![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Różności na wymianę :) (SIERPIEŃ)
NIEAKTUALNE!!!
Witam wszystkich w sierpniowej wymiance ![]() zdjęcia dodam jutro ![]() WISH L’eau de Kenzo Amour Brit Red Addict shine Fracas (nawet większą odlewką się zadowolę ) Baby touch Burberry Shalimar edt próbki/odlewki: Baldessarini Strictly Private i Private Affairs Kilian Back to Black aphrodisiac, Prelude to Love invitation, don’t be shy i inne Shalimar ode de la vanille LES PARFUMS DE ROSINE Rose de Rosine JPG Classique Summer 2011 Van Cleef& Arpels – feerie lawendowa allegoria i inne tonik clinique 2, Clarins HydraQuench Cooling Cream - Gel, wkłady MAC, Lush WYMIANA: ZAPACHY: Burberry The Beat edt 75ml , ubytek widoczny na zdjęciu Jil, Jil Sander edp, 75ml z ubytkiem ok 5ml Aquolina, Love Zone, profumo d’amore, fragrance for the body, lingerie and bed linen, Panna Montata 50ml Versace Versense miniatura Mogę zrobić próbki/odlewki z właśnych flakonów do przysłanych wcześniej atomizerków (sama w tej chwili nie posiadam) i to raczej za wish: Kenzo Flower Essentielle (do 20ml) Flower by Kenzo summer fragrance (do 5ml) Coco Mademoiselle edp (do 10 ml) Stella Nude (ok 20ml) Hot Couture edt (do 30ml) Sensi White Notes (do 20ml) Miss Dior Cherie L'eau (5ml) Christian Audiger, Ed Hardy, Love&Luck (do 5ml) KOLOROWO: Estee Lauder, Platinum Illuminator, 13g, tylko wypróbowany - Słonik Lancome Palette Liberte, exceptional wear smooth eye colour quad, 02 or liberte, MF149F(każdy kolor jeden raz przetestowany, jeden ma ryse, pacynki nie używane, welur, brak kartonika Guerlain, Ombre Eclat Duo& liner, L’heure Fumee 380, ciężko mi ukreślić ubytek w cieniach, mam nadzieję, że widać to na zdjęciu, ew moge spróbować zrobić dokładniejsze na życzenie Chanel, les 4 ombres, 92 bleu celestes, tester, kilka razy użyte Chanel, les 4 ombres, 93 smoky eyes, tester, kilka razy użyte Shiseido, cień do powiek w słoiczku, odcień H11, kod LRER (maźnięty kilka razy pędzelkiem) Givenchy Rouge Interdit, 03 Secret Pink, użyta kilka razy 9U01 Chanel Brillant extreme glossimer, 104 Astral, tester (uzywany sporadycznie) Lancome Juicy Wear Duo, 277 effrontee CB 139 w komplecie z błyszczykiem top coat (kilka razy użyty) Chanel Le Vernis, 463 Rose satin, 13ml, tester (raz pomalowane dłonie) 9201 Givenchy, Vernis Please!, 146 Nude Beige, raz pomalowane paznokcie Givenchy, Vernis Please!, 102 Manucure Givenchy, Vernis Please!, 106 Rouge Interdit, paznokcie pomalowane 3-4 razy Mac, Nail Lacquer, Ocean deep, raz pomalowane paznokcie PIELĘGNACYJNIE: Lacote Guam, Maschera al Fango D’Alga, viso, collo 75ml (mogę oddać jeden z zapasów swoich, więc nowe) Lacote Guam, Crema anticellulite corpo, 250ml bez pudełka, raz wypróbowany tylko dla sprawdzenia konsystencji - Słonik Givenchy Hydra Sparkling – Velvet Luminescence Moisturizing Cream , miniatury 2x 5ml Givenchy Clean it all, make-off emulsion, miniatura 15ml Givenchy No Complex, Skin Smoothing Massage Exfoliator, miniatura 10ml Bilba Vitaoil, szampon wzmacniający, przeciw łamaniu sie włosów (raz użyty) Bilba, HD Hair Definition, Balsamo Liscio Perfetto. Phon protection, 200ml (użyty 4-5 razy) Biopoint Cristalli Liquidi, szampoo lucentezza istantanea, Semi di lino, 100ml (raz użyty) Biopoint Control Curly, Bounce mask containing ceramides and linseed, miniatura 50ml Natura House, Camomile & Hamamelis shampoo for light hair, soft and delicate, 250ml (użyty ze 3 razy) Vitanova, Maschera Centella per capelli sfibrati aridi, con doppie punte, 125ml, ubytek max 1/3 Sephora body lotion, white praline 150ml (ubytek max 5ml) ZAPRASZAM ![]()
Edytowane przez doryta Czas edycji: 2011-09-20 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności na wymianę :) (SIERPIEŃ)
hej. interesuje mnie miniatura versace i lakiery govenchy. moze znajdziesz cos w zamian? zapraszam do obu wtakow i prosze o odp. u mnie
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Givenchy Hydra Sparkling – Velvet Luminescence Moisturizing Cream , miniatury 2x 5ml
Givenchy Clean it all, make-off emulsion, miniatura 15ml Givenchy No Complex, Skin Smoothing Massage Exfoliator, miniatura 10ml https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1313534065 (paletka) cos u mnie?
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A nie interesuje Cie moze lolita lempicka edp 80/100ml za Jil ? :P
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś za
Jil, Jil Sander edp, 75ml z ubytkiem ok 5ml mam odlewkę Rose de Rosine i miniaturę Kenzo ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Może chciałabyś za The Beat Burberry Brit Sheer? Mam ok 65ml/100. Czyli pojemność zbliżona do tej Twojej The Beat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() Edytowane przez magsch Czas edycji: 2011-08-17 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
A.
|
cos za Versace Versense miniatura ? i lakiery?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Zadomowienie
|
niestety w tej chwili nic... ale jeśli coś byś dokładała to daj znać
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
podoba mi się jeszcze Burberry z zapachów.
Z kolorówki bym coś wynalazła, ale swoje perfumy wymieniam tylko na inne zapachy ![]()
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() LUSH Coalface - mydło do mycia twarzy do cery tłustej - nowe. Tylko za coś super, mogę oddać kawałek 4g, 11 g lub 36g. Ro de Rosine 9/10 ml i próbka Love in White Creed mam też odlewkę Donny Karan Iris ok 9ml gdyby Cię interesowało ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
witaj, coś za odlewkę coco?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam, szkoda, że brit to edt
![]() tylko midnight poison podoba mi się ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za Mac, Nail Lacquer, Ocean deep? ;]
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
planujesz może jakąś dokładkę z azjatyckich kosmetyków, Mac lub Lush?
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a co byś z azjatyków chciała? raczej nie planuję, wszystkie zapasy co miałam to porozdawałam, a nie było to łatwe, bo dziewczyny brały pod uwagę cenowo kosmetyki niewiadomego pochodzenia sprzedawane na ebay/allegro, a ja kupowałam oryginały za często trzykrotnie wyższe ceny w Korei ;]
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a plastry nesurowskie się praktycznie niczym nie różnią o tych z the face shop
![]() ![]()
![]() |
#22 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej, podobają mi się:
Estee Lauder, Platinum Illuminator, 13g, tylko wypróbowany Lacote Guam, Crema anticellulite corpo, 250ml bez pudełka, raz wypróbowany tylko dla sprawdzenia konsystencji Givenchy Hydra Sparkling – Velvet Luminescence Moisturizing Cream , miniatury 2x 5ml Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
wszystko jest do oddania prócz mydełka sultana of soap, które w poniedziałek powędruje do innej właścicielki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za którąś z tych rzeczy? Mam kilka przedmiotów poza wątkiem : ) Szczególnie zależy mi na szmince Givenchy.
Givenchy Rouge Interdit, 03 Secret Pink, użyta kilka razy 9U01 Chanel Brillant extreme glossimer, 104 Astral, tester (uzywany sporadycznie) Lancome Juicy Wear Duo, 277 effrontee CB 139 w komplecie z błyszczykiem top coat (kilka razy użyty) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29076436]Coś u mnie za którąś z tych rzeczy? Mam kilka przedmiotów poza wątkiem : ) Szczególnie zależy mi na szmince Givenchy.
Givenchy Rouge Interdit, 03 Secret Pink, użyta kilka razy 9U01 Chanel Brillant extreme glossimer, 104 Astral, tester (uzywany sporadycznie) Lancome Juicy Wear Duo, 277 effrontee CB 139 w komplecie z błyszczykiem top coat (kilka razy użyty)[/QUOTE] widze dla siebie tylko Royal Muska i Soir de lune... a co masz ciekawego poza wątkiem? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.