|
|
#871 | |
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Jak z kołkiem to już za bardzo... hm... ziemisty.
Cytat:
Został jeszcze chłop i wiolonczela - komu, komu? ![]() Edit: Słowo daję - dziś mój szczęśliwy dzień: szczytujem po raz drugi
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-08-17 o 17:45 |
|
|
|
|
#872 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o nieeeee....ja bym takiego nie chciała
|
|
|
#873 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
To ta od pobrania? Karkki z miejsca miałaby dwie wielkie przyjaciółki ![]() Biere Cytat:
|
|||
|
|
|
#874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj gminne zawody strażackie są głównym i jedynym wydarzeniem lata itp... ![]() bojem siem myśleć, co jest w tych rejonach, gdzie ludzie nadal żyją zaściankowo a disco polo rzondzi itp. ![]() Cytat:
|
|
#875 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Red, oddałaś Natce mleko? bo już się drugi raz pytasz o "pobranie"
|
|
#876 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jestem chory, jakbyś nie wiedziała, i się leczyć muszę, bo mi tarczyca zupełnie wysiądzie i se dednę któregoś pięknego dnia i wtedy zobaczysz jak mnie zabraknie jaka to pustka będzie nie do zapełnienia i żal i smutek i wielkie niedobro ![]() A pokręcić to czymś innym mogę Cytat:
![]() --- Ju, gratuluję!
|
||
|
|
|
#877 |
|
Nindżopesz
|
Bo mi nie odpowiadajo to pytam
|
|
|
|
#878 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fogle to zdałam teorie, 9 wrzesnia praktyczny
|
|
#879 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To który weekend Panu pasuje?
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#880 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#881 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bedą pasowac baleronki z cwiekami do sukienki białej w czarne groszki w stylu audrey ?
![]() nie dla mnie ofkors ino dziecka czy lepiej kupic lakierki na wesele to ma byc
|
|
#883 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#884 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, bazatym bym miaola cały dzien zrypany łączonym egzaminem, bo po terori w kraku czeka sie nawet 3 godziny na praktyke...a ruszyc sie nie mozesz bo niewiadomo kiedy cie zawołajo ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
?
|
|
|
#885 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zaczynasz gadać ze sensem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to pijemy
|
|
|
#886 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciekawe co musiałbym Twoim zdaniem jeszcze zrobić ![]() Pewnie nie patrzeć w ogóle na kobity ![]() Fiesz, jest problem, nie chce sieu wbić numer Twojego kunta Cześć po pierwszym dniu w pracy po 17 dniach wolnego ![]() Było zaje✂✂✂✂iście
|
|
|
|
|
#887 | ||||
|
Zakorzenienie
|
zdążyłaś
wszystkim dziękuję za kciuki baardzo Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ad 2 za Gucia ![]() Cytat:
![]() Dobry pierwszy dzień kontroli przeleciał szybko, chyba w miare ok na razie, jeszcze "tylko" 2 dni albo więcej ale już się nie stresuję bo komisja miła całkiem ![]() Słońce świeci
|
||||
|
|
|
#888 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to mówili o jednym aktorze "Był pod wrażeniem, jakie zrobił na kobiecie" Cytat:
ja raz posłam sobie do znajomego klubu na imprezę haloweenową i dwóch gości do mnie zadzwoniło- jeden po drugim- że przyjdą- oczywiście nie wiedzieli o sobie- to była dopiero faza wstępna. Musiałam szybko podjąć decyzję- inteligentny czy przystojny Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. To byly niszowe lokale- a melina to podmokła piwnica przy Placu Zbawiciela, z jedną babą w okienku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję! Robię porządki w butach i ciuchach- dzięki temu, że klubik jest przy ciuchexie, mam wspaniałe różne ubranka A tych mniej efektownych się pozbywam
|
|
#889 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 4. Niestety ni. Kiedyś miał długie, ale jak się poznaliśmy, to już miał krótkie. Na czym jak na czym, ale na wiolonczeli grać nie potrafi. 5. A co to te punishery? ![]() 6. A na co foty? Mój fcale nie jest pienkny na paszczęce. Typowy Fińczyk. Nos jak to u Fińczyka, czyli widać dziurki, lekko plaskaty, łoczy wyblakłe, włos zafarbion i tyle. Nogi ino ma długie i proste. ![]() Nie wiem. Ale wątpię. Tam na 5 milionów ludzi z 10 milionów kapel. ![]() Cytat:
![]() Cały czas Ci mówię, że źle "szukasz". Jak się uczysz fińskiego, to szukaj Fińczyka a nie marnujesz czas na rodzimych ciumołów. Oni są tylko pozornie zimni i niedostępni. Ale jak się zawezmą, to łoj... ![]() Cytat:
Chatkę leśną ma. Ale wampirzyce takie, że ło matko. Jak latające czołgi. Ale zapasów Finlandii ni mo, bo przestał pić. Tak, jak na Fina to rzecz nie-do-pomyślenia, ale nie pije nawet piwa. I ni mo kota, bo alergik. ![]() No jusz sie przestańcie ślinić, bo naprawdę to żadne cudo z łobrazka. Chłopina chodzący ideał i dla mnie najpiękniejszy na całym świecie, ale jak na Fińczyka, to jest mało wyględny. Do pięknych wiolonczelistów Mu baaaardzo daleko. ![]() No bo to je samo zuo. Muzyka dobro ino co videło, to ja sobie przez nich kuku robię, bo albo spadam ze fotela i skręcam se kostkę albo się krztuszę jakąś bułą ze śmiechu. ![]() Cytat:
200 toże. A z czynnymi to kręcom i ja tam im nie fieszę. ![]() Red, a TH3 iTH4 badałaś i wyszły wysokie?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||
|
|
|
#890 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Przepraszam ale jest kolejka a pani tutaj nie stała. Polly, gratulacje |
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Polly
![]() A Womanity też jest ładne |
|
|
|
#892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to po co tyle pijesz? ![]() Cytat:
|
|
#893 |
|
BAN stały
|
Nieładnie tak...
![]() Patrz wyżej ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28811485] Ciekawe co musiałbym Twoim zdaniem jeszcze zrobić ![]() Pewnie nie patrzeć w ogóle na kobity [/QUOTE]Oesssu, Lucho... Zaczynasz jakiś pikantny temat, urywasz w pół zdania, i my się cieszyć mamy? Pfff! |
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
No....
ale myślę, że mogę się nauczyć nie głupieć [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28811485] Cześć po pierwszym dniu w pracy po 17 dniach wolnego ![]() Było zaje✂✂✂✂iście [/QUOTE]Zimny okład- ma ktoś lód??? Cytat:
Wiedziałam, że bedzie dobrze!!!
|
|
#895 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#896 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() a o ftórej?
|
|
#897 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#898 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
i jeszcze te kupiłam: http://www.littlemonster.pl/index.php?8,body-mummy http://www.littlemonster.pl/index.ph...serce-czerwone 2. dobrze, że chociaż nogi o inne rzeczy nie pytam ![]() 3. 4. tylko FT4 jeszcze badałam i w normie, znaczy wg googla nadczynność utajona. Chyba będę żyć o ile wcześniej nie wyłysieję. Cytat:
|
||
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Bo reny głodne- i boki zapadnięte mają ---- UWAGA- to był cienki żarcik
|
#900 | ||
|
Zakorzenienie
|
agaqcinska to może być którejś/któregoś chuop
albo dziewczyna? ![]() ![]() jakby nie było .... zapraszamy agaqcinska do Baru ![]() aaaa spojrzałam se na krzesło co mi tam... w sumie....
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-08-17 o 18:31 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

...wogole tego nie kapuje...jak bym była teraz sama to bym chodziła na wesela sama i raczej nikt by sie tym faktem nie interesował blizej
tutaj gminne zawody strażackie są głównym i jedynym wydarzeniem lata itp... 
bo już się drugi raz pytasz o "pobranie"

Zdążyłam jeszcze? 

Na czym jak na czym, ale na wiolonczeli grać nie potrafi.
Ale wątpię. Tam na 5 milionów ludzi z 10 milionów kapel.