|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Najfajniejszy tytuł nowego wątku to... | |||
Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
30 | 49,18% |
Wrześniowe dzieciaczki się wypakowują, październikowe nadal w brzuchach buszują. |
6 | 9,84% |
Ciąży minęły długie miesiące, na świat się szykują jesienne brzdące. |
30 | 49,18% |
Wraz z pierwszym szkolnym dzwonkiem opuszczają brzuchy wrześniowe brzdące. |
2 | 3,28% |
Czas tak szybko leci, zaraz urodzimy cudne dzieci. |
3 | 4,92% |
Czas tak szybko leci, zaraz urodzimy jesienne dzieci. |
3 | 4,92% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.
Cytat:
![]() ![]() ja studiuję w Gdyni na Akademii Morskiej ![]() aaaa... bo Ty też z trójmiasta jesteś?? ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- brawo dla mnie za moj zaplon ![]()
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - dziś ogólnie mam dzień pełen wrażeń:
Od południa lepiłam gołąbki ![]() ![]() i pytanie: można zamrozić gołąbki?? Siostra dzwoni, że przywiezie mi dzieci na wakacje ![]() Nasz kolor wózka bedzie jednak dopiero w połowie września i to może. Niby mamy zmówioną fukcje, ale jak urodze wcześniej to na sklepie odłożony jest czerwony i mogę go wziąć w razie W. Ale nie chcieli żadnej zaliczki ani nic i boję się, że ktoś nam go kupi i zostaniemy bez wózka. I może kupic od razu czerwony i mieć spokoj? Co sądzicie o tym czerwonym?? http://www.mooby.pl/bebe-beni-4-runner.html ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3874 | ||||||||
Zadomowienie
|
![]() chociaż tak myślę,że narazie to My mamy większą radochę czy z pokoiku,czy ciuszków,czy innych takich... niż nasze dzieciaczki ![]() no ale te wszystkie małe cuda ![]() Cytat:
mnie też tak nieraz bolała..ale fakt..głupio iść się trzymać za brzoskwinkę po mieście ![]() Cytat:
![]() ja się cieszę,że to ja potłuczona ,a nie brzuszek i dzieciolek... ja nigdy tak nie miałam.. najgorzej,że się wystraszyłam,że mam mokrą plamę na tyłku..albo ,że to krew.. jedna kobietka mi pomogła się podnieść.. i ona do mnie: czy ok. a ja do niej..nie wiem.. i patrzę między nogi ![]() ![]() Cytat:
to ja Was dobije... w irlandii nie ma komarów.. nie wiem jak to możliwe..ale nie ma. fakt czasem wleci jakaś mucha czy coś (mam rzeczkę blisko bardzo) ale tych dziadów zajadliwych nie ma ![]() to czekamy na relacje ![]() Cytat:
stokrotka- może to wody? gosia- może to czop ? ![]() ![]() a tak serio... to nie wiem.ale nie sądzę by ich tak mało było i jednorazowo poszły tylko.. ![]() Cytat:
a z płynów..podobno powinien zawierać kwas mlekowy czy jak mu tam. ja mam z serii aa help. dla alergików,bez alkocholu,zapachów itd. Cytat:
![]() czytałam też na necie.. i ztego co piszą.. to dzieciolki są dobrze w brzuszku chronione.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jeśli by to były wody?? to myślicie,że coś się może stać??skoro tak mało ich było i raz tylko w momencie upadku?? agus..nie wiem co powiedzieć... więc ![]() idę robić obiado-kolacje.. mąż niedługo wstanie...
![]() |
#3875 |
Zakorzenienie
|
Hejo, wszystkie w dwupaku? Dopiero będę nadrabiać, bo dziś u mnie całkiem intensywny dzień przetykany leżeniem na lewym boku
![]()
#3876 | ||||||||||
kosmitka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A żel mam AA, ale beznadziejny, wrócę do zwykłego dove czy nivea. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas w szpitalu są laktatory medela, byłam nstawiona na elektryczny, ale teraz myślę, czy jednak nie ręczny. Bo jak pojadę do szkoły i będę musiala w wc sobie odciągać, to jak to elektrycznym uczynię?? Co myślicie? Cytat:
![]() Cytat:
I będziesz wspaniałą mamą, masz fantastyczne podejście. Ja jak czytam Twoje wpisy to ogólnie wpadam w jakiś mega dołek, bo chciałabym mieć takie nastawienie jak Ty. Cytat:
![]() ![]() A wracając do tytułu nowego wątku - ja tam wierzę, że jeszcze w tym się ktoraś rozpakuje i to może niejedna. Kiedy kolejna pełnia???????
![]() ![]() |
![]() |
#3877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3878 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=agnieszka 0605;28859733]Dziewczyny - dziś ogólnie mam dzień pełen wrażeń:
Od południa lepiłam gołąbki ![]() ![]() i pytanie: można zamrozić gołąbki??[QUOTE] ja mroziłam w woreczkach chyba ![]() [QUOTE=agnieszka 0605;28859733]Siostra dzwoni, że przywiezie mi dzieci na wakacje ![]() ja nie mogę... ![]() Cytat:
mnie się podoba ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
stokrotka kochana nie wiem czy to wody czy czop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Zakorzenienie
|
szybkie pytanie czy wasze maluszki przerzucają się jeszcze w brzuchu, tzn z lewej na prawą kręgoslupem ? Bo mój właśnie to zrobił, nie wiem jak .. wkońcu miejsca za wiele nie ma
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3881 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a siostrzyczkę..to zdrowo pogięlo widzę.. dobrze,że Tż zadziałał.. i że odmówiłaś ![]() mi się czerwony podoba ![]() idę brać się za kotleciory... ![]()
![]() |
#3882 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lód na gardło bardzo dobry, bo bakterie lubią ciepełko i lód ich zabije ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.Oczywiście wpuszczasz jednym a wypuszczasz drugim uchem? ![]() 3. Może by się ucieszyła? ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga ale siostra niezła ![]() ![]() Ancia, jakie niewiadomoco ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3884 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a kolorek czerwony tisz ładny ![]() ![]() sami sami, teściu mieszka we Frombku ze swoją kobitką ![]() ![]() bardzo sie ciesze i znow bedziemy miec sypielnie z duzym lożem i dla Fabiego sie miejsce znajdzie obok ![]()
![]() |
#3885 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jednak poszłabym sprawdzić stan tych wód, bo jak jets ich za mało to robi się niebezpiecznie ![]() Cytat:
![]() ![]() co do wózka to oba mi się podobają, fuksjowy śliczny, czerwony też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi też się wydaje że któraś z rozpakowaniem jeszcze zdąrzy w tym wątku ![]() Dzowniła przyjaciółka do mnie czy jestem w domu i czy może przyjechać ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 | |
Zakorzenienie
|
Ancia
![]() ![]() ![]() Moj T. jednak nie myśli podobnie ![]() A czy będe dobrą matka? Chciałabym bardzo, ale zobaczymy co życie pokaże. Zresztą to marzenie kazdej z nas. Ty kochana też masz w sobie duże pokłady miłości ![]() ![]() Cytat:
fukcja bardziej w ciemny amarant czerwień taka stonowana, jak malinka Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2011-08-19 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja upatrzyłam sobie go na allegro i wogóle na necie. Ona sprzedawała akurat na all inny kolor i bez fotelika i tak zaczełam z nią mailować bo zaproponowała mi, że sprowadzi mi taki cały zestaw używany w dobrej cenie i dobrym stanie. rzeczywiście wózek i fotelik są naprawdę na wypasie, nic nie jest zniszczone, nawet opony jak nówki. aha a to jest mamas&papas skate. no i dokładnie brakuje tego co napisałaś. a bez bazy to fotelik "nie działa" Cytat:
![]() a wózek - szczerze - czerwony jak dla mnie odpada. a poza tym jest bardzo ładny ![]() ![]() BordAna ja kupiłam do szpitala lactacyd najpierw jakiś tam dla wrażliwych czy cuś ale później dokupilam normalnie szare mydło jelenia w płynie. moja mama niedawno miała operację ginekol. i lekarka właśnie tym kazała jej się myć w miejscu rany. co prawda rana na brzuchu ale wiesz ![]() to ja chciałam jeszcze podpytać o co cho z tym tantum rosa ![]() Edytowane przez mmadziaa Czas edycji: 2011-08-19 o 17:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3888 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
A radzicie kupic już ten czerwony czy czekać za fuksją a w razie W wziać na szybko czerwień?? <tylko wtedy boję się, ze nas wyrolują, ze nie bedzie ani jednego ani drugiego i zostanę bez wózka>
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czytam, że coś się dzieje u Stokrotki ![]() Agnieszko, siostra chyba nieco przesadziła ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-08-19 o 18:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | |
kosmitka
|
Głodnemu chleb...
![]() Cytat:
Agnieszka niezły tupet ma siostra, ja sama proponowałam, że popilnuję dzieci, to mi odmawiano. Zwłaszcza, że Ty musisz leżeć. A co do wózka, to dla mnie fiolet ładniejszy niż czerwony, ale to kwestia gustu.
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na to, że ja mam leżeć odp - "Jeszcze????" ![]() kurde nie wiem co z tym wózkiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Zakorzenienie
|
żebyś wiedziała, mam chyba jakąś burzę hormonów , bo chce mi sie strasznie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3894 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() agnieszka0605: chodziło mi oczywiście o fuksję ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak serio to ja bym się chyba wkurzyła i swoje rzeczy trzymała u siebie. Jak chce się dzielić, to się dzielmy... Wkurzające to, ale w końcu to ona zaczął. Sharifa Gratuluję kochanego męża i wyrozumiałej rodzinki ![]() A co do "wychowania" męża to ![]() Też uważam, ze facet ma tak jak my dwie ręce i może z nich w domu korzystać. Dlatego ja też swojego gonię do roboty. Ostatnio sernik ze mną piekł ![]() ![]() Cytat:
No tym to mnie rozwaliłaś. Ciążowa blachara ![]() Jak tam wizyta? Mam nadzieję, że trzymałaś się postanowienia i palcem nie ruszyłaś? Cytat:
![]() Ja właśnie dzisiaj miałam w planach podjechać do przychodni i o to popytać, ale już nie zdążyłam... Mam zamiar w poniedziałek. Ale jeśli rzeczywiście od 21 tc to OMG ![]() Kupowałam znowu trochę "drobiazgów" takich jak termometr do wanienki czy wkładki laktacyjne. Ale zamówiłam też już parę rzeczy kosmetycznych- linomag i sudocrem, gaziki i patyczki. No i smoczki dla Malutkiej ![]() ![]() Sprzedajacy nazywa się wasal83 i śmiało mogę go polecić- przesyłka szybko przyszła. No i to opakowanie ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jutro tż jedzie na noc gdzieś na szkolenie do super hotelu ze spa i juz zazdrośnica się we mnie włącza i jakieś durne myślenie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3898 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3899 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ta siostra to w ciąży nie była, żeby takie rzeczy proponować ![]() ![]() Czerwony ładny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.