TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-18, 11:59   #3511
gamonek
Rozeznanie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

tak właśnie myslałam że TF jest najbardziej na zrzucenie sadełka
a coś poza TF polecacie? i poza rowerkiem ;p
chodzi mi o jakies programy w stylu TF

ETAP 1:
118-117-116-115-114-113-112-111-110
ETAP 2:
109-108-107-106-105-104-103-102-100
ETAP 3: 99-98-97-96-95-94-93-92-91-90

gamonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 13:22   #3512
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Bo wróciły mi problemy z nadgarstkiem (zbieranie się płynu) i muszę modyfikować wszystkie te elementy gdzie są pompki, a trochę tego jest. Poza tym nadwyrężyłam sobie podczas prac ogrodowych bark i to też mi tam trochę ogranicza możliwości. Więc ostatnio już w ogóle ćwiczę co drugi dzień żeby skończyć program ale nie rozsypać się całkowicie.

Uważam, że oba kremy z tej serii są fajne. Tyle, że moja skóra jest czasem kapryśna i zdarza jej się być bardziej suchą i wtedy używam tylko tego kremu "na dzień i na noc", bo jest bardziej nawilżający. Ten drugi ładnie matuje, więc jak mi skóra nie wariuje to na dzień go biorę pod makijaż.
o kurcze nie wiedziałam ze miałaś taki problemy z nadgarstkami.. A właśnie.. jak u Ciebie z pompkami.. Bo ja nie zrobie "męskich".. To trzymaj się..
Ja mam tak samo ze skóra.. Moge Ci jeszcze polecic z takich lekkich nawilżających kremów Emulsje Olay

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-08-18 o 16:58
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 14:04   #3513
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: o kurcze nie wiedziałam ze miałaś taki problemy z nadgarstkami.. A właśnie.. jak u Ciebie z pompkami.. Bo ja nie zrobie "męskich"
Miałam jeszcze jak trenowałam siatkówkę i od tamtej pory przy zbyt intensywnym obciążaniu nadgarstka czasem mi to wraca.

Ja pompki robię normalnie męskie. Tam wszystko opiera się na typowych pompkach, w niektórych momentach ciężko nawet zamienić to na damskie. Ale męskich pompek można sie nauczyć, w końcu trening czyni mistrza

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:36   #3514
Agusiek89
Wtajemniczenie

Tygrys jak efekty po Insanity? Jakie widzisz różnice narazie?
Ja narazie nie ćwiczę w dalszym ciągu bo za dużo mam na głowie... Ale cm dalej mi nie przybywa.

Izabelka bardzo mocno gratuluję maleństwa pod serduszkiem!
Stary 2011-08-18, 17:53   #3515
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Ja pompki robię normalnie męskie. Tam wszystko opiera się na typowych pompkach, w niektórych momentach ciężko nawet zamienić to na damskie. Ale męskich pompek można sie nauczyć, w końcu trening czyni mistrza
ja zawsze miałam słabe ręce nigdy ich nie ćwiczyłam.. mogę nimi złapać coś bardzo ciężkiego i utrzymać kilka sekund ale przykładowo coś nieść ciężkiego bez przerw już nie daje rade.. Mam nadzieję że nauczę się robić pompki..
Stary 2011-08-18, 22:05   #3516
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
gamonek:
a coś poza TF polecacie? i poza rowerkiem ;p
chodzi mi o jakies programy w stylu TF
Z tych programów, które ja miałam okazję testować w jakimś tam wymiarze lub te o których czytałam to ciężko o coś dokładnie w tym stylu. Masz albo jakieś typowe aerobikowe albo coś bardziej w stronę Insanity.
Na chudnięcie można jeszcze - jak ktoś nie przepada za takimi skocznymi programami - zerknąć na programy siłowe np. Chalean Extreme lub treningi Jillian Michaels (tego jeszcze na sobie nie testowałam).

Cytat:
Agusiek: Tygrys jak efekty po Insanity? Jakie widzisz różnice narazie?
Ja narazie nie ćwiczę w dalszym ciągu bo za dużo mam na głowie...
Jeszcze nie skończyłam Insanity, bo mi się przeciągnęło trochę. O efektach i wrażeniach po I miesiącu pisałam szerzej : <tutaj> .
A że drugiego miesiąca nie skończyłam jeszcze, więc nie robiłam podsumowania. I nie wiem czy będzie odzwierciedlone w cm to co widać. Moje odżywianie w ostatnim czasie woła o pomstę do nieba i dlatego mało wierzę, że coś poleci Ale zobaczymy jak skończę i znajdę czas żeby wszystko podsumować

Cytat:
Dobrenka: ja zawsze miałam słabe ręce nigdy ich nie ćwiczyłam.. mogę nimi złapać coś bardzo ciężkiego i utrzymać kilka sekund ale przykładowo coś nieść ciężkiego bez przerw już nie daje rade.. Mam nadzieję że nauczę się robić pompki..
Dziewczyny ze słabymi rękami też zaczynają Insanity Poza tym zastanów się ile tak naprawdę dziennie dźwigasz - własna torebka, zakupy, itp. to przecież też waży. Zresztą tam nie zaczynasz od niewiadomo jakiej ilości pompek, tylko od kilku, więc stopniowo się wytrenujesz

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-08-19, 08:27   #3517
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze nie skończyłam Insanity, bo mi się przeciągnęło trochę. O efektach i wrażeniach po I miesiącu pisałam szerzej : <tutaj> .
Wiesz mnie nic nie boli, jedynie pogoda za oknem i tak sobie myślę że teraz zaczęłam BBL ale jak będzie ładna pogoda to wybieram rower.. Za bardzo popadam w skrajności (np. ćwiczenie z bolącym kolanem czy bolącą stopą - wiem wiem mówiłaś a do kolana się nie przyznałam)
Fajnie że napisałaś wrażenia po Insanity.. tego szukałam

Cytat:
Moje odżywianie w ostatnim czasie woła o pomstę do nieba i dlatego mało wierzę, że coś poleci Ale zobaczymy jak skończę i znajdę czas żeby wszystko podsumować
nie sądzę żebyś jadła hod doga na śniadanie, na drugie hamburgera, na obiad pizze a na kolacje kebaba z frytkami i "szejkiem" wszystko inne przy dużej intensywności ciałka to "mniejsze zło" które nie odzwierciedla się juz tak mocno na wadzę czy centymetrach.
Ja bardzo się bałam tych 2 tygodni bez ćwiczeń.. Noi pierwszy tydzień lenistwo i "normalne" jedzenie, za to ten drugi.. wyjazd na ponad tydzień i góralskie jadło w nienormalnych ilościach ehhh. Fakt było chodzenie po górach (kondycja nieporównywalna w porównaniu do tamtego roku mimo że ćwiczyłam sobie "coś tam") ale jednak jadłam do tego stopnia że aż bolał mnie brzuch. Do domu wróciłam z wagą 61 (wyjechałam 59.3) stwierdziłam.. robię dietę.. ale nie musiałam bo po dwóch dniach spadło samo do 59.6 mimo tego że teraz mój mąż póxno wraca i jemy około 20 ostatni posiłek (DZIĘKI SZLINKA)

Cytat:
Dziewczyny ze słabymi rękami też zaczynają Insanity Poza tym zastanów się ile tak naprawdę dziennie dźwigasz - własna torebka, zakupy, itp. to przecież też waży. Zresztą tam nie zaczynasz od niewiadomo jakiej ilości pompek, tylko od kilku, więc stopniowo się wytrenujesz
Myślisz? Mimo tego chyba zacznę od dzisiaj robić powoli pompeczki bo i tak wydaję mi się że nawet tych kilku nie zrobie.. ale dzięki za motywację.. to miłe No fakt dźwiga się ale jak na moje patyki to pompki to jednak zbyt wiele..
Stary 2011-08-19, 11:36   #3518
Sanea
Raczkowanie

GG do Sanea

Ja tylko na szybko, pozdrowienia przesyłam.
Czytuję Was regularnie, ale z pisaniem gorzej, dostałam po tyłku w robocie, nie wiem czy będę pracować niedługo, więc i chęć na ćwiczenia mała. A co za tym idzie znów ćwiczę mało i sama jestem na siebie zła.
Ale nic to, uśmiecham się i liczę, że wreszcie będzie dobrze.
dla wszystkich ćwiczących regularnie i gratulacje osiągnięć!
I wracam do wertowania ofert pracy, może coś znajdę
Stary 2011-08-19, 11:46   #3519
Dobrenka
Zadomowienie

Sanea dziękujemy za pozdrowienia co znaczy dostałam po tyłku w robocie? Może nie warto panikowac może Cię nie wywalą
itd itd
Stary 2011-08-19, 13:44   #3520
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: nie sądzę żebyś jadła hod doga na śniadanie (...)
Może nie aż tak, ale ostatnio sporo słodkiego i innych takich mniej zdrowych rzeczy było w zbyt dużej ilości

Cytat:
Sanea: Ja tylko na szybko, pozdrowienia przesyłam.
Hejo A cóż to się stało, że nowej pracy musisz szukać ??
Będzie dobrze zobaczysz

U mnie przed chwilą taka ulewa była, że latałam tylko w domu góra dół, dół góra i podkładałam pod okna co miałam pod ręką bo zaczęły przeciekać O.o masakra

Edytowane przez tygryskowym_okiem
Czas edycji: 2011-08-19 o 13:49
Stary 2011-08-19, 13:49   #3521
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Może nie aż tak, ale ostatnio sporo słodkiego i innych takich mniej zdrowych rzeczy było w zbyt dużej ilości
aj tam.. wytrzęsiesz na Insanity wszystko

Planujesz już coś po Insanity?
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-08-19 o 13:54
Stary 2011-08-19, 21:38   #3522
kuleczka18
Zadomowienie

Hej dziewczynki!
Kusicie z tym Turbo Fire, oj kusicie Aktualnie robiE 30 DAY SHRED i po tym pomyślę nad Turbo FIRE
Wszystkie widzicie efekty?
Rowerek-1/40
kuleczka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 23:05   #3523
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: aj tam.. wytrzęsiesz na Insanity wszystko
Planujesz już coś po Insanity?
Już nie wytrzęsę, bo już skończyłam
Po Insanity, hmmm, może przerwę na rower, zumbę, albo coś takiego z innej beczki niż to co robiłam przez ostatnie miesiące. A potem już prawie mam plan ułożony Ale zobaczymy jak to wyjdzie i na co ostatecznie będę mieć ochotę

Cytat:
Kuleczka: Hej dziewczynki!
Kusicie z tym Turbo Fire, oj kusicie Aktualnie robiE 30 DAY SHRED i po tym pomyślę nad Turbo FIRE
Kusimy i kusić będziemy

Stary 2011-08-20, 09:17   #3524
Sanea
Raczkowanie

GG do Sanea

Cytat:
Hejo A cóż to się stało, że nowej pracy musisz szukać ??
Będzie dobrze zobaczysz
Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość
Sanea dziękujemy za pozdrowienia co znaczy dostałam po tyłku w robocie? Może nie warto panikowac może Cię nie wywalą
No niestety, ja się starałam, pilnowałam terminów, ale jako młody/nowy pracownik okazałam się za mało przydatna najwyraźniej, więc mi nie przedłużają umowy. Potwierdzenie przyszło wczoraj Więc jak widzisz Dobrenko, nie tyle mnie wywalili, co nie chcą mieć ze mną więcej doczynienia Nie wiedzą, co tracą (A pompeczki dobra rzecz )
Tygryskowym, wiem, że będzie dobrze, ale szukanie nowej pracy wymaga 'odrobiny' energii i jakoś nie chce mi się jej poświęcać na ćwiczenia (Przy okazji gratulacje ukończenia Insanity; ja też mam fazę na słodkie, znowu. )
Jak znajdę nową i lepszą pracę na pewno się pochwalę
A na razie przeczesuję odmęty sieci w poszukiwaniu ogłoszeń. Na razie wysłałam odpowiedź na dwie oferty, bo problem jest, że szukają tylko przedstawicieli handlowych i doradców klienta w bankach
Stary 2011-08-20, 10:03   #3525
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Już nie wytrzęsę, bo już skończyłam
Po Insanity, hmmm, może przerwę na rower, zumbę, albo coś takiego z innej beczki niż to co robiłam przez ostatnie miesiące. A potem już prawie mam plan ułożony Ale zobaczymy jak to wyjdzie i na co ostatecznie będę mieć ochotę
Skończyłaś.. to gratuluje
zumba mnie nie kręci chyba
Ja jestem po pierwszym dniu BBL i wczoraj miałam ćwiczyć.. ale po pierwsze moja koleżanka zadzwoniła i poszłam na pifffo a po drugie nie wiem czy dałabym rade Ale zakwasy mam cudowne w tyłku i w górze ud
Cytat:
Napisane przez Sanea Pokaż wiadomość
No niestety, ja się starałam, pilnowałam terminów, ale jako młody/nowy pracownik okazałam się za mało przydatna najwyraźniej, więc mi nie przedłużają umowy. Potwierdzenie przyszło wczoraj Więc jak widzisz Dobrenko, nie tyle mnie wywalili, co nie chcą mieć ze mną więcej doczynienia
problem jest, że szukają tylko przedstawicieli handlowych i doradców klienta w bankach
Niestety czasem tak jest niech się "wyniuniają" znjadziesz lepsza pracę.. W końcu poznają się na Tobie
Wiesz mam teraz paru znajomych którzy są przedstawicielami handlowymi i nie narzekają.. może jak masz gadane to warto spróbować.. Co masz do stracenia?
Cytat:
Napisane przez kuleczka18 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki!
Ja na początku zobaczyłam w formie ujędrnienia, troszke tez spadło, potem długo długo nic.. na prawde motywacja mi spadała.. ale w lustrze było coraz lepiej.. Jak zmierzyłam się po 2 miesiącach znowu spadło..
Warto dziewczyno.. Warto.. Ja się zastanawiam jeszcze nad powrotem do tego progrmu.. bo to on dał mi najwięcej.. noi ta cholerna Szalina jest tak mega pozytywna ze nie da się tego nie lubić.. Seerioooo
itd itd

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 12:04   #3526
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Sanea: Tygryskowym, wiem, że będzie dobrze, ale szukanie nowej pracy wymaga 'odrobiny' energii i jakoś nie chce mi się jej poświęcać na ćwiczenia (Przy okazji gratulacje ukończenia Insanity; ja też mam fazę na słodkie, znowu. )
Jak znajdę nową i lepszą pracę na pewno się pochwalę
A na razie przeczesuję odmęty sieci w poszukiwaniu ogłoszeń. Na razie wysłałam odpowiedź na dwie oferty, bo problem jest, że szukają tylko przedstawicieli handlowych i doradców klienta w bankach
Wiem, że wymaga odrobiny energii, bo sama też się co trochę rozglądam za czymś. I też mnie to wkurza, że tylko doradca w banku albo przedstawiciel handlowy Chociaż mam typowo finansowe (ekonomiczne) wykształcenie to z klientami pracować nie chcę. Wolę back office niż front office.
Dzięki za gratulacje
I trzymam kciuki za Twoje poszukiwania

Cytat:
Dobrenka: Skończyłaś.. to gratuluje
zumba mnie nie kręci chyba
Dzięki
A ja nie wiem czy mnie kręci czy nie, ściągnęłam jakiś filmik, na you tube też coś jest, więc zobaczę sobie.

Cytat:
Ja się zastanawiam jeszcze nad powrotem do tego progrmu.. bo to on dał mi najwięcej.. noi ta cholerna Szalina jest tak mega pozytywna ze nie da się tego nie lubić.. Seerioooo
Ja w pewnym sensie też wrócę, ale mój plan to totalny mix - TF, CE, IN, TW i nie wiem czy coś jeszcze nie wpadnie
Ale chyba na razie nie wróciłabym tak w 100% do tego programu, jednak wydaje mi się, że po takich 5 miesiącach trzeba dać sobie spokój i odpocząć, po to żeby zatęsknić za tym

Stary 2011-08-20, 13:20   #3527
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Ja w pewnym sensie też wrócę, ale mój plan to totalny mix - TF, CE, IN, TW i nie wiem czy coś jeszcze nie wpadnie
Ale chyba na razie nie wróciłabym tak w 100% do tego programu, jednak wydaje mi się, że po takich 5 miesiącach trzeba dać sobie spokój i odpocząć, po to żeby zatęsknić za tym
Chętnie spróbuje Twojego planu jak juz zrealizuje BBL i Insanity
Czy Twój program będzie taki wypośrodkowany na podtrzymanie efektów czy też bardziej podkręcony..
Wiesz co jest najlepsze że ja już tęknie nawet za Fire 60 który średnio lubiłam.. Te ćwiczenia na prawde maja coś w sobie...

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Potrzebuje rady.. W czwartek zaczełam BBL.. wczoraj miałam wyjście wieczorem i nie ćwiczyłam.. mam zamiar poćwiczyc dzisiaj.. Mam spore zakwasy odczuwam je najczęściej przy wstawaniu i siadaniu.. A teraz moje pytanie.. Czy robić dzisiaj drugi dzeiń czy odpuścić i zrobić go w poniedziałek Jutro mam w planie zrobić około 70 km rowerem i trochę boję sie że nie tyle wymięknę co nie sprawi mi ta cała wycieczka frajdy przez ból w d... Jeszcze sama zobaczę jak to dzisiaj będzie bo głównie płaszczę tyłek w pracy może jak się ruszę to lepiej się poczuję..
itd itd
Stary 2011-08-20, 13:30   #3528
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Cytat:
Chętnie spróbuje Twojego planu jak juz zrealizuje BBL i Insanity
Czy Twój program będzie taki wypośrodkowany na podtrzymanie efektów czy też bardziej podkręcony..
Wiesz co jest najlepsze że ja już tęknie nawet za Fire 60 który średnio lubiłam.. Te ćwiczenia na prawde maja coś w sobie...

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Potrzebuje rady.. W czwartek zaczełam BBL.. wczoraj miałam wyjście wieczorem i nie ćwiczyłam.. mam zamiar poćwiczyc dzisiaj.. Mam spore zakwasy odczuwam je najczęściej przy wstawaniu i siadaniu.. A teraz moje pytanie.. Czy robić dzisiaj drugi dzeiń czy odpuścić i zrobić go w poniedziałek Jutro mam w planie zrobić około 70 km rowerem i trochę boję sie że nie tyle wymięknę co nie sprawi mi ta cała wycieczka frajdy przez ból w d... Jeszcze sama zobaczę jak to dzisiaj będzie bo głównie płaszczę tyłek w pracy może jak się ruszę to lepiej się poczuję..
ja bym zaczela od nowa w poniedzialek. zrobilas tylko 1 dzien, tak?

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 13:49   #3529
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
ja bym zaczela od nowa w poniedzialek. zrobilas tylko 1 dzien, tak?
Tak i myslisz żeby zrobić jeszcze raz BUM BUM w poniedziałek? A nie drugi dzień? Kurcze może i to by było dobre..
itd itd
Stary 2011-08-20, 14:30   #3530
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Cytat:
Tak i myslisz żeby zrobić jeszcze raz BUM BUM w poniedziałek? A nie drugi dzień? Kurcze może i to by było dobre..
No ja bym tak zrobila i pozniej juz leciala zgodnie z planem.

Krecilam dzisiaj 10min hula hopem takim z takimi kulkami masujacymi, oj w nastepnym tygodniu na basenie bede wygladala jak pobita

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 17:30   #3531
Sanea
Raczkowanie

GG do Sanea

Cytat:
Niestety czasem tak jest niech się "wyniuniają" znjadziesz lepsza pracę.. W końcu poznają się na Tobie
Wiesz mam teraz paru znajomych którzy są przedstawicielami handlowymi i nie narzekają.. może jak masz gadane to warto spróbować.. Co masz do stracenia?
Dużo czasu Poza tym nie mam samochodu, a do tego niestety kiepsko u mnie z umiejętnością sprzedaży, więc odpadam. Na razie szukam czegoś innego, ale jak nie będzie wyjścia, pewnie i do takiej pracy będę aplikować.

Tygryskowym - to przynajmniej masz wykształcenie częściowo kierunkowe. Ja natomiast zupełnie inna bajka, jakoś nie udaje mi się na razie pracować czysto zgodnie z moim. No ale, poczekamy, zobaczymy. Robię wszystko, by być dobrej myśli
A co do Twojego planu ćwiczeń - To się będzie działo
Stary 2011-08-20, 19:23   #3532
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: Czy robić dzisiaj drugi dzeiń czy odpuścić i zrobić go w poniedziałek
Ja bym dzisiaj coś luźniejszego poćwiczyła, bo tak przed taką długą jazdą następnego dnia lepiej nie przesadzać, a od poniedziałku zaczęłabym od początku

Cytat:
Sanea: (...) Ja natomiast zupełnie inna bajka, jakoś nie udaje mi się na razie pracować czysto zgodnie z moim. (...) A co do Twojego planu ćwiczeń - To się będzie działo
A jaki to ten Twój kierunek, w którym chciałabyś pracaować ?
Mam nadzieję, że się będzie działo

Stary 2011-08-20, 21:10   #3533
Sanea
Raczkowanie

GG do Sanea

Cytat:
A jaki to ten Twój kierunek, w którym chciałabyś pracaować ?
Eee... zonk w tym, że chyba nie bardzo chcę pracować w swoim kierunku Ani w jednym, ani w drugim zresztą :P
Jestem filologiem angielskim (mgr) i informatykiem (inż).

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 21:16   #3534
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Sanea: Eee... zonk w tym, że chyba nie bardzo chcę pracować w swoim kierunku Ani w jednym, ani w drugim zresztą :P
Jestem filologiem angielskim (mgr) i informatykiem (inż).
Ha ha, dobre podejście
Ja jestem specjalistą od bankowości i ubezpieczeń (mgr) oraz specjalistką do spraw zarządzania projektami i innowacjami (prawie mgr) i też nie wiem czy chcę iść w którymś z tych kierunków

Stary 2011-08-21, 11:24   #3535
megi533
Rozeznanie

Witam dziewczyny wróciłam po wakacyjnym wyjezdzie. Troche przedłuzylismy wyjazd ale bylo warto bo wyjazd udany w 100%. Nie cwiczyłam na wyjezdzie ale sporo chodziłam po górach, ale góralskie jedzenie chyba zostawiło troche nadbagazu na moim ciele ... no nic od jutra wracam do TF i powtórze ostatni tydzien 2 miesiaca zeby miec potem sile na fire-ry z 3miesiaca wiec od jutra lece dalej mam nadzieje ze szybko wroce do trybu sprzed wakacji choc wkradało sie juz tam troche zmeczenia - mam nadzieje ze teraz powroce od nowa z zapasem sił na dalsze miesace
Przeczytałam pobieznie wasze posty widze kilka nowych osob powodzenia w walce!!
Dobrenka zkwasy po boom boom ?? mowiłam ze to bedzie bolało - przynajmniej ten pierwszy raz - zacznij od poniedziałku od nowa, bedzies ztrzymac sie planu powodzenia!!
Tygrysku gratuluje ukonczenia kolejnego programu - jestes niesamowita!!
Zmykam jutro walcze na nowa z FIRE 45ez
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 22:16   #3536
perswazja
Raczkowanie

Dziewczyny, potrzebuję pomocy. Zamierzam nabyć gumę, której używają np. w Core 20 Class (ta z uchwytami). Problem polega na tym, że nie wiem jaką długość zamówić. Mam 165 cm wzrostu. Liczę na waszą radę

1...2...3...4...5...6...7...8...9...10...11...12.. .13...14...15...16...17.. .18...19...20 tydzień
perswazja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 08:33   #3537
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
Krecilam dzisiaj 10min hula hopem takim z takimi kulkami masujacymi, oj w nastepnym tygodniu na basenie bede wygladala jak pobita
Teraz na basen chodzą ludzie którzy albo po prostu lubią pływać albo o siebie i swoje ciało dbają.. więc większość prawdopodobnie będzie miało świadomość że to hula z wypustkami i nie będzie sie dziwić. Nie przejmuj się
Cytat:
Ja bym dzisiaj coś luźniejszego poćwiczyła, bo tak przed taką długą jazdą następnego dnia lepiej nie przesadzać, a od poniedziałku zaczęłabym od początku
Tak zrobiłam.. Tylko chyba moje ćwiczenia opóźnię jeszcze z 2 dni bo dzisiaj coś mnie kuje w brzuchu pewnie ciocia nadjeżdża.. i faktycznie zacznę od początku.. dzisiaj i jutro co najwyżej sie po callaneticsuje
Cytat:
Napisane przez Sanea Pokaż wiadomość
Eee... zonk w tym, że chyba nie bardzo chcę pracować w swoim kierunku
A co chciałabyś robić?
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-08-23 o 08:31

REKLAMA
Stary 2011-08-22, 13:56   #3538
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Dobrenka zkwasy po boom boom ?? mowiłam ze to bedzie bolało - przynajmniej ten pierwszy raz - zacznij od poniedziałku od nowa, bedzies ztrzymac sie planu powodzenia!!
oooo góralskie jedzonko cudowne...
Tak, postanowiłam zacząc od początku.. jednak dopiero po @@
itd itd
Stary 2011-08-22, 17:36   #3539
megi533
Rozeznanie

Ojjj chyba muszę od początku wyćwiczyć moją kondycję bo .... chyba gdzies mi uciekła.... dzisiaj nie dałam rady zrobić całego fire45ez pod koniec wylączyłam i padłam na dywan z nogami sztywnymi jak kłoda.... cholerka te dwa tygodnie z piwkiem oscypkami i plackami po zbójnicku jednak mi zaszkodziły no ale cóż walka trwa dalej i jutro ... musi być lepiej
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 19:29   #3540
kokieta
Raczkowanie

Dziewczyny, który z tych programów polecicie? Insanity, Turbo Fire, 30 Days shred, czy cos innego? Za miesiąc ide na wesele, a sukienka zrobila sie sie przyciasna w talii... :/
kokieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości