|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15991 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
|
|
|
|
|
#15992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Naprawde Wszedzie ( gdzie ja bylam przynajmniej) byla porazka, cos jak na rynku u skosnookich- tam tak to wyglada, tyle, ze sa wielkie sklepy z ciuchami, ktore wygladaja jak lumpeksy Ja wyrwalam fajne spodnie za 40 zl i sukienke takie byle co bo upal sie zrobil i cos musialam kupic![]() A piffko to nie wiem, zapytasz doktora, ale raczej nie, bo juz w szpitalu zaczniesz brac antybiotyki, a do tego jak wezmiesz tramal , to pi piffku Cie nie widze
|
|
#15993 |
|
Zakorzenienie
|
zabulek
moze bluzki są już takie jesienne? Letnie mają dekoloty, wiosenne, ale jesiennie moze nie? Chociaz Ty nie mieszkasz w PL to u Ciebie może inaczej jest ![]() Ja jak Wam pisałam na poprzedniej stronie wiem już co nieco odnośnie mojej op
|
|
|
|
#15994 |
|
Raczkowanie
|
W końcu się zebrałam i zrobiłam kilka fotek zapraszam do albumu
|
#15995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tam jest linia produktow "Garnier 100% blond" albo link do czyjegos bloga oceniajacego http://loreinthecity.cowblog.fr/9-ch...r-3095095.html spray jest jak woda utleniona tylko lepsza, nie niszczaca. Nic nie trzeba mieszac, uzywa sie po troche a nie cale opakowanie farby naraz, odrosty sa stopniowo rozjasniane (bez kreski biale/czarne) KOKA, ja tez mam czasem ciezka fizyczna prace, urlop mialam tylko 2tyg, i potem sobie jakos radzilam z niewielka pomoca mojego faceta, jeszcze przez pare tyg nie czulam sie konfortowo przesilajac sie. Stanik pooperacyjny nosilam 8tyg, potem dr kazal mi zdjac i schowac na dno szafy jesli masz te swoje staniki w ktorych czujesz ulge w pracy, to je nos - napewno nie zaszkodza |
|
|
|
|
#15996 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czytalam o Twoich implantach i bedziesz miala naprawde niespodzianke jak sie obudzisz, bo niedosyc, ze implant okragly, albi anatom, to jeszcze duza rozbieznosc w rozmiatach Agunia lece do albumu Juz bylam Piersiatka -sama slodyczI Ty Agunia jestes 5 tygodni po operacji??????? I doktor juz kazal Ci uwolnic panienki??? Ale szybko ![]() A powiedz mi koffana, czy Twoje piersi juz sa miekkie i faluja np??? ![]() Teraz dziewczyny bede Was meczyc o to falowanie ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
Nie znam francuskiego I zupelnie nie wiedzialam co mam tam zrobic, zabladzilam ![]() Ok juz widze na blogu jak to wyglada i jutro ruszam szukac u mnie
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-18 o 19:10 |
||
|
|
|
#15997 |
|
Raczkowanie
|
Tez mnie to zdziwiło, że tak szybko dr dosłownie powiedział tak , że mogę biegać, skakać, pływać co tylko chcę
opalać się zakrywając blizny plastrami , a dzisiaj wybrałam się do pracy w staniku i cycki mi skakały jak biegłam po schodach i taki fajny rowek się robił jak się schylałam wydawać pieniążki , hehe a najlepsze było to jak mi dzisiaj pan powiedział , ze mam piękne oczy , gdzie nigdy wcześniej mi nikt tego z klientów nie mówił
|
#15998 |
|
Raczkowanie
|
nie ma sie czym chwalic
jak to jako kobieta nie znasz francuskiego? ![]() --------------------------------------------------- na brytyjskich stronach garniera tez nie widze tej linii produktow, mozesz nie znalezc w sklepie. ale widze ze istnieja tez inne spraye rozjasniajace, np. https://wizaz.pl/Fryzury/Nowosci-kos...-rozjasniajacy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...asniajacy.html Edytowane przez Foczka 81 Czas edycji: 2011-08-18 o 19:29 |
|
|
|
#15999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Obawiam sie, ze narobilas foczko smaka na ten garnier cristal soleil i moge sobie o nim pomarzyc Patrzalam na Ebay i amazon i nie ma, wiec chyba nie mam co szukac w sklepie![]() Moze poszukam na jakims francuskim Ebay??? Nawet nie wiem, czy jest, ale poszukam ![]() Znalazlam francuski Ebay ![]() A dzieki za te linki Dziekuje
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-18 o 19:44 |
|
|
|
|
#16000 |
|
Zakorzenienie
|
zabulek
no tak bede miała niespodzianke ![]() Nie wiem tylko co z badaniami, robiłam na poczatku sierpnia. Doktor mowi że miesiąc spokojnie są ważne, a ja jak zwykle się zastanawiam, ale chyba nie będę powtarzała. |
|
|
|
#16001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zluzuj na wizazu sa takie szpraje: https://wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.ph...&next=1&sort=6 |
|
|
|
|
#16002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja nerwus jestem |
|
|
|
|
#16003 |
|
Zadomowienie
|
Koka! U mnie to wlaściwie dokladnie 4 mce minęły od operacji. Ja juz nie spałam w tym sportowym , ale ostatnio bylam na wizycie i jednak mam w nim spać. Czyli u mnie jeszcze nie ma pełnej swobody
Bo miesień za szybko puszcza a torebka jeszcze słaba- o ile czegoś nie pomieszałam. A chodzę w takim jak pisałam MAMABEL PLAIN Triumph , można odpruc te plastikowe złączki i calkiem fajny wygodny gładki stanik- wygląda jak normalny.Zabulek, moje czasami falują ale są mocno scisniete w staniku wiec to jeszcze nie to. Tęsknie już za normalną ladną koronkową sexowną bielizną
|
#16004 |
|
Wtajemniczenie
|
O tym samym pomyślałam
Byłam w albumie i widziałam.Komentarz zostawiłam ![]() Proponuję Ci tylko zrobić album prywatny aby pół świata nie oglądało Twoich skarbów ![]() A u mnie bez zmian.Nadal prawa większa od lewej
|
#16005 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Dziwczyny ja to dzisiaj jakaś podłamana jestem,bo mi się wydają zbyt duże. Doktorek powiedział,że zmniejsza się o jakieś 10% jak zejdzie opuchlizna. Powiedzcie czy wyglądają na takie duże jakimi ja je widzę. No to sobie narobiłam, martwię się,że są takie.... sztuczne.
|
|
#16006 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba dawno nikt Ci tylka nie zlal![]() Sa idealne, cudowne i nie sa za duze Trzeba czasu![]() A jaka teraz pocieszajaca jestem, a pare godzin temu sama na swoje narzekalam, ze nie drgnely kiedy tak zarzucalam ramionami na prawo i lewo hehehe ![]() Musimy razem czekac dalmatynko, pociesz sie , ze nie jestes sama Mi doktor nie powiedzial, ze zmaleja o 10% Ja nie chce tak![]() Chce zeby mi takie zostaly
|
|
#16007 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Zabulku za pocieszenie. Jednak ja się obawiam,że są zbyt duż, zmiana po skórkach jakie miałam jest ogromna i trudno się przyzwyczaić, boję się,że wszyscy będą się gapić i jak ja je ukryję przed teściową??? No a co do zmniejszenia,to doktor powiedział,że tak się stanie jak opuchlizna i wszystkie płyny się wchłoną. No zobaczymy.
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- No i jakby tak troszkę opadly i zmiękly to już byłoby super. Muszę jakis zamiennik pancernika nabyc, bo spod wszystkiego wyłazi, no i jeszcze malunki widać, a nie da się niczym ich zmyć. Jaki biustonosz powinnm nabyć jak te mam 65B. A ciebie Zabulku w jaki rozmiar doktor wpakował? ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- No i brzuch mi spuchł,ze wyglądam już teraz zupełnie jak w ciąży.
|
|
#16008 |
|
Wtajemniczenie
|
Brzuszek duuuzy??? Skad ja to znam
Ja mam stanik 60B i go bardzo lubie Mam tez zamiennik, bo jak ten piore to sie wbijam w sportowy SHOCK - polecam, jest super mieciutki i swietnie wyglada. Rozmiar oczywiscie za maly, zeby nie bylo UK 32B to chyba bedzie 70B Mozesz go zobaczyc u mnie w albumie, jest jak miod na piersi Przyzwyczaisz sie do tych swoich pieknosci, sa boski
|
#16009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem po op już 1 tydzień + 1 dzień i są już w miarę miękkie obie,mostek mam już normalny dzisiaj i da się nawet je trochę pozbliżać delikatnie dla wypróbowania efektu .Jedna pierś u mnie większa od strony pachowej także tylko do środy czekam jak na szpilkach co powie na to pielęgniarka.Bo nie ma co...jest większa i nawet pod ubraniem to widać.Kumpela nawet mi powiedziała,że lewa wygląda naturalnie,a prawa (powiększona) jak sztuczna.I tak na razie nic z tym nie zrobię,ale ciągle myślę o tym .Dodam jeszcze,że dzisija oprócz tego siniaka co mam z boku prawej piersi i nadwrażliwych sutków to nic mnie nie boli....jeszcze trochę plecy od ciężaru Muszę się jednak pochwalić,że pod biustem na chwilę obecną mam 75 a w biuście 94!!! Normalnie szok
|
|
#16010 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję wam za odwiedziny i przemiłe komentarze
|
#16011 |
|
Zakorzenienie
|
Aguniu,
dołączam się do zachwytów brawa dla Pana Doktora
|
#16012 |
|
Wtajemniczenie
|
Vipera powodzenia jutro!!!!!!!!!!!
|
#16013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam i dodaj mnie do znajomych zebym mogla zobaczyc. dzieki
|
|
#16014 |
|
Zakorzenienie
|
Edit.
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-19 o 10:18 |
|
|
|
#16015 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dla mnie 400 to jest strzał w 10.Nie za duże i nie za małe.
|
|
#16016 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Vipera 20.08-jutro ![]() ![]() Agatau88 26.08-7![]() ![]() anek799 14.09 - 26![]() ![]() amelia222 14.09-26 ![]() ![]() Vanessita 16.09- 28![]() ![]() grazia78 14.11-87 ![]() ![]() Nadinka2 19.12- 125![]() ![]() malinkac 19.12- 125![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
One zmniejszą się, zmiekna, spokojnie. Napisz jak sie czujesz? |
|
|
|
|
#16017 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
Hejka )) pisz ile tylko chcesz, po to tu jesteśmy jak wytrzymałaś ten stres przed operacja bez forum ??? nie martwcie się...cycuszki zmiękną i będą bardziej falujące, to sport dla cierpliwych - trzeba czekać
|
|
|
|
|
#16018 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
dobra laski, wiem że to jest forum o cyckach ale MUSICIE MI POMOC !!!!
jak zrobię sobie ten rudy na głowie to już nie będę mogła nigdy wrócić do swojego prawdziwego koloru??? myślałam, że odrastają włosy normalnie o co tu chodzi??? koniecznie mi powiedzcie !!!! plissss |
|
|
|
#16019 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko jak musisz mieć na uwadze,że rudym nie wszystko pasuje.Chodzi mi o garderobę.Dużo też zależy od odcienia rudego jaki chcesz.Powinnaś go sobie dobrać odpowiednio do koloru oczu i odcieniua skóry. Ja kiedyś też myślałam nad rudym (obecnie mam granatową czerń),ale myśl o wymianie 3/4 mojej garderoby jakoś mnie zniechęcił.Mam ciemną karnację i ciemne oczy więc ja stawiałabym na rudy idący w kierunku ciepłym czyli pomarańczy,jeżeli wiesz o co mi chodzi.... .Bo ja mam wrażenie,że są odcienie rudego zimne i ciepłe,albo to zależy jak leży na danej osobie
|
|
#16020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko musisz wstawić zdjęcia obecnego koloru, odrostów jeśli je masz, całych włosów (jaka jest ich kondycja) i koloru jaki chcesz mieć. Myślę, że Dziewczyny nie obrażą się za taki mały offtop. ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
Ja tez bardzo chciełabym byc ruda, ale u mnie karnacja wyklucza rudość-jestem naturalną blondynką, dość bladą i mam karnację zimną-blada z rumieńcem. A co do garderoby to bez przesady Rudy łączy się fajnie ze wszystkimi kolorami, trzeba zadbać o dodatki i już
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-19 o 11:33 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

Jak ja tych zakupow w Czechach i zwiedzenia Pragi
Naprawde
Wszedzie ( gdzie ja bylam przynajmniej) byla porazka, cos jak na rynku u skosnookich- tam tak to wyglada, tyle, ze sa wielkie sklepy z ciuchami, ktore wygladaja jak lumpeksy
Ja wyrwalam fajne spodnie za 40 zl i sukienke takie byle co
Piersiatka -sama slodycz

.