Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-18, 16:24   #3001
lalika
Rozeznanie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Tak jak normalnie nie lubię i nie noszę żółtego złota, tak Twój pierdzioneczek mi się bardzo podoba
dziekuje
na palcu wyglada bardzo subtelnie, nie jest duzy.
lalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:26   #3002
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Melod_y Ty mnie nie wkurzaj... leć do apteki, powiedź, że masz Harnblaseninfektion albo po prostu że masz infekcję związaną z oddawaniem moczu, a mocz to Urin i potrzebujesz jakiegoś leku. Powiedź, że jesteś tu na wakacjach i do lekarza nie możesz iść. Z pęcherzem moczowym i nerkami nie ma żartów, trzeba działać szybko, tym bardziej, że już Ci na nerki siada. A plecy Cie mogą zwyczajnie od nerek bolec.
Dobra.. Ale i tak dam sobie czas do jutra.( na szczescie mam wolne ) Mozliwe ze plecy po prostu mi zawialo.. Bo z pecherzem juz jest lepiej niz bylo wczoraj. Wysmarowałam sobie plecy mascia rozgrzewajaca na razie. Moze pomoze.
Ok koniec epopei o moim chorobsku

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:26   #3003
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Nena, Nena, ja nie wiem co u Ciebie można jeszcze wysmuklić...
oj można, można. Powiem, że trochę się wkurzyłam bo po powrocie z gór (a naprawdę robiliśmy kilometry) ważę półtora kilo więcej

Cytat:
Melod_y Ty mnie nie wkurzaj... leć do apteki, powiedź, że masz Harnblaseninfektion
Was???

Cytat:
Napisane przez lalika Pokaż wiadomość
Poznalismy sie w pracy. Oboje pracujemy w miedzynarodowej korporacji w Pradze. Poznalismy sie 2 lata temu ale razem jestesmy od listopada 2010. Zareczyny odbyly sie tradycyjnie u mnie w domu z rodzicami w maju
śliczny pierścionek Fajnie, że tak wielokulturowo będzie. Pomysł z kilkoma językami zaproszeń jest jak najbardziej wykonalny i chyba najlepszy w waszej sytuacji

Wiecie, co przeczytałam wczoraj w wątku o ślubnych faux pas?? panna młoda podczas przysięgi wypowiedziała następujące słowa: "tak mi dopomóż Panie Bobrze"

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:28   #3004
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
To marsz się zapisać od razu jak przyjedzie TŻ będzie ciekawie
ja tam idę ze względu na TŻta, on bardzo chce. mi się może nudzić, bo już kiedyś chodziłam na kurs. Ale nie zaszkodzi przypomnieć sobie podstaw no to w przyszłym tyg idziemy się zapisać

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:32   #3005
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam idę ze względu na TŻta, on bardzo chce. mi się może nudzić, bo już kiedyś chodziłam na kurs. Ale nie zaszkodzi przypomnieć sobie podstaw no to w przyszłym tyg idziemy się zapisać
Poznam Goszę osobiście

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Wiecie, co przeczytałam wczoraj w wątku o ślubnych faux pas?? panna młoda podczas przysięgi wypowiedziała następujące słowa: "tak mi dopomóż Panie Bobrze"

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:32   #3006
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Wiesz, ludzie w różnych bogów wierzą, może ona wierzy w Bobra
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:37   #3007
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
oj można, można. Powiem, że trochę się wkurzyłam bo po powrocie z gór (a naprawdę robiliśmy kilometry) ważę półtora kilo więcej

Mnie to nie dziwi, że ważysz więcej, bo Ci sie zwyczajnie mięśnie wykształciły, a one ważą zdecydowanie więcej niż tłuszczyk i skóra

Z Bobra nie mogę

Cytat:
Poznam Goszę osobiście:
A ja poznam Jamee
Jak się mój TŻ dowie, że tam będzie jedna laska z wizażanek, to chyba zwariuje Biedny on, czasem jak go zamęczam wzażowymi rozterkami to mi grozi, że internet odłączy

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-08-18, 16:39   #3008
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
A ja poznam Jamee
Jak się mój TŻ dowie, że tam będzie jedna laska z wizażanek, to chyba zwariuje Biedny on, czasem jak go zamęczam wzażowymi rozterkami to mi grozi, że internet odłączy
Ja mojego też ostatnio trochę wdrażam w wizażowe tematy i jak mu opowiedziałam jakie my tu mamy problemy, to się tylko śmiał I spodobało mu się, że planujemy spotkania, bo jak świat światem różnego rodzaju fora organizowały sobie zloty Tak że mam jego błogosławieństwo
I tylko stwierdził z przekąsem, że jest pewny, że tu na forum nie wypowiadają się żadni Panowie Młodzi
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:48   #3009
__Paulinka__
Zakorzenienie

a ja musze naczynia pomyc bo nie mam zadnej lyzeczki a cala kuchnia brudnych naczyn
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:51   #3010
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
najwiecej bedzie z Polski, Egiptu, Bialorusi, Niemiec. Potem jeszcze pojedyncze osoby: Rosja, Finlandia, Macedonia, Wegry, Czechy, Holandia, Hiszpania, Szwecja . Planowalam zrobic zaproszenia w kilku jezykach ale chyba nie ogarnwe tego wszystkiego.
Super, ale różnorodność
A tak z ciekawości mogę zapytać czy też musicie mieć rozprawę w sądzie, dzięki której Twój narzeczony dostanie pozwolenie na zawarcie małżeństwa? Pytam, bo moja koleżanka ze studiów bierze w tym roku ślub cywilny z Pakistańczykiem i musieli taką rozprawę mieć... Mieli mnóstwo papierkowej roboty z tym związanej...

Cytat:
ten wątek jest świetny

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

aaa zapomniałam -lalika - apropo sukni - salony z tego co czytałam czasami oferują magazynowanie (o ile mają miejsce), jest to ułatwienie dla PMek, które nie mają miejsca w domu. Tym bym się nie martwiła, ALE skoro Twoja suknia jest prosto z manekina i pojechała do czyszczenia to ja na wszelki wypadek bym tam jeszcze zajrzała, czy po czyszczeniu jest z nią wszystko ok
Stary 2011-08-18, 17:10   #3011
Irmelin333
Raczkowanie

lalika będziesz mięc napewno nietypowe wesele, w jak najbardziej pozywtywnym znaczeniu tego słowa. Przypuszczam, że bedzie ciekawie

Co do sukien i zaliczek, ja płaciłam 30 %, moja suknia jest schowana w magazynie salonu i ufam obietnicy Pani z Madonny, że nikt jej nie dotknie poza mną w Pażdzierniku przszłego roku. Jak nie to się zdenerwuje

Co do jedzenia
to mó j TŻ jest wszystkożerny, z naciskiem na schabowy i kapuste. Ja odwrotnie. Dużo warzyw i owoców(szczególnie pomidory)a z mięs to kurczak , za ziemniakami nie przepadam ale uwielbiam za to zupy. A no i fast food tez niestety lubie i jem bardzo dużo ostatnio . Choć wiem jak nie zdrowe ale czasem nie moge sobie odmówić, szczególnie jak TŻ mi macha przed oczami kawałkiem pizzy.....
Przy wzroście 178 cm mam 59-60 kg, chce utrzymać ten wynik do ślubu, a pomaga mi w tym baaaaaardzo orbitrek i duża ilość wody mineralnej.

Edytowane przez Irmelin333
Czas edycji: 2011-08-18 o 17:12
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 17:15   #3012
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
lalika będziesz mięc napewno nietypowe wesele, w jak najbardziej pozywtywnym znaczeniu tego słowa. Przypuszczam, że bedzie ciekawie

Co do sukien i zaliczek, ja płaciłam 30 %, moja suknia jest schowana w magazynie salonu i ufam obietnicy Pani z Madonny, że nikt jej nie dotknie poza mną w Pażdzierniku przszłego roku. Jak nie to się zdenerwuje

Co do jedzenia
to mó j TŻ jest wszystkożerny, z naciskiem na schabowy i kapuste. Ja odwrotnie. Dużo warzyw i owoców(szczególnie pomidory)a z mięs to kurczak , za ziemniakami nie przepadam ale uwielbiam za to zupy. A no i fast food tez niestety lubie i jem bardzo dużo ostatnio . Choć wiem jak nie zdrowe ale czasem nie moge sobie odmówić, szczególnie jak TŻ mi macha przed oczami kawałkiem pizzy.....
Przy wzroście 178 cm mam 59-60 kg, chce utrzymać ten wynik do ślubu, a pomaga mi w tym baaaaaardzo orbitrek i duża ilość wody mineralnej.
a Ty pokazywalas nam swoją suknie? bo nie kojarze
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 17:15   #3013
lalika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Super, ale różnorodność
A tak z ciekawości mogę zapytać czy też musicie mieć rozprawę w sądzie, dzięki której Twój narzeczony dostanie pozwolenie na zawarcie małżeństwa? Pytam, bo moja koleżanka ze studiów bierze w tym roku ślub cywilny z Pakistańczykiem i musieli taką rozprawę mieć... Mieli mnóstwo papierkowej roboty z tym związanej...

Z tego co wiem potrzebne jest zaswiadczenie z kraju narzeczonego o zdolnosci prawnej do zawarcia zwiazku malzenskiego. A poniewaz Egipt takiego zaswiadczenia nie wydaje to trzeba zlozyc wniosek w sadzie o udzielenie zgody na malzenstwo bez tego papierka. Powiedziano mi ze czeka sie do kilku tygodni. Bylismy juz w kosciele ale tam to wszystko dlugo trwa bo to idzie przez biskupa wiec postanowilam wziac sprawy w swoje rece i zadzwonilam do USC i sama bede zalatwiac formalnosci prawne, a w kosciele przedstawimy juz gotowe dokumenty jak tylko je dostaniemy z sadu.

ten wątek jest świetny

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

aaa zapomniałam -lalika - apropo sukni - salony z tego co czytałam czasami oferują magazynowanie (o ile mają miejsce), jest to ułatwienie dla PMek, które nie mają miejsca w domu. Tym bym się nie martwiła, ALE skoro Twoja suknia jest prosto z manekina i pojechała do czyszczenia to ja na wszelki wypadek bym tam jeszcze zajrzała, czy po czyszczeniu jest z nią wszystko ok
tak zrobie. I przy okazji pstrykne zdjecia
lalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 17:28   #3014
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

Co do jedzenia
Mój TŻcik jest wszystkomięsożerny żadnych sałatek, owoców, warzyw. Słodzone napoje itd itp. i ciśnienie szwankuje.

Ja w tamtym tygodniu zjadłam dwie lasagne

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 17:29   #3015
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a Ty pokazywalas nam swoją suknie? bo nie kojarze
Tez jestem ciekawa bo chyba nie pokazywala
Irmelin pochwal sie sukienka

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 18:21   #3016
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
wooow, ale z Ciebie modelka! wiesz jak to mówią, ładnemu we wszystkim ładnie gdzieś czytałam, że kobiety o takiej idealnej figurze mają gorzej, bo jest zbyt duży wybór aaa, chyba Triny i Susanah coś tam o tym mówiły
Czy ja wiem w większości salonów narzekały ze za szczupła jestem jak bym miała troche wiecej biustu to moze i była by to prawda a tak wyglądam jak brzoza

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
zapowiada się bardzo ciekawie góra bardzo mi się podoba
Postanowiłyśmy że jedziemy w sobotę, na pewno cyknę fotki bo zobaczę ja dopiero w kwietniu na sobie a jak mi sie w sobotę nie odwidzi to przy niej zostanę.

Cytat:
Ja tam żadna specjalistka, więc wiesz gadac se mogę
A mi się podobasz w tej sukni z targów ślubnych, tak bardzo No ale ja mam inny gust, więc narzucać nie będę, bo i po co. Ty i tak zrobisz swoje.
No tak zrobie swoje ale wszystkei rady biorę pod uwagę

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ja ryby kocham pod każdą postacią tak samo tż ale owoców morza nie tknę
Mój Tż uwielbia krewetki smażone na masełku z czosnkiem i papryką. Do tej pory serwowała mu to siostra ja oczywiście tknąć nie miałam ochoty żadnej. Ale gdy pewnego razu przyrządziłam je sama tak do tej pory się nimi zajadam ;D Ale gotowanymi już nie.
Pozostałe owoce morza miałam okazje spróbować w Tunezji ale wszystko lądowało u mojego Tżta w talerzu ;D

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
50% jest chyba standardem?
u mnie też 50% ceny

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 18:36   #3017
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Czy ja wiem w większości salonów narzekały ze za szczupła jestem jak bym miała troche wiecej biustu to moze i była by to prawda a tak wyglądam jak brzoza

Postanowiłyśmy że jedziemy w sobotę, na pewno cyknę fotki bo zobaczę ja dopiero w kwietniu na sobie a jak mi sie w sobotę nie odwidzi to przy niej zostanę.

No tak zrobie swoje ale wszystkei rady biorę pod uwagę

Mój Tż uwielbia krewetki smażone na masełku z czosnkiem i papryką. Do tej pory serwowała mu to siostra ja oczywiście tknąć nie miałam ochoty żadnej. Ale gdy pewnego razu przyrządziłam je sama tak do tej pory się nimi zajadam ;D Ale gotowanymi już nie.
Pozostałe owoce morza miałam okazje spróbować w Tunezji ale wszystko lądowało u mojego Tżta w talerzu ;D

u mnie też 50% ceny
Nie odwidzi się na pewno jeśli to TA . Ja dopiero w maju moja zobaczę
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 18:50   #3018
Irmelin333
Raczkowanie

Na pewno pokażę ale przed ślubem. A to dlatego, że zdjęcia katalogowe ma beznadziejne. Wogole nie zwróciłam na nią uwagi, przeglądając galerię. A w salonie? Idealna!:love :
Stary 2011-08-18, 19:12   #3019
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dziewczyny jak tam Wasze postanowionka ćwiczeniowe??? Dzisiaj już cel osiągnięty??? Bo ja sobie takie ćwiczenia wytrzymałościowe zaserwowałam, że zaraz biegnę pod prysznic... normalnie leci ze mnie!

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-08-18, 19:21   #3020
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jak tam Wasze postanowionka ćwiczeniowe??? Dzisiaj już cel osiągnięty??? Bo ja sobie takie ćwiczenia wytrzymałościowe zaserwowałam, że zaraz biegnę pod prysznic... normalnie leci ze mnie!
Ja ćwicze przed samym snem

Stary 2011-08-18, 19:39   #3021
M_ilkaa
Rozeznanie

kurcze, ja to mam odwrotny problem, boję się żebym przed ślubem nie schudła z tzw. stresu . Póki co jem ile chcę i co chcę a waga wciąż 55 kilo (wzrost 164cm)

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Dziewczęta orientujecie się czy rozerwany tiul można w dyskretny sposób zszyć ? czy to jest raczej taki "materiał" że zawsze będzie ślad?
Stary 2011-08-18, 20:02   #3022
Lilith890502
Zakorzenienie

ja też muszę ćwiczyć, bo mój brzuch jest sflaczały

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 20:17   #3023
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
kurcze, ja to mam odwrotny problem, boję się żebym przed ślubem nie schudła z tzw. stresu . Póki co jem ile chcę i co chcę a waga wciąż 55 kilo (wzrost 164cm)

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Dziewczęta orientujecie się czy rozerwany tiul można w dyskretny sposób zszyć ? czy to jest raczej taki "materiał" że zawsze będzie ślad?
to zależy co masz na myśli. Jak bardzo poważne jest to ewentualne uszkodzenie które trzeba by zaszyć

Stary 2011-08-18, 20:27   #3024
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
Zazdroszczę wagi...Serio bo ja przy wzroście 160 ważę 40 kg i to raczej ja mam prawo sie bac że schudnę bo ma do tego zapędy szczególnie przy stresie
Stary 2011-08-18, 20:30   #3025
gosiulka22
Wtajemniczenie

o dziewczyny nie mówcie mi nawet o odchudzaniu ja tez mam trochę do zrzucenia nawet nie chce myslec o tym, już sobie chyba wszystkiego odmówiłam co mozliwe
najgorzej jest jak przyjezdza moj TŻ (raz w miesiacu) to wtedy kusi mnie pizza, kebabkiem, chipsami no i oczywiście obowiazkowo przywozi mi duzo słodyczy winko, piwko...i juk tu człowiek ma schudnąć
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 20:32   #3026
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Nattiv, jak się czujesz Kochana?
A dziękuję, już coraz lepiej

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Wszystkiego Najlepszego i spełnienia marzeń

Jest znalazłam gorset tej sukni jest on zdobiony kryształkami swarovskiego i pięknie sie mieni wczoraj nie byłam pewna czy to ta ze zdjęcia ale dzisiaj jestem Szkoda ze nie ma zdjęcia w całości

http://www.suknieslubne.szczecin.pl/.../panorama1.jpg
to jest ta w środku a i te kwiatki z dołu znikną
Góra śliczna

Cytat:
zróbcie mi coś bo mój TŻet nie dostanie obiadu jak się będę tak lenić.... teściowa zleciła nakarmienie go, bo córkę przeprowadza, a babcia na wycieczce emeryckiej a mnie dziś się nic nie chce......szczególnie, że TŻet do taaaaakiej meeeega tradycyjnej kuchni jest przyzwyczajony i jest uprzedzony do warzyw strasznie....bu....najchę tniej to purre mocno omaszczone i jakieś pieczenie z sosami...i ewentualnie kapusta zasmażana....no daramat....ale już ja go wychowam
Mój Tż podobnie. Ja lubię czasem eksperymentować Tż pokręci trochę nosem, ale zje wszystko co przygotuje. Sam natomiast nigdy by nie zrobił sobie surówki. Twierdzi, że od warzyw się umiera

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Z tych radośniejszych nowin: dziś mamy 1 rok do ślubu !!!!!!!!!!! Za rok o tej porze będę już żoną
Gratulacje
Innym PMkom też gratuluję roczku

Cytat:
Witam,

czy moge do Was dolaczyc?

Wychodze za maz w czerwcu 2012 - troche to odlegly termin. Mam juz troche rzeczy zalatwione: kosciol, sala, suknia. Wesele bedzie miedzynarodowe
Witaj. Pierścionek śliczny No wesele zapowiada się bardzo ciekawie

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 20:41   #3027
Irmelin333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
o dziewczyny nie mówcie mi nawet o odchudzaniu ja tez mam trochę do zrzucenia nawet nie chce myslec o tym, już sobie chyba wszystkiego odmówiłam co mozliwe
najgorzej jest jak przyjezdza moj TŻ (raz w miesiacu) to wtedy kusi mnie pizza, kebabkiem, chipsami no i oczywiście obowiazkowo przywozi mi duzo słodyczy winko, piwko...i juk tu człowiek ma schudnąć
No łasnie o tym pisałam... znam to i walcze z tym ale jakoś wywalczyc swojego nie mogę. Bo on Twierdzi, że to z miłosci
Stary 2011-08-18, 20:43   #3028
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę wagi...Serio bo ja przy wzroście 160 ważę 40 kg i to raczej ja mam prawo sie bac że schudnę bo ma do tego zapędy szczególnie przy stresie
jejku jaka chudzinka z Ciebie... ja mam zaledwie 2 cm mniej i56 kg

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
No łasnie o tym pisałam... znam to i walcze z tym ale jakoś wywalczyc swojego nie mogę. Bo on Twierdzi, że to z miłosci
a moj przychodzi daje mi coś słodkiego i z tekstem" ależ kochanie ja cię kocham taką jaką jesteś " i jeszcze te oczy

Stary 2011-08-18, 21:01   #3029
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
heh no właśnie o to chodzi cieżko

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
jejku jaka chudzinka z Ciebie... ja mam zaledwie 2 cm mniej i56 kg

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

a moj przychodzi daje mi coś słodkiego i z tekstem" ależ kochanie ja cię kocham taką jaką jesteś " i jeszcze te oczy
mój mi mówi że nie mogę być za chuda bo jemu się nie podobaja "wychudzone" dziewczyny
a zawsze też się z niego śmieje bo przychodzi i mi mówi "kochanie zawsze pieknie wygladasz ale dzisiaj wyjątkowo" i tak zawsze jest i dowiedz się tu prawdy
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 21:07   #3030
kilianna
Zakorzenienie

lalika wtaj w naszych progach! Ładny masz pierścionek i wesele też zapowiada się ciekawie. Gdzie będziecie mieszkć po ślubie? Poznałaś już teściow?

Cytat:
Ah z takich nowinek to zapomniałam wam napisać, że zapisaliśmy się na I stopień tańca towarzyskiego pierwsze zajęcia pod koniec września ale najfajniejsze w tym jest to, że TŻ zgodził się bez wahania
no to gratuluję, my też zamierzamy, ale dopiero w styczniu

Cytat:
hehehe doooobre

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
skąd ja to znam
Choć powiem Wam, że od około pół roku nie jem w ogóle słodyczy, nie słodzę cukrem, dużo biegam i piję sporo wody. Przy 166 cm ważę 50 kg i ogólnie jestem zadowolona, ale muszę wzmocnić mięśnie brzucha.

Powiem Wam, że zarezerwowaliśmy już orkiestrę, mam fotografa i kamerzystę. Moja mama w niedzielę jedzie poznać moich teściów, będą rozprawiać o weselu, Teściowie pojechali oglądać naszą salę, podobała im się.

No i muszę się Wam pożalić bratowa TŻ (ta , która skrytykowała moją suknię mówiąc, że będę wyglądać jak własny gość ) wciąż się wtrąca i buntuje mojego TŻ!!! I bezczelnie namawia go, by namówił mnie na zamieszkanie z nimi. Oni mieszkają z moimi teściami i z dzieckiem, TŻ też tam z nimi mieszka i pomaga jej przy dziecku. W ogole jest na każde jej zawołanie i jej sie chyba nie podoba, że nagle może stracić swojego niewolnika - pomocnika. Mój TŻ jest taki "niewinny" i nieświadomy niczego, że mówi mi wszystko, co ona jemu gada, nie zdając sobie nawet sprawy, że to jest przegięcie. A jak mówię jemu, że mi się to nie podoba, że ona mu doradza jak ma postępować w naszym związku i co mamy na weselu robić, a czego mamy nie robić, to on nie rozumie mnie. Boziuuu....

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2011-08-18 o 21:09
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości