|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
"
I like my bed but I’d rather be in Yours. lubię swoje łóżko, ale wolę być w Twoim. can I call You mine? mogę nazywać Cię moim? my room, my mess. mój pokój, mój bałagan. be better than You were yesterday. być lepszym niż było się wczoraj. smile now. cry later. teraz się uśmiechaj. płacz później. Today is the perfect day for a perfect day. dziś jest idealnym dniem na idealny dzień. Today I’m happy, cause I don’t have any reason not to be. dziś jestem szczęśliwa, bo nie mam żadnych powodów aby nie być. "
|
|
#4532 |
|
Raczkowanie
|
i po co się starać? po co planować, tęsknić, wracać? po co, skoro później się okazuje, że nikt na Ciebie nie czeka.
masz tak, że stoisz w miejscu i nie masz żadnej drogi, która mógłbyś się udać? ciągle myślisz, nie możesz spać, martwisz się, tęsknisz, planujesz. masz tak? nie? to nie mów mi, że nie wiem, co to jest miłość. obojętność boli.
|
#4533 |
|
Przyczajenie
|
Gueen - okradam wszystkie
wkładasz mi język do ust . pieprzysz co tydzień po sobotnim melanżu . przy kumplach , trzymasz mi dłoń na tyłku i całujesz po dekolcie . mówisz , że mam wy✂✂✂any kolor oczu . mniej więcej co miesiąc doprowadzasz mnie do stanu melancholii i podpuchniętych powiek . jesteśmy razem . ja jestem znana jako ta , która jest z największym przystojniakiem . Ty jako ten , który wyrwał najzgrabniejszą niunię w szkole . tylko wiesz co ? nie kochamy się , to czyste pragnienie . pomyślałam że nie mogę o Tobie tyle myśleć , więc w każdej chwili w której przeważnie o Tobie myślałam staram się coś robić i wiesz co ? cały czas muszę coś robić . podobno bez miłości nie można żyć . ja osobiście uważam , że tlen jest ważniejszy . gdybym miała wybierać między kochaniem Ciebie , a oddychaniem, to wzięłabym ostatni oddech by powiedzieć , że Cię kocham .
|
|
#4534 |
|
Raczkowanie
|
Mam problem z brakiem Ciebie.
Trudno pogodzić mi się z myślą, że nie potrzebowałeś mnie wcale. I nagle nie wiem jak znalazłam się na zimnej podłodze, z papierosem w ręku i rozlaną whisky. Zasada sto pierwsza: nie postępuj wobec niego tak, jak chciałabyś być traktowana. Faceci myślą inaczej. Straciłeś szansę na miłość. Straciliśmy. Lubię czuć, że to ja wybieram Ja podejmuję decyzję i nikt nie ma na to wpływu. Lubię psuć sobie życie na własną rękę.
|
#4535 |
|
Raczkowanie
|
Powiedz mi czasem, że jestem najlepsza. Historia znowu zatoczyła koło. Znowu prawie Cię miałam. To takie nierzeczywiste , czuć Ciebie w mojej pościeli. Już dawno nie płakałam z Twojego powodu. Nie ma Cię, ale kto powiedział, że z Tobą jest lepiej? Spójrz, jak to wszystko się pozmieniało. Jeszcze rok temu mówiliśmy sobie wszystko. Ciężko jest zapomnieć o kimś, kto był Twoim najwierniejszym przyjacielem. Ale dlaczego, tylko jedna ze stron ma ten problem? A Ty, co czułeś, gdy mnie traciłeś? Zamykam oczy i Cię nie widzę. Ty po prostu zniknąłeś na dobre. Nie wiem, jak na Ciebie patrzeć, żebyś niczego nie zobaczył.
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj po długim oczekiwaniu
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#4537 |
|
Raczkowanie
|
"
Ciekawe jakie to uczucie miec Cię, zawsze, wbrew i pomimo wszystko? Rzucajmy słowa na wiatr, w końcu nigdy nie wiadomo kiedy on zmieni kierunek. Jak słońce w pochmurny dzień, jak gwiazdy w pochmurną noc, jak smutek przy odrobinie uśmiechu, zniknęliśmy. A czas nie zmienia tak naprawdę nic, ludzie i ich chore fobie, lub wariackie zachowania sprawiają, że oddalają się od siebie bardziej, niż mogłoby się wydawac. "
|
|
#4538 |
|
Rozeznanie
|
jestem kobietą. i mam prawo mieć zły humor. bez powodu!
Było w nim coś niesamowitego. Coś co pragnęła odkryć, co nie dawało jej spać. Był w każdej sekundzie, minucie i godzinie. Był zagadką na resztę życia. wiesz kiedy naprawdę kochasz ? kiedy się do Ciebie nie odzywa , odrzuca połączenia , a Ty nadal dzwonisz . kiedy powoduje , że po Twojej twarzy spływają łzy , a Ty nadal chcesz z nim być . kiedy budzisz się w środku nocy i masz ochotę napisać mu sms 'Kocham Cię' chociaż wiesz , że odczyta go dopiero rano. |
|
|
|
#4539 |
|
Raczkowanie
|
Kochanie masz kreatywne oczy
Czasem optymista jest tak kolorowy, że aż głupi. Zatraceni własnymi myślami, nie wiemy której drogi szukamy. I wróbel lecący za gołębiem czasem czuje się jastrzębiem Dziecko się rodzi i chłonie cały ten syf zbudowany przez ludzkie dłonie Nie uznaję niemożliwości.. bo gdy się czegoś bardzo pragnie to... Niezależna teraz jestem, a jednak pragnę być jego niewolnicą.
|
|
#4540 |
|
Raczkowanie
|
'Trzeba zawsze żyć biegnącą chwilą. Na co komu dziś wczorajszy dzień Gorący żar nagich serc Za horyzontem szczęście po ziemi mknie wybór przyjaciół na jakość nie na ilość! Prawdziwa kobieta jest damą w salonie, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni róży bez kolców, człowieka bez zła, miłości bez bólu -nie znajdziesz. Nie puszczaj mojej dłoni i nie pozwól, bym ja puściła Twoją Znów mi się 'love' włączyło Jesteś jak stara piosenka, której nie słuchałam od dawna, ale której tekst znam wciąż na pamięć. życie krótkie, smutne - marzeniami żyjesz, obietnicami lepszego jutra... śniła mi się dzisiaj miłość, nosiła Twoje najki i oczy miała takie same. wysiadł rozum, zawładnęło ciałem serce. Moje serce bije dla Ciebie od rana do rana'
|
|
#4541 |
|
Zadomowienie
|
Uśmiech nie schodził mu z twarzy
- oni wzięli gumkę i go wymazali. Cicho szepczę, cicho szumi deszcz. Ciszę ciszą uciszam. Bo on jest człowiekiem z odczynem obojętnym. Wróżki szepczą mi do uszu, kradną zęby spod poduszki. Cii, słyszysz? Myśli mi drepczą po głowie. |
|
|
|
#4542 |
|
Raczkowanie
|
" Już od dawna uważam, że powinieneś być ze mną Karuzela mych pragnień zatrzymała się w miejscu. Dziś mam Ciebie, nic więcej nie potrzeba już sercu Teraz mam motywację i uśmiecham się częściej. Będę dążyła do tego by pomnożyć to szczęście Czułam, jego zapach tak intensywnie jakby stał przy mnie Zwykła noc spędzona w Twoim mózgu Mamy nas pod skórą, w lustrze widzę nas nie siebie"
|
#4543 |
|
Raczkowanie
|
Sposób na życie miał chłopak bardzo prosty
Regularnie palił za sobą wszystkie mosty Łączące jego życie z naszym światem Więc nie próbujcie czasem mówić, że był wariatem
|
#4544 |
|
Przyczajenie
|
uwielbiam , kradnę
odpalam papierosa i wiem . skradam życiu jeszcze jeden oddech .
niszczę sobie włosy farbą , wątrobe wódką , płuca fajkami , a serce Tobą . nie wiązałam z Nim jakichś szczególnych nadziei . wiedziałam , że mamy inny charakter , sposób spędzania wolnego czasu , inne zdanie w wielu sprawach . jednak gdzieś na dnie serca zabolało jak odszedł . spędzałam z Nim sporo czasu , chyba nawet przyzwyczaiłam się do Jego obecności w swoim życiu , wiele się od Niego nauczyłam - tych złych i dobrych rzeczy. dziś jest mi smutno bo wiem , że już nigdy nie zobaczę Jego źrenic wpatrzonych w moje . czasami mi Go brakuje, tak po prostu .
|
|
#4545 |
|
BAN stały
|
...
niech sobie pan wyobrazi, nagle z najukochańszego mężczyzny, on zamienił się w zimnego i twardego, za tępego by uronić łzę chłopczyka. ' First of all must go Your scent upon my pillow And then i'll say goodbye To your whispers in my dreams /Najpierw musi zniknąć Twój zapach z mojej poduszki A potem pożegnam się Z Twoimi szeptami w moich snach/ My dreams of you and i There's no point of holding on to those /Moje sny o tobie i o mnie Nie ma już sensu dalej ich pielęgnować/ I'll shed like skin Our memories of lazy days /Jak wąż skórę Zrzucę z siebie wspomnienia naszych beztroskich dni/ And fade away the shadow of your face /I wymarzę z pamięci cień twojej twarzy/ ' ... |
|
|
|
#4546 |
|
Zadomowienie
|
Absurd za absurdem
z papierosowym dymem ucieka z Twoich ust. |
|
|
|
#4547 |
|
Raczkowanie
|
A Bóg wciąż zazdrości Nam szczęścia
Świat nie nie ogłasza wszem i wobec iż właśnie ma zamiar zniszczyć Twoje szczęście To przychodzi nagle, bez jakiegokolwiek ostrzeżenia A gdybym to ja chciała odejść? Szczerzyłbyś się równie perfidnie jak wtedy gdy to Ty opuszczasz mnie? I wiesz? Mimo iż tu, właśnie w Tobie bije moje serce ja chcę bez niego iść Tobie dam miłość a ja zabiorę esencję nienawiści, tak wyobrażam sobie nasz koniec Między Nią a Nim na pozór jest wiele, ale wgłębi ich oczu spoczywa samotnie obojętność I wiem, że chcesz usłyszeć, że mnie już nie ma Szczęście rozpierało mnie, w cudownym niebycie Miłość była ostatnią rzeczą którą chciała zobaczyć, Przybyła, nie pytając o pozwolenie Na naszym życiorysie wiele czarnych plan Tak się boję, nie samej samotności lecz faktu iż tak łatwo się do Niej przyzwyczaić
Jestem niedorozwinięta - mam tylko jedną twarz dla ludzi. Edytowane przez _niebanalna Czas edycji: 2011-08-16 o 16:05 |
|
|
|
#4548 |
|
Raczkowanie
|
"
Inne dni, inne noce, inni my, inne życie, wszystko inne. Wytatuuj swe imie w moim sercu. I chyba zmieniłeś sposób całowania mnie... A teraz tęsknij tak, jak nie tęsknił jeszcze nikt! "
|
|
#4549 |
|
Rozeznanie
|
kocham was wszystkie ♥
brak mi tylko kapelusza od gucciego, torby od
chanel i jestem paryżanką. wierzę w czas liniowy w którym liczy się teraźniejszość, która przemienia się w przeszłość, która jest wspomnieniem, która utrudnia nam życie w teraźniejszości, a pasmo przed nami zwą przyszłością, która słodka się wydawać winna, lecz gdy nabiera charakter teraźniejszości lekceważona. winna była zakochać się w dobrej duszy. gdyby kobieta myślała piz*ą każda z nas byłaby matką dlatego obdarzono nas rozumem drodzy panowie. logika bywa nudna, lecz zadziorna. gdy nie patrzę kochasz mnie bardziej, gdy nie mam Ciebie pięknieje...
|
#4550 |
|
Rozeznanie
|
Video - Środa Czwartek <3
' i niech stanie w miejscu czas, nikt nie patrzy na mnie tak jak Ty ' ' zawsze niech już będzie tak jak dziś! ' Wkoło widział tylko obejmujące się pary i w jednej chwili jego największym marzeniem było wzięcie jej w ramiona. przeżyłam już prawie każdy rodzaj miłości. może w końcu czas na szczęśliwą? pamiętam najdrobniejszy szczegół każdego naszego wspólnego dnia, mimo tego, że tak bardzo chciałabym o tym zapomnieć. zrobiłaby dla Ciebie wszystko, Ty nawet nie potrafisz tego docenić. siedziała na schodach otulona kocem i jadła lody. chyba pierwszy raz w życiu robiła to ze łzami w oczach. takiej nie widziałam jej jeszcze nigdy. to Ty doprowadziłeś do tego, że ona dziś nie patrzy nawet w lusterko. zbiła lusterko, rozsypała sól, czarny kot przebiegł jej drogę, przeszła pod drabiną. a to wszystko tylko po to, żeby na głowę spadły jej większe nieszczęścia niż Ty. na pewno mniej by bolały. każda dziewczyna ma w sobie ciepłe serce dla frajera, który jej nie chce i sukowaty charakter dla chłopaka, który ją kocha. nie każda dziewczyna to zimna suka i nie każdy chłopak to bezuczuciowy frajer, ale każda dziewczyna może stać się zimną suką przez któregoś bezuczuciowego frajera, a każdy chłopak bezuczuciowym frajerem przez jakąś zimną sukę. Edytowane przez lov ya Czas edycji: 2011-08-16 o 17:20 |
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
rozdzierasz mnie aż po szyję twoim smutkiem
dobre zamiary doprowadziły mnie donikąd twoja miłość to zawsze nic Jeśli na zewnątrz jest zimno, okryj się mną Wszystko, co chcę zrobić, to zatrzymać Cię tu wszystko, czego chcę to zostać z Tobą Tęsknię za tobą, wybaczam ci Całuję cię, ale ciebie tu nie ma Niebo znajduje się w Twoich kłamstwach chcę tam wrócić Im bardziej uciekam od Ciebie Tym bliżej mnie do siebie przyciągasz Nie bój się tego, co zobaczysz Jedyną rzeczą, która Cię zabija jestem ja ' Wzmagaj się ze sztormem i biegnij przez całe moje życie Tchórzu, tchórzu... Kim był ten, kogo kochaliśmy? Czy to było kłamstwo, czy prawda? To powoli znika z mojego umysłu, Ale wciąż czuję to wewnątrz. '
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2011-08-16 o 20:49 |
|
|
|
#4552 |
|
Przyczajenie
|
umieram i rodzę się na nowo, a to wszystko przez |
|
|
|
#4553 |
|
Rozeznanie
|
Lubiłam szarpać Go za rękaw i troczki od kaptura. Lubiłam trzymać ręce w Jego kieszeniach, pełnych papierków po gumie do żucia. A gdy odszedł, uświadomiłam sobie, że zostawiłam w tej kieszeni także swoje serce.
jego czekoladowe tęczówki jak zwykle byłe pełne radości. Najpiękniejsze jest to gdy chłopak powie do swojej dziewczyny: Następną dziewczyną którą będę tak mocno kochał , będzie nasza córeczka. |
|
|
|
#4554 |
|
Przyczajenie
|
były dni kiedy byłeś tak blisko,
były dni, kiedy każda minuta była wypełniona Tobą, myślami o Tobie, uśmiechem, którym Cię witałam, pocałunkami, które były czymś więcej niż tylko dotykiem ust. wszystko było takie głębokie, choć nie mówiliśmy o tym głośno, każda chwila zapadała w pamięć, bo mieliśmy świadomość, że to się skończy. ale koniec nie miał nastąpić tak szybko... nie w momencie, kiedy potrzebuję Cię najbardziej. i te miłe wspomnienia bolą, obrazy pocałunków, przytuleń, to wszytko sprawia, że nie wiem, co mam ze sobą zrobić, czy jest jeszcze jakakolwiek nadzieja. kubek herbaty, potok myśli, krok po kroku analizowane każde napisane słowo, każde któro mogło sprawić, że popełniłam błąd. nie, to nie takie proste znaleźć pomyłki we własnych zapiskach, znaleźć to co przyczyniło się do zagłady tego, co było budowane tak skrzętnie, krok po kroku. tu nie miało być miejsca na pomyłki. |
|
|
|
#4555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a po czerwonym zbieram mózg z podłogi ![]() " Zadzwoń do mnie rano, ale proszę zrozum najpierw, że moje życie to chaos i pasmo zmartwień Tylko patrz i spojrzeniem wyznawaj mi miłość Po pierwsze mam serce, po drugie rozumiem Przykro mi, że recept na przyszłość nie znajdę w pierwszej lepszej aptece Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Pozwól naprawić mi to co we mnie zepsute a będę Twoja kiedy tylko pokonam smutek"
|
|
#4556 |
|
Zadomowienie
|
Z okazji rocznicy
życzę Tobie i sobie.. wszystkiego Naszego. Jego "nigdy Cię nie opuszczę" i nie potrzebujesz więcej słów. .. wiesz, bo On nie tylko powiedział, że mam to coś w oczach, potrafił to dokładnie nazwać. Stąd wiem, że to On.
|
#4557 |
|
Przyczajenie
|
Uwielbiam łamać zasady, patrzeć w niebo. Wracać do wspomnień i śmiać się z niczego. ![]() Jednak nadchodzi moment, kiedy trzeba iść do przodu. pomyśleć czasem o sobie, zrozumieć, że nie wszystko trwa wiecznie. Przekraczając wszelkie normy, nie stosując ograniczeń . 2 szansa? A umiesz zapalić 2 razy jedną zapałkę? też tak masz? że brniesz w coś, chociaż wiesz, że sensu w tym brak? Pamiętaj!! Nigdy, ale to przenigdy, nie pokazuj, że Ci zależy. W głębi duszy młodzi są bardziej samotni od starych... Never lose hope...
|
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
z_innej_bajki&istny_paradoks&Oleńka ♥ Chcę Was więcej, uwielbiam Was czytać!
Papieros ma smak życia i nie smakuje mi.SOKÓŁ. ♥ ANGELA (GDYBYM WIEDZIAŁ, ŻE ISTNIEJESZ)
|
|
#4559 |
|
Zadomowienie
|
Kocham, kiedy razem pijemy z półlitrowego kubka herbatę
i rzucamy przez balkon papierki po cukierkach, a jacyś ludzie krzyczą do nas z dołu. |
|
|
|
#4560 |
|
Zadomowienie
|
***** I'd like to hear the words roll out of your mouth finally Say that it's always been me Chciałabym słyszeć słowa wypływające z Twoich ust, abyś wreszcie powiedział, że to od zawsze byłam ja ***** You drift into my head And turn me Into a crumbling fool Dryfujesz w mojej głowie I obracasz mnie W marny okruch ***** Please wear the face The one where you smile Because you Lighten up my heart When I start to cry Proszę "ubierz" swoją buzię w uśmiech. Ponieważ to Ty łagodzisz moje serce, gdy zaczynam płakać. ***** It was in the darkest of my days When you took my sorrow and you took my pain And buried them away To było podczas moich najciemniejszych dni Kiedy wziąłeś moje smutek i mój ból I pogrzebałeś je *****
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

a po czerwonym zbieram mózg z podłogi