Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-15, 18:26   #3751
anannke
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12

To teraz tylko zdjęcie jeszcze

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2011-08-15 o 18:27
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 18:27   #3752
1988Marlena
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12

A no chyba że tak
To jeszcze raz gratulacje

I

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 18:36   #3753
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

[SIZE="6"]KAMEA!! GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!![/SIZ
E]

no to pijemy;D;D;D

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 19:44   #3754
zulka890
Raczkowanie

Kamea GRATULUJĘ

Edytowane przez zulka890
Czas edycji: 2011-08-15 o 19:45
zulka890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 19:59   #3755
jlys
Zakorzenienie

Kamea gratulacje !!!
wiedzialam , że w ten wyjazd Ci się oświadczy Super ! i znow zareczyny na plaży moje marzenie ja pierścień noszę zawsze do sprzatania zakladam rękawiczki na razie zdejmowalam tylko na wakacjach-na basenach itd zeby nie zaczepić o cos i nie urwac oczka czy coś-jak to z moim szczęściem.

Mutny ja mieszkalam w Modlinie przez 6 lat zanim sie do Lwo wprowadzilam
Zulka więc nie martw się, będzie dobrze w dlugiej sukni
Moniq to nieciekawe z tym komputerem:/ a burze byly rzeczywiscie - u nas np wczoraj rano:/
Gaja to dobrze wiedziec , ze nie tylko nam pod gorke i jest ktoś jeszcze nie no zartujeech zycie:/ zazdroszcze naleśników

tż dopiero wrócil, ja sobie spedzilam dzien w domu.

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-08-15 o 20:08
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 20:30   #3756
_kamea_
Zakorzenienie

Dziękuję
Też chyba będę nosiła cały czas poza basenem (na który chodzę średnio raz na pól roku ), spaniem i sprzątaniem
W ogóle wyczytałam, ze pierdzionek nosi się na serdecznym palcu prawej rę ki - tam gdzie potem obrączkę i co się okazuje? - mój pierścień jest na mnie ciut za duży. To znaczy, jest dobry, ale wydaje mi się jednak za luźny noszę go więc na środkowym palcu, ale wygląda na nim tak jak zwykły pierścionek
Stary 2011-08-15, 20:38   #3757
adela50
Wtajemniczenie

nie na pierścionek ,ale na mojego Tż czekałam 20lat, rodzice się dowiedzą po nałożeniu pierścionka, będzie obiad w moim domu.. zresztą i tak nasi rodzice się znają,często spotykają na wspólnych imprezach. Zaręczyny będą po jego powrocie, niestety wygadał się przez telefon, ale którego września wraca to nie wiem,ale coś przygotuje... Nasz początek związku to też była jedna wielka niespodzianka, pytanie czy chcesz ze mną być przy blasku księzyca,dwa lata temu z pięknym widokiem na miasto....

Edytowane przez adela50
Czas edycji: 2011-08-15 o 20:45 Powód: dopisane
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 20:43   #3758
kasikkkkka
Zadomowienie

Kamea gratuluję
Bardzo romantycznie było
Stary 2011-08-15, 20:53   #3759
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Siema dziołchy!

Poszliśmy z J. na spacer pozwiedzać okolicę i zupełnie przypadkiem trafiliśmy na niewielki, zadrzewiony i zabluszczony kościółek...w którym się po uszy zakochałam! jest przepiekny, z wielkim zielonym terenem! Idziemy do ichniejszej kancelarii parafialnej w piątek - w wiadomym celu http://www.anin.parafia.info.pl

Adela, romantyczny początek

Studi, nauki odwołane, bo za dużo sobie na łeb wzięłam na wrzesień - egzaminu i obrony nie przełożę, nauki mogę, więc skorzystałam

Jlys, mnie zawsze podtrzymują na duchu rozmowy, z których wynika, że jesteśmy z kimś w podobnym grajdołku- wiem, jestem paskudna pogadalam też sobie z E. o kryzysach w związkach i konkluzja jest taka, że nie tylko J. odwala takie akcje, nie tylko ja mam myśli o końcu, nie tylko ja nie skaczę pod niebo na mysl o ślubie. Dobrze coś takiego usłyszeć - człowiek się taki normalny, przeciętny czuje
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 21:18   #3760
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Dziękuję
Też chyba będę nosiła cały czas poza basenem (na który chodzę średnio raz na pól roku ), spaniem i sprzątaniem
W ogóle wyczytałam, ze pierdzionek nosi się na serdecznym palcu prawej rę ki - tam gdzie potem obrączkę i co się okazuje? - mój pierścień jest na mnie ciut za duży. To znaczy, jest dobry, ale wydaje mi się jednak za luźny noszę go więc na środkowym palcu, ale wygląda na nim tak jak zwykły pierścionek
Kamea różnie mówią... jedni że na serdecznym palcu prawej ręki, inni że lewej... Ale pomyśl sobie tak że po ślubie możesz go nosić albo dwóch wyżej wymienionych lub na palcu środkowym prawej ręki. Jak wybierzesz tą trzecią opcję to myślę że nie warto zmniejszać rozmiaru myślę żebyś nosiła tak jak ty chcesz i nie przejmuj się tym na którym się powinno nosić ludzie i tak zauważą

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Siema dziołchy!

Poszliśmy z J. na spacer pozwiedzać okolicę i zupełnie przypadkiem trafiliśmy na niewielki, zadrzewiony i zabluszczony kościółek...w którym się po uszy zakochałam! jest przepiekny, z wielkim zielonym terenem! Idziemy do ichniejszej kancelarii parafialnej w piątek - w wiadomym celu http://www.anin.parafia.info.pl

Adela, romantyczny początek

Studi, nauki odwołane, bo za dużo sobie na łeb wzięłam na wrzesień - egzaminu i obrony nie przełożę, nauki mogę, więc skorzystałam

Jlys, mnie zawsze podtrzymują na duchu rozmowy, z których wynika, że jesteśmy z kimś w podobnym grajdołku- wiem, jestem paskudna pogadalam też sobie z E. o kryzysach w związkach i konkluzja jest taka, że nie tylko J. odwala takie akcje, nie tylko ja mam myśli o końcu, nie tylko ja nie skaczę pod niebo na mysl o ślubie. Dobrze coś takiego usłyszeć - człowiek się taki normalny, przeciętny czuje
No Gajuś nie jesteś sama przecież wiesz masz nas i my też często mamy takie problemy... Ale dobrze że znajoma podniosła cię na duchu Z naukami zdążycie więc lepiej skupić się na tym co masz na teraz

I śliczny ten kościółek Też mam słabość do takich miejsc

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2011-08-15 o 21:20
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 21:23   #3761
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Ja wiem, że mam Was, ale wiecie - co innego przeczytać, a co innego usłyszeć, tym bardziej, że mój J. zaraz po eksie Sylvi uplasował się na liście samców do odstrzału

Pierścionek się nosi tam, gdzie jest wygodnie, o! I tyle. Mój też jest ździebko za duzo i mi się majta w zimie, więc go dopcham obrączką. taki mam plan
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 22:47   #3762
aQ01
Zadomowienie

kamea Gratuluję

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 23:58   #3763
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
ła, no nareszcie się facet postarał. brawo dla T
dookladnie
Cytat:
Siema dziołchy!

aj aj, piękny jest

poznalam dzisiaj "tesciowa" ciekawe jakie wrazenia ma
posiedzielismy troche u P. pozniej pojechalismy do mnie, on opowiedzial mi o swoim poprzednim zwiazku, ja o swoim, dostal ode mnie dwa zdjecia, co prawda 3letnie ale ucieszyl sie jak dziecko. powiedzial ze jak B. bedzie mnie nękał to mu delikatnie mowiac ryjek obije:P, pytal sie mnie tez jaki mam rozmiar palca, bo teraz zareczyn nie bedzie ale chce wiedziec na przyszlosc.. ale ja sama nie wiem wiec mu nie powiedzialam hehe. ogolnie dzien zaliczam do baaaaardzo udanych
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 07:20   #3764
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się jako narzeczona (zasadzie to już po raz drugi)
Gratulacje

---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ----------

I ja również czekam na pokaz pierścionka
To ja już nie wiem na którym palcu się nosi ja myślałam że na lewym serdecznym a tu na prawym Ale się od Was mogę dużo dowiedzieć
skończył się mi weekend i muszę do pracy zasuwać
ale jeszcze 2 tygodnie i 3 dni do końca i wakacje
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 08:34   #3765
_kamea_
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Dzisiaj jestem sama w pokoiju, bo koleżanki i kierowniczki nie ma tak więc moja praca będzie dzisiaj wyjątkowo mało wydajna
Wbijać na imprezę

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
kamea Gratuluję
Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
Gratulacje

---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ----------

I ja również czekam na pokaz pierścionka
To ja już nie wiem na którym palcu się nosi ja myślałam że na lewym serdecznym a tu na prawym Ale się od Was mogę dużo dowiedzieć
skończył się mi weekend i muszę do pracy zasuwać
ale jeszcze 2 tygodnie i 3 dni do końca i wakacje
Dziękuję
Stary 2011-08-16, 08:53   #3766
Maziunia88
Raczkowanie

Gratuluje dziewczyną które się doczekały Ale wszystkie pozostałe tez w końcu otrzymamy swój pierścioneczek chociaż pierścionek może nie jest aż tak ważny ważniejsze są słowa "czy zostaniesz moją żoną", "czy wyjdziesz za mnie" już nie mogę się doczekać tej chwili...
Maziunia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 08:53   #3767
Calipso88
Zadomowienie

JEJU!! Jak fajnie, że wróciłam akurat w takim momencie!! GRATULUJĘ!! ŚWIETNIE KAMEA!! Bardzo się cieszę- aż się Waszych zaręczyn, bo romantycznie wcale nie znaczy na kolacji przy świecach!

Mój TŻ wyciągnął mnie po powrocie z Bułgarii na wycieczkę - było crazy ;D w sobotę wieczoram wyjechaliśmy i w Brennej na polu namiotowym zatrzymaliśmy się około 1w nocy! spaliśmy w aucie na tylnej kanapie, bo nie było jak rozłożyć namiotu - w ogóle najpierw był spacerek nocny po Brennej z bułgarskim piwkiem;D, a potem w aucie było - mmmm no wiecie
Rano zebraliśmy się i po śniadanku ruszyliśmy w stronę Zwardonia z przerwą w Koniakowie i - dojechaliśmy do Słowacji . Wieczorkiem grill, pod wyciągiem narciarskim w Zwardoniu, auto stało na parkingu i tam też tej nocy spaliśmy A wczoraj - Milówka, Żywiec, Międzybrodzie
Było mega fajnie, szkoda tylko, że jeszcze dziś w nocy mój TŻ wyjechał do pracy (teraz w Bielsku Białej siedzi)

Generalnie TAMTA sytuacja się między nami wyjaśniła, ale mimo wszystko prosiłam go wtedy, żeby jeszcze poczekać z zaręczynami i wczoraj powiedział mi, że ze względu na tą moją prośbę się nie spieszy, a jak wspomniałam o tym, że we wrześniu trzeba z DJ się spotkać, to mi powiedział - spokojnie, najpierw dostaniesz jedno, potem załatwimy następne.
W ogóle - wygadałam się Mamie, że mamy zabookowaną salę :/ a to miała być niespodziewanka ale wymsknęło mi się eh... byleby się tylko teraz rodzicom A nie wypaplała.

RAZEM OD : 3.V 2009r
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 08:55   #3768
jlys
Zakorzenienie

Dzień dobry
Gaja
mnie tez to pociesza szczerze mówiąc
Sylvi no to super , ze poznalas już ''teściową"
Mutny moglas wczesniej mówic , ze jedziesz do Modlina , moglabym pojechac z Wami i robic za przewodnika

a ja uwaga...jest przed 9 a ja już po zakupach , i mieszkanko wysprzątane (wstalam o 6 jak tż do pracy wstawal) teraz sie relaksuje a po poludniu jedziemy zapisac tż na bierzm...trzymajcie kciuki ,zeby wszystko bylo ok

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-08-16 o 09:17
Stary 2011-08-16, 09:03   #3769
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość

poznalam dzisiaj "tesciowa" ciekawe jakie wrazenia ma
posiedzielismy troche u P. pozniej pojechalismy do mnie, on opowiedzial mi o swoim poprzednim zwiazku, ja o swoim, dostal ode mnie dwa zdjecia, co prawda 3letnie ale ucieszyl sie jak dziecko. powiedzial ze jak B. bedzie mnie nękał to mu delikatnie mowiac ryjek obije:P, pytal sie mnie tez jaki mam rozmiar palca, bo teraz zareczyn nie bedzie ale chce wiedziec na przyszlosc.. ale ja sama nie wiem wiec mu nie powiedzialam hehe. ogolnie dzien zaliczam do baaaaardzo udanych
A jakie wrażenia z poznania teściowej? Sympatyczna babka?

Cytat:
Napisane przez Maziunia88 Pokaż wiadomość
Gratuluje dziewczyną które się doczekały Ale wszystkie pozostałe tez w końcu otrzymamy swój pierścioneczek chociaż pierścionek może nie jest aż tak ważny ważniejsze są słowa "czy zostaniesz moją żoną", "czy wyjdziesz za mnie" już nie mogę się doczekać tej chwili...
Hej hej witamy

Cytat:
Napisane przez Calipso88 Pokaż wiadomość
JEJU!! Jak fajnie, że wróciłam akurat w takim momencie!! GRATULUJĘ!! ŚWIETNIE KAMEA!! Bardzo się cieszę- aż się Waszych zaręczyn, bo romantycznie wcale nie znaczy na kolacji przy świecach!

Mój TŻ wyciągnął mnie po powrocie z Bułgarii na wycieczkę - było crazy ;D w sobotę wieczoram wyjechaliśmy i w Brennej na polu namiotowym zatrzymaliśmy się około 1w nocy! spaliśmy w aucie na tylnej kanapie, bo nie było jak rozłożyć namiotu - w ogóle najpierw był spacerek nocny po Brennej z bułgarskim piwkiem;D, a potem w aucie było - mmmm no wiecie
Rano zebraliśmy się i po śniadanku ruszyliśmy w stronę Zwardonia z przerwą w Koniakowie i - dojechaliśmy do Słowacji . Wieczorkiem grill, pod wyciągiem narciarskim w Zwardoniu, auto stało na parkingu i tam też tej nocy spaliśmy A wczoraj - Milówka, Żywiec, Międzybrodzie
Było mega fajnie, szkoda tylko, że jeszcze dziś w nocy mój TŻ wyjechał do pracy (teraz w Bielsku Białej siedzi)
Dzięki

Jaka fajna wycieczka a gdzie w Bułgarii konkretnie byliscie?
Stary 2011-08-16, 09:25   #3770
Calipso88
Zadomowienie

Truskaweczka07 - Tobie również GRATULUJĘ!!!

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Rodzinka pojechała Chata wolna ale skorzystam z tego tylko jeden dzień

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Zapraszam

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

A jak Ci się ogółem kraj podoba? Chciałabym tam może już w przyszłym roku

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

A przepraszam, gdzie się ukazałaś? Ja nie widziałam
generalnie byłam w Bułgarii po raz drugi- 3 lata temu w Słonecznym Brzegu, teraz Złote Piaski. Jak jest pogoda jest OK, bo wtedy słońce na prawdę praży, można się wylegiwać na piachu i w ogóle knajpki, promenady - super. Tak jeśli chodzi o miasto bardziej podobał mi się Słoneczny Brzeg - w Złotych Piaskach jest bardziej naciupciane, a Słoneczny Brzeg jest -przynajmniej jak dla mnie - bardziej przejrzysty, poza tym blisko do Nessebaru, widok na góry na plaży, szersza plaża i czyściejsza. Jeśli byś miała jechać - nie polecam wyżywienia w hotelach u nas np myli kubki jednorazowe, do picia dawali kranówę z barwnikiem, a jedzenie było zimne - zawsze = hotel MAK w Złotych na 100% odradzam

RAZEM OD : 3.V 2009r
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 09:50   #3771
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
zalezy jaki metraz, ale 1000miesiecznie to ze wszystkim w mieszkanku powiedzmy 38m bysmy sie zmiescili, tzn czynsz, wynajem, media i oplaty...

bez kompa teraz to jak bez reki
o kurcze, to cenowo całkiem nieźle i metraż duży
Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
Fajnie że weekend się udał i nocka A komputer to może tylko zasilacz spalony? no i sprawdź czy inne urządzenie podłączone do tego samego gniazdka działa? może tylko gniazdko/listwa czy co tam macie spalone?
może tylko zasilacz, ale nie mogę rozkręcić kompa żeby to sprawdzić :/ ale jak klikam z tyłu włącznikiem to słuchać dźwiek jakby prąd przepływał więc nie wiem sama gniazdko/listwa jest ok, bo teraz stary komp na tym śmiga
Cytat:
Witam się jako narzeczona (zasadzie to już po raz drugi)
GRRRATULACJE ale super zaręczyny, też bym takie chciała
Cytat:
Ruda, dobra, to kiecę trzymam dla Ciebie szkoda komputera. Bez komputera jak bez ręki

A TŻcik mi zrobił dziś naleśniczki i spotkałam się na plotach z koleżanką, która się hajta we wrześniu teraz - dostaliśmy zaproszenie. Wszystkim pod górkę. I mi i jej i wszystkim
no niestety jak bez ręki
też lubię spotkania z kumpelami - dobrze razem ponarzekać jak to się mówi 'w kupie siła'
Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
a ja uwaga...jest przed 9 a ja już po zakupach , i mieszkanko wysprzątane (wstalam o 6 jak tż do pracy wstawal) teraz sie relaksuje a po poludniu jedziemy zapisac tż na bierzm...trzymajcie kciuki ,zeby wszystko bylo ok
trzymam kciuki!

adela ahh ten księżyc... mmmmniam w ten weekend też pieknie świecił
calipso ale wyjazd no i tyle czasu z TŻ, milusio

ja zniknęłam wczoraj bo znów wylądowałam u TŻ na noc rodzice TŻ są do środy na działce wieczorem zrobiliśmy wspólnie pizzę (była pyszna i wieeelka ) potem obejrzeliśmy film i spaćku no i jeszcze wspólny poranek uwielbiam wspólne poranki! choć nic ciekawego się nie dzieje; mycie, śniadanko (TŻ zrobił ), poranne wiadomości w TV i wspólne wyjście do pracy... ale tak miło zacząć dzień z ukochana osobą ehh nie mogę się doczekać wspólnego mieszkania
teraz już siedzę w pracy łeee ale przynajmniej jestem sama w pokoju, bo koleżanka do końca sierpnia na urlopie

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 10:07   #3772
netali
Zadomowienie

Kamea GRATULUJĘ mega romantyczne oświadczyny
Dziewczynki przepraszam, że Was tak zaniedbuję, ale lecę w czwartek i mam sporo jeszcze do załatwienia obiecuję wszystko nadrobić, jak już przyjadę na miejsce i rozpakuję swoje klamoty mam nadzieję, że się nie gniewacie
netali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 10:29   #3773
natasia20
Zakorzenienie

wróciłam pierwszy dzień po długim weekendzie zaliczony zaraz będę zamiawiać tacie prezent na urodziny a później do dentysty jadę
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 10:36   #3774
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość

GRRRATULACJE ale super zaręczyny, też bym takie chciała

ja zniknęłam wczoraj bo znów wylądowałam u TŻ na noc rodzice TŻ są do środy na działce wieczorem zrobiliśmy wspólnie pizzę (była pyszna i wieeelka ) potem obejrzeliśmy film i spaćku no i jeszcze wspólny poranek uwielbiam wspólne poranki! choć nic ciekawego się nie dzieje; mycie, śniadanko (TŻ zrobił ), poranne wiadomości w TV i wspólne wyjście do pracy... ale tak miło zacząć dzień z ukochana osobą ehh nie mogę się doczekać wspólnego mieszkania
teraz już siedzę w pracy łeee ale przynajmniej jestem sama w pokoju, bo koleżanka do końca sierpnia na urlopie
Na pewno spaćku? ;> też jestem sama dzisiaj w pokoju w pracy i z tego powodu zaczynam się nudzić

Cytat:
Napisane przez netali Pokaż wiadomość
Kamea GRATULUJĘ mega romantyczne oświadczyny
Dziewczynki przepraszam, że Was tak zaniedbuję, ale lecę w czwartek i mam sporo jeszcze do załatwienia obiecuję wszystko nadrobić, jak już przyjadę na miejsce i rozpakuję swoje klamoty mam nadzieję, że się nie gniewacie
Dziękuję
Jasne, że się gniewamy
Jak tam nastawienie przed wyjazdem?
Stary 2011-08-16, 10:44   #3775
ardnaskela609
Raczkowanie

GG do ardnaskela609

Ja również uważam, że romantycznie! Wielkie gratulacje ode mnie ) aż Ci zazdroszczę, niby tylko plaża ale moim zdaniem to AŻ plaża, nie wiem czy mógł wybrać bardziej romantyczne miejsce.

Dziewczyny, więc byliśmy na tym filmie i polecam, pod warunkiem, że ktoś ma mocne nerwy. Widziałam wiele horrorów, ostatnio mi przeszło, jakoś bardziej kobieca się zrobiłam i tak na mnie podziałał ten film, że skakałam na fotelu jak głupia a 1/4 filmu byłam wtulona w ramię TŻ bo nie chciałam patrzeć po scenie, której się bardzo wystraszyłam, już na początku. Pewnie to zasługa efektów, ale strach czułam w całym ciele.

Dowiedziałam się, że jadę na MAYDAY w tym roku... huuuuraaa [nie, to nie jest entuzjazm, w sumie fajnie będzie zobaczyć jak to wygląda, mimo, że nie słucham takiej muzyki, a TŻ sam nie pojedzie i tyle! ]

Mój ukochany A.
ardnaskela609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 10:46   #3776
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ardnaskela609 Pokaż wiadomość
Ja również uważam, że romantycznie! Wielkie gratulacje ode mnie ) aż Ci zazdroszczę, niby tylko plaża ale moim zdaniem to AŻ plaża, nie wiem czy mógł wybrać bardziej romantyczne miejsce.

Dziewczyny, więc byliśmy na tym filmie i polecam, pod warunkiem, że ktoś ma mocne nerwy. Widziałam wiele horrorów, ostatnio mi przeszło, jakoś bardziej kobieca się zrobiłam i tak na mnie podziałał ten film, że skakałam na fotelu jak głupia a 1/4 filmu byłam wtulona w ramię TŻ bo nie chciałam patrzeć po scenie, której się bardzo wystraszyłam, już na początku. Pewnie to zasługa efektów, ale strach czułam w całym ciele.

Dowiedziałam się, że jadę na MAYDAY w tym roku... huuuuraaa [nie, to nie jest entuzjazm, w sumie fajnie będzie zobaczyć jak to wygląda, mimo, że nie słucham takiej muzyki, a TŻ sam nie pojedzie i tyle! ]
Dziękuję też uważam, że plaża jest cudownym miejscem
Na jakim filmie byłaś? bo przyznaję bez bicia, że nie nadrobiłam
Stary 2011-08-16, 10:48   #3777
jlys
Zakorzenienie

moniq niestety jak sie razem zamieszka to już poranki tak super nie wyglądaja, trzeba wstawac szybko do pracy itd, no chyba , że ma się wolne-to wtedy wiadomo , dzis to zauwazylam jak tż po 6 wychodzil do pracy bo jak ma na 12 czy 14 i ja mam wolne to inaczej zawsze jest czas zeby jeszcze poleżeć razem itd fajnie , ze spedziliście milo czas razem
netali to już pojutrze wylatujeszoczywiście sie nie gniewamy

bylam po henne w naturze i teraz wlasnie sobie nalozylam na brwii

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-08-16 o 10:49
Stary 2011-08-16, 10:48   #3778
ardnaskela609
Raczkowanie

GG do ardnaskela609

Oszukać Przeznaczenie 5

Mój ukochany A.
Stary 2011-08-16, 10:56   #3779
jlys
Zakorzenienie

a ja znow slyszalam od paru osob ze oszukać przeznaczenie 5 beznadzieja - nie wiem bo nie ogladalm , na mnie to juz wrażenie nie robi od 4części , jak częśc 1 2 ,czy3

mu musimy jakis film wybac bo te vouchery mam ważne do 20 sierpnia tylko:/

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-08-16 o 10:57
Stary 2011-08-16, 11:00   #3780
ardnaskela609
Raczkowanie

GG do ardnaskela609

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
a ja znow slyszalam od paru osob ze oszukać przeznaczenie 5 beznadzieja - nie wiem bo nie ogladalm , na mnie to juz wrażenie nie robi od 4części , jak częśc 1 2 ,czy3

mu musimy jakis film wybac bo te vouchery mam ważne do 20 sierpnia tylko:/
Dzięki efektom poprzednie części to baja na dobranoc 4 była przebajerowana, 5 trochę ulepszyli

Mój ukochany A.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości