Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-17, 18:10   #181
party_girl7
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
W zeszłym roku było 160 zł od osoby, więc przypuszczam, że my będziemy płacić ok 180 zł. W tym już są ciasta, owoce, tort i napoje.

Czytałam dużo o mleku jako toniku, ale jakoś nie mogę się przekonać... Są efekty?;>

Kalpana- śliczne kolczyki
o to nawet tanio, ja mialam w tamtym roku 120 ale bez ciast i napojów
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam
muszę się pochwalić, że zdałam prawo jazdy

Rossmann, Alterra, Waschcreme Wildrosenblute (Krem do mycia twarzy z wyciągiem z dzikiej róży) ten
po dwóch użyciach jestem zadowolona z niego
o jaa gratulacje
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Gratuluje.

Pierwszy raz użyłam dzisiaj do depilacji plastrów z woskiem na nogi i nie wszystkie włoski mi łapały, a do tego mam czerwone kropki, ale to myślę, że zejdzie. Jeszcze na ręce dałam krem do depilacji i wszystko ok. Tylko nie zauważyłam, że mam delikatnie uszkodzoną skórę i trochę piecze, ale włoski zeszły. Jednak wole zwykłą maszynkę.
ja tez probowalam plastrow, wosku i wole tez maszynki, dzis kupilam pianke Venus o zapachu melonu pieknie pachnie i pozostaje zapach na skorze
Cytat:
Napisane przez Patka1881 Pokaż wiadomość
Cześć pięknoty

Ja jestem dzisiaj załamana totalnie....byłam u fryzjera...podciąć tylko końcowki...okazało się, ze musiałam podciąć wiecej, bo mi się po tej dekolaryzacji łamały mam strasznie zniszczone włosy... teraz siedze i ryczę niby włosy głupia sprawa...ale no same wiecie nie mam już sił... odstawiłam prostownice...prostuje tylko grzywkę ktora byla chyba najbardziej zniszczona wiec widze jakie zuuuo jest ta prostownica...wogole nie chcą praktycznie rosnąć....ani włosy ani nawet paznokcie nie chca ja nie wiem co sie dzieje

Soph gratulacje
musisz sie ostro zabrac za pielegnacje, maski do splukiwania, bez, odstawic wszystkie sprzety, lykac jakies suplementy, po kilku mies powinnas zauwazyc roznice
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
A wiecie co..dostałam dziś PW od jakichś przedstawicieli Rimmel'a że szukają tu na forum grupki wizażanek którym będą przesyłać produkty do testowania, różne nowości, nic za to nie chcą tylko co najwyżej opinii i stałego kontaktu I że m.in mnie zauważyli na forum. Co myślicie? Może któraś z Was też dostała taką wiadomość?
ja tez nie dostalam, a szkoda, chyba bym sie zgodzila
Cytat:
noo mi tolerancja do nich skończyła się jak byłam jeszcze dzieciakiem i z babcią pojechałam na stadion a tam stara rumunka normalnie chciała mnie ukraść (wiem brzmi to śmiesznie ale serio ciągnęła mnie za rękę ) jak ja wtedy się wydarłam to tylko ja wiem
OMG straszne, mi sie na szczescie nic takiego nie zdarzylo, wspolczuje takich wspomnien..
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
jA już powoli kolekcjonuje swoją szafę na jesień, pierwszym krokiem było zrobienie "bazy" ubrań a teraz dobieram do nich dodatki... brakuje mi w zasadzie szpilek no i ewentualnie gdyby na celowniku ukazał się ładny płaszczyk to jestem skłonna go kupić ale musze się w nim zakochać ostatno zakochałam się w jednym z Mohito ale jak przymierzyłam to całe moje zauroczenie poszło hen hen :-D

W kalendarzu zrobiłam sobie plany kosmetyczne do końca miesiąca, wypisałam wszystko co mam do zużycia, albo do zrobienia - mam nadzieję że pomoże mi to w systematyczności.

OStatnio moją zmorą zaczynają być moje włosy, nie wiem co sie dzieje ale od kiedy przeszłam na metodą OMO włosy lecą garściami (( Zaczynam myśleć o większym podcięciu i ewentualnym zmienieniu fryzury ale to narazie odległe plany..

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

pamiętam taką sytuacje w swoim życiu jak wychodziłam z kościoła z rodzicami i małym bratem a jakas baba zaczęła go wyrywać..

u mnie jacyś rumuni wciskają podrobione piły pod supermarketami

a kto znosi
u mnie tez przed rynkiem stoja, chodnik na metr oni zajmuja z tymi pilami pol, a jak ludzie przechodza to im przed nosem wymachuja zalaczonymi pilami porazka na calej linii. prawie jak teksanska masakra heh

ja juz skosilam caly trawnik wokol domu.
teraz umylam wlosy i siedze z bingo, zaraz lece zmywac.
musze tez pomalowac paznokcie bo od wczoraj nic nie mam.
Stary 2011-08-17, 18:16   #182
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Talullah masakra :O Zamiast zabrać się do roboty, to ludzi okradają... A później dziwić się, że ludzie mają uprzedzenia... :/

A jakie butki kupujecie na jesień? Ja nie wiem o czym myśleć, czy adidasy wystarczą, czy jakieś botki kupić, albo jeszcze jakieś inne... W sumie botki mi się podobają, ale jak są fajne, to strasznie cienka podeszwa, jak u balerinek :/
ja chcę kupić sobie na wysokich obcasach, najlepiej podobne do tych, ktore juz mam
racja, kupilam z 2-3lata temu taki botki/kozaczki z prawdziwego zamszu w ccc, ale kurczę, mają cienką podeszwę... jak nosiłam przez jakiś czas emu, a poźniej założyłam te zamszowe to każdy kamień czułam pod stopą

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 18:20   #183
party_girl7
Zakorzenienie

a ja w sumie mam juz jesienne rzeczy z poprzedniego sezonu, tzn kurtka z eko skory, plaszczyk czerwony NY w sumie jesienno-zimowy, kozaki czarne za kolano kolejne takie do polowy lydki z czarnego zamszu ktore maja takie dziurki, czyli na sucha jesien, chyba nie mam nic na plaskim, wiec ew takich bede szukala.
Stary 2011-08-17, 18:33   #184
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Talullah masakra :O Zamiast zabrać się do roboty, to ludzi okradają... A później dziwić się, że ludzie mają uprzedzenia... :/

A jakie butki kupujecie na jesień? Ja nie wiem o czym myśleć, czy adidasy wystarczą, czy jakieś botki kupić, albo jeszcze jakieś inne... W sumie botki mi się podobają, ale jak są fajne, to strasznie cienka podeszwa, jak u balerinek :/
Ja mam botki z zeszłego roku na lekkim obcasie i ewentualnie adidasy lub buty górskie.

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

ja tez probowalam plastrow, wosku i wole tez maszynki, dzis kupilam pianke Venus o zapachu melonu pieknie pachnie i pozostaje zapach na skorze
Miałam kiedyś tą piankę i bardzo miło ją wspominam.

Ja jutro mam mieć rozmowę o pracę w sprawie opieki nad dzieckiem i dzisiaj do mnie inni zadzwonili i poszłam już na rozmowę i po 15 min. po niej zadzwonili, że zdecydowali się na mnie. Tylko oni chcą na 9h i trochę mało płacą. Zobaczę co mi jutro tamta mama powie i zdecyduje, ale jak by co to pracę mam na zimę.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 18:35   #185
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja mam botki z zeszłego roku na lekkim obcasie i ewentualnie adidasy lub buty górskie.

Miałam kiedyś tą piankę i bardzo miło ją wspominam.

Ja jutro mam mieć rozmowę o pracę w sprawie opieki nad dzieckiem i dzisiaj do mnie inni zadzwonili i poszłam już na rozmowę i po 15 min. po niej zadzwonili, że zdecydowali się na mnie. Tylko oni chcą na 9h i trochę mało płacą. Zobaczę co mi jutro tamta mama powie i zdecyduje, ale jak by co to pracę mam na zimę.
o to super! a nie bedzie Ci to kolidowalo ze studiami? bedziesz pracowala 5dni w tyg?
Stary 2011-08-17, 18:40   #186
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
o to super! a nie bedzie Ci to kolidowalo ze studiami? bedziesz pracowala 5dni w tyg?
Od pon. do pt. i tak do ok. 16.30 w jednej i drugiej pracy. Mam nadzieje, że nie będę miała wykładów w piątek, ale tak to nie będzie.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-08-17, 18:43   #187
201604250941
Konto usunięte

Melduje sie po dlugiej rpzerwie i mowie- pijcie skrzyp i pokrzywe!
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 18:54   #188
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

buahhot tak, chyba wypróbuję tym razem londę

Cytat:
A wiecie co..dostałam dziś PW od jakichś przedstawicieli Rimmel'a że szukają tu na forum grupki wizażanek którym będą przesyłać produkty do testowania, różne nowości, nic za to nie chcą tylko co najwyżej opinii i stałego kontaktu I że m.in mnie zauważyli na forum. Co myślicie? Może któraś z Was też dostała taką wiadomość?
szczęściara

buahhot i snow jak bym się na to zdecydowała, fajna sprawa i jeszcze takie wyróżnienie wśród reszty wizażanek, szkoda by było odmówić

tak rozmawiacie o ubraniach jesiennych... a ja jeszcze nic nie mam ale planuję kupić jakieś botki czarne i ramoneskę, juz od zimy na nią choruję

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 19:13   #189
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
buahhot tak, chyba wypróbuję tym razem londę

szczęściara

buahhot i snow jak bym się na to zdecydowała, fajna sprawa i jeszcze takie wyróżnienie wśród reszty wizażanek, szkoda by było odmówić

tak rozmawiacie o ubraniach jesiennych... a ja jeszcze nic nie mam ale planuję kupić jakieś botki czarne i ramoneskę, juz od zimy na nią choruję
może się skuszę

hm ja w sumie jakieś ciuchy z zeszłego roku mam, ale bardzo chciałabym kilka nowyrz rzeczy najlepiej jakieś 2-3 sweterki, buty- moze byc jedna para , jakieś fajne klasyczne dzinsy, hmm jakis plaszcz by się przydał, bo mam tylko skórkę... poza tym chyba nic.. no i moze jeszcze jedne tregginsy

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-08-17 o 19:14
Stary 2011-08-17, 19:17   #190
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej, nadrobiłam wkońcu
dzis byłam na zakupach w rosmanie, potem wstawie notke na bloga to zobaczycie co kupiłam. jestem jakaś zmęczona ale zaraz planuje zrobić sobie maseczki na twarz a potem spa.
Stary 2011-08-17, 19:19   #191
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej, nadrobiłam wkońcu
dzis byłam na zakupach w rosmanie, potem wstawie notke na bloga to zobaczycie co kupiłam. jestem jakaś zmęczona ale zaraz planuje zrobić sobie maseczki na twarz a potem spa.
ostatnio miałam pytać czemu nie masz zadnych postow to czekam na nowy post

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 19:20   #192
Kalpana
Zakorzenienie

Angel gratuluję i zazdroszczę. Praca nie ciężka, a zawsze parę groszy wpadnie Ja miałam szansę pracować jako recepcjonistka, ale nie mam prawa jazdy i nie miałabym czym dojeżdżać, bo bardzo rzadko tam busy jeżdżą Pewnie jak zrobię prawko, to już nie będą potrzebować, a praca fajna, blisko i nieźle płatna....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 19:21   #193
bialaczekoladka
Zakorzenienie

heej ale naskrobalyscie lece nadrabiac
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 19:26   #194
Lilith890502
Zakorzenienie

żeście naskrobały, że nie wiem

Cytat:
czyli tez 2012? kiedy dokladnie - pochwal sie
8.09.2012
Cytat:
Dzień dobry. Ciężka noc za mną, ugryzł mnie komar i się obudziłam, a wtedy tak mnie zaczął boleć brzuch
Pochwalę Wam się moimi kolczykami, które kupił mi w niedzielę TŻ. Nie wiem czemu, ale na zdjęciach nie ma tego ich uroku W rzeczywistości są o wiele ładniejsze.....
mam takie tylko niebieskie, są piękne w rzeczywistości
Cytat:
witam
gratulacje

u mnie meczacy dzień, ale w sumie daje rade ide zarzyć kapieli

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 19:32   #195
ramoncia217
Wtajemniczenie

buahhot a miałam mały kryzys blogowy, ale juz przeszedł więc i ja wróciłam na bloga, a notka już dodana
Stary 2011-08-17, 19:39   #196
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
witajcie

bardzo ładna choć ta z Twojej szafie bardziej mi się podoba

party_girl, caate, snowhitee, angelinmyheart;

bardzo dziękuję za rady odnośnie sukienki, postawie na czarne buty, tak jak radzicie, udało mi się nawet znaleźć dziś takie, które na pierwszy rzut stopy ;p nie będą mi obgniatac mojej niewydarzonej kości piętowej. Z racji że sukienka i żakiet są w kolorze czarnym dodatki raczej w kolorze. ...

Kalpana

piękne kolczyki co do jesiennych okryć, chciałabym zaopatrzyć się w jakiś płaszczyk ale jeszcze nie widziałam żadnego który by mi się podobał a właściwie szukanie ciągle odkładam, w końcu lato jeszcze...

caate
ciesze się że z kotkiem lepiej dziękuję za pochwałę włosów jeśli widzisz potencjał do CG to może nic straconego XD

Soph

gratuluje prawka

Talullah

pochwal sie płaszczykiem

dianulaa
jak tam skręt?

angelinmyheart

dziekuję
hm skręt to za dużo powiedziane... póki co ratuje włosy boo lecą garściami, moge wstawić jedynie włosy sprzed rozpoczęcia OMO
Cytat:

to zależy od Twojego stylu, ja pod wpływem wizażu się zmieniłam i np nie potrafie pójsc gdzieś w ważne miejsce/wydarzenie w adidasach. Albo do spódnicy co założyć, adidasy?
Cytat:
Angel gratuluję i zazdroszczę. Praca nie ciężka, a zawsze parę groszy wpadnie Ja miałam szansę pracować jako recepcjonistka, ale nie mam prawa jazdy i nie miałabym czym dojeżdżać, bo bardzo rzadko tam busy jeżdżą Pewnie jak zrobię prawko, to już nie będą potrzebować, a praca fajna, blisko i nieźle płatna....
prawko lepiej zawsze mieć niż nie mieć
Stary 2011-08-17, 19:42   #197
ramoncia217
Wtajemniczenie

dziś ze spa planuje
żel miceralny na twarz
peelin grubo ziarnisty z perfekty na twarz
maseczka oczyszczająca z daxa
maseczka regenerujaca z ziaji
masło na ciało z bebeauty spa mango
tonik na twarz i krem babydream z nagietkiem
Stary 2011-08-17, 19:43   #198
Kalpana
Zakorzenienie

Dianula no właśnie adidasy nie do wszystkiego pasują. Ja też się zmieniłam pod wpływem wizażu. Kiedyś chodziłam tylko w bluzach z kapturem, a teraz wolę postawić na sweterek zapinany na guziczki, albo coś w tym stylu.... Bardziej kobiecego.... Nie wiem właśnie, czy kupić jakieś fajne zamszowe kozaczki, o ile znajdę jakieś na w miarę niskim obcasie, czy botki.... Muszę się rozejrzeć, jak będę w miasteczku, albo wyciągnąć TŻta na targ
Oj tak.... Prawko zawsze się przyda....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 19:44   #199
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dianulaa a podejrzewasz moze od czego Ci wypadaja wlosy?

Stary 2011-08-17, 19:46   #200
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
witam
Super gratulacje
Cytat:
Też się przymierzam do zapisania na prawko, ale trochę mnie przerażają te rozkopane kielce,które w niedzielę zobaczyłam.....
Ty ze świętokrzyskiego?

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
nie wiem czy to cud herbatki mietowej, ktora podaje kotu od wczoraj i spania jego rowno 12h, ze teraz jest zywy i ma zdecydowanie wiekszy apetyt, taaak mnie to cieszy
Cieszę się że z kociakiem już lepiej

Cytat:
Napisane przez Niezapominajka 89 Pokaż wiadomość
Też zdawałam prawko w Kielcach 2 lata temu fajnie mi się tam jeżdził,ale musiałam przerwać i teraz w Tarnobrzegu będę zdawać.
Zdawałam w Tarnobrzegu
Cytat:

Ja sobie kupię botki i kozaki cienki na płaskiej podeszfie z adidasów chyba wyrosłam jakoś ze 2lata ich nie noszę a wcześniej tylko adidasy tolerowałam

Jestem padnięta myję się i idę spać
Stary 2011-08-17, 19:46   #201
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje.
Jeszcze zobaczę, jak jutro będzie i wtedy zdecyduje, ale ciesze się.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-08-17, 19:46   #202
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Dianula no właśnie adidasy nie do wszystkiego pasują. Ja też się zmieniłam pod wpływem wizażu. Kiedyś chodziłam tylko w bluzach z kapturem, a teraz wolę postawić na sweterek zapinany na guziczki, albo coś w tym stylu.... Bardziej kobiecego.... Nie wiem właśnie, czy kupić jakieś fajne zamszowe kozaczki, o ile znajdę jakieś na w miarę niskim obcasie, czy botki.... Muszę się rozejrzeć, jak będę w miasteczku, albo wyciągnąć TŻta na targ
A wiesz, że ja miałam podobnie? Kiedyś uznawałam tylko adidasy a teraz nie mam ani jednej pary! Jedynie trampki, ale zakładam je od święta. Tak to baleriny i botki! a wszystko przez Wizaż Choć wbrew pozorom Wizażanki są takie kochane
Stary 2011-08-17, 19:54   #203
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dianulaa a podejrzewasz moze od czego Ci wypadaja wlosy?
z chwilą pierszego umycia metodą OMO (jesli trzeba to moge wymienic co użyłam) cała wanna, zapchany syfon moimi włosami! nigdy w życiu czegos takiego nie miałam i aż płakać mi się zachciało... za każdym razem gdy teraz myje włosy tą metodą jest to samo...
od kilku dni zaczełam używać niger jak zobaczyłam te włosy... moze cos pomoże
Jutro będę myć znowu włosy i zastanawiam się czy na próbe nie umyć wlosów tak jak przed OMO i zobaczyc jak moje wlosy zareagują

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 19:57   #204
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
witam
Pogratulowac
Ja tez sie przymierzam doo zrobienia prawka niedawno mowilam ze na poczatku sierpnia, ale jak zwykle mam nawal spraw i teraz w gre wchodzi wrzesien. Dobrze byloby zdarzyc przed zima

Cytat:
Napisane przez Patka1881 Pokaż wiadomość
Cześć pięknoty

Ja jestem dzisiaj załamana totalnie....byłam u fryzjera...podciąć tylko końcowki...okazało się, ze musiałam podciąć wiecej, bo mi się po tej dekolaryzacji łamały mam strasznie zniszczone włosy... teraz siedze i ryczę niby włosy głupia sprawa...ale no same wiecie nie mam już sił... odstawiłam prostownice...prostuje tylko grzywkę ktora byla chyba najbardziej zniszczona wiec widze jakie zuuuo jest ta prostownica...wogole nie chcą praktycznie rosnąć....ani włosy ani nawet paznokcie nie chca ja nie wiem co sie dzieje
Wow naprawde wspolczuje, ja ze swoimi wlosami jestem tak emocjonalnie zwiazana ze taka sytuacja rozbilaby mnie calkowicie. Odkad siegam pamiecia mialam dlugie wlosy, niewyobrazam sobie je stracic stad tez za kazdym razem odmawiam sobie dekoloryzacji kiedy nachodzi mnie ochota zejscia z ciemnego kolru. Teraz kochana musisz pic duzo pokrzywy i skrzypu, lykac suplementy olejowac wloski i sytuacja sie unormuje

Cytat:
Dziewczyny zastanawiam się nad jakąś kurteczką, albo płaszczykiem na jesień. Mam taką niby skórzaną kurtkę, ale ona jest cieniutka i na chłodniejsze dni się nie nadaje. Myślałyście już nad swoim odzieniem jesiennym? Macie coś na oku?
Ja jestem chora na ramoneske i od dlugiego juz czasu poluje ostro ale nie moge upolowac. Na all widzialm kilka ale to wciaz jeszcze nie to
Takze tutaj czekam wciaz na cud a co do butow to u mnie w gre wchodza tylko botki na koturnie, w ogole uwielbiam buty na koturnie za obsacami nie przepadam tylko w przypadku czolenek. Plaszczyk mam nawet kilka, kurteczek zreszta tez mam duzo ale zadnej ramoneski
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 19:57   #205
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
jeszcze jest troche czasu więc mozesz na spokojnie się rozejrzeć i poszukać czegoś fajnego
Stary 2011-08-17, 20:10   #206
snowhitee
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny, zastanowię się i może im odpiszę

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 20:11   #207
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
z chwilą pierszego umycia metodą OMO (jesli trzeba to moge wymienic co użyłam) cała wanna, zapchany syfon moimi włosami! nigdy w życiu czegos takiego nie miałam i aż płakać mi się zachciało... za każdym razem gdy teraz myje włosy tą metodą jest to samo...
od kilku dni zaczełam używać niger jak zobaczyłam te włosy... moze cos pomoże
Jutro będę myć znowu włosy i zastanawiam się czy na próbe nie umyć wlosów tak jak przed OMO i zobaczyc jak moje wlosy zareagują
oczywiscie sprobuj.

Ja w sumie tak rozmyslalam na temat tej metody juz dawno temu. Metoda ogólnie fajna, super dla CC. Ale zastanawia mnie jedno- myje się skalp odzywką?

Stary 2011-08-17, 20:13   #208
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja lecę na SPA do puzniej
Stary 2011-08-17, 20:15   #209
bloomeq
Zakorzenienie

GG do bloomeq

Cytat:
Napisane przez katriss Pokaż wiadomość
jeśli robi się czerwona to prawdopodobnie za mocno ją wysuszasz. Jest to najczęstszy błąd przy pielęgnacji cery tłustej, w rezultacie staje się podrażniona, przesuszona a gruczoły łojowe wzmagają swoją prace i produkują więcej łoju. Bez względu na to jaki się ma rodzaj cery trzeba ją nawilżać. Do mycia używaj łagodnych srodków bez zawartości mydła. Tonizowanie jest również bardzo istone by utrzymać odpowiednie ph na skórze, które tworzy ochrone przed bakteriami. Stosuj reguralnie peelingi. Możesz też stosować kremy z kwasami owocowymi.

Jeśli masz możliwosc wybierz się do dobrej kosmetyczki. Jest mnóstwo zabiegów które mogą ci pomóc. Obejrzy twoją cere i doradzi jak ja pielęgnować. Samemu cięzko jest sobie z taką cerą poradzić
no właśnie.. bardzo ciężko.. co ja już z nią nie robiłam
w sumie to nawilżam ale robią mi się pryszcze i na to stosuję jakieś punktowe maści z alkoholem, albo robię maseczkę z drożdży.
chyba faktyznie tylko kosmetyczka..
dermatologów na razie mam dość, łaziłam z wypadaniem włosów chyba rok.. ale (tfu tfu) udało się na razie i nie wypadają aż tak
bloomeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 20:23   #210
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
oczywiscie sprobuj.

Ja w sumie tak rozmyslalam na temat tej metody juz dawno temu. Metoda ogólnie fajna, super dla CC. Ale zastanawia mnie jedno- myje się skalp odzywką?
tak myje sie skalp wazne zeby nie byla to tez byle jaka odzywka, a jedna z tych dobrze myjacych
Cytat:
Napisane przez bloomeq Pokaż wiadomość
no właśnie.. bardzo ciężko.. co ja już z nią nie robiłam
w sumie to nawilżam ale robią mi się pryszcze i na to stosuję jakieś punktowe maści z alkoholem, albo robię maseczkę z drożdży.
chyba faktyznie tylko kosmetyczka..
dermatologów na razie mam dość, łaziłam z wypadaniem włosów chyba rok.. ale (tfu tfu) udało się na razie i nie wypadają aż tak
a bylas z tradzikiem u dermatologa? najlepiej do kosmetyczki wybrac sie gdy juz masz problem z tradzikiem za soba, wtedy wiesz ze nic nie rozsiejesz i nie pogorszysz sprawy zalezy tez od stopnia i rodzaju tradziku, wiem cos o tym bo zmagalama sie z tym wiele lat, ale mialam niestety jeden z gorszych rodzaji.. do teraz mam problematyczna cere, ale juz jest o niebo lepiej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości