|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
lil_ ksiedzu najczesciej jest obojetne kiedy hajs dostanie. taka prawda. grunt zeby w ogole dostal.
a w ktorym kosciele masz slub jesli mozna spytac? ja tez nie mam czasu nie bzdety. nie mam czasu znalesc sali, a co dopiero mowic o innych rzeczach. mam pytanie, czy L4 mozna brac tylko od lekarza rodzinnego czy innego tez? np. stomatologa czy ginekologa? dziekuje za odpowiedz.
|
|
|
|
|
#3902 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() --------------------------------------------------------------------- Dziewczyny czy słyszałyście jakieś opinie o restauracji w Maszewie "Pod Dębami" ?
|
|
|
#3903 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanej Gwiazdeczce i Lil życzę, aby jutrzejszy dzień był jednym z najbardziej magicznych dni w ich życiu.
Niech dobre anioły nad Wami czuwają. ![]() p.s. czekamy na relacje!
najważniejsze w życiu jest być zdrowym, mieć zdrowego małżonka, zdrowe dziecko, zdrowych rodziców, zdrowe rodzeństwo. wszystko inne jest kwestią chęci i siły, niekiedy szczęścia... Edytowane przez wika82 Czas edycji: 2011-08-12 o 14:37 Powód: spacja |
|
|
|
|
#3905 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam nadzieję, że pogoda dopisała i jest lepsza niż u mnie. Przyłączam się do życzeń, dziewczyny - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia |
|
|
|
|
|
#3906 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3907 |
|
Zadomowienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28719037]Aaa, przecież to już! Gwiazdeczka chyba dzisiaj?
Mam nadzieję, że pogoda dopisała i jest lepsza niż u mnie. Przyłączam się do życzeń, dziewczyny - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia I ja sie przylaczam do zyczen GWIAZDECZKA i LIL Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Zycia Ostatnio zaniedbuje watek ale jestem wyjatkowo zabiegana. Nawet nie zdalam relacji z wieczor panienskiego a byl naprawde CUDOWNY I NIEZAPOMNIANY Mam nadzieje, ze niedlugo wszystko nadrobie
|
|
|
|
|
#3908 |
|
BAN stały
|
GWIAZDECZKA i LIL-wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, duzo szczescia, milosci oraz ladnej pogody i duzo slonca.
lil, a czemu w niedz. jesli mozna spytac? gdzie robisz? to tak nietypowoo, masz jakas znizke? ja chcialam robic w piatek, bo goscie miejscowi, ale rabatu nie daja, wiec zostaje sob. w sumie teraz masz dlugi weekend, to goscie nie musza brac wolne w pon. |
|
|
|
|
#3909 |
|
Raczkowanie
|
wypadła niedziela, bo nie udało się zaklepac terminu (tydzień spóźnienia) i zaproponowali nam sale w niedziele (poniedziałek święto więc wolne) no i została kwestia zapytania Księdza czy nam udzieli ślubu, a że mój Proboszcz (po raz kolejny to powtarzam) jest fajny, to się zgodził.
Zniżki są raczej w piątki a nie w niedziele, ale może jak się dobrze zagada ![]() Mi dziś się śnił już ślub, a konkretnie, że nie zmieniłam butów i przeszłam przez cały Kościół w japonkach ...
|
|
|
|
|
#3910 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3911 |
|
BAN stały
|
lil_ nie wiedzialam, ze z terminem w kosciele jest taki problem, jak dzwonilam po lokalach w Sz-n, to mowili, ze w piatek znizek niet niesety
a w jakim lokalu robisz jesli mozna spytac?
|
|
|
|
|
#3912 |
|
Raczkowanie
|
w Kościele nie jest problem, z salą był, bo już nie było terminu który chcieliśmy wolnego... w niektórych lokalach na 100% są zniżki w piątki, ale zależy czego się szuka
|
|
|
|
|
#3913 |
|
BAN stały
|
a wiesz moze w jakich daja znizki w piatek, bo ja obdzwonilam wiekszosc i jakos rabatow nie daja. a Ty w jakim lokalu robisz? dziex za info.
|
|
|
|
|
#3914 |
|
Zadomowienie
|
Lil_ wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
![]() ![]()
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Dotarlam tu w koncu
Pogoda kilka dni przed slubem koszmarna-dzien w dzien, ulewy i burze, naprawde odechciewalo mi sie wszystkiego. W dzien slubu, od rana lekka mzawka ale koniec koncow nie spadla kropla deszczu i bylo bardzo przyjemnie. W drodze na sale-sciana deszczu, jak dojechalismy - sucho, - no niesamowite ![]() Napisze relacje, jak bede miala wiecej czasu. Dziekuje Wam za zyczenia, wszystko udalo sie pieknie Nie mam zadych zdjec jeszcze niestety..... Jutro sesja, mam nadzieje, ze bedzie rownie udana. LIL- mam nadzieje, ze u Was tez wszystko sie udalo. Serdeczne zyczenia na Nowa Droge Zycia
|
|
|
#3916 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3917 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny!!
Dziękuję za życzonka!! wreszcie w miarę się ogarnęłam i mogę cosik napisac... a więc zaczynając od pogody... rano było piękne słońce a później zaczęło się cos chmurzyc... ale może to i lepiej bo nie było aż tak gorąco, spadło z nieba chyba tylko kilka kropli deszczu i to dopiero podczas wesela, a więc powietrze zrobiło się rześkie więc tragedii nie było ![]() Ks. Proboszcz udzielający nam ślubu jak zwykle rozrywkowy wszystko się udało.Zabawa weselna wg mojej opinii bardzo udana, goście też mówili, że nie wybawili się tak od bardzo dawna (chyba by nie ściemniali:P... CHYBA) ![]() zespół spisał się świetnie, tak jak i obsługa sali... nic nie można było zarzucic! sesja zaplanowana na piątek, ale zobaczymy co pogoda planuje na ten dzień :/ zdjęcia od fotografa będą zapewne dopiero po sesji, ale dzisiaj może będą jakieś z aparatów gości )
|
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
To wrzucajcie foty, wrzucajcie!!
)))Gwiazdeczko, popatrz, tyle czekania, tyle przygotowań i już. ))) Teraz trzeba założyć nowy wątek dla nas. Lil, ja usłyszę relację z pierwszej ręki. :P
|
|
#3919 |
|
BAN stały
|
no coz, jak to mowia ,,wiecej zachodu niz to warte''
dlatego nie ma co cudowac i sie zbytnio przemeczac tymi przygotowaniami.
|
|
|
|
|
#3920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- zobaczymy czy tamta relacja będzie się z moją pokrywała
|
|
|
|
|
|
#3921 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28825307]Moim zdaniem było jednak warto wszystko planować, przygotowywać - w końcu to jedyny taki dzień w życiu
[/QUOTE]Oczywiście, że warto, zwłaszcza gdy efekt przechodzi najśmielsze oczekiwania. )) U mnie tak było. Wspomnienia, które zostają w głowie są warte każdych wysiłków.Robić byle jak - to już lepiej nic nie robić.
|
|
#3923 |
|
BAN stały
|
ja nie robie byle jak, mam w najladniejszym i zarazem najdrozszym lokalu w Szczecinie, wiec trudno zeby bylo byle jak, moja Mama wymarzyla sobie, ze ma byc luksusowo, tez w mysl zasady, ze ma jedna corke, i ze to raz w zyciu, na mnie takie wyswiechtane teksty nie dzialaja, a co pozniej mowia panie np. rozwodki, ktore biora po 3 sluby i tez planuja dlugo kolejny slub i sie wczuwaja i angazuja? bo 1szy mialy np. cywilny, 2gi koscielny itd. wlasnie dzis rozmawialysmy w pracy o tym braniu Pani do spiewania do kosciola czy jakiegos zespolu, wszystkie zgodnie stwierdzilysmy, ze to strata kasy i dodatkowe niepotrzebne kosty, chyba, ze organista jest do bani.
|
|
|
|
|
#3924 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3925 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3927 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym czytając Twoje posty zastanawiam się czy Ty chcesz właściwie tego ślubu czy nie... bo się pogubiłam. Dla mnie ślub bierze się raz w życiu... to że niektórym nie wychodzi to trudno, ale każda normalna Panna Młoda nie zakłada chyba na wstępie kolejnego razu... a więc to że to RAZ w życiu nie wydaje mi się wyświechtanym tekstem jak to określiłaś. zresztą "najładniejszy" pojęcie względne
Edytowane przez lil_ Czas edycji: 2011-08-19 o 00:15 |
|
|
|
|
|
#3928 |
|
BAN stały
|
mi jest dobrze bez tzw. papierka, co ma byc to bedzie, bardziej pod rodzine i Babcie to robie i zeby kwestie prawne pozniej tez byly uregulowane. moja Mama nie chce skromnego przyjecia jak juz pisalam, wiec stad to wynika, nie ja place, wiec jest ok, ma byc tylko wg. moich wskazowek. najladniejszy obiektywnie, a widzialam duzo sal i lokali w Sz-n. jak juz mowilam niestety nie jestem osoba, ktora siee yymekscytuje-w sensie przygotowaniami, a szkoda. byloby mi latwiej, ale jestem obiektywna realistka. powiem np. kolezance, ze ma do bani sale, bo jestem szczera i mi jej szkoda, jesli faktycznie taka bedzie, to nie bede owijac w bawelne.
Edytowane przez zip sklad Czas edycji: 2011-08-19 o 07:24 |
|
|
|
|
#3929 |
|
Komplikatorka
|
No i dalej nie dowiedzieliśmy się który to ten "najdroższy i najładniejszy"
![]() A może zip sklad wstydzi się swojej sali ?
|
|
#3930 |
|
Przyczajenie
|
Emilia piekne kwiaty!! zamawialas je juz?jesli tak to interesuje mnie cena i miejsce zakupu
pozdrawiam!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

a w ktorym kosciele masz slub jesli mozna spytac? ja tez nie mam czasu nie bzdety. nie mam czasu znalesc sali, a co dopiero mowic o innych rzeczach. mam pytanie, czy L4 mozna brac tylko od lekarza rodzinnego czy innego tez? np. stomatologa czy ginekologa? dziekuje za odpowiedz.

Mam nadzieję, że pogoda dopisała i jest lepsza niż u mnie. 

a w jakim lokalu robisz jesli mozna spytac?