|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Cytat:
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Nynko bardzo ładne upięcie
Cytat:
- zdjęcie pożyczone z jakiegoś bloga, którego jeszcze kilka sztuk leży w koszach między zatrzęsieniem cytrynowych ![]() A na półki nie patrzyłam ![]() Dziś wieczorem zużyję końcówkę poprzedniego żelu
|
|
|
|
|
#4143 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Nusiu tatuaż póki co odpuszczam, bo to świeża sprawa, dopiero niedawno zapragnęłam go mieć, chociaż zawsze mi się bardzo podobały.
Poza tym jakoś nie umiem przestać myśleć o tym, że za 5 lat może mi się już nie podobać. ![]() Mi się marzy właśnie taki duży na boku, jakiś motyw kwiatowy.
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4145 |
|
Konto usunięte
|
Też mi się strasznie podoba ten tatuaż Rihanny
![]() Dziewczyny, będę mieć zatrzęsienie kosmetyków ![]() Ale nic nie kupiłam! Powygrywałam za to sporo, bardzo sporo Bielendy, a teraz zestaw Original Source... I jeszcze Pharmaceris i Dr Irena Eris - mam dostać do recenzji parę rzeczy... Cieszę się bardzo oczywiście, ale przeraża mnie wizja zapasów, jakie znowu się porobią
|
|
|
|
#4146 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nawet nie umiem sobie wyobrazić tylu kolorów naraz. ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za kciuki. Cytat:
![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28811995] Dziewczyny, będę mieć zatrzęsienie kosmetyków ![]() [/QUOTE] Co chwilę coś wygrywasz, gratulacje!
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28811995]
Dziewczyny, będę mieć zatrzęsienie kosmetyków ![]() Ale nic nie kupiłam! Powygrywałam za to sporo, bardzo sporo Bielendy, a teraz zestaw Original Source... I jeszcze Pharmaceris i Dr Irena Eris - mam dostać do recenzji parę rzeczy... Cieszę się bardzo oczywiście, ale przeraża mnie wizja zapasów, jakie znowu się porobią [/QUOTE]Kosmetyków darmowych do ciała zazdroszczę Do twarzy też będziesz testować? Bo ja bym się tak bała eksperymentować co chwilę z inną firmą, innymi produktami itp. Z moją problemową cerą to by się jakąś masakra skończyło najpewniej.
|
|
|
|
#4148 | |||||
|
Zadomowienie
|
człowiek ma ograniczony dostęp do komputera przez kilka dni i tyle postów do nadrabiania
![]() zużyłam krem do twarzy Eva Natura (ee tam, do ciała bo twarz zapychał ) miniaturkę żelu p/p i wymieszałam 2 resztki lakierów do paznokci dzięki czemu pozbyłam się jednej buteleczki. przyjaciółce oddałam 2 flamastry do ust i 2 próbki peelingu Nivea.dziś w Sephorze pani kusiła, że przy zakupie 2 produktów 15% zniżki (na obydwa) a przy 3 nie pamiętam już.. 20 czy 25% ale ja potrzebowałam tylko pojemniczka z atomizerem na przelanie perfum więc byłam twarda, przyjaciółka za to wzięła sobie kulkę do kąpieli i tym samym ten pojemniczek wyszedł trochę taniej, dostałyśmy próbki 3 kroków Clinique. aa no i na otwarciu nowego Rossmanna (nic nie kupiłam! ![]() aha, miałam ochotę [aaaktogimkaaa!!! ksiezniczko ponawiam: ileee?? ![]() Cytat:
przecież tak nie powinno być...![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-17 o 19:38 |
|||||
|
|
|
#4149 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
aaha fryzurka bardzo bardzo ładna Cytat:
jak u Ciebie? lepiej już? ![]() Orlica same wygrane gratulacje
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-17 o 19:38 |
||||||
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
A ja umiem
Wbrew pozorom nie zajmują nawet dużo miejsca ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Najmnocniej przepraszam Zanim znalazłam te kosmetyki miałam stosy zapasów, nowości, prób i błędów. Nie w każdej dziedzinie mam swoje prawdziwe KWC, ale w większości. No i przez to naprawdę nie ciągnie mnie do zakupów. Faktycznie tak wychodzi Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-08-17 o 20:40 |
|
|
|
#4151 | |
|
Konto usunięte
|
Wygrywam, bo non stop gram, nie mam życia
(już takie teksty słyszałam od osób, które zazdrościły mi wygranej jakiejś )Cytat:
Też duuużo testowałam swego czasu i tylko jeden kosmetyk zrobił jej ała - nawilżające serum z Avonu. Zapomniałam o tym, raz ostatnio go użyłam i rano przypomniałam sobie wszystkie wyrządzone mi przez niego krzywdy ![]() Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28807927]Mnie też się bardzo podoba ta fryzura ![]() Księżniczko i Aktogimko, bardzo dziękuję za rady na blogu ![]() A o czym będziecie chciały teraz poczytać? Krem albo tonik z Eveline Pure Control, a może peeling z Avonu ze starej jeszcze serii ClearSkin? Albo coś zupełnie innego?[/QUOTE] To jeszcze na szybko ponowię pytanie ;D |
|
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak zakupy są teraz już tylko z musu i nic nie idzie do zapasów. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28814011]Wygrywam, bo non stop gram, nie mam życia (już takie teksty słyszałam od osób, które zazdrościły mi wygranej jakiejś )[/QUOTE] Znam to. Teraz już nie gram bo nie mam motywacji, m.in. powód wyżeh. |
|
|
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Nynka, fajna fryzura.
Cytat:
![]() Na wątku Biedronkowym pisały dziewczyny że żele stoją normalnie. ![]() Wiem. ![]() Jak robisz zakupy regularnie to masz automatycznie aktywację a ja nie robiłam zakupów już dawno i przegapiłam właściwy moment na reaktywację.
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
nynka nie bedzie mnie w dniu Twojego slubu wiec zyczenia beda z opoznieniem, ale jestem pewna ze ten dzien bedzie wyjatkowy i taki jaki sobie wymarzylas
bardzo ciekawe upiecie ![]() Zaczelam sie juz pakowac na wakacje, wzielam sporo kosmetykow ktore sie koncza, powinien pojsc korektor, perfumy, 2 kremy do stop, zel pod prysznic, peeling, balsam. Zobaczymy ![]() A jutro chce pojsc do fryzjera podciac wlosy, chyba skroce na troche za ramiona a sama w domu zrobie potem farbe. (i tak sie wyplucze nad morzem) I jeszcze musze zdecydowac laki lakier zabrac
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-08-17 o 21:41 |
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Porzeczko:
![]() Ja też czekam na 2 paczki do recenzji ![]() Denerwuje mnie ten sejf Pogodnych, trzeba by cały czas siedzieć na FB albo sledzić watek konkursowy, w którym dziewczyny pisza sobie jak się pokaże światełko Wolę siedziec na Farmeramie
|
#4156 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co TŻ powiedział na włosy? ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28807927]Księżniczko i Aktogimko, bardzo dziękuję za rady na blogu [/QUOTE]Proszę bardzo. Zapomniałam jeszcze dodać, że zanim zdecydowałam się na Nizoral, to też trochę stosowałam szampony drogeryjne i nic mi nie pomogły. Cytat:
Cytat:
Ładnie pachnie, dobrze radzi sobie z suchymi partiami ciała (np. u mnie łydki czy ręce, ostatnio też dekolt) i ma fajną konsystencję - tak twarde, że można je kroić. Trochę przeszkadzają mi w nim te złote drobinki. Użyłam go teraz po prysznicu i świecę się jak miliony monet. Cytat:
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28814011]Moja cera jest tak tłusta, że mało co jej szkodzi
Też duuużo testowałam swego czasu i tylko jeden kosmetyk zrobił jej ała - nawilżające serum z Avonu. [/QUOTE]Też mam tłustą, ale dużo rzeczy mi potrafi zaszkodzić. A własnie najgorzej jak stosuję zbyt dużo rzeczy naraz abo zmieniam często krem ![]() Cytat:
Chyba już jakaś nie na czasie jestem |
|
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
nynka śliczna ta fryzura, bardzo mi się podoba ten warkocz! Ja ostatnio nie mam czasu, pracuję już dłużej, wczoraj spotkałam sie z koleżanką i siedziałyśmy do 23, w ogóle to obcięłam włosy tak na równiutko do połowy szyi wyglądam na Gimnazjum będą mnie uczniowie na korytarzu popychać no i byłam na regulacji brwi. Od razu czuję się piękniejsza. dziś za to robiłam pikantne ogórki, bo TŻ chciał No i przybyły mi Ming shu od Hosenki i jeszcze z wymiany cudne próbki i odlewki, m.in. poisony, addict, Vera Wang Princess, Lady Million itp więc będę miała co testować. Kupiłam też sobie błyszczyk Ballerina z Essence taki pomarańczowy i szamponetkę koloryzującą z Joanny orzechowy brąz, bo mamy wesele w sobotę TŻta brata To tyle w wielkim skrócie, zmykam się kąpać
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
porzeczko - tulę mocno
![]() luskap - udanej zabawy ![]() Cytat:
, ale niekoniecznie lubię się błyszczeć. Zależy jeszcze czy te drobinki duże i bardzo widoczne ![]() Też siedzę na farmie
|
|
|
|
|
#4160 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28814011]Wygrywam, bo non stop gram, nie mam życia
(już takie teksty słyszałam od osób, które zazdrościły mi wygranej jakiejś )[/QUOTE] Z zazdrości to ludzie różne rzeczy wymyślają. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4161 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Spoko, ja mam najstarszą z listopada 2010
Cytat:
![]() No to teraz bierz się za próbki U mnie się sporo ich nazbierało i właśnie zaczęłam z nimi walczyć.Cytat:
Powinnaś zacząć myśleć pozytywnie! Zastanawiałaś się nad psychologiem? Cytat:
Ja bardzo mało ich produktów zamawiam i cieszę się, że mama ma znajomą-konsultantkę.Cytat:
![]() To super, że wszystko dobrze się układa |
||||
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Od kilku miesięcy nie żyję a egzystuję, wstaje i ide do pracy. Tam się uśmiecham bo muszę. Wracam i się zamykam sama z sobą. Nie mam swojego życia. Jak tylko zdaża się wole tak jak w pon to się gubie, rytm mi się wali i siadam i płacze. Jestem na emocjonalnym dnie. Czasem udaje że jest dobrze ale nie widzę w tym sensu więc przestaje i znów płaczę.
Częściej myślę o śmierci niż o życiu co w przypadku 26-letniej osoby normalne nie jest. No. To tyle o mnie. |
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis wieczorej wracaja tescie
help musze sie z ta mysla oswoic
|
|
|
|
#4164 |
|
Konto usunięte
|
Hehehe, a długo mieliście od nich wolne?
Eveline Pure Control SOS - Antybakteryjny krem nawilżający - moje odkrycie roku ![]() |
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
10 dni
a w sobote my wyjezdzamy wiec wolnego ciag dalszy
|
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam tusz do rzes Wonder Intense Ori
|
|
#4167 |
|
Konto usunięte
|
A ja zużyłam miniaturę dezodorantu Rexona i powiem jedno - szkoda kasy na pełnowymiarówkę.
|
|
|
|
#4169 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28827873]Jakie jakie?
![]() Ja już się moich doczekać nie mogę, radość taka jak pierwsze lakiery do recenzji Z Mollon 3 lakiery, cienie, szminka i balsam ochronny do ust.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

- 

Poza tym jakoś nie umiem przestać myśleć o tym, że za 5 lat może mi się już nie podobać.

Nawet nie umiem sobie wyobrazić tylu kolorów naraz. 

) miniaturkę żelu p/p i wymieszałam 2 resztki lakierów do paznokci dzięki czemu pozbyłam się jednej buteleczki. przyjaciółce oddałam 2 flamastry do ust i 2 próbki peelingu Nivea.
zastanawiam się czy kupić czy nie 
przecież tak nie powinno być...
Teraz zużywam.