|
|
#451 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
![]() dla takich lasek mogłabym zostac bi ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- hahaha! alez mi sie wysnanie trafiło na szczytowanku
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
to zależy z kim się zadajesz
jeśli on z Tobą tenteges, to jest równie łatwy jak Ty ![]() Mój chłop miał niezły ubaw ze mnie jak mu powiedziałam,że tego sms-a o mało co bym wysłała do instruktora, a nie do niego
|
#453 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do utrzymania , dasz radę ![]() Cytat:
Cytat:
I dlatego tak im to przeszkadza ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie kupuje się spodni na allegro Człowieku
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#454 | |||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. no proszę ![]() 3. hm, ja o Gdańskim... pociągi nim jeżdżą i tramwaje, od ronda Starzyńskiego do dworca Gdańskiego. Cytat:
2. gorsza kiszka niż myślałam :/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#455 |
|
grozi wypollizowaniem
|
na usprawiedliwienie dodam tylko ze wczesnie zaczełam
|
|
#456 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#457 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
c'nie
![]() Cytat:
Cytat:
rozumiem że pić wchodzi się pod tramwajową część? bo przejazdem widzę posprayowane rury obok na części pociągowej i tam to już fogle nie wiem jak sie dostać? a jakoś muszą się dostawać żeby sprayowac..Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#458 |
|
grozi wypollizowaniem
|
odpisał mi bezczelny ok , ale nie kupił, na szczescie potem juz nie nawiazywał do tematu
|
|
#459 | |
|
Nindżopesz
|
1. lubiłam go ale już się podarł
![]() 2. dobre sobie ![]() Cytat:
Nie, wchodzi się obok tramwajowej ale też z tego poziomu. Ta gruba posprajowana rura zasłania wejście, o http://24press.pl/wp-content/uploads...a%C5%84ski.jpg a potem się idzie taką dróżką http://fotoblog.marchewka.waw.pl/200...nski-kolejowy/ i są drabinki prowadzące w dół na filary. Górą jeżdżą pociągi, wrażenia są ![]() EDIT: fota wejściowa to od drugiej strony, pomyłka. Ale podobnie jest. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-08-16 o 16:44 |
|
|
|
|
#460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no - iluś tam chopa co widzom laske kilka razy do roku - i to jeszcze takom - czy ja wiem, czy nie strach sie bać - ja nie wiem czy oni nie pomyśleli o matko to my som juz w niebie? Cytat:
|
||
|
|
|
#461 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a propos podarł, gdzie są w wawie fajne second handy ze skórami?? są fogle?? chodziłam trochę ale skór nigdzie nie widzę..
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- jak w pytkę szczelił
|
|
|
|
|
#463 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale braciszkóf nie było na wierzchu , a zwiedzac moznba było tylko kosciół, dziedziniec i troche wokoło
|
|
|
#464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nosz normalnie najlepsze nadrabianie Baru ever- 2 trendy w technikach rwania chłopów - z instrukcjom obsługi - drukować ? nie drukować? ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]() przeczytałam w w komorach |
||
|
|
|
#465 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mam ochote na konkstruktywne wyrzucanko
![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- fogle to zgubilismy gdzies micieline pzry przeprowadzce do nowego baru
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Mić wogle ostatnio niegadatliwa
![]() się zamyśliłam i zamiast podzielić mienso mielone dla nas i dla Fany wszystko zrobiłam dla nas i teraz Fany je kanapki, a my będzieli mieli kotletów i pulpetów na dwa tygodnie
|
|
#468 | ||
|
Nindżopesz
|
Ale ja nie mam pytki
![]() Cytat:
2. trzeba zajrzeć za tę rurę z grafitti ![]() Cytat:
Bo ja wiem, u facetów to wiem na co lecę a u dziewczyn może na perfumy?
|
||
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo dógonogi i chudy no to dalej mam przewalone - bo niby ciepło ale w konkurach z Polly mogiem obecnie łotpaść - heh no cienszko dogodzić faktycznie - może postawiem na "robótki ręczne" i letką dozę tajemnicy i mhroku ( wykręcem korki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-16 o 18:05 |
|
|
|
|
#470 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam więc 3 pary zaiebistych spodni, w które wejdę po trzymiesięcznej diecie 400kcal chyba Cytat:
Ach, ta magiczna pigułka wrzucona ukradkiem do drinka "W rurzach" chyba? ![]() No I tak se myślę teraz, skoro zdarza mi się Blue Sugar nosić, czy też A*Men'y różnorakie, to czy potraktowanie się HP byłoby na miejscu? ![]() Oj tam od razu się nie kupuje ![]() Jedna para na pięć zawsze okazuje się być dobra --- Też mi się picie na filarze przypomniało, człowiek to jednak gópi za młodu był (a jeszcze niektórzy wchodzili na przęsła, a żeby się tam dostać, trza było pokonać kilka metrów po metalowej belce szerokości Florensowej półki, wokół żadnej podpórki, a pod spodem jakieś dwadzieścia metrów w dół) Wklejałem już kiedyś to zdjęcie, piło się na lewym filarze właśnie, od strony rzeki (aż cud, że się nikt tam nie zabił jeszcze, jeden krok za daleko i po prostu lecisz w dół)
|
||
|
|
|
#471 |
|
grozi wypollizowaniem
|
chceu perfumę jakomś
testuje testuje i nic kokufa nic!
|
|
#473 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hohohoh! wyczesana miejscufka ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- testowałam kiedys-pamietam tylko ze byłam na nie-cos niesamowitego so nie?
|
|
|
#475 |
|
Konto usunięte
|
Dziś ostatni dzień mojego urlopu
![]() ![]() Viva to zuo, przez tę stację katuję 30 Second to Mars ![]() Cześć miśki |
|
|
|
#476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziwny jakiś, ale jeszcze go wypsikam ![]() używaj HP, może nikt nie zajarzy że to damskie Cytat:
![]() a P. jeszcze nie ma , że niby kurs robi ![]() , myślicie, że ma jakąś larwę na boku ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- zaftra utram Blue sugar i cóveta i black przyjdzie do Cię same śliczności, a nóż może coś
|
|
|
#477 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28789703]Dziś ostatni dzień mojego urlopu ![]() [/quote]No ktoś w tym kraju pracować musi ![]() Pewnie stwierdził, że to babski zapach? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#478 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#479 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie wiem po jakiemu to ale domyslam sie ze znaczy to cos pozytywnego ano-czy ymaian list nie maial byc? bo ja nie ficeu zebys cos chciala?
|
|
|
#480 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

(kurde, jak to się człowiek zmienia, chyba bym się sama na tej focie nie poznała)

jeśli on z Tobą tenteges, to jest równie łatwy jak Ty 
I dlatego tak im to przeszkadza
mało brakowało, a bym wysłała nieprzyzwoitego sms-a do mojego instruktora, zamiast do legalnego chłopa
co gorsza będę w nim uczestniczyć

będę po prostu odsyłać kasę
, mam nadzieję że się odezwie w miarę szybko ta nieprzytomna sprzedająca 

ja nie wiem czy oni nie pomyśleli o matko to my som juz w niebie? 

i teraz Fany je kanapki, a my będzieli mieli kotletów i pulpetów na dwa tygodnie