Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011. - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Najfajniejszy tytuł nowego wątku to...
Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. 30 49,18%
Wrześniowe dzieciaczki się wypakowują, październikowe nadal w brzuchach buszują. 6 9,84%
Ciąży minęły długie miesiące, na świat się szykują jesienne brzdące. 30 49,18%
Wraz z pierwszym szkolnym dzwonkiem opuszczają brzuchy wrześniowe brzdące. 2 3,28%
Czas tak szybko leci, zaraz urodzimy cudne dzieci. 3 4,92%
Czas tak szybko leci, zaraz urodzimy jesienne dzieci. 3 4,92%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-19, 20:25   #3931
mmadziaa
Rozeznanie

Dot.: Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.

kapka byleby powolutku do końca, rzeczywiście tak jak piszą dziewczyny i mi się coś o uszy obiło, że to jest normalnie do zoperowania i w dzisiejszych czasach to nie jest żaden skomplikowany zabieg, uszy do góry

swoją drogą - to było usg 3d czy zwykłe?
mmadziaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 20:25   #3932
stokrotka_
Zadomowienie

Kapka.. ja chodziłam do klasy z koleżanką która urodziła się z podobną wadą. miała operacje w dzieciństwie. potem plastycznę. powiem ci,że naprawdę jakbyśmy nie wiedzieli to byśmy się nie zorientowali.
a teraz..medycyna i medycyne estetyczna,plastyczna sa rozwinięte o niebo lepiej niż dwadzieścia kilka lat temu.

3mam kciuki,by się to nie potwierdziło...a jeśli..by to był tylko rozszczep wargi a nie podniebienia całego.
bo to zawsze łatwiejsze i krótsze leczenie.

a swoją drogą.. to gratulacje dla lekarza,że wypatrzył, bo macie chociaż czas,by oswoić się z myślą i może nawet podpatrzeć,podpytać co dalej

bord_anna.. nic nie mów.. ja już mam dość.. a po dzisiejszym to mąż powiedział,że mam zakaz opuszczania domu sama

Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo"

stokrotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 20:28   #3933
Sharifa
Rozeznanie

Na dzisiejszym usg (ten sam sprzet ale inna osoba) powiedzieli mi, ze mala wazy 2600 upewnialam sie czy to mozliwe ze dziecko przytylo 700g w 2 tygodnie i mi powiedziala, ze moze miec takie skoki. Juz sie ucieszylam i uspokoilam, ze zanim przyjdzie termin to bedzie miala dobra wage no i na pewno powyzej 2500 (bo wtedy od razu inkubator

No ale zeby nie bylo za pieknie to szwagierka mi w domu powiedziala, ze to nie prawda, ze albo jedna albo druga babka sie pomylila. Po prostu boska jest, a potem sie dziwie, ze na kazdej kontroli mam wysokie cisnienie z nerwow

A na deser klotnia miedzy nia i jej matka, ktora tez z nia mieszka + starszy syn zalewajacy sie lzami, bo nie chce isc sam do lazienki przygotowac sie do kapieli i normalnie histeria jakby nie wiadomo co mu robiono.

Ja sie nie wtracam, bo nie jestem z nimi az tak blisko zeby ingerowac, zreszta z tego co widze to jedna i druga strona ma swoje racje... glupio mi tylko no i zburzyli moj dzisiejszy spokoj odnosnie wagi malenstwa.

Eh... mozecie mnie pocieszyc?
Stary 2011-08-19, 20:28   #3934
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Kapka strasznie mi przykro oby sie jednak nie potwierdzilo.

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Jestem dzisiaj invisable czy czo?
Nie jesteś
Jakoś spokojniej się tu zrobiło wieczorem - któraś może rodzi?

Sharifa mój synek miał w ciągu 2,5 tygodnia przyrost z 1900 do 2600 A jeśli to ten sam sprzęt to tym bardziej myślę, że pomiar jest ok

Dominik

Martynka

Edytowane przez 19natka88
Czas edycji: 2011-08-19 o 20:31
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 20:35   #3935
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Nie jesteś

Sharifa mój synek miał w ciągu 2,5 tygodnia przyrost z 1900 do 2600 A jeśli to ten sam sprzęt to tym bardziej myślę, że pomiar jest ok
Ja sie tak dzisiaj u was czuje dziwnie
Stary 2011-08-19, 20:44   #3936
stokrotka_
Zadomowienie

która się wybija przed szereg ??? co ??

rzeczywiście coś się cicho zrobiło...a mi się nudzi,bo sama siedzę...

Sharifa.. nic się nie martw. na usg granica błędu jest zawsze jakaś.. więc nigdy nie ma pewności-napewno. ale skoro ten sam sprzęt i miejsce,to możliwe,że maluszek teraz łądnie przybrał po prostu

i napewno nie masz się czym martwić

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:

tzn. u kogo?? i czemu ??

Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo"

Stary 2011-08-19, 20:45   #3937
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
Nie nadrobie co napisałyście..nie mam dzisiaj za bardzo ochoty-wybaczcie

Byłam na wizycie u ginka, ostatnia wizyta a chyba najgorsza jaką miałam
Brzuch ogólnie wysoko, ale rozwarcie na paluch już mam, powiedział,ze jak dotrwam do terminu, to będzie dobrze.
Ustalił mi termin na 5 września, mam się zgłosić dzień wcześniej do szpitala, stwierdził,że jak z córą przeniosłam z terminem to teraz też tak może być ( a ja jakoś czuje że tym razem będzie inaczej).
Na jakiekolwiek skurcze i pobolewania nie kazał mi już brać tabletek, bo mogą to być ju skurcze porodowe.
Synek waży 3 kgtak szczelam że wage 3400 osiągniemy
Pokazał też siuraka, więc niespodzianek nie powinno być
Jednak..Marcel ślicznie się ustawił i pokazał całą twarzyczke, okazało się,że urodzi się z zajęczą wargąlekarz bardzo dokładnie oglądnął i powiedział,że jest duże prawdopodobieństwo zajęczej wargi, jednak nie daje nam 100%, bo jak stwierdził: "to jest usg i dopiero przy porodzie się dowiemy,czy faktycznie jest rozszczep", fachowcem nie jestem ale sama widział na usg
Przepraszam,że tak napisze, ale.. tak to ✂✂✂✂a jest- wiedziałam,że wszystko za prosto ładnie, bezproblemowo.Ale z dwojga złego jak się popatrzy ile się dzieci niepełnosprawnych , chorych rodzi, to taki zajączek to pikuś, więc damy radenie mamy ku rwa wyjścia

To tyle u nas..uciekam do łóżka, zamierzam teraz 50% dnia spędzać w wyrku jak mam dotrwać do 5.09
kochanie przytulam nie martw sie teraz tak medycyna poszła do przodu, ze to rutynowy zabieg nie zamartwij sie tym i odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
Na dzisiejszym usg (ten sam sprzet ale inna osoba) powiedzieli mi, ze mala wazy 2600 upewnialam sie czy to mozliwe ze dziecko przytylo 700g w 2 tygodnie i mi powiedziala, ze moze miec takie skoki. Juz sie ucieszylam i uspokoilam, ze zanim przyjdzie termin to bedzie miala dobra wage no i na pewno powyzej 2500 (bo wtedy od razu inkubator

No ale zeby nie bylo za pieknie to szwagierka mi w domu powiedziala, ze to nie prawda, ze albo jedna albo druga babka sie pomylila. Po prostu boska jest, a potem sie dziwie, ze na kazdej kontroli mam wysokie cisnienie z nerwow

A na deser klotnia miedzy nia i jej matka, ktora tez z nia mieszka + starszy syn zalewajacy sie lzami, bo nie chce isc sam do lazienki przygotowac sie do kapieli i normalnie histeria jakby nie wiadomo co mu robiono.

Ja sie nie wtracam, bo nie jestem z nimi az tak blisko zeby ingerowac, zreszta z tego co widze to jedna i druga strona ma swoje racje... glupio mi tylko no i zburzyli moj dzisiejszy spokoj odnosnie wagi malenstwa.

Eh... mozecie mnie pocieszyc?
brawa dla malutkiej, ze tak ładnie rośnie a reszta sie nie przejmuj

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 20:46   #3938
BordAna
Zadomowienie

a mój na wizycie 8.08 wazył 2700 a tydzień poźniej na IP 2600... ale myślę że to niewielka róznica...
BordAna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 20:48   #3939
anuska_s
Rozeznanie

moja psiapsióla juz poszla...fajnie tak bylo sobie pogadac
ale aż jej zazdroszcze troszke, bo poszła teraz na imprezke sie pobawić, a ja sama z Fabim w domu, przy herbatce a ludzie sie bawia
odbijemy to sobie kobity prawda, moze zrobimy na wiosne jakis zlot..i wtedy damy w palnik hihih
Stary 2011-08-19, 20:48   #3940
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_ Pokaż wiadomość
która się wybija przed szereg ??? co ??

rzeczywiście coś się cicho zrobiło...a mi się nudzi,bo sama siedzę...

Sharifa.. nic się nie martw. na usg granica błędu jest zawsze jakaś.. więc nigdy nie ma pewności-napewno. ale skoro ten sam sprzęt i miejsce,to możliwe,że maluszek teraz łądnie przybrał po prostu

i napewno nie masz się czym martwić

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

tzn. u kogo?? i czemu ??

Na forum..
Stary 2011-08-19, 20:51   #3941
stokrotka_
Zadomowienie

lulla... czemu??

jak na forum...to jakie u Was?? u SIEBIE JESTEŚ PRZECIEŻ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 20:54   #3942
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
jakie u was? Lulka za długo z nami jesteś żeby takie rzeczy pisać

Dominik

Martynka
Stary 2011-08-19, 20:58   #3943
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:
Nie jesteś

Cytat:
I tego sie bede trzymac, zreszta ja tez widze i szwagierka tez zauwazyla (bo przez 2 tygodnie jej nie bylo) ze przez te 2 tygodnie urosl mi brzuch. No i chyba ktos kto zajmuje sie usg wie lepiej czy dziecko moze miec skoki wagi, a nie babka ktora po prostu urodzila dwoje dzieci
Stary 2011-08-19, 20:59   #3944
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

hejka trosszkę Was nadrobiłam i będziemy ogladać kac vegas 2 także zaraz spadam jutro opisze jak było na porodówce
Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
a podrzucam tytuł do kolejnego wątku Skoro ma byc o porodzie to moze:

gwałtu rety widac główkę, pędem czas na porodówkę

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

lulcia jest jeden plusik - lozeczko jest piękne. Wczoraj M. je zlozyl. Tylko ze maly moze z niego sam wylazic i efekt mialam w nocy
no i gratuluję wyprawki
świetny
Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
ja tez mam przedobiedni pomysł na tytuł:

Wrześniowe dzieciaczki się wypakowują a październikowe nadal w brzuchach buszują
też super
Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Jak Ty to wymyśliłaś? Świetne!!!

Ja też coś zaproponuję, chociaż może nie takie z jajem

Ciąży minęły długie miesiące, na Świat się szykują jesienne brzdące

Jak któraś ma w okolicy centrum handlowe z Mothercare to informuję, że mają fajną wyprzedaż - przy kupnie dwóch rzeczy z przeceny ta tańsza za 1gr. Tym sposobem nabyłam 5 par ciążowych gaci + bodziak za 19zł i 8 par skarpetek (3+5) za 9zł
też fajniutki
Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
to nas wzięło na tytuły spray thx, ale Twój też mi się bardzo podoba

poprawił mi się humor bo mi babka z ekspozycji wyda komodę o ile nie będzie zniszczona i to dużo taniej No i niespodziewanie zwolnil się termin do mojego ginka na 2 wrzesnia, a do niego to trzeba się umawiać dokladnie 3 tyg wczesniej i juz nawet na 10 wrzesnia nie bylo miejsc. Co tydzien w piętek o 7 rano otwierają nowy tydzien (trzy dni jest w luxmedzie) i zwykle 7:10 juz nie ma miejsc Więc się cieszę
to super, wszystko zmierza w dobrym kierunku
Cytat:
A w ogole moja polozna retro powiedziala mi dzisiaj ze w kazdym szpitalu daja panstwowki wiec spojrzalam na nia i powiedzialam ze nie daja bo juz od tego odchodza a poza tym to byly czasy PRL-u i teraz mozna chodzic w swoich koszulach i rodzic w swoich, na to babka ze wg niej powinny byc panstwowki i koniec, krotkie lekko zakrywajace tylek, no sorrrrrraaa
no u nas się rodzi w szpitalnej koszuli, a później ewentualnie swoje można założyć

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 21:06   #3945
BordAna
Zadomowienie

hmmm.. spotkało mnie cos dziwnego.. zaczęlam kichac i czuję że mi z nosa leci..patrzę a to krew... mierzę ciśnienie i mam 150/80...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 21:14   #3946
lullaby_ml
Zakorzenienie

taki dzien dziewczyny, jeszcze ta jedyneczka sliczna w profilu, buuuuuuuuu

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
hejka trosszkę Was nadrobiłam i będziemy ogladać kac vegas 2 także zaraz spadam jutro opisze jak było na porodówce

świetny

też super

też fajniutki

to super, wszystko zmierza w dobrym kierunku

no u nas się rodzi w szpitalnej koszuli, a później ewentualnie swoje można założyć
Ona twierdzi ze nie mozna w ogole dlatego powiedzialam ze sie od tego odchodzi.
Stary 2011-08-19, 21:23   #3947
anciaahk
kosmitka

Nie mogę Was nadrobić, jakaś masakra. Wnerrrwia mnie ten szpital niesamowicie. Dostałam leki na nadciśnienie i jest minimalnie lepiej, ehhh.
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
żebyś wiedziała, mam chyba jakąś burzę hormonów , bo chce mi sie strasznie a tu nie można jak skończy się połóg to będą wióry leciały
A czemu teraz nie można? Przecież to wywołuje skurcze i ułatwia poród. Ja męża nie mam, więc nie mogę tego zastosować. Ale skoro Ty chcesz szybko, to ....
Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Ja właśnie kupiłam MEDELA elektryczny o TAKI ten typ możesz używać nawet w wc , bo ma zasilanie zarówno na baterie jak i na kabelek
Głośno burczy?
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A u mnie różnie, ale bardziej brak chęci.
A jutro tż jedzie na noc gdzieś na szkolenie do super hotelu ze spa i juz zazdrośnica się we mnie włącza i jakieś durne myślenie
U mnie chęci są, ale nie ma jak .
Co Ty mu hotelu zazdrościsz?
Cytat:
Ja obstawiam jakies 3 dziewczyny ktore sie rozpakuja w przyszlym tyg, w sumie na koniec przyszlego
Które, które????
Cytat:
wrrrrrrrrrrrrr ale nudyyyy
Zamienisz się?
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
No rzeczywiście, to buczenie trochę mało dyskretne
Zwłaszcza, że na uczelni same małolaty. Już ciążą samą wzbudzałam zainteresowanie, a co dopiero laktatorem hihih
Cytat:
Noo dobra to poczekam do tego nieszczęsnego wtorku
A udało Ci się może wyłapać co powoduje u Ciebie skurcze? U mnie są to schody, wstawanie z pozycji siedzącej i schylanie się Bo jeśli schody na ciebie nie działają to szkoda nóg
Ja chyba w ogóle nie mam skurczy, więc nie wiem . A przynajmniej nie jestem pewna czy mam. Wydaje mi się że miałam jakieś 2,3 tygodnie temu ze dwa, ale teraz.. Czasem jak siedzę, to młody się stawia i boli, zakłuje brzuch, ale czy to to.
Cytat:
Napisane przez BordAna Pokaż wiadomość
jutro chyba okna umyję... albo nie poczekam do pon do wizyty u gina a wtedy to już pełną parą zabieram się za porządki - dosyć obijania się!
Może poczekaj lepiej do wizyty z tym ciśnieniem, żebyś sobie nie zaszkodziła
Cytat:
Napisane przez stokrotka_;28862465[COLOR=LemonChiffon
[/COLOR]
normalnie świat stanął na głowie :brzyda l:
Oj stanął, przewrócił się.
Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
Nie nadrobie co napisałyście..nie mam dzisiaj za bardzo ochoty-wybaczcie
Kapko tak jak dziewczyny pisały, to nic strasznego, zoperują i wszystko będzie dobrze . A czemu musisz dotrwać akurat do 5.09.? Za mały jest teraz czy o co chodzi?

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Sharifa mój przybył w 3 tygodnie 900, więc proporcjonalnie w 2 tygodnie Twoje dziecko mogło tyle przybrać. Nie martw się kochana.
Cytat:
hmmm.. spotkało mnie cos dziwnego.. zaczęlam kichac i czuję że mi z nosa leci..patrzę a to krew... mierzę ciśnienie i mam 150/80...
Proponuję IP. Przy takim powyżej 150 i krwi z nosa nie ma żartów.

Lulla za co dostałaś 1?

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 21:24   #3948
danika
Zakorzenienie

Cytat:
a co sie dzieje?
z tą jedyneczką chodzi ci o ostrzeżenie? a za co ci sie dostało?

Cytat:
kurcze, no dobrze nie jest z tym twoim ciśnieniem...moze powinnaś sie wybrać na przyspieszoną wizytę

no i zjadło mi cytaty...wrrrrr
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 21:25   #3949
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Nie mogę Was nadrobić, jakaś masakra. Wnerrrwia mnie ten szpital niesamowicie. Dostałam leki na nadciśnienie i jest minimalnie lepiej, ehhh.

A czemu teraz nie można? Przecież to wywołuje skurcze i ułatwia poród. Ja męża nie mam, więc nie mogę tego zastosować. Ale skoro Ty chcesz szybko, to ....

Głośno burczy?

U mnie chęci są, ale nie ma jak .
Co Ty mu hotelu zazdrościsz?

Które, które????

Zamienisz się?

Zwłaszcza, że na uczelni same małolaty. Już ciążą samą wzbudzałam zainteresowanie, a co dopiero laktatorem hihih

Ja chyba w ogóle nie mam skurczy, więc nie wiem . A przynajmniej nie jestem pewna czy mam. Wydaje mi się że miałam jakieś 2,3 tygodnie temu ze dwa, ale teraz.. Czasem jak siedzę, to młody się stawia i boli, zakłuje brzuch, ale czy to to.

Może poczekaj lepiej do wizyty z tym ciśnieniem, żebyś sobie nie zaszkodziła

Oj stanął, przewrócił się.

Kapko tak jak dziewczyny pisały, to nic strasznego, zoperują i wszystko będzie dobrze . A czemu musisz dotrwać akurat do 5.09.? Za mały jest teraz czy o co chodzi?

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Sharifa mój przybył w 3 tygodnie 900, więc proporcjonalnie w 2 tygodnie Twoje dziecko mogło tyle przybrać. Nie martw się kochana.

Proponuję IP. Przy takim powyżej 150 i krwi z nosa nie ma żartów.

Lulla za co dostałaś 1?
wlasnie sama nie wiem za bardzo za co. watek cesarka na żądanie w poznaniu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 21:29   #3950
danika
Zakorzenienie

Sharifa mój gin zawsze powtarza, ze waga dziecka z usg to jest grube przybliżenie, zależy jak sie ułoży, zależy jak tą linię pomiaru poprowadzi itd...stąd takie wyniki czasem rozbieżne nie martw sie, na pewno jest wszystko w porządku z małą. A kiedy masz nast usg?
Stary 2011-08-19, 21:29   #3951
anciaahk
kosmitka

Cytat:
wlasnie sama nie wiem za bardzo za co. watek cesarka na żądanie w poznaniu
Kiedyś czytałam, nic tam wielkiego nie było. W sumie wymiana zdań dość ostra, ale bez przesady.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 21:31   #3952
lullaby_ml
Zakorzenienie

Eeeee to znak, powinnanm sie zamknac w sobie i sie nie odzywac
Stary 2011-08-19, 21:32   #3953
danika
Zakorzenienie

ja się odmeldowuje do kąpania i do spania. Dobranoc mamuśki

a dla ciebie Lulek specjalne cobys sie nie czuła już invisble bo to nie prawda
Stary 2011-08-19, 21:35   #3954
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
ja się odmeldowuje do kąpania i do spania. Dobranoc mamuśki

a dla ciebie Lulek specjalne cobys sie nie czuła już invisble bo to nie prawda
Stary 2011-08-19, 21:38   #3955
aa2
Zakorzenienie

heja jestem
niedawno wróciłam do domu i nadrabiam i nadrabiam

Lula czemu masz ostrzeżenie?????????

ale miałyscie wene do tytułów-supetr sa

Stokrotka sliczny pokoik a pościel w łózeczku z kubusiem identyczny ma obrazek ajk dzis zakupiony przeze mnie kocyk he":"
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 21:40   #3956
agnyska81
Zakorzenienie

Dobranoc Danika

Nadrobiłam, troszkę po łebkach, bo nie mam sił dzisiaj. Widzę, że dużo z Was ma problemy z rodzinką, a to z tatą, a to z siostrą...
Aguś, dobrze wyszło z tą budową Bo z tatą to się tylko zamęczasz ( i Twoj TŻ chyba też).

Ancia, a Ty w końcu jesteś gdzie w szpitalu? Tam gdzie Twój gin, czy tam gdzie mieszkasz, bo mi umknęło.

Tytuły pospisywałam, już jutro robić sondę?

Okropnie się dziś czuję, straszny gorąc u mnie i duchota do teraz, jestem mokra jak mysz... Nic to, myję się i do łóżeczka - skończyłam "Licealne ciąże" i teraz na tapecie "Nastoletnie matki"

Dobranoc kochane Spokojnych nocek (zwłaszcza tym opuszczonym przez mężów ).

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-08-19 o 21:41
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 21:40   #3957
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
I tego sie bede trzymac, zreszta ja tez widze i szwagierka tez zauwazyla (bo przez 2 tygodnie jej nie bylo) ze przez te 2 tygodnie urosl mi brzuch. No i chyba ktos kto zajmuje sie usg wie lepiej czy dziecko moze miec skoki wagi, a nie babka ktora po prostu urodzila dwoje dzieci
I prawidłowo

Cytat:
Ulala niezłe to ciśnienie Mi krew z nosa też leciała kilka razy w ciąży ale ciśnienie to mam niskie Polecam IP, bo jeśli dobrze pamiętam to masz ogólnie dosyć wysokie ciśnienie.

Cytat:
taki dzien dziewczyny, jeszcze ta jedyneczka sliczna w profilu, buuuuuuuuu

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Ona twierdzi ze nie mozna w ogole dlatego powiedzialam ze sie od tego odchodzi.
Ojoj a za co ta 1?

Cytat:

Już niedługo

Hm no to trochę problem A masz gdzie spacerować? dużo i szybko?

Cytat:
Eeeee to znak, powinnanm sie zamknac w sobie i sie nie odzywac
Ejj no koleżanko my Ci nie pozwalamy

Dominik

Martynka
Stary 2011-08-19, 21:44   #3958
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie tak dziwnie boli brzuch Tak powej pępka, jakby góra macicy I to taki ból jakby zakwasy czy coś A po sprzątaniu efekt taki że skurcze są mocniejsze ale kiepsko z regularnością

Kilo bananów
u mnie też mocniejsze i nic wiecej
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Ale jak czytam, że Was dzieci boleśnie kopią czy tam wiercą się, to dla mnie abstrakcja. Mnie to nic nie boli, jak czasem tak mocno się wypnie, to może nie jest zbyt miłe uczucie, ale ból też na pewno nie
to u mnie jest bolesne, moment mi brzuch twardnieje

Cytat:
kurde a arbuz albo ananas też działa???

jutro na śniadanie,obiad i kolację banany .... : hahaha:
jak czytałam na pocztku roku marzec - kwiecień to dziewczyny namiętnie wcinały ananasa
No to już mamy przepis rano kilo bananów a na kolacje ananasa

Cytat:
Napisane przez madzialena-lublin Pokaż wiadomość
MalgosiaM8
Jak przeczytałam co Ty dzisiaj porobiłaś to normalnie tylko przez kolano przełożyć Kochana, ty zaraz możesz urodzić, ty oszczędzać się masz a nie porządkowe zaległości w domu nadrabiać!
teraz już donoszona jestem chce sobie ulżyć w bólu ale jak chodzę to mniej boli
Cytat:
no własnie nie mogę... to rozwacie i złagodzenie, wcześniej szyjka już krótka, lekarz zabronił ze względu na infekcje, a szkoda by było czymś się teraz zarazić

Cytat:

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2011-08-19 o 21:45
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 21:47   #3959
BordAna
Zadomowienie

poleżałam pol godzinki i mam teraz 120/70...
Stary 2011-08-19, 21:48   #3960
lullaby_ml
Zakorzenienie

Ide dziewczyny spac, sie wyżalilam i lepiej wiec dziekowac
P.S. odkad mam to cudowne relanium sypiam jak dziecko, normalnie maskara slodkich

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości