Miłośniczki Zary cz. XI - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-16, 12:48   #4981
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. XI

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
No więc po kolej:
1) granatowa spódnica z tyłu z zipem, 149 zł- fajna, może ciut przy długa, ale do biura idealna, nie kupiłam jej, ale mam ją na liście.
2)płaszcz czarny z woman w stylu militarnym- nie chciało mi się już ściągać spódnicy i zakładać spodni, generalnie oki, ale nie powala.
3) kremowa sukienka z TRF z zipami- niestety mimo , że była dziś dostawa te sukienki nie przyszły i wciąż wisiała zaciągnięta L; nie kupiłam
4 i 5) przymierzyłam i przepadłam, kupiłam; w realu dużo lepiej się prezentuje niż na moich zdjęciach; mierzyłam ją z dwoma paskami cielistym i karmelowym.
Śliczna ta sukienka, która kupiłaś

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 12:49   #4982
LadyI
Zakorzenienie

Dziewczynki czy któraś z Was ma te rurki z załącznika? może powiedzieć jak się noszą? Zależy mi na jeansach które są obcisłe jak legginsy, żeby ładnie wyglądały do kozaków szczerze mówiąc nie mam żadnych jeansów z Zary, bo ogólnie rzadko noszę takie spodnie z góry dziękuję za pomoc Do najbliższej mam 160 km dlatego ciężko będzie z przymierzeniem, stąd takie pytanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zararurki.jpg (20,2 KB, 32 załadowań)
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 12:51   #4983
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Lecem ciężko poracować
już się spodni moro nie mogę doczekać jak w nich na budowę wyskocę to +10 do szacunku i +5 do lansu
mam nadzieję, ze jeszcze będą...zaraz suszę włosy i lecę
Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość

Ja na temat zary chcialam...

Wisienko,gdzies wczoraj przeczytalam,ze zastanawiasz sie nad butami-juz zamowilam koturny dla Paryzanki,wiec jesli tez je chcesz,to daj znac,wysle Wam w jednej paczce
chciałabym bardzo, ale w tym mies muszę już zaprzestać zakupów po ostatniej wizycie w Z. muszę poczekać z nimi do września
Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
podobnie odebralam komentarz wisienki, zwlaszcza ze jest dziewczyna ktora ma poczucie humoru i nie tylko sama o tym pisze ale tez widac to w komentarzach

Cytat:
No więc po kolej:
1) granatowa spódnica z tyłu z zipem, 149 zł- fajna, może ciut przy długa, ale do biura idealna, nie kupiłam jej, ale mam ją na liście.
2)płaszcz czarny z woman w stylu militarnym- nie chciało mi się już ściągać spódnicy i zakładać spodni, generalnie oki, ale nie powala.
3) kremowa sukienka z TRF z zipami- niestety mimo , że była dziś dostawa te sukienki nie przyszły i wciąż wisiała zaciągnięta L; nie kupiłam
4 i 5) przymierzyłam i przepadłam, kupiłam; w realu dużo lepiej się prezentuje niż na moich zdjęciach; mierzyłam ją z dwoma paskami cielistym i karmelowym.
pięknie wyglądasz w groszkach!!! rewelacja... we wszystkim innym też, ale groszki są the best
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 12:52   #4984
karolina_p19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
ja myśle że skoro sie boicie tutaj pisać to prędzej czy później wątek zaginie.Już jest inaczej, zawsze miałam co nadrabiać rano , a tak to tylko 1 strona mi została do przeczytania.
zgadzam się. szkoda, że to się tak potoczyło, a wątek pewnie zaraz umrze śmiercią naturalną
najbardziej żałuję, że prawie wcale nie będzie tu fotorelacji myślałam, że klub będzie tylko do prywatnych pogaduch

cosma
bardzo mi się podobasz w spódniczce a jeśli chodzi o płaszcz to bardzo podobny był rok temu w Vero Modzie
karolina_p19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:01   #4985
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina_p19 Pokaż wiadomość
zgadzam się. szkoda, że to się tak potoczyło, a wątek pewnie zaraz umrze śmiercią naturalną
najbardziej żałuję, że prawie wcale nie będzie tu fotorelacji myślałam, że klub będzie tylko do prywatnych pogaduch

cosma
bardzo mi się podobasz w spódniczce a jeśli chodzi o płaszcz to bardzo podobny był rok temu w Vero Modzie
Spódniczki były jeszcze w innych kolorach, czarnym i nie pamiętam jeszcze jakim....
Fajna jest, taka klasyczna. Widzę ją z różową koszulą z kołnierzykiem, którą kupiłam niedawno w zarze.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:01   #4986
mon9
Zakorzenienie

przyszła mi spódniczka z ROMWE, i ma metkę Zara fajna jest tylko zamiast S przysłali mi M,....
http://webcache.googleusercontent.co...=www.google.pl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zarr.jpg (14,1 KB, 26 załadowań)
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:02   #4987
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
przyszła mi spódniczka z ROMWE, i ma metkę Zara fajna jest tylko zamiast S przysłali mi M,....
Mon, fajny ma kolor, zdjęcie oddaje go w rzeczywistości?
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:04   #4988
paryzanka202
Zakorzenienie

Kazdy sie boi bo sa tu kable, zawsze tutaj siedzi ok 80 osob z tego 20 ktore sie kiedykolwiek udzielaly. Reszta pewnie przy kawusi czyta o naszym zyciu.
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:06   #4989
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Mon, fajny ma kolor, zdjęcie oddaje go w rzeczywistości?
troszkę inny, bardziej wpada w "kolejarkowy"
Stary 2011-08-16, 13:07   #4990
karolina_p19
Raczkowanie

Cytat:
Spódniczki były jeszcze w innych kolorach, czarnym i nie pamiętam jeszcze jakim....
Fajna jest, taka klasyczna. Widzę ją z różową koszulą z kołnierzykiem, którą kupiłam niedawno w zarze.
szkoda tylko, że to krój nie dla mnie

Cytat:
a jednak Zara
Stary 2011-08-16, 13:08   #4991
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
Mariola jestes naprawde dzielną kobieta , ja bym z czyms takim nie wytrzymala psychicznie, ale pamietaj co nas nie zabije to nas wzmocni , badz dalej dzielna i walcz o swoje moze uda sie naprawic jak nie calosc to cześć , trzzymam kciuki mocno

dobranoc kochane zarowiczki , dobranoc mniej kochane podgladaczki
Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Dzień dobry ewrybady

MARIOLA - trzymam kciuki i uszy do góry
Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Dzińdybry

Cytat:
Napisane przez stokrotka215 Pokaż wiadomość
Oj to przykro mi. Ale na pewno niedługo Ci to uczulenie zejdzie
A i nie gadamy głupot tylko szczerą prawdę

Mariola - trzymaj się!
Cytat:
Napisane przez tanizaki Pokaż wiadomość
Mariola masz nasze wsparcie
Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Mariola13 strasznie mi przykro....
Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Mariolu jak to przeczytałam, to aż gęsiej skórki dostałam, serdecznie współczuję i mocno trzymam kciuki
Cytat:
Mariola fajnie że się odezwałaś i wyjaśniłaś jak sprawa wygląda. Niestety z wielu z pozornie drobnych rzeczy nie zdajemy sobie sprawy. Stąd później problemy. Mam nadzieje,że wszystko ci się ułoży pomyślnie.
Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
Mariola współczuje tych wszystkich stresów i mam nadzieje że zwrócą ci pieniążki i to jak najszybciej.
Dziewczyny nawet nie wiecie jak dobrze tu do was wpadać Dziękuję Wam za wsparcie Teraz musi być już tylko lepiej - tak myślę i mam nadzieję
Ale dla Was dziewczyny

cosma padłam. W groszkach wygladasz o tak W spódniczce na 1-szym zdjęciu też wyglądasz ślicznie. Taka czysto wizytowa/ biurowa spódnica rewelka

Edytowane przez Mariola13
Czas edycji: 2011-08-16 o 13:14
Mariola13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:11   #4992
rendsaid
Wtajemniczenie

....

Edytowane przez rendsaid
Czas edycji: 2011-12-21 o 02:08
rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:13   #4993
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Mariola - makabra jakby co służę namiarami na świetnego prawnika w tych tematach, gdybys była zainteresowana to pisz PW.
Trzymam kciuki!!!
Jak odzyskam swoje wszystkie papiery z US to nie wykluczone, że zgłoszę się do Ciebie po namiar
Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
pamiętaj, że jakby co... gdybyś czegoś bardzo pragnęła w zamian za coś co masz, nie ma sprawy ja akurat noszę duży rozmiar (nie wiem jaki nosiłaś) więc może akurat znalazłabym coś dla siebie i mogę się wtedy wymienić na coś z nowej kolekcji... a opcja zwężenia też jest bardzo dobrym pomysłem w każdym razie, gdyby tylko coś, to pisz tutaj! Ja bym się czuła po czymś takim totalnie bezsilna i jak tylko będę mogła, to pomogę
Byłam w rozmiarze L, a teraz pewnie koło S Droga ta "dieta", ale jaka skuteczna
Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
bardzo Ci współczuję przykre jest to, że traktuje się tak uczciwych ludzi, ale to już temat rzeka. trzymam za Ciebie kciuki!
Stary 2011-08-16, 13:16   #4994
rendsaid
Wtajemniczenie

////

Edytowane przez rendsaid
Czas edycji: 2011-12-21 o 02:08
Stary 2011-08-16, 13:17   #4995
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo fajna jest, tylko nadal nie wiem czemu ich w sklepach zary nie było, a na romwe są

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 13:21   #4996
karolina_p19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Bardzo fajna jest, tylko nadal nie wiem czemu ich w sklepach zary nie było, a na romwe są
może była w innych krajach albo po prostu to tylko doszyta metka Zary
Stary 2011-08-16, 13:22   #4997
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
nie mam pojęcia, ale wewnętrzna metki z kodem ma też zarowe
Stary 2011-08-16, 13:24   #4998
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
nie mam pojęcia, ale wewnętrzna metki z kodem ma też zarowe
To ja już nie wiem ciekawe to jest, nawet bardzo, szkoda, że ja kompletnie nie wiem jak płacić w tym sklepie

Stary 2011-08-16, 13:26   #4999
karolina_p19
Raczkowanie

Cytat:
To ja już nie wiem ciekawe to jest, nawet bardzo, szkoda, że ja kompletnie nie wiem jak płacić w tym sklepie
wystarczy mieć pay pal albo kartę kredytową. jak płacisz za pomocą tego pierwszego to zostajesz automatycznie przekierowana na swoje konto
Stary 2011-08-16, 13:28   #5000
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
pozwolilam sobie skopiowac podgladajacych , skreslilam tych ktorych znam - czyli kolo 5 osob zostalo kilka razy wiecej . z czego kilka z tych osob zawziecie od dawna non stop siedza .

angeee, , anusia_usa, , Josesbitch666, , searme, Natusik, z_a_r_a, solbi, GlamRockLady, anpapi, pixi_, ivvonk, LadyI, nataliap87, NewAlabama, NeverGoodEnough18,, bijoum, olka341, fellon1020, pudelkonakredki, anya9, Liana, kejcik77, nikita402, Franklina, dorunia82
rendi tu sa tez sprzedawcy z all hehehe i sobie wystawiaja aukcje na ktore bedzie popyt
Stary 2011-08-16, 13:31   #5001
justysia171
Zakorzenienie

Kochana, nie popadajmy w paranoje, to jest forum publiczne.
Każdy ma prawo czytać i nie ma obowiązku się udzielać.
Nie każdy ma przecież ochotę/ czas na pisanie postów.
Zważając na to, żę większość osób pracuje i spędza poza domem średnio 9-10 godzin albo i więcej, do tego po powrocie obowiązki domowe, odpoczynek itd. to czasu na przeczytanie 30 stron wątku i odpisanie brak.
Urlopu w roku mamy 26 dni + święta więc łatwo można policzyć jak wiele czasu zostaje na takie rzeczy jak wizaż.
Kilka lat temu ten wątek wyglądał zupełnie inaczej ....

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:33   #5002
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
No więc po kolej:
We wszystkim mi się podobasz!
Płaszczyk super! Czy on jest zapinany tylko tam gdzie są guziki a od pasa w dół już nie?
Sukienka w tak duże grochy do mnie nie przemawia, choć jestem wielbicielką takich wzorów. Na bluzce tak, ale na sukience już mi się nie widzą a szkoda, bo widzę, że kiecka ma takie samo odcięcie nad biustem jak bluzka w grochy, co akurat u mnie dobrze wygląda
Stary 2011-08-16, 13:34   #5003
solbi
Raczkowanie

Cytat:
pozwolilam sobie skopiowac podgladajacych , skreslilam tych ktorych znam - czyli kolo 5 osob zostalo kilka razy wiecej . z czego kilka z tych osob zawziecie od dawna non stop siedza .

angeee, , anusia_usa, , Josesbitch666, , searme, Natusik, z_a_r_a, solbi, GlamRockLady, anpapi, pixi_, ivvonk, LadyI, nataliap87, NewAlabama, NeverGoodEnough18,, bijoum, olka341, fellon1020, pudelkonakredki, anya9, Liana, kejcik77, nikita402, Franklina, dorunia82
rendsaid - czuję się wywołana do odpowiedzi Twoim postem... znalazłam się w gronie tych, których uznałaś za podgladajacych... i rzeczywiście jstem podglądaczem... W moim odczuciu forum to miejsce publiczne - każdy może się tutaj pojawić... i nigdzie nie jest napisane, że ma się wypowiadać... z drugiej strony rozumiem Wasze obawy - stworzyłyście miejsce gdzie chętnie spędzacie czas, dzielicie się różnymi przemyśleniami - nie tylko tymi dot. Zary, czujecie się swobodnie... I ktoś te informacje wykorzystuje w mniejszym lub większym stopniu... Patrząc z boku - powyższy fakt chyba nie powinien nikogo zaskoczyć... Takim jesteśmy narodem... tak nam się nie podoba, że ktoś ma odwagę na upublicznianie informacji o sobie, tak nam się nie podoba jak ludziom się dobrze układa, tyle w nas jadu i zawiści... a forum mimo wszystko daje anonimowośc - tak łatwo siedząc sobie w swoim domku ocenić kogoś, napisać coś nieprzychylnego i wywołać burze...
Nie wypowiadam się często na forum, ale jednak... i nie mam złych intencji - nie interesuje mnie prywatne życie wizażanek, nie chcę nikomu dokopać, po prostu czytam... A teoria spiskowa jakoby sprzedawcy z Allegro podglądali Miłośniczki Zary w celu "złowienia" wizażowych hitów - wg mnie przesadzona.... Szkoda, że wytworzyła się atmosfera swego rodzaju nagonki na często Bogu ducha winnych "podglądaczy"... od których należy się odizolować....
solbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:36   #5004
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:

Szkoda że niebieska bo bym sobie od Ciebie odkupiła

czarną bym chciała

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:37   #5005
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Kochana, nie popadajmy w paranoje, to jest forum publiczne.
Każdy ma prawo czytać i nie ma obowiązku się udzielać.
Nie każdy ma przecież ochotę/ czas na pisanie postów.
Zważając na to, żę większość osób pracuje i spędza poza domem średnio 9-10 godzin albo i więcej, do tego po powrocie obowiązki domowe, odpoczynek itd. to czasu na przeczytanie 30 stron wątku i odpisanie brak.
Urlopu w roku mamy 26 dni + święta więc łatwo można policzyć jak wiele czasu zostaje na takie rzeczy jak wizaż.
Kilka lat temu ten wątek wyglądał zupełnie inaczej ....
Justysia , za duzo sie porobilo juz zeby nie popadac w paranoje
skoro nie ma nikt ochoty zeby pisac ani sie udzielac to w jakim celu tu wchodzi ?
ja sie domyslam w jakim celu wiekszosc osob tu zagladajacych wchodzi , dziewczyny zreszta tez , i szkoda ze na to wczesniej nie wpadlysmy bo tak niektore wscibskie laski mialy poprostu darmowa telenowele , to jest nasz watek i my ustalamy o czym piszemy , wiec niektore posty " o jak dobrze ze sie przenioslyscie terz tu bedzie cxzytelniej ' mnie zwyczajnie irytuja .

Stary 2011-08-16, 13:38   #5006
paryzanka202
Zakorzenienie

solbi justysia,

Justyna, zauwaz,ze my Ciebie kojarzymy Wg mnie jesli ktos podglada nad o 5 czesci watku non stop ,bo to widac to dziwne ,ze ani razu sie nie odezwal.
Ja rozumiem ,ze nie zawsze mamy ochote sie wypowiadac,ale osoby zainteresowane tematem odezwaly sie choc raz, nawet w poprzednich czesciach. Tak samo robisz Ty, nie masz czasu,ale od czasu do czasu cos napiszesz. Ja pamietam o Twojej milosci do torebek ktora podzielam ...
Chodzi Nam bardziej o osoby ktore wiedza,ze w klubie rozmawiamy o prywatnych sprawach a pisza do nas " dodacie mnie do klubu, nigdy tutaj nie pisalam,ale was czytam" Jak takie cos czytam to noz sie otwiera Jak ladnie to pare dziewczyn ujelo, watek zostanie. Dla tych ktore nie chca czytac o naszych prywatnych wywodach bedzie wiecej miejsca poswieconego samej Zarze.A my ktore sie tak zaprzyjaznilysmy przeniesiemy sie na inne forum ...
Stary 2011-08-16, 13:40   #5007
mauskacom
Wtajemniczenie

Cytat:
No więc po kolej:
Płaszczyk i sukienki cudowne,zwłaszcza ta w groszki
mauskacom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:41   #5008
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Justysia , za duzo sie porobilo juz zeby nie popadac w paranoje
skoro nie ma nikt ochoty zeby pisac ani sie udzielac to w jakim celu tu wchodzi ?
ja sie domyslam w jakim celu wiekszosc osob tu zagladajacych wchodzi , dziewczyny zreszta tez , i szkoda ze na to wczesniej nie wpadlysmy bo tak niektore wscibskie laski mialy poprostu darmowa telenowele , to jest nasz watek i my ustalamy o czym piszemy , wiec niektore posty " o jak dobrze ze sie przenioslyscie terz tu bedzie cxzytelniej ' mnie zwyczajnie irytuja .
Na właśnym przykładzie - od kilku last udzielam się w hmmmm gdzieś w 5 wątkach - Zara, H&M, Mango, zniżki no i kiedyś w wątku zakupowym i etorebkowym.
Za to regularnie czytam z 20 wątków, ale najzwyczajniej w świecie nie chce mi się w nich pisać, a np. o nowościach kosmetycznych chętnie pcozytam/ wypróbuje i podobnie z innymi wątkami.
Ja to chyba jestem za naiwna żeby wierzyć w te wszystkei teorie spiskowe, wiadomo, że znajdzie się zawsze ktoś "dziwny" (wiem na własnym przykłądzie ale są to pojedyncze osoby

paryzanko
- ma miłość nadal trwa i chyba się pogłębia hahahaah.
Nie wklejam już zakupów bo właśnie mam dość tych komentów po co ci tyle torebek, jak można tyle kasy wydawać itd. itp. ale wątki zakupowe nadal podglądam bo czasem coś fajnego tam wypatrzę.

Edytowane przez justysia171
Czas edycji: 2011-08-16 o 13:43
justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:42   #5009
chupa90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez solbi Pokaż wiadomość
rendsaid - czuję się wywołana do odpowiedzi Twoim postem... znalazłam się w gronie tych, których uznałaś za podgladajacych... i rzeczywiście jstem podglądaczem... W moim odczuciu forum to miejsce publiczne - każdy może się tutaj pojawić... i nigdzie nie jest napisane, że ma się wypowiadać... z drugiej strony rozumiem Wasze obawy - stworzyłyście miejsce gdzie chętnie spędzacie czas, dzielicie się różnymi przemyśleniami - nie tylko tymi dot. Zary, czujecie się swobodnie... I ktoś te informacje wykorzystuje w mniejszym lub większym stopniu... Patrząc z boku - powyższy fakt chyba nie powinien nikogo zaskoczyć... Takim jesteśmy narodem... tak nam się nie podoba, że ktoś ma odwagę na upublicznianie informacji o sobie, tak nam się nie podoba jak ludziom się dobrze układa, tyle w nas jadu i zawiści... a forum mimo wszystko daje anonimowośc - tak łatwo siedząc sobie w swoim domku ocenić kogoś, napisać coś nieprzychylnego i wywołać burze...
Nie wypowiadam się często na forum, ale jednak... i nie mam złych intencji - nie interesuje mnie prywatne życie wizażanek, nie chcę nikomu dokopać, po prostu czytam... A teoria spiskowa jakoby sprzedawcy z Allegro podglądali Miłośniczki Zary w celu "złowienia" wizażowych hitów - wg mnie przesadzona.... Szkoda, że wytworzyła się atmosfera swego rodzaju nagonki na często Bogu ducha winnych "podglądaczy"... od których należy się odizolować....

Popieram w 100% też, jestem podglądaczem, rzadko się udzielam bo po prostu nie mam na to czasu. I szczerze mówiąc bardzo przesadzacie dziewczyny. Ja np zupełnie nie czytam postów dot waszego
życia a wyłapuje jedynie te które odnoszą się do Zary i opinii na temat ciuchów. A jesli ktoś nie chce aby wszyscy wiedzieli o jego życiu prywatnym niech po prostu o tym nie pisze publicznie, bo na forum zaglądać może każdy bez wytykania czy się udziela regularnie czy też nie
Dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

...
chupa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:42   #5010
paryzanka202
Zakorzenienie

solbi - Teoria o allegro jest prawdziwa, wiele razy bylo tak,ze sprzedajacy nazywali rzeczy tak jak nazwalysmy je na watku " np paseczkowa torebka, kolejarka itp " Wiele razy wykorzystywali rowniez nasze zdjecia umieszczajac je w swoich aukcjach.

Ludzie chcac czy nie chcac interesuja sie prywatnym zyciem innych. Nam to nie odpowiada. Zadna z nas nie ma ochoty dzielic sie informacjami z cala Polska.

Justynko - od siebie dodam jeszcze tyle, ze kiedys watek moze i byl inny. Jestem tutaj od samego poczatku, udzielam sie bez dluzszych przerw od paru lat. Pamietam stare wizazanki ktore sie wykruszyly, mam pamiec do nickow. Kiedys bylo inaczej bo nasz watek nie napedzal chorego biznesu na allegro, nie bylo tak wielu czytajacych.

Jak wyjasnic sytuacje z blogerka? ktos przeczytal pare postow i od razu na nas doniosl. To swiadczy o tym,ze podgladaja nas osoby ktore nie zawsze maja dobre intencje. Ktos pragnal afery, na szczescie sie jej nie doczekal
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości