|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mam nowinę niesłychaną już niedługo będę mamą! WIOSENNE MAMY 2012 :)
prince polo moja przyjaciolka brala slub w 4 miesiacu (tez byl to pazdziernik
nie wielkiej gruchy)
|
|
|
|
#2522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam ejszcze na szyi takiego wielkiego do tego bolącego ![]() Cytat:
faktycznie było widac, ale ja wam jutro moj pokarze to zobaczycie ze moj tez juz widac mimo ze to dopiero niecały 8 tydz:Pa co do pryszczy w I trymestrze to mam nadz ze pod koniec I juz sie skonncza bo w 3 dniu jakos II mam slub wiec dobrze by bylo wyglądac jakos ładnie
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2011-08-16 o 17:56 |
|||
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mysle ze jak zaczniesz II trymestr to skoncza sie problemy skorne zobaczysz ze ten trymestr jest najpiekniejszym i dobrze ze wtedy masz slub
|
|
#2524 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wow - weszly tylko w brzus!! a macie szanse na blizniaki? ![]() Cytat:
Cytat:
a ja pospalam chyba z 2 h teraz - zmiotlo mnie po obiedzie nawet nie wiem kiedy
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
||||
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
emigra ja tez sypiam w ciagu dnia ze 2 godzinki, mnie tak codziennie przyciaga do lozka w poludnie
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz jakis czas nie drzemalam w poludnie, a teraz po obiadku sie polozylam na sofie i cyk, juz mnie nie bylo
![]() Zjadlam dzisiaj trzy pomarancze a chce mi sie jeszcze czwarta zjesc ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Ciekawe co u Szajaby
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez sie czegos chce ale nie bede glosno mowic czego
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Aguska, nie mow ze masz ochote na sexik
Mi pomarancza wystarczy Poza tym wiecie co ... moj maz sie mnie boi. Tzn niedawno sie poprzytulalismy ale bylam tak ciasna ze malo nie wyl potem i od tamtej pory sexem moge go gonic normalnie Karolca, jaki Ty masz plasciutki jeszcze brzuszek
|
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedna pomarancza
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
no mówię, że u mnie jeszcze żadnych zmian nie widać. Większy brzuchol mam normalnie przed okresem, albo jak się porządnie najem.
U mnie z seksem byłoby ok, ale wolę się przytulić, pogłaskać...
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty jestes bardzo szczuplutka ale brzus jest inny niz zwykly![]() no ja nie wiem juz co Ty z tymi pomaranczami robisz
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym nie wiedziała, że jestem w ciązy to po brzuchu w ogóle nie przyszłoby mi to do głowy
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie widz ebo poprpsiłam o haslo i nick i mi nikt nie przesłal
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja zajadam sie kanapeczkami zapiekanymi serkiem zoltym
![]() no coz, emigra nie chciala sie ze mna podzielic pomaranczami to musze sie zadowolic kanapeczkami ![]() Cytat:
jest malusi jeszcze ale widac ksztalt juz
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Zajadam się nektarynką
dużo kupiłam
|
#2538 |
|
Raczkowanie
|
Mój mąż wypatrzył dziś brzuszek również u mnie. Owszem odstaje, ale to jeszcze nie to. Przez cały dzień, już od pierwszego posiłku rośnie, ale rano nadal jest płaski, więc musi to być wzdęcie w komplecie z zaparciem. W 6 tygodniu zrobiłam pierwsze zdjęcia do klasycznego zestawienia "jak zmieniał się brzuch w ciąży". Podejrzewam, że kolejne fotki strzelę gdzieś za 2-3 tygodnie, bo nie dostrzegam jeszcze konkretnych zmian.
No chyba, że wprowadzimy jeszcze śmieszną serię pt. "Brzuch rano vs brzuch wieczorem" ![]() P.S. Zjadłam jedną jedyną pomarańczę jaką miałam... była pyszna! |
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to bym coś zjadła dobrego
ALE NIE WIEM CO
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zjadłam babana i winogrona
a tz sobei zrobil jakis przysmak jajeczno chrzanowy itp i mnie szcuzje ale podbieram mu co chwile
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
ja narazie nie mam co sie brzuchem chwalic moze tylko testem
zrobilam dzis drugi bo tż pierwszemu nie dowierzał, bo slaba krecha, dzisiaj tez mu slaba, eh ci faceci nie wierni...
|
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadłam sałatkę warzywną (kupną nie domową). Mało mi Jeszcze jedną porcję bym zjadła
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, mnie to wogole chce sie smiac z facetow
![]() A najbardziej jak widze, jak dumnie spaceruja z bobaskami takimi zaraz po urodzeniu ![]() Wiadomo ze sie ciesza no bo sa tatusiami, ale duma ich tak rozpiera, ze mnie to bawi tym bardziej ze najwieksza robote to my odwalamy, a oni maja tylko sama przyjemnosc brzyd ale jedne ![]() :brzyda l:No i czekam na ten program o tych ciezarnych na TLC jeszcze 15 minutek ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
|
|
#2544 |
|
Rozeznanie
|
Cześć kochane!! dawno już się nie udzielałam-jak zwylke czasu brak.... Jutro w końcu mam wizytę u położnej! już się doczekać nie mogę... Podejrzewam,że jutro albo w najbliższych dniach zrobią mi USG bo bardzo źle się czuję ( w nocy dopada mnie dziwny bol brzucha- taki pulsujący przez kilka chwil co pare minut,w dzień cały czas czuję taki ból jak przy @ mi dokuczał i dodatkowo bolą mnie niesamowicie plecy) i powiem jej że chce jak najszybciej to badanie. Bo byłam nawet z tym w szpitalu w poniedziałek ale jak im powiedzialam że 17-go mam wizytę to kazali mi poczekać cierpliwie na badanie USG u położnej,bo oni nie chcą !niepotrzebnie! maleństwu przeszkadzać. Bez serca chyba są,mnie aż się płakać chciało po wyjściu od tej lekarki
bo może coś jest nie tak a oni to olali... I jeszcze dobiły mnie wasze zdjęcia u Was widać już brzuszki i to spore a umnie? nic kompletnie nic!! A jutro mi sie zaczyna 9tc,więc choć troszke powinien on odstawać. Boże jak ja sie strasznie denerwuję nawet nie wiecie tego
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale 17 jest jutro wiec dotrwaj kochana i lez duzo i nie martw sie... byc moze czyms sie poddenerwowalas i stad te bole.. ja jak mialam ostry bol brzucha w poprzedniej ciazy w 12 tyg pojechalam do szpitala i po usg okazalo sie ze mam przedwczesne skurcze i dostalam leki na podtrzymanie. koniecznie jutro upominaj sie o usg
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2011-08-16 o 21:22 |
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
ale wy produkujecie ! ja wlansie jem kanapke z prazona cebulka pomidorem i serem zoltym -mezus mi zrobil ;] brwi wydepilowane i wasik tez a teraz sobie las vegas ogladne jutro jak bedziecie mialy chiwle potrzymajcie kciukasy za mnie ;] mam wizyte
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#2547 |
|
Konto usunięte
|
Przewalone.
Mam podejrzenie ciąży heteotopowej, czyli... w macicy jedna prawidłowa, a ciąża (z tego, co wyczytałam - bliżniak) pozamaciczna. Na razie to tylko podejrzenie, 29 sierpnia szczegółowe badania i w razie czego laparoskopia. A do tego mam torbiel w macicy Noż psia mać, jak nie urok, to ... Teraz tylko modlę się, by ta prawidłowa ciąża ładnie się rozwinęła. Gin olał termin OM i na usg wyszła ciąża 4-5 tydzień, jest ciałko żółte, pęcherzyk nie jest pusty. |
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
balbinkop- trzymaj sie dzielnie oby bylo wsyztsko ok !!!!
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28794661]Przewalone. Mam podejrzenie ciąży heteotopowej, czyli... w macicy jedna prawidłowa, a ciąża (z tego, co wyczytałam - bliżniak) pozamaciczna. Na razie to tylko podejrzenie, 29 sierpnia szczegółowe badania i w razie czego laparoskopia. A do tego mam torbiel w macicy Noż psia mać, jak nie urok, to ... Teraz tylko modlę się, by ta prawidłowa ciąża ładnie się rozwinęła. Gin olał termin OM i na usg wyszła ciąża 4-5 tydzień, jest ciałko żółte, pęcherzyk nie jest pusty.[/QUOTE] trzymam kciuki zeby ta pozamaciczna nie okazala sie ciaza tylko jakims torbielem czyc os ahhhhh ....zeby bylo wsio ok !!!
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28794661]Przewalone.
Mam podejrzenie ciąży heteotopowej, czyli... w macicy jedna prawidłowa, a ciąża (z tego, co wyczytałam - bliżniak) pozamaciczna. Na razie to tylko podejrzenie, 29 sierpnia szczegółowe badania i w razie czego laparoskopia. A do tego mam torbiel w macicy Noż psia mać, jak nie urok, to ... Teraz tylko modlę się, by ta prawidłowa ciąża ładnie się rozwinęła. Gin olał termin OM i na usg wyszła ciąża 4-5 tydzień, jest ciałko żółte, pęcherzyk nie jest pusty.[/QUOTE] o kurde teraz mnie zdolowalas ![]() czyli jesli to sie potwierdzi to laparoskopowo usuna ta pozamaciczna??? a torbiela mysle ze nie masz co sie przejmowac. pamietasz jak pisalam ze mi wyszla 6 cm na jajniku. I na ostatniej wizycie lekarz mnie pocieszyl, powiedzial ze to jest torbiel ciazowa i ze zaniknie do 16 tc, ze to czesto sie zdarza. Wprawdzie nie zaczela sie jeszcze wchlaniac ale nie powiekszyla sie. Trzymam kciuki by torbiel sie wchlonela, ciaza prawidlowa dobrze sie rozwijala no i ciesze sie ze pecherzyk nie jest pusty. A lekarz dal Ci jakies leki na podtrzymanie???
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2011-08-16 o 21:32 |
|
|
|
#2550 |
|
Konto usunięte
|
Tak, luteinę dowcipną.
Też się łudzę, że to dziwne coś to druga torbiel. Ale - liczę się z pozamaciczną, bo u mnie prawdopodobieństwo bliźniąt i tak mogło to wyglądać - jedno dotarło do macicy, drugie nie :/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

nie wielkiej gruchy)

ja mam ejszcze na szyi takiego wielkiego do tego bolącego 

Noż psia mać, jak nie urok, to ...