|
|
#5011 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Każda sytuacja, którą powyżej opisujesz jest chora i nie powinna miec miejsca w normalnym, zdrowym związku. Już samo jego wybujałe ego świadczy o tym, że do ideału mu bardzo daleko. Cytat:
Obiecywał na początku lipca wspólny wyjazd za granicę , a w połowie miesiąca już sobie znalazł inną d*pę, więc powiedział, że mam wynosic się z jego życia. Wszystkie jedziemy tutaj na tym samym wózku Jak ponownie widac... Twój eks wcale nie jest taki wyjątkowy, bo zachowuje się według już znanego nam na wątku schematu.
|
||||
|
|
|
#5012 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#5013 |
|
Nie depcze krokusów
|
boangelina - 3 razy NIE!
|
|
#5014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet nie wiesz jak mi sie przykro zrobilo ze znowu zostalam sama ze wszystkim Mam kuzynke ale ona jest jakby to powiedziec...plotkawa i falszywa,wiec to nie jest osoba godna zaufania i wyplakania sie w ramie. Jest jeszcze jedna kolezanka ale ona non stop teraz pracuje i rzadko kiedy ma czas dla mnie bo jak juz ma wolne to spedza ten czas raczej z chlopakiem.Druga,wyjechal a do Anglii,zreszta ona tez byla podobna do tych dwoch wyzej wymienionych czyli po prostu nieslowna,nie mozna bylo tez na niej polegac ![]() Siostry nie mam,mam mlodszego rozwydrzonego brata,wiec tez odpada.Z matka i w ogole z obojgiem z rodzicow nie mam nawet ochoty rozmawiac. Takze zostaje kutwa z tym wszystkim sama jak paluszek.... Wiem,ze to dziwne ze wokol mnie same beznadziejne,zawodne przyjaciolki,ale naprawde mi sie tak trafilo nie wiem czemu ![]() Zawsze marzylam byc miec takie 2 super przyjaciolki,z ktorymi moglabym konie krasc,na ktore bym liczyla i one na mnie w trudnych chwilach...ale jak widac moje marzenia jak zwykle legaja ( ? ) w gruzach... Dziekuje Ci serdecznie za odpowiedzi tak w ogole
|
|
|
|
|
#5015 |
|
Nie depcze krokusów
|
DarkChic - Nie jesteś sama, masz Wizażanki
|
|
#5016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja np zazwyczaj mam z kim wyjść w weekend, a za moje przyjaciółki uważam moje dwie siostry, ale... o eksie nie potrafię z nimi rozmawiać. Po prostu odkąd z nim się rozstałam, rzadko kiedy był poruszany jego temat, bo nie potrafię o nim mówić, to za ciężkie dla mnie. Mam też koleżanki, wiem, że mogłabym zadzwonić, i zawsze któraś poszłaby ze mną na spacer, i pewnie im byłoby łatwiej mi się wygadać (taka już dziwna jestem). Tylko, że mimo, że mam taką możliwość to z niej nie korzystam. Cytat:
![]() Ja wczoraj byłam na imprezie i świetnie było był też ten kolega, mówił mi cały czas, że mnie lubi i bla bla bla, w sensie, że kiedyś chciałby coś ze mną. Ja mu powiedziałam, że ja też go lubię ale jak kolegę. A on cały czas, że wie, że ja kocham swojego eks, że on coś do swojej eks czuje, ale obydwoje wiemy, że z nimi to koniec, musimy ruszyć do przodu i takie tam... puścili 2 wolne piosenki na końcu i już tak oboje siedzieliśmy w loży z innymi, my koło siebie, mi oczywiście eks się przypomniał (zresztą co chwilę mi się przypominał) no i oboje tacy smutni siedzieliśmy... Po czym ja wstałam, za chwilę odwracam się a on płacze. No... za chwilę wyszedł do wc, jak wrócił, to go przytuliłam, bo wiem co czuł i wiedziałam, że chodzi o jego eks. Okazało się, że to była ich piosenka. Kurcze jak mi się go szkoda zrobiło, i przypomniało mi się, że parę miesięcy temu on tak samo mnie pocieszał, jak ryczałam tam przez eksa a on mi później tak dziękował, że to takie miłe było.No w każdym razie... źle się czuję z tym, że on będzie chciał coś więcej, a ja nie biorę pod uwagę innej opcji niż kolegowanie się. I mam nadzieję, że nie będzie się starał czy coś, bo tłumaczyłam mu, że ja potrzebuję więcej czasu, żeby o eksie zapomnieć.
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-08-21 o 12:56 |
|||
|
|
|
#5017 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety mężczyznom czasem trudno to wytłumaczyć, że m chcemy się tylko kolegować... Też mam taki przypadek Niby ok, niby zrozumiał, ale ciągle jeszcze robi jakieś dziwne podchody... Także i w Twoim wypadku to pewnie nie będzie proste. Ale dobrze, że określiłaś granice , zresztą pakowanie się w związek, jak jeszcze myślami jest sie przy eksie, to zły pomysł (a Ty dobrze o tym wiesz, bo mądra z Ciebie dziewczynka ). Może za jakiś czas coś między Wami zaiskrzy, kto wie...
|
|
#5018 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez jolene90 Czas edycji: 2011-10-04 o 18:04 |
|
|
|
#5019 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam nie wiem, nie sądzę, że coś zaiskrzy, chociaż tak jak mówisz, kto wie... ![]() Pewnie
|
|
|
#5021 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana z tym iskrzeniem to nigdy nie mów nigdy Ja do mojego eksa tez nic nie czułam na początku, był po prostu kolegą, a po roku jego starań i ja się nakręciłam i tak bardzo go pokochałam... Ale dzięki temu teraz wychodzę z założenia, że każdego można pokochać, wystarczy to sobie wmówić. Brutalna prawda, ale prawda - nie dla romantyków. Ja na szczęście jestem realistką
|
|
#5022 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też zawsze marzyłam o prawdziwej przjaciółce - takiej co mogałabym z nią konie kraść. Ale na razie mam tylko koleżanki ( co prawda są też i takie które gdy się zle dzieje dobrowolnie są przy mnie ) ale są to tylko koleżanki. Skąd jesteś? Masz nas, czasami takie wirtualne znajome są lepsze od tych z reala.. |
|
|
|
|
#5023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może coś w tym jest w końcu i tak kontakt będziemy mieć cały czas, przynajmniej dopóki moja siostra będzie z jego przyjacielem, więc... zobaczymy w najbliższym czasie napewno nic z tego nie będzie. Dzisiaj eks wraca z Francji. A może już wrócił. Tzn nie wiem czy dzisiaj, ale miał być w ten weekend, więc najpóźniej dzisiaj musi wrócić. A ja tylko siedzę i myślę, czy napisze do mnie w najbliższym czasie... może w tym tygodniu... tzn wiem, że nie odpisałabym (dalej mam silne postanowienie), ale sam ten fakt, że o mnie by pomyślał... tylko po co mi to
|
|
|
#5024 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale nie co do eksa! Dobrze wiesz, że jak napisze, to serduszko Ci mocniej zabije, znowu pojawią się jakieś nadzieje... A po co Ci to? Nie napisze, to będziesz miała święty spokój
|
|
#5025 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez jolene90 Czas edycji: 2011-10-04 o 18:03 |
|
|
|
#5026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za jakieś 3 tygodnie możliwe, że go spotkam na mieście, wtedy minie już ponad 2 miesiące odkąd ostatni raz go widziałam, więc mam nadzieję, że nie będzie tak źle
|
|
|
#5027 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez jolene90 Czas edycji: 2011-10-04 o 18:03 |
|
|
|
#5028 |
|
Raczkowanie
|
no i stalo sie ;( kolejna singielka na tym forum... Mam nadzieje, ze wytrwam w mojej decyzji
|
|
|
|
#5029 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#5030 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5031 |
|
Raczkowanie
|
juz nie dalam rady, ciagle pretensje, wyrzuty i jego klamstwa, a ja ? czulam sie jak ptaszek w klatce. Postanowilam to zakonczyc, narazie on bombarduje mnie telefonami, smsami ale jestem nieugieta
kocham go nadal, ale czuje ze to nie jest facet na cale zycie
|
|
|
|
#5032 | |
|
Zakorzenienie
|
Trochę naskrobałyście tutaj przez ten czas gdy mnie nie było
zaraz nadrobię ![]() a jaa wczoraj niestety nie uczestniczyłam w tej naszej popijawie bo poszłam z tym kolegom i jego kolegami na imprezkę namawiali mnie więc się skusiłam, choć bałam się bo to impreza gdzie mógł być eks i niestety większość czasu rozglądałam się czy aby go gdzieś nie ma, na całe szczęście raczej nie było wybawiłam się za wszystkie czasy i nawet wypiłam sobie jednego drinka z myślą o Was a jak tam Wy się czujecie po wczorajszej libacji? zaraz przejrzę posty to pewnie się czegoś dowiem ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
słońce zaświeci prędzej niż myślisz kochana ![]() Nooo nadrobiłam, coś nie bardzo Wam szło chyba wczoraj to picie przyznać się, która się upiła tak jak planowałyśmy?
. Edytowane przez tuliiipanek Czas edycji: 2011-08-21 o 16:47 |
|
|
|
|
#5033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety było mało chętnych ale chociaż symbolicznie się udało
|
|
#5034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#5035 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam. Kobiety, pomocy. Ciągle płaczę, nie umiem sobie znaleźć miejsca. NIE POTRAFIĘ SIĘ POGODZIĆ z tym, że eks rzucił mnie dla innej.
Niestety moja sytuacja polega na tym, że on raczej mnie nigdy nie kochał. Często mnie olewał, oszukiwał, wolał kolegów, bawił się mną. Ja go kochałam jak cholera. Aż za bardzo. Teraz jestem świadkiem, że jednak potrafi kochać. ale nie mnie ze swoją nową dziewczyną spotyka się codziennie, rzucił dla niej nawet swoich ,,cudownych'' kolegów bez których wczesniej nie mógł żyć. zmienił się, widzę to. kocha ją... od pół roku muszę na to patrzeć...to tak cholernie boli. boli to że ona ma wszystko to o czym ja TAK BARDZO marzyłam. nie wiem co ze mną będzie. Od pół roku nie było dnia żebym nie płakała. @Dearline, pisałam do Ciebie kiedyś na PW. Why didn't you answer back ?
|
#5036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja poszłam na terapię i po leki. Po lekach rzadko mam dni kiedy nie placzę, ale to tylko płacz, a wcześniej był skowyt, więc i tak lepiej. Może też powinnaś? Czemu musisz na to patrzeć? Nie możesz jakoś się od tego oderwać? Nie spotykać ich? |
|
|
|
|
#5037 |
|
Zakorzenienie
|
MissN a rozstanie kiedy było ,pół roku temu tak? bo patrzyłam na Twoje inne posty i chyba kiedyś już przechodziłaś rozstanie? a właśnie dlaczego musisz na to patrzeć, mieszkacie blisko siebie? Może jakaś wizyta u psychologa by pomogła.
|
#5038 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze, to Ty wyjeżdżałaś nad morze, tak ? Możesz mnie walnąc tą pałką...
Przeczytałam Twoją wiadomośc wtedy w pracy i nie miałam wówczas czasu, żeby odpisac, a później zupełnie wyleciało mi to z głowy. Przepraszam najmocniej.Dziewczyny ja na picie zawsze chętna Chociaż w sumie dzisiaj znajoma zaprosiła mnie na winko, a chyba będę zmuszona odmówic, bo cały czas jeszcze nie mogę pozbierac się po wczorajszym piciu. I znowu mam te nudności od tabletek |
|
|
|
#5039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5040 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na świeżo po rozstaniu leżałam tydzień w łóżku gapiąc się w sufit, myślałam że umrę. i w sumie po części umarłam. nigdy nie byłam taka jak teraz.nie wiem co się ze mną dzieje. zaczęłam spotykać się z kilkoma chłopakami na raz. DESPERACKO szukam nowej miłości. byle już tylko za nim nie płakać. spotykam się i spotykam i nic. nic nie czuje do żadnego z tych chłopaków. oni robią sobie nadzieje... nie chce ich ranić chciałabym coś poczuć, ale NIE MOGĘ. przed oczami mam tylko eksa.mieszkamy w małej miejscowości. mam do niego takie szczęście, że jak wyjdę to zawsze go spotkam. oczywiście z nią. wtedy skręcam w uliczkę i ryczę. Cytat:
z tego co czytam to chyba jesteśmy w podobnym ,,stanie''. Więc czekam najdroższa na odp.
Życie jest okrutne. Edytowane przez MissN Czas edycji: 2011-08-21 o 18:03 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

Obiecywał na początku lipca wspólny wyjazd za granicę , a w połowie miesiąca już sobie znalazł inną d*pę, więc powiedział, że mam wynosic się z jego życia. Wszystkie jedziemy tutaj na tym samym wózku

ze znowu zostalam sama ze wszystkim 

Niby ok, niby zrozumiał, ale ciągle jeszcze robi jakieś dziwne podchody... Także i w Twoim wypadku to pewnie nie będzie proste. Ale dobrze, że określiłaś granice
). Może za jakiś czas coś między Wami zaiskrzy, kto wie... 

Przeczytałam Twoją wiadomośc wtedy w pracy i nie miałam wówczas czasu, żeby odpisac, a później zupełnie wyleciało mi to z głowy.