|
|
#4801 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
chociaż w sumie teraz to może być różnie, najwyżej będziemy tutaj smęcić, jeżeli trafimy w klawiaturę No to mamy ok. 4 dni na rozpacz?
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie u mnie, mam słabą głowę ale humor mam także dobry tak 4 dni , więc płaczemy, wspominamy, tęsknimy, bo po sobocie ani jednego takiego dnia nie chcę widzieć, zróbmy tak na zapas
|
|
#4803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to trzeba pić w sobotę, żeby w niedzielę dojść do siebie ![]() mi pasuje umowa stoi
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozmawia nam się już dobrze, zobaczymy jak będzie z upijaniem się razem
|
|
#4805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zwykle przy piciu język się rozwiązuje, przynajmniej mi nie wiem jak to się ma do palców, ale obawiam się, że podobnie ![]() no ale liczy się cel, a on jest szczytny
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy raz się wtedy tak opiłam i przyrzekłam sobie, że ostatni, słowa dotrzymam więc w sobotę będzie ostro ale nie za ostro mi też się rozwiązuje język więc myślę, że gdy będę siedzieć z butelką szampana, sama w domu to klawiatura nie będzie miała odpoczynku cel jest tutaj najważniejszy ![]() ---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- o matko ja już chcę świętować szampanem to rozstanie chyba tam miało być "z butelką wina"
|
|
#4807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem wlasnie...alkohol to nie jest dobre wyjscie...ale jako jedyny pomaga zapomniec Kurde....jakie to beznadziejne... Fajnie sie tu macie W sensie tak sobie doradzacie i w ogole,na pewno Wam jest latwiej przechodzic przez to wszystko Fajnie ze trafilam do takiego forum ![]() Mam nadzieje ze sie wyleczymy z bylych tego nam wszystkim zycze
Edytowane przez DarkChic Czas edycji: 2011-08-16 o 10:33 |
|
|
|
|
#4808 |
|
Raczkowanie
|
aramanda, tuliiipanek - jaki obóz przetrwania
![]() Dzisiaj czwarty dzień kiedy leżę w łóżku pod pierzynką i się nie mam zamiaru nigdzie ruszać. A w niedzielę pierwszy raz od dawna nie płakałam!!!! |
|
|
|
#4809 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo ja też nie chcę przeżywać megakaca w niedzielę lepiej się przyznaj, że już coś tam próbowałaś tego wina i stąd ta "pomyłka" Cytat:
![]() Musimy sobie radzić i wyznaczać jakieś granice ![]() Cytat:
![]() A czemuż to tak leżysz 4. dzień? Choróbsko? Bo mam nadzieję, że to nie przez eksa! Gratuluję kochana małymi kroczkami do celu ![]() A tak w ogóle moje Drogie dzisiaj spotkam eksa (w jakże metaforycznym odniesieniu co do naszego związku - idziemy na pogrzeb). Boję sie tego, jak go zobaczę i w ogóle. Muszę trzymać fason. A pobeczę sobie w domu. Chociaż w sumie czy mam po kim rozpaczać? Przecież on składa się z samych wad
|
|
#4810 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny! dziewczyny! a ja mogę z wami w sobotę popić?
Co do snów o ex. Wczoraj mój ostatni es do niego brzmiał (po wcześniejszej konwersacji w której wytknęłam mu że mam nadzieję że dobrze się mną bawił i karmił kłamstwami) "X,X (tu jego imie), słodki jesteś ale straszny z ciebie kłamczuch " Od tego momentu się nie odezwał. Zatkało?I pół nocy mi się śniło że na głowie staje żeby do mnie wrócić. Co ciekawe, ja tego już nie chcę... czyżby faktycznie on nad tym myślał? :P Nawet jeśli, to pierwszy raz dostałby ode mnie kosza ![]() enjoy żadna silna babka ze mnie, z ok 4,5 roku związku conajmniej 2,5 dawałam się wodzić za nos, okłamywać, oszukiwać itp, i płakałam, prosiłam, błagałam, poniżałam się i kochałam jak głupia. A teraz poprostu zrozumiałam że ja szczęśliwa z nim nie będę bo nie umiałabym mu już zaufać, bo zawsze będzie gotowy odejść do innej...
|
|
|
|
#4811 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
małymi kroczkami do celu ![]() Nie, nie choróbsko. Po prostu nie mam ochoty się ruszać, rozmawiać z kimś, robić cokolwiek. Po 5 miesiącach czas na jakiekolwiek postępy ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie chcę nic mówić, ale sny są podobno odwrotne ja miałam różne - raz, że miał mnie gdzieś, innym razem, że chciał wrócić... ja tam wolę w to nie wierzyć ![]() i tak bardzo długo z nim wytrzymałaś, faktycznie miłość jest ślepa stać Cię na kogoś wartościowego
|
|
#4813 |
|
Rozeznanie
|
Tak jak każdą z nas aramanda, tak jak każdą z nas
|
|
|
|
#4814 |
|
Przyczajenie
|
hej !
Pisałam nie dawno, bez względu na wszystko wybrałam Nowego. Ale mam pewne wątliwości, i coraz bardziej się obawiam.. Otóż, przedstawiłam historię w wątku "Krótka znajomość a bardzo drogie prezenty". Może wy dodacie coś od siebie? Może w ogólenie powinnam być z tym facetem? |
|
|
|
#4815 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście,że fajnie , mimo, że taki jest temat tego wątku to jest tutaj bardzo sympatycznie i co najważniejsze pomocnie ja np bardzo dużo zawdzięczam tutejszym dziewczynom również tego Ci życzę ![]() Cytat:
![]() gratuluję oby więcej takich dni ![]() Cytat:
![]() Haha 2 ostanie zdania mi się podobają , tego się trzymaj ![]() Oczywiście chyba szykuję nam się prawdziwy obóz ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------
|
|
#4816 |
|
Rozeznanie
|
a wyobrażacie sobie jakbyśmy tak się w realu spotkały i popiły?
tylko szkoda że to raczej nierealne
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
Byłoby na pewno bardzo wyleczeniowo
bardzo fajnie by było ale to raczej niemożliwe gdyż chyba każda z nas jest z innej strony Polski
|
#4818 |
|
Rozeznanie
|
w razie czego mogę udostępnić kąt u mnie :P śląskie ^^
|
|
|
|
#4819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(jeśli nigdzie nie pójdę).Tylko ja będę malibu walić z mlekiem.Jutro też mam porozstaniowe picie z koleżanką dawną nie widzianą - facet ją zostawił po 3,5 roku. |
|
|
|
|
#4820 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny : )
U mnie nastrój całkiem nieźle. Już miesiąc mija od rozstania. Z dnia na dzień coraz bardziej przekonuję się o tym że nie był mnie wart : ) Wczoraj kumpel Exa pisał na gg do mnie z pytaniem "co słychać?". Nie wiem czy to były jakieś zwiady czy nie ale dla pewności nie odpisałam
|
#4821 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właśnie wróciłam z pogrzebu, widziałam byłego (stał przede mną). Wróciłam do domu i ryczę jak głupia. Z jednej strony miałam go ochote kopnąć w d..., a z drugiej sie schronić w jego ramionach. Nie spodziewałam sie, że to az tak bardzo zaboli... . Nienawidzę go, bo potraktował mnie jak zabawkę, która mu się znudziła, a z drugiej strony jednak sa uczucia, które gdzies tam przetrwały...tuliiipanek, dobrze, że przez te 4 dni możemy rozpaczać
|
|
#4822 |
|
Rozeznanie
|
Dół totalny. Minął tydzień, a ja dzisiaj czuje sie najgorzej... i nie widze sensu istnienia. Pragne, by zadzwonil, przeprosil. By znowu pokochał ;(;(;(
Mama mi sie dzis przyznala, ze kiedy zerwalismy a ja ryczalam zamknieta w pokoju (ona nie wiedziala o tym, ze mnie rzucil) zadzwonila do niego, bo sie martwila. Powiedzial jej: "co to pania obchodzi, to nasza sprawa"... Brzydko? ;( |
|
|
|
#4823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli nie chcial aby ona sie od niego dowiedziala mogl powiedziec "prosze porozmawiac z corka, ona na pewno opowie" czy cos w tym stylu... U mnie w moje rozstanie wkrecila sie cala rodzinka najbardziej jego mama - zostalam zrownana z ziemia (albo i jeszcze gorzej). To co przeczytalam w smsach od niej, to ludzkie pojecie przechodzi i niewiele brakowalo bym zglosila to na policje... moi rodzice na poczatku byli za nim (no bo to ja odeszlam, wiec jestem ta zła), nie mialam zycia w domu, ale po 2-3tyg.uspokoilo sie to i jest ok
Edytowane przez wtarapatach Czas edycji: 2011-08-16 o 19:13 |
|
|
|
|
#4824 |
|
Przyczajenie
|
Ja z moim zerwałam 3 tygodnie temu po 4 i pół roku razem, bo przestałam go kochać. Wyprowadził się.
Tylko że on umawia się teraz na randki, pisze jakimś dziewczynom różne dwuznaczne komentarze na fb, a podobno tak mnie kochał i chciał się zmienić, wrócić. Płakał itp. Jest mi przykro, bo wygląda że jednak mu nie zależało, ma mnie gdzieś, to ja bardziej cierpię teraz niż on. Nie wiem co mam myśleć... |
|
|
|
#4825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4826 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Przykro mi |
|
|
|
|
#4827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem Cie , to na pewno zabolało. Gdybym ja teraz miała wybór, kopnąć go w du.pe lub się przytulić oczywiście wybrałabym przytulenie, wiem głupia Ale właśnie teraz możesz jeszcze rozpaczać do soboty, ale tylko do soboty ! Widzisz jak dobrze wymyśliłyśmy ![]() Cytat:
Bardzo brzydko. ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
wiesz do mnie pisze jakiś numer nieznany, w sobotę napisał czy będę na takiej jednej imprezie, tylko to chciał wiedzieć, nawet przedstawić było mu się trudno więc gdy odpisałam, że nie będę to już koniec nic nie odp, a dziś napisał co słychać, to dziwne trochę bo wtedy napisał jeszcze , że poznaliśmy się tam na imprezie a ja tam bardzo dawno nie byłam. Nie wiem kto to ale się dowiem
. Edytowane przez tuliiipanek Czas edycji: 2011-08-16 o 20:21 |
|||
|
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
Aramanda i Tuliiipanek dziękuje za zaproszenie
skorzystam Dziękuje że mnie tak cieplo przyjelyscie jestem naprawde bardzo wdzieczna,bo nie powiem jest mi ciezko
|
|
|
|
#4829 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazdroszczę ja jadę tam na parę dni za niedługo ![]() Bardzo dobrze wymyśliłyśmy z tym rozpaczaniem do soboty a potem koniec ![]() Z jednej strony to dobrze, że ktos tak do Ciebie pisze, bo zajmuje Ci myśli, które przedtem poświęcałaś eksowi ciekawe co za jeden natręt a może jakieś ciacho ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
a ten wątek bardzo pomaga, zresztą widać jak miłe mamy towarzystwo
|
|
#4830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ps. Mi też takie myśli przychodziły, by mojemu exowi na złość zrobić, ale stwierdziłam że nie dla mnie takie gierki.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

więc proszę trzymać się od poczty eksa z daleka

rozmawia nam się już dobrze, zobaczymy jak będzie z upijaniem się razem