|
|
#511 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
Ale jakbym często używała to już by nie było to samo
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#512 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to z nadmiaru... i znowu mm tak ,że mnie ilość przytłacza, i muszę coś wydalić a nie wiem co ![]() Winterja szczytuje jakby kto ewentualnie nie wiedział
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
No jak co, przecie razem czasem na grzędzie siedzicie ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#514 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mogę pożyczyć coś grosza, ale na dobry % ![]() Ja jestem ogólnie rzecz biorą bjabeu fcielony, ale we kontaktach damko-męskich tom jest anioł |
|
|
|
|
#516 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie mam
Cytat:
no Cytat:
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
1. hmmmm, na magazynach
auć 2. nom, szkoda ze nie w inkszych branżach - ale na poczatku było cienszko i smutno - taki hazard to rosyjska ruletka - za niedługo spijam piankę (ufff) choć wolałabym wierzyć ze trzęsienia ziemi nie som poczebne i żeby nie były, smutno ze były - no ale każdy ma jakiś tam żywot ehhh
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zlikwidować fałdę na brzuchu bo mnie chooooj strzeli
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#519 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
ad 2 U Ciebie może i tak,u siebie nie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#520 | |||
|
Zakorzenienie
|
no to kokufa.... kryć się!! paaaaaaaaaaaaaaaadnij !!!
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() jak to Dziubeńku
|
|
#521 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#522 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28791163] Mogę pożyczyć coś grosza, ale na dobry % [/QUOTE]To tak na początek z 8 tysiaczków ![]() Że jak? Znikłaś z fejsa? Bierz Wyciąć? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam u skarbka no i potem to juz równia pochyła ![]() " nic mi o tem nie wiadomo" ![]() ale całego???
|
|
|
|
|
#525 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Qrffaa, to nie jest śmieszne. Ćwiczę,wylewam poty, wyrzekam się pewnych dań a ten ✂✂✂✂✂✂✂ony s✂✂✂✂ysyn ani drgnie!
![]() Ja się tak nie bawię! Spoo - to niegłupi pomysł.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
To na pewno On nie jest złoty, co najwyżej srebrny
|
|
|
#529 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) niż o zgubienie fałdozy
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
w takim wypadku radzę nie likwidować - poważnie borykam sie z tym samym problemem - serio no idea - na razie mam piwne bluzki i ciesze się na jesień
bo tak to kapioza sama sie zrobiła no sama |
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Ale, kurna, musi być jakiś sposób... Nie wierzę, że nie....
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#534 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znaczy nic mi nigdzie, odpukać, nie wisi ale tłuszczyku jest znacznie mniej i jakiś taki mało ubity jest ![]() Cytat:
Ja uważam,że jeśli dwoje dorosłych ludzi decyduje się na jakąś formę bycia razem, obojętnie czy to będzie długotrwały związek, czy jednorazowa sprawa, to oboje wiedzą co robią. I nie jest tak,że w takim układzie jedna strona jest łatwa, a druga nie. A jak ktoś myśli stereotypami, to jego problem. Ja to, co myśli o mnie taki ktoś, mam głęboko. na razie tak. I oby nie wrócił, bo to strasznie wykańczające jest. Ale ja dość dawno nie jeździłam, a teraz następne jazdy mam umówione mocno wieczorem, więc mam nadzieję,że mu nic do łba znowu nie szczeli. Cytat:
![]() Cytat:
![]() OMG, to ja coś z Tobą piłam ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28789703] Cześć miśki cześć myszko Cytat:
|
|
#536 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#537 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom moje tysz...a w sumie to nie wiedzialam ze istnieje taki menski blek ![]() nikt nie fonhau? Cytat:
a moze myslą-gdzie ja bidny to takiej super laski bede startował ![]() jakbym była chupem to bym sie odezwała, nawet jakbys nie rokowała na długi dystans to chociaz na krotki bym probowała ![]() Cytat:
a moze taki pas wibracyjny? miał ktos? od lat rozwzam zakup, ale nie wiem czy to dziala? choc troche?
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
użeram się z tym samym ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-16 o 19:47 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

Ale jakbym często używała to już by nie było to samo

sama sie zrobiła no sama
i teraz Fany je kanapki, a my będzieli mieli kotletów i pulpetów na dwa tygodnie