|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
![]() Panie Migacz to niech się teraz już za ową magisterkę weźmie i we wrześniu przyjedzie na kaszuby ijjjjjjjaaaaahhhhhaaaaa <i wywija lassem>
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-08-17 o 14:52 |
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. nomk ale i tak wiem ze to nie przez to - wszak szyscy wiemy ile i co Red jadła jak na spowiedzi ( ale wiem że to wężykiem pisałeś - bosze co ze mną dzisiaj ? jestem na wstecznym biegu ) bosze co ja tu robie jest mi tak słabo ze nawet liter nie widze - to nie poczytam (@ w upale to dla mnie kombinacja zabójcza - wiadomo rzeź, każą mi dużo pić tesz mi antidotum) ![]() ja nie chce żadnej @ juz ever niech mnie poriwo kosmici i wytna szysko ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Łin potrafisz rozbawić - ZAWSZE nic nie jadłam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-17 o 14:58 |
|
|
|
|
#813 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ci mówię,jestem po prostu bosssska
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierdlę szysko, chyba nie ideu na wesele ![]() więcej trosk i problemów niż korzyści z tej imprezy jak pójdeu sama, to nikogo fajnego nie będę mieć do wypicia i zabawy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-17 o 15:16 |
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#816 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Macham znad malin. Cytat:
![]() Tak, wiem Ty nie szukasz, ale ideały na białych koniach to tylko za życia smoków istniały, a i tak zazwyczaj ochoczo na wojenkę ruszały i po zaobrączkowaniu księżniczkę w zamku zamkniętą na klucz zostawiały. ![]() Cytat:
A widzisz. I tu dochodzimy do sedna sprawy. Bo obecne truemetale (mówimy cały czas o fanach a nie o muzykach) uważają, że gotyk, to nie metal, bo wywodzi się z cold wave czyli na dobrą sprawę z punk. Więc "szanujący się metal" nie pokaże się z "gotką" (w slangu "kaczuszką" - odpowiednik kury, tylko chodzą stadami i czasami potrafią wznieść się na wyżyny), bo to obciach. Podobnie jak i z pannami w metalowych koszulkach, o ile nie są to ich własne panny, które poznali x-lat temu i "nawrócili na właściwą drogę". Zdecydowana większość uważa, że dziewczyna nie mająca faceta będąca na forum czy koncercie metalowym, a szczególnie B/DM szuka se chłopa, bo na tej muzyce, to i tak się nie zna. ![]() Żeby będąc dziewczyną zostać "uznaną" i być traktowaną poważnie, to trzeba mieć zazwyczaj większą wiedzę w temacie niż większość z nich. A kolekcja płyt powinna zajmować przynajmniej kilka metrów i dobrze by było żeby połowa z nich to były analogi. ![]() No i true-BM "mają alergię" na "pseudo-B-metali" dokładnie taką samą jak tutaj ma się na FM. Cytat:
Ci moi są też bardzo inteligentni, tylko większość ma popaprane w głowach na temat swojej atrakcyjności. Chociaż ci nie-metale również. Że o japiszonach już nawet nie wspomnę. ![]() Cytat:
I oczywiście, że są też "normalni metale", ale jak tak patrzę na znajomych, to w tym przedziale wiekowym jedynie kilku ma jeszcze długie włosy, a część nigdy takich nie nosiła. A część już po prostu nie ma włosów wcale. I zdecydowana większość jest zaobrączkowana bardziej lub mniej oficjalnie. No niestety. Ale samo życie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||||
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcem, ja
![]() z mężczyzną w jednym pensjonacie? ![]() mam niedyskretne pytanie, a propos wczorajszej dyskusji W którym miejscu robią Wam się fałdki na brzuchu? Okolicę pępka, wyżej, czy niżej? Bo zastanawiam się czy te moje są umiejscowione statystycznie, czy jestem bardziej nieforemna niż podejrzewałam? ![]()
|
#818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale serio mówię niegdy nie wiadomo kto z rodziny ze strony młodego lub panny młodej sie nagle napatoczy - znasz listę gości?---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
jak ludzik michelin |
||
|
|
|
#819 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale my z Flo to tak na poważnie szukamy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#820 | ||
|
Zakorzenienie
|
ależ oczywiście, że możesz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a w towarzystwie wrednych i złośliwych kuleżaneczek z podstawówki nie bałdzo ochotę mam pić i słuchać ich docinek "a to Ty sama??" A toś ślepa i nie widzisz?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-17 o 15:32 |
||
|
|
|
#821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam wszędzie, i nad i pod pępkiem, a i na też ale najbardziej nad ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#822 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale po co ciągle układasz wszelkie bardziej lub mniej prawdopodobne scenariusze?Podejmij w końcu decyzję,a nie debatujesz i mielisz ten temat-czy to coś Ci daje?Rady już padły,propozycje też-albo idziesz,albo nie.
|
|
|
#823 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Karkki, ale w kwestii włosów to chyba i tru-BM kiedyś zaczynają łysieć po czym opitalają się na krótko? ![]() Po czym poznać pseudo-BM? I kim jest Twój Fińczyk jeśli to nie tajemnica? ![]() W temacie chłopów mnie zawsze ciągnęło do erpegowców. Większość jakich znałam to poczciwce o właściwej orientacji muzycznej, poza tym bardziej ich interesowały kruczki w systemach niż moje grube ouda - znaczy brali babę z dobrodziejstwem inwentarza jeszcze całując po rękach, że pozwala im całymi dniami przesiadywać przed kompem i grać w WoWa czy coś tam
|
|
|
|
|
#824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie migam się slowo honoru - ciepło sobie pomyślałam o takiej wyprawie ( no bo nocleg kwaterzany więc luz bluz - ale mój wrzesień to jedna wielka niewiadoma i w obecnej sytuacji zadncyh planów poza spontanami jednodobowymi blsiko poczyniać nie mogę, a szkoda bo mam wizję, ale co ma wisieć to aj jusz poczekam na tę nową chacjendę Flo ![]() ) Cytat:
![]() po prostu okolicznosć do przemieszania siew tłumie nowych ludzi - wszak na wesela zjeżdżają sie ludzie z innych miejscowości dobra lecem powiedzieć nowej dermie - pani - tradzik mi wrócił
|
||
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
Naiat
Rachell podwójnie.Red |
|
|
|
#826 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
(na szczęście tylko na siedząco)Cytat:
![]() Red w US? No nie! Ale i ta wiadomość może się kiedyś przydać Cytat:
![]() Spróbuję jeszcze trochę Was nadrobić, ale Wy strasznie szybko piszecie
|
|||
|
|
|
#828 | ||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Matoł jakiś. I reszta też, myslałam, że tak mają najwyżej szesnastolatki Ale z drugiej strony ja się ze specyficznymi ludźmi zadaję...Cytat:
Cytat:
W liceum miałam faceta, który słuchał techno, zainteresował się cięższą muzyką a teraz gra w metalcore'owej kapeli To nie było odmienienie się dla mnie, po prostu poznał coś nowego i się wciągnął w klimat, w którym już został na dobre.A jest jakiś lubiany? Cytat:
![]() Od kiedy bycie sparowanym na weselu wchodzi w zakres savoir vivre'u? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakbym miała kasę to chętnie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Kochani, trzymajcie kciuki- dostałam podróbę Sensi- zaraz dzwonię do sprzedającej.
![]() Nie tylko zapach nie ten, ale nawet kolor wody zamiast żółtego jest łososiowy!!! ale jestem matołem! Na dodatek jest znana z wystawiania podróbek na wątku weryfikacyjnym- sardynkakinia Człowiek chciwy- to i ma za swoje
|
#830 | |
|
Nindżopesz
|
Tak coś czułam, że może się spodobać ![]() BTW fajna fota na fejsie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
jak zsyp na śmieci we bloku
![]() zaczyna się na piętrku, biegnie przez całą chałupę, przez piętra, aż do piwnicy do pralni. Dziury takie w ścianie zamykane drzwiczkami i wrzucasz tam brudy, zamiast biegać po schodach z naręczem ciuchów, ręczników, pościeli, wszystko ląduje samo obok pralki . Fajne c'nie
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-08-17 o 16:34 |
|
|
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. No dokładnie. Część jest łysa. I od skina nie odróżnisz po ciemku. A mój ulubiony "prawdziwek" wygląda na co dzień jak pan minister z teczką a facjatę na koncerty maluje coby go nikt na ulicy nie poznawał i piszczących fanek nie miał, bo przystojny jak 100 diabeóf. ![]() ad3. Po braku dystansu do siebie, BM, muzyki, religii, filozofii i świata jako takiego. ad4. Eee, yyy... muzykiem. Ale nie BM. ![]() ad5. Ano, idealni są.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#833 | |
|
Nindżopesz
|
Urząd Ochrony Konsumenta...?
Cytat:
Trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaż aukcję, a Ty nie wrzucałaś jej do weryfikacyjnego
|
|
|
#836 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() trzymam tylko nie mów że zgłosisz allegro czy policji czy coś... powiedz że naślesz znajomych z ukrainy i zanim rozniesą jej chaupe to spuszczą jej fpiertol , taki że tydzień będzie wstawać z podłogi
|
|
#837 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Nie ma real foto flakonika klik
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Ju, trzymam mocno i nie puszczam!
![]() Red, dzięks |
|
|
|
#839 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Aż żałuję, że nie termin taki, jaki jest, i że daleko... Chlip... Cytat:
), ciekawe, jak zareaguje? Cytat:
|
|||
|
|
|
#840 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 4. powiedz jeszcze, że długowłos i gra na wiolonczeli A tak w temacie jednak nakupiłam N. tych punisherowych ciuszków. ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() I od Karkki też poproszę
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

to niech się teraz już za ową magisterkę weźmie i we wrześniu przyjedzie na kaszuby

No wiesz,za kogo Ty mnie masz 

No przecież tego trzynastego piwa nawet do końca wypić nie zdążyłem, jak mnie siekło 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

tylko nie mów że zgłosisz allegro czy policji czy coś... powiedz że naślesz znajomych z ukrainy i zanim rozniesą jej chaupe to spuszczą jej fpiertol