|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzeniona
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2
|
|
|
|
#1472 |
|
Raczkowanie
|
ja wczoraj kupowałam sukienkę na wesele, więc szukałam swojego rozmiaru - od kilkuuu lat noszę rozm. 38, mimo że mam większe biodra.Dodam również , że miałam na sobie luźną tunikę.
Sprzedawczyni do mnie : Dla pani rozmiar 42 Ja: Zawsze noszę 38 Sprzedawczyni: ZAŁOŻYMY SIĘ? <z wrednym uśmieszkiem> Ja (wkurzona): Chyba wiem, jaki mam rozmiar od kilku lat. Do widzenia! I co, i co, chwilę później, w innym sklepie, kupiłam sukienke, która leży idealnie, w rozmiarze 38. Btw, rozm. 40 na mnie wisiał
|
#1473 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie niezmiernie dziwi ludzka glupota.
Kontaktujac sie z agentami nieruchomosci mialam taka oto sytuacje: kontaktuje sie z agentem, agent nie odbiera telefonu. Ponownie dzwonie, agent (poirytowany) mowi,ze pokazuje teraz klientom mieszkanie i czy moze do mnie odzwonic. Zgadzam sie i mowie,zeby to zrobil na nr, ktory mu sie teraz wyswietla, agent "ok". Telefonu sie nie doczekalam Oddzwaniam, agent poirytowany, mowie, kim jestem, agent sie rozwesela po czym blabla jakie to super oferty ma. Pytam,czy ma scisle okreslone oferty (umeblowana dwojka w cenie X) agent szybko zmienia temat.Nie rozumiem, agencja dosc renomowana, odechciewa sie z niej korzystac a najsmieszniejsze jest to,ze ci glupi agenci sami sobie szambo robia, bo traca prowizje
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzeniona
|
Ale wredna
. Tak samo jak biorę S i M do przymierzenia, a sprzedawczyni do mnie: "Pani to tej eMeczki nawet nie bierze, na panią to S będzie!". Dobrze, może będzie S, ale co jej szkodzi, że przymierze też M? Nie rozumiem.
|
|
|
|
#1476 |
|
Rozeznanie
|
Ja znam takie zajście:
Do pasmanterii wchodzi dziewczyna z bluzką. Chce coś w niej przerobić, ale sprzedawczyni mówi, że to niemożliwe, bo bluzka ma rozerwane szwy po boku. Dziewczyna na to: - Niech pani mi nie mówi, że ja jestem za gruba do tej bluzki! Wyszła.
1+1+1+1 Edytowane przez Varicella Czas edycji: 2011-08-19 o 20:51 |
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to zimą bylam w sklepie z bielizną. Noszę rozmiar 80A, najłatwiej znaleźć mi ten rozmiar w sieciówkach, co mnie dziwi, bo w końcu to w salonach z bielizną powinny być dostępne wszystkie rozmiary, no ale nie o tym ja miałam
Spodobał mi się jeden biustonosz, szukam na wieszaczkach 80A, kurczak, nie było. Podeszłam do ekspedientki i zapytałam czy może jednak ma gdzieś na stanie mój rozmiar.-Ale pani nie ma na pewno 80A. (dodam, że to była ZIMA, byłam w płaszczu, zawinięta szalikiem 50 razy) -Proszę pani, niech mi pani uwierzy, nigdy nie dopięłam 75. Czy znajdzie pani 80A? -Jest, ale nie podam pani, bo to nie pani rozmiar. WHAT THE FUCK ?! ![]()
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
#1480 |
|
ma zielone pojęcie
|
carpaibex, też mnie dziwią sprzedawcy, którzy nie chcą sprzedać produktu, o który prosi konsument. To ich obowiązek.
Inna sprawa, że większość Polek ma źle dobrany stanik. Może ta pani chciała pomóc?
|
#1481 | |
|
nyan nyan ^^
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1482 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
-" O jak pani ślicznie w tym wygląda i jak dobrze leży, idealnie to co kupuje pani " - nie nie kupuje bo nie pasuje -no jakto ,leży dobrze przecież powiedziałam tylko dowidzenia i wyszłam, chyba wiem czy coś na mnie wisi czy nie , ślepa nie jestem. |
|
|
|
|
#1483 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1484 |
|
Konto usunięte
|
W Poznaniu jak czasem jestem to przezywam wieczne szoki w sklepach. Takich mneijszych, w Browarze to co innego, tam jest casting na sprzedawce xD
Wchodzi sie do sklepu, babka kaze poprawic wycieraczke. Potem gada z kolezanka zamiast obslugiwac. Ok, do innego. Pytam sie czy maja bilety. Sprzedawczyni NIE WIE. I nie sprawdzi. A czy maja Kubusia? Tez nie wie. I stoi sobie i tyle. |
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to zimą bylam w sklepie z bielizną. Noszę rozmiar 80A, najłatwiej znaleźć mi ten rozmiar w sieciówkach, co mnie dziwi, bo w końcu to w salonach z bielizną powinny być dostępne wszystkie rozmiary, no ale nie o tym ja miałam Spodobał mi się jeden biustonosz, szukam na wieszaczkach 80A, kurczak, nie było. Podeszłam do ekspedientki i zapytałam czy może jednak ma gdzieś na stanie mój rozmiar. -Ale pani nie ma na pewno 80A. (dodam, że to była ZIMA, byłam w płaszczu, zawinięta szalikiem 50 razy) -Proszę pani, niech mi pani uwierzy, nigdy nie dopięłam 75. Czy znajdzie pani 80A? -Jest, ale nie podam pani, bo to nie pani rozmiar. WHAT THE FUCK ?! Ooo, tu też bym się wkurzyła. Co za baba, brrr. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-08-20 o 00:00 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1487 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się nie wypowiem bo nie wierzę że nosisz dobrze dobrany stanik - ok, mogę się mylić, ale 99% przypadków 80a, 80b, 85b, czy nieśmiertelne 75b to wiecie :d
co mnie dziwi - zawsze lekarz jest winny. ojesu jesu pacjent nie chodzi do specjalistów latami, nie bada się, kobieta 20 lat nie była u ginekologa (z ostatnią ciążą była ostatni raz) nagle, puff, chora - kto winny? lekarz rodzinny ![]() nie no spoko, wiadomo na kogoś głupotę zwalić trzeba ![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- chociaż jeśli mam być szczera miałam podobną sytuację w sklepie z bra fitterką - ja jestem uświadomiona, noszę 65g. chciałam z ciekawości przymierzyć model Arabella żeby kupić taniej w sieci -OCH NIE, TO TAKI NIETWARZOWY MODEL, PANI POWINNA NOSIĆ PLUNGE PANI JEST TAKA MŁODA ... krew mnie zalała. plunge i push up unikam jak ognia.
|
|
|
|
#1489 |
|
Konto usunięte
|
Ja wiem wlasnie ze pare stanikow mam za malych, chociaz na metce rozmiar dobry, ale sklepy naciagaja rozmiary strasznie, mam 70E, ale przydalyby mi sie tez F tak przed okresem bo mi jednak puchna, a ciezko znalezc. W Czar Par czy innym F to wlasciwie C...
A u brafitterki sa drogie ;/ Niby sie ciesze ze mam spory biust a z drugiej storny zazdroszcze tym co sobie moga kupic stanik koronkowy z cenikami w HM czy New Yorkerze, jeju jak mi sie podobaja. |
|
|
|
#1490 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też, dlatego u brafitterki chciałam mierzyć Arabellę żeby ją kupić za 100 zł na ebayu
A z resztą, nawet jakbym miała mniejszy biust to i tak bym kupowała porządne biustonosze - nawet mały biust ma swój własny kształt który należy podkreślić dobrą bielizną. |
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1493 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja niestety no, w pyskowkach dobra nie jestem. Na slowa nie wygram z nikim. Na piesci tak XD Poza tym sensu nie widze w kloceniu sie z kims kto nie zrozumie, ze nie ma racji i tak. Sprzeczalam sie z dziewcyzna z grupy ze pisze sie schizofreNik, a ona ze glupia jestem bo schizofreMik, pytamy kolege, on tez ze glupia jestem i mam isc sobie do slownika sprawdzic i sie doedukowac zanim sie zaczne klocic, kazdy wie ze to schizofreMik... XD no gadaj z takimi Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1494 | |
|
BAN stały
|
Dziwi mnie to, jak ludzie reagują na nieobecność na GG. Dzisiaj dzwoni do mnie koleżanka o 10 rano, by zapytać, czy coś się nie dzieje, że jak to w ogóle możliwe, że nie widzi mnie na GG od kilku dni i że nic jej tam nie odpisuję. Ja na to, że nie mam ostatnio potrzeby tam włazić, nie chce mi się zwyczajnie. Zresztą ja nigdy nie lubiłam pisać SMSów i wiadomości na GG, bo wolę rozmowę na żywo albo telefoniczną. Mi się pisane rozmowy nie kleją.
Wieczorem siedzę sobie na Filmwebie, a tu SMS od koleżanki, czy mam problem z GG, bo mnie na nim nie ma, nie odpisuję jej. A ja, że po prostu nie chce mi się wchodzić, że możemy pogadać na Skype, ale nie mam ochoty pisać. Dziwi mnie, że ludzie tak bardzo chcą tylko pisać na GG, a nie spotkać się i pogadać. Ewenementem jest chłopak mojej kumpeli, który jej zarzuca, że za mało pisze z nim na GG, podczas gdy ona codziennie spędza z nim większość dnia;P ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://cgi.ebay.pl/Panache-Masquerad...item746b871e21 http://cgi.ebay.pl/Freya-5721-Arabel...item61cbe4c912 http://cgi.ebay.pl/Masquerade-by-Pan...item8bb3f89a3d a tutaj już naprawdę za psie grosze http://cgi.ebay.pl/Gossard-Camouflag...e#ht_500wt_922 http://cgi.ebay.pl/WONDERBRA-ORNAMEN...item870cdb08e1 wystarczy poszukać. ja specjalnie szukałam masquerade i arabelli w stacjonarnych no i jedna arabelka czerwona za 90 zł do mnie leci ![]() ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- ok, ok, kwestia gustu, ale gdybyś poszukała znalazłabyś coś dla siebie. z moich ulubionych biustonoszy Panache model Sienna http://image.ceneo.pl/data/products/...-soft-4471.jpg za komplet dałam 150 zł, moim zdaniem cena przyzwoita. ---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- a to polskie sarien model retro, moje 65 g mają mają http://www.sarien.pl/kolekcja/88/Retro/ tylko dołu mi do kompletu brak, ale podejrzewam że szybko się u mnie pojawi
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Konto usunięte
|
O kurcze, sliczne, nie wchodzilam na ebaya bo tam wszystko mialo wysylke 100 zl sama ;/ ale tu widze w normalnej cenie.
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tylko biorę pod uwagę ebay bo...
Arabella w stacjonarnym - 275 zł, allegro chcą 170 zł ale za to patrz tutaj... http://cgi.ebay.pl/Freya-Arabella-Pl...item8264cdf931 ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- bueheheh pani modelka nie ma sutków
|
|
|
|
#1498 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie wymazywanie sutków (żeby ot nie było
)Mucha, zadanie dla Ciebie halfcup 65F, może być brzydki, do 50pln xD
|
|
|
|
#1499 |
|
Konto usunięte
|
kurcze, za taka cene to mozna kupowac bez mierzenia
do rejestracji na ebayu co trzeba? dane i list przysylaja tez jak allegro czy nie? |
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- 1000 wieeem że nie tego szukasz ale cholierka podoba mi się nadruk xD http://cgi.ebay.pl/Animal-Print-Unde...item72175607ea kurde te pour moi mają ładne 1000 ale nieee wiem ja tego nieee znam nie wiemc o to za firma. om nom nom http://cgi.ebay.pl/Gossard-Sexy-Espr...item746b277a55 UUUU om nom nom x2 http://cgi.ebay.pl/Pour-Moi-Seductio...item641e69a286 http://cgi.ebay.pl/Gossard-Lingerie-...item41526bc2d8 kurde sam gossard wyskakuje :-P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

Oddzwaniam, agent poirytowany, mowie, kim jestem, agent sie rozwesela po czym blabla jakie to super oferty ma. Pytam,czy ma scisle okreslone oferty (umeblowana dwojka w cenie X) agent szybko zmienia temat.
. Tak samo jak biorę S i M do przymierzenia, a sprzedawczyni do mnie: "Pani to tej eMeczki nawet nie bierze, na panią to S będzie!". Dobrze, może będzie S, ale co jej szkodzi, że przymierze też M? 

Spodobał mi się jeden biustonosz, szukam na wieszaczkach 80A, kurczak, nie było. Podeszłam do ekspedientki i zapytałam czy może jednak ma gdzieś na stanie mój rozmiar.