Scent Bar XXXII - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-17, 02:09   #751
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar XXXII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
i wybiła druga - ostatnio 4 rano słyszę jeszcze na zegarze a o 8 jestem juz na nogach far far away from home - zatem spróbuję udac się do snu mimo wszystko
Biedna moja

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
oesu jeszce nie pisałam, mam nową szkołę na oku ogólnie szachrajstwo ale może od września

A księgowość już zakończona?

Cytat:
bo wiesz we moim wieku to już tylko bambety
Wiem, wiem... no ale nic na to nie poradzisz

Żart!

---

Edit: Ułałałałamhmmmwrrrwrrrłoh ohohoufffff

Melk, teraz lepiej?

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2011-08-17 o 02:14
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 02:23   #752
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
niestety potwierdzam w większości
zwłaszcza dotyczy to osób, które są od niedawna w klimacie i zbytnio, jak ja to nazywam, przebranych w muzykę, rzadko są traktowani poważnie.
się właśnie dowiaduję

witaj dawnom nie gadały

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

A księgowość już zakończona?

Wiem, wiem... no ale nic na to nie poradzisz

Żart!
ad1.we czerwcu ukończone tak mnie wspierasz spec. II stopnia do spraw rachunkowości - certyfikowany samodzielny księgowy Ci pałą pomacha

a teraz w komputery chcę iść, ale to pomaturalna i do skończonych studiów nie mogę się przyznać żadnych
i troche się boję, że odkryją

ad2.

---

Cytat:
Edit: Ułałałałamhmmmwrrrwrrrłoh ohoufffff

Melk, teraz lepiej?

to ja spadam
kolorowych

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 02:28   #753
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:

Melk, teraz lepiej?

melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 02:48   #754
Sabbath
Wiedźma

Znalazłam w poprzednim Barze obraz Ju. O TEN. I w pierwszej chwili pomyślałam, że wyglądam na nim jeszcze bardziej odpałowo, niż jako Makowa Panienka na poprzednim.

Cytat:

Łoż... Co tu się musiało dziać!

Pin Up, Ves, chodźta na Polcon, chodźta!

Pierwszy raz odważyłam się zgłosić wykład o kadzidłach. Na wyraźną prośbę kilku osób. Zabieram w penis różnorakich grudek, pakę węgla i kadzielnicę. I jeszcze czyste olejki. I perfumy pewnie też.
Jestem podjarana (sic!), ale też powaznie zestresowana. Normalnie mówiłam na zupełnie inne tematy. inna sprawa, że poza kadzidłami mam jeszcze sześć innych punktów programu...

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2011-08-17 o 03:37
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 02:54   #755
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
ale Ci 27-43 mają musk niewidoczny i "gatunek" im w głowie czy o tych młodszych godomy
No właśnie ci 27-43 jak są wolne, ładne na paszczęce i wyższe od siedzącego pekińczyka, to w większości przypadków mają poprzewracane w głowach na swoim punkcie. Bo we wszystkich innych dziedzinach, to są normalni, a nawet inteligentni. Niektórzy nawet bardzo inteligentni i to z dr przed nazwiskami. I prawdopodobnie jest to wina mamusiek/dziewczyn/kobiet, które im to zrobiły.

A co do "gatunkizmu" to wystarczy wejść na jakiekolwiek truemetalowe forum żeby poczytać o stosunku płci męskiej tam przesiadującej do "typów" płci żeńskiej. I wiek tu nie ma większego znaczenia.
Przykład z życia wzięty i to naoczny.
Któregoś pięknego dnia przed bardzo exclusive and private koncertem pojawiła się załoga jeszcze bardziej exclusive and private forum i jeden z członków forum przyjechał ze swoją dziewczyna ubraną w długą, czarną suknię z ażurowymi rozszerzanymi rękawami, obwieszoną gotycką biżuterią. Reszta ubrana była normalnie - największymi ekstrawagancjami były czarne, skórzane portki i ramoneski. No i chłopina życia nie miał później na forum, bo się wszyscy z dziewczęcia obśmiewali. Koniec końców facet dziewczynę rzucił, bo kumplom się nie spodobała.

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 02:57   #756
gryx82
BAN stały

Betty

Pogubiłem się, prawdę mówiąc, w Twoich sprawach sercowych, więc nic doradzić nie umiem, choćbym i chciał

Cytat:
ad1.we czerwcu ukończone tak mnie wspierasz spec. II stopnia do spraw rachunkowości - certyfikowany samodzielny księgowy Ci pałą pomacha

A uroczyste rozdanie dyplomów?

Cytat:
a teraz w komputery chcę iść, ale to pomaturalna i do skończonych studiów nie mogę się przyznać żadnych
W razie W kłam w żywe oczy

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Znalazłam w poprzednim Barze obraz Ju. O TEN. I w pierwszej chwili pomyślałam, że wyglądam na nim jeszcze bardziej odpałowo, niż jako Makowa Panienka na poprzednim.

Cytat:
Łoż... Co tu się musiało dziać!
To tylko ja szczytowałem

Cytat:
Pierwszy raz odważyłam się zgłosić wykład o kadzidłach. Na wyraźną prośbę kilku osób. Zabieram w penis różnorakich grudek, pakę węgla i kadzielnicę. I jeszcze czyste olejki. I perfumy pewnie też.
Jestem podjarana (sic!), ale też powaznie zestresowana. Normalnie mówiłam na zupełnie inne tematy.
Ale super! Na pewno wszystko pójdzie świetnie (przy takiej Prelegentce inaczej być nie może)

Cytat:
inna sprawa, że poza kadzidłami mam jeszcze sześć innych punktów programu...
Ale Ty jesteś mądra

---

Dobrej nocy
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 03:02   #757
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem podjarana (sic!), ale też powaznie zestresowana. Normalnie mówiłam na zupełnie inne tematy. inna sprawa, że poza kadzidłami mam jeszcze sześć innych punktów programu...

Idu spać. Kolorowych.

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 08:07   #758
naiat
Zakorzenienie

Bry

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
może jeszcze w tym samym urzędzie pracujecie
Redzia?

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
fogle to zgubilismy gdzies micieline pzry przeprowadzce do nowego baru
Niom

Cytat:
Też mi się picie na filarze przypomniało, człowiek to jednak gópi za młodu był (a jeszcze niektórzy wchodzili na przęsła, a żeby się tam dostać, trza było pokonać kilka metrów po metalowej belce szerokości Florensowej półki, wokół żadnej podpórki, a pod spodem jakieś dwadzieścia metrów w dół) Wklejałem już kiedyś to zdjęcie, piło się na lewym filarze właśnie, od strony rzeki (aż cud, że się nikt tam nie zabił jeszcze, jeden krok za daleko i po prostu lecisz w dół)
Ale miejscufa

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28789703]
Viva to zuo, przez tę stację katuję 30 Second to Mars
[/QUOTE]

A co Ty masz przeciwko, hmm?

Cytat:

a P. jeszcze nie ma , że niby kurs robi , myślicie, że ma jakąś larwę na boku

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28789865]Jeśli chłopina jest tak poczciwy jak ja , to nawet przez myśl by mu to nie przeszło[/QUOTE]

Cytat:

Gryx bierze przykład z nalepszych my nie pracujemy nigdy
Chyba do Was dołączę
naiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 08:16   #759
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
no bo zasiadowywał albo ła ten/ta kundry po cichaczu na grzendzie, i co poniektóre palcem pokazywać nie bende, zbuszowały jemu.jej profil żeby wyniuszyć czy to aby żadnej nie jest inwigilator domowy...
i sie panika rozumiesz letka zrobiła...
A od kiedy On zasiadywał, bo mam pewnego pomysła, ale to dopiero od kilku dni byłby obecny

Cytat:
, bo z mojego loda nic nie wyjdzie

I uprzedzając Wasze zbereźne domysły , Łinterra chce mnie zabrać do najlepszej lodziarni w mieście

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Ale że co?czy Wam Gryks to się tylko ze mną kojarzy

Pogrubione =>

I Ty myślisz,że ktoś uwierzył w dalszą część posta
Cytat:
jak znalazł na loda
Cytat:

Chciałam dać tę => ale to raczej odzwierciedla minę Gryksa podczas..ekhem... konsumpcji
Cytat:
ależ ja nic nie wiedziałam - to tak szczelałam

bo abo ta

abo ta

no ale te nie som najlepsze w mieście
Oplułam monitor

Cytat:
no to kokufa.... kryć się!! paaaaaaaaaaaaaaaadnij !!!
Normalnie Barowy "wujek dobra rada"

Edytowane przez naiat
Czas edycji: 2011-08-17 o 08:48
naiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:25   #760
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chytrusek_lisek Pokaż wiadomość
Upiłam się w sztok jednym (!!!) kieliszkiem wina i rozpoczęłam z trzeźwą kumpelą dość szczegółowy przegląd moich kochanków, oceniając ich pod względem wiadomym. Tylko zapomniałam, że małżonek mój jest obecny

Master of dizaster.

Upiłam się

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Vesenka i Justyna dobrze mówią. A jak już tak rozmawiamy szczerze, to coś Ci powiem. Będzie bardzo brutalnie, ale taki ten światek "truemetalowy" jest niestety.
Moi kumple to właściwie same długopióre (lub ex-długopióre) truemetale i black metalowe "prawdziwki", i też Ci powiem, że źle szukasz. Oni mają wyrobione zdanie na temat "gotek". I nie jest ważne czy nią jesteś czy nie, ale jeśli ubierasz się w takim stylu, to dla nich jesteś. A dla nich "gotka" to panienka na numerek po koncercie, której później się nie chce znać. I nawet jeśli któremuś się podobasz, to nigdy z Tobą się nie umówi, a tym bardziej nie zakoleguje, bo "co kumple powiedzą". Zmień styl, najlepiej na na białą bluzeczkę i mini lub opięte jeansy, a zaczną lecieć jak muchi do miodku.
jak koleś najbardziej się przejmuje zdaniem kumpli, to nie interesują mnie takie gówniarze bez własnego zdania
I am what I am i jak się komuś nie podobie, to trudno - płakać po nim nie będę
(białych ciuchów nie lubię, bo jestem taka zdolna, że zaraz gdzieś upaprzę)
Cytat:
I koniecznie zmień perfumy!
o nie - moje mroki i słodkości są moje
Cytat:
Albo poszukaj normalnego faceta, a jak nie słucha metalu, to dla Ciebie zacznie i nawet zapuści włosy.
nie podoba mi się takie zmienianie osób w związku nie chciałabym, żeby jakiś facet był ze mną nie dlatego jaka jestem, ale jaka mogłabym być jak mnie zmieni
Cytat:
A jak chcesz mieć tylko kumpli-metali, to idź na black metalowe fora. Tam 99% to płeć męska i większość, to świetne chłopaki. Ale długo potrwa zanim Cię zaakceptują, chyba że znasz na pamięć całą antologię Northern Heritage i dyskografię Mgły.
oo, akurat dyskografia Mgły nie jest za długa
Cytat:
dla Majki mam cały czas niezmienną - Naturalność - w jej wydaniu oszałamiający efekt ( widziałam na zdjęciu rok temu bez stylizacji jak gdzieś na CP w dzinach stoi na ulicy i się uśmiecha)

kobiecość - ale też bez przesady - Dita Von Teese to jest dobre w przebierankach, stylizacjach

no ale to wszystko zależy od targetu - na jakiego zwierza polujemy
ale ja zawsze jestem naturalna
noszę tylko ciuchy i dodatki, w których dopsz się czuję, czy mam ochotę akurat na t-shirt i glany, czy 11-cm szpilki nigdy nie zakładam czegoś, w czym bym się czuła na przebraną czy wystylizowaną, a nie naturalnie. A że lubię różnorodność...
Cytat:
jakby mnie odpicować to lecom do mnie same "będę brął cie" ( wyglond zimnej blond suczy) i taka"kobiecość" wtedy mi nie służy
sama bym Cię brała

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Zgadzam się z Twoją wcześniejszą wypowiedzią. Widziałam fotki Majki, co prawda tylko te ostatnie, i uważam, że jest Prześliczna, przez wielkie "P".

Cytat:
Majek szukaj chopa po 30tce

ale ja nie chcę nikogo szukać
tak se tylko zrobiłąm małe podsumowanie tego, co było i wyszło, ze było źle
Cytat:
Kochana, teraz a jak któryś ładniejszy od diabła, to ma tak poprzewracane pod sufitem, że bez latarki mózgu nie znajdziesz.

Cytat:
ale ja jestem niedzisiejsza i nie znoszę stylizujących sie chuopów - wiem to niewybaczalne - odstaję

byś niektórrych gotów zobaczyła - makijaż, lakier na paznokciach...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-08-17 o 09:18
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:38   #761
Spoora
Zakorzenienie

Lisku

Cytat:
idę spać, zmęczyło mnie wybieranie welonów z rogami, sexi przebrań i świecących słomek-fistaszków że też na mnie padły takie gadżety, jakbym nie mogła kupić żarcia

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ani nie nadrobię, ani nic siedziałam w pracy do 21 a później jeszcze z laptopem w domu a jutro o 8 początek kontroli, nieśmiało proszę o kciuki

dobranoc
Zdążyłam jeszcze?

Cytat:
Nosz ku*wa żesz job ku*wa mać!!!

Dzongkhę rozbierali
Przecież tu pisałam, a jak Ty zamiast siedzieć przy stoliku i kulturalnie spożywać piwo, leżysz zalany pod stołem, to sam sobie jesteś winien

Cytat:
myślę że dużo robią gesty, mimika - sposób uśmiechu - ale tak se tylko myślę

Cytat:
czy mam rację ze 3 punkty strategiczne w postaci oczy, usta i nogi - to zacne akcenty które warto podkreślić

Miałam sen, wizażowy Śniło mi się, że dostałam ostrzeżenie za literówki w słowach "dobrze i się". Na górze strony wyświetlała mi się treść ostrzeżenia, czyli, że system zanotował pisanie przeze mnie tych wyrazów tak: "dobzre", "sie" Jak zobaczyłam to ostrzeżenie zaczęłam się śmiać i chciałam Wam tutaj o tym napisać ( a i pamiętam jeszcze cyfry pod moim avkiem z ostrzeżeniem - 2/1/5 - 5 to chyba 5 ostrzeżeń/ żyć i 1 to chyba to, że jedno życie już straciłam, a 2 ? ). No i przyszłam do baru (myśląc, że władze już całkiem zwarioffały dając ostrz, za takie coś ), a tu w barze dużo nowych twarzy się wypowiada i na dodatek zrobił się wąt biedronkowy, zachwalanie biedronkowych produktów Zaczęłam nadrabiać biedronkowy bar i ostatni post, napisany przez madziczkę, brzmiał mniej więcej tak, że już czas założyć XIII część wątku biedronkowego I się obudziłam...

Także Moi Drodzy uważajcie na literówki, szczególnie w wyrazach sie i dobzre Bo admin nie śpi
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:57   #762
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:58   #763
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba dobrze że mam mensza i remont

Cytat:
całościowo popieram

same plusy ( jak przyjdzie Spo to mnie odpyta, no dobra - nie same, ale znacznie więcej niż młodzi gniewni)
To odpytuję Móff !

Cytat:
ale dla wiadomości dochodzącego jakby to kiedy przeczytał - to na swiecie som całe tabuny zaiebiście kofających i wynoszących kobiety na piedestały ciachulców czekających tylko na znak enter
To ja zacytuję, żeby nie zginęło gdzieś w natłoku postów

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
8 ludziów na grzendzie i nikt nie pisa ?

jeszcze setaki znalazłam z regulowanymi podłokietnikami

http://allegro.pl/meble-vox-fotel-ob...764689360.html

http://allegro.pl/ekskluzywny-fotel-...770140674.html

edit: jednak pisa
Plastikowe może sobie daruj, lepiej solidniejsze

Cytat:

dobrze, że mam za✂✂✂iaszcze wspomnienia ojjjj wróciłabym

Cytat:
i pięterko nie muszę się pod sceną tarzać

Cytat:
To idź na studia computerowe

Cytat:

Któregoś pięknego dnia przed bardzo exclusive and private koncertem pojawiła się załoga jeszcze bardziej exclusive and private forum i jeden z członków forum przyjechał ze swoją dziewczyna ubraną w długą, czarną suknię z ażurowymi rozszerzanymi rękawami, obwieszoną gotycką biżuterią. Reszta ubrana była normalnie - największymi ekstrawagancjami były czarne, skórzane portki i ramoneski. No i chłopina życia nie miał później na forum, bo się wszyscy z dziewczęcia obśmiewali. Koniec końców facet dziewczynę rzucił, bo kumplom się nie spodobała.

teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:59   #764
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Vesenka i Justyna dobrze mówią. A jak już tak rozmawiamy szczerze, to coś Ci powiem. Będzie bardzo brutalnie, ale taki ten światek "truemetalowy" jest niestety.
Moi kumple to właściwie same długopióre (lub ex-długopióre) truemetale i black metalowe "prawdziwki", i też Ci powiem, że źle szukasz. Oni mają wyrobione zdanie na temat "gotek". I nie jest ważne czy nią jesteś czy nie, ale jeśli ubierasz się w takim stylu, to dla nich jesteś. A dla nich "gotka" to panienka na numerek po koncercie, której później się nie chce znać. I nawet jeśli któremuś się podobasz, to nigdy z Tobą się nie umówi, a tym bardziej nie zakoleguje, bo "co kumple powiedzą". Zmień styl, najlepiej na na białą bluzeczkę i mini lub opięte jeansy, a zaczną lecieć jak muchi do miodku.
Albo poszukaj normalnego faceta, a jak nie słucha metalu, to dla Ciebie zacznie i nawet zapuści włosy.
A jak chcesz mieć tylko kumpli-metali, to idź na black metalowe fora. Tam 99% to płeć męska i większość, to świetne chłopaki. Ale długo potrwa zanim Cię zaakceptują, chyba że znasz na pamięć całą antologię Northern Heritage i dyskografię Mgły.

, ja sie nigdy nie spotkałam z takim traktowaniem, a z kilkoma metalistami sie spotykałam, co więcej jeden taki jest moim małzonem .
ale faktycznie były laski które były tak traktowane-ale one sie same o to prosiły-miały pusto we łbie i ubierały metalowe koszulki tylko p oto zeby wyrwac długopiora .
tak ze mysle ze to zalezy od konkretnej dziewczyny a nie od tego czy jest gotka czy nie...poza tym dla mnie to jakies dziwne zeby dla faceta metala obciachem było posiadanie metalowej dziewczyny , za moich czasow było wrecz odwrotnei- nikt by sie nie pokazał z połówką spoza branzy ...ale to było dawno i moze czasy sie zmieniły
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 10:07   #765
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
No toś Nas podsumowała Ale Gryx jest jeszcze gorszy Zamilkł tak nagle,pewnie Mu drzazgi z deski gdzieś się powbijały i se wyciąga z okolic intymnych
No ale,że nie mam racji? Żadna z nas nie jest statystyczną babą

ł opcengami

Cytat:
Napisane przez chytrusek_lisek Pokaż wiadomość
Upiłam się w sztok jednym (!!!) kieliszkiem wina i rozpoczęłam z trzeźwą kumpelą dość szczegółowy przegląd moich kochanków, oceniając ich pod względem wiadomym. Tylko zapomniałam, że małżonek mój jest obecny

Master of dizaster.

Upiłam się

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 10:08   #766
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
idę spać, zmęczyło mnie wybieranie welonów z rogami, sexi przebrań i świecących słomek-fistaszków że też na mnie padły takie gadżety, jakbym nie mogła kupić żarcia

Cytat:
Ty mój niewyżyty, seksualny demonie Ty!
ale,że niby Ty tak o mnie Nieee...

Cytat:
Taaak!

Cytat:
No przecież na drugi dzień byłem Ci oddać stanik, bo jakimś cudem zawieruszył się w nogawce moich spodni (a Ty oddałaś mi wtedy moje stringi z trąbą słonia), no jak to nie pamiętasz?

ni huhu

Cytat:
W dużej części mam podobne odczucia. Jako kumple są przeboscy i nie wymieniłabym na innych, ale nigdy nie traktowałam ich jako potencjalnych facetów-na-stałe. I pewnie dlatego dobrze się dogadywaliśmy. Tylko,że ja z tych co mogą z kumplami poimprezować, pogadać, upić się prawie do etapu "zaraz wpadnę pod stół", a po imprezie zasnąć w jednym wyrku bez żadnych podtekstów. A wątpliwości które mnie rano ogarniały, były raczej gatunku "czy aby nie wpadłam po pijaku na genialny pomysł urządzenia zawodów w bekaniu, albo co gorsza ich nie wygrałam "
Jak faktycznie znasz i lubisz taką muzę, nie jesteś przygłupia i jesteś sympatyczna, to Cię akceptują.
Tylko,że ci moi kumple to w większości byli bardzo inteligentni kolesie. A,że traktowali mnie jak kumpla, to i o ich przygodach z laskami duuużo się nasłuchałam I bardzo często byłam zszokowana głupotą i łatwością niektórych panienek.
I fakt,że jeśli wiązali się z kimś na stałe, to w 90% były to bardzo przeciętne dziewczyny, często metalówy, ale niekoniecznie i poza jednym wyjątkiem nie były to gotki (ten jeden wyjątek, to skutek wpadki)

Tęsknię trochę za tymi czasami

Cytat:
dla mnie tak, minęło może pare lat , ale też obracałam się w tym towarzystwie i to byli normalni ludzie , normalne chopaki i mężczyźni też, i nikt nie zachowywał jak zmanierowana gwiazda rocka (se popiepszęu po koncercie, albo przed). Przychodziły panny, niektóre zostawały, niektóre odchodziły, ale nikt nie traktował ich jak "gatunku" świat się zmienia Chyba dobrze że mam mensza i remont
coś jest na rzeczy, jak ostatnio wybrałam się z moim na koncert do pewnej mordowni, to byłam przerażona zachowaniem początkujących metali

Cytat:
Pin Up, Ves, chodźta na Polcon, chodźta!

Kiedy i gdzie dokładnie masz ten wykład?

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2011-08-17 o 10:13
Stary 2011-08-17, 10:22   #767
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
Redzia?
Mój się mieści na Pradze

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Miałam sen, wizażowy Śniło mi się, że dostałam ostrzeżenie za literówki w słowach "dobrze i się". Na górze strony wyświetlała mi się treść ostrzeżenia, czyli, że system zanotował pisanie przeze mnie tych wyrazów tak: "dobzre", "sie" Jak zobaczyłam to ostrzeżenie zaczęłam się śmiać i chciałam Wam tutaj o tym napisać ( a i pamiętam jeszcze cyfry pod moim avkiem z ostrzeżeniem - 2/1/5 - 5 to chyba 5 ostrzeżeń/ żyć i 1 to chyba to, że jedno życie już straciłam, a 2 ? ). No i przyszłam do baru (myśląc, że władze już całkiem zwarioffały dając ostrz, za takie coś ), a tu w barze dużo nowych twarzy się wypowiada i na dodatek zrobił się wąt biedronkowy, zachwalanie biedronkowych produktów Zaczęłam nadrabiać biedronkowy bar i ostatni post, napisany przez madziczkę, brzmiał mniej więcej tak, że już czas założyć XIII część wątku biedronkowego I się obudziłam...

Cytat:
Się zgodzę, część tych tru-pagan-satan ma poprzewracane we łbie, myślą chyba, że są panami świata. Unikam takich jak mogę Wydaje mi się, że to środowisko wzajemnej adoracji bardzo związane z muzyką i znające się z imprez/pubów w klimacie i nawet trudno się wkręcić.
Ale przecież jest jeszcze od groma facetów "zmetalonych" ale nie siedzących w tym tak głęboko - ot, włosy mają, skoczą na koncert. Przynajmniej ja kilku takich poznałam i nie mieli problemów z zaakceptowaniem mojej czarnej sukmany z rozszerzanymi rękawami czy krzyża na szyi. Obcykania w muzyce też nie wymagali.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 10:32   #768
Pin up girl
Zakorzenienie

Czeeeeeść nowemu baru!

Będzie jakieś mini streszczenie dni minionych...?

Sabb, postaram się żeby być

Edytowane przez Pin up girl
Czas edycji: 2011-08-17 o 10:34
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 10:34   #769
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
z tych dwóch to siwy, z tych poprzednich ten pierwszy, pomarańczowy mają najniżej położone siedzenie no i nie są ciasne, co do podłokietników - używasz ich w ogóle?

Cytat:
I nie powinien spędzać przed lustrem więcej czasu niż kobita. A przynajmniej nie nad własnym makijażem.
oesu, pamiętam jak się z mojego brata onegdaj nabijałam że spędza więcej czasu przed lustrem niż ja ale był usprawiedliwiony, dziergał dredy bo miał nie do końca dobrze zrobione i ciągle poprawiał

Cytat:
a to na pomaturalne nie można mieć studiów myślałam że po prostu trzeba mieć maturę..

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Redzia?
Redzia pracuje w Bardzo Złym i Ogólnie Nielubianym Urzędzie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Miałam sen, wizażowy Śniło mi się, że dostałam ostrzeżenie za literówki w słowach "dobrze i się".
...
Także Moi Drodzy uważajcie na literówki, szczególnie w wyrazach sie i dobzre Bo admin nie śpi

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Mysze jesienną? W jakiem sensie?
w sensie że jeśli została znaleziona w komórce i jest bezpańska i chciałaby mieć nowy dom to chętnie ją przygarnę
Cytat:
niemożliwe! Z melinami skończyłam 5 lat temu
mnie się wydaje że te "meliny" to było to gdzie byłyśmy
Cytat:
Myslałam, że to odmiana złotej rybki i się ciut zdziwiłam- ale wszak niedawno Ciebie widziałam z rogami
dementuję - nikt mnie nigdy nie widział z rogami
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 11:25   #770
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Redzia pracuje w Bardzo Złym i Ogólnie Nielubianym Urzędzie
Cicho, cicho

Sabb, trzymam kciuki za kadzenie o kadzidłach

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 11:26   #771
skarbiatko
Zakorzenienie

uuuuuuooo przyspieszyliście.... zaraz nie zdogonię

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 11:35   #772
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
uuuuuuooo przyspieszyliście.... zaraz nie zdogonię
Ja nie

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2011-08-17, 11:40   #773
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie
Dębica

Stary 2011-08-17, 11:43   #774
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Dębica
Nie,arbuz

Stary 2011-08-17, 11:47   #775
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Nie,arbuz
czemu kokufa arbuz

Stary 2011-08-17, 11:58   #776
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
czemu kokufa arbuz
A czemu kokufa Dębica?

Stary 2011-08-17, 12:08   #777
vesenka
Zakorzenienie

a czemu kokufa nie

Stary 2011-08-17, 12:12   #778
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu kokufa Dębica?
aaa no bo widzisz, ja żem skrzywiona oponowo , to mnie się zaraz Jan z Dębicą kojarzy

edit:
170820111021.jpg

Janie , przyspiesz do 30 , spójrzmy śmierci w oczy i takie tam...

Edytowane przez skarbiatko
Czas edycji: 2011-08-17 o 12:14
Stary 2011-08-17, 12:18   #779
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
aaa no bo widzisz, ja żem skrzywiona oponowo , to mnie się zaraz Jan z Dębicą kojarzy

ale mam dziś lenia

myśleu, co by tu za prezent na wesele kupić. Mama już się czepiała "Że co??? sama nie pójdziesz!!! Nieładnie tak!!!"
Ale uległa pod presją moich argumentów, że nie mam kasy, żeby kogoś zaprosić i za dwie osoby w kopertę dać
Choć czas na potwierdzenie przybycia mam do soboty i wciąż wątpliwości...
Stary 2011-08-17, 12:26   #780
Betty83
Zakorzenienie

Flo
ja w czytelni ciągle siedzę, bo z pisaniem się nie wyrabiam

Cytat:

będzie super

Cytat:
Betty

Pogubiłem się, prawdę mówiąc, w Twoich sprawach sercowych, więc nic doradzić nie umiem, choćbym i chciał
niemożliwe

Cytat:
A od kiedy On zasiadywał, bo mam pewnego pomysła, ale to dopiero od kilku dni byłby obecny
jak od kilku dni, to nie ten

Zapomniałam dziś zasłonić okien...
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości