|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
|
|
|
|
#4922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
idę sobie teraz na serio
![]() może jeszcze wrócę
|
|
|
|
#4924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeboskie kolor, długość, wszystko! no i takie prosteeee Cytat:
![]() przy nast.farbowaniu by się wyrównało mozesz spróbowac c10-on ma 9%, ale nie wiem czy daje taki mrozny odcien jak c12 ![]() Cytat:
![]() ![]() co tam w Ryłko ciekawego? ja byłam w Quazi i Aldo i hmm..musze poszukać dalej ![]() 650 zł ze wszystkim to bardzo okazyjnie a ile m2??
|
|||
|
|
|
#4925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam na 1cz w kinie i troche żałowałam, ze się dałam namowic ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
tak pro-forma, 3-4 psiki, tak żeby się ładnie rozczesały ![]() a maski...tą Herbala, o której Kitka wspomniała, Mypa Shea Karite(w Naturze), Absolut Repair z loreala i czerwona Loreala do farbowanych. Dużo jest dobrych tak obiektywnie patrząc
|
||
|
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
infatuated
nic nigdzie nie ma. Te buty mnie urzekły i nic poza tym. |
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co chcesz z Intimissimi? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-18 o 19:40 |
|
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, może zacytuję się z innego wątku :
Cytat:
ogólnie wiem, że farbując jeszcze niszczę włosy, ale chciałam też trochę je ściąć, więc mogłabym zaryzykować.No więc może najpierw zdjęcia mojego koloru, nie jest on do końca jednolity... 2 pierwsze są z fleszem, a 3 bez, niestety robione telefonem, więc sama nie wiem czy tak do końca oddają ten mój kolor. W każdym razie tak jak piszę, chce je jeszcze rozjaśnić i ochłodzić. No więc co by było gdybym np zrobiła sobie duuużo pasemek farbą jak na zdj. 4 lub 5 (bardziej byłabym za 4) a po tym na całość nałożyła farbę jak na zdj 6 lub 7 (ogólnie wiem, że ten kolor dość szybko by mi schodził dlatego byłabym za 7, ale miałam na myśli jeszcze jaśniejszy odcień tego ash blonde z clairol tylko nie mogłam znaleźć). Jak myślicie wyszłoby coś fajnego z tego? Czy może lepiej właśnie taki jasny blond na całe włosy? Robiłaby mi to znajoma fryzjerka, ale narazie nie mam się jak z nią skontaktować, i nie mam jak zapytać więc pytam tutaj i dodam jeszcze raz, że ja się nie znam... a jeśli nie tak, to jak inaczej możnaby było doprowadzić moje włosy do jakiegoś fajnego blond zimnego kolorku?
|
|
|
#4930 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
o masakra jaka padnięta jestem
najpierw był aktywny dzień nad jeziorem a po popołudniu koszenie trawy na działeczce paaadam i jeszcze takie słońce było! ![]() Cytat:
noo Monka miała wielkiego farta naprawdę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dobrze, że z Lolką już lepiej Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale piękne![]() Cytat:
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee
to aktywny dzień mialas Pokażę je na nodze-jak dla mnie też obcas ok bo wyższe nie są dla mnie a i zgrabnie na nodze wyglądają. ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- enjoy teraz musisz zrobic kąpiel rozasniajaca, a potem dopiero farba. |
|
|
|
#4932 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hejka !
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a ja właśnie nałożyłam olej kokosowy i oliwe z oliwek na włoski na to czepek i siedzę sobie. kupiłam sobie dziś w aptece serum witaminowo ziołowe z Radicala bo jestem ciekawa jego działania ![]() miałam kupić mgiełke, ale stwierdziłam że miałam kilka razy więc wypróbuje coś nowego jutro je sprawdze
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||||||
|
|
|
#4933 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Czy dobrze kojarzę, że kąpiel rozjaśniająca to rozjaśniacz + szampon i odżywka? Nie wyjdą mi potem żółte włosy? Bo wtedy nakładając zimny odcień, pewnie szybko by mi schodził do takiego żółtawego, czy źle myślę?
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
enjoy-ale jaki kolor Ty chcesz uzyskać bo nie mogę zrozumieć, po co chcesz najpierw rozjasniac farbą a potem przyciemniac, skoro mozesz odrazu przyciemnic?
a co to dla Ciebie "jakis fajny blond zimny kolorek" ![]() pokaż foto docelowego. Jak chcesz jasny, to najpierw kąpiel potem farba jak Ci Agatka napisała, jak ciemny to odrazu średni/ciemny blond i juz
|
|
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogrzebię w necie i za chwilę wrzucę jakieś zdjęcie docelowego koloru. Szczerze mówiąc sama nie jestem pewna jaki chcę ! Napewno jaśniejszy niż mam. Kusi mnie jakiś jasny blond ale nie wiem, czy mi wyjdzie taki zimny właśnie... Farbowałam ostatnio na ciemny zimny blond, ale już mi zszedł do takiego koloru jak na zdjęciach (nawet nie umiem określić co to za kolor). Ogólnie to jak schodziłam z czarnego, to chyba właśnie najpierw miałam tą kąpiel z tego co mi się kojarzy... później miałam nakładany złoty brąz. Następnym razem tylko pasemka rozjaśniane i na to jakiś brąz czy coś, ale niewiele mi to rozjaśniło. I za trzecim razem rozjaśniacz na całą głowę i później bardzo jasny brąz, który później zszedł mi do takiego właśnie jak mam teraz (później właśnie farbowałam ten zimny ciemny blond ale już znowu mam takie jak wcześniej). Tak jak mówię, zaraz poszperam coś za tym kolorem. ![]() chodzi o to, żeby był zimny odcień blondu, właśnie coś w popiel, a nie ciepły - ze złotem czy cuś (ja naprawdę się nie znam )
|
|
|
#4937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wybaczcie zaniedbywanie wątku ale siedze teraz ciągle z TŻ, ale poczytalam wszystko
|
|||
|
|
|
#4938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
docelowo kolor jaki mnie intresuje przedstawia zdj aniston jakieś propozycje odnośnie farby? jak wyrównać kolor? |
|
|
|
|
#4939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na nich byś musiała zapigmentować kolor, żeby się nie wypłukał.ten kolor aniston to złoty średni blond na moje oko, moze 8,3? ale z lampą to pewnie przekłamany. Aniston zawsze ma wielotonowe refleksy, pasemka, nigdy jeden kolor Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-08-18 o 23:38 |
||
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
No więc takie kolory mi się podobają. Nr 1. to chyba baleyage? 2. popielaty blond, tyle, że ja bym chciała jeszcze jaśniejszy. nr.3 i 4 nie są do końca zimne, ale nr.4 zwłaszcza strasznie mi się podoba, ale podejrzewam, że nie mam szans, żeby taki osiągnąć? Nr.5 jest też bardzo fajny.
W ogóle jest szansa, żeby osiągnąć któryś z nich? Ten pierwszy jest w ogóle strasznie jasny... W ogóle dziewczyny, jaką farbę po tej kąpieli w takim razie byście mi poleciły? ![]() Wiem, że każdy z tych jest inny, ale chciałabym żebyście oceniły właśnie czy dałoby radę któryś z nich osiągnąć z takiego koloru jaki mam obecnie
|
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na 1 mi się nie podoba-tandentny balejaz,2 i 5 mniej wiecej ten sam poziom, 3 beżyk a 4 jasniutki ![]() po kąpieli się okaze co dalej.. |
|
|
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki wielkie
|
|
|
#4944 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam blondyneczki że trochę się wtrące, ale nie wytrzymam
![]() coo? ? pokazuj sie
|
#4946 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() 1- bez lampy hahaha (ok mam dosc ciemno teraz w pokoju )2- z lampą
|
|
|
|
|
#4947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale wyschnie i pewnie bedzie o wiele jaśniejszy kolorek a czym robiłaś, tym majirelem?
|
|
#4948 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
aczkolwiek nie przeszkadza mi to zobaczę jutro rano jak wstanę
|
|
|
|
|
#4949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale pewnie po tygodniu kolor się trochę wpłucze i będzie taki jak kiedyś miałaś po tej farbce a nawet gdyby nie to i tak pewnie bedziesz miała boski kolor jak zawsze
|
|
#4950 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() oks ide spac, dobranoc |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

to nie dla mnie.
ale od tylca też pięknie wyglądam
a już mogło byc dobrze...wwrrrr... dałam na to niebieską płukankę, te przetrawione górne pasemka chwyciło na błekit, ale szorowałam szorowałam i zeszło, a przy skórze wyszedł mi taki mętny pastelowy... i włosy są poniszczone

Czy musiałabym najpierw dalej rozjaśniać np pasemkami i dopiero farbować...?

no, ale pocieszam się tym, że suszę zimnym nawiewem