|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Pamięta ktoś jeszcze ?
![]() nadal jest ważny. "byłeś wszystkim, wszystkim czego chciałam". minęło tyle czasu a ja cały czas Cię szukam pośród innych. Kiedy już zapomnisz ja nadal będę pamiętała za nas oboje. "Czasami zastanawiam się,czy myślisz jeszcze o mnie spoglądając w jej oczy". Kocham cały swój świat którym jesteś Ty. I że drażni mnie, bo nie patrzy bo go nie ma
|
#4592 |
|
Raczkowanie
|
nie słuchając podszeptów złego świata, zatracam się w tej miłości. jeśli nie ja, będzie inna. jeśli nie ty, nie będzie nic. zrozum, że bez ciebie wszystko jest sto razy trudniejsze. więc proszę, nie utrudniaj mi życia i bądź. nie pytaj o moje uczucia, tylko je doceń. patrzy mi w oczy, gdy mówimy o miłości.
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
popełniam wciąż te same błędy
|
#4594 |
|
Przyczajenie
|
nigdy nie była pewna czy poznanie go i ich wielka miłość, |
|
|
|
#4595 |
|
Raczkowanie
|
Nawet nie wiesz jak miło, że w końcu ktoś docenił
Ktoś złapał mnie mocno za ramię. Odwróciłam się szybko i spojrzałam na niego pytającymi oczyma. "Porozmawiamy?" Zapytał zdyszany. Obruszyłam się tylko i dalej szłam w swoją stronę. "Błagam. No cholera, proszę Cię!" Zatrzymałam się. Stanął bardzo blisko mnie, tak, że czułam jego szybki i gorący oddech na szyi. "Czego chcesz?" zapytałam chłodno. "Spójrz na mnie." Nie wytrzymałam. "Biegniesz za mną pół drogi, żebym na Ciebie spojrzała?!" Krzyknęłam tak głośno, że przechodnie patrzyli na nas z dezaprobatą. "Tak." Zaśmiałam się sarkastycznie. "Tylko tracę czas." Odwróciłam się na pięcie i ruszyłam dalej. "Chciałem, żebyś to zrobiła, bo w Twoich oczach widać miłość do mnie." Odwróciłam się znowu. "Miłość? Widzisz miłość?" Z każdym słowem zbliżałam się do niego coraz bardziej. "To dziwne, bo ja, zawsze, gdy patrzę w lustro, w swoich oczach widzę nienawiść. I choć Cię, ✂✂✂✂a, kocham, to nienawidzę bardziej!" Syknęłam. W jego zaszklonych oczach odbijała się moja twarz. |
|
|
|
#4596 |
|
Przyczajenie
|
gdyby frajerstwo dodawało skrzydeł , dawno już byś odleciał .
jeśli się opamiętasz i zrozumiesz , komu naprawdę na Tobie zależy , mnie już nie będzie . i czuję w tej chwili , w tej sekundzie jak szczęście mnie rozpiera i przepełnia każdą komórkę mojego ciała . skoro urodziłaś się su.ką , to księżniczką raczej nie umrzesz . kochanie nie jestem kolejną szmatą , która da ci dupy tylko dlatego , bo powiesz jej ładne słówko . szczęście , razem z definicją własnej siebie , odnalazłam w Tobie , i mimo , że nie lubisz własnego imienia , to te sześć liter to dla mnie najcudowniejsze sześć liter pod słońcem , wiesz ? dobrze wiem , że nie ma dla Ciebie znaczenia co teraz czuję , mam nadzieję jedynie , że kiedyś ja będę mogła mieć tak samo wy✂✂✂ane na Ciebie . czy wiesz , że każdej nocy nie mogę zasnąć myśląc o Tobie ? czy wiesz , ile niestworzonych historii z Tobą w roli głównej układam sobie w głowie ? czy zdajesz sobie sprawę , że skradłeś serce dziewczynie , która już zawsze chciała być niezależna ?
|
|
#4597 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
Wszystko ma swoją datę ważności nawet miłość.
Potrzebuje Twego zachwytu, akceptacji. Tego lata słońce już tak dobrze nie opala, a wieczorami jest więcej komarów .. brakuje też Ciebie. Lubię się dla Ciebie rozbierać. Im więcej Boga w życiu tym większy uśmiech na waży .
|
#4598 |
|
Wtajemniczenie
|
love:misiaki moje <3 ;**
Między nami pachnie chłodem. Czuję zimny szron na ręce. Zaśpiewać Ci, we wszystkich językach świata 'Och, tak bardzo kocham Cię', jaką pewność mam, że to zrozumiesz, skoro nie potrafisz czytac z ruchu warg.
|
#4599 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś najpiękniejsza - mówiłeś. Ale nie patrzyłeś wtedy w moje oczy. Najpiękniej pachniała Twoja szyja, wiesz przecież. Nikt nie opanował do perfekcji mnie i mojego charakteru. Nikt nie próbował. Na taki ból nie ma tabletek. Nikt nie wypisze mi recepty. Pojawiasz się. Sporadycznie. Osiągnęłam już wszystko, czego pragnęłam. Tylko Ciebie nie miałam.
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
mała czarna od Coco Chanel, krwisto czerwone usta i delikatniej już gorące buty, rozwiane włosy i nogi do nieba, dumna idę przez miasto nie robiąc na Tobie wrażenia, tak bardzo zajęty jesteś swoją uroczą dziewczyną w za dużych trampkach, bluzie z kapturem, spiętych włosach i małych oczach.
sama dam sobie radę doskonale, Bóg w to wierzy skoro nie wysłuchuje moich modlitw.
|
#4601 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem jak Ty, ale ja tu gram o wszystko.
|
|
#4602 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() mam jedną sprawę całkiem osobistą . czasem już nie potrafię żyć z tą myślą . to czego pragnę od lat to dla mnie wszystko . Boże , myślę , że mogę nazwać to modlitwą / pezet <3 .
|
|
|
#4603 |
|
Zadomowienie
|
caroline060 - okradam
![]() Paralogiczna - miło mi ![]() bajkowa - pamiętam ![]() *** Zostawiłam głowę w misce zupy -
na miasto wychodzą same trupy. |
|
|
|
#4604 |
|
Raczkowanie
|
trzęsły mi się ręce i myśli. pod powiekami ukrywam uśmiech. łzy śmieją się ze mnie, szepczą: 'głupia, głupia'...
|
#4605 |
|
Raczkowanie
|
"z jednego się cieszę.
Ból jest oznaką , że tu byłeś." |
|
|
|
#4606 |
|
Raczkowanie
|
Pozwól choć raz
nie powstrzymuj mnie nie musisz odpowiadać, że Ty mnie też Na bujanym fotelu to tu zapominałam o połowie życia którą wypełniałeś Ty, o dziwo I mogę przysiąc, szeptałeś mi do ucha, że jesteś mój Sposób w jaki wydajesz się być zainteresowany moimi słowami jest bardzo interesujący Twoje oczy są zamknięte Twoje pięści zaciśnięte Jedynie serce szeroko otwarte Chcę abyś wiedział iż nigdy nie mogłabym bez Ciebie iść Pośpiesz się entuzjazm słabnie jedynie na miłość możemy liczyć By być ze sobą blisko najpierw musimy znaleźć się daleko
Jestem niedorozwinięta - mam tylko jedną twarz dla ludzi. Edytowane przez _niebanalna Czas edycji: 2011-08-20 o 15:12 |
|
|
|
#4607 |
|
Raczkowanie
|
"
Powietrze jakby gdzieś uciekło, dusimy się sobą nawzajem. Tysiące gestów, znaków, myśli i uczuc zamkniętych w klatce. Niczego nie bała się bardziej niż tej idiotycznej miłości. Powtórzę Ci to po raz tysięczny, że nieważne co się stało, dzieje i co się stanie. Kto stanie nam na drodze, zacznie rozdzielac, czy kiedykolwiek będziemy się mijac bez słowa, czy pozostaniemy na zawsze razem. Ile jeszcze będzie kłótni, ile pocałunków, wschodów i zachodów słońca. Ile osób, które chcą zniszczyc szczęście, ile popłynie łez do końca naszych dni wiedz, że nikt nigdy nie będzie Cię kochał tak jak ja. "
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
♥
to uczucie, które o 1:13 porusza serce o 4:59 otwiera źrenice i chcesz spać, ale nie samotnie, więc nie śpisz w ogóle.
|
#4609 |
|
Rozeznanie
|
Możesz być słodkim snem albo pięknym koszmarem.
Którymkolwiek z nich jesteś nie chcę się budzić . Potrzebuję tylko trochę czasu, żeby uporać się ze wszystkim przez co musiałam przejść. Powiedziałeś, że nigdy nie powinniśmy tego zrobić bo teraz, to komplikuje rzeczy, ale ja mam odmienne zdanie, nie pamiętasz? Rzeczy, jakie mówiłeś jak leżeliśmy ostatniej nocy, kto teraz ma amnezję?Pozwól, że ci przypomnę, byłeś jedynym, który mówił takie rzeczy do mnie ostatniej nocy. Tak głupio myślałam, że jestes dobrym facetem. Może teraz wiesz,żeby nie kłamać. Nigdy więcej nie będę płakać, chyba, że to będą łzy szczęścia.
|
#4610 |
|
Raczkowanie
|
Niektórym ludziom nie wystarcza to , że już raz nas zranili . Satysfakcjonuje ich dopiero drugi raz , nie wspominając o trzecim .
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
"Nie wiem czym jest miłość. Kiedyś miałam takie złudzenie, że wiem.
Dziś myślę, że miłość jest uczuciem, które już od momentu swojego narodzenia zaczyna nieuchronnie zmierzać ku swemu kresowi. Często obwiniamy siebie, gdy się kończy, nie zdając sobie sprawy z tego, że taka może być kolej rzeczy. Dramat zaczyna się jednak wówczas, gdy miłość gaśnie w sercu tylko jednej osoby, a w sercu tej drugiej wciąż żyje i zadaje okropny ból."
|
|
#4612 |
|
Zadomowienie
|
Ryby ust nie mają,
nieme piosenki śpiewają. |
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
"Pamiętam każdą wspólnie spędzoną chwilę. A w każdej było coś wspaniałego. Nie potrafię wybrać żadnej z nich i powiedzieć: ta znaczyła więcej niż pozostałe. wspaniały Sparks...
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#4614 |
|
Zadomowienie
|
"Bliskim mów, gdyby pytali,
że chwilowo zmieniałam adres, że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości. Musisz odnaleźć nadzieję i nieważne, że nazwą ciebie głupcem. Księżyc hak, gwoździe gwiazd przytrzymują niebo, co na głowę chce mi spaść. Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym się Tobą dzielić, nie. Gdybym mogła schowałabym twoje oczy w mojej kieszeni, żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem. Tak wielka jest ta bliskość, że miejsca brak na jeden obcy oddech. Leżeć chcę, aż zredukuję się do ostatniego z tchnień, aż grawitacja mnie wypuści z objęć. Bardzo chcę być do kogoś podobna. Bo bardzo boję się być jedyna w swoim rodzaju. Klepię życie jak różaniec, jak paciorki bliźniacze dni. Smaku! Jak w opłatku mi brak."
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
" pocałuj mnie czasem, ot tak
bez powodu z rana, wieczorem w kuchni przy obiedzie gdy siedzę i milczę, gdy śpię nawet kiedy Ci smutno, wesoło gdy mnie pragniesz na zabój i gdy jesteś słaby bo słońce na niebie, bo deszcz zaczął padać bo nie wiesz, co powiedzieć byle kiedy, po prostu z serca dla zabicia czasu gdy nudny film w tv bo rozlane mleko, bo telefon dzwoni... gdy smutek w Twym sercu, gdy dzika radość w tańcu, przy piwie w drzwiach "przelotem" gdy ktoś Cię wkurzy i gdy rozśmieszy bo cisza i pustka, bo zbyt wiele ludzi w czółko, w policzek, ucho, usta, rękę gdzie chcesz i jak chcesz bylebym tylko nie zmieniła się... w powietrze wczoraj to przeterminowane jutro, którego ani zareklamować nie można, ani ugryźć już się nie da rób tak, jak robi zegar słoneczny - licz tylko "słoneczne" godziny :- ) "
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
PKS wiozący miłość, nie kursuje przez |
|
|
|
#4617 |
|
Rozeznanie
|
;*;*;*
Jaki pożytek z miłości Skoro ona tylko zostawia cię samotnym? 'Jeśli ona należy do Ramion oceanu Zapomnę o niej' Więc odłóż swoje pióro poety I nigdy więcej nie mów o miłości Połam dłonie, które tworzyły parę A nigdy nie będziesz musiał się już martwić Kiedy leżysz tak w samotności Pamiętaj: nie jesteś sam I kiedy mnie potrzebujesz Spójrz na liście poruszane wiatrem I łzy, które tak długo, długo były wypłakiwane Pewnego dnia spotkamy się jeszcze Ja będę wiatrem, a ty będziesz deszczem Będziemy się gonić jak starodawni kochankowie Milczenie mówi nawet więcej Niż wyznania poskładane z naszych słów I bezsensowne pytania Przebacz mi jeśli właśnie cię wołam Ale chciałam posłuchać, Nawet jeśli tylko przez chwilę, Twojego oddechu Zwróć mi moje marzenia Moje pragnienia aby żyć życiem Zwróć mi powietrze... Rozbiorę twoją dusze całus za całusem aż poczujesz że twoje ciało rozlewa się jak deszcz po mnie z twoich pleców narysuje moją miłość bez ukrywania tej namiętności każdy kawałeczek twojego serca każdy oddech twój będzie należał do mnie Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-08-19 o 16:21 |
|
|
|
#4618 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
" W ciemności chcę wydrapać światło, o tym marzę. Chcę przestać być pękniętym zwierciadłem Demony przeszłości nocą przychodzą do mnie.. nadal pamiętam o tym żeby zapomnieć Mówisz nadzieja matką głupich? Cóż chyba nigdy nie zmądrzeję I tyle żalu w tej dobie, że jest mokra wskazówka Musze mieć serce w głowie, mówią, lecz czy mówią prawdę? Nie wiem co to rozsądek, tylko emocje mówią prawdę dla mnie "
|
|
#4619 |
|
Raczkowanie
|
Odsuń miłośc od siebie,
odsuń ją jak najdalej, nienawiśc niech tańczy dziś w parze ze mną. Nauczyłam się już chodzic, więc teraz chcę umiec latac! Czerwony lakier na paznokciu odprysnął, jak moja miłośc od Twojego serca. Tysiące myśli na sekundę, świat obraca się zbyt szybko, nie ma czasu na miłośc, nie ma czasu na nic. A więc czemu nadal kocham? Zapach Twoich perfum, dziś jest już tylko zwykłym zapachem. I chcę Ciebie w moim życiu teraz.
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
przyjdź prosto do mnie * * * drift bajkowa _niebanalna caroline060 latin sparklyangel - jak zawsze wspaniałe
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.