![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak bardzo 'kolorowo' to widzicie?
Czytajac Twoja historie usmiechalam sie do siebie gdyz przypomniala mi ona moja historie-duzo szczegolow sie zgadza(poznanie sie w internecie,obcokrajowiec, starszy ...).
Obecnie jestesmy 8 lat po slubie i w b szczesliwym zwiazku ![]() Ja bym sie spotkala-nic nie tracisz-a ktoz to wie jak sie potoczy-spotkaj sie na neutralnym gruncie i sie przekonasz jaki bedzie w realu.Zycze powodzenia ![]() ![]() Co do niektorych osob wypowiadajaacych sie w tym watku to jestem zaskoczona jak negatywnie niektorzy mysla......Ostroznosc ostroznoscia ale po co czarnowidztwo i krytyka? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Rozeznanie
|
z góry przepraszam za off top, ale...
zauważyłyście, że ten gość Cytat:
I on, i wyciągnięty przeze mnie i Klempę na poprzedniej stronie MonteChristo? i kilka innych nicków (wg mnie ta sama osoba) też zniknęło. Brak użytkownika i postów (poza cytowanymi). Czyli chyba strzał w 10 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Autorko, ciekawi mnie, jak sprawy się u Ciebie mają
![]() Szykujesz się do wyjazdu? Coś nowego postanowiłaś w związku z tematem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() hmm.. raczej bez wiekszych zmian, chociaz jakies tam sa.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiec teraz to nie wiem jak bedzie ze spotkaniem, ale pewnie przyjedzie tam do mnie ![]() a z Nim.. bez zmian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wie, ze mam przyleciec.. rozpisal mi swoj caly grafik na najblizsze dwa miesiace ![]() ![]() nie wiem po co, ale wypisal mi to wszystko ![]() ![]() a ja im blizej tego spotkania, tym bardziej jestem osr**a ![]() ![]() nie wiem kiedy sie z nim spotkam - chcialabym najpierw prace znalezc, z miejscem zamieszkania sie ogarnac.. on tez taki zabiegany - jakos sie trzeba bedzie zgrac.. ale boje sie ![]() ![]() ![]() ostatnio dostalam od niego wiadomosc, ktora napisal o 5:30 rano.. napisal, ze jest 5:30, obudzil sie i mysli o mnie i kiedy bede.. ![]() wiec kontakt jest, co mnie cieszy ![]() lece jakos w polowie kwietnia.. na ostatnia wiadomosc mu nie odpisalam i czekam az sie znowu odezwie w kwietniu jak juz bede - zobaczymy ![]() ![]() milego wieczoru i usciski ![]() ![]() Edytowane przez Miss Selfridge Czas edycji: 2011-03-21 o 19:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Cieszę się, że wszystko dobrze się układa
![]() Mam nadzieję, że dalej pójdzie po Twojej myśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
i jak i jak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
No własnie??
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem bardzo ciekawa, jak potoczyła się Twoja historia, Miss.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
hey dziewczyny
![]() milo mi, ze jeszcze o tym pamietacie.. ale raczej moja odpowiedz Was nie ucieszy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dostalam od niego kartke przedwczoraj z Hondurasu, bo chcial mi wyslac.. ktora mnie bardzo ucieszyla o czym mu napisalam wczoraj, ale pomimo tego, ze byl na necie, to jeszcze wiadomosci na nia nie dostalam.. mam wrazenie, ze troche jakby sie taki 'zgrzyt' miedzy nami zrobil.. - moze wmawiam to sobie, a moze faktycznie tak jest.. czekam na ta odpowiedz teraz od niego.. sceptycznie bardzo do wszystkiego podchodze.. super nam sie pisalo o wszystkim.. niesamowita wiez taka odkad tutaj przyjechalam.. ale od tej wiadomosci co napisal, ze za miesiac, to cos sie zmienilo jakos.. moze niepotrzebnie, moze przesadzam.. ale tak sie stalo.. moze on tez to czuje i jest jak jest. odrzuca mnie to, ze juz tutaj jestem od ponad miesiaca i jakos cisza, ale ja nic nie proponuje, a sama tez to troche z✂✂✂.. pisaniem mu, ze sie obawiam tego spotkania.. ale szczera bylam, bo sie obawiam - taka prawda ![]() mysle o tym.. sama nie wiem co mam myslec.. napisze Wam jak mi odpisze na ta wiadomosc.. ale na pewno sie z nim spotkam, tak mysle.. a co bedzie dalej, to sie okaze.. bede pisac! ![]() Edytowane przez Miss Selfridge Czas edycji: 2011-06-12 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
OK
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no wiec wszystko OK i spotkanie coraz blizej, aczkolwiek odkad jestem w Londynie, to okropnie dziala na mnie tutejsza woda i cala mnie wysypalo na buzi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam cały wątek, bo mnie bardzo zainteresował pierwszy post
![]() Porównując to, co pisałaś od początku wątku z Twoim przedostatnim postem - wyciągnęłam wniosek, że jednak zależy Ci na tym mężczyźnie bardziej, niż sądziłaś, bo drobna zmiana w jego zaangażowaniu, którą niby wyczułaś mocno Cię zaniepokoiła i zmartwiła. Więc tym bardziej trzymam kciuki, mam nadzieję, że będzie bardzo kolorowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Tak, zaczelo mi na nim zalezec
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Przeczytalam caly watek i powiem Ci, ze dziwna z Ciebie osobka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Spotkanie na 100% w weekend 13/14 sierpnia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Oczywiście można pisać, że autorka wątku, to "jakaś tam" dziewczyna z Polski, że On, to facet sporo starszy, z dobra pracą, etc.
Mezalians jak się patrzy ![]() Jednak co to zmienia? Czy ludzi muszę dobierać się zawodami/płacami/wiekiem? Nie muszą i na całe szczęście tego nie robią!
Wszystko jest piękne, nawet na pewno, jeśli się ma te dwadzieścia parę lat. Wtedy są złudzenia i miłość – i wszystko jest do zdobycia, bo właśnie te głupie dwadzieścia lat. Edytowane przez _malayka Czas edycji: 2012-03-10 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Zostało 4 dni! juz sie nie boje tego spotkania.. co ma byc, to bedzie! nawet jezeli cos nie wyjdzie, to czuje, ze zawsze zostanie mi fajny przyjaciel z ktorym w dalszym ciagu bede sobie mogla pisac wiadomosci od czasu do czasu.. dostalam od niego niedawno kartke z Afryki.. w sobote napisal mi, ze juz sie nie moze doczekac tego spotkania za tydzien, ze chcialby mnie przytulic w koncu. Eh.. oby pogoda dopisala, bo mam duzo ladnych letnich rzeczy, sukienek.. zreszta, musze dwa zestawy sobie przygotowac - na zimna i ciepla pogode
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to dziwne już na początku, kiedy ktoś pisze do kogoś, dlatego, że spodobało mu się zdjęcie profilowe :O Na dodatek, robi to 40letni POWAŻNY facet. Radzę się w to nie pakować. W ogóle kolorowo tego nie widzę
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
A ja sądzę, że to źle nie wygląda
![]() Spotkacie się w miejscu publicznym, obadasz sprawę i moim zdaniem będzie wiedziała, czy z facetem "wszystko w porządku" i czy warto się w to pchać. Trzymam kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
I ja, i ja kciuki trzymam! Oby było jak najlepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Dziewczyyyynyyy, bylo super !!! strasznie sie balam i denerwowalam jak to bedzie i prawie na zawal odjechalam, ale nie bylo potrzeby, naprawde! swietny czlowiek/facet! spedzilismy super wieczor wloczac sie po pubach.. zaprosil mnie na kolacje! moze to nieskromnie zabrzmi, ale pokazywal calym soba, ze jest zachwycony! pisze mi teraz wieczorami sms-y.. chce sie ze mna jeszcze koniecznie spotkac w tym tygodniu przed swoim wyjazdem w sobote do Afryki. Caly czas mi powtarzal i pisze do tej pory jak bardzo jestem urocza, bla bla.. chce mi ksiazke pozyczyc, zabrac na piknik, do Londynu do swojej ulubionej restauracji, wyslac jeszcze 10 pocztowek ha ha.. ciagle mowil na ostatnim spotkaniu co bedziemy robic, planowac.. niesamowite to wszystko! spodobal mi sie i nie rozczarowalam sie rowniez. Bardzo skromny czlowiek - w zyciu bym nie powiedziala, ze to jakis managing director! poczatek udany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Świetna historia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Ja też trzymam kciuki! Przeczytałam cały wątek, bo historia dość podobna do mojej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
dziekiiii dziewczyny!! najbardziej zabawne z tej calej historii jest to, ze ja 3 lata temu bylam na rok w Anglii i mieszkalam w bardzo malym 'miasteczku' tuz pod Londynem.. od poczatku wiedzialam, ze on jest z Londynu, ale gdzie dokladnie, to pewna nie bylam! po 2,5 roku pisania okazalo sie, ze mieszka dokladnie w tej miejsowosci w ktorej i ja mieszkalam! malo tego, bo na ostatnim spotkaniu sie dowiedzialam, ze mieszka doslownie kilkanascie metrów od miejsca gdzie ja mieszkalam!! wprowadzil sie tam jakos miesiac po tym jak ja sie stamtad wyprowadzilam i wrocilam do Polski! ja wylecialam 10 lipca, a on jakos 20 sierpnia wyslal mi zaproszenie na FB.. nie wiem, ale niesamowite to jest dla mnie... hm.. pisze mi takie rozne rzeczy.. bo bardzo bylam zawstydzona momentami
![]() ale juz mnie ogarniaja czarne mysli babskie ![]() ![]() no nic, zobaczymy! grunt, ze po spotkaniu jest jakby jeszcze bardziej za mna, a tego sie balam, ze cos sie moze popsuc! mi sie tez spodobal.. ogolnie, to baaaaardzo duzo mowil.. gadal i gadal hehe.. ale chyba zdenerwowany byl i chcial zamaskowac to gadaniem.. dzieki za wsparcie i za trzymanie kciukow. ![]() Edytowane przez Miss Selfridge Czas edycji: 2011-08-15 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Ale super! Twoja historia jest tak pozytywna, że sama mam motylki w brzuchu jak to czytam!
![]() ![]()
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.