł mi aż tak do gustu, aczkolwiek też było świetnie ; -) nie byłam jeszcze w Bułgarii, więc za rok się tam wybieram
Stary 2011-08-08, 13:05   #3531
Emilianov
Przyczajenie

Smile Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy

Hejjjjj
Witam wszystkich,
Czy jest możliwość przewiezienia przez granice alkoholu (konktetnie wodki), gdyz we Wloszech jest on zbyt drogi. Dodam ze wybieralbym sie na oboz mlodziezowy za rok. Bede wtedy mial 17lat.
Czy nie bedzie problemu z wyjsciami na dyskoteki i poznymi powrotami zwazywszy na moja niepelnoletnosc>

Edytowane przez Emilianov
Czas edycji: 2011-08-09 o 10:38
Emilianov jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 13:35   #3532
edz95
Raczkowanie

jak ja jechałam, to na zadnej granicy nic nie sprawdzali nawet paszportow a z dyskotekami nie ma problemu
Stary 2011-08-08, 20:26   #3533
kornik_
Przyczajenie

GG do kornik_

Mnie też możecie pytać o co chcecie, dwa dni temu wróciłam z Rimini z hotelu Buenos Aires. Najlepsze niecałe dwa tygodnie mojego zycia. Carnaby najza✂✂✂istszy klub na planecie, KOCHAM GO, UWIEEELBIAM. I mam pytanie. Znacie może tytuł piosenki pewnie włoskiej, chociaż brzmiącej troche jak francuska, która leciała prawie non stop na dolnym parkiecie? Taka wolniejsza. Nie chodzi o żadne danza kuduro "ojojojojoj" czy cos : D
kornik_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-09, 18:13   #3534
bialaa17
Raczkowanie

Ja również poszukuję kilku piosenek z Carnaby znalazłam tylko następujące: black and yellow- wiz khalifa yeah x3 chris brown, oczywiście danza kuduro na 1 piętrze leciał też często pitbull i hotel room service, dynamite taio cruz pozostalych niestety nie pamiętam... Może ktoś się podzieli swoją wiedzą? byłabym bardzo wdzięczna
bialaa17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-09, 18:53   #3535
koffaniutka202
Raczkowanie

GG do koffaniutka202

LMFAO ft. Lil Jon - Shots
Black Eyed Peas - Don't stop the music
Pitbull - I know you want me (niby stary hit, ale leciał baaardzo często)
Rihanna - Man down (słyszałam tę piosenkę tylko 2 razy w The Cave, ale z tego powodu banana miałam od ucha do ucha )
Linkin Park - Numb
Shakira - Rabiosa
Pitbull ft. Ne-Yo - Give me everything
co więcej? kto wie, niech pisze.

Tak wgl przydałaby się jakaś Playlista z The Cave. Napisałam w tej sprawie do DJ'a z The Cave, ale stwierdził, że żadnych playlist robić nie będzie. ;C nie pomógł.
koffaniutka202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-10, 14:36   #3536
chomik094
Przyczajenie

GG do chomik094

A jedzie ktoś jeszcze 15.08 do Rimini, z Ok-tours'a? ;>
chomik094 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 12:49   #3537
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikaaa96 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o napoje to radze sobie kupić w Polsce dużo picia bo bardzo drogo jest coca-cola 2 l kosztuje tam 2 euro to jest 8 zł więc to nie mało
Takie sa ceny w calych wloszech

Cytat:
sex on the bitch jest to przepyszne !

Cytat:
jeśli chodzi o obsuge to sprzątaczki wogóle nie znają Angielskiego szefowa też więc kit .. Mam nadzieje że pomogłam jak coś to prosze pytać
ty tez powinnas wrocic na lekcje angielskiego
Stary 2011-08-13, 22:41   #3538
HollyX
Przyczajenie

Cytat:
byłam na Lloret de Mar, w Grecji w Parali i w Rimini. z tych trzech wyjazdów NAJLEPIEJ wspominam Grecję, moje najlepsze wakacje, Paralia jest jako tako mała, więc dzieje się tam wszystko na raz, Lloret natomiast nie przypadł mi aż tak do gustu, aczkolwiek też było świetnie ; -) nie byłam jeszcze w Bułgarii, więc za rok się tam wybieram
Dzięki za info.

Własnie biore cały czas pod uwage też Bg , ale chciałabym zobaczyc tez inne mniej popularne miejsca. A z jakiego biura byłaś w Grecji ? Kadra była lajtowa i wgl ? ^^

Xoxo <3
Stary 2011-08-13, 22:46   #3539
HollyX
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez edz95 Pokaż wiadomość
Ja byłam w Grecji w miejscowosci Paralia, swietne miasteczko swietne kluby ! Rok temu byłam w Hiszpanii w miejscowoscie Callela, lecialam samolotem do Barcelony a potem godzinke autokarem! Swietne miasteczko, cluby rowniez
Ooo. Moja koleżanka też była w Calleli i mowila ze bylo super.
A w Parali byłas z jakiego biura? Chodziliście na dyskoteki codziennie ?

Xoxo . *
Stary 2011-08-14, 11:53   #3540
tynss
Przyczajenie

Cytat:
Dzięki za info.

Własnie biore cały czas pod uwage też Bg , ale chciałabym zobaczyc tez inne mniej popularne miejsca. A z jakiego biura byłaś w Grecji ? Kadra była lajtowa i wgl ? ^^

Xoxo <3
byłam z REGO-BISu i kadra była w porządku, nie przywiązywali większej uwagi do łamania zasad, wręcz przeciwnie, sami je łamali, przez co jedna opiekunka została odesłana do domu w ostatnim dniu, bo tak się upiła, że nie wiedziała o Bożym świecie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości