Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-16, 23:21   #3931
sylvi_86
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12

kurde zamorduje P. .... napisal mi na gg ze ma mi cos do powiedzenia, cos zaplanowal z jakims kolega i nie chce mi cholera powiedziec

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

dalo sie tylko wyciagneac od niego ze chodzi o "temat wieczny" masiakla
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 23:33   #3932
kinia860
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
kurde zamorduje P. .... napisal mi na gg ze ma mi cos do powiedzenia, cos zaplanowal z jakims kolega i nie chce mi cholera powiedziec

"Znajac" jego bedzie chcial po pierwszej wyplacie kupic pierscien i wybrac go z kolega
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 23:39   #3933
sylvi_86
Zakorzenienie

przy pierwszej nie bo ma z 1000 dlugu:P
Stary 2011-08-16, 23:58   #3934
netali
Zadomowienie

Kinia mega przytulas ja tam wierzę, że z Wami będzie dobrze.. jesteście z sobą tyle czasu i wydajecie się być mimo wszystko bardzo kochającą się i dopasowaną parą MUSI BYĆ DOBRZE!!

Sylvi - ciekawe co ten Twój wykombinował, umarłabym z ciekawości!!

Kamea - śliczny pierścionek! taki delikatny i elegancki, pasuje do Ciebie

a przed wyjazdem mega ciśnienie, w ostatnich dniach to już myślałam, czy wszystkiego nie odwołać, bo zaczął mi się tak stres udzielać ale dobrze, że się nie gneiwacie po przyjeździe będę miała trochę czasu, bo co prawda w piątek jedziemy od razu na weekend (miała być niespodzianka, ale oczywiście zepsułam i wymusiłam na tż zeznania ) ale od pn do 14 września nie mam żadnego zajęcia, a mój przyszły partner życiowy pracuje, więc będę Was tu molestować postami
netali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 00:04   #3935
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez netali Pokaż wiadomość
Sylvi - ciekawe co ten Twój wykombinował, umarłabym z ciekawości!!

a przed wyjazdem mega ciśnienie, w ostatnich dniach to już myślałam, czy wszystkiego nie odwołać, bo zaczął mi się tak stres udzielać ale dobrze, że się nie gneiwacie po przyjeździe będę miała trochę czasu, bo co prawda w piątek jedziemy od razu na weekend (miała być niespodzianka, ale oczywiście zepsułam i wymusiłam na tż zeznania ) ale od pn do 14 września nie mam żadnego zajęcia, a mój przyszły partner życiowy pracuje, więc będę Was tu molestować postami
a wez. najpierw powiedzial ze cos przemyslal i zaplanowal jesli chodzi o nas a pozniej nie chcial nic powiedziec za wyjatkiem tego ze jego kolega juz o wszystkim wie..nosz kurdeeeee

uuuuuu molestuj molestuj. no i oczywiscie duzo zdjec krajobrazowych chcemy
Stary 2011-08-17, 00:15   #3936
201606201204
Konto usunięte

Cytat:

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Czyżby już chciał się oświadczać.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 00:16   #3937
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
ile macie lat? rozmowy o zareczynach byly? mieszkacie razem? czy "tescie" was lubia?
buahaha dobre pytanie, u sylvi 'teściówkowy' temat się załączył to i innych dręczy
Cytat:
Napisane przez ardnaskela609 Pokaż wiadomość
(...) Jak miałam 14 lat dostałam metalowymi sankami po twarzy w wyniku wypadku, no i górna jedynka oraz dolna dwójka się złamały. (...)
PIONA ! ja jak miałam jakieś 10 lat to wy*ebałam się na deskorolce i przy*ieprzyłam zębami o krawężnik i to porządnie, wywaliło mi dwie górne jedynki, do tego miałam porozdzierane usta, dobrze, że nie zostały mi po tym blizny... jak mama mnie zobaczyła to myśląłam że upadnie, taka blada była dobrze, że nie pamietam tego bólu... to chyba z szoku też oczywiście dentysta mi popierniczył te jedynki i zrobiłam je porządnie dopiero w wieku ok.18 lat
Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
(...)Ja bylam albo w lesie na grzybach albo na jerzynach na winko,potem imprezka ur.tz,potem odsypianie i leczenie kaca,odwiedziny u babci i tak zlecial mi caly dlugi weekend,po drodze wydarzylo sie cos co spowodowalo,ze przestalam nosic pierscionek (...)
kurcze tak mi przykro ależ Ci faceci są okropni, oczywiście jak zobaczył realne zagrożenie rozpadu związku to nagle chce zamieszkać.. eh, nie daj się, pamiętaj o sobie trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Uwaga uwaga
fajny pierścień! moja kumpela ma podobny, tylko zielone kamyki no i jest już mężatką od maja...
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
On to by się zachwycił, gdybyś mu sproszkowane bobki dała ... znajdź jakiegoś bardziej obiektywnego konsumenta
no nie mogę! wtf?!
Cytat:
(...) ej dziolchy, znowu mam problemy z okresem (...)
myślę, że warto poczekać, regulacja może trwać z pół roku
ale jeśli źle się czujesz o oczywiście dla własnego spokoju przejdź się do gina
Cytat:
http://www.kiep.pl/11078/nasze-daty-urodzenia-na-wesolo
co wam wyszlo?bo mnie :przytulalam sie z ojcem dyrektorem nad morzem
Mi chyba wyszło najlepsze nawet się rymuje, hehe:
Dźgnęłam nożem Kaczora Donalda nad morzem

Martika hejka

ja zawiozłam kompusia do pana doktora (czyt. serwisu) i ma tam zostać 3 tyg. no cóż, oby tylko wrócił cały i zdrowy
wcześniej skoczyłam na nieplanowane piwko z okazji urodzin naczelnika, miałam nie iść z powodu wizyty w serwisie, ale skoro sam osobiście pofatygował się żeby mnie namówić to zostałam półtorej godzinki aż mi się tak fajnie miło zrobiło hehe

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 00:21   #3938
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
mam nadzieje ze nie.. bo co jak co. pogadac sobie mozna ale to by bylo zdecydowanie zaaaaaa szysbko
Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
buahaha dobre pytanie, u sylvi 'teściówkowy' temat się załączył to i innych dręczy

PIONA ! ja jak miałam jakieś 10 lat to wy*ebałam się na deskorolce i przy*ieprzyłam zębami o krawężnik i to porządnie, wywaliło mi dwie górne jedynki, do tego miałam porozdzierane usta, dobrze, że nie zostały mi po tym blizny... jak mama mnie zobaczyła to myśląłam że upadnie, taka blada była dobrze, że nie pamietam tego bólu... to chyba z szoku też oczywiście dentysta mi popierniczył te jedynki i zrobiłam je porządnie dopiero w wieku ok.18 lat
boooo zebami o kraweznik. masakra.. dobrze ze ci mama na zawal nie zeszla na twoj widok

musicie kochane cierpiec ze mna, jak mnie meczy jakis temat to was tez musi hihihihihihi
Stary 2011-08-17, 00:28   #3939
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
przy pierwszej nie bo ma z 1000 dlugu:P
ooo no, no, no, niech spłaca! ja osobiście nie lubię mieć długów jakichkolwiek, a jak ma TŻ to jeszcze bardziej! ;P cóż, nie popieram życia 'na kredyt' (może prócz kredytów hipotecznych, jak nie ma wyboru)
i kurde... na Twoim miejscu chyba nie mogłabym usnąć z ciekawości co to za sekrety
a z zębami to faktycznie była masakra... dentysta nie mógł dobrze 'reperować' mi zębów przez opuchliznę
Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
może... ale ja uważam że to za wcześnie hm... zobaczymy
dobrze Cię widzieć Isabelle

ja lecę pod prysznic a potem spać, bo znów ledwo zwlokę się z łóżka...
jeszcze postaram się zajrzeć

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2011-08-17 o 00:29
Stary 2011-08-17, 00:33   #3940
sylvi_86
Zakorzenienie

co do tych pozyczek to mi wszystko wytlumaczyl, za duzo w ostatnim czasie mu sie w zyciu pozmienialo i musial pozyczyc, ale i tak swietnie sobie radzi, z mama placi wspolnie za mieszkanie i rachunki
Stary 2011-08-17, 00:45   #3941
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
może... ale ja uważam że to za wcześnie hm... zobaczymy
dobrze Cię widzieć Isabelle
Za wcześnie, ale kto wie.
Cytat:
mam nadzieje ze nie.. bo co jak co. pogadac sobie mozna ale to by bylo zdecydowanie zaaaaaa szysbko
Nie dziwię się, bo dla mnei też by było za szybko.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 00:58   #3942
sylvi_86
Zakorzenienie

ja rozumiem ze od 3 lat powinnismy byc razem ale jestesmy od tygodnia i o zareczynach nie ma mowy
Stary 2011-08-17, 01:12   #3943
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
co do tych pozyczek to mi wszystko wytlumaczyl, za duzo w ostatnim czasie mu sie w zyciu pozmienialo i musial pozyczyc, ale i tak swietnie sobie radzi, z mama placi wspolnie za mieszkanie i rachunki
nie no spoko, ja tylko wyraziłam swoje zdanie tak czy siak z długów najlepiej wyjść jak najszybciej
dobrze, że TŻ pomaga mamie

ja już po kąpieli więc śmigam spać
poza tym mój stary komp tak strasznie warczy (przegrzewa się) że zaraz odleci w kosmos, więc lepiej go wyłączę
dobranoc

Stary 2011-08-17, 01:49   #3944
sylvi_86
Zakorzenienie

hihi spoko. ja tez nie lubie pozyczac wrr.. a moj komp tez chodzi jakby chcial a nie mogl

kurcze w piatek ta rozmowa hehe, nawet nie wiem na jakie stanowisko dokladnie i co tam ode mnie chca
Stary 2011-08-17, 07:03   #3945
natasia20
Zakorzenienie

Hej dziewczyny wczoraj byłam taka zmęczona że poszłam spać a dziś praca i przyjedzie po południu TŻ
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 07:23   #3946
jlys
Zakorzenienie

hej dziolszki
kinia mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy
Sylvi hm..ciekawe co ten P. planuje...
kamea no widze juz fotka pierścionka
natasia ja o tej aferze nie slyszalam...a ogladalam wiadomosci -choc przyznam nie cale wiec mnie ominelo pewnie. tak czy siak...tragedia po prostu
moniq tż mój pracuje na Bielanach,prawie na żoliborzu-wiec nie takie zadupie tylko , ze przez te remonty tak teraz ma z dojazdem , choc dzis juz poszedl na bus o 6.43

bierzmowanie ''wstępnie''zalatawione, przyznam zdziwialam sie troche jak to wszystko ma wygladac - ale fajnie , oby jak najszybciej udalo sie napisze nieladnie: ''zalatwić''. po powrocie zaszalelismy i kupilismy martini i zrobilam canelloni na kolacyjke
jutro ma przyjechac moja kuzynka , wiec w piatek idziemy do księdza-boję się . i jak bedzie ok z ksiedzem to sobota niedziela mamy nauki ..swoja droga ciekawe jak to bedzie po 10 h dziennie ten nauki ale podobno przerwa na obiad jest , no i teaz musze finanse podliczyc bo 160 czy 180 zl trzeba bedzie zaplacic...

i dzis do pracy na 15 ale only 5,5 a potem uwaga..do 25 mam wolne - i mam zamiar to na szukanie pracy przeznaczyc..blagam niech mnie ktoś na rozmowe jakas zaprosi

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-08-17 o 08:22
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 07:28   #3947
studi
Zakorzenienie

Kamea piekny pierścionek
chciałam nadrobić ale nie dałam rady-yyy-rozbawiały mnie sproszkowane bobki
do roboty-kawy?komu, komu bo idę do domu????

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
i dzis do pracy na 15 ale only 5,5 a potem uwaga..do 25 mam wolne - i mam zamiar to na szukanie pracy przeznaczyc..blagam niech mnie ktoś na rozmowe jakas zaprosi
Ooooo mnie tez ktoś mógłby na rozmowe zaprosić to trzymajmy za siebie na wzajem kciuki
Sylvi zapisuję sałtkę do ulubionych
Stary 2011-08-17, 07:30   #3948
jlys
Zakorzenienie

studi ty to kariere w policji zrobisz a ja ... . ale trzymamy trzymamy
Stary 2011-08-17, 07:42   #3949
studi
Zakorzenienie

Cytat:
studi ty to kariere w policji zrobisz a ja ... . ale trzymamy trzymamy
poważnie mnie widzisz w roli policjantki przeciez ja będę tylko numery spisywac do przystojnych kolegów
Stary 2011-08-17, 08:16   #3950
_kamea_
Zakorzenienie

Hej hej spóźniłam się dzisiaj do roboty 15 minut i jutro będę musiała przyjść na 7:15 a i rowerkiem znowu przyjechałam

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
mój też nie chce ustalić daty ślubu A wiecie co, jest najgorsze? Że ma racje z tym, że teraz nie ma sensu daty ustalać, skoro przez rok nas w ogóle w kraju nie będzie, a potem nie wiadomo jak bedzie z pracą po powrocie i czy będzie za co zrobić ten ślub No cóż, rozum przyznaje mu racje, taka "babskość" mówi, ze chciałoby się już mieć ustaloną datę ehhhh

Kamea, pewnie miałaś oczy jak 5zł Noo, ale teraz chyba stwierdzasz, że Ci to już nie zwisa, co?

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

hehe od razu wzięłabyś go na przesłuchanie, co się stało z tamtym drugim
Już mi nie zwisa, ale w sumie cieszę się, że miałam przed przyklękiem taki nastrój - bardziej na luzie do tego wszystkiego podeszłam
Bez kitu, ale jakby zobaczyła inny pierścień, to chyba od razu bym zapytała

Co do Twojej daty slubu - co z tego, że nie będzie was przez rok w kraju - to nie zaszkodzi przecież zaklepać sali, żeby czekała i żeby nastrajać sięna ten dzień

Cytat:

Widzę, że nie tylko ja pomyślalam o zarrręczynach

Cytat:
Napisane przez netali Pokaż wiadomość

Kamea - śliczny pierścionek! taki delikatny i elegancki, pasuje do Ciebie

Dzięki
To czekamy na relacje wszelakie z pierwszych dni u TŻta współczuję Ci tych emocji związanych z wyjazdem od rodziny, ale zazdroszczę jednocześnie takiego przygotowywania się do zamieszkania z I

Cytat:

fajny pierścień! moja kumpela ma podobny, tylko zielone kamyki no i jest już mężatką od maja...

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
Kamea piekny pierścionek
chciałam nadrobić ale nie dałam rady-yyy-rozbawiały mnie sproszkowane bobki
do roboty-kawy?komu, komu bo idę do domu????

Hej Studi - ja poproszę kawki - dawno nie piłyśmy jej razem
To Ty w policji pracujesz? czy masz zamiar dopiero? przepraszam, ale możliwe, że coś mnie ominęło
Stary 2011-08-17, 08:16   #3951
Martika654
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
widzę że sierpniowe śluby popularne no to będziecie mieć po 24 lata wtedy ja chyba też chciałabym w sierpniu ślub albo we wrześniu
ale fajnie że już macie coś ustalone chociaż hipotetycznie mój tż nie chce póki co nic ustalać
Tylko jest jeszcze jedno ale Jego siostra za rok bierze ślub i ich rodzice mało rozwolnienia nie dostają, więc coś tak czuję,że na pierścionek sobie poczekam...:P Swoją drogą co sądzicie o wymuszaniu na TŻ zaręczyn ?? Bo jak na mój gust to obciach
Martika654 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 08:18   #3952
jlys
Zakorzenienie

kamea dopiero studi się wybiera

kurcze troche sie wczoraj wieczorem poklocilismy-a wlasciwie to juz w nocy, po kolacji kapeli itd(zapomnialam wam wczesniej napisac, a ja choleryk jestem i szklanka rzucilam, niby posprzatalam ale dalej szklo wszedzie ale uprzedzam wasze pytania- juz jest git, pogodzeni i szczęśliwi )
nie chce mi sie z lozka wstawac :/

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-08-17 o 08:21
Stary 2011-08-17, 08:23   #3953
ardnaskela609
Raczkowanie

GG do ardnaskela609

Cześć Dziewczyny
Już nie śpię od 7, mimo, że nie mam nic pilnego w planach... Nie mogłam spać, znów mi się głupoty śniły (a zjadłam 2 godz przed snem! odczekałam tym razem Przed samym snem skończyłam czytać książkę, ale dość przyjemną. Chyba mi się mózg zaczyna psuć :P
rudy_moniq ja też miałam szytą wargę, ale mam dość pełne i ładne usta (lubię je w sobie chyba najbardziej), pewnie też dzięki tym szwom, tu akurat trzeba się przyjżeć i to baaardzo, żeby zobaczyć, że coś jest nie tak
Moja mama też szalała jak mnie zobaczyła, już po paru dniach (byłam wtedy na zimowisku). Najbardziej dlatego, że kazała przez telefon zaprowadzić mnie do dentysty (na jej koszt), a ten dupek tego nie zrobił. O tym ja dowiedziałam się dopiero jak wróciłam. Moja mama ma charakterek, więc mały armageddon tam zrobiła potem
jlys super i trzymamy kciuki za dalszy, równie płynny przebieg wydarzeń

Wiecie co? My niedługo z TŻ mamy pierwszą rocznicę, za parę dni. Mieliśmy jechać do Krakowa ale jest to przełożone na wrzesień, ze względu takiego, że nie ma już w tym miesiącu dwóch dni wolnych 'pod rząd'. Prócz prezentu (którego jeszcze nie mam, ale wiem co by chciał a kuzynka mi pomoże, bo ma gust jak mało kto ) wymyśliłam (uwaga, najpierw muszę tam zajrzeć i trzymajcie kciuki, bym czegoś nie złamała), że rozłożę kocyczek na dachu i zrobimy PIKNIK czasem się tam opalałam z koleżanką, pod wieczór może tam być naprawdę romantycznie a mieszkam na czwartym piętrze, ostatnim, sąsiedzi są ok, więc nie będą źli, że tam wchodzę Co o tym myślicie? Romantyczną kolację w domu mamy co jakiś czas, mieszkam w sumie sama (czasem brat przyjeżdza, np dziś Już się nie mogę doczekać, bo za nim tęskniłam, ale to wredny brat i przyjeżdza dopiero gdy się mocno stęskni :P Za mną lub za PS3 -_-'' ) więc z tym nie ma problemu, chciałam zrobić coś takiego.. wow
sylvi_86 Będę trzymać kciuki za rozmowę

Mój ukochany A.
ardnaskela609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 08:25   #3954
jlys
Zakorzenienie

wg mnie super pomysl !
Stary 2011-08-17, 08:35   #3955
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
kamea dopiero studi się wybiera

kurcze troche sie wczoraj wieczorem poklocilismy-a wlasciwie to juz w nocy, po kolacji kapeli itd(zapomnialam wam wczesniej napisac, a ja choleryk jestem i szklanka rzucilam, niby posprzatalam ale dalej szklo wszedzie ale uprzedzam wasze pytania- juz jest git, pogodzeni i szczęśliwi )
nie chce mi sie z lozka wstawac :/
Biedna szklanka
Stary 2011-08-17, 09:01   #3956
jlys
Zakorzenienie

i tak jej nie lubilam
Stary 2011-08-17, 09:17   #3957
studi
Zakorzenienie

jlys przed Tobą trzeba szklanki chować
Sorry ale mi by było szkoda szklanki, tj poźniej sprzątać szkło-tak więc ja nie rzucam porcelaną czy bibelotami
Aaaa facet mnie wczoraj na obrączkę podrywał-co za typ-i niby co w trójkę mielibyśmy się umówić-ja on i jego żona?
Stary 2011-08-17, 09:28   #3958
Martika654
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
jlys przed Tobą trzeba szklanki chować
Sorry ale mi by było szkoda szklanki, tj poźniej sprzątać szkło-tak więc ja nie rzucam porcelaną czy bibelotami
Aaaa facet mnie wczoraj na obrączkę podrywał-co za typ-i niby co w trójkę mielibyśmy się umówić-ja on i jego żona?
Hhaha pierwszy raz słyszę o podrywie na obrączkę Hej mała mam żonke, może się ze mną umówisz ???? hahahaah
Martika654 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:45   #3959
studi
Zakorzenienie

nie wiem jaka jest metoda na obrączkę,ja się nie dałam podsumowałam go w 3 słowach i się odwróciłam na pięcie-jesteście ze mnie dumne?
Stary 2011-08-17, 09:50   #3960
Calipso88
Zadomowienie

Cytat:
http://www.kiep.pl/11078/nasze-daty-urodzenia-na-wesolo
co wam wyszlo?bo mnie :przytulalam sie z ojcem dyrektorem nad morzem

Oblizałam Mikołaja na basenie hahaha

jlys
- no też czasem tak mam, że najchętniej bym wszystkim wokół siebie rzucała, ale jakoś się powstrzymuje Za to raz jak się z TŻ pokłóciłam i go nie chciałam wpuścić do domu(on ma klucze) latałam od jednych do drugich drzwi i zamykałam je, po czym jak już wszedł chciałam wyjść przez okno (mieszkam na parterze) ale mnie powstrzymał...

Kinia - przytulasek dla Ciebie!

Martika - witam

Kamea - pierścionek jest ładny - mimo, że nie lubię wielu brylancików na pierścionkach!! Ale ten Twój mimo wsyztsko jest taki delikatny. Widzę że datę planujecie tak jak my;D hihi

W ogóle otwarło mi się dzisiaj forum na 1 stroni i ... NIE MA MNIE TAM buuuu

Po naszej ostatniej kłótni powiedziałam TŻ, żeby poczekał z oświadczynami, bo potrzebuję czasu i ostatnio jak wspomniałam, że z DJ chcieliśmy się umawiać, to mi powiedział "spokojnie, najpierw dostaniesz jedno, potem drugie". W czasie tamtej kłótni palnął coś, co dało mi do zrozumienia, że pierścionek już na mnie czeka, tylko teraz szuka odpowiedniej chwili.Eh czasami to jednak faktycznie lepiej tak na trochę wyjechać i zatęsknić - u nas to podziałało. Jak wróciłam całował mnie jak nigdy dotąd!! Normalnie nawet nie jestem w stanie tej namiętności Wam opisać! W sumie generalnie między nami jest OK. Teraz on wyjechał znowu na te 3 tygodnie To po prostu już za dużo. No ciekawe kiedy teraz nadarzy się ten odpowiedni moment- w końcu mówił, że "do końca 2011 jak będzie ciepło"-choć biorąc pod uwagę to lato, to mało takich okazji może wrzesień będzie ciepły (we wrześniu mieliśmy tego DJ załatwiać!) No nic- czekam razem z Wami

teraz się zbieram i idę do fryzjera

RAZEM OD : 3.V 2009r

Edytowane przez Calipso88
Czas edycji: 2011-08-17 o 10:17
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości