|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | ||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
![]() Cytat:
![]() Kidyś moja Przyjaciółka przyleciała z Polski i chciała nam pokazać kasetę ze św.Komunii syna....Na szczęście u nas jest inne napięcie prądu i inny system. Oczywiście nigdy nie przyznała bym się że mnie takie coś nudzi. Stanowczo wolę fotki ![]() Cytat:
![]() Myślałam że nie wiem jakie "katorgi" mnie czekają, a w sumie wcale nie bolało. ![]() Skusiłam się z ciekawości i z naczytania się bzdur, jako że "doznania" będą "dogłębsze, bardziej pobudzi zmysły" itd..itd.. Ahem..Moje "dogłębsze doznania" były takie, jak bym się po chodniku z papierem ściernym przejechała, a na męża warczałam żeby ino mnie ruszył, to nie ręczę za siebie ![]() Drugim razem, babka ręczyła że musi skórę najpierw pudrem posypać, a potem posmarować woskiem. Durna ja, bo było tak samo ![]() ![]() Cytat:
My lubimy ziemniaki w każdej postaci, więc na pewno wypróbuję ![]() Cytat:
![]() ![]() A może któraś z Was wie? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Arni Kochanie, dla Ciebie tylko New York ![]() ![]() Cytat:
![]() Motylek, dbaj o siebie ![]() Karinio, poduchy rogala nie używałm, Koleżanka używała w późniejszym okresie, między kolanami podczas snu, i mówiła że lżej jej było, a szczególnie na kręgosłup. No ale komfort zależy chyba od rozmiaru brzuszka ![]() ![]() Eve, Widzę że orzechy dojrzewają, i pora na łupinki ![]() Dzisiaj miałam zabiegany dzień, ale fajny. Młody był zadowolony, dostał trochę forsy, a że wybiera się z przyjacielem do Stanów, to będzie miał czym rządzić. Parę dni temu odwiedziła mnie kumpela, więc też było super. Ona zawsze przywiezie jakieś ciasto i nigdy nie zapomina o Mac, i jemu też coś smacznego wpada do miski. Jak ja jadę do niej, odwdzięczam się tym samym. Próbujemy przepisy i się dzielimy efektami. Szkoda tylko że mieszka daleko ![]() ![]() Wczoraj mężulo wkroczył do domu z kawiatami i chlebem z kminkiem. Został za to należycie nagrodzony Hi...hi..hi.. No dobra, nie zaśmiecam. Dobranoc Wam ![]() Też bym chciała takie stołki do baru ![]() Edytowane przez Corvette Czas edycji: 2011-08-19 o 03:27 Powód: ach ta ortografia :-( |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj prawie rozwaliłam samochód
![]() Wyjeżdżałam z bocznej drogi, tyłem na taką główniejszą, ale nie ruchliwą, miałam zaparowaną szybkę od strony kierowcy i chciałam zobaczyć czy coś nie nadjeżdża z lewej, więc skupiłam się na otwieraniu szyby, jednocześnie pomału (na szczęście) cofałam.... no ale nie popatrzyłam w prawo... a tam ciężarówka jechała (sąsiad z resztą) , ja wjechałam z powrotem w uliczkę jakieś 20cm a on zaczął zjeżdżać też żeby mnie ominąć, też kilkanaście cm i mnie nie puknął ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj się dowiedziałam ze mój wujek z ciotką z Kanady pobrali się po 28 dniach znajomości ![]() ![]() ![]() Teraz są małżeństwem już 20 lat ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Wczoraj kupiłam sobie korale, kolczyki i bransoletkę ![]() ![]() ![]() Wiem gdzie były fajne żakiety czerwone i kwiat do włosów, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć w którym sklepie widziałam takie piękne czerwone szpilki ![]() ![]() ![]() Torebkę sobie już odpuszczę, mamy z mamą jakąś tam czarną kopertówkę, więc użyję jej ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Eve jeszcze mam pytanie bezpośrednio do Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Dzieciaki na poprawę humoru ![]() http://www.youtube.com/watch?v=wyoY7...eature=related ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Ktoś tu się ukrywa ![]() znalazłam na all takie buty: http://img20.allegroimg.pl/photos/or.../56/1772925670 były by super, gdyby nie te cekinki ![]() ![]()
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-08-19 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie. Ja tylko chwilę...
Niestety dziś jest kolejney dzień z cyklu "jak dać popalić pracownikom przed urlopem" ![]() Cytat:
Za to kocham zdjęcia...jest w nich jakaś magia - oczywiście chodzi mi o te papierowe, wybrane, bo 1000 fotek z kompa jak leci też mi się średnio widzi... Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Telka10 Czas edycji: 2011-08-19 o 09:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No wreszcie ktoś tu zajrzał ![]() ![]() No wujek to dopiero krejzol jest, nie wiem po kim to ma aż takim stopniu. Ujrzał ciotkę na jakimś pikniku, zadzwonił do niej następnego dnia, od tego czasu się widzieli codziennie i po kilku dniach powiedział że się nie liczy czy znają się dzień, miesiąc, czy rok i cywilny wzięli po 28 dniach ![]() Potem kościelny w PL po... chyba 5 latach. A cywilnie w PL, w urzędzie, zarejestrowali się dopiero w zeszłym roku ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Gdzie Wyście są ![]() Ja tu potrzebuję rozładować swoją energię a nie mam z kim ![]() ![]()
![]() |
#4446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
grzech nie kupic po takich cenach ![]() ![]() ![]() głowa mnie dzis cos boli, a jakis durny kogus obudzil mnie po 4 ![]()
![]() |
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj wyłączyłam budzik i Muniek przystąpił do akcji skakania po mnie w ramach budzenia- i dobrze bo bym zaspała ![]() Dzisiaj to samo mąż "6.20 skarbie nie wstajesz do pracy?" jakimś cudem juz nie spał o tej porze. Ja się ledwo z łóżka zwlokłam aż mnie zaczął nagrywać komórką tak psioczyłam ![]() Wczoraj byłam tak wypompowana po tych popołudniowych wojażach że nie pamiętam jak sprzatałam kuchnię, mąż dokończył za mnie bo pode mną sie dosłownie nogi uginały ![]() ![]()
![]() |
#4448 |
Zadomowienie
|
Hejka
Anrama w sumie to szcześciara jesteś, wyszłaś cało i bez szwanku z opresji. a Motylku jak wyszły ziemniaczki?? Zrobiłas je? |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobre, dobre ![]() jeszcze nie, bo nie mam składnikow na sos, ale zrobie
![]() |
#4450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano gdyby ie ślimacze tempo pojazdów to by było nie ciekawie.... trochę mi głupio przed sąsiadem ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4451 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no wlasnie juz myslalam o wywarze ![]() ![]() a i pamietasz jak mowilysmy o dodatku czegos do szamponu zeby sie pienil? a jakby dodac tego? bo i tak mieszam z woda to moge z tym:http://allegro.pl/indyjskie-orzechy-...746756107.html pisze, ze nadaje sie do wlosow ![]() ![]() no to ![]() ![]() Cytat:
![]() ja tam w sumie zaryzykowalam nakladajac czarna ![]() ![]() ![]() a jak rzesy bedziesz miec czarne to chyba na brwi lepiej dac grafit... |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze z aronii zrobiliśmy nalewkę.... tak myślałam że było tego więcej ![]() ![]() Też kiedyś wyrywałam pęstetą ![]() A czemu śliwek nie możesz ![]() Chyba zrobię grafit, tylko dodam odrobinę brązu, by go ocieplić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sobie odpuscilam bo wloski rosna mi szybo i nawet wyrwane(z cebulkami) odrastaly za 3 dni ![]() ![]() sliwki moge ![]() ![]() to kiedy farbujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaaa... jeszcze ma drugą książkę o piwach i wódkach domowych i chcę w zimie zacząć piwo robić ![]() ![]() ![]() ![]() Farbnę dziś.... trochę się boję, ale nie mam zamiary stać przed lustrem na łodce i poprawiać to i owo ![]() ![]() ![]() ![]() Pamiętam jak raz udałyśmy się z przyjaciółką do takiej wiejskiej kosmetyczki na henne.... nie dość że oby nam zrobiła czarną (przyjaciółka jest blondyną) ![]() ![]() ![]() ![]() Myślałam ze tak ma być, ale jak udałam się do mojej miejscowej kosmetyczki to w zasadzie od razu po wyjściu mogłam iść do ludzi, bo efekt był bardzo naturalny ![]()
![]() |
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() moj maz ma ksiazke o winach ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj linka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=N4jEDulfLvU Nie no henna powinna sie utrzymać kilka dni, tj się robi te tatuaże z henny... to tak pomału schodzą ![]() ![]()
![]() |
#4459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() choc duzo osob robi ta do rzes i sobie chwali to mi by sie nie utrzymala ani dnia ![]() Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2011-08-19 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
BAN stały
|
hejka
![]() Jestem sama wiem ale to nic. Jest weekend a ja jestem po pracy i nie miałam czasu do Was zaglądnąć. Jutro znowu jedziemy do rodziców bo teściowej trzeba pomóc muł znieśc do kotłowni. Ja zamierzam odwiedzić kumpelę i trochę odpocząć od tej mojej pracy ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Arni miałaś szczęście ![]() Corvette widzę że odżyłaś ![]() A ja lubię filmy z wesela zwłaszcza te genialnie zrobione takie jak moje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja sąsiadka obok mało co nie najechała by na nas autem. Wyrżnęła z garażu jak z procy i...pojechała dalej. ![]() ![]() Dzięki za wskazówki, nalewki nie zrobię bo spirytusu tutaj nie sprzedają ![]() ![]() Od oglądania video o nakładaniu henny, oczy mi łzawią. Brrrr... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Zakorzenienie
|
Mam komplet weselny!
![]() ![]() ![]() wklejam zdjęcie bucików ![]() Teraz padam na pyszczek, więc całosci nie chce mi się mierzyć, ale jak zmierzę to może Wam fotę cyknę ![]() Kupiłam jeszcze kilka kosmetyków na wyjazd trampki sobie i męzowi i polar sobie, tzn taką bluzę jak by z cienkiego polarku czy misia ![]() A i 3 pary majtek co by mieć ładne na wypad AHAAAAAA i skusiłam się na czarnego pękacza ![]() ![]()
#4465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda że wien nie lubisz ![]() Ja wino ubóstwiam..... mogła bym pić litrami.... dla smaku oczywiście ![]() ![]() ![]() Męża nie ma, dzwonił że po fryzjerze (wyciągłam Go siłą) pojechał do rodzinnego domu do pszczółek ![]()
![]() |
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Ale u mnie burza przeszła...brrr...
Cytat:
![]() I widzę że mamy taki sam lakier do paznokci ![]() ![]() Miałam wtedy 18 lat i się trochę przestraszyłam ![]() ![]()
![]() |
#4467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Ja dałam zrobić sobie tylko łydki. Tak mnie bolało, że powiedziałam starczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
BAN stały
|
I nikt Mambie nie powiedział nawet cześć
![]() Arni butki fajne taka meksykańska czerwień ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Chciałąbym to widzieć ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Ja sie ograniczam bo cholernie boli jakoś taka wrażliwa jestem |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej mambuś, no nie przywitałam sie bo Cię nie było jak weszłam ![]() Właśnie siedzę z henną na brwiach ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.