|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
kurde zamorduje P. .... napisal mi na gg ze ma mi cos do powiedzenia, cos zaplanowal z jakims kolega i nie chce mi cholera powiedziec
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- dalo sie tylko wyciagneac od niego ze chodzi o "temat wieczny" masiakla |
|
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Cytat:
i wybrac go z kolega![]()
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
przy pierwszej nie bo ma z 1000 dlugu:P
|
|
|
|
#3934 |
|
Zadomowienie
|
Kinia mega przytulas
Sylvi - ciekawe co ten Twój wykombinował, umarłabym z ciekawości!! Kamea - śliczny pierścionek! taki delikatny i elegancki, pasuje do Ciebie a przed wyjazdem mega ciśnienie, w ostatnich dniach to już myślałam, czy wszystkiego nie odwołać, bo zaczął mi się tak stres udzielać ale dobrze, że się nie gneiwacie ![]() ) ale od pn do 14 września nie mam żadnego zajęcia, a mój przyszły partner życiowy pracuje, więc będę Was tu molestować postami
|
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuuuu molestuj molestuj. no i oczywiscie duzo zdjec krajobrazowych chcemy
|
|
|
|
|
#3936 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3937 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja jak miałam jakieś 10 lat to wy*ebałam się na deskorolce i przy*ieprzyłam zębami o krawężnik i to porządnie, wywaliło mi dwie górne jedynki, do tego miałam porozdzierane usta, dobrze, że nie zostały mi po tym blizny... jak mama mnie zobaczyła to myśląłam że upadnie, taka blada była dobrze, że nie pamietam tego bólu... to chyba z szoku Cytat:
ależ Ci faceci są okropni, oczywiście jak zobaczył realne zagrożenie rozpadu związku to nagle chce zamieszkać.. eh, nie daj się, pamiętaj o sobie trzymam kciuki fajny pierścień! moja kumpela ma podobny, tylko zielone kamyki no i jest już mężatką od maja... Cytat:
myślę, że warto poczekać, regulacja może trwać z pół roku ale jeśli źle się czujesz o oczywiście dla własnego spokoju przejdź się do gina ![]() Cytat:
nawet się rymuje, hehe:Dźgnęłam nożem Kaczora Donalda nad morzem Martika hejka ![]() ja zawiozłam kompusia do pana doktora (czyt. serwisu) i ma tam zostać 3 tyg. wcześniej skoczyłam na nieplanowane piwko z okazji urodzin naczelnika, miałam nie iść z powodu wizyty w serwisie, ale skoro sam osobiście pofatygował się żeby mnie namówić to zostałam półtorej godzinki aż mi się tak fajnie miło zrobiło hehe
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze nie.. bo co jak co. pogadac sobie mozna ale to by bylo zdecydowanie zaaaaaa szysbko
![]() Cytat:
musicie kochane cierpiec ze mna, jak mnie meczy jakis temat to was tez musi hihihihihihi
|
|
|
|
|
#3939 |
|
Zadomowienie
|
ooo no, no, no, niech spłaca! ja osobiście nie lubię mieć długów jakichkolwiek, a jak ma TŻ to jeszcze bardziej! ;P cóż, nie popieram życia 'na kredyt' (może prócz kredytów hipotecznych, jak nie ma wyboru)
i kurde... na Twoim miejscu chyba nie mogłabym usnąć z ciekawości co to za sekrety ![]() a z zębami to faktycznie była masakra... dentysta nie mógł dobrze 'reperować' mi zębów przez opuchliznę może... ale ja uważam że to za wcześnie hm... zobaczymy ![]() dobrze Cię widzieć Isabelle ![]() ja lecę pod prysznic a potem spać, bo znów ledwo zwlokę się z łóżka... ![]() jeszcze postaram się zajrzeć
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-08-17 o 00:29 |
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
co do tych pozyczek to mi wszystko wytlumaczyl, za duzo w ostatnim czasie mu sie w zyciu pozmienialo i musial pozyczyc, ale i tak swietnie sobie radzi, z mama placi wspolnie za mieszkanie i rachunki
|
|
|
|
#3941 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie dziwię się, bo dla mnei też by było za szybko. |
|
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
ja rozumiem ze od 3 lat powinnismy byc razem ale jestesmy od tygodnia i o zareczynach nie ma mowy
|
|
|
|
#3943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak czy siak z długów najlepiej wyjść jak najszybciej ![]() dobrze, że TŻ pomaga mamie ![]() ja już po kąpieli więc śmigam spać ![]() poza tym mój stary komp tak strasznie warczy (przegrzewa się) że zaraz odleci w kosmos, więc lepiej go wyłączę ![]() dobranoc
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
hihi spoko. ja tez nie lubie pozyczac wrr.. a moj komp tez chodzi jakby chcial a nie mogl
kurcze w piatek ta rozmowa hehe, nawet nie wiem na jakie stanowisko dokladnie i co tam ode mnie chca
|
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny wczoraj byłam taka zmęczona że poszłam spać
a dziś praca i przyjedzie po południu TŻ
|
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziolszki
![]() kinia mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy ![]() Sylvi hm..ciekawe co ten P. planuje... kamea no widze juz fotka pierścionka ![]() natasia ja o tej aferze nie slyszalam...a ogladalam wiadomosci -choc przyznam nie cale wiec mnie ominelo pewnie. tak czy siak...tragedia po prostu moniq tż mój pracuje na Bielanach,prawie na żoliborzu-wiec nie takie zadupie tylko , ze przez te remonty tak teraz ma z dojazdem , choc dzis juz poszedl na bus o 6.43 ![]() bierzmowanie ''wstępnie''zalatawione, przyznam zdziwialam sie troche jak to wszystko ma wygladac - ale fajnie , oby jak najszybciej udalo sie napisze nieladnie: ''zalatwić''. po powrocie zaszalelismy i kupilismy martini i zrobilam canelloni na kolacyjke ![]() jutro ma przyjechac moja kuzynka , wiec w piatek idziemy do księdza -boję się . i jak bedzie ok z ksiedzem to sobota niedziela mamy nauki ..swoja droga ciekawe jak to bedzie po 10 h dziennie ten nauki ale podobno przerwa na obiad jest , no i teaz musze finanse podliczyc bo 160 czy 180 zl trzeba bedzie zaplacic...i dzis do pracy na 15 ale only 5,5 a potem uwaga..do 25 mam wolne - i mam zamiar to na szukanie pracy przeznaczyc..blagam niech mnie ktoś na rozmowe jakas zaprosi
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-17 o 08:22 |
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Kamea piekny pierścionek
![]() chciałam nadrobić ale nie dałam rady-yyy-rozbawiały mnie sproszkowane bobki do roboty-kawy?komu, komu bo idę do domu???? ![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Cytat:
to trzymajmy za siebie na wzajem kciuki![]() Sylvi zapisuję sałtkę do ulubionych
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
studi ty to kariere w policji zrobisz
a ja ... . ale trzymamy trzymamy
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
poważnie mnie widzisz w roli policjantki
przeciez ja będę tylko numery spisywac do przystojnych kolegów
|
#3950 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
spóźniłam się dzisiaj do roboty 15 minut i jutro będę musiała przyjść na 7:15 a i rowerkiem znowu przyjechałam ![]() Cytat:
![]() Bez kitu, ale jakby zobaczyła inny pierścień, to chyba od razu bym zapytała ![]() Co do Twojej daty slubu - co z tego, że nie będzie was przez rok w kraju - to nie zaszkodzi przecież zaklepać sali, żeby czekała i żeby nastrajać sięna ten dzień ![]() Cytat:
Cytat:
![]() To czekamy na relacje wszelakie z pierwszych dni u TŻta współczuję Ci tych emocji związanych z wyjazdem od rodziny, ale zazdroszczę jednocześnie takiego przygotowywania się do zamieszkania z I ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To Ty w policji pracujesz? czy masz zamiar dopiero? przepraszam, ale możliwe, że coś mnie ominęło
|
|
#3951 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko jest jeszcze jedno ale Jego siostra za rok bierze ślub i ich rodzice mało rozwolnienia nie dostają, więc coś tak czuję,że na pierścionek sobie poczekam...:P Swoją drogą co sądzicie o wymuszaniu na TŻ zaręczyn ?? Bo jak na mój gust to obciach
|
|
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
kamea dopiero studi się wybiera
![]() kurcze troche sie wczoraj wieczorem poklocilismy-a wlasciwie to juz w nocy, po kolacji kapeli itd(zapomnialam wam wczesniej napisac, a ja choleryk jestem i szklanka rzucilam, niby posprzatalam ale dalej szklo wszedzie ale uprzedzam wasze pytania- juz jest git, pogodzeni i szczęśliwi )nie chce mi sie z lozka wstawac :/
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-17 o 08:21 |
|
|
|
#3953 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Już nie śpię od 7, mimo, że nie mam nic pilnego w planach... Nie mogłam spać, znów mi się głupoty śniły (a zjadłam 2 godz przed snem! odczekałam tym razem Przed samym snem skończyłam czytać książkę, ale dość przyjemną. Chyba mi się mózg zaczyna psuć :P rudy_moniq ja też miałam szytą wargę, ale mam dość pełne i ładne usta (lubię je w sobie chyba najbardziej), pewnie też dzięki tym szwom, tu akurat trzeba się przyjżeć i to baaardzo, żeby zobaczyć, że coś jest nie tak Moja mama też szalała jak mnie zobaczyła, już po paru dniach (byłam wtedy na zimowisku). Najbardziej dlatego, że kazała przez telefon zaprowadzić mnie do dentysty (na jej koszt), a ten dupek tego nie zrobił. O tym ja dowiedziałam się dopiero jak wróciłam. Moja mama ma charakterek, więc mały armageddon tam zrobiła potem jlys super i trzymamy kciuki za dalszy, równie płynny przebieg wydarzeń Wiecie co? My niedługo z TŻ mamy pierwszą rocznicę, za parę dni. Mieliśmy jechać do Krakowa ale jest to przełożone na wrzesień, ze względu takiego, że nie ma już w tym miesiącu dwóch dni wolnych 'pod rząd'. Prócz prezentu (którego jeszcze nie mam, ale wiem co by chciał a kuzynka mi pomoże, bo ma gust jak mało kto ) wymyśliłam (uwaga, najpierw muszę tam zajrzeć i trzymajcie kciuki, bym czegoś nie złamała), że rozłożę kocyczek na dachu i zrobimy PIKNIK czasem się tam opalałam z koleżanką, pod wieczór może tam być naprawdę romantycznie a mieszkam na czwartym piętrze, ostatnim, sąsiedzi są ok, więc nie będą źli, że tam wchodzę Co o tym myślicie? Romantyczną kolację w domu mamy co jakiś czas, mieszkam w sumie sama (czasem brat przyjeżdza, np dziś Już się nie mogę doczekać, bo za nim tęskniłam, ale to wredny brat i przyjeżdza dopiero gdy się mocno stęskni :P Za mną lub za PS3 -_-'' ) więc z tym nie ma problemu, chciałam zrobić coś takiego.. wow sylvi_86 Będę trzymać kciuki za rozmowę
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie super pomysl
!
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
i tak jej nie lubilam
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
jlys przed Tobą trzeba szklanki chować
![]() Sorry ale mi by było szkoda szklanki, tj poźniej sprzątać szkło-tak więc ja nie rzucam porcelaną czy bibelotami ![]() Aaaa facet mnie wczoraj na obrączkę podrywał-co za typ-i niby co w trójkę mielibyśmy się umówić-ja on i jego żona?
|
#3958 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej mała mam żonke, może się ze mną umówisz ???? hahahaah
|
|
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jaka jest metoda na obrączkę,ja się nie dałam
podsumowałam go w 3 słowach i się odwróciłam na pięcie-jesteście ze mnie dumne?
|
#3960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oblizałam Mikołaja na basenie hahaha jlys- no też czasem tak mam, że najchętniej bym wszystkim wokół siebie rzucała, ale jakoś się powstrzymuje Za to raz jak się z TŻ pokłóciłam i go nie chciałam wpuścić do domu(on ma klucze) latałam od jednych do drugich drzwi i zamykałam je, po czym jak już wszedł chciałam wyjść przez okno (mieszkam na parterze) ale mnie powstrzymał... Kinia - przytulasek dla Ciebie! Martika - witam Kamea - pierścionek jest ładny - mimo, że nie lubię wielu brylancików na pierścionkach!! Ale ten Twój mimo wsyztsko jest taki delikatny. Widzę że datę planujecie tak jak my;D hihi W ogóle otwarło mi się dzisiaj forum na 1 stroni i ... NIE MA MNIE TAM buuuuPo naszej ostatniej kłótni powiedziałam TŻ, żeby poczekał z oświadczynami, bo potrzebuję czasu i ostatnio jak wspomniałam, że z DJ chcieliśmy się umawiać, to mi powiedział "spokojnie, najpierw dostaniesz jedno, potem drugie". W czasie tamtej kłótni palnął coś, co dało mi do zrozumienia, że pierścionek już na mnie czeka, tylko teraz szuka odpowiedniej chwili.Eh czasami to jednak faktycznie lepiej tak na trochę wyjechać i zatęsknić - u nas to podziałało. Jak wróciłam całował mnie jak nigdy dotąd!! Normalnie nawet nie jestem w stanie tej namiętności Wam opisać! W sumie generalnie między nami jest OK. Teraz on wyjechał znowu na te 3 tygodnie To po prostu już za dużo. No ciekawe kiedy teraz nadarzy się ten odpowiedni moment- w końcu mówił, że "do końca 2011 jak będzie ciepło"-choć biorąc pod uwagę to lato, to mało takich okazji może wrzesień będzie ciepły (we wrześniu mieliśmy tego DJ załatwiać!) No nic- czekam razem z Wami ![]() teraz się zbieram i idę do fryzjera
Edytowane przez Calipso88 Czas edycji: 2011-08-17 o 10:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

i wybrac go z kolega
) ale od pn do 14 września nie mam żadnego zajęcia, a mój przyszły partner życiowy pracuje, więc będę Was tu molestować postami 
i to porządnie, wywaliło mi dwie górne jedynki, do tego miałam porozdzierane usta, dobrze, że nie zostały mi po tym blizny... jak mama mnie zobaczyła to myśląłam że upadnie, taka blada była
ależ Ci faceci są okropni, oczywiście jak zobaczył realne zagrożenie rozpadu związku to nagle chce zamieszkać.. eh, nie daj się, pamiętaj o sobie
trzymam kciuki 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

-boję się

spóźniłam się dzisiaj do roboty 15 minut i jutro będę musiała przyjść na 7:15
a i rowerkiem znowu przyjechałam
No cóż, rozum przyznaje mu racje, taka "babskość" mówi, ze chciałoby się już mieć ustaloną datę ehhhh 
buuuu