![]() |
#2611 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
![]() ![]() tyle, że ja miałam przy tym dodatkową robotę jak zrywanie fasolki w ogródku (no i obieranie dużej ilości, bo ugotowałam jeszcze trochę tak normalnie, co by z masełkiem zjeść ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Zakorzenienie
|
Kasiuher dzięki
![]() Moze jednak uda wam sie dzisiaj razem gdzieś wyskoczyć? Bzyczko dzięki kochana ![]() Ludzie jakie mam nerwy, zaraz wam w k napisszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
ktosia86 Ana kasiaher bzyczka dziękuję za ciepłe słowa.. póki co nic nie wiemy i pewnie dziś nie nie dowiemy bo weekend... więc wszyscy już znikną z oddziału i coś zaczną gadać w poniedziałek...
Ana ja miałam dokładnie po kawie tak jak piszesz pulsowanie bańki na maxa myślałam ze mi z tyłu ją rozsadzi.. kasia szybkiego uporania się z wszystkimi obowiązkami, a jak tam twój powrót szykuje się coś? bzyczka mam nadzieję że już pogodzeni.. tak jak pisze kasiaher dzieci przejmują nasze emocje.. więc to pewnie dlatego.. tż był zły to jej się udzieliło... ktosia co się dzieje? pędzę do klubu
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-08-19 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
wczoraj wlasnie z mezem debatowalismy nt kupna parowaru - i nie wiem do konca czy chce miec koljengo grata w kuchni, czy po prostu gotowac od czasu do czasu jak do tej pory w ganki z nadstawka do parowego
![]() Ale nie slyszalam by przyprawy sypac do tej wody ![]() ![]() Ja zazwyczaj przyprawiam tylko meiso - ziolami odrobine soli - ale na prawde malo [w ogole malo soli uzywam w kuchni] i pieprzu. i wsio. ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- kasiaheraaaaaaaaaaaa a ja myslalam ze oni beda jechac gdzies indziej. no ale maja swoje obiowiazki pracowo zlobkowe - jak mus to mus ![]() ogarnij szybko co masz do zorbienia i pobycz sie na kanapie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Mieliśmy wczoraj bardzo pechowy dzień, ach aż żal. Naskrobie w K. |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Martuś trochę czasu zajęło mi pisanie, ale jakby co to już naskrobałam posta
![]() Bajuś oj... lecę czytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
tzn my sie z tż nie kłóciliśmy....tż się złościł na psa, bo ten pies to taki psychol trochę i tż -owi upadła płyta obok niej i schylił się a ona zawarczała na niego i tż się wkurzył na nią za to i paplał że on to by ją uśpił, że to psychol itd. No nic , już jest ok, Lila zasnęła w końcu
![]()
![]() |
#2618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie teściowa, u bzyczki sprzeczka z mężem (tudzież psem ![]() ![]() ehs...
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że z tego wózka nie wypadła, szatanica mała! No i jak biegała przed kąpielą, to bawiła się w pieska! prosze jaką masz pomysłową córę! ![]() uwielbiam Cię!!!!!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochana, fotki będą, tylko nie miałam neta w domu, wiec nie miałam jak tego zorganizować. Dzisiaj w końcu powinna być u nas cywilizacja, więc małżonek porobi zdjęcia, a ja na pewno pokażę ![]() Udanego weekendu i zakupów! Cytat:
![]() A wraca się świetnie! Cytat:
A na weselu na pewno dacie radę! lecę do k. Cytat:
Cytat:
![]() Witajcie! ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
Bajuś przytulam i aż się boję co mogło się stać... Kasiaher zdjęcia będą tylko nie miałam teraz neta i nie miałam jak tego zorganizować. Postaram się przez weekend, ale nie obiecuję. W najbliższym czasie powinno się udać ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-08-19 o 09:13 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
Guciu dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 | |||
Zakorzenienie
|
[bzyczko nie dziwie Ci się, że tak cisnienie Ci skoczyło z nerwów... ale sie nie obwiniaj, kazdy ma prawo tak zareagowac. a malenstwo zostało z tata a nie jakims obcym dziadem, prawda?
![]() Cytat:
[Marta a u tesciowej wczesniej cos takiego miało miejsce? czy pierwszy raz tak źle sie poczuła? Cytat:
![]() a coreczka grzeczna... ![]() Cytat:
![]() jak bede w domu to zrobie zdiecie b i wrzuce, bo na stronce nie widziałam tego modelu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2622 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja bym chciała kupic ten parowar , ale nie wiem czy będę cały czas cos w nim robic , dlatego najpierw będę robic w garku a jak zobaczę że częśto to robię to się zaopatrze gucia czekam, jestem cierpliwa ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
i powiedz mi ile trwało żeby Dominiś nie płakał w żłobku?
![]() ![]() |
![]() |
#2624 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle, że ja kawę piję... wręcz muszę... bo znowu mi to ciśnienie tak spada, że jak chodzę to mi się w głowie kręci... szczególnie mam tak rano jak wstanę z łózka...to mroczki przed oczami. Najlepiej jakby ktoś mi kawę do łóżka podwał ![]() ![]() Cytat:
![]() my narazie mamy takie garnki na gaz. Cytat:
Jakbym widziała moją babcię... ma problemy z zaparciami... jak dałam jej błonnik to była zadowolona, bo mogła chodzić do wc... ale oczywiście nie brała go systematycznie, bo np. stwierdziła, że dzisiaj to nie bierze, bo nie może iść do wc, bo na miasto jedzie... a poza tym to kto by tak chodził co dzień ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiesz no babcie to jak dzieci są.. no i takie zachowania można przyjąć za normę ale u 57letniej kobiety? ehss
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ja dzisiaj pierwszy dzien na zwolnieniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dlaczego 57 l.? ![]() Babcia ma 65 lat... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
Martuś, ja też z tych niskociśnieniowców i ostatnio też mnie brało na kawę mrożoną, ale mąż nade mną zapanował i stwierdził, że chce mieć ze mnie jeszcze pożytek dzisiaj więc żebym nawet nie próbowała
![]() ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-08-19 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
ja tez niskociśnieniowa... i kawy nie lubię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
Rosi, ja lubię zapach kawy (uwielbiam), czasami mam taką ochotę, ze nic mnie nie powstrzyma, muszę wypić, ale często gęsto później umieram. U mnie to nigdy nie wiadomo, bo raz wypiję i jest ok, a innym razem po pół filiżanki schodzę
![]() Tak samo mam po magnezie. Neska, zostajesz na L4 już do końca? Ale się wyluzujesz ![]() Klion, a co tam u Was? Jak się czujesz? odpoczywasz??
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
Guciu tak- mam rwę kulszową i gin powiedziala ze to przez ucisk- bo dzidzia jej się duza juz wydaje...i jak siedzę w pracy to jest tylko gorzej- a mam pracę siedząca i 8 h praktycznie w jednej pozycji....a w domu to troszke posiedze, troszke poleże, troszke pochodzę, cos tam porobię i jakos ten ból się nie nasila... a wczoraj az mi noga drętwiała....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dla teściowej zdrowia zyczę ![]() ![]() Cytat:
![]() wczoraj 3 najgorsze polałam papką ACE + mleczko do wanien ![]() ![]() jutro weeeknd ![]() ![]() ![]() A ja jestem też niskociśnieniowcem i bez kawy nie zaczynam dnia ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2011-08-19 o 10:47 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |||
Zakorzenienie
|
mi na szczęście podnosi
![]() ![]() gorzej, że podnosi puls a wtedy grozi pikawką ![]() espresso czy kawa powyżej łyżeczki (ja sypię trochę więcej jak pół łyżeczki, taka lura jak to się śmieją ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() teraz się zrelaksujesz ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2637 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do gości, to poszukaj w k. Myslę, że znajdziesz tam coś dobrego ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
mnie po kawie z dwóch łyzeczek to serce by chyba stanęło ;/ poza tym drżenie rąk, duszości i ogólnie bleeeeeeeeeeeeeeee nawet po mniejszej dawce....
własnie zrobilam 3 prania i teraz odpoczywam coby pleców nie nadwyrężac,,, |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
Gold-fish a jak robię zapiekankę (makaronową af kors
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.