Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: TYTUŁ NOWEGO WĄTKU!
Sierpień mamy już za pasem i cieszymy się bobasem 5 6,41%
Każda już rozpakowana, teraz pełną gębą mama 5 6,41%
Każda dziecko już swe tuli, będzie jazda do matury 1 1,28%
Brzuszków przed sobą już nie dźwigamy, teraz kupki, smoczki i ulewanie w głowie ciągle mamy 1 1,28%
Wystrzałowe wakacyjne mamusie mają już przy sobie bezzębne dzidziusie! 2 2,56%
Wakacyjne dzieci już przy sobie mamy, więc o kupkach, pieluszkach i kolkach gadamy 3 3,85%
Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! 21 26,92%
Noworodkowy zawrót głowy: o kolkach, pampersach i smoczkach rozmowy! 5 6,41%
Wakacyjne dzieci nudzić się nie dają: jedzą, płaczą, postękują i mamusie swe kochają 0 0%
Nad życie kochamy te bezzębne brzdące, choć oka nie zmrużymy przez najbliższe miesiące 9 11,54%
Wszystkie mamy rozpakowane spacerują z wózkami uradowane 0 0%
Dzieci nasze kołyszemy, jedną ręką na wizażu wciąż piszemy 1 1,28%
Sierpniówki już finiszują, Lipcówki im kibicują 2 2,56%
Lipcówki wciąż o kolkach gadają, a sierpniówki porodówki oblegają 0 0%
Sierpniowe dzieci witamy- wnet wszystkie będziemy mamami! 3 3,85%
Słodkie te nasze letnie maluszki, już za chwilę rozpakują się wszystkie brzuszki 2 2,56%
Letnie mamuśki wciąż się wspierają, jedne tulą Maluszki, inne jeszcze czekają 8 10,26%
Mamo, mamo coś ci dam, małe serce, które mam 4 5,13%
Mamo, mamo coś ci dam, pierwszy uśmiech, który mam 1 1,28%
Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba. Wakacyjne mamuśki 2011 5 6,41%
Głosujący: 78. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-21, 11:57   #4621
Kolina
Zadomowienie

Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Wiesz, ona pewnie chce mieć więcej do powiedzenia, niż w rzeczywistości ma. Stąd kolorowanie faktów. W takim normalnym, bezproblemowym porodzie, nie ma nic fascynującego i nie zrobiła by wrażenia na znajomych. Nikt by na nią nie zwrócił takiej uwagi. A tak - zrobi wielkie halo, jak to pewnie dziecko było na skraju, Ty tez się otarłaś o śmierć i zaraz można sobie więcej poplotkować
dokladnie tak samo mysle, nie chcialam wszystkich moim przemyslen tu pisac bo by to zajelo wiele miejsca
przez lata obserwacji zachowan tej kobety, wypracowalam sobie juz opinie na jej temat, zwykle spywalo to mnie jak po kaczce ale ta ostatnia sytaucja bardzo mnie rozzalila

Aga, dziekuje

zostalo sporo jedzenia z wczoraj, wiec dzisiaj na obiad mamy grilla
Stary 2011-08-21, 12:39   #4622
DaKaro
Zadomowienie

Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
DeKaro
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
DaKaro trzymam kciuki

Cytat:
Dzień dobry Witam się rześko po nocy, której spałam aż ... 1h 40 min
Tak długo? Chyba poszalałaś w nocy.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 13:21   #4623
editka2022
Rozeznanie

brumek jak moglas ty spiochu to do ciebie niepodone
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 14:18   #4624
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
BROMERGON 2,5mg
Dziękujęza odpowiedź, bo już myślałam że się nie doczekam żadnej odpowiedzi

A Nataniel skończył wczoraj miesiąc I chyba go coś opętało w nocy, bo ledwie się budził to darł się o butlę i nie szło go uspokoić w żaden sposób Czyżby ten skok

A tak w ogóle to dzień dobry

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Syngine a jak Małego karmiłas swoim mlekiem to jadłas mleko i przetwory mleczne,jajka?
Jadłam płatki z mlekiem na sniadanie i teraz odstawiłam. Zobaczymy czy się uda... Ale poza uczuleniem na buźce dostał paskudne z lewej strony brzuszka i się zastanawiam czy czasem nie na proszek dzidziuś...

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Sygine, ja to samo co Dziubek dostałam - Bromergon 2,5.
Stary 2011-08-21, 14:23   #4625
madzia1k1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
jakby Filip dalej zasikiwał co chwilę majtki i podłogę, i musiałabym co chwile z mopem latać, przebierać go i prać to bym dalej odwlekała naukę
teraz mała wisi na rękach prawie cale dnie wiec nie miałabym siły żeby jeszcze walczyć a tak jakoś powoli do przodu
dopiero chyba 4. dzień bez pampersa, na noc jeszcze zakładam, jak super opanuje sikanie i kupkę do nocnika w dzień to obczaję czy nadal nie sika w nocy to pozbędziemy się też nocnego pampersa
jaka to będzie oszczędność
dla Filipka

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
pewnie znowu zabrzmii jakbym sie wymadrzala ale moj patent na brak snu u Szymka. Klade sie razem z nim, z tym, ze jego klade sobie na piersi o w taki sposob:
Maly wtedy zasypia bez problemow, wtuli sie we mnie i spi. Ja czasami z nim spie ale czesciej odkladam go do wozeczka/lozeczka
u nas też to działa

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Dziękujęza odpowiedź, bo już myślałam że się nie doczekam żadnej odpowiedzi

A Nataniel skończył wczoraj miesiąc I chyba go coś opętało w nocy, bo ledwie się budził to darł się o butlę i nie szło go uspokoić w żaden sposób Czyżby ten skok

A tak w ogóle to dzień dobry
u nas też dzisiaj niespokojnie od 5 rana do 9, co chwile popłakiwał, zasnał mi na brzuszku, przeniosłam do łóżeczka i znowu to samo, nie wiadomo co mu tak na prawdę dolega. Też może to być skok bo jutro 6 tydzień zaczynamy a jest wcześniakiem, więc może skok przyjść później. Po 10 wyszliśmy w końcu na spacer i to go uspokoiło i uspiło. Spał 3 godz. obudził się, zjadł i dalej śpi

Brumek, Edidka za pięknie donoszoną ciążę
DaKaro

Największe szczęście dla ojca i matki
Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki
To ich krew - życie, to ich własne dziecię.
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

madzia1k1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 14:27   #4626
CookieMonsters
Rozeznanie

Witam
Moje obie Zarazy śpią! Mniejsza od 3 godzin! Większa od godziny.. Razem, koło siebie
Dzisiaj w nocy położyłam Zuzke koło siebie spać na brzuszek i przespała 4 godziny! później bywało róznie, ale konkluzja jest taka : Moje dziecko chce spać tylko na brzuszku.. wiem, że to w nocy niebezpieczne, ale niech śpi, jeśli tak chce Albo może to ta melisa na nią działa? Nie wiem.. grunt, że dziś jest lepiej niż wczoraj
Czekam tylko aż sie obudza, bo taka ładna pogoda.. chciałabym na spacer iść
A no i pochwale się..
Zuza skończy dzisiaj o 21:55 4 tygodnie! Mam nadzieje, że już nie będzie rozwrzeszczanym noworodkiem tylko słodkim niemowlaczkiem
Buziaki
CookieMonsters jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 14:32   #4627
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
ak długo? Chyba poszalałaś w nocy.
Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
brumek jak moglas ty spiochu to do ciebie niepodone
A dajcie spokój! Umordowałam się porządnie tą bezsennością... Dobrze że już dzień

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 14:38   #4628
Marina1
Zakorzenienie

Dziewczynki a o co chodzi z ta odchowlania ?
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 14:41   #4629
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Dziewczynki a o co chodzi z ta odchowlania ?
No bo nasze forum "Mama z klasą" dzieli się na POCZEKALNIĘ (dla mamuś w ciąży) i ODCHOWALANIĘ (dla mam które już mają swoje dzieci na świecie) No i chyba następny wątek założymy już na Odchowalni, bo nierozpakowanych zostanie nas dosłownie z 5. A i te szybciutko przejdą na drugą stronę mocy
Stary 2011-08-21, 15:34   #4630
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry kochane

Lilko ja też odbijam Dominika właśnie jak ma te skurcze, ale nie zawsze pomaga, tzn czasem po 30 min dopiero odbije i wtedy jest spokój, ale przez te 30 min się męczy bo chce jeść, ale ma skurcze i tak je i się pręży.
Ale już znalazłam na to sposób, biorę go na brzuszk, zgaduję, zabawiam, aż odbije i jemy dalej

Agulaaabar
Może powiedz mężowi co czujesz. A dobrymi radami się nie przejmuj, bo one są nie do uniknięcia niestety.
To TY jako matka wiesz najlepiej co jest dobre dla Twojego dziecka i tego się trzymaj

DaKaro nie bój się kochana, pomyśl bardziej o tym jak o najpiękniejszym wydarzeniu w Twoim życiu Dostaniesz taki piękny żywy Skarb. Poród każda z nas przeszła, więc i Ty dasz sobie świetnie radę, wiem to!

Brunetko pewnie już po chrzcinach, mam nadzieję, że Ala była spokojna i taka pozostanie

Patik niebawem to wszystko się unormuje, musisz w to wierzyć

Marina dobrze, że troszkę Igorek dał Ci "odpocząć"

Carmela za 2 miesiące Sarci-ale ten czas leci!

Dziubek za 7 tygodni Szymonka

Zanetko bidulko, mam nadzieję że już się lepiej czujesz!

Brumek ale dowcipniś z Twojego męża Fajnie, że nie ma strachu tylko takie ciepłe czekanie
Lada dzień ujrzycie Tymusia

Zanko dla Filipka, że tak dzielnie pozbywa się pampersów

My dzisiaj naszą trójeczką byliśmy na obiedzie, a później na zakupach. Dominik przespał prawie całą wyprawę. Pogoda świetna, pewnie pójdziemy jeszcze na spacerek dzisiaj.
Noc przespał dzisiaj wspaniale, raz obudził się na karmienie i poszedł spać.
Z brzuszkiem (tfu tfu) u nas też zaczyna się chyba normować

Co się dzieje z Jacieeee, LadyInBlack,Margaret?

Była tu też Dusia z Rybnika, też się już nie pokazuje...

Edytowane przez Natka_
Czas edycji: 2011-08-21 o 15:41
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 15:55   #4631
Bartessa
BAN stały

Dziewczyny ktora mata lepsza, bo mam dylemat

ta:
http://allegro.pl/duza-interaktywna-...770231857.html

czy ta:
http://allegro.pl/fisher-price-mata-...760017343.html

siostra miala dac mate malemu crzesniakowi, ale nie wiedziala jaką i dala kase na mate, i teraz bądz tu człowieku mądry. ja mysle ze ta pierwsza chyba bo na dluzej dziecku starczy, z tym ze ta z fisher price znowu jest lepsza dla maluszka.

ps. dziękuje za mile slowa odnosnie Chrztu.

Edytowane przez Bartessa
Czas edycji: 2011-08-21 o 15:57
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 16:11   #4632
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
My dzisiaj naszą trójeczką byliśmy na obiedzie, a później na zakupach. Dominik przespał prawie całą wyprawę. Pogoda świetna, pewnie pójdziemy jeszcze na spacerek dzisiaj.
Noc przespał dzisiaj wspaniale, raz obudził się na karmienie i poszedł spać.
Natko, mam prośbę - zaraź mnie szczęśliwym rodzicielstwem
Stary 2011-08-21, 16:15   #4633
Bartessa
BAN stały

zamówilam tę z tiny love
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 16:17   #4634
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
DaKaro nie bój się kochana, pomyśl bardziej o tym jak o najpiękniejszym wydarzeniu w Twoim życiu Dostaniesz taki piękny żywy Skarb. Poród każda z nas przeszła, więc i Ty dasz sobie świetnie radę, wiem to!
Trzymam Cię za słowo. Muszę dać radę!
Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
DaKaro

Malwinka
Stary 2011-08-21, 16:30   #4635
Zmalowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
zamówilam tę z tiny love
Ja mam i polecam

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 17:23   #4636
agni82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
to samozwancza arystokratka, ktora papla bez zastanowienia, miesza fakty, czesto komentuje jakies sytuacje ktore tak zmiksuje ze soba ze calkiem inna opowiesc z tego wychodzi, potrafi przekrecic informacje ktora chwile wczesniej w tv na pasku czytala
do tego jest gadula i lubi byc zaczepiana na ulicy i wtedy rozne bzdety gada
oj kochana szkoda nerwów. trafił ci się typ teściowej -fantastki.
jest ich kilka:
pieprzna - pieprzy trzy po trzy
zjadliwa - zjada ostatnie nerwy
troskliwa - troszczy się tylko o swoją dupę
uczynna - uczynnie wyręcza się tobą w pracach domowych
zwinna - zwija ogon i ucieka jak cos napsoci

a ja po wizycie położnej:
podwozie ładnie sie goi
młody przytył 170 gram i jeszcze tyle i bedzie waga urodzeniowa
aspiryna w paracetamolu nie zaszkodziła mu
łuszczy się jak każdy noworodek (ile razy wy go smarujecie w tych suchych miejscach?)
żóltaczka lekka już sobie przeszła
kupka i siuśka pięknie

no i z gorszych wiadomości to moja anielska teściowa nauczyła dzieciątko brac smoczka. a na prawdę nie ma takiej potrzeby, bo on płacze tylko przy przewijaniu. troszkę mnie to zirytowało, ale cóż. jest jak jest.

a co tu dzisiaj tak cicho????
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 18:33   #4637
Kajool
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Dziewczyny ktora mata lepsza, bo mam dylemat

ta:
http://allegro.pl/duza-interaktywna-...770231857.html

czy ta:
http://allegro.pl/fisher-price-mata-...760017343.html

siostra miala dac mate malemu crzesniakowi, ale nie wiedziala jaką i dala kase na mate, i teraz bądz tu człowieku mądry. ja mysle ze ta pierwsza chyba bo na dluzej dziecku starczy, z tym ze ta z fisher price znowu jest lepsza dla maluszka.

ps. dziękuje za mile slowa odnosnie Chrztu.
widze, ze zamowilas. Ja kupowalam siostrzencowi ta FP i byla cudna ale maly i tak za bardzo sie nia nie interesowal. Wiem, ze TL sa rewelacyjne.

Ja musze jakas zabaweczke do wozka kupic. A u nas troche ciezki dzien ale w sumie z mojej winy. Maly slodko spal to glupia matka wziela sie za jego ubieranie aby isc na zakupy no i sie rozbudzil i tak troche marudzil.
Stary 2011-08-21, 19:06   #4638
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Ale dziś super dzionek z piękną pogoda

Najpierw wymeczyliśmy psy na spacerze, a później pojechaliśmy do Gdyni, chodziliśmy tyle że aż mnie nogi rozbolały.
Sara grzecznie spała, obudziła sie na butelke, akurat jak my zatrzymalismy sie na obiedzie- ma dziewczyna wyczucie,
Wdrodze powrotnej zajechalismy do sklepu po zabaweczke z okazji skonczenia 2 miesiecy

Dziewczyny zastamawiam sie nad jakas metoda antykoncepcyjna i sama nie wiem co wybrac Jak to u Was wyglada??

Fotki:

(naklejka na szybie zawsze była psia, teraz doszła córeczkowa )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20-21 (27).jpg (39,6 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20-21 (28).jpg (44,3 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20-21 (25).jpg (71,3 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20-21 (26).jpg (54,3 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20-21 (2).jpg (30,4 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20-21.jpg (49,6 KB, 63 załadowań)

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 19:12   #4639
brumek
Zakorzenienie

Carmelka, naraziłaś mnie na dodatkowe wydatki
Tak nam się z mężem spodobała błogość, jak maluje się na buzi Sary podczas kąpieli w wiaderku Tummy, że postanowiliśmy Tymkowi też takie sprawić
Mamy już wanienkę, ale stwierdziliśmy, że wiaderko mało miejsca zajmuje, więc możemy sobie kupić dodtkkowo. I najwyżej będziemy kąpać na przemian. Wanienka na pewno będzie w użyciu, ale nigdy nie widziałam żeby noworodki tak się cudnie relaksowały jak w tym wiaderku. Więc choćby dla przyjemności Tymka czasem wykąpiemy go w wiaderku

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Kurczę, dla mnie to niesamowite, że ktoś sobie może pójść na taki codzinny spacerek ... na plażę Mi się morze kojarzy wyłącznie z całą wyprawą, wakacjami itp. A dla Was to 5-minut pewnie i z psiakami czy dzieckiem możecie tam w każdej chwili dotrzeć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 19:20   #4640
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Carmelka, naraziłaś mnie na dodatkowe wydatki
Tak nam się z mężem spodobała błogość, jak maluje się na buzi Sary podczas kąpieli w wiaderku Tummy, że postanowiliśmy Tymkowi też takie sprawić
Mamy już w
Kurczę, dla mnie to niesamowite, że ktoś sobie może pójść na taki codzinny spacerek ... na plażę Mi się morze kojarzy wyłącznie z całą wyprawą, wakacjami itp. A dla Was to 5-minut pewnie i z psiakami czy dzieckiem możecie tam w każdej chwili dotrzeć
Wiadro uzależnia

A plaza tak blisko to faktycznie super sprawa, zamieniłam Świnoujście na okolice Trójmiasta, gdzies daleko od morza byłoby mi cieżko...

Stary 2011-08-21, 19:35   #4641
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Wiadro uzależnia
No właśnie to zadziwajace!!! Kiedy pierwszy raz usłyszałam o takim wynalazku i zobaczyłam je w sklepie, to uznałam że to dziwactwo i musi być super niewygodne dla dziecka i rodziców. Ale jak oglądam na youtubie filmy z kąpieli maluchów w tych wiaderkach (nie tylko Waszej Sarki), to po prostu nie mogę wyjść z zachwytu, jak dzieci na nie genialnie reagują! Uspokajają się, robią błogie miny, zasypiają, a te co mają zaparcia - robią kupę
Magia normalnie
Wiem, że i w normalnych wanienkach dzieci z czasem zaczynają się bawić i sprawia im to przyjemność, ale raczej nie noworodki, tylko już kilkumiesięczniaki. A tu prawie że od urodzenia jest ta błogość na buzi Jakby się czegoś nawąchały
Stary 2011-08-21, 19:42   #4642
Kajool
Zadomowienie

zakupilam przytulaka dla Szymka
o takiego : http://allegro.pl/show_item.php?item=1775425435
strasznie mi sie spodobal. a pani ma jeszcze termofory na kolki
Stary 2011-08-21, 19:51   #4643
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
te co mają zaparcia - robią kupę
Jak u nas był wybuch kupkowego wulkanu myślałam ze zawału dostane, a później nie moglam opanowac smiechu

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

wyszukałam kolejny gadzet

wpiszcie w youtuba Swimava, gdzie to mozna kupic

Stary 2011-08-21, 20:04   #4644
DaKaro
Zadomowienie

Do zobaczenia za kilka dni Kochane! Raczej mnie nie odeślą ze szpitala. Jutro nasz wielki dzień! Poza tym mamy też rocznicę ślubu-drugą. Będę informować na bieżąco co się dzieje, jeśli to tylko będzie możliwe. Będę wdzięczna za wszystkie kciuki. Do zobaczenia!

Malwinka
Stary 2011-08-21, 20:09   #4645
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

zaciskam !

Stary 2011-08-21, 20:09   #4646
brumek
Zakorzenienie

Cytat:

Tu chyba: http://www.swimava-pl.pl/

Cytat:
Do zobaczenia za kilka dni Kochane! Raczej mnie nie odeślą ze szpitala. Jutro nasz wielki dzień! Poza tym mamy też rocznicę ślubu-drugą. Będę informować na bieżąco co się dzieje, jeśli to tylko będzie możliwe. Będę wdzięczna za wszystkie kciuki. Do zobaczenia!
Kochana. trzymaj się cieplutko! Życzę znośnego porodu i zdrowiusieńskiego maleństwa!!! Kciuki oczywiście mocno zaciśnięte Wracajcie do nas szybko
Stary 2011-08-21, 20:20   #4647
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:

O kurde! Fajne to

Cytat:
Natko, mam prośbę - zaraź mnie szczęśliwym rodzicielstwem
Kochana, jestem 100% pewna, że kogo jak kogo, ale Ciebie nie trzeba niczym zarażać, bo jesteś tak pozytywną osóbką, że nie może być inaczej jak tylko szczęście
Stary 2011-08-21, 20:21   #4648
iustyna1
Wtajemniczenie

ale nam forum przycicha
my dzisiaj po grillu i długim spacerku ze znajomymi, jak za starych dobrych czasów
małą męczą gazy, zielonkawe gęste kupki i pojawiła się wysypka na buzi, jutro chyba pojadę wyprosić u lekarza receptę na bebilon pepti (nie wiem czy da bo mój pediatra jest na urlopie a pojadę do kogoś kto go zastępuje)

Brumek nadal czekam na smsa

Jak tam dziewczyny w dwupaku, coś się rusza?

jacieeee gdzie Ty jesteś? zaraz zobaczę w klubie czy nr kom zostawiła

Nerolka pisz co tam u Ciebie słychać!

DaKaro życzę pięknego prezentu na drugą rocznicę!!! Trzymam kciuki za szybkie wyjście Gabrysi!
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

Edytowane przez iustyna1
Czas edycji: 2011-08-21 o 20:23
iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 20:24   #4649
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
zaciśnięe
Stary 2011-08-21, 20:27   #4650
editka2022
Rozeznanie

da karo moje ciuki mocno zacisniete,wracacie do nas szybciutko

a u mnie ciszaaaa
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości