|
|
#4981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. XI
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki czy któraś z Was ma te rurki z załącznika? może powiedzieć jak się noszą? Zależy mi na jeansach które są obcisłe jak legginsy, żeby ładnie wyglądały do kozaków
szczerze mówiąc nie mam żadnych jeansów z Zary, bo ogólnie rzadko noszę takie spodnie z góry dziękuję za pomoc Do najbliższej mam 160 km dlatego ciężko będzie z przymierzeniem, stąd takie pytanie![]()
|
|
|
|
#4983 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
muszę poczekać z nimi do wrześniaCytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4984 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najbardziej żałuję, że prawie wcale nie będzie tu fotorelacji myślałam, że klub będzie tylko do prywatnych pogaduchcosma bardzo mi się podobasz w spódniczce
|
|
|
|
|
#4985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna jest, taka klasyczna. Widzę ją z różową koszulą z kołnierzykiem, którą kupiłam niedawno w zarze. |
|
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
przyszła mi spódniczka z ROMWE, i ma metkę Zara
fajna jest tylko zamiast S przysłali mi M,.... ![]() http://webcache.googleusercontent.co...=www.google.pl |
|
|
|
#4987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4988 |
|
Zakorzenienie
|
Kazdy sie boi bo sa tu kable, zawsze tutaj siedzi ok 80 osob z tego 20 ktore sie kiedykolwiek udzielaly. Reszta pewnie przy kawusi czyta o naszym zyciu.
|
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4990 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4991 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale dla Was dziewczyny cosma padłam. W groszkach wygladasz o tak
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2011-08-16 o 13:14 |
|||||
|
|
|
#4992 |
|
Wtajemniczenie
|
....
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-12-21 o 02:08 |
|
|
|
#4993 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Droga ta "dieta", ale jaka skuteczna Cytat:
|
|
#4995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4996 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe to jest, nawet bardzo, szkoda, że ja kompletnie nie wiem jak płacić w tym sklepie
|
|
|
|
#4999 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5000 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#5001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy ma prawo czytać i nie ma obowiązku się udzielać. Nie każdy ma przecież ochotę/ czas na pisanie postów. Zważając na to, żę większość osób pracuje i spędza poza domem średnio 9-10 godzin albo i więcej, do tego po powrocie obowiązki domowe, odpoczynek itd. to czasu na przeczytanie 30 stron wątku i odpisanie brak. Urlopu w roku mamy 26 dni + święta więc łatwo można policzyć jak wiele czasu zostaje na takie rzeczy jak wizaż. Kilka lat temu ten wątek wyglądał zupełnie inaczej ....
|
|
#5002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płaszczyk super! Czy on jest zapinany tylko tam gdzie są guziki a od pasa w dół już nie? Sukienka w tak duże grochy do mnie nie przemawia, choć jestem wielbicielką takich wzorów. Na bluzce tak, ale na sukience już mi się nie widzą a szkoda, bo widzę, że kiecka ma takie samo odcięcie nad biustem jak bluzka w grochy, co akurat u mnie dobrze wygląda
|
|
#5003 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wypowiadam się często na forum, ale jednak... i nie mam złych intencji - nie interesuje mnie prywatne życie wizażanek, nie chcę nikomu dokopać, po prostu czytam... A teoria spiskowa jakoby sprzedawcy z Allegro podglądali Miłośniczki Zary w celu "złowienia" wizażowych hitów - wg mnie przesadzona.... Szkoda, że wytworzyła się atmosfera swego rodzaju nagonki na często Bogu ducha winnych "podglądaczy"... od których należy się odizolować.... |
|
|
|
|
#5004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda że niebieska bo bym sobie od Ciebie odkupiła ![]() czarną bym chciała
|
|
#5005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skoro nie ma nikt ochoty zeby pisac ani sie udzielac to w jakim celu tu wchodzi ? ja sie domyslam w jakim celu wiekszosc osob tu zagladajacych wchodzi , dziewczyny zreszta tez , i szkoda ze na to wczesniej nie wpadlysmy bo tak niektore wscibskie laski mialy poprostu darmowa telenowele , to jest nasz watek i my ustalamy o czym piszemy , wiec niektore posty " o jak dobrze ze sie przenioslyscie terz tu bedzie cxzytelniej ' mnie zwyczajnie irytuja .
|
|
#5006 |
|
Zakorzenienie
|
solbi justysia,
Justyna, zauwaz,ze my Ciebie kojarzymy Wg mnie jesli ktos podglada nad o 5 czesci watku non stop ,bo to widac to dziwne ,ze ani razu sie nie odezwal.Ja rozumiem ,ze nie zawsze mamy ochote sie wypowiadac,ale osoby zainteresowane tematem odezwaly sie choc raz, nawet w poprzednich czesciach. Tak samo robisz Ty, nie masz czasu,ale od czasu do czasu cos napiszesz. Ja pamietam o Twojej milosci do torebek ktora podzielam ... Chodzi Nam bardziej o osoby ktore wiedza,ze w klubie rozmawiamy o prywatnych sprawach a pisza do nas " dodacie mnie do klubu, nigdy tutaj nie pisalam,ale was czytam" Jak takie cos czytam to noz sie otwiera Jak ladnie to pare dziewczyn ujelo, watek zostanie. Dla tych ktore nie chca czytac o naszych prywatnych wywodach bedzie wiecej miejsca poswieconego samej Zarze.A my ktore sie tak zaprzyjaznilysmy przeniesiemy sie na inne forum ...
|
|
|
|
#5007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to regularnie czytam z 20 wątków, ale najzwyczajniej w świecie nie chce mi się w nich pisać, a np. o nowościach kosmetycznych chętnie pcozytam/ wypróbuje i podobnie z innymi wątkami. Ja to chyba jestem za naiwna żeby wierzyć w te wszystkei teorie spiskowe, wiadomo, że znajdzie się zawsze ktoś "dziwny" (wiem na własnym przykłądzie ale są to pojedyncze osobyparyzanko - ma miłość nadal trwa i chyba się pogłębia hahahaah. Nie wklejam już zakupów bo właśnie mam dość tych komentów po co ci tyle torebek, jak można tyle kasy wydawać itd. itp. ale wątki zakupowe nadal podglądam bo czasem coś fajnego tam wypatrzę.
... jeżeli przestajemy marzyć, to znaczy , że umieramy..." Edytowane przez justysia171 Czas edycji: 2011-08-16 o 13:43 |
|
|
|
|
#5009 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popieram w 100% też, jestem podglądaczem, rzadko się udzielam bo po prostu nie mam na to czasu. I szczerze mówiąc bardzo przesadzacie dziewczyny. Ja np zupełnie nie czytam postów dot waszego życia a wyłapuje jedynie te które odnoszą się do Zary i opinii na temat ciuchów. A jesli ktoś nie chce aby wszyscy wiedzieli o jego życiu prywatnym niech po prostu o tym nie pisze publicznie, bo na forum zaglądać może każdy bez wytykania czy się udziela regularnie czy też nie
|
|
#5010 |
|
Zakorzenienie
|
solbi - Teoria o allegro jest prawdziwa, wiele razy bylo tak,ze sprzedajacy nazywali rzeczy tak jak nazwalysmy je na watku " np paseczkowa torebka, kolejarka itp " Wiele razy wykorzystywali rowniez nasze zdjecia umieszczajac je w swoich aukcjach.
Ludzie chcac czy nie chcac interesuja sie prywatnym zyciem innych. Nam to nie odpowiada. Zadna z nas nie ma ochoty dzielic sie informacjami z cala Polska. Justynko - od siebie dodam jeszcze tyle, ze kiedys watek moze i byl inny. Jestem tutaj od samego poczatku, udzielam sie bez dluzszych przerw od paru lat. Pamietam stare wizazanki ktore sie wykruszyly, mam pamiec do nickow. Kiedys bylo inaczej bo nasz watek nie napedzal chorego biznesu na allegro, nie bylo tak wielu czytajacych. Jak wyjasnic sytuacje z blogerka? ktos przeczytal pare postow i od razu na nas doniosl. To swiadczy o tym,ze podgladaja nas osoby ktore nie zawsze maja dobre intencje. Ktos pragnal afery, na szczescie sie jej nie doczekal
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

Do najbliższej mam 160 km dlatego ciężko będzie z przymierzeniem, stąd takie pytanie

muszę poczekać z nimi do września
myślałam, że klub będzie tylko do prywatnych pogaduch