|
|
#841 | ||
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
![]() Daj znać, co wyniknie z telefonu. Cytat:
JESSS! W końcu szczytuję! tralalalala
|
||
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za fałdkowe odpowiedzi. Jednak mieszczę się w normie, ufff...
znamy go? ![]() Ju, za bezproblemowe odkręcenie transakcji
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Flo - patent zsypu prania na strych da się zrobić? chyba jak winda zywności? ale moze lepiej latać - trochę to chociaz ruchu - fałdy sie może zmartwio
Ju - ![]() Pin - senkju ale siedze pod wiatrokiem dizś nie narzekam - jutro bedzie armagedon - co prawda będę w szpitalu z dziadkami także jak coś to mnie może ocucą - juz raz tak było jechałam z kuzyną do okulisty dos zpitala i mnie zgarli za omdlenie/niedotlenienie - w tym samym dobra a teraz komuś na poprawę humoru może scenki z życia codziennego mła: ostatnie tygodnie: "jesteś w ciąży?" ojej " masz wysypkę na twarzy"? ja mam do tego luz juz totalny i zlew takiż, natomiast obiektywnie nie do pozazdroszczenia hę? nawet mi żal tych pytających było - no bo kurde mieli prawo sie pomylić tak se myslę uczciwie ![]() no to teraz lecę po raz czeci i ostatni
|
|
|
|
#844 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Właśnie telefonicznie odmówił zgody na publikację wizerunku
|
|
|
|
|
#845 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Masz rację... też bym się krępował, tak z rana w samych bokserkach przy damie popylać, a fe! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Idź Jeden z komentarzy pod spodem: "Piekło! Samo zuo i niedobro!!!" Cytat:
![]() Pszprszm ![]() Cytat:
![]() ![]() Kiedyś była dyskusja nt. Sensi na perfumach, i okazało się, że nie dość, że często zdarzają się podróby, to na dodatek nie tak łatwo je rozpoznać (bo niby nawet oryginalne flaszki różnią się między sobą). --- Red, nie ma leku jodid 100, znalazłem tylko 130,8mg i 261,6mg A ten drugi jest nawet w dawce 200! Hmmm, tak fogle to muszę do piwnicy zejść chyba, mam tam gdzieś moje odczynniki chemiczne, i na pewno jodek potasu tam był
|
|||||
|
|
|
#846 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przyjaciółka jak miała leczoną niedoczynność, to jedząc 3 razy tyle co ja (wiem, bo byłyśmy razem na wakacjach) chudła w piorunującym tempie. I do tej pory jest strasznie chuda.
|
|
#848 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
To zrób Mu chociaż takie czarne coś na twarzy, jak Red na moście ![]() O rajusiu! Ale się komuś dowcip wyostrzył |
||
|
|
|
#849 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ach ta dieta Cytat:
![]() Yyy może kup mu coś na rośnięcie i dobrze podlewaj Cytat:
nie jest jakoś super ładna , ale jest naprawdę taką fajną i sympatyczną osobą bo podszedł do niej i powiedział, że tak siedzi sama i czy mogą zatańczyć.. potem bardzo dużo tańczyli i rozmawiali i .. obecnie od paru miesięcy są parą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#850 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Idź lepiej wytyczyć sobie trasę do Ostrzyc,żebyś bez problemu dotarł
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#851 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już parę lat temu, jak poszłam sama, to była sensacja ![]() I prucie japy od kuleżanki, która siedziała naprzeciwko i se ubzdurała, że jej faceta podrywam no jak siedzieliśmy naprzeciw, to normalne, że się razem piło i gadało. Mierzyła swoją miarą i stwierdziła, że skoro jestem sama, to chcę koniecznie jakieś portki złapać I nie bardzo w dobrej zabawie pomagały mi później jej wściekłe spojrzenia i teksty rzucane znad stołu "Maja zachowuj się!" "Nie wcinaj się!" "esemesa Ci wysłałam! przeczytaj!" Bo takie fuaśnie są te moje kuleżaneczki z podstawówki, co i tera będą... ![]() edit: aha, laska owa była wtedy z młodszym bratem swojego byłego, do którego zarywała, ale bez wzajemności. To se stiwerdziła, że to moja wina i go podrywam. Ponadto sama założyła se na prawą rękę złoty pierścionek i udawała przed innym gościem, za którym kiedyś latała, że jest zaręczona. A ten jej prawie-były był z drugą koleżanką z podstawówki, która go zaprosiła, żeby zrobić na złość tej pierwszej, bo obie za nim latały i se z nim spacerowała po sali z zadzierając nosa... Ju ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() eee, masz chuopa Fina? czaaadd... nie BM, to może folk? folk metal? (tylko nie mów, że Vret
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-17 o 17:36 |
|||
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Flo dostałam Covet i Blue Sugar
I idę prasować Póki dziecię z babcią na dworze
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#854 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A jaki nawóz stosować?
|
|
|
#856 | ||
|
BAN stały
|
Bo czasne dźwiami i się zamknę w sobie!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Odległość drogowa 204 km, szacowany czas jazdy 2 godz. 31 min. ![]() Edit: Kokufa! Teraz żem mapę zobaczył! Wyznaczyli taką trasę, jakby jechać z Wrocławia do Poznania przez Kraków |
||
|
|
|
#857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#858 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#859 | |
|
Nindżopesz
|
Powiedz mu, że pani w mięsnym się pokazuje a nam nie pokaże...?
![]() Cytat:
2. no taka nazwa, co ja poradzę... Też się napaliłam ![]() Pewnikiem długowłosy i bladolicy wiolonczelista z drewnianym domkiem pośród lasów i jezior. A w domku wieeelki kominek i zapasy Finlandii. I kot. Norweski leśny |
|
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
trafiłam w necie na wywiad z kumplem dla jakiegoś radia. Odsłuchałam i aż mi się łezka zakręciła
|
#861 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#862 |
|
Nindżopesz
|
I co, i co.
On by pewnie wolał żeby trzymała hmm sadzonkę, w ciepłym i wilgotnym miejscu
|
|
|
|
#863 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tja...na łatwznę chcesz iść Lepiej pokręć ze mną i żoną swą hula hopem ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- lej w patelnię łatwiej trafić
|
|
#865 |
|
Nindżopesz
|
A tak fogle... oglądam zdjęcia z chrzcin
jednak mojemu ojcu nie wolno dawać aparatu bo wszystkie (wszystkie trzy) nieostre, obcięte na wysokości kolan za to można podziwiać sufity. Może chociaż świadek zrobił coś z sensem...
|
|
|
|
#866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dopra, bierta chuopa, wiolonczelę i kota ja kcę dom i zapasy Finlandii ![]() Cytat:
kruca, co ja dzisioj mom z łocamy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-17 o 17:42 |
||
|
|
|
#867 | ||
|
BAN stały
|
Najwidoczniej Jestem jak Red, się nie rozbiorę, mowy nie ma! No nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Wg innej trasy to tylko 152 km |
||
|
|
|
#868 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale na moją głupotę nie pomogło- wyobraźcie sobie (bo nie wiecie jeszcze, z jaką idiotką macie do czynienia), że zaczęłam przez telefon się głośno zastanawiać, czy mi nie powinna wpłacić mniej, bo już Sensi jest bez folii, którą zdjęłam i w ogóle to że nie wiedziała, że to podróbka (tak, to JA powiedziałam!) , bo woda była zafoliowana- no po prostu jakby ktoś inny za mnie mówił!!! ![]() Jak można tak zgłupieć, jak ja! I dlatego- mimo namawiania różnych- nie robię prawa jazdy- kiedy mnie coś zaskakuje, reaguję nieprzewidywalnie ale poza tym- kupiłam obłędną sukienkę i na pewno będą zdjęcia oraz- najważniejsze- Gucio odnalazł się na liście do poradni psychologicznej i jutro idzie na diagnozę SI
|
|
#870 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
aaaaaaaaa...to juk kminie ze chodziło o zadawanie sie matali z gotkami. To za moich czasów nie było takich problemów bo w mojej miescinie nie było zadnych gotów ani gotek. w ogole to ja dopiero tu w SB sie dowiedzialam ze jest cos takiego jak goth i fogle o co cho z tym ![]() co do BM to ja byłam prekursorką w mła miesciniem bo mialam dojscia w wielkim miescie... tak ze wisz , a chupcy to byli głównie trashowcy i deathmetalisci..bosz..tak na prawde to ja pamietam czasy kiedy o BM w Polsce nikt nie słyszał a Hvis Lyset Tar Oss sie zamawiało przegrane na kasetke ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
o bosz...maja -ja muslalam ze juz w polsce nie ma takich zasciankowych miejsc ...wogole tego nie kapuje...jak bym była teraz sama to bym chodziła na wesela sama i raczej nikt by sie tym faktem nie interesował blizej ![]() ad 2-ale by było jakby to o Vretha chodziło
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

Ale nie BM. 

Jak jakaś latawica czy inszy latawiec
No wiesz,za kogo Ty mnie masz
to niech się teraz już za ową magisterkę weźmie i we wrześniu przyjedzie na kaszuby

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)