|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
a tenebrosa to około poniedziałku lub wtorku
|
|
#3362 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Wróciłam dziś do domu o 6.30 Mam kaca giganta, telefon zostawiłam u Tżta i jednym słowem umieram. Ale dziwne, spać mi się nie chce więc siedzę na wizażu. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jest absolutnie przeboska |
|||
|
|
|
#3363 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie dzięki Wizażowi zakochałam się w falbaniastych i pierzastych sukniach. Kiedyś nie popatrzyłabym nawet na taką sukienkę, ale dziewczyny wstawiały i wstawiały zdjęcia takich sukienek aż w końcu bardzo się mi spodobały
.A tę suknię co wstawiłam to szukałam z pół roku. Zobaczyłam taką samą [lub bardzo podobną] na jakimś zdjęciu ślubnym. Szukałam, szukałam i znalazłam .
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3365 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Siemkao
jestem troszke nie wyspana:P Cytat:
no i tak tez bylo: 22 w łozku Mmmmm..![]() wkoncu wczoraj tez mielismy 52miesiecznice jakby nie patrzec-Swieto![]() My planujemy TZ byl przecwny na początku, ale wlasciciel naszej sali powiedzial nam, ze za poprwiny 1500zł do 80 osob. Jak wiecej osob to +10zł/os. A wiecej na pewno nie bedzie bo na weselu planujemy 80-90. I stwierdzilismy, ze i tak nastepnego dnia by sie nam zwalili wszyscy na glowe, trzeba by cos przygotowac, pozniej to sprzatnac i tak zdecydowalismy, ze wolimy zaplacic i miec spokoj:PCytat:
hehe, babcia wymiata Cytat:
Cytat:
teren wyrownany i jest git jak to dobrze, ze wszystko mozna zalatwic na odleglosc te domki zburzyli nam jacys podsklepowi pijacy, co na piwo potrzebują i siedzieli tak 3 dni w 3 osoby za 300zł... a naprawde sie tam męczyli, sąsiad wyciąl nam sąsiad, a wczoraj przyjechaly koparki i wyrwali korzenie, wywiezli gruz i wyrownali teren Cytat:
suknia piękna! Milego wieczorku w gronie tesciow
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-08-20 o 11:28 |
|||||
|
|
|
#3366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mówię na nie suknia w stylu "ptaka z ulicy Sezamkowej" lub pióropusze :p hihi Mam podobną wizję z tym, że krótszy przód i takie tam małe poprawki, ale właśnie taka ptasia ![]() Bardzo mi się podoba ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Witam, witam, kielecką PM-kę
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że dziś na ślubnym kobiercu stają dwie "gwiazdy" w Polsce Paulina Sykut i w hameryce Kim Kardashian
![]() http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=32191
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-20 o 11:55 |
|
|
|
#3368 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
Z tym, że my będziemy mieli ok 25 zaproszeń do wypisania, więc tragedii nie ma Może TŻta namówię
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy jakieś 50 do wypisania
|
|
#3371 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj zapomniałam się pochwalić, że było 365 dni do naszego ślubu... Dzisiaj 364. Mamy rok przestępny więc mimo, że 18 sierpnia ślub to o jeden dzień dłużej
![]() Kurde machina...ruszyłaaa....
|
|
|
|
#3372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie wiedzialam, ze Paulina Sykut wychodzi dzisiaj za mąz
na pewno bedzie ladnie wyglądała bo ładna z niej kobitka
|
|
|
|
#3374 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie dziś 308 dni
|
|
|
|
#3375 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po drugie: witam w klubie lampionów, u nas też będą My na kwiecień chcemy zapraszać po nowym roku. Dam ludziom miesiąc na potwierdzenie, a potem będę ewentualnie dopraszać z listy rezerwowej. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
czerwone wino + różowe wino + szampan = złoooooooooooooo ![]() O panieńskim opowiem wam później, a teraz lecę się ogarniać, na zakupy, sprątać i gotować Buziaki!
|
||||||||
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
tka jak już wczoraj pisałam wiele osób nie może wziąć od tak urlopu w wakacje. A za granicą ludzie też muszą sobie na długo wcześniej zaplanować. Mam też 2 wojskowych który aby dostać przepustkę muszą pokazać takowe zaproszenie w jednostce a jeden z nich jeździ do Afganistanu więc pomimo że teraz wie iż będzie to wesele musi mieć jednak to zaproszenie żeby zostać w Polsce. A jak wyskoczy z tym na miesiac przed to wiadomo że nikt mu się nie zamieni specjalnie bo on musi isc na wesele. Więc wiesz to zależy od gości jak masz ludzi na miejscu i znasz ich czasowe możliwości to możesz później zapraszać
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-20 o 12:22 |
|
|
|
#3377 |
|
Rozeznanie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/34512/...b_juz_dzisiaj/
jakbym Schwarzenegera widziała
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ślub na Lubelszczyźnie
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mimo iż mi się pierzaste bardzo nie podobaja to jednak ta jest śliczna, ma w sobie to coś![]() ![]() my też będziemy mieli dekoracje w kolorze bordowym ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Podobają mi sie te zaproszenia takie inne są i myślę że na jesienny ślub będa pasować ciekawe czy TŻ sie spodobająhttp://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...756205157.html |
|
|
|
|
#3381 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry! Cholercia, pospało mi się długo po wczorajszej imprezce (średnio wyszła :p) no i kicha, bo siedzę jeszcze w szlafroku (śniadanie zjedzone, kawa wypita :p) a o 15 muszę być u TŻ pod pracką bo jedziemy potem do jego mamy i jej partnera na wspólne urodzinki ajajaj wypadałoby po drodze jakieś prezenty kupić
Cytat:
Hehe ja z tymi smutami to tak sobie żartowałam, aczkolwiek już widziałam, że niejedna PMka pisała coś w stylu "dobra nie będę wam już przynudzać" - a pisały to osiągając długość postu trzykrotnie mniejszą niż moje możliwości więc jednak jestem trochę wrzodem Hehehe Ale cieszę się, że Tobie moje powieści się podobają ![]() Suuupeeer! Uwierz mi, że nie lubię takich sukienek, ale wyglądasz w niej CU-DO-WNIE! Brawo ![]() Cytat:
Suknia jest cudowna Moja koleżanka w czerwcu miała trochę podobną, też u góry asymetryczny dekolt, na dole pierzaczek, nie miała tylko tego ozdobnego, połyskliwego paseczka, ale jak dla mnie jest on strzałem w 10tkę Fajnie, że cała wizja ślubu ładnie Wam się wyklarowuje To super ważne - wiedzieć czego się chce Czekam więc na szczegóły odnośnie dekoracji itd ![]() Neniu - a wrzucałam tu fotkę w tym welonie (miałam go kiedyś w takim jednym salonie na przymiarce) Troszkę cierpliwości Kochana, bo już 31 sierpnia wrzucę tu foto w mojej sukni już po zwężaniu no i oczywiście z tymże welonem Jest mega pognieciony, ale mam nadzieję, że razem stworzą zgrany duet ![]() Maxwelko - jeśli chodzi o welon, to jak wyżej Fajnie, że nie tylko ja się jaram lampionami Trochę mnie martwią mimo wszystko te negatywne opinie, złe wspomnienia... Mam nadzieję, że u nas wszystkie polecą ![]() Laseczki ja lecę, bo TŻ mnie oskubie za spóźnienie :p Miłej sobótki
|
|
#3382 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę, zaraz idziemy na wycieczkę I to jaką ekipą - pół rodzinki normalnie Zajrzę wieczorkiem, pozdrawiam |
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milego wieczorku z teściowką
|
|
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny - popłakałam się na tym filmiku - jest przepiękny. Pomarzyć można...ale polecam też fankom fioletowego dywanu w kościele. Jestem też ciekawa waszych opinii o sukni tej prześlicznej Pmki
|
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na momencik, jestem w plecy z tym co piszecie, ale wiecie TZ przyjechał wczoraj
![]() No i tak już jestem po rajdzie rowerowym, na chwilę wpadłam do domu ogarnąć pokój i łazienkę. A potem znowu zmykam. Trza opalić moje blade nogi, a wieczorem sauna z moim ukochanym
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PMka faktycznie śliczne i młody niczego sobie no i takie piękne ujęcia Paryża ![]() co do sukni to bardzo podoba mi się fason, gorset zbyt mocno zdobiony jak dla mnie, ale mógłby jeszcze być Za to te zdobienia na dole sukni zupełnie mi się nie podobają, trochę jak płomienie ale buty
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suknia baaaaaaaaaardzo mi sie podoba |
|
|
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/34516/..._dzisiaj_slub/
o jescze jedna "gwiazdeczka" dzisiaj ślubuje
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
są już zdjęcia pierwszej z gwiazdek http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,10144959.html?i=4
Szczerze, to nie poraża jej stylizacja. Popielewicz w porównaniu z Sykut wykazała moim zdaniem więcej klasy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

a tenebrosa to około poniedziałku lub wtorku

Mam kaca giganta, telefon zostawiłam u Tżta i jednym słowem umieram. Ale dziwne, spać mi się nie chce więc siedzę na wizażu. 
.

wyszlam na zołzę..