|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Cytat:
![]() Inspire Myślę,że w przypadku mojego eksa może to wynikać z tego,że to po raz pierwszy raz ja odeszłam,że to ja nie chcę utrzymywać z nim kontaktu i dlatego nie potrafi on dopuścć do siebie tej myśli o końcu. Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-19 o 21:22 |
|
|
|
|
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też pewnie skończy się na oglądaniu filmu... Balować to ja nawet nie lubię za bardzo a już szczególnie, jak mam fatalny humor, bo wpadam w jeszcze większą nostalgię zamiast się rozerwać. Tak czy siak, też nie mam z kim gdziekolwiek wyjść. Poczytam coś na wizażu, zaraz przejrzę iplexa, co tam ma mi do zaoferowania w ten "piękny" piątkowy wieczór.
Nie chcę tego uczucia, nie chcę znów płakać i się denerwować Mam wizję, że już do końca życia będę wieczory spędzać sama w jakiś wymuszony sposób a eksio tam sobie będzie szczęśliwie spędzał czas ![]() Rozpędzę się i stuknę głową w ścianę, może mi się głupie myśli wybiją Jak dobrze, że chociaż Wy jesteście, dziękuję. Jezu, chyba mi trzeba przypominać, że potrzeba czasu na "wyleczenie" i w końcu będzie lepiej, bo w trudnych chwilach ciężko o tym pamiętać i wydaje się, że to się nigdy nie skończy
|
|
|
#423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam, stare to ale tak mi się przypomniało no i w sumie prawdziwe ![]() Cytat:
za jakiś czas napiszesz tutaj ,że jest dużo lepiej, potem ,że jeszcze lepiej i za niedługo będziesz wyleczona, zobaczysz, założymy się,że wspomnisz moje słowa? tylko pamiętaj czas, czas , czas, czas i jeszcze raz czas
|
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam nadzieję, że masz rację Tuliiipanek, ale zakładu się boję, bo nie lubię przegrywać
![]() Póki co, to przygotowałam sobie jedzeniowe kombo: kanapka z oliwkami, chipsy, trzy kawałki rolady owocowej i zielona herbata... i mam zamiar to wszystko zjeść (już zaczęłam) a nawet głodna nie jestem Ech, może któraś chce? To ciekawe, że jeszcze kilka dni temu nie mogłam nic przełknąć a teraz sobie taki mix robię o tej porze. Ładnie dbam o sylwetkę
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Każda dziewczyna tutaj przyzna mi rację na pewno
![]() Jeśli nie lubisz przegrywać to lepiej się nie zakładajmy bo na pewno byś przegrała, z kolei ja lubię wygrywać, jestem pewna swej wygranej więc dlatego chciałam ale jeśli nie to nie ![]() Ja poproszę tą roladę owocową, 2 kawałki nie martw się, dbam tak samo
|
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
<podaje dwa kawałki ciacha> Zjadłam już wszystko oprócz chipsów, ale dokroiłam Ci rolady. Jedz, jedz
(ale śmieszna ta emotka, dopiero zauważyłam )To, że bym przegrała w zakładzie, to takie pobożne życzenia oczywiście, ale już wolę nie zakładać najgorszego
Edytowane przez Reme Czas edycji: 2011-08-19 o 22:03 |
|
|
|
|
#427 | |||||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
jakoś życie i energia mnie rozpiera, a mój były może się... no właśnie. Nikt nie zepsuje mi nastroju!.... Ale też miewam takie napady beznadziei. Nawet jeśli wydaje się, że nie można sie z tego uwolnić, to można, naprawdę. Trzeba tylko czasu i wizażu ![]() Cytat:
Ty również sie z tego wyleczysz, chyba receptą na to jest wychodzenie gdzieś, gdziekolwiek (ewentualnie jakaś praca w ogródku czy coś w ten deseń).Każda na zakręcie chce żyć normalnie i wyleczyć się. Ale chyba żadnych dopisków nie trzeba, bo patrz pogrubione ![]() Cytat:
a co tam, może "ścienknę" później... tzn pewnie nigdy ![]() dobrze, że w ogóle masz o co dbać Cytat:
Do końca życia nie będziesz smutna, przecież kiedyś uda Ci się spędzać wieczory w niewymuszony sposób, więcej wiary w siebie ![]() Cytat:
Polecam się ![]() (w ogóle pardon, jakaś głupawka mi odbija chyba muszę iść do psychiatry)
|
|||||
|
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę z tego "dokroiłam Ci rolady" W sumie też dopiero teraz zauważyłam ją nie można zakładać najgorszego, bo będziesz skupiać się na złych rzeczach a tu chodzi o to,żeby dostrzegać te malutkie ale dobre, na początku ![]() i dziękuje za roladę
|
|
|
#429 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Reme, a jakie masz te chipsy?
bo ja mogę być zainteresowana.------------------------------------------------------------------------ a moze zniżki do McDonalda ktoś kce? |
|
|
|
|
#430 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Proszę bardzo ![]() Cytat:
![]() Ja się staram trzymać z daleka od McDonaldów. Jak raz coś tam zjem, to później mam ochotę częściej tam zaglądać a jak dłuższy czas nie bywam, to mnie nie kusi
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam słodycze więc bardzo mi smakowało
Cytat:
|
|
|
#432 |
|
Dolce vita
|
A ja od skrajnego wygłodzenia po tym, jak ten dupek mnie zostawił, po skrajne opalanie....nie paliłam przez 3 miesiące...a teraz kopcę jak smok
Noo i obejżałam film: "Pożyczony narzeczony". myślałam, że skończy się na ty, że zacznę ryczeć...ale nie...przełknęłam miłosną historie... Wieczór jakoś minął....boję sie bezsenności. jestem sama w mieszkaniu, trochę czuję się bezbronna i oczywiście samotna...ale...no właśnie jedna myśl goni drugą...trudno się mówi, żyć dalej trzeba...TRZEBA.... |
|
|
|
|
#433 | ||||
|
Kuźnia inspiracji
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hmm... mnie na szczęście do tego nie ciągnie. Mój dziadek stosował landrynki zamiast papierosów, tylko że na figurę to będzie też działać... Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie że trzeba, a nawet można i to całkiem ciekawie. Tylko że na to trzeba czasu... jak zresztą każdej osobie po rozstaniu. |
||||
|
|
|
|
#434 | |||
|
Dolce vita
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#435 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
A ja właściwie mam teraz straszliwą chętkę na palenie, ale dobrze że nie mam do tego okazji ![]() Cytat:
chyba że nie masz pociagu do zwierząt. Miałam raz cudownego małego kotka, który był pełen życia, ale niestety kosiarka obcięła mu obie przednie nogi... i trzeba było niestety zakończyć mu życie.
|
||
|
|
|
|
#436 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Wczoraj skończyłam na oglądaniu filmu - mocny był, że po skończeniu seansu wcale spać mi się nie chciało, ale jakoś w końcu się zmusiłam. Dziś z rana oczywiście uczucie pustki, ale walczymy Dziewczyny, walczymy dalej
(i kto to mówi). W dodatku to kolejny weekend, gdzie nie mam planów.Cytat:
![]() Cytat:
Na szczęście nie dałam rady wczoraj zjeść wszystkich, więc dla Ciebie jeszcze zostały A pary na ulicach mnie denerwują i im zazdroszczę. Jeszcze niedawno też tak sobie chadzałam... Jeszcze to mnie trochę dobija, że prawie wszyscy moi znajomi zakładają rodziny a ja nawet faceta już nie mam. Cytat:
A kota rozruszaj, lenia jednego Jak bawię się z psem, to jakoś nie potrafię się do niego nie uśmiechnąć i czasem poprawia humor. Chociaż potrafię też gadać do psa coś w stylu "Jak Ty go lubiłeś... Ale on ma nas gdzieś"
|
|
|
|
#437 | ||||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
, a jutro festyn i siedzenie z całym klanem :/Chyba że spotkam sie z koleżanką i jej kolegami - czyżby lekiem na mężczyznę są inni mężczyźni? Cytat:
mogę nadstawić buzi, żebyś mogła lepiej rzucać xDCytat:
![]() I Ty będziesz miała jakiegoś, don't worry ![]() Cytat:
Ja będąc w takich miejscach boję się, że go spotkam... i zrobie coś, na co mam dziką ochotę, czyli lub w łeb.
|
||||
|
|
|
|
#438 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do mężczyzn - podobno receptą na starą miłość jest nowa miłość. Mnie to nie przekonuje i nie mam ochoty nikogo poznawać, ale próbuj i daj znać, czy to pomaga ![]() Uwaga, leci! Cytat:
) to Ci wszyscy będą na fali rozwodów (nie to, żebym komuś źle życzyła, ale to bardzo częste). Jak dobrze, że dzieci nie mam.Cytat:
A jaką minę będzie miał, gdy za jakiś czas Cię spotka z przystojniakiem u boku
|
|
|
|
#439 |
|
Dolce vita
|
A ja mam dziś plan- sprzatanie, jade do jednej kolezanki.przyjezdzam, odwiedza mnie kolezanka, piwko...i na impreze
wiec na szczescie nie bede miala czasu na myslenie
|
|
|
|
|
#440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Udanej zabawy!
|
|
|
|
#441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dziś posprzatałam,teraz jakiś obiadek,a pozniej samotny sobotni wieczór..ehh..mysle ze jakos dam rade go przeżyć
|
|
|
|
|
|
#442 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
![]() dacie rade, dziewczyny |
|
|
|
|
|
#443 | ||||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() <szuka buzią we wszystkie strony> i MAM!! Cytat:
Coś czuję, że ten przystojniak nie istnieje i się raczej nie urodzi A jeśli już, to będzie zabukowany przez inną...Swoją drogą, chciałabym to zobaczyć <demoniczny śmiech> Ostatnio byłam w pewnym sklepie i modliłam się, żeby przypadkiem go nie spotkać. Cały czas tylko nerwowo spoglądałam za siebie i patrzyłam, czy aby go nie ma. Chyba z tym jeszcze muszę się zmierzyć... Cytat:
![]() Cytat:
i każdej z nas tego życzę ![]() czy dam radę, to się zobaczy... ale chyba czuję, że dam. |
||||
|
|
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
A ja muszę przyznać, że u mnie zawsze się sprawdza
Niekoniecznie to musi być od razu nowy związek, ale spędzanie czasu w towarzystwie fajnie robi ![]() Ja w końcu wyzdrowiałam i wreszcie się spotkam z Moim Posłuchałam waszych rad i trochę wyluzowałam, po prostu ciesze się chwilą i jest fajnie Mimo że okazało się że wyjeżdża na te studia to jestem dobrej myśli ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#445 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, kolejna zbłąkana duszyczka. Przyjmiecie do swojego grona?
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
|
#446 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Chciałabym spotkać jeszcze kiedyś faceta, który zakręci mi w głowie i sam będzie czuł to samo... Powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Witamy i zapraszamy ![]() Też znajdujesz się na zakręcie?
|
|
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#448 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie. Zostałam pozostawiona przez faceta, który biegał za mną przez 3 lata, a gdy miesiąc temu dałam mu szansę. To mnie zostawił, tak z dnia na dzień. Codziennie myślę ile bym dała za to, żeby cofnąć czas. Najgorsze, że jest jednak myślenie ciągłe o nim i o tych dobrych chwilach, których jednak było niemało.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
|
#449 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko zalezy tylko od Nas i wiem,że bedzie czasami ciężko,ale DAMY RADE ![]() Cytat:
Choć tym razem jest inaczej,niedługo po rozstaniu poznałam fajnego,miłego chłopaka i spedzamy miło wspolnie czas,a co z tego wyjdzie to sie okaże ![]() Udanego spotkania Cytat:
Witamy i zapraszamy!!
|
|||
|
|
|
|
#450 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
)Cóż, nie mam takiej urody i charakteru , że mogę przebierać w chłopakach. Raczej muszę brać każdego, który chce ze mną być. Tak więc opcja z przystojniakiem odpada. Żaden przystojniak się na mnie nie łapie. Cytat:
Ci się lepiej niż mnie. Pewnie że tak witamy i zapraszamy
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

Źle spałam, denerwowałam się cały czas. Znów mi serce zaczęło walić po obudzeniu i wydaje mi się, że wszystko jest bez sensu i nie uda mi się z tego wyjść, tak aby było naprawdę dobrze. Rozpiera mnie żal, miałam nawet ochotę napisać do eksa, ale na szczęście się powstrzymałam. Niedawno wróciłam z treningu i dałam sobie niezły wycisk, co chwilowo jakoś tam pomogło, ale dalej mam humor do bani

za jakiś czas napiszesz tutaj ,że jest dużo lepiej, potem ,że jeszcze lepiej i za niedługo będziesz wyleczona, zobaczysz, założymy się,że wspomnisz moje słowa?
Ech, może któraś chce?
To ciekawe, że jeszcze kilka dni temu nie mogłam nic przełknąć a teraz sobie taki mix robię o tej porze. Ładnie dbam o sylwetkę
(ale śmieszna ta emotka, dopiero zauważyłam 

Proszę bardzo 
lub
w łeb.
Witamy i zapraszamy!!