|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
![]() Pochwal się co wzięłaś
|
|
|
|
|
#1022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
obiadek |
|
|
|
|
#1023 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Haha widziałam że znowu mnie ktoś zagada,ale kto to byście w życiu nie zgadły
aż się boję pisać więc urwałam trawę,i wracam do bloku i kątem oka widzę pana z dużym psem,ale nie patrzyłam na niego,a on pyta:"dla kogo trawka?",ja podnoszę wzrok a tu...tata Despy Cytat:
to chociaż powiesz czy wyszły ja już wiem co sobie nałożę po następnej dekoloryzacji,szukałam nie farby ale szamponu i już wynalazłam w necie kolor który mi się podobaCytat:
ale w sałatce jest super,uwielbiam własnie takie sałatki-sałata,pomidor,ogórek,ser feta lub mozarellafajnie że to Ty akurat pytasz wielbicielko lakierów bo mam 4 lakiery 3 z essence,i jeden pękacz czarny vipery![]() fotki porobiłam,jedna tu,reszta z czasem na blogu
|
||
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz miałam czekoladowy brąz i na moich włosach kolor ładnie wpadał w rudy i korci mnie ciemny brąz ale nie wiem czy chce taki ciemny, każdy mi odradza sałatki z fetą ![]() a ja właśnie zabieram się za robienie manicure z nadrukiem
Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-08-17 o 20:25 |
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez mistress88 Czas edycji: 2011-08-17 o 20:48 |
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uuu fajne lakierki... i topa matowego kupiłaś, będziesz zadowolona... Ten złotawy fajny, mam zblizony kolor z avon taki stary, ale ciagle dobry Tylko koniecznie maluj pierw pazurki base coatem, bo te kolory mają tendencje do farbowania pazurków... Podjarałam sie, jakby to były moje zakupy czekam na opisy na blogu
|
|
|
|
|
#1027 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1028 | |
|
|
Cytat:
ale obiecałam sobie ze w tym roku się nie przyciemnię,zobaczymy czy w styczniu nie będę czarna a kolor jaki sobie kupię prawdopodobnie-chyba że znajdę lepszy-w załączniku![]() fotka pazurków z nadrukiem na wizaż obowiązkowo! hehe przyjemny ma "smak" testowałam własnie ten lakier co kupiłam,taki morelowy jakby to śliczny jest,jutro z rana pomaluję wszystkie palce,bo dziś jeden maźgnęłam do testów matującego lakieru
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-08-17 o 20:33 |
|
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba zostanę przy swoim ale na wesele muszę odświeżyć kolor no i będę chyba testować czekoladowy brąz z Avonu bo cały czas malowałam czekoladowym brazem właśnie z... Palette!oczywiście już pomalowałam zwykłym, kolorowym lakierem i idę po gazetę i wódeczkę![]() a jutro własnie mam zamiar kupić sobie topa matowego ![]() i myślę nad zalotką wszyscy chwalą - używacie? Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-08-17 o 20:39 |
|
|
|
|
#1030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro powiem jak zobaczę w dziennym świetle. Teraz są mokre i wydają się ciemne ![]() Powinnyśmy dodać do nazwy Essence-maniaczki Mam nadzieję, że ja jutro nie zahaczę o Naturę Chciałabym sprawić sobie szampon oczyszczający z Joanny, ale nie wiem gdzie go mogę złapać A z allegro nie chcę zamawiać!Cieszę się, że Was przekonałam do matowego top coata ![]() Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy ![]() A mi z palca wskazującego zszedł troszkę magnetyczny, ale nie mam zamiaru malować całego paznokcia. O nie! Domaluję go byle jak ![]() Cytat:
![]() Nie używam zalotki |
||
|
|
|
#1031 | ||
|
|
Cytat:
ja robiłam cały czas Palette czekoladowym brązem,on ciemny wychodzi,a czekoladowy z Avonu wychodzi jak na opakowaniu! odrosty miałam jaśniejsze,robiłam fotki na katalogowym,zaraz poszukamjest tu: #2738 zalotki nie używałam,boję się że wybiję sobie oko ![]() jak ktoś chce zobaczyć efekt po matującym top coat,zapraszam na blog ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() na pewno mnie zna z widzenia,ze szkoły no i z osiedla,tak myślę ![]() Za morelowy dałam 6,99 były też fajne naklejki na paznokcie,takie wiesz,na całe paznokcie,w panterkę,już je miałam w koszu ale się rozmyślnęłam
|
||
|
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba się na niego skuszę
|
|
|
|
|
#1033 | |
|
|
Cytat:
ooo już mam zamówienie od przyjaciółki z kat.12 (z którego raczej nie liczyłam na zamowienia) na 40 zł przy okazji powiedziała mi że jest w ciąży |
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pewnie Ty coś chcesz to będziesz mieć zamówienie a ja swoje mam na jakieś 150zł muszę coś wykreślić
|
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1036 |
|
|
a dam! ona jest dobra dziewczyna i nigdy nie przeliczała na głos ile zapłaci po upuście
z Essence jak przeglądam ksiażeczkę to jeszcze potrzebuję bezbarwny topcoat na wierzch,waham się między szybkoschnącym a błysczącym który daje efekt mokrego paznokcia będzie jutro znowu trzeba mieć "doła"
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
pomalowałam pazurki hihi
|
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki....fatalny dzień! Miałam iść na zakupy z teściową(kosmetyki, solarium) i kupić parę fajnych rzeczy, ale los pokrzyżował mi plany. Teściowa zadzwoniła domofonem, moja starsza córcia otworzyła drzwi, a młodsza wybiegła na schody...skoczyłam za nią, zdążyłam złapać i upadłam...upadłam na lewy bok i jestem poobijana...dostałam skurczu łydki, stłukłam kostkę i straciłam przytomność upadając na wycieraczkę sąsiada...gorzej być nie mogło! Dzieci przerażone, nie mogłam chodzić i ruszać ręką przez dwie godziny, bo ból straszny...przepraszam że tak Wam truję ale muszę się wygadać...no i aż się popłakałam z tego wszystkiego!
|
|
|
|
#1039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A pokażesz jak wygląda ten dający mokry efekt? Chodzi mi o link
|
||
|
|
|
#1040 | |
|
|
jak wyszło?
![]() Cytat:
jak się czujesz? może do lekarza trzeba? |
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Wyszło?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Byłas u lekarza?
|
|
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do południa byłam w Biedronce i kupiłam sobie lakier Eveline, córcia wybrała mi niebieski...a jutro zamiast na zakupy spożywcze ruszę na jakieś bardziej przyjemne łowy m.in ten top coat matt musze kupic Dziś nie gotowałam ze względu na ten"wypadek" więc mam wszystko na obiad na jutro...zrobię zaraz listę...kupię może puder Lovely, masło Azja, top coat, może jakiś nowy pękacz no i kawkę jagodową...
|
|
|
|
|
#1044 |
|
|
już szukam na str.essence...
hmm...nie mogę znaleźć,ale to ten-High Shine pisze na nim: http://4.bp.blogspot.com/-dkPTmMCjDB...0/SSA47094.JPG Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-08-17 o 21:35 |
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie, nie byłam u lekarza, bo pogotowia nie chciałam wzywać a do lekarza bym się nie doczłapała...na szczęście nic poważnego się nie stało, bo już czuję sie tylko lekko poobijana...nic oprócz kostki mnie nie boli...dobrze że zdążyłam dziecko złapać
![]() Mój teściu też miał dziś kiepski dzień...wjechał mu w auto rowerzysta...policja, pogotowie...i strasznie mu ciśnienie podskoczyło, dobrze że miał przy sobie tabsy- pechowy dzień naprawdę. |
|
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na ich stronie nie mogłam znaleźć swojego top coata, a chciałam Ci pokazać I nie ma lakierów XXXL
|
|
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej powiedzmy, że ładnie. ale trzeba mieć naprawdę cieniutki druczek ![]() no ale są takie sobie następnym razem będę wiedziała, że paznokieć ma być naprawdę mokry w tej wódce zdjęcia zaraz
|
|
|
|
|
#1049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.

Nadrob iłam Was i widzę że dziś rzeczywiście taki jakiś dzień "pod napięciem"
A wiecie co
poszłam do tża i zauważył że jestem nie w sosie,i wiecie co on na to? "Oj widzę że humor nie dopisuje...już wiem co go poprawi,jedziemy po essence"
nigdy nie było okazji, zresztą zawsze myślałam, że to będzie coś a'la ser feta a to jest zupełnie inny, wyśmienity smak!

3 z essence,i jeden pękacz czarny vipery

bo cały czas malowałam czekoladowym brazem właśnie z... Palette!
już pomalowałam zwykłym, kolorowym lakierem i idę po gazetę i wódeczkę
A z allegro nie chcę zamawiać!

Byłas u lekarza?