zazdrośnice cz. 39 :D - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-19, 11:38   #4531
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D

a byłaś już w tej nowej galerii u nas?

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 11:38   #4532
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
15:00
po 16tej Obiad w lokalu z około 50ma osobami.
ok. 21-22 kolacja z około 9 osobami w domu/innym lokalu
OK, wreszcie skumałam

Idę obejrzeć nowy PLL!!
Stary 2011-08-19, 11:41   #4533
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
a byłaś już w tej nowej galerii u nas?
to do mnie to?
Nie byłam, ale specjalnie jutro ruszam na łowy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 11:44   #4534
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

ohh, szkoda, że mi teraz piszesz, a moi jutro pracują, hmm, może pogadam z nimi i ich spytam czy mogę się z Tobą zabrać, byłoby miło chociaż potowarzyszyć i ogarnąć te nowe miejsca

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 11:49   #4535
peach_passion
Zakorzenienie

o kurczę, nieesia już wyszła za mąż
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 11:51   #4536
Hawwa87
Zakorzenienie

Wetnę się, ale czy któraś z Was ma sprawdzony przepis na dobry biszkopt?

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 11:56   #4537
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
ta z YT?

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Już widzę filmik

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 12:08   #4538
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
a mi Ty sie sniłaś mówiłaś, że Twoja mama ma super drogi podkład i mam do niej iść i wypróbować, a później szukać na rynku we wrocku jakiegoś kolesia przebranego za kurczaka i z nim się gra w jakieś karty, ale Ty masz sposób i mi podasz i wygram kupę kasy
potem śnił mi się owczarek niemiecki który mnie gryzł, a następnie tir mnie wyprzedzał na ulicy. na końcu tłumaczyłam siostrze wyższość parówek biedronkowych nad parówkami z morlin
dobry sen
mi sie ostatnio snilo, ze nowa plyta Closterkellera byla w sprzedazy z nowym numerem Playboya albo z dunskim winem musujacym

carmi - stwierdzilam, ze nie mam nic do kawy i pieke znow chlebek bananowy
Stary 2011-08-19, 12:26   #4539
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Twierdzę, że nie da się wyogólnić: "koty są wredne, fałszywe", "koty są szczere", bo holender to są osobne jednostki i mają swoje charakterki już od urodzenia. Ja miałam obydwa typy Jeden to taka przylepa, że po prostu no nie dało się nie glaskać. Nigdy nie wyciągnął pazura w moją stronę. A inny to taki zimny drań był, że rękę wyciągnij, to sobie zrobi z niej drapak Mimo 6 kotów na swoim koncie wolę mieć małego psa. Sympatyczniej, mniej żre ( ), nie skacze po stołach w poszukiwaniu pozostawionego jedzenia, nie drapie mebli no i nawet, jak się zsika w domu (szczeniak), to nie capi tak okropnie i tak długo jak po kocie. To ostatnie stanowczo przeważa szalę na korzyść psa

Przyszły dzisiaj bratu kraby wampiry. Sympatyczne takie małe. Poza tym chomik zdycha, trochę mi go szkoda, ale w sumie sprawiedliwość go dosięgła. Chomik morderca z niego, bo zagryzł na śmierć kumpla z klatki (choć ponad rok super się dogadywał z tym drugim).

Bisia, to już jutro

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 12:30   #4540
kasia0912
Zakorzenienie

Hej w końcu weekend i dziś znowu będę spała z TŻ

Bisia gratulację z powodu 9 rocznicy

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 12:39   #4541
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
ohh, szkoda, że mi teraz piszesz, a moi jutro pracują, hmm, może pogadam z nimi i ich spytam czy mogę się z Tobą zabrać, byłoby miło chociaż potowarzyszyć i ogarnąć te nowe miejsca
Ja nigdy niczego nie planuję na duży czasokres - z Tżtem się tak nie da

nie ma sprawy
Tylko ja teraz jestem niemobilna - więc będę wykorzystywać autobusy/nóżki
I pewnie będę jakoś po południu - pociąg jest około 12tej na miejscu, po kwiatki będę łazić w niedzielę. I potrzebuję dwóch sukienek i bucików
Na chrzciny i na kolację po ślubie - przy czym na chrzciny ostatecznie jakaś się znajdzie

Ja radzę odwiedzić co najmnej TK Maxx tam mają uświadomione

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Wetnę się, ale czy któraś z Was ma sprawdzony przepis na dobry biszkopt?
Buu
Ja miałam, ale nie mam - był na 10 jajkach
Może jak pojadę do domu to się uda odkopać.
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 12:47   #4542
upadly_aniol00
Zakorzenienie

dobra jest mi strasznie niedobrze zaraz będę nie mam ochoty widzieć się z nikim najchętniej zamknęłabym się w pokoju a za 30 minut przyjedzie TŻ .
Do tego wszystko i wszyscy mnie drażnią
Chyba muszę poszukać czegoś na uspokojenie bo nie wiem jak dam radę przeżyć dzisiejszy dzień...
ogólnie czuję się tragicznie i fizycznie
dziękuje za uwagę
Stary 2011-08-19, 12:53   #4543
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

już popierogowane zmuszają mnie żebym lepiła jeszcze ruskie...
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 13:08   #4544
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
ta z YT?

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Już widzę filmik

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
dobry sen
mi sie ostatnio snilo, ze nowa plyta Closterkellera byla w sprzedazy z nowym numerem Playboya albo z dunskim winem musujacym
ciekawe połączenie
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Twierdzę, że nie da się wyogólnić: "koty są wredne, fałszywe", "koty są szczere", bo holender to są osobne jednostki i mają swoje charakterki już od urodzenia. Ja miałam obydwa typy Jeden to taka przylepa, że po prostu no nie dało się nie glaskać. Nigdy nie wyciągnął pazura w moją stronę. A inny to taki zimny drań był, że rękę wyciągnij, to sobie zrobi z niej drapak
zgadzam się.
ja wprawdzie miałam styczność z kotami parę lat temu, ale dużo z nimi przebywałam i każdy był inny. jeden nigdy mnie nie drapnął, nie zrobił nic gwałtownego i lubił ludzi, drugi chodził swoimi drogami, rzadko dawał się głaskać i w ogóle lepiej nie podchodzić, a trzeci miał po prostu kocie ADHD i tyle
jednak ja sama nie wzięłabym kota bo to rosyjska ruletka czy będzie taki, czy inny
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
dobra jest mi strasznie niedobrze zaraz będę nie mam ochoty widzieć się z nikim najchętniej zamknęłabym się w pokoju a za 30 minut przyjedzie TŻ .
Do tego wszystko i wszyscy mnie drażnią
Chyba muszę poszukać czegoś na uspokojenie bo nie wiem jak dam radę przeżyć dzisiejszy dzień...
ogólnie czuję się tragicznie i fizycznie
dziękuje za uwagę
może jakaś melisa czy tabletki ziołowe?

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

widzę, że wątek nam się kończy i jak pobalujemy na weselu Bisi, to trzeba będzie nowy zakładac
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 13:08   #4545
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Wszelkie zastrzeżenia do mojego ojca - wybierał imię

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Kumpel mój miał boksera - niestety się zawinął ostatnio i to chyba dość młodo, bo miał 8 lat - fafluny były wszędzie. On stał, a jemu się z pyska lało. Fajny był poczciwy i wesoły, ale ta ślina wszędzie....bleee No i pomijam, że mimo że w mieszkaniu mieszkał ok. 80 m - zajmował 3/4 mieszkania zjadł kanapę , no i ten smród....
Moja nie śmierdzi ale my ogólnie bardzo o nią dbamy. Nie mówię, że kąpiemy co 2 dni, ale jak już zaczynamy coś czuć w domu, to kąpiel.
A czego ona nie zeżarła...
2 dni temu zjadła plaster z nogi, po wycięciu guza i dopiero przed chwilą go Dobrze, że już byłam w domu.

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Bry

Zaraz nadrobię tylko mi się rzuciło coś w oczy- Med co do Shih-tzu- ostatnio doszliśmy z kolegą do wniosku, że tak naprawdę nazwa brzmi Shit- sru bo mają tendencję do walenia klocka albo na kogoś, albo w poczekalni u lekarza, albo na stół

Cytat:
noo, tylko porównaj wielkość kociego nosa i pyska boksera
Mordka boksera jest słit i dla mnie zawsze będzie
Oto dowód na słitaśność: http://www.youtube.com/watch?v=d69Wj4VdP-o

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Co do bokserów - jakie fafluny!? mój Hadesior to się ślini tylko jak zobaczy kota albo jedzenie ew. jak się źle czuje, to też, no ale to skrajny przypadek.
Właśnie! Precz z propagandą faflunową!
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 13:11   #4546
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

ciekawe połączenie

zgadzam się.
ja wprawdzie miałam styczność z kotami parę lat temu, ale dużo z nimi przebywałam i każdy był inny. jeden nigdy mnie nie drapnął, nie zrobił nic gwałtownego i lubił ludzi, drugi chodził swoimi drogami, rzadko dawał się głaskać i w ogóle lepiej nie podchodzić, a trzeci miał po prostu kocie ADHD i tyle
jednak ja sama nie wzięłabym kota bo to rosyjska ruletka czy będzie taki, czy inny
:
no nie? ja nie wiem skad mi sie takie wizje biora

a co do kotow to moja Lilith jest polaczeniem tych 3 co opisalas - czasem pol dnia siedzi na kolanach, ale jest dzikus i nie podchodzi do nikogo poza mna a czasem caly dzien spedza schowana w kanapie - jakos od tylu tam wchodzi albo gdzies na jakiejs wysokiej szafce - szczegolnie jak sa jacys goscia i nie daje sie nikomu dotknac w zasadzie oprocz mnei - a czasem ma ADHD i lata po calym mieszkaniu...
Stary 2011-08-19, 13:12   #4547
kasia0912
Zakorzenienie

Kot mojego TŻ w ogóle daje się głaskać jak ma ruję :P podobno teraz nawet się ze szczeniakiem dogaduję

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 13:15   #4548
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Kot mojego TŻ w ogóle daje się głaskać jak ma ruję :P podobno teraz nawet się ze szczeniakiem dogaduję
z mojego doswiadczenia wynika - a mam koty i psy cale zycie czyli od 30 lat - ze koty i psy w domu dogaduja sie bardzo dobrze.... przynajmniej ja nigdy nie mialam problemow z chowaniem psow i kotow jednoczesnie....
Stary 2011-08-19, 13:17   #4549
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

frezi pieeekne zdjecia same ochy i achy! pieknie wygladalas, maz tez piekny , sesja plenerowa cudo, slicznie w tej kabinie wygladalas , tort przeboski az szkoda go zjadac , stoly i te bukiety brak slow ! Chcialabym miec taki slub, takie zdjecia i takie wszystko, zazdroszcze
Stary 2011-08-19, 13:26   #4550
justyna_dt
Zakorzenienie

Pony, piąteczka, moja bokserowa siostro! a z tym, że żrą wszystko, co popadnie, to się zgadzam... Hades zeżarł jakoś w zeszły weekend chyba jakąś padlinę w lesie, no i albo się wytarzał w tym albo uślinił, ale cały tak cuchnął, bok mokry, bleee... Tak że od razu obowiązkowa kąpiel staram się, żeby zawsze miał gładką i miękką sierść, jak już się robi taka twarda, to go wrzucam do wanny

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

KRAKOWIANKI!!! Czy mogłaby mnie któraś poinstruować, jak wjechać na dworzec PKS żeby zaparkować, ew. gdzie najbliżej zaparkować i jak przejść?

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 13:36   #4551
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

mam laptopa, internet, męża i Orfika
a więc tak Gwizdaku co do westów a dokładnie Orfiego
westy jak każdy terrier są straszne uparciuchy - dlatego już od małego trzeba pokazać kto jest panem i być konsekwentnym jest to też pies pracujący - wymagający nowych wyzwań. Uwielbiają dorosłych, dzieci i inne zwierzęta - nie są agresywne. Uwielbia się bawić i tu trzeba uważać na dzieci bo się zapędzają mocno i skaczą - zdarzyło się, że przewrócił mojego chrześniaka ale krzywdy mu nie zrobił
co jeszcze byś chciała wiedzieć?
a co do sierści - Orfi na razie ma puszek i rośnie mu już ta szorstka prawidłowa sierść, która jest łatwiejsza w utrzymaniu. Trzeba go czesać, ja to robię (jak pamiętam) raz w tygodniu, kąpiel też rzadko chyba od listopada był kąpany ze 2 razy U nas fryzjer co 3 miesiące - koszt 100 zł
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 13:38   #4552
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Pony, piąteczka, moja bokserowa siostro! a z tym, że żrą wszystko, co popadnie, to się zgadzam... Hades zeżarł jakoś w zeszły weekend chyba jakąś padlinę w lesie, no i albo się wytarzał w tym albo uślinił, ale cały tak cuchnął, bok mokry, bleee... Tak że od razu obowiązkowa kąpiel staram się, żeby zawsze miał gładką i miękką sierść, jak już się robi taka twarda, to go wrzucam do wanny

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

KRAKOWIANKI!!! Czy mogłaby mnie któraś poinstruować, jak wjechać na dworzec PKS żeby zaparkować, ew. gdzie najbliżej zaparkować i jak przejść?
Ja nie jestem z Krakowa, ale chyba najwygodniej byłoby Ci zaparkować na parkingu GK (poprawcie mnie, jeśli się mylę )

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 13:51   #4553
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do bokserów - jakie fafluny!? mój Hadesior to się ślini tylko jak zobaczy kota albo jedzenie ew. jak się źle czuje, to też, no ale to skrajny przypadek.
każdego boksera z którym miałam "styczność" miał fafluny ble (w sumie było ich tylko dwa)

Cytat:
ej, co powiedzie o takiej fryzurze dla mnie?
chcę taką już od dawna

Cytat:
No nie wiem, nazywasz koty wrednymi i fałszywymi, więc 60% drogi za Tobą
?
jeszcze bardziej mnie znielubicie ale nienawidzę kotów

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
hej tęskniła któraś za mną?

Gwizdak, mi się podoba ta fryzurka i uważam, że do Ciebie pasuje
BIsia, zazdroszczę Ci tego, że to już jutro mam nadzieję, że wszystko pójdzie tak jak sobie wymarzyłaś, a pogoda nie spłata figla

nie mam sił nadrabiać..powiem Wam, że beznadziejny urlop mam, bo cały tydzień przeleżałam w łóżku z temperaturą, okropnym bólem zatok i głowy i z cieknącym nosem..już mam tego dość,a w ogóle nie odpoczęłam..w poniedziałek znowu do pracy i lipa
wczoraj był u nas w domu wujek, który jest księdzem i pytał naokrągło kiedy ślub, a ja się tylko wkurzałam, bo na razie widoków na zaręczyny nie ma a co dopiero ślub i trzymajcie kciuki mocno by Cz. dostał tu pracę, bo wtedy nie będzie musiał wypłynąć..przynajmniej do przyszłego roku mógłby ze mną tu zostać
przytulam

Cytat:
u mnie kiedyś pewien Pan kosił trawę co sobotę o 7 rano
na szczęscie mam umiejętność szybkiego zasypiania po wybudzeniu

gratuluję
7 to wypas.. u mnie pod oknem zawsze o 6 kosili...

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
z mojego doswiadczenia wynika - a mam koty i psy cale zycie czyli od 30 lat - ze koty i psy w domu dogaduja sie bardzo dobrze.... przynajmniej ja nigdy nie mialam problemow z chowaniem psow i kotow jednoczesnie....
mój pies nienawidził kotów...nawet zagryzł małe kocięta.. ( teraz kot może przejść obok a on go nie zauważy) za stary jest

tak wogole jestem wzruszona slubem Bisi obmyślałam żeby przyjechać do niej..a tym bardziej jak zauważyłam że będzie Clariskaaż mnie coś ściska...
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 13:54   #4554
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
frezi pieeekne zdjecia same ochy i achy! pieknie wygladalas, maz tez piekny , sesja plenerowa cudo, slicznie w tej kabinie wygladalas , tort przeboski az szkoda go zjadac , stoly i te bukiety brak slow ! Chcialabym miec taki slub, takie zdjecia i takie wszystko, zazdroszcze

jusia

http://maps.google.pl/maps?hl=pl&rlz...68532358983069

mnie zazwyczaj mama odbiera/zawozi na ul. Topolową

skręca się w nią z ulicy Zygmunta Augusta w prawo, bo w lewo jest już zakaz i wjazd tylko dla taxi itp.

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

albo tak jak zaproponowała Bisia - tylko wtedy musisz przejść przejściem od galerii
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 13:58   #4555
najfajniejsza
Zakorzenienie

Jak zobaczyłam, ile stron mam do nadrobienia, to pomyślałam, że albo się któraś zaręczyła, albo Gwizd już urodziła, a tu

Co do kotów - moja siostra twierdzi, że jak wezmę kota, a potem zajdę w ciążę, to umrę!!! A wszystko przez toksoplazmozę
a moja mama pochodzi ze wsi i sprzedaje mi tamtejsze historie o kotach mordercach, które rozdrapują gardła włascicieli, gdy ci śpią. Albo że się człowiek budzi w nocy i widzi tego zwierzęcego mordercę nad sobą.
Że też mnie to nie zraziło...

W ogóle to peach chyba kocha reklamy Pampersa - dołączam do tego grona - te pioseneczki ryją mózg

Bisia, gratuluję rocznicy! WOW! i wyluzuj będzie dobrze

Co to ja jeszcze miałam...?

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2011-08-19 o 13:59
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 14:07   #4556
elizka773
Wtajemniczenie

Frezi jesteście cudowni i tacy zakochani przepiękne zdjęcia!

no i tak wogóle to chciałam zaapelować że każda PMka powinna dawać tyle ilości zdjęć do oglądania!!! bo tego zawsze mało
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 14:08   #4557
justyna_dt
Zakorzenienie

Bisia, Frezi dzięki za rady Frezi, a na tej Topolowej można normalnie zaparkować??
Elizka, to znasz złe boksery! a ja tez nie jestem wielką fanką kotów, zdecydowanie wolę psy, ale kociaki mi nie przeszkadzają (już tak bardzo, kiedyś nie cierpiałam).

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 14:12   #4558
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie, on zdaje się być dla niej taki czuły

wróciłam ze spotkania z koleżanką z liceum było fajnie, poplotkowałyśmy sobie a po tym poszłam do Piotra i Pawła nakupić mnóstwo junk fooda na pewno mam mieć okres

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 14:23   #4559
najfajniejsza
Zakorzenienie

Aha! Już wiem, co jeszcze miałam napisać.
Że my ubezpieczymy mieszkanie właśnie na ”wszelki wypadek”. W sumie to nie byłam za tym, ale P. mnie przekonał konkretnymi argumentami.

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Kim jest neesia? Bo nie pamiętam chyba... Niby kojarzę nick, ale nic więcej
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 14:26   #4560
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Aha! Już wiem, co jeszcze miałam napisać.
Że my ubezpieczymy mieszkanie właśnie na ”wszelki wypadek”. W sumie to nie byłam za tym, ale P. mnie przekonał konkretnymi argumentami.

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Kim jest neesia? Bo nie pamiętam chyba... Niby kojarzę nick, ale nic więcej
Dziewczyna, która robi filmiki na YT o kosmetykach itp.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości