|
|
#4981 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
Jedz kobieto, jedz! Mogłabym siorpać malibu ale nie mam :/ |
|
|
|
|
#4982 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Czasami napić się też jest dobrze ![]() Ja właśnie wypiła z rodzicami prawie 1L i tez mam lekką fazę , aż dziwie się, że taką lekką. Chyba ostatnio za często się wprawiałam i zrobiłam się mało ekonomiczna
|
|
#4983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On nie jest wart tego, żeby za nim płakać, myślę, że kiedyś to zrozumiesz ![]() Ja wiem, że jakbym do eksa napisała, to on by mi odpisał, ale po co mi to? Tylko bym sobie dołożyła, dlatego mnie nawet nie ciągnie. Jak napisze do mnie to nie chce mu nawet odpisywać... narazie mam takie nastawienie przynajmniej ![]() Nie odpisał ten cham, no po prostu... ja nie mam zamiaru być jego pocieszycielką po jego eks, rozczarowałam się, bo myślałam, że lubimy się i możemy się TYLKO kolegować. I podejrzewam, że będziemy dalej, ale to było przegięcie Cytat:
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-08-20 o 20:23 |
||
|
|
|
#4984 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedyne co nam pozostaje, to czekać na lepsze jutro, które na pewno kiedyś nadejdzie Płacze i zadręczanie się nic nie da, a jedynie nas zastopuje. Kochana co Ci da ubolewanie nad tym, co było i nie wróci? Czasu nie cofniemy, ale możemy za to próbować stworzyć lepszą rzeczywistość i nie popełniać dawnych błędów.To ja chyba skocze do barku po to winko ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
|
|
#4985 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak trzymaj ![]() A ja idę za chwilę w teren , wypije piwko i to starczy, przygotuje wątrobę na jutro. Pewnie jak przyjdę i wlezę na wizaż to zobaczę mega byki , uważajcie z tym alkoholem ![]()
|
|
|
|
|
#4986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie siostra mi powiedziała, że jak wróci z wieczoru salsy to może ze mną wyjść, ale to będzie dopiero koło 12-1 (czyli u was 1-2), więc z wami zostanę i będę z wami pić jak się ogarnę i kupię wódeczkę i papieroski ![]() O super, właśnie na mojego ostatniego sms, gdzie pytałam kto u niego będzie i pisałam właśnie o tym co już wspomniałam, odpisał mi, że wraca pociągiem włanie do domu, a moja siostra z facetem wracają godzinę później ![]()
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-08-20 o 20:37 |
|
|
|
|
#4987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Faktycznie dziwny ten facet... może lepiej go nie rozkminiać
|
|
#4988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ogólnie jest 32-latek z duszą 14-latka. No bo jaki normalny 32-latek śpi w piżamie z postaciami z kreskówki (zasłyszane) i ma pościel, kosz, i różne inne dziwne rzeczy ze znakiem firmowym swojego ulubionego klubu piłkarskiego (widziane na własne oczy) Wszyscy, ale to wszyscy mówią, że jego po prostu nie da się zrozumieć i on jest dziwny, no ale Wayne to Wayne i tak go wszyscy lubią, dusza towarzystwa.Jeju jak on mnie namawiał... po czym mi napisał, że ok, żebym robiła to co jest dobre dla mnie... i za chwilę, że poddał się, bo ja myślę, że on chce żeby coś się wydarzyło, i że pewnego dnia on chciałby żeby coś się wydarzyło (w sensie nie seks, tylko coś między nami) i za chwilę, żebym jednak przyjechała, on zapłaci za moją taxi Szczerze to rozumiem jak się teraz czuje, pokłócił się z przyjacielem, który przecież miał mu jakoś zająć wieczór, ja też nie chciałam przyjechać, a może on po prostu potrzebuje towarzystwa, bo w końcu będzie myślał cały czas o tym, że jego eks ma panieński... no szkoda mi go, ale nie pojadę przecież ![]() Ja właśnie zrobiłam sobie drinka, i zastanawiam się jeszcze tylko w co się ubrać. We wszystkim już grubo wyglądam, bo przytyłam ale po paru drinkach już mi to będzie wisieć ![]() Jak tam drinkowanie wam idzie?
|
|
|
#4989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam inaczej... od 16roku zycia do chyba 24 siedzialam w jakis związkach nie wiedziałam co to impreza wódka wakacje ze znajomymi. teraz mam 25 i dopiero od roku tak sobie imprezuej tancze szaleje bawie się. zła kolejnosc no ale co zrobić. powinnam to robic z 7lat temu ale kisiłam się z jakimis czubami... nie wiem w sumie czego chce... dalej sie bawic czy powazny związek z takim człowiekiem jak ten co poznalam. lubię zabawę.. ale mam 25lat i kazdy mi gdera ze czas się ogarnać. :/ boze... cale zycie w zwiazkach dopiero od roku czuje ze zyje !
|
|
|
#4990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znam wiele par, które wychodzą razem i imprezują i to często, więc związek nie musi polegać na siedzeniu w domu... ale jeśli ty chcesz się bawić, a on jest już wybawiony, to chyba na dłuższą metę to nie ma sensu
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-08-20 o 22:19 |
|
|
|
|
#4991 |
|
Nie depcze krokusów
|
Agus - nie baw sie w zwiazek, do ktorego nie dojrzalas.
|
|
#4992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli ktoś jest prawdziwym kibicem to takie rzeczy są nieodłączne. Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-08-20 o 22:38 |
|
|
|
|
#4993 |
|
Nie depcze krokusów
|
ja tez nie mam nic przeciwko rzeczom z logo, sama bylam wczoraj na stadionie Wembley :P
|
|
#4994 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz będę właśnie szaleć, w końcu ponad 4 lata to w sobie musiałam dusić Boję się tylko żeby za bardzo mi teraz nie odbiło
Throw away your every little fear... Edytowane przez Olcia2805 Czas edycji: 2011-08-20 o 22:38 |
||
|
|
|
#4995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nic złego. Znam fanatyków, którzy zbierają dosłownie wszystko. sama miałam pościel z logo ManU i ręcznik ![]() ciesz się, że ma pasję aaaa jak do piłki ją ma to dla mnie bomba! ![]() mój fagasik gra w rugby i boję się o jego zdrowie gdy wychodzi na trening, niekiedy myślę, że wróci z naderwanym uchem, wybitym zębem czy złamaną jakąś częścią ciała i jego magiczna buzia greckiego boga na tym ucierpi. |
|
|
|
|
#4997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak dla mnie to też trochę dziecinne u faceta po 30.... No, ale jak kto lubi... ![]() Powolutku popijam ale coś mi marnie idzie... trzeba się rozkręcić
|
|
#4998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), za to ten kolega fan klubu z Middlesbrough ![]() No niech ma pasję, ja tam nic do tego nie mam, w końcu to tylko kolega dzwonił do mnie niedawno na chwilę, nienawidzę gadać po angielsku przez telefon bo mało co rozumiem haha Cytat:
Ja sobie dopiero 3ciego drinka robię
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-08-20 o 22:53 |
||
|
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
Hm... ktos mi fajnie powiedział chyba mama, ze moze ja go zaraze spontanicznoscia i zabawą a on mnie ogarnięciem.
chyba lepiej zaszczepic spontanicznosc w kims powazniejszym niz zmieniac imprezowicza, co jak wiaodmo zle sie konczy, w koncu z tego powodu tu jestem. ![]() zawsze mialam facetów którzy prowadzili hulaszczy tryb zycia zabawy itp. moze wlasnie potrzebny mi w koncu ktos spokojniejszy. nei wiem jestesmy na etapie poznawania się, mamy tyle tematów do rozmow ze potrafi gadac bez 5min przerwy przez 5h ! Lubię go. smiał się ostatrnio ze wpadnie po mnie niezapowiedzany i porwie gdzies na wycieczke SPONTAN, to się zasmialam ze juz zmieniam jego przyzyczajenia. ![]() dzisiaj spotkalam go z mamą na miescie, a on taki grzeczny ulozony witam panai zycze panstwu( mamiei tacie) miłęgo wieczoru bla bla jak minal dzien. myslalam ze gentelmeni wygineli a on jest nim na maxa
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-08-20 o 23:49 |
|
|
|
#5000 |
|
Raczkowanie
|
wprawdzie oficjalnie pożegnałam się z rozstaniowym i staram się nie podczytywać, żeby nie powracać ciągle myślami i się nie nakręcać, ale dzisiaj muszę na chwilę wrócić, bo jest mi fatalnie. Tęsknie strasznie..nie tylko za nim jako za facetem, ale też za nim jako człowiekiem..Podświadomie cały czas czekam, że może będzie chciał wrócić. Złość opadła, poczucie, że go nienawidzę też i po prostu najzwyczajniej w świecie chcę żeby był...
|
|
|
|
#5001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5002 |
|
Zadomowienie
|
u mnie mija już 2 dzień od kiedy się nie odzywa
![]() nawet tele nie odbiera, nie odpisuje....
|
|
#5003 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja właśnie takiego poszukuję! ![]() A ja zaczynam odnawiać stare znajomości (z mężczyznami oczywiście ). I na jednego zaczynam się coraz bardziej nakręcać, ale to chyba trochę wcześnie... Dziewczyny zaczynam byc pod wrażeniem swojej siły i determinacji. Moje "zbieranie się" po byłym następuje w zawrotnym tempie. Już nawet zaczyna mi wisieć, czy ma jakąś laskę, czy nie ma - nie mogę żyć jego życiem. Mam swoje. I zamierzam z niego wycisnąć co najlepsze! Od razu podkreślam - nie jestem pijana
|
|
#5004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niepotrzebnie się nakręcam. rozstaliśmy sie i koniec kropka. myśleniem o tym, że za nim tęsknie sobie nie pomogę. Ani nie wrócę go na siłe. Potrzebowałam to tylko gdzieś napisać. Edytowane przez siala Czas edycji: 2011-08-21 o 00:50 |
|
|
|
|
#5005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5006 |
|
Zakorzenienie
|
Narąbałam się z koleżanką w cztery d*py i jest mi bosko
Do eksa nie zadzwoniłam... zamiast do niego zadzwoniłam do mojego kumpla, który niesamowicie poprawił mi humor. Tak czy siak nadal zżera mnie coś od środka... tęsknię i kocham. A już nie chcę tego robic. Tylko jak do tego doprowadzic ?
|
|
|
|
#5007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No wlasnie sie okazaly wczoraj 'przyjaciolkami'.... Od tyg z 1 sie umawiam ze ide do niej pic,zapomniec o tym wszystkim,ze idziemy razem na impreze,ze mam sie dobrze bawic a nie ze on tylko gdzies chodzi i laski rwie....Jeszcze w pt sie jej pytam,czy idziemy na pewno,ona tak. I wczoraj napisala ze musi jechac do chlopaka ktorego zna ledwie miesiac Wiedziala dobrze ze rycze calymi nocami,blagalam ja juz potem zeby przyjechala bo nie chce siedziec w domu,chce wyjsc gdzies,gdzie o nim zapomne jeszcze jak on w tym czasie jest na festynie i pewnie nie marnuje czasu...;( Ona nawet nie napisala przepraszam....Nic komopletnie...Napisalam potem do drugiej....tez ja prosilam,wiedziala jaka jest sytuacja....napisala ze nie idzie bo nie ma w co sie ubrac.....zaproponowalam ze jej pozycze ciuchy byle by ze mna poszla....ona napisala ze i tak nie idzie,bo nie bd chodzic w pozyczonych ciuchach i jak nie ma w co sie ubrac to nie idzie wcale.... I wlasnie takie mam kolezanki ![]() I jak tu zyc normalnie kiedy na nikogo nie mozna liczyc,nikomu nie mozna sie wyplakac tylko zostaja 4 sciany i ja sama....
|
|
|
|
|
#5008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie już nie wiem jak mam to sobie tłumaczyć, dziś juz tez się nie odzywa.... chyba to koniec naprawde
|
|
|
#5009 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie masz siostry? Jakiejś młodej sąsiadki? Kuzynki? Na pewno jest mnóstwo ludzi którzy chcieli by Cię poznać i pogadać ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#5010 |
|
Rozeznanie
|
Wciaż go idealizuje...
Jak z tego wyjść? Wiele dziewczyn mi mówi, ze to był wieśniak... Ale w rzeczywistości to chłopak zaradny, mądry, zabawny, pewny siebie. POWIEDZCIE, CO O TYM MYŚLICIE,... a może pomożecie... -Czy facet, który mysli ze jest taki za***sty i może mieć każda i uwaza, ze sam fakt, ze wybrał mnie jest dostateczny bym czula sie wyjątkowa, zachęca Was? -Czy ktoś, kto podczas sexu wyobraża sobie moje i jego koleżanki, trójkąt z nimi albo ze ja jestem któras z nich i glosno o tym mówi, pociąga Was? - Czy taki chlopak, który uwaza ze nie trzeba nigdzie wychodzic i wyjezdzac zeby czuc sie dobrze bo sam fakt przebywania razem z nim jest najwspanialszy? Zawsze mu ufałam, nigdy nie kłamał, był szczery do bólu. Kochał, widziałam to. Tydzien przed rozstaniem zapewniał, ze kocha i chce gdzies ze mna wyjechac... A teraz mówi, ze juz pare miesiecy mial watpliwosci... " Nie daje sobie rady.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Może tylko po to, żeby go usłyszec? Żeby zapytac co u niego? W sumie on na 100% nie odbierze, więc nie warto robic z siebie kretynki 
W głowie już coś szmyra 

Tak trzymaj