|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
To teraz tylko zdjęcie jeszcze
![]() Edytowane przez anannke Czas edycji: 2011-08-15 o 18:27 |
|
|
|
#3752 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
A no chyba że tak
![]() To jeszcze raz gratulacje I
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
[SIZE="6"]KAMEA!! GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!![/SIZ E]no to pijemy;D;D;D |
|
|
|
#3754 |
|
Raczkowanie
|
Kamea GRATULUJĘ
Edytowane przez zulka890 Czas edycji: 2011-08-15 o 19:45 |
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Kamea gratulacje
!!!wiedzialam , że w ten wyjazd Ci się oświadczy Super ! ![]() i znow zareczyny na plaży moje marzenie ja pierścień noszę zawsze do sprzatania zakladam rękawiczki na razie zdejmowalam tylko na wakacjach-na basenach itd zeby nie zaczepić o cos i nie urwac oczka czy coś-jak to z moim szczęściem.Mutny ja mieszkalam w Modlinie przez 6 lat zanim sie do Lwo wprowadzilam ![]() Zulka więc nie martw się, będzie dobrze w dlugiej sukni ![]() Moniq to nieciekawe z tym komputerem:/ a burze byly rzeczywiscie - u nas np wczoraj rano:/ Gaja to dobrze wiedziec , ze nie tylko nam pod gorke i jest ktoś jeszcze nie no zartuje ech zycie:/ zazdroszcze naleśników ![]() tż dopiero wrócil, ja sobie spedzilam dzien w domu.
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-15 o 20:08 |
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Też chyba będę nosiła cały czas poza basenem (na który chodzę średnio raz na pól roku ), spaniem i sprzątaniem ![]() W ogóle wyczytałam, ze pierdzionek nosi się na serdecznym palcu prawej rę ki - tam gdzie potem obrączkę i co się okazuje? - mój pierścień jest na mnie ciut za duży. To znaczy, jest dobry, ale wydaje mi się jednak za luźny noszę go więc na środkowym palcu, ale wygląda na nim tak jak zwykły pierścionek
|
#3757 |
|
Wtajemniczenie
|
nie na pierścionek ,ale na mojego Tż czekałam 20lat, rodzice się dowiedzą po nałożeniu pierścionka, będzie obiad w moim domu.. zresztą i tak nasi rodzice się znają,często spotykają na wspólnych imprezach. Zaręczyny będą po jego powrocie, niestety wygadał się przez telefon, ale którego września wraca to nie wiem,ale coś przygotuje... Nasz początek związku to też była jedna wielka niespodzianka, pytanie czy chcesz ze mną być przy blasku księzyca,dwa lata temu z pięknym widokiem na miasto....
Edytowane przez adela50 Czas edycji: 2011-08-15 o 20:45 Powód: dopisane |
|
|
|
#3758 |
|
Zadomowienie
|
Kamea gratuluję
Bardzo romantycznie było
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Siema dziołchy!
Poszliśmy z J. na spacer pozwiedzać okolicę i zupełnie przypadkiem trafiliśmy na niewielki, zadrzewiony i zabluszczony kościółek...w którym się po uszy zakochałam! jest przepiekny, z wielkim zielonym terenem! Idziemy do ichniejszej kancelarii parafialnej w piątek - w wiadomym celu http://www.anin.parafia.info.plAdela, romantyczny początek ![]() Studi, nauki odwołane, bo za dużo sobie na łeb wzięłam na wrzesień - egzaminu i obrony nie przełożę, nauki mogę, więc skorzystałam ![]() Jlys, mnie zawsze podtrzymują na duchu rozmowy, z których wynika, że jesteśmy z kimś w podobnym grajdołku- wiem, jestem paskudna pogadalam też sobie z E. o kryzysach w związkach i konkluzja jest taka, że nie tylko J. odwala takie akcje, nie tylko ja mam myśli o końcu, nie tylko ja nie skaczę pod niebo na mysl o ślubie. Dobrze coś takiego usłyszeć - człowiek się taki normalny, przeciętny czuje
|
|
|
|
#3760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę żebyś nosiła tak jak ty chcesz i nie przejmuj się tym na którym się powinno nosić ludzie i tak zauważą![]() Cytat:
masz nas i my też często mamy takie problemy... Ale dobrze że znajoma podniosła cię na duchu Z naukami zdążycie więc lepiej skupić się na tym co masz na teraz![]() I śliczny ten kościółek Też mam słabość do takich miejsc
Edytowane przez anannke Czas edycji: 2011-08-15 o 21:20 |
||
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że mam Was, ale wiecie - co innego przeczytać, a co innego usłyszeć, tym bardziej, że mój J. zaraz po eksie Sylvi uplasował się na liście samców do odstrzału
![]() Pierścionek się nosi tam, gdzie jest wygodnie, o! I tyle. Mój też jest ździebko za duzo i mi się majta w zimie, więc go dopcham obrączką. taki mam plan
|
|
|
|
#3762 |
|
Zadomowienie
|
kamea
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
dookladnie
![]() Cytat:
poznalam dzisiaj "tesciowa" ciekawe jakie wrazenia ma ![]() posiedzielismy troche u P. pozniej pojechalismy do mnie, on opowiedzial mi o swoim poprzednim zwiazku, ja o swoim, dostal ode mnie dwa zdjecia, co prawda 3letnie ale ucieszyl sie jak dziecko. powiedzial ze jak B. bedzie mnie nękał to mu delikatnie mowiac ryjek obije:P, pytal sie mnie tez jaki mam rozmiar palca, bo teraz zareczyn nie bedzie ale chce wiedziec na przyszlosc.. ale ja sama nie wiem wiec mu nie powiedzialam hehe. ogolnie dzien zaliczam do baaaaardzo udanych |
|
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() ---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ---------- I ja również czekam na pokaz pierścionka To ja już nie wiem na którym palcu się nosi ja myślałam że na lewym serdecznym a tu na prawym Ale się od Was mogę dużo dowiedzieć![]() skończył się mi weekend i muszę do pracy zasuwać ale jeszcze 2 tygodnie i 3 dni do końca i wakacje |
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Dzisiaj jestem sama w pokoiju, bo koleżanki i kierowniczki nie ma tak więc moja praca będzie dzisiaj wyjątkowo mało wydajna Wbijać na imprezę ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
|
|
#3766 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluje dziewczyną które się doczekały
![]() chociaż pierścionek może nie jest aż tak ważny ważniejsze są słowa "czy zostaniesz moją żoną"
|
|
|
|
#3767 |
|
Zadomowienie
|
JEJU!! Jak fajnie, że wróciłam akurat w takim momencie!! GRATULUJĘ!! ŚWIETNIE KAMEA!! Bardzo się cieszę- aż się Waszych zaręczyn, bo romantycznie wcale nie znaczy na kolacji przy świecach!
Mój TŻ wyciągnął mnie po powrocie z Bułgarii na wycieczkę - było crazy ;D w sobotę wieczoram wyjechaliśmy i w Brennej na polu namiotowym zatrzymaliśmy się około 1w nocy! spaliśmy w aucie na tylnej kanapie, bo nie było jak rozłożyć namiotu - w ogóle najpierw był spacerek nocny po Brennej z bułgarskim piwkiem;D, a potem w aucie było - mmmm no wiecie Rano zebraliśmy się i po śniadanku ruszyliśmy w stronę Zwardonia z przerwą w Koniakowie i - dojechaliśmy do Słowacji . Wieczorkiem grill, pod wyciągiem narciarskim w Zwardoniu, auto stało na parkingu i tam też tej nocy spaliśmy A wczoraj - Milówka, Żywiec, Międzybrodzie Było mega fajnie, szkoda tylko, że jeszcze dziś w nocy mój TŻ wyjechał do pracy (teraz w Bielsku Białej siedzi ) Generalnie TAMTA sytuacja się między nami wyjaśniła, ale mimo wszystko prosiłam go wtedy, żeby jeszcze poczekać z zaręczynami i wczoraj powiedział mi, że ze względu na tą moją prośbę się nie spieszy, a jak wspomniałam o tym, że we wrześniu trzeba z DJ się spotkać, to mi powiedział - spokojnie, najpierw dostaniesz jedno, potem załatwimy następne. W ogóle - wygadałam się Mamie, że mamy zabookowaną salę :/ a to miała być niespodziewanka ale wymsknęło mi się eh... byleby się tylko teraz rodzicom A nie wypaplała.
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gaja mnie tez to pociesza szczerze mówiąc ![]() Sylvi no to super , ze poznalas już ''teściową" Mutny moglas wczesniej mówic , ze jedziesz do Modlina , moglabym pojechac z Wami i robic za przewodnika ![]() a ja uwaga...jest przed 9 a ja już po zakupach , i mieszkanko wysprzątane (wstalam o 6 jak tż do pracy wstawal ) teraz sie relaksuje a po poludniu jedziemy zapisac tż na bierzm...trzymajcie kciuki ,zeby wszystko bylo ok
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-16 o 09:17 |
|
|
|
#3769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
witamyCytat:
![]() Jaka fajna wycieczka
|
|
#3770 | |
|
Zadomowienie
|
Truskaweczka07 - Tobie również GRATULUJĘ!!!
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
|
|
|
#3771 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
gniazdko/listwa jest ok, bo teraz stary komp na tym śmigaGRRRATULACJE ![]() Cytat:
też lubię spotkania z kumpelami - dobrze razem ponarzekać jak to się mówi 'w kupie siła' Cytat:
![]() adela ahh ten księżyc... mmmmniam w ten weekend też pieknie świecił ![]() calipso ale wyjazd ![]() ja zniknęłam wczoraj bo znów wylądowałam u TŻ na noc rodzice TŻ są do środy na działce wieczorem zrobiliśmy wspólnie pizzę (była pyszna i wieeelka ) potem obejrzeliśmy film i spaćku no i jeszcze wspólny poranek ), poranne wiadomości w TV i wspólne wyjście do pracy... ale tak miło zacząć dzień z ukochana osobą ![]() teraz już siedzę w pracy łeee
|
|
#3772 |
|
Zadomowienie
|
Kamea GRATULUJĘ
mega romantyczne oświadczyny Dziewczynki przepraszam, że Was tak zaniedbuję, ale lecę w czwartek i mam sporo jeszcze do załatwienia obiecuję wszystko nadrobić, jak już przyjadę na miejsce i rozpakuję swoje klamoty mam nadzieję, że się nie gniewacie |
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
zaraz będę zamiawiać tacie prezent na urodziny a później do dentysty jadę
|
|
|
|
#3774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jasne, że się gniewamy Jak tam nastawienie przed wyjazdem?
|
|
#3775 |
|
Raczkowanie
|
Ja również uważam, że romantycznie! Wielkie gratulacje ode mnie
) aż Ci zazdroszczę, niby tylko plaża ale moim zdaniem to AŻ plaża, nie wiem czy mógł wybrać bardziej romantyczne miejsce.Dziewczyny, więc byliśmy na tym filmie i polecam, pod warunkiem, że ktoś ma mocne nerwy. Widziałam wiele horrorów, ostatnio mi przeszło, jakoś bardziej kobieca się zrobiłam i tak na mnie podziałał ten film, że skakałam na fotelu jak głupia a 1/4 filmu byłam wtulona w ramię TŻ bo nie chciałam patrzeć po scenie, której się bardzo wystraszyłam, już na początku. Pewnie to zasługa efektów, ale strach czułam w całym ciele. Dowiedziałam się, że jadę na MAYDAY w tym roku... huuuuraaa [nie, to nie jest entuzjazm, w sumie fajnie będzie zobaczyć jak to wygląda, mimo, że nie słucham takiej muzyki, a TŻ sam nie pojedzie i tyle! ]
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też uważam, że plaża jest cudownym miejscem Na jakim filmie byłaś? bo przyznaję bez bicia, że nie nadrobiłam
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
moniq niestety jak sie razem zamieszka to już poranki tak super nie wyglądaja, trzeba wstawac szybko do pracy itd, no chyba , że ma się wolne-to wtedy wiadomo
, dzis to zauwazylam jak tż po 6 wychodzil do pracy![]() netali to już pojutrze wylatujesz oczywiście sie nie gniewamy![]() bylam po henne w naturze i teraz wlasnie sobie nalozylam na brwii
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-16 o 10:49 |
|
|
|
#3778 |
|
Raczkowanie
|
Oszukać Przeznaczenie 5
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znow slyszalam od paru osob ze oszukać przeznaczenie 5 beznadzieja
- nie wiem bo nie ogladalm , na mnie to juz wrażenie nie robi od 4części , jak częśc 1 2 ,czy3![]() mu musimy jakis film wybac bo te vouchery mam ważne do 20 sierpnia tylko:/
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-16 o 10:57 |
|
|
|
#3780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
4 była przebajerowana, 5 trochę ulepszyli
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

!!!
i znow zareczyny na plaży moje marzenie
przez 6 lat 
nie no zartuje

Ja nie widziałam