|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
szeryfcio
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
a czemuż to?
|
#1562 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że nie obraziłaś się wtedy za tego kierowcę TIRa, ale do tej pory to myślę o TIRach jak Cię czytamCytat:
![]() Cytat:
Też kiedyś myslałam o skórzanych obiciach.. jak mi tak sprytnie poszlo z fotelem do kompa to chciałam nawet skórę kupić na alle i zrobić to sama.. ja nie mam kota bo nie wolno mi go mieć.. ale bałam się że skórę to mi Marcinek popisze długopisem, no ale już urósł to może ją jednak zakupię i każę krzesła obić Ja nie sugeruję się opiniami o tuszach, bo czasem, np na naszym avonowym to tak jakiś towar wszyscy zjadą że hej, a mi mimo wszystko aż tak on źle mi nie służy... jak to jest rzecz o małej wartości to próbuję sama , natomiast jesli chodzi o torbę Ammi z Minikatalogu to cieszę się że fotki i opinie przeczytałam o niej na forum bo nie chciałabym takiej ceraty. No i moja Babiana jeszcze się nie urwała ale może ją zahartowałam?? prałam ja przecież w pralce bo mi śmierdziała |
|||
|
|
|
#1563 |
|
vel Turkusoowa :)
|
dogoniłam Cię bo zsiadłaś zmiotły
![]() Ja też zsiadłam i odświeżam no gdzie ten TIR....nie ma.... ![]() to wsiadam spowrotem |
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1565 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
No ja z tymi krzesłami, to nie wiem co mam zrobić, bo trzeba by kupić nowe, bo tragicznie to wygląda... ale ....rozumiesz.... ![]() Ja też opiniami się nie sugeruję
|
|
#1566 |
|
szeryfcio
|
Sarunieczka, Musso, chyba Wam się miotły popsuły, bo jeszcze Was widzę
![]() Macie tu ode mnie nowe dziewczynki
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero przyszłam,a już nikogo nie ma
![]() W ogóle znalazłam swoje zdjęcie sprzed roku jak jeszcze blondynką (taką ciemną) byłam i zaraz wrzucę na awatar tylko się nie śmiejcie za bardzo, bo w górach byłam (po całodziennym bieganiu po górach i całonocnym piciu![]() :pr osi:
|
|
|
|
#1568 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dziś bez kawy jeszcze, bo nie chce mi się z łóżka wyłazić ![]() moje dziecko nie ma litości ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1569 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() kawa już jest ![]() bo mała je flachę w nocy, a jak długo śpi to 2 nieraz budzi sie z płaczem, nie wiadomo czemu, chyba jej się coś śni to ze 3 razy do dziecka i jeszcze zapomniałam o kotach (4), że jak w nocy przyjdzie o puka do okna, a jak chce wyjść to miauczy Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
moja też wstała wcześnie o 8 zwykle ciągnie komara do 9:30-10
|
|||
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja teraz też już kawkę mam, ale nadal w łóżku
|
|
#1571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witam Was z herbatką ![]() Cytat:
Cytat:
Mnie nie trzeba było nigdy zmuszać do sprzątania, zawsze lubiłam mieć czysto i schludnie. Może dlatego, że nawet źle odstwiony np pilot od tv mnie wkurzał nie wiem...Do dzisiaj lubię porządek. Misteress prześliczne zdjęcia!!!! Mój ukochany tusz do rzęs nie jest z Avonu i tak długo jak będzie na rynku sprzedaży tak długo będzie miał u mnie swoje miejsce...
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę się ubrać ![]() Trzymajcie kciuki! |
|
|
|
|
#1573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawą , Cześć Odświeżaczki
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to by podziałało ![]() ale pocieszę Cię, że ja też mieszkając z rodzicami to bałaganiarz byłam strazny wiadomo - sprzątałam, bo mama kazała ![]() ale jak jestem na swoim to jest zuuupełnie inaczej, więc jest szansa, że córka na ludzi wyjdzie ![]() ale pamiętam, jak moja mamuśka też się wkurzała
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Dziś postanowiłam, że zanim włączę kompa ogarnę mieszkanie, bo inaczej nigdy bym tego nie zrobiła...i oto jestem z kawką o...10... ![]() Mistress zdjęcia są naprawdę super, ślicznie wyszłaś ![]() Dokia ten Tabaluga fajny chłopczyk, ale czapa...nie z tej ziemi... miałam takie "cieszenie"(ulubione słowo mojej córci)że mało z kanapy nie spadłam... ![]() Moje córcie wstały dziś o 6:30, a ja się zwlekłam ok.8 i obudził mnie głos"Mamo ale masz super krem...czemu go przed nami chowasz???"okazało się że się wysmarowały samoopalaczem... Przystąpiłam też do akcji"moje dziecko uczy się jeść samo"....zrobiłam dzieciom płatki z mlekiem, a mała tą miskę odwóciła (z całą zawartością)do góry nogami i klepie"babo, babo udaj się..."
|
|
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o porządki to ja też w wieku dojrzewania byłam straszna, a jak przychodzili goście mama wrzucała mi wszystko do łóżka: ubrania, kosmetyki itp...nieraz miałam ciuszki w cieniach do powiek czy wylany krem ale się nie zrażałam...
teraz jakbym chciała mieć porządek to już dzieci nie pozwalają...![]() Mój ulubiony tusz to Loreal Telescopic Clean Definition(srebrny) ale dobrym zamiennikiem jest Extend więc na razie tamtego nie kupuje. Na pewno wypróbuje FLE, a na nowego Architecta sie nie kusze bo podstawowej wersji nie lubie...
|
|
|
|
#1578 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oo, masz 4 kotki ![]() ja mam rudą kotkę, i ona jak chce wejsc do domu to tak miauczy, że na całej ulicy ją słychać. Jak che wyjść na dwór to siedzi na dywanie i bleszczy na cały dom ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() Witam w deszczową sobotę
Edytowane przez wrrxd Czas edycji: 2011-08-20 o 10:15 |
||
|
|
|
#1579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siostra tża podaje w poniedziałek ostateczną liczbę gości i te pary odmówiły im tydzień temu, więc nie będzie stratna, chodzi mi o sam fakt, po co się mądrować jak później nie wiadomo co tobie wyjdzieCytat:
![]() moje koty wstawiałam tu: #1425 jak ktoś nie pamięta
|
||
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
kurde trzeba się wywlec z wyra i do roboty
![]() druga kawa też obowiązkowa chce skorzystać w okazji, ze jest mega wiatr i koc wyprać o ile nie odleci
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1582 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1583 | ||||
|
szeryfcio
|
CZEŚĆ
Cytat:
![]() Cytat:
No to ja Ci przecież mogę jednego załatwić. Tego od krzeseł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ten ostatni to kuzyn mojej Miśki ![]() No i to jest właśnie zaleta posiadania domu, mozna sobie trzymać zwierzaki...
|
|
#1584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-młodego w domu nie ma, to wszystko łącznie z książkami, ciuchami, kosmetykami, dosłowanie wszystko z szaf i okolic, a nawet pościel z wyrka znajdowały się nagle na środku pokoju. -ponownie, nie skutkuje syt. 1 to w ruch idzie duuuży worek na śmieci, rzeczy, które nie były sprzątnięte, albo koszulki zamiast wrzucić je go prania, leżały kilka dni, to tatulek wrzucał wszystko do worka na śmieci i wystwiał koło kubłów na dworze;jak się młody nie skapnął że czegoś brakuje, to zostało po prostu wyrzucone wraz z wywozem śmieci. -obcinał kieszonkowe -dostawał "zołzę" na komputer i wyjścia z domu... Było tego mnóstwo, i robiły się coraz bardziej chamskie, aż w końcu skończyło się na tym, że braciszek musiał (jak skończył 18 lat) dopłacać do mieszkania w domu, bo skoro dom traktuje jak hotel. Zaznaczam, że pracował przez całe wakacje za granicą, więc miał kaskę... Cytat:
![]() Ale pilot to tylko przykrywka Ja nie lubię walających się ciuchów, nawet w szafkach mam kolorystycznie wszystko poukładane. Nie lubię jak coś nie stoi na swoim miejscu, nie lubię haosu w pokoju :d---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Bez nerwów Już kiedyś pisałam o nim![]() O ten tutaj https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...krecajacy.html
|
|
#1585 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
codzień jestem coraz później na kawie ale jutro wstaję po 8,a w poniedziałek...przed 6 załamka buuu![]() Cytat:
ale super sprzęcicho Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Uwielbiam rude koty a rudy pręgowany kot jest najpiękniejszy,Musso Gucio wymiata
|
||||
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieci na szczęście nie zdążyły mi ściemnieć nim wrzuciłam je do wanny
![]() Teraz mają luz bo mama maluje paznokcie Wypróbowałam ten top coat matt jest boski![]() Dobrze, że moi rodzice nie mieli pomysłów jak Twoi Chenellee...nigdy za nic nie zmniejszyli mi kieszonkowego ani nie wyrzucili rzeczy...a co do kompa i tv nigdy mnie nie interesowały....
|
|
|
|
#1587 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jeśli chodzi o bałaganiarstwo to ja jestem mistrzem Cytat:
Ech, muszę iść sprzątać łazienkę, ogarnąć pokój i poodkurzać ;(
![]() ![]() Edytowane przez dianuseeek Czas edycji: 2011-08-20 o 11:38 |
|||
|
|
|
#1588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() koleżanka mojej mamy miała inny sposób na dzieci - jak córka np. zostawiła gdzieś niewyprane gacie w domu, bo jej się nie chciało, to mama jej wrzucała do plecaka... a później w szkole otwierasz plecak a tam brudne gacie, zonk
|
|
|
|
|
#1589 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() No faktycznie, pisałaś już o tym, przypomniało mi się, trochę boję się zaryzykować z Miss Sporty ![]() No nie? Ja też sobie tak czasami myślę... choć to głupie, bo pracując w budżetówkach, zakładach państwowych nie mieli takich możliwości, żeby dzieciom kupować mieszkania... kapitalizm wszedł później, ale oni i tak nie mieli głowy do zakładania swojego biznesu. I skutkiem tego ja i mój mąż swój start musieliśmy zapewnić sobie sami. Jak i zresztą wiele osób z mojego pokolenia... Ale mam znajomych, którym rodzice kupili mieszkanie i samochód po ślubie, a teraz na dom dali, więc fajnie im się żyje, i kurcze oni nawet nie wiedzą jak to jest połowę wypłaty przelewać do banku na kredyt. Dzięki rodzicom tak naprawdę (bo pracę mają normalną) ale przez to, że nie muszą połowy pensji oddawać na kredyt, lepiej żyją, nie ograniczają się w zakupach, podróżują...
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

dobrze że nie obraziłaś się wtedy za tego kierowcę TIRa, ale do tej pory to myślę o TIRach jak Cię czytam
lub znaleźć mnie przez kogoś tam na fejsie i zaprosić 
Tragicznie to wygląda.
.

moja też wstała wcześnie o 8
dzielę z Tobą stres sporej zmiany na włosach 
wiadomo - sprzątałam, bo mama kazała