|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
|
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Mozliwe ze plecy po prostu mi zawialo.. Bo z pecherzem juz jest lepiej niz bylo wczoraj. Wysmarowałam sobie plecy mascia rozgrzewajaca na razie. Moze pomoze. Ok koniec epopei o moim chorobsku
|
|
#3003 | ||
|
Zakorzenienie
|
oj można, można. Powiem, że trochę się wkurzyłam bo po powrocie z gór (a naprawdę robiliśmy kilometry) ważę półtora kilo więcej
Cytat:
![]() Cytat:
Wiecie, co przeczytałam wczoraj w wątku o ślubnych faux pas?? panna młoda podczas przysięgi wypowiedziała następujące słowa: "tak mi dopomóż Panie Bobrze" |
||
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam idę ze względu na TŻta, on bardzo chce. mi się może nudzić, bo już kiedyś chodziłam na kurs. Ale nie zaszkodzi przypomnieć sobie podstaw
no to w przyszłym tyg idziemy się zapisać
|
#3005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Bobra nie mogę A ja poznam Jamee Jak się mój TŻ dowie, że tam będzie jedna laska z wizażanek, to chyba zwariuje
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I spodobało mu się, że planujemy spotkania, bo jak świat światem różnego rodzaju fora organizowały sobie zloty Tak że mam jego błogosławieństwo ![]() I tylko stwierdził z przekąsem, że jest pewny, że tu na forum nie wypowiadają się żadni Panowie Młodzi
|
|
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
a ja musze naczynia pomyc bo nie mam zadnej lyzeczki
|
|
|
|
#3010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak z ciekawości mogę zapytać czy też musicie mieć rozprawę w sądzie, dzięki której Twój narzeczony dostanie pozwolenie na zawarcie małżeństwa? Pytam, bo moja koleżanka ze studiów bierze w tym roku ślub cywilny z Pakistańczykiem i musieli taką rozprawę mieć... Mieli mnóstwo papierkowej roboty z tym związanej... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- aaa zapomniałam -lalika - apropo sukni - salony z tego co czytałam czasami oferują magazynowanie (o ile mają miejsce), jest to ułatwienie dla PMek, które nie mają miejsca w domu. Tym bym się nie martwiła, ALE skoro Twoja suknia jest prosto z manekina i pojechała do czyszczenia to ja na wszelki wypadek bym tam jeszcze zajrzała, czy po czyszczeniu jest z nią wszystko ok
|
|
|
#3011 |
|
Raczkowanie
|
lalika będziesz mięc napewno nietypowe wesele, w jak najbardziej pozywtywnym znaczeniu tego słowa. Przypuszczam, że bedzie ciekawie
![]() Co do sukien i zaliczek, ja płaciłam 30 %, moja suknia jest schowana w magazynie salonu i ufam obietnicy Pani z Madonny, że nikt jej nie dotknie poza mną w Pażdzierniku przszłego roku. Jak nie to się zdenerwuje ![]() ![]() Co do jedzenia to mó j TŻ jest wszystkożerny, z naciskiem na schabowy i kapuste. Ja odwrotnie. Dużo warzyw i owoców(szczególnie pomidory)a z mięs to kurczak , za ziemniakami nie przepadam ale uwielbiam za to zupy. A no i fast food tez niestety lubie i jem bardzo dużo ostatnio . Choć wiem jak nie zdrowe ale czasem nie moge sobie odmówić, szczególnie jak TŻ mi macha przed oczami kawałkiem pizzy..... Przy wzroście 178 cm mam 59-60 kg, chce utrzymać ten wynik do ślubu, a pomaga mi w tym baaaaaardzo orbitrek i duża ilość wody mineralnej. Edytowane przez Irmelin333 Czas edycji: 2011-08-18 o 17:12 |
|
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie kojarze
|
|
|
|
|
#3013 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żadnych sałatek, owoców, warzyw. Słodzone napoje itd itp. i ciśnienie szwankuje. Ja w tamtym tygodniu zjadłam dwie lasagne
|
|
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
Tez jestem ciekawa bo chyba nie pokazywala
![]() Irmelin pochwal sie sukienka
|
#3016 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Postanowiłyśmy że jedziemy w sobotę, na pewno cyknę fotki bo zobaczę ja dopiero w kwietniu na sobie a jak mi sie w sobotę nie odwidzi to przy niej zostanę. Cytat:
Cytat:
Pozostałe owoce morza miałam okazje spróbować w Tunezji ale wszystko lądowało u mojego Tżta w talerzu ;D u mnie też 50% ceny
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3018 |
|
Raczkowanie
|
Na pewno pokażę ale przed ślubem. A to dlatego, że zdjęcia katalogowe ma beznadziejne. Wogole nie zwróciłam na nią uwagi, przeglądając galerię. A w salonie? Idealna!
|
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak tam Wasze postanowionka ćwiczeniowe??? Dzisiaj już cel osiągnięty??? Bo ja sobie takie ćwiczenia wytrzymałościowe zaserwowałam, że zaraz biegnę pod prysznic... normalnie leci ze mnie!
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3021 |
|
Rozeznanie
|
kurcze, ja to mam odwrotny problem, boję się żebym przed ślubem nie schudła z tzw. stresu . Póki co jem ile chcę i co chcę a waga wciąż 55 kilo (wzrost 164cm)
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Dziewczęta orientujecie się czy rozerwany tiul można w dyskretny sposób zszyć ? czy to jest raczej taki "materiał" że zawsze będzie ślad? |
|
|
|
#3023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3025 |
|
Wtajemniczenie
|
o dziewczyny nie mówcie mi nawet o odchudzaniu
ja tez mam trochę do zrzucenia najgorzej jest jak przyjezdza moj TŻ (raz w miesiacu) to wtedy kusi mnie pizza, kebabkiem, chipsami no i oczywiście obowiazkowo przywozi mi duzo słodyczy winko, piwko...i juk tu człowiek ma schudnąć
|
|
|
|
#3026 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję, już coraz lepiej
![]() Cytat:
Cytat:
Tż pokręci trochę nosem, ale zje wszystko co przygotuje. Sam natomiast nigdy by nie zrobił sobie surówki. Twierdzi, że od warzyw się umiera ![]() Cytat:
![]() Innym PMkom też gratuluję roczku ![]() Cytat:
|
|
#3027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
i jeszcze te oczy
|
|
#3029 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cieżko---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]() a zawsze też się z niego śmieje bo przychodzi i mi mówi "kochanie zawsze pieknie wygladasz ale dzisiaj wyjątkowo" i tak zawsze jest i dowiedz się tu prawdy
|
||
|
|
|
#3030 | |||
|
Zakorzenienie
|
lalika wtaj w naszych progach! Ładny masz pierścionek i wesele też zapowiada się ciekawie. Gdzie będziecie mieszkć po ślubie? Poznałaś już teściow?
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Choć powiem Wam, że od około pół roku nie jem w ogóle słodyczy, nie słodzę cukrem, dużo biegam i piję sporo wody. Przy 166 cm ważę 50 kg i ogólnie jestem zadowolona, ale muszę wzmocnić mięśnie brzucha. Powiem Wam, że zarezerwowaliśmy już orkiestrę, mam fotografa i kamerzystę. Moja mama w niedzielę jedzie poznać moich teściów, będą rozprawiać o weselu, Teściowie pojechali oglądać naszą salę, podobała im się. No i muszę się Wam pożalić bratowa TŻ (ta , która skrytykowała moją suknię mówiąc, że będę wyglądać jak własny gość ) wciąż się wtrąca i buntuje mojego TŻ!!! I bezczelnie namawia go, by namówił mnie na zamieszkanie z nimi. Oni mieszkają z moimi teściami i z dzieckiem, TŻ też tam z nimi mieszka i pomaga jej przy dziecku. W ogole jest na każde jej zawołanie i jej sie chyba nie podoba, że nagle może stracić swojego niewolnika - pomocnika. Mój TŻ jest taki "niewinny" i nieświadomy niczego, że mówi mi wszystko, co ona jemu gada, nie zdając sobie nawet sprawy, że to jest przegięcie. A jak mówię jemu, że mi się to nie podoba, że ona mu doradza jak ma postępować w naszym związku i co mamy na weselu robić, a czego mamy nie robić, to on nie rozumie mnie. Boziuuu....
Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2011-08-18 o 21:09 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

) Mozliwe ze plecy po prostu mi zawialo.. Bo z pecherzem juz jest lepiej niz bylo wczoraj. Wysmarowałam sobie plecy mascia rozgrzewajaca na razie. Moze pomoze.

będzie ciekawie

bo nie kojarze

i jeszcze te oczy