Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-19, 03:25   #4441
Corvette
Zadomowienie

Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
A u nas nie było kamerzysty...więc nie wiem o czym mówicie posiadam zdjęcia i chętnie je oglądam. Filmów ślubno-weselnych nie lubię
Cieszę się że nie jestem sama. Ja mam, ale ani razu nie obejrzeliśmy. Nawet własny mnie nie kręci.

Kidyś moja Przyjaciółka przyleciała z Polski i chciała nam pokazać kasetę ze św.Komunii syna....Na szczęście u nas jest inne napięcie prądu i inny system. Oczywiście nigdy nie przyznała bym się że mnie takie coś nudzi. Stanowczo wolę fotki

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Ja bym tam chciała iść na woskowanie najlepiej całego ciała
No ale póki co, jadę z koksem z maszynką, dwa razy byłam na pachy u kosmetyczki ale jakos nie sprawdziło się to u mnie zbyt dobrze
A ja byłam 2 razy, w tym też Brazylijski.
Myślałam że nie wiem jakie "katorgi" mnie czekają, a w sumie wcale nie bolało.

Skusiłam się z ciekawości i z naczytania się bzdur, jako że "doznania" będą "dogłębsze, bardziej pobudzi zmysły" itd..itd..

Ahem..Moje "dogłębsze doznania" były takie, jak bym się po chodniku z papierem ściernym przejechała, a na męża warczałam żeby ino mnie ruszył, to nie ręczę za siebie

Drugim razem, babka ręczyła że musi skórę najpierw pudrem posypać, a potem posmarować woskiem. Durna ja, bo było tak samo . Używam kremu i nie martwię się o "pobudzanie zmysłów"

Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
Ja się ostanio rozpijam piwem dosyć mocno, wczoraj wpadła para znajomych i znowu popiliśmy. Oglądaliśmy najnowszą część batmana. Nawet ok

No to zdrówko Trzeba używać póki sią da
Ostanio hit na naszym stole

Ziemniaki średniej wielkości w całości myjemy i podgotowujemy na prawie miękko. Potem moczymy w zalewie. Olej wymieszany z przyprawami. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika. po upieczeniu wyciagamy na stół nie obieramy. Przekrajamy na pół. Do tego dip na środek. Jogurt wymieszany z pokruszoną kostką fety i pokrojonym w kostkę świeżym ogórkiem. Pycha

My lubimy ziemniaki w każdej postaci, więc na pewno wypróbuję

Cytat:

Która nalewka? Bo robimy z jeżyn póki co, w planach jest jeszcze z malin (ale tu już musimy kupić owoce, bo teściowa ma, ale nie da, więc zobaczymy) i śliwek, no i jak bym chciała to sake zrobić przepis mam w domu w książce z nalewkami
No ja bym miała pytanie...Czy do tej nalewki z jeżynami musi być spirytus (tutaj nie ma) ? U mnie mam spory wysyp i nie za bardzo wiem co z nimi zrobić. Dżem odpada bo nie lubię pestek. Podpatrzyłam na internecie, ale wszędzie jest dodawany spirytus, to co? Nie można użyć rumu albo innego alkocholu? Wiesz coś na ten temat?

A może któraś z Was wie?

Cytat:
Po pracy byłam na zakupach w sąsiednim mieście.... nic a nic ALE były fajne kolorowe żakiety: chabrowe lub czerwone i pojawiła się opcja: czerwony żakiet, czerwone buty, czerwony kwiat we włosach, czarny pasek torebka i biżuteria jutro będę musiała znów gdzieś wyskoczyć
"Biedactwo".. ..
Arni Kochanie, dla Ciebie tylko New York Pal licho Kanadę, Zanudziła byś się tutaj na amen

Cytat:
Jednak nie wyszłam dziś wcześniej z pracy znowu musiałam robić robotę za kogoś no ale nic. Przeżyłam jakoś.
Motylku zdrowiej
Telkuś, jutro już Piątek i będzie weekend
Motylek, dbaj o siebie
Karinio, poduchy rogala nie używałm, Koleżanka używała w późniejszym okresie, między kolanami podczas snu, i mówiła że lżej jej było, a szczególnie na kręgosłup. No ale komfort zależy chyba od rozmiaru brzuszka Nasze świeże mamusie pewnie mają więcej pomysłów
Eve, Widzę że orzechy dojrzewają, i pora na łupinki a u Ciebie?

Dzisiaj miałam zabiegany dzień, ale fajny. Młody był zadowolony, dostał trochę forsy, a że wybiera się z przyjacielem do Stanów, to będzie miał czym rządzić.

Parę dni temu odwiedziła mnie kumpela, więc też było super. Ona zawsze przywiezie jakieś ciasto i nigdy nie zapomina o Mac, i jemu też coś smacznego wpada do miski. Jak ja jadę do niej, odwdzięczam się tym samym. Próbujemy przepisy i się dzielimy efektami. Szkoda tylko że mieszka daleko Ale dobre i to, bo reszta mojej kochanej "chołoty" siedzi na końcu kraju, albo na innym kontynencie

Wczoraj mężulo wkroczył do domu z kawiatami i chlebem z kminkiem. Został za to należycie nagrodzony Hi...hi..hi..
No dobra, nie zaśmiecam. Dobranoc Wam

Też bym chciała takie stołki do baru
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Nuns-Bar[1].jpg (39,7 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez Corvette
Czas edycji: 2011-08-19 o 03:27 Powód: ach ta ortografia :-(
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 06:47   #4442
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez corvette Pokaż wiadomość
:d

cieszę się że nie jestem sama. Ja mam, ale ani razu nie obejrzeliśmy. Nawet własny mnie nie kręci.

kidyś moja przyjaciółka przyleciała z polski i chciała nam pokazać kasetę ze św.komunii syna....na szczęście u nas jest inne napięcie prądu i inny system. Oczywiście nigdy nie przyznała bym się że mnie takie coś nudzi. Stanowczo wolę fotki

z komunii też nie lubię A ze ślubów tylko fajnie skręcone i nie długie, np ze ślubu mojej koleżanki 2 lata temu... Ani razu nie widziałam wystarczył fragment "na zachętę" i odpuściłam

a ja byłam 2 razy, w tym też brazylijski.
myślałam że nie wiem jakie "katorgi" mnie czekają, a w sumie wcale nie bolało. :d

marzy mi się brazylijski tylko chyba trzeba kilku razy bo wolniej rosły i nie było aż takich podrażnień

skusiłam się z ciekawości i z naczytania się bzdur, jako że "doznania" będą "dogłębsze, bardziej pobudzi zmysły" itd..itd..

ahem..moje "dogłębsze doznania" były takie, jak bym się po chodniku z papierem ściernym przejechała, a na męża warczałam żeby ino mnie ruszył, to nie ręczę za siebie :d

drugim razem, babka ręczyła że musi skórę najpierw pudrem posypać, a potem posmarować woskiem. durna ja, bo było tak samo . Używam kremu i nie martwię się o "pobudzanie zmysłów"

my lubimy ziemniaki w każdej postaci, więc na pewno wypróbuję

no ja bym miała pytanie...czy do tej nalewki z jeżynami musi być spirytus (tutaj nie ma) ? U mnie mam spory wysyp i nie za bardzo wiem co z nimi zrobić. Dżem odpada bo nie lubię pestek. Podpatrzyłam na internecie, ale wszędzie jest dodawany spirytus, to co? Nie można użyć rumu albo innego alkocholu? Wiesz coś na ten temat?

a może któraś z was wie?

z tego co się orientuję nalewkę się robi tak, że dodaje się spirytusu...
Ale wino można z jeżyn też zrobić :d tam nie potrzeba spirytusu :d chyba nie można bez a już na pewno z innym alkoholem to nie był by właściwy smak

"biedactwo".. .. :d
arni kochanie, dla ciebie tylko new york Pal licho kanadę, zanudziła byś się tutaj na amen :d

mama mi powiedziała to samo :d "matko, dziewczyno! Takaś chuda, że w każdym sklepie coś na ciebie jest a ta łazi całe popołudnie i nic nie kupiła" a ja na to że ja jestem gwiazdą i znów podparłam się wróżbą cyganki

no bo co mi po jakichś rzeczach, modnych kilka lat temu, to bym sobie mogła ubrać starą kieckę i żakiet jak juz mam kupić to coś fajnego i na czasie nie należę do tych co kupują byle co, byle by tylko mieć...

telkuś, jutro już piątek i będzie weekend
motylek, dbaj o siebie
karinio, poduchy rogala nie używałm, koleżanka używała w późniejszym okresie, między kolanami podczas snu, i mówiła że lżej jej było, a szczególnie na kręgosłup. No ale komfort zależy chyba od rozmiaru brzuszka Nasze świeże mamusie pewnie mają więcej pomysłów
eve, widzę że orzechy dojrzewają, i pora na łupinki :d a u ciebie?

dzisiaj miałam zabiegany dzień, ale fajny. Młody był zadowolony, dostał trochę forsy, a że wybiera się z przyjacielem do stanów, to będzie miał czym rządzić.

parę dni temu odwiedziła mnie kumpela, więc też było super. Ona zawsze przywiezie jakieś ciasto i nigdy nie zapomina o mac, i jemu też coś smacznego wpada do miski. Jak ja jadę do niej, odwdzięczam się tym samym. Próbujemy przepisy i się dzielimy efektami. Szkoda tylko że mieszka daleko Ale dobre i to, bo reszta mojej kochanej "chołoty" siedzi na końcu kraju, albo na innym kontynencie :d

no masz szczęście... Ja choć uwielbiam swoją rodzinkę to czasem jestem zmęczona tymi wiecznymi imieninami i innymi okolicznościowymi okazjami, a jeszcze wiecznie jest ktoś do odwiedzenia
Moja babcia mieszka nie daleko mnie i przed ślubem chodziłam do niej prawie co dziennie rano na kawę... Teraz już czas mi się kończy na to
babcia ubolewa, ja też, no ale tu trzeba jechać, tamtych odwiedzić, tu zakupy, tu znajomi i wiecznie jest coś "ważniejszego" a babcię widuję raz na 1-2 tygodnie

wczoraj mężulo wkroczył do domu z kawiatami i chlebem z kminkiem. Został za to należycie nagrodzony hi...hi..hi..
no dobra, nie zaśmiecam. Dobranoc wam

no to mu się należało :d

też bym chciała takie stołki do baru :d

ja widziałam podobne tyle że tyłki zwierzęce tam były zamiast tych seksownych nóżek :d
:d

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 08:31   #4443
arnama
Zakorzenienie

Dzisiaj prawie rozwaliłam samochód
Wyjeżdżałam z bocznej drogi, tyłem na taką główniejszą, ale nie ruchliwą, miałam zaparowaną szybkę od strony kierowcy i chciałam zobaczyć czy coś nie nadjeżdża z lewej, więc skupiłam się na otwieraniu szyby, jednocześnie pomału (na szczęście) cofałam.... no ale nie popatrzyłam w prawo... a tam ciężarówka jechała (sąsiad z resztą) , ja wjechałam z powrotem w uliczkę jakieś 20cm a on zaczął zjeżdżać też żeby mnie ominąć, też kilkanaście cm i mnie nie puknął ale mało brakowało.... dobrze ze On jechał wolno i ja wolno i że popatrzyłam w końcu w to prawo Mnie by się nic nie stało, ale mój samochodzik no i raczej $$ by nie było na naprawę teraz..... tak ze UF

Wczoraj się dowiedziałam ze mój wujek z ciotką z Kanady pobrali się po 28 dniach znajomości szok tyle lat ich znamy a Oni co przyjazd opowiadają jakieś nowe rzeczy z przeszłości o których nikt nie miał pojęcia
Teraz są małżeństwem już 20 lat

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Wczoraj kupiłam sobie korale, kolczyki i bransoletkę były przecenione wszystko po 5zł więc nie mogłam się oprzeć tylko bransoletka nada sie na wesele a reszta okazjonalnie

Wiem gdzie były fajne żakiety czerwone i kwiat do włosów, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć w którym sklepie widziałam takie piękne czerwone szpilki dzisiaj po pracy runka po sklepach obuwniczych w moim mieście i Goooołłł do sąsiedniego miasta po żakiet i kwiat Oby się fajnie skomponowało
Torebkę sobie już odpuszczę, mamy z mamą jakąś tam czarną kopertówkę, więc użyję jej

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Eve jeszcze mam pytanie bezpośrednio do Ciebie bo Ty się w hennach orientujesz Nie wiem jaki kolor by pasował do moich rudych włosów? Czarna będzie za ciemna, zastanawiam się nad brązową lub grafitową... albo zmieszać brąz z grafitem wczoraj kupiłam wszystkie 3 kolory, bo jak by mi się udało rzęsy machnąć to tylko czernią

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Dzieciaki na poprawę humoru

http://www.youtube.com/watch?v=wyoY7...eature=related

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Ktoś tu się ukrywa
znalazłam na all takie buty:
http://img20.allegroimg.pl/photos/or.../56/1772925670 były by super, gdyby nie te cekinki ale może można by się było ich pozbyć

Edytowane przez arnama
Czas edycji: 2011-08-19 o 07:38
Stary 2011-08-19, 08:40   #4444
Telka10
Zakorzenienie

Witajcie. Ja tylko chwilę...
Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
UUUu, to dobrze,że jakoś przeżyłaś ten dzień.
Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość

Niestety dziś jest kolejney dzień z cyklu "jak dać popalić pracownikom przed urlopem" Na szczęście wizja weekendu pociesza...
Cytat:

Cieszę się że nie jestem sama. Ja mam, ale ani razu nie obejrzeliśmy. Nawet własny mnie nie kręci.

Kidyś moja Przyjaciółka przyleciała z Polski i chciała nam pokazać kasetę ze św.Komunii syna....Na szczęście u nas jest inne napięcie prądu i inny system. Oczywiście nigdy nie przyznała bym się że mnie takie coś nudzi. Stanowczo wolę fotki
W życiu nie obejrzałam ani jednego filmu...nie cierpię chrzcin, komunii, studniówek....filmy ślubno-weselne też mnie nie pociągają...nie obejrzałam żadnego do końca...(wytrzymuję max 15 minut...)
Za to kocham zdjęcia...jest w nich jakaś magia - oczywiście chodzi mi o te papierowe, wybrane, bo 1000 fotek z kompa jak leci też mi się średnio widzi...

Cytat:
Wczoraj się dowiedziałam ze mój wujek z ciotką z Kanady pobrali się po 28 dniach znajomości szok tyle lat ich znamy a Oni co przyjazd opowiadają jakieś nowe rzeczy z przeszłości o których nikt nie miał pojęcia
Wow...28 dni...ja wiedziałam, że chcę być żoną mojego męża po miesiącu bycia razem po pół roku dostałam pierwszą szaloną propozycję ślubu w górach

Szczęśliwi

Edytowane przez Telka10
Czas edycji: 2011-08-19 o 09:07
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:14   #4445
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Niestety dziś jest kolejney dzień z cyklu "jak dać popalić pracownikom przed urlopem" Na szczęście wizja weekendu pociesza...

Wow...28 dni...ja wiedziałam, że chcę być żoną mojego męża po miesiącu bycia razem po pół roku dostałam pierwszą szaloną propozycję ślubu w górach[/QUOTE]
No wreszcie ktoś tu zajrzał już myślałam ze całą stronę wątku zapiszę....

No wujek to dopiero krejzol jest, nie wiem po kim to ma aż takim stopniu. Ujrzał ciotkę na jakimś pikniku, zadzwonił do niej następnego dnia, od tego czasu się widzieli codziennie i po kilku dniach powiedział że się nie liczy czy znają się dzień, miesiąc, czy rok i cywilny wzięli po 28 dniach
Potem kościelny w PL po... chyba 5 latach. A cywilnie w PL, w urzędzie, zarejestrowali się dopiero w zeszłym roku

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Gdzie Wyście są
Ja tu potrzebuję rozładować swoją energię a nie mam z kim mąż też zawalony robotą że hoho jest sam i jeszcze jakaś awaria mu się zdarzyła, a miał zaległości ponadrabiać przez urlopem

Stary 2011-08-19, 09:34   #4446
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

ale to romantyczne

Cytat:
Wczoraj kupiłam sobie korale, kolczyki i bransoletkę były przecenione wszystko po 5zł więc nie mogłam się oprzeć tylko bransoletka nada sie na wesele a reszta okazjonalnie

grzech nie kupic po takich cenach

głowa mnie dzis cos boli, a jakis durny kogus obudzil mnie po 4 udalo mi sie na jego szczęscie zasnąc jeszcze potem

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:44   #4447
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
ale to romantyczne

grzech nie kupic po takich cenach

głowa mnie dzis cos boli, a jakis durny kogus obudzil mnie po 4 udalo mi sie na jego szczęscie zasnąc jeszcze potem
Ja zawyczaj nie słyszę żadnych dźwięków budzących innych śpię jak kamień
Wczoraj wyłączyłam budzik i Muniek przystąpił do akcji skakania po mnie w ramach budzenia- i dobrze bo bym zaspała
Dzisiaj to samo mąż "6.20 skarbie nie wstajesz do pracy?" jakimś cudem juz nie spał o tej porze. Ja się ledwo z łóżka zwlokłam aż mnie zaczął nagrywać komórką tak psioczyłam
Wczoraj byłam tak wypompowana po tych popołudniowych wojażach że nie pamiętam jak sprzatałam kuchnię, mąż dokończył za mnie bo pode mną sie dosłownie nogi uginały zrobił mi też śniadanko dzis do pracy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 09:56   #4448
olenkalejdi
Zadomowienie

Hejka

Anrama w sumie to szcześciara jesteś, wyszłaś cało i bez szwanku z opresji.
a Motylku jak wyszły ziemniaczki?? Zrobiłas je?
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 10:00   #4449
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawyczaj nie słyszę żadnych dźwięków budzących innych śpię jak kamień
ja normalnie tez jak chodzilam do pracy to spalam jak kamien, a teraz tragedia

Cytat:
Dzisiaj to samo mąż "6.20 skarbie nie wstajesz do pracy?" jakimś cudem juz nie spał o tej porze. Ja się ledwo z łóżka zwlokłam aż mnie zaczął nagrywać komórką tak psioczyłam

dobre, dobre
Cytat:

jeszcze nie, bo nie mam składnikow na sos, ale zrobie

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 10:05   #4450
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka

Anrama w sumie to szcześciara jesteś, wyszłaś cało i bez szwanku z opresji.
Heeej
ano gdyby ie ślimacze tempo pojazdów to by było nie ciekawie.... trochę mi głupio przed sąsiadem a jeszcze drugi to widział- z domu na przeciwko.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
ja normalnie tez jak chodzilam do pracy to spalam jak kamien, a teraz tragedia

dobre, dobre

jeszcze nie, bo nie mam składnikow na sos, ale zrobie
W sumie jak sie leniuchuje w domku, śpi do której chce, to zmęczenie jest mniejsze, więc i zbudzić może nas coś

Stary 2011-08-19, 11:35   #4451
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

Która nalewka? Bo robimy z jeżyn póki co, w planach jest jeszcze z malin (ale tu już musimy kupić owoce, bo teściowa ma, ale nie da, więc zobaczymy) i śliwek, no i jak bym chciała to sake zrobić przepis mam w domu w książce z nalewkami
a ja wczoraj zrobilam z nich pierogi poki co to sliwki mozemy jeszcze zalatwic ale ja to co najwyzej bede mogla na nia popatrzec
Cytat:

A ja byłam 2 razy, w tym też Brazylijski.
Myślałam że nie wiem jakie "katorgi" mnie czekają, a w sumie wcale nie bolało.

Skusiłam się z ciekawości i z naczytania się bzdur, jako że "doznania" będą "dogłębsze, bardziej pobudzi zmysły" itd..itd..

Ahem..Moje "dogłębsze doznania" były takie, jak bym się po chodniku z papierem ściernym przejechała, a na męża warczałam żeby ino mnie ruszył, to nie ręczę za siebie

Drugim razem, babka ręczyła że musi skórę najpierw pudrem posypać, a potem posmarować woskiem. Durna ja, bo było tak samo . Używam kremu i nie martwię się o "pobudzanie zmysłów"

My lubimy ziemniaki w każdej postaci, więc na pewno wypróbuję

No ja bym miała pytanie...Czy do tej nalewki z jeżynami musi być spirytus (tutaj nie ma) ? U mnie mam spory wysyp i nie za bardzo wiem co z nimi zrobić. Dżem odpada bo nie lubię pestek. Podpatrzyłam na internecie, ale wszędzie jest dodawany spirytus, to co? Nie można użyć rumu albo innego alkocholu? Wiesz coś na ten temat?

A może któraś z Was wie?

"Biedactwo".. ..
Arni Kochanie, dla Ciebie tylko New York Pal licho Kanadę, Zanudziła byś się tutaj na amen

Motylek, dbaj o siebie
Karinio, poduchy rogala nie używałm, Koleżanka używała w późniejszym okresie, między kolanami podczas snu, i mówiła że lżej jej było, a szczególnie na kręgosłup. No ale komfort zależy chyba od rozmiaru brzuszka Nasze świeże mamusie pewnie mają więcej pomysłów
Eve, Widzę że orzechy dojrzewają, i pora na łupinki a u Ciebie?

Dzisiaj miałam zabiegany dzień, ale fajny. Młody był zadowolony, dostał trochę forsy, a że wybiera się z przyjacielem do Stanów, to będzie miał czym rządzić.

Parę dni temu odwiedziła mnie kumpela, więc też było super. Ona zawsze przywiezie jakieś ciasto i nigdy nie zapomina o Mac, i jemu też coś smacznego wpada do miski. Jak ja jadę do niej, odwdzięczam się tym samym. Próbujemy przepisy i się dzielimy efektami. Szkoda tylko że mieszka daleko Ale dobre i to, bo reszta mojej kochanej "chołoty" siedzi na końcu kraju, albo na innym kontynencie

Wczoraj mężulo wkroczył do domu z kawiatami i chlebem z kminkiem. Został za to należycie nagrodzony Hi...hi..hi..
No dobra, nie zaśmiecam. Dobranoc Wam

Też bym chciała takie stołki do baru
a ja sobie kiedys wloski pesetka wyrwalam kazdy wlosek czulam
no wlasnie juz myslalam o wywarze
a i pamietasz jak mowilysmy o dodatku czegos do szamponu zeby sie pienil? a jakby dodac tego? bo i tak mieszam z woda to moge z tym:http://allegro.pl/indyjskie-orzechy-...746756107.html pisze, ze nadaje sie do wlosow
no to dla meza
Cytat:
Dzisiaj prawie rozwaliłam samochód
Wyjeżdżałam z bocznej drogi, tyłem na taką główniejszą, ale nie ruchliwą, miałam zaparowaną szybkę od strony kierowcy i chciałam zobaczyć czy coś nie nadjeżdża z lewej, więc skupiłam się na otwieraniu szyby, jednocześnie pomału (na szczęście) cofałam.... no ale nie popatrzyłam w prawo... a tam ciężarówka jechała (sąsiad z resztą) , ja wjechałam z powrotem w uliczkę jakieś 20cm a on zaczął zjeżdżać też żeby mnie ominąć, też kilkanaście cm i mnie nie puknął ale mało brakowało.... dobrze ze On jechał wolno i ja wolno i że popatrzyłam w końcu w to prawo Mnie by się nic nie stało, ale mój samochodzik no i raczej $$ by nie było na naprawę teraz..... tak ze UF

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Wiem gdzie były fajne żakiety czerwone i kwiat do włosów, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć w którym sklepie widziałam takie piękne czerwone szpilki dzisiaj po pracy runka po sklepach obuwniczych w moim mieście i Goooołłł do sąsiedniego miasta po żakiet i kwiat Oby się fajnie skomponowało
Torebkę sobie już odpuszczę, mamy z mamą jakąś tam czarną kopertówkę, więc użyję jej

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Eve jeszcze mam pytanie bezpośrednio do Ciebie bo Ty się w hennach orientujesz Nie wiem jaki kolor by pasował do moich rudych włosów? Czarna będzie za ciemna, zastanawiam się nad brązową lub grafitową... albo zmieszać brąz z grafitem wczoraj kupiłam wszystkie 3 kolory, bo jak by mi się udało rzęsy machnąć to tylko czernią

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Ktoś tu się ukrywa
http://img20.allegroimg.pl/photos/or.../56/1772925670 były by super, gdyby nie te cekinki ale może można by się było ich pozbyć
dobrze, ze nic sie nie stalo Tobie i autku...
ja tam w sumie zaryzykowalam nakladajac czarna ale wyszlo dobrze na brazowa podobno trzeba uwazac bo plowieje lub wychodzi ruda a grafitowa to taka jasniejsza od czarnej jakos mnie wiec braz nie przekonuje chyba ze pomieszac...
a jak rzesy bedziesz miec czarne to chyba na brwi lepiej dac grafit...
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 11:44   #4452
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
a ja wczoraj zrobilam z nich pierogi poki co to sliwki mozemy jeszcze zalatwic ale ja to co najwyzej bede mogla na nia popatrzec

a i pamietasz jak mowilysmy o dodatku czegos do szamponu zeby sie pienil? a jakby dodac tego? bo i tak mieszam z woda to moge z tym:http://allegro.pl/indyjskie-orzechy-...746756107.html pisze, ze nadaje sie do wlosow
no to dla meza

dobrze, ze nic sie nie stalo Tobie i autku...
ja tam w sumie zaryzykowalam nakladajac czarna ale wyszlo dobrze na brazowa podobno trzeba uwazac bo plowieje lub wychodzi ruda a grafitowa to taka jasniejsza od czarnej jakos mnie wiec braz nie przekonuje chyba ze pomieszac...
a jak rzesy bedziesz miec czarne to chyba na brwi lepiej dac grafit...

Jeszcze z aronii zrobiliśmy nalewkę.... tak myślałam że było tego więcej zapomniałam o niej, mąż wczoraj próbował, ale mnie osobiscie nie zafascynował jej smak
Też kiedyś wyrywałam pęstetą
A czemu śliwek nie możesz
Chyba zrobię grafit, tylko dodam odrobinę brązu, by go ocieplić sam brąz sie boję, by nie wyszło na rudo włosy wystarczą

Stary 2011-08-19, 11:50   #4453
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze z aronii zrobiliśmy nalewkę.... tak myślałam że było tego więcej zapomniałam o niej, mąż wczoraj próbował, ale mnie osobiscie nie zafascynował jej smak
Też kiedyś wyrywałam pęstetą
A czemu śliwek nie możesz
Chyba zrobię grafit, tylko dodam odrobinę brązu, by go ocieplić sam brąz sie boję, by nie wyszło na rudo włosy wystarczą
to nie jestem sama z tym pomyslem potem mialam maly depilatorek ale
ja sobie odpuscilam bo wloski rosna mi szybo i nawet wyrwane(z cebulkami) odrastaly za 3 dni do tego wloski mi strasznie wrastaja mimo codziennego pilingu
sliwki moge tylko na nalewke z nich moge sobie narazie popatrzec ale ona mnie zainteresowala... jak ja robisz? moze w zimie bede juz mogla ja sprobowac
to kiedy farbujesz?
Stary 2011-08-19, 11:58   #4454
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
to nie jestem sama z tym pomyslem potem mialam maly depilatorek ale
ja sobie odpuscilam bo wloski rosna mi szybo i nawet wyrwane(z cebulkami) odrastaly za 3 dni do tego wloski mi strasznie wrastaja mimo codziennego pilingu
sliwki moge tylko na nalewke z nich moge sobie narazie popatrzec ale ona mnie zainteresowala... jak ja robisz? moze w zimie bede juz mogla ja sprobowac
to kiedy farbujesz?
Wiesz co, generalnie mąż robi ja mu pomagam ma jakis przepis... z książki którą kiedyś mu kupiłam coś o winach i nalewkach domowych. Może Ci przepiszę jak będę w domku, jeśli chcesz
Aaaa... jeszcze ma drugą książkę o piwach i wódkach domowych i chcę w zimie zacząć piwo robić Póki co mistrzowskie piwo robi jego szwagier lepsiejsze od tego z Lidla a zobaczymy jak będzie wychodziło mojemu mężnemu
Farbnę dziś.... trochę się boję, ale nie mam zamiary stać przed lustrem na łodce i poprawiać to i owo a tak poczuję się pewniej trochę się boję jak mi to wyjdzie, ale co tam.... ryzyk fizyk potrzymam krótko na brwiach by nie były takie całkiem ciemne
Pamiętam jak raz udałyśmy się z przyjaciółką do takiej wiejskiej kosmetyczki na henne.... nie dość że oby nam zrobiła czarną (przyjaciółka jest blondyną) to jeszcze trzymała 15 minut.... jak zobaczyła siebie w lustrze to się przestraszyłam cudem dotarłyśmy do domu i nastąpiło wielkie szorowanie
Myślałam ze tak ma być, ale jak udałam się do mojej miejscowej kosmetyczki to w zasadzie od razu po wyjściu mogłam iść do ludzi, bo efekt był bardzo naturalny

Stary 2011-08-19, 12:06   #4455
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, generalnie mąż robi ja mu pomagam ma jakis przepis... z książki którą kiedyś mu kupiłam coś o winach i nalewkach domowych. Może Ci przepiszę jak będę w domku, jeśli chcesz
Aaaa... jeszcze ma drugą książkę o piwach i wódkach domowych i chcę w zimie zacząć piwo robić Póki co mistrzowskie piwo robi jego szwagier lepsiejsze od tego z Lidla a zobaczymy jak będzie wychodziło mojemu mężnemu
Farbnę dziś.... trochę się boję, ale nie mam zamiary stać przed lustrem na łodce i poprawiać to i owo a tak poczuję się pewniej trochę się boję jak mi to wyjdzie, ale co tam.... ryzyk fizyk potrzymam krótko na brwiach by nie były takie całkiem ciemne
Pamiętam jak raz udałyśmy się z przyjaciółką do takiej wiejskiej kosmetyczki na henne.... nie dość że oby nam zrobiła czarną (przyjaciółka jest blondyną) to jeszcze trzymała 15 minut.... jak zobaczyła siebie w lustrze to się przestraszyłam cudem dotarłyśmy do domu i nastąpiło wielkie szorowanie
Myślałam ze tak ma być, ale jak udałam się do mojej miejscowej kosmetyczki to w zasadzie od razu po wyjściu mogłam iść do ludzi, bo efekt był bardzo naturalny
hmm ja najpierw nakladam na koniuszki brwi(kiedys tego nie robilam ale ja kocham ciemna czern taka jak wegiel) henne i rzesy po 15 min nakladam na cale brwi i trzymam jakies 3 minutki i lapie bardzo mocno az czasem trudno domyc a jak Ci wyjda za ciemne/zle to naloz warstwe kremu/mleczka do demakijazu na noc
moj maz ma ksiazke o winach niedlugo bedzie winogrono to zacznie robic ale takiej nalewki slabej i slodkiej to bym sie napila

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 12:29   #4456
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
hmm ja najpierw nakladam na koniuszki brwi(kiedys tego nie robilam ale ja kocham ciemna czern taka jak wegiel) henne i rzesy po 15 min nakladam na cale brwi i trzymam jakies 3 minutki i lapie bardzo mocno az czasem trudno domyc a jak Ci wyjda za ciemne/zle to naloz warstwe kremu/mleczka do demakijazu na noc
moj maz ma ksiazke o winach niedlugo bedzie winogrono to zacznie robic ale takiej nalewki slabej i slodkiej to bym sie napila
Popatrzyłam na YTB i laska sobie nawet kreski robi czarną henną jak jej tak nie padnie do oka

Stary 2011-08-19, 12:32   #4457
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Popatrzyłam na YTB i laska sobie nawet kreski robi czarną henną jak jej tak nie padnie do oka
mi raz załzawiły oczy bo mam delikatne, henna splynela do oka i wiem jak to boli
daj linka tak z ciekawosci zobacze... ja tam wole swoj kohl a poza tym ja jak zafarbuje skore to od razu sie zmywa wiec nie wiem po co to
Stary 2011-08-19, 12:37   #4458
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
mi raz załzawiły oczy bo mam delikatne, henna splynela do oka i wiem jak to boli
daj linka tak z ciekawosci zobacze... ja tam wole swoj kohl a poza tym ja jak zafarbuje skore to od razu sie zmywa wiec nie wiem po co to

http://www.youtube.com/watch?v=N4jEDulfLvU

Nie no henna powinna sie utrzymać kilka dni, tj się robi te tatuaże z henny... to tak pomału schodzą krecha fajny pomysł by przyciemnić oko, ale chyba bym sie bała

Stary 2011-08-19, 12:58   #4459
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=N4jEDulfLvU

Nie no henna powinna sie utrzymać kilka dni, tj się robi te tatuaże z henny... to tak pomału schodzą krecha fajny pomysł by przyciemnić oko, ale chyba bym sie bała
ta do tatuazu jest inna:http://usuarios.multimania.es/hennat...tattoos.html#1 i ona ma sie dlugo utrzymac ta do brwi schodzi mi po umyciu wczoraj zafarbowalam sobie palca przy zmywaniu a dzis nie ma
choc duzo osob robi ta do rzes i sobie chwali to mi by sie nie utrzymala ani dnia wolalabym pojsc do salonu i zrobic lepsza henna tatuaz....

Edytowane przez evelineau
Czas edycji: 2011-08-19 o 13:01

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 13:01   #4460
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
ta do tatuazu jest inna:http://usuarios.multimania.es/hennat...tattoos.html#1 i ona ma sie dlugo utrzrymac ta do brwi schodzi mi po umyciu wczoraj zafarbowalam sobie palca przy zmywaniu a dzis nie ma
Ahaaaa.... to moze taką do tatuażu by kupić i zrobić kreseczki

Stary 2011-08-19, 13:10   #4461
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Ahaaaa.... to moze taką do tatuażu by kupić i zrobić kreseczki
no ciekawe czy sie da bo na tej do wlosow pisze zeby nie farbowac brwi i rzes... jest naturalna a jednak trzeba ja trzymac z dala od oczu
Stary 2011-08-19, 15:34   #4462
Mamba_2008
BAN stały

hejka
Jestem sama wiem ale to nic. Jest weekend a ja jestem po pracy i nie miałam czasu do Was zaglądnąć. Jutro znowu jedziemy do rodziców bo teściowej trzeba pomóc muł znieśc do kotłowni. Ja zamierzam odwiedzić kumpelę i trochę odpocząć od tej mojej pracy

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Arni miałaś szczęście
Corvette widzę że odżyłaś
A ja lubię filmy z wesela zwłaszcza te genialnie zrobione takie jak moje
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 16:33   #4463
Corvette
Zadomowienie

Cytat:

Takie małe, a takie gadatliwe

Mogła byś np deliktnie "pomazać" lakierem do paznokci? Butki ładne takie jakie są, ale każdy ma inny gust.

Cytat:

To jakaś Hetera z tej baby Jeszcze parę godzinek....
W życiu nie obejrzałam ani jednego filmu...nie cierpię chrzcin, komunii, studniówek....filmy ślubno-weselne też mnie nie pociągają...nie obejrzałam żadnego do końca...(wytrzymuję max 15 minut...)
Za to kocham zdjęcia...jest w nich jakaś magia - oczywiście chodzi mi o te papierowe, wybrane, bo 1000 fotek z kompa jak leci też mi się średnio widzi...

Dokładnie

Wow...28 dni...ja wiedziałam, że chcę być żoną mojego męża po miesiącu bycia razem po pół roku dostałam pierwszą szaloną propozycję ślubu w górach
Suuuuper!
Cytat:
no to dla meza

Dziękuję
Fantastyczna sprawa z orzechami. Ty zawsze znajdziesz coś ciekawego Wiesz, sama się rozejrzę za takimi, bo faktycznie nadawały by się do szamponu, a może nawet użyć same z wodą? Jak spróbujesz to napisz
Arnama, dobrze że Tobie nic się nie stało

Moja sąsiadka obok mało co nie najechała by na nas autem. Wyrżnęła z garażu jak z procy i...pojechała dalej. No cuż, zdarza się
Dzięki za wskazówki, nalewki nie zrobię bo spirytusu tutaj nie sprzedają Wina nie lubię .

Od oglądania video o nakładaniu henny, oczy mi łzawią. Brrrr...
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 17:22   #4464
arnama
Zakorzenienie

Mam komplet weselny! Kupiłam butki dokładnie takie jakie mi sie marzyły... kosztowały 135zł... a na całość dodatków miałam przeznaczone reszte, ALE! wyrobiłam sie, bo żakiecik był w przecenie za 70zł , kolczyki, nie było tylko jakiejś bransoletki w odcieniach czerwieni, chciałam połączyć z czarną, ale może na mazurach gdzieś wyhaczę... będzie od razu pamiątka z wakacji
wklejam zdjęcie bucików
Teraz padam na pyszczek, więc całosci nie chce mi się mierzyć, ale jak zmierzę to może Wam fotę cyknę a jak nie to juz z wesela....
Kupiłam jeszcze kilka kosmetyków na wyjazd trampki sobie i męzowi i polar sobie, tzn taką bluzę jak by z cienkiego polarku czy misia
A i 3 pary majtek co by mieć ładne na wypad AHAAAAAA i skusiłam się na czarnego pękacza tym razem Bell- zobaczymy jaki będzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg STP89826.jpg (51,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg STP89827.jpg (48,4 KB, 5 załadowań)

Stary 2011-08-19, 17:25   #4465
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Mogła byś np deliktnie "pomazać" lakierem do paznokci? Butki ładne takie jakie są, ale każdy ma inny gust.

Suuuuper!

Arnama, dobrze że Tobie nic się nie stało

Moja sąsiadka obok mało co nie najechała by na nas autem. Wyrżnęła z garażu jak z procy i...pojechała dalej. No cuż, zdarza się
Dzięki za wskazówki, nalewki nie zrobię bo spirytusu tutaj nie sprzedają Wina nie lubię .

Od oglądania video o nakładaniu henny, oczy mi łzawią. Brrrr...
Może pokłóciła sie z chłopem? Ja przynajmniej była bym zdolna do takiego zachowania w takiej sytuacji
Szkoda że wien nie lubisz mogę zapytać dla czego?
Ja wino ubóstwiam..... mogła bym pić litrami.... dla smaku oczywiście najbardziej lubię półsłodkie, ale i wytrawne (kiedyś nie lubiłam). Najlepsze wina wytrawne są we Włoszech tam właśnie nauczyłam sie je pić
Męża nie ma, dzwonił że po fryzjerze (wyciągłam Go siłą) pojechał do rodzinnego domu do pszczółek

Stary 2011-08-19, 18:15   #4466
Telka10
Zakorzenienie

Ale u mnie burza przeszła...brrr...
Cytat:
Mam komplet weselny! Kupiłam butki dokładnie takie jakie mi sie marzyły... kosztowały 135zł... a na całość dodatków miałam przeznaczone reszte, ALE! wyrobiłam sie, bo żakiecik był w przecenie za 70zł , kolczyki, nie było tylko jakiejś bransoletki w odcieniach czerwieni, chciałam połączyć z czarną, ale może na mazurach gdzieś wyhaczę... będzie od razu pamiątka z wakacji
wklejam zdjęcie bucików
Teraz padam na pyszczek, więc całosci nie chce mi się mierzyć, ale jak zmierzę to może Wam fotę cyknę a jak nie to juz z wesela....
Kupiłam jeszcze kilka kosmetyków na wyjazd trampki sobie i męzowi i polar sobie, tzn taką bluzę jak by z cienkiego polarku czy misia
A i 3 pary majtek co by mieć ładne na wypad AHAAAAAA i skusiłam się na czarnego pękacza tym razem Bell- zobaczymy jaki będzie
Śliczne buciki!!!!!!!!!!
I widzę że mamy taki sam lakier do paznokci piękny kolor
Cytat:
Suuuuper!
Miałam wtedy 18 lat i się trochę przestraszyłam jakoś mi się śpieszyło jeszcze wtedy do ślubowania, ale propozycja była niezwykle romantyczna

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 18:51   #4467
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Ale u mnie burza przeszła...brrr...

Śliczne buciki!!!!!!!!!!
I widzę że mamy taki sam lakier do paznokci piękny kolor

Miałam wtedy 18 lat i się trochę przestraszyłam jakoś mi się śpieszyło jeszcze wtedy do ślubowania, ale propozycja była niezwykle romantyczna
Lakier niestety nie jest mój podkradłam go kuzynce Ale fakt, kolor prześliczny chciałam się z nią nawet zamienić na jakiś mój, ale nie chciała

Stary 2011-08-19, 19:17   #4468
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym tam chciała iść na woskowanie najlepiej całego ciała
No ale póki co, jadę z koksem z maszynką, dwa razy byłam na pachy u kosmetyczki ale jakos nie sprawdziło się to u mnie zbyt dobrze
Miesiąc temu byłam na depilacji plastrem u kosmetyczki i jestem zadowolona.

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Mnie tam pachy nie bolały
Ja dałam zrobić sobie tylko łydki. Tak mnie bolało, że powiedziałam starczy.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 19:25   #4469
Mamba_2008
BAN stały

I nikt Mambie nie powiedział nawet cześć
Arni butki fajne taka meksykańska czerwień

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Teraz padam na pyszczek,
Chciałąbym to widzieć

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Miesiąc temu byłam na depilacji plastrem u kosmetyczki i jestem zadowolona.

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Ja dałam zrobić sobie tylko łydki. Tak mnie bolało, że powiedziałam starczy.
Ja sie ograniczam bo cholernie boli jakoś taka wrażliwa jestem
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 19:42   #4470
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mamba_2008 Pokaż wiadomość
I nikt Mambie nie powiedział nawet cześć
Arni butki fajne taka meksykańska czerwień

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Chciałąbym to widzieć

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Ja sie ograniczam bo cholernie boli jakoś taka wrażliwa jestem
Boli i mnie, ale da się wytrzymać
Hej mambuś, no nie przywitałam sie bo Cię nie było jak weszłam
Właśnie siedzę z henną na brwiach nałożenie nie spowodowało żadnego problemu zobaczymy jaki będzie efekt następne w kolejności.... rzęsy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości