Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-17, 16:28   #4141
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nynko: tak jak planowałam od początku - włosy zebrane na bok i "jakoś" ładnie upięte - nie gładki kucyk, tylko jednak bardziej "ślubnie". Ma dużo katalogów, wiec coś na pewno znajdę.
Ty będziesz miała woalkę więc włosy na bok pasują, do welonu już nie bardzo
Stary 2011-08-17, 17:41   #4142
ganimedea
Zakorzenienie

Nynko bardzo ładne upięcie , też bym zostawiła jeden warkocz

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Masło mango? Nie ma takiego teraz.
Za tymi żelami patrzyłaś też na normalne półki? U mnie stoją normalnie wśród żeli i gdybym nie szukała to bym nawet nie zauważyła że są.
Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że chodziło o balsam mango Eveline.
Chodzi o masło Be Beauty SPA mango - zdjęcie pożyczone z jakiegoś bloga, którego jeszcze kilka sztuk leży w koszach między zatrzęsieniem cytrynowych
A na półki nie patrzyłam , choć przecież żel do twarzy też wypatrzyłam na normalnym regale

Dziś wieczorem zużyję końcówkę poprzedniego żelu

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 18:01   #4143
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Nusiu tatuaż póki co odpuszczam, bo to świeża sprawa, dopiero niedawno zapragnęłam go mieć, chociaż zawsze mi się bardzo podobały. Poza tym jakoś nie umiem przestać myśleć o tym, że za 5 lat może mi się już nie podobać.
Mi się marzy właśnie taki duży na boku, jakiś motyw kwiatowy. I coś takiego jak ma Rihanna na karku.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 18:30   #4144
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
I coś takiego jak ma Rihanna na karku.
Oo tak, kocham ten tatuaż Brałam go pod uwagę, ale bardziej chciałam motyla na łopatce, a wszystko na raz by się gryzło (choć niektórzy tak robią, ale mi się średnio podoba)
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 18:40   #4145
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Też mi się strasznie podoba ten tatuaż Rihanny

Dziewczyny, będę mieć zatrzęsienie kosmetyków
Ale nic nie kupiłam! Powygrywałam za to sporo, bardzo sporo Bielendy, a teraz zestaw Original Source...
I jeszcze Pharmaceris i Dr Irena Eris - mam dostać do recenzji parę rzeczy...
Cieszę się bardzo oczywiście, ale przeraża mnie wizja zapasów, jakie znowu się porobią
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 18:48   #4146
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Szkoda że nikt nie zamknie przede mną Biedronki. Ostatnio wyszłam z kolejnym balsamem Eveline, mydełkami (2 szt) i pastą do zębów (2 szt).
Naprawdę szalejesz ostatnio z mydłami.

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Wiem, że to głupio zabrzmi, ale moje 10 balsamów bardziej mi ciąży niż grubo ponad 300 kolorów cieni.
Nawet nie umiem sobie wyobrazić tylu kolorów naraz.

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Ostatnio też nadrabiam z czytaniu gazet. Mam całą stertę, chyba z 20 Kupuję, jak wychodzę nowe, przeglądam, czytam kilka stron, a potem nie mam czasu, więc odkładam i tak w kółko

No to kciuki
Też się wzięłam za gazety, nadrabiam prawie sprzed roku.

Dziękuję za kciuki.

Cytat:
Też prawda
U mnie np. TŻ nie może spać nie dlatego, że bym robiła coś innego zamiast spać (głupi nie są, nie mam 15 lat) - po prostu chcą się czuć komfortowo u siebie w domu.
U mnie dokładnie tak samo. Poza tym gdyby został, a w pokoju obok spaliby rodzice to ja sama też bym się czuła skrępowana. Podobnie u niego - jakbym rano miała spotkać jego mamę w łazience czy kuchni to...

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
byłam dziś u fryzjera farbowałam włosy na ślub i przy okazji babka mi trochę podpięła włosy żebym zobaczyła jak to będzie wyglądało, na razie to zrobione niedbale i nie jest dopracowane ale trwało 15 minut i nic nie kosztowało więc wiecie
Bardzo ładna fryzura, warkocz wygląda świetnie.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28811995]
[/QUOTE]

Co chwilę coś wygrywasz, gratulacje!

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 18:50   #4147
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28811995]
Ale nic nie kupiłam! Powygrywałam za to sporo, bardzo sporo Bielendy, a teraz zestaw Original Source...
I jeszcze Pharmaceris i Dr Irena Eris - mam dostać do recenzji parę rzeczy...
Cieszę się bardzo oczywiście, ale przeraża mnie wizja zapasów, jakie znowu się porobią [/QUOTE]
Kosmetyków darmowych do ciała zazdroszczę Do twarzy też będziesz testować? Bo ja bym się tak bała eksperymentować co chwilę z inną firmą, innymi produktami itp. Z moją problemową cerą to by się jakąś masakra skończyło najpewniej.
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 19:28   #4148
actriz
Zadomowienie

człowiek ma ograniczony dostęp do komputera przez kilka dni i tyle postów do nadrabiania
zużyłam krem do twarzy Eva Natura (ee tam, do ciała bo twarz zapychał ) miniaturkę żelu p/p i wymieszałam 2 resztki lakierów do paznokci dzięki czemu pozbyłam się jednej buteleczki. przyjaciółce oddałam 2 flamastry do ust i 2 próbki peelingu Nivea.
dziś w Sephorze pani kusiła, że przy zakupie 2 produktów 15% zniżki (na obydwa) a przy 3 nie pamiętam już.. 20 czy 25% ale ja potrzebowałam tylko pojemniczka z atomizerem na przelanie perfum więc byłam twarda, przyjaciółka za to wzięła sobie kulkę do kąpieli i tym samym ten pojemniczek wyszedł trochę taniej, dostałyśmy próbki 3 kroków Clinique. aa no i na otwarciu nowego Rossmanna (nic nie kupiłam!) rozdawali Skarb z masą próbek więc teraz mi się zbiór próbkowy niebezpiecznie powiększa
aha, miałam ochotę [aaaktogimkaaa!!! ] na zakup płynu micelarnego Vichy ale okazało się, że do 'mojego' SP nie dojechały

ksiezniczko ponawiam:

Cytat:
Zużyłam miniaturkę micela Yves Rocher
Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
i jak wrażenia? zastanawiam się czy kupić czy nie

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Zużyłam masło kawowe Joanny, zostało mi jeszcze 31 smarowideł.
ileee??

Cytat:
Wygląda na to że Oriflame zadbało o mój odwyk. Zapomniałam złożyć zamówienie a teraz nie mogę się zalogować więc chyba mnie wywalili.
ale jak to? przecież tak nie powinno być...

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
A ja dziś zużyłam śródziemnomorski scrub do ciała z Avonu

Cytat:
Dobrze, że już mnie tak nie ciągnie do kupowania. W ogóle w kilku dziedzinach przez moje poszukiwania znalazłam już tak dobre kosmetyki, że nie zamierzam z nich rezygnować. Przez to wcale nie kuszą mnie nowości No chyba że perfumowe albo cieniowe
też bym tak chciała

Cytat:
Po szale zakupów w pierwszej części miesiąca nastał u mnie spokój i nie chce mi się wchodzić do żadnych sklepów. Teraz zużywam.

Zaktualizowałam sobie bilans i listę kosmetyków, a na koniec zrobiłam wielkie wow - w ciągu roku zeszłam z 13 kosmetyków do stóp na 4. Teraz mam tylko sól do kąpieli, peeling, krem nawilżający i krem chłodzący, wszystko w użyciu. Smarowidła do ciała też dobrze ogarnięte. Za to kategorie włosowe mi się rozrosły. Muszę znaleźć zestaw optimum. Jak tak dalej pójdzie, to zaraz zostanę wyleczona.

Cytat:
Szkoda że nikt nie zamknie przede mną Biedronki. Ostatnio wyszłam z kolejnym balsamem Eveline, mydełkami (2 szt) i pastą do zębów (2 szt).

Cytat:
Ja też dziś ponownie macałam masło mango, ale twardo sama sobie zrobiłam

~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust

Edytowane przez actriz
Czas edycji: 2011-08-17 o 19:38
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 19:29   #4149
actriz
Zadomowienie

Cytat:
Wiem, że to głupio zabrzmi, ale moje 10 balsamów bardziej mi ciąży niż grubo ponad 300 kolorów cieni.
na każdy dzień inny kolor?

Cytat:
Ostatnio też nadrabiam z czytaniu gazet. Mam całą stertę, chyba z 20 Kupuję, jak wychodzę nowe, przeglądam, czytam kilka stron, a potem nie mam czasu, więc odkładam i tak w kółko :p
ja mam dokładnie identycznie

Cytat:
Zużyłam wczoraj maseczkę z glinką szarą Ziaja i krem z filtrem, bo wreszcie mocniej błysnęło słonko. A dzisiaj denko w szamponie Babydream i odżywce Isana z babasem.

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Zuzylam maseczke Aqua Rhytm Ori, bardzo fajna, swietnie nawilza, podleczylam sobie nia skore na twarzy po intensywnym opalaniu w Bulgarii
czaiłam się na nią i po tej opinii czuję się przekonana

Cytat:
taa tylko że ja chciałam się bronić we wrześniu

byłam dziś u fryzjera farbowałam włosy na ślub i przy okazji babka mi trochę podpięła włosy żebym zobaczyła jak to będzie wyglądało, na razie to zrobione niedbale i nie jest dopracowane ale trwało 15 minut i nic nie kosztowało więc wiecie
nie zwracajcie uwagi na bałagan bo przyjechał brat z dziewczyną i wszędzie porozstawiane są ich torby i porozrzucane rzeczy

aaha

fryzurka bardzo bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Zamówiłam dziś tusz do rzęs clinique pogrubiający na allegro, poprzedni mam od lutego i już kiepsko maluje. Mimo, że to miniaturka 4ml wystarczył aż na tak długo. No i w tym miesiącu czeka mnie jeszcze zakup toniku do twarzy. Na szczęście w porównaniu z waszymi zakupami nie jest źle
dokładnie takie zakupy to jest nic w porównaniu z nami jak u Ciebie? lepiej już?

Orlica same wygrane gratulacje

~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust

Edytowane przez actriz
Czas edycji: 2011-08-17 o 19:38
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 19:52   #4150
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie umiem sobie wyobrazić tylu kolorów naraz.
A ja umiem Wbrew pozorom nie zajmują nawet dużo miejsca

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
p
ksiezniczko ponawiam:

też bym tak chciała
Najmnocniej przepraszam przeoczyłam to pytanie. Możesz poczytać tu lub tu.

Zanim znalazłam te kosmetyki miałam stosy zapasów, nowości, prób i błędów. Nie w każdej dziedzinie mam swoje prawdziwe KWC, ale w większości. No i przez to naprawdę nie ciągnie mnie do zakupów.

Cytat:
na każdy dzień inny kolor?
Faktycznie tak wychodzi

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2011-08-17 o 20:40
Stary 2011-08-17, 20:08   #4151
Konto usunięte

Cytat:
Co chwilę coś wygrywasz, gratulacje!
Wygrywam, bo non stop gram, nie mam życia (już takie teksty słyszałam od osób, które zazdrościły mi wygranej jakiejś )
Cytat:
Kosmetyków darmowych do ciała zazdroszczę Do twarzy też będziesz testować? Bo ja bym się tak bała eksperymentować co chwilę z inną firmą, innymi produktami itp. Z moją problemową cerą to by się jakąś masakra skończyło najpewniej.
Do testów dostanę głównie kosmetyki do twarzy - Pharmaceris T. A poza nimi kremy do stóp i dłoni od Eris. Moja cera jest tak tłusta, że mało co jej szkodzi Też duuużo testowałam swego czasu i tylko jeden kosmetyk zrobił jej ała - nawilżające serum z Avonu. Zapomniałam o tym, raz ostatnio go użyłam i rano przypomniałam sobie wszystkie wyrządzone mi przez niego krzywdy
Cytat:
Orlica same wygrane gratulacje
Dziękuję Pochwalę się zdjęciem jak coś dojdzie

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28807927]Mnie też się bardzo podoba ta fryzura

Księżniczko i Aktogimko, bardzo dziękuję za rady na blogu

A o czym będziecie chciały teraz poczytać? Krem albo tonik z Eveline Pure Control, a może peeling z Avonu ze starej jeszcze serii ClearSkin? Albo coś zupełnie innego?[/QUOTE]
To jeszcze na szybko ponowię pytanie ;D
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 21:06   #4152
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:

dokładnie takie zakupy to jest nic w porównaniu z nami jak u Ciebie? lepiej już?
Nie jest lepiej i długo nie będzie chyba. No ale cóż, spadłam na somo dno więc...
Tak zakupy są teraz już tylko z musu i nic nie idzie do zapasów.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28814011]Wygrywam, bo non stop gram, nie mam życia (już takie teksty słyszałam od osób, które zazdrościły mi wygranej jakiejś )
[/QUOTE]
Znam to. Teraz już nie gram bo nie mam motywacji, m.in. powód wyżeh.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 21:27   #4153
Koshatka
Zakorzenienie

Nynka, fajna fryzura.

Cytat:
Chodzi o masło Be Beauty SPA mango - zdjęcie pożyczone z jakiegoś bloga, którego jeszcze kilka sztuk leży w koszach między zatrzęsieniem cytrynowych
A na półki nie patrzyłam , choć przecież żel do twarzy też wypatrzyłam na normalnym regale
A to wiem, tyle że u mnie już dawno tego nie ma. Obecne masła pasują mi konsystencją bardziej niż tamte.
Na wątku Biedronkowym pisały dziewczyny że żele stoją normalnie.

Cytat:
Naprawdę szalejesz ostatnio z mydłami.
Wiem.

Cytat:
ale jak to? przecież tak nie powinno być...
Jak robisz zakupy regularnie to masz automatycznie aktywację a ja nie robiłam zakupów już dawno i przegapiłam właściwy moment na reaktywację. I teraz się zastanawiam czy nie zapisać TŻ ale w sumie nie ma u nich produktu do którego byłabym specjalnie przywiązana. Te co miałam ulubione powycofywali.
Stary 2011-08-17, 21:37   #4154
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

nynka nie bedzie mnie w dniu Twojego slubu wiec zyczenia beda z opoznieniem, ale jestem pewna ze ten dzien bedzie wyjatkowy i taki jaki sobie wymarzylas
bardzo ciekawe upiecie

Zaczelam sie juz pakowac na wakacje, wzielam sporo kosmetykow ktore sie koncza, powinien pojsc korektor, perfumy, 2 kremy do stop, zel pod prysznic, peeling, balsam. Zobaczymy

A jutro chce pojsc do fryzjera podciac wlosy, chyba skroce na troche za ramiona a sama w domu zrobie potem farbe. (i tak sie wyplucze nad morzem)

I jeszcze musze zdecydowac laki lakier zabrac

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2011-08-17 o 21:41
cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 21:55   #4155
Hosenka*
Zakorzenienie

Porzeczko:

Ja też czekam na 2 paczki do recenzji

Denerwuje mnie ten sejf Pogodnych, trzeba by cały czas siedzieć na FB albo sledzić watek konkursowy, w którym dziewczyny pisza sobie jak się pokaże światełko Wolę siedziec na Farmeramie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 21:55   #4156
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
nie zwracajcie uwagi na bałagan bo przyjechał brat z dziewczyną i wszędzie porozstawiane są ich torby i porozrzucane rzeczy
Ładne to upięcie. Warkocza zostawiłabym tylko z jednej strony - będzie asymetrycznie, z lekkim zamętem. Co TŻ powiedział na włosy?
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28807927]Księżniczko i Aktogimko, bardzo dziękuję za rady na blogu [/QUOTE]
Proszę bardzo. Zapomniałam jeszcze dodać, że zanim zdecydowałam się na Nizoral, to też trochę stosowałam szampony drogeryjne i nic mi nie pomogły.
Cytat:
Zamówiłam dziś tusz do rzęs clinique pogrubiający na allegro, poprzedni mam od lutego i już kiepsko maluje. Mimo, że to miniaturka 4ml wystarczył aż na tak długo. No i w tym miesiącu czeka mnie jeszcze zakup toniku do twarzy. Na szczęście w porównaniu z waszymi zakupami nie jest źle
U Ciebie zawsze są malutkie zakupy. Tulę i życzę uśmiechu.
Cytat:
Mam je! Ładnie pachnie, dobrze radzi sobie z suchymi partiami ciała (np. u mnie łydki czy ręce, ostatnio też dekolt) i ma fajną konsystencję - tak twarde, że można je kroić. Trochę przeszkadzają mi w nim te złote drobinki. Użyłam go teraz po prysznicu i świecę się jak miliony monet.
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Zaczelam sie juz pakowac na wakacje, wzielam sporo kosmetykow ktore sie koncza, powinien pojsc korektor, perfumy, 2 kremy do stop, zel pod prysznic, peeling, balsam. Zobaczymy
Ależ Ci zazdroszczę tego wyjazdu! W sumie w przyszłym tygodniu też wyjeżdżam, ale marzy mi się plaża, ciepełko, słoneczko i wygrzewanie tyłka. Mrrr.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 22:08   #4157
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28814011]Moja cera jest tak tłusta, że mało co jej szkodzi Też duuużo testowałam swego czasu i tylko jeden kosmetyk zrobił jej ała - nawilżające serum z Avonu. [/QUOTE]
Też mam tłustą, ale dużo rzeczy mi potrafi zaszkodzić. A własnie najgorzej jak stosuję zbyt dużo rzeczy naraz abo zmieniam często krem
Cytat:
Denerwuje mnie ten sejf Pogodnych, trzeba by cały czas siedzieć na FB albo sledzić watek konkursowy, w którym dziewczyny pisza sobie jak się pokaże światełko Wolę siedziec na Farmeramie
O matko nie rozumiem co mówsz Chyba już jakaś nie na czasie jestem
Stary 2011-08-17, 22:21   #4158
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

nynka śliczna ta fryzura, bardzo mi się podoba ten warkocz!

Ja ostatnio nie mam czasu, pracuję już dłużej, wczoraj spotkałam sie z koleżanką i siedziałyśmy do 23, w ogóle to obcięłam włosy tak na równiutko do połowy szyi wyglądam na Gimnazjum będą mnie uczniowie na korytarzu popychać no i byłam na regulacji brwi. Od razu czuję się piękniejsza. dziś za to robiłam pikantne ogórki, bo TŻ chciał
No i przybyły mi Ming shu od Hosenki i jeszcze z wymiany cudne próbki i odlewki, m.in. poisony, addict, Vera Wang Princess, Lady Million itp więc będę miała co testować.
Kupiłam też sobie błyszczyk Ballerina z Essence taki pomarańczowy i szamponetkę koloryzującą z Joanny orzechowy brąz, bo mamy wesele w sobotę TŻta brata
To tyle w wielkim skrócie, zmykam się kąpać
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 22:49   #4159
ganimedea
Zakorzenienie

porzeczko - tulę mocno

luskap - udanej zabawy

Cytat:
Mam je! Ładnie pachnie, dobrze radzi sobie z suchymi partiami ciała (np. u mnie łydki czy ręce, ostatnio też dekolt) i ma fajną konsystencję - tak twarde, że można je kroić. Trochę przeszkadzają mi w nim te złote drobinki. Użyłam go teraz po prysznicu i świecę się jak miliony monet.
W sumie nie wiem, czy to świecenie w moim przypadku potęguje chcicę na to masło, czy wręcz odwrotnie... Niby nic z drobinkami nie mam , ale niekoniecznie lubię się błyszczeć. Zależy jeszcze czy te drobinki duże i bardzo widoczne

Też siedzę na farmie

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 23:54   #4160
carrola
Zadomowienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28814011]Wygrywam, bo non stop gram, nie mam życia (już takie teksty słyszałam od osób, które zazdrościły mi wygranej jakiejś )
[/QUOTE]

Z zazdrości to ludzie różne rzeczy wymyślają.

Cytat:
Nie jest lepiej i długo nie będzie chyba. No ale cóż, spadłam na somo dno więc...
Tak zakupy są teraz już tylko z musu i nic nie idzie do zapasów.
Chyba nie jest aż tak źle żebyś była na dnie?

Cytat:
O matko nie rozumiem co mówsz Chyba już jakaś nie na czasie jestem
Ja też nie wiem o co chodzi.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 00:46   #4161
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Też się wzięłam za gazety, nadrabiam prawie sprzed roku.
Spoko, ja mam najstarszą z listopada 2010

Cytat:
dziś w Sephorze pani kusiła, że przy zakupie 2 produktów 15% zniżki (na obydwa) a przy 3 nie pamiętam już.. 20 czy 25% ale ja potrzebowałam tylko pojemniczka z atomizerem na przelanie perfum więc byłam twarda, przyjaciółka za to wzięła sobie kulkę do kąpieli i tym samym ten pojemniczek wyszedł trochę taniej, dostałyśmy próbki 3 kroków Clinique. aa no i na otwarciu nowego Rossmanna (nic nie kupiłam!) rozdawali Skarb z masą próbek więc teraz mi się zbiór próbkowy niebezpiecznie powiększa
Zawsze w Sephorze dostaję te próbki, wkurzające
No to teraz bierz się za próbki U mnie się sporo ich nazbierało i właśnie zaczęłam z nimi walczyć.

Cytat:

Powinnaś zacząć myśleć pozytywnie! Zastanawiałaś się nad psychologiem?

Cytat:
I teraz się zastanawiam czy nie zapisać TŻ ale w sumie nie ma u nich produktu do którego byłabym specjalnie przywiązana. Te co miałam ulubione powycofywali.
Skoro nie masz tam swoich KWC, to lepiej nie zapisuj TŻ-a, bo może się to źle skończyć Ja bardzo mało ich produktów zamawiam i cieszę się, że mama ma znajomą-konsultantkę.

Cytat:
W sumie w przyszłym tygodniu też wyjeżdżam, ale marzy mi się plaża, ciepełko, słoneczko i wygrzewanie tyłka. Mrrr.
Gdzie jedziesz?

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
To tyle w wielkim skrócie, zmykam się kąpać
To super, że wszystko dobrze się układa
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 06:42   #4162
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie jest aż tak źle żebyś była na dnie?
Od kilku miesięcy nie żyję a egzystuję, wstaje i ide do pracy. Tam się uśmiecham bo muszę. Wracam i się zamykam sama z sobą. Nie mam swojego życia. Jak tylko zdaża się wole tak jak w pon to się gubie, rytm mi się wali i siadam i płacze. Jestem na emocjonalnym dnie. Czasem udaje że jest dobrze ale nie widzę w tym sensu więc przestaje i znów płaczę.
Częściej myślę o śmierci niż o życiu co w przypadku 26-letniej osoby normalne nie jest.
No. To tyle o mnie.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 09:26   #4163
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Dzis wieczorej wracaja tescie help musze sie z ta mysla oswoic

Stary 2011-08-18, 11:18   #4164
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Dzis wieczorej wracaja tescie help musze sie z ta mysla oswoic
Hehehe, a długo mieliście od nich wolne?

Eveline Pure Control SOS - Antybakteryjny krem nawilżający - moje odkrycie roku
Stary 2011-08-18, 12:06   #4165
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

10 dni a w sobote my wyjezdzamy wiec wolnego ciag dalszy

Stary 2011-08-18, 12:11   #4166
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Zuzylam tusz do rzes Wonder Intense Ori

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 12:27   #4167
Konto usunięte

A ja zużyłam miniaturę dezodorantu Rexona i powiem jedno - szkoda kasy na pełnowymiarówkę.
Stary 2011-08-18, 12:36   #4168
Hosenka*
Zakorzenienie

Dotarły kosmetyki do testów

Instagram

Stary 2011-08-18, 12:39   #4169
Konto usunięte

Cytat:
Dotarły kosmetyki do testów
Jakie jakie?

Ja już się moich doczekać nie mogę, radość taka jak pierwsze lakiery do recenzji
Stary 2011-08-18, 12:43   #4170
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28827873]Jakie jakie?

Ja już się moich doczekać nie mogę, radość taka jak pierwsze lakiery do recenzji [/QUOTE]
Z Mollon 3 lakiery, cienie, szminka i balsam ochronny do ust.

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości