|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
co powiedział ?
|
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi.Ale to, że nie planuje nic poważnego, niekoniecznie znaczy, że nie chce przecież się z Tobą związać w późniejszym czasie. Tak mi się przynajmniej wydaje. |
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny na ilę chcę.. mam sobie załatwić its na studiach więc mogłabym posiedzieć do świąt Bożego Narodzenia... tylko na ten 1szy tydzień nie mam gdzie zostać ;/ musiałabym się skupić i coś wymyśleć
![]() piczko niech sobie zrobi wszytsko w swoim czasie
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
sanrio, jesli to taki krotkterminowy wyjazd mialby byc to ja bym jechala na twoim miejscu. Zarobisz, odlozysz kasy troche....
peach przykro mi
|
|
#3756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no chyba, że jest duża szansa wrócić do pracy w polsce. jak to w ogóle wygląda? masz tu (w ostatniej pracy) zapewniony powrót czy 50/50?
|
||
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie myślę, że mogłabym pojechać
a tu nic nie wiem.. jak będzie grupa to wtedy pójdę do pracy ale jak narazie nie ma dzieci.. i o takie to bez sensu, jutro zadzwonie do szefowej i sie dowiem czegos, bo się muszę szybko decydować, tylko gdzie ja będę nocowała pierwsze parę dni.. zobaczymy ![]() wczoraj widziałam duużo spadających gwiazd z TŻtem oglądaliśmy na wsi w ogrodzie w nocy ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- peach ja radzę się uzbroić w cierpliwość... my mamy 5 roczine niedługo nasi znajomi w tym roku się pohajtali.. w sobote byliśmy na ślubie koleżanki czekają nas jeszcze 2 w tym roku, zostaliśmy my i wszytscy nas naciskają.. myślę że jak się czuje presje to się odechciewa. Facetom szczególnie.
|
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
powiedział z jakiego powodu nagle zmienił zdanie ? Ktoś mu coś nagadał czy nie czuje się pewny ?
|
|
|
|
#3759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko to mi pozostało, chociaż szczerze mówiąc już rzygam tym czekanie, ale cóż takie życie Cytat:
|
||
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że tylko tak gada, nie znam całego kontekstu Waszej rozmowy, ale na pewno mu się odwidzi jeszcze...Będzie dobrze, musisz tylko być cierpliwa (jak każda z nas ehhh) Póki co przytulam mocno
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
nie wie czemu ale wie że musisz czekać jeszcze 3-4 lata ?
może to jest to samo co u capri
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Twój i mój już kupili pierścionki i chcą nas zmylić i teraz tylko czekają na odpowiednią chwilę
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam dziś na nic siły więc idę spać. Dobranoc
|
|
|
|
#3764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko niech sie nie zdziwi jak poja cierpliowc sie skonczy Cytat:
to czemu nie chce sie ze mna zwiazac na powaznie, to stwierdzil ze nie wie. na tym skonczylam rozmowe i zaczelam oglądac film, a on poszedł spać
|
||
|
|
|
#3765 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[/QUOTE]ja tez nie lubie jak rodzina gada a ja mam na to sposob jak sie wypytują patrze na tż i mowię ze wszytsko w rekach mojego faceta i wtedy bombarduja jego a ja mma swiety spokoj ![]() ale nie martw się ja tez bede emerytka chyba^^ spoko bedziemy sobie graly razem w bingo^^ Cytat:
), a nawet jakby to i tak by mi nie powiedział gdzież tam^^2. pogratuluj tż moje biedaczysko ma teraz w sierpniu poprawkę z angielskiego ;/ on z językow jest taka ofiara losu, ucze go, staram się jak mogę a on i tak nie przyswaja, ja jestem głab z matmy i tż sie ze mnie smieje, a on z angola ;-) ale mam nadzieję, ze poprawi i zacznie w pazdzierniku ten UE trzymajcvie kciuki 23.08 ![]() 3. renowki sa super my kupilismy scenic i jestesmy bardzo zadowoleni mamy 2000r i w sumie do wymiany mielismy tylko swiece i teraz pompe z czasem trzeba bedzie bo rozrzad byl wymieniany wszytskie plyny,mało to pali bo w mkiescie 7 litrow ropy w trasie nam tak spala 5,5 wiec jak na duze i dosc stare auto to super do tego jest ogromy i wygodny wszyscy sobie chawalą, a tak nam odradzadzali renaulty a ja jak na razie jestem bardzo za wczesniej jezdzilam daewoo nubira- ale to smok palil nam zima 12 latrow paliwa owszem szybkie i fajne ale bez porownania do scenica ![]() takze kazemu bede reno polecac ![]() Cytat:
a gdzie chodzilas do liceum ? jak nie chcesz na forum to mi napisz w klubie ^^daj znac pozniej jak tam wszystko pozalatwiałas ![]() ![]() Cytat:
ale w koncu nie kupilsmy tych obraczek bo ja mam palec 10-11 a on cos kolo chyba 18-20 a wszytskie byly nam za duze, ![]() Cytat:
a tak w ogole my ejstesmy żałosne ^^ i co kazda z nas czegos bardzo pragnie ale w koncu wszytskie to osiagniemy
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-08-16 o 08:34 |
|||||
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
Sanrioo, no to przemyśl za i przeciw. na kilka miesięcy może warto?
peach, e tam, gadanie. zobaczysz, ogarnie Ci się szybciej, niż sądzisz ja się zastanawiam, czy mój "dojrzeje" do tej decyzji do swojej trzydziestki bo jak nie, to prawdopodobnie będę musiała pogodzić się ze swoim niezamążpójściem. tak czy siak - ma niespełna 3,5 roku Wczoraj, jak babcia P. opowiadala o tej jego kuzynce, to tak mi się dziwnie zrobiło głównie dlatego, że oni są specyficzną parą. ciągle ze sobą zrywają (i to nie są błahe powody), potem się schodzą, bardzo ostro imprezują kilka razy w tygodniu, zarabiają dużo, a prawie miesiąc w miesiąc pożyczają kasę (i ona, i on mieszkają z rodzicami), czasami od nas, ale zazwyczaj od najbliższej rodziny, no są po prostu tacy momentami niedojrzali, że aż w oczy kole. oczywiście lubię ich i życzę im jak najlepiej (zresztą z żadną moją opinią się nie kryję, jak mnie ona czy on pytają o zdanie), ale wiecie - oni są tacy (nazwijmy to tak) szaleni, a zdecydowali się na ślub i myślą o dzieciach, a my - podobno wzór idealnego związku, jak to od paru osób usłyszeliśmy, i nic... ![]() dzień dobry
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Dzisiaj jestem na etapie "o rany, jak się cieszę, że nie muszę się przejmować tym, że mój facet odwleka decyzję o zaręczynach i wali nieodpowiednie teksty" dziś mam wy***ane, to chyba wczorajszy błogi dzień mnie tak nastawił. Totalne lenistwo, nic nie robiłam, wymalowałam paznokcie, oglądałam bez sensu TV, potem zrobiłam grilla, zjedliśmy z J., obejrzeliśmy Przyjaciół, totalny luz...Za to stała się inna nieprzyjemna rzecz. U mnie w nocy była mega okropna burza. Ja burze lubię, ale po tej zaczynam się autentycznie bać. Poszłam spać po 1 z nadzieją, że zasnę od razu, bo rano pobudka. No to zaczęła szaleć burza. Tak koszmarnie błyskało się i grzmiało... U nas to nie nowość, w tym roku była masa takich burz, a jeszcze mieszkam w takim miejscu, gdzie często obok walą błyskawice. Ale ta burza... dziewczyny, autentycznie drzwi mi się same (bez przeciągu!!!) w domu zamykały, coś się tłukło, dramat... Przemogłam się, żeby puścić z objęć psa, wstać zamknąć okno i powyłączać co się da z kontaktu. Jak wróciłam do łóżka i już się trochę uspokoiłam i zaczęłam zasypiać, to nagle... nad łóżkiem, nade mną pękła żarówka huk, błysk, trzask... gwoli ścisłości, była zgaszona. Byłam tak roztrzęsiona później... No i się nie wyspałam
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wam też się tak nic dzisiaj nie chce? Masakra... ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
Ja też dziś niewyspana... Do 24 nie mogłam zasnąć, a potem obudziłam się o 4.45, więc już do 5.00 leżałam, bo wiedziałam, że zaraz muszę wstać Marze o położeniu się do łóżka... Ciągle wydaje mi się, że jest 6 rano, a to już prawie 9...
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
a tak z newsów to od rana w pracy umyłam wszytskie lodówki szyby okna drzwi ;-) jestem zaje^^ mam duzo energii bo dostalam @ ale kurcze 10 dni za wczesnie i nei wiem dlaczego ;/
a tak to dzisiaj dokladnie pare minut temu zeszlabym na zawał bo robie sobie siku a tu nagle MYSZ! jak sie nie zerwalam stanelam na klapie i zaczelam krzyczec i teraz sie boje an zaplecze isc bo neiw iem czy ich nie ma wiecej zal mi je truć i wystawiać łapki ale nie wiem co robic (teraz nasza pani weterynarz oraz inne delikatne zazdrosnice nie czytac tego co na biało ) chcialam iść do sasiadki i pozyczyć kota wpuścic go zamknąc z tymi myszami zeby porządek zrobił sasasa ale nie wiem czy to dobry pomysł może wylapac je do jakies klatki i wypuscic na ogrodzie...;/ bo w sklepie nie moze byc myszy, sanepid jak wparuje to masakra, co mam robić? moze po jakiś fachowcow zadzwonić, ale z drugiej strony jak do jednej przyjadą, to sie beda ze mnie smiali a jak zadzwonilam do tż to tak sie smial ze az sie musial rozłączyć poproszę o porady bo ani do lazienki ani do biura ani na zaplecze nie moge wejsc bo to wszytsko przez tamto pomieszczenie z mysza prowadzi;]
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle dzień mi się zaczął beznadziejnie Poszłam rano do księdza po zaświadczenie o wygłoszonych zapowiedziach i wróciłam z niczym, bo okazało się, że tylko jeden ksiądz może mi to wystawić ( ) a akurat go nie było. Później ześliznęłam się ze schodów i potłukłam sobie lewą rękę, zdarłam skórę i spoko będzie to pasować do sukni ślubnej a na koniec dowiedziałam się, że muszę powtórzyć badania do książeczki zdrowia w sanepidzie Wszystko na NIE, a dopiero 9, boję się co będzie dalej ![]() Piczko, przytulam Cię i napiszę tylko tyle, że mój Tż swego czasu w marcu powiedział mi, że nie wyobraża sobie przyszłości ze mną, po czym w czerwcu tego samego roku mi się oświadczył. Nie bierz tego tak do siebie, faceci często sami nie wiedzą co mówią Edytowane przez Biska Czas edycji: 2011-08-16 o 09:03 |
|
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
Wow Justynka, współczuję przejść z burzą, jesteś bardzo dzielna i odważna, ja bym umarła ze strachu
![]() a tak w ogóle to CZEEEEEEEEŚĆ
|
#3772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() burza duchy i kompletnie bym odjechałaCytat:
bo jej małżonek sprzedal samochod za 10tys zeby jej kupic pierscionek zaręczynowy, to potem juz nie mieli kasy, porazka po prostu. Więc chyba lepiej byc żałosną zazdrośnicą kilka lat i miec wspaniale małżeństwo, niz sie szybko dorobic zaręczyn i nie mieć NICbtw rodzice moi do teraz spłacają kredyt jaki wzieli żeby wyprawić jej wymarzony slub i trochę mi ich żal bo spłacają coś co właśnie przestaje istnieć... Cytat:
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, to strasznie przykre co piszesz, szkoda mi takich ludzi
A czemu im nie wyszło?
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
ja tak na szybko ![]() Arrakis ja również dziękuję za spotkanie. Było mi bardzo miło Aleks wyprzedaże zaczynają się od maja - przynajmniej tak było tam, gdzie ja kupowałam. |
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idź do apteki po coś, co złagodzi efekty wywrotki, na pewno do wesela się prawie zagoi
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
biska wspolczuje Ci bardzo z tą reką i z całym poczatkiem dnia;/ mam nadzieję ze pozniej bedzie już tylko lepiej
![]() a bardzo widac podrapania na rece? moze kosmetyczka zatuszuje;-) a czemu Ci kiedys tż tak powiedział? pokłóciliście sie czy co?
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
Bisia, jeśli Cię to pocieszy to moja PMka u której świadkowałam miała ogromną ranę na ramieniu (bo sobie dzień przed ślubem goliła ręce
) i planowałam ją zatuszować podkładem, pudrem i wszsytkim, ale się nie zagoiła i ciekło jej z niej cały czas i na weselu miała olbrzymi wielki plaster, wyglądało bardzo sexy w połączeniu z suknią U Ciebie na pewno za chwilę zejdzie nic się nie martw
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
capri nie wyszlo bo moja sis sie nie nadaje do związków raczej ona się szybko nudzi facetami zawsze musi miec mnóstwo adoratorow wokół, szybko się zakochuje na nowo,a w swoim męzu chyba się nigdy nie zakochała
oni się znali 3 miesiace poznali sie przez internet kilka spotkać ona mu powiedziała ze nic z tego a on ja bral na litosc latał za nia prosil błagał zeby mu dala szanse no i jak mu dala to on wypalil z pierscionkiem, stwierdziła ze może jednak to ma przyszłość... no nie wiem co nia kierowało wyobrazila sobie piekne małżeństwo, dzieci, slub jak księzniczka, ale oni sa z innej bajki jej maz pracuje jako inzynier na stoczni szczecinskiej w domu jest 2-3 razy w miesiacu, ona jest ciagle sama, no to troche sam sobie winien chlopak ze tak to wszytsko powoli wygasa u nich---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- możecie mnie zlinczować ale wygrałam walkę z myszą sasasa złapała się na chlepek na myszołapce ];-]
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
justyna
chętnie bym pojechała ale jak narazie nie mam gdzie się zaczepić na czas kiedy dostane wypłate.. może jakaś zazdrośnica z Londynu zna kogoś kto mógłby mnie przenocować do czasu pierwszej wypłaty? czyli jakiś tydzień potem coś będę szukać albo znajomych którzy by mi wynajeli pokój?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.

13.03.2008
przykro mi.

niech sobie zrobi wszytsko w swoim czasie
a tu nic nie wiem.. jak będzie grupa to wtedy pójdę do pracy ale jak narazie nie ma dzieci.. i o takie to bez sensu, jutro zadzwonie do szefowej i sie dowiem czegos, bo się muszę szybko decydować, tylko gdzie ja będę nocowała pierwsze parę dni.. zobaczymy 

mam nadzieję że tylko tak gada, nie znam całego kontekstu Waszej rozmowy, ale na pewno mu się odwidzi jeszcze...Będzie dobrze, musisz tylko być cierpliwa (jak każda z nas ehhh) Póki co przytulam mocno

[/QUOTE]
owszem szybkie i fajne ale bez porownania do scenica 

a na koniec dowiedziałam się, że muszę powtórzyć badania do książeczki zdrowia w sanepidzie