Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-21, 13:26   #811
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

caate mi się najbardziej podoba Foxi, ale to bardziej pasuje do kotki, więc dla kota jednak wybrałabym Fox

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 13:35   #812
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Kusi mnie obcięcie włosów na boba zaś i na zafarbowanie na kasztan.. co o tym myślicie?
mysle, ze to zly pomysl, bo to Ci jeszcze bardziej poszerzy twarz... ja bym byla za takimi do ramion, czyli zapuszczanie

dziekuje dziewczyny

noo z tym Foxem, to duuzo by nas laczylo, dlatego mam lekkie opory, ale chyba to wybiore, jako pierwsze - glowne imie

to samo mi TZ powiedzial, co Czeko zauwazyla, wiec cos w tym jest, a chce zeby z niego byl prawdziwy mezczyzna, bez watpliwosci
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 13:42   #813
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

caate dziękuje za opinię nawet jakbym zrobiła taką jak mam na ostatnim zdjęciu w albumie?

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 14:00   #814
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

muszę się was poradzić
poszukuję leginsów takich do ćwiczeń, zależy mi żeby były całkiem kryjące i elastyczne żeby nic mi nie pęklo czasem jak myślicie takie by się sprawdziły? http://allegro.onet.pl/legginsy-z-st...759489291.html lub http://allegro.onet.pl/gatta-leggins...766936470.html

Stary 2011-08-21, 14:04   #815
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Czekoladowa1 czy nie lepsze by były proste, bawełniane leginsy? wg mnie lepsza bawełna niż sztuczny materiał...

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 14:06   #816
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
muszę się was poradzić
poszukuję leginsów takich do ćwiczeń, zależy mi żeby były całkiem kryjące i elastyczne żeby nic mi nie pęklo czasem jak myślicie takie by się sprawdziły? http://allegro.onet.pl/legginsy-z-st...759489291.html lub http://allegro.onet.pl/gatta-leggins...766936470.html
Ja mam leginsy 3/4 czarne Nike do ćwiczeń. Nie jest to czysta bawełna, bo ma domieszki (jak co, to mogę sprawdzić skład materiału), ale jest przy tym nie tylko rozciągliwa, ale też przewiewna (skóra może bez problemu oddychać, a tyłek się tak bardzo nie poci ).

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 14:29   #817
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
muszę się was poradzić
Ja kupiłam świetne legginsy do ćwiczeń w New Yorker Zajrzyj tam, może akurat będą
Stary 2011-08-21, 15:27   #818
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej, ja wróciłam ze spacerku, i jadłam obiadek i wstawiłam fotki do albumu, takie o sobie cyknęłam bo żadnych nowym nie miałam..

caate mi również pasuje imię Fox dla Twojego kotka
Stary 2011-08-21, 15:32   #819
Lenka_1987
Zadomowienie

Witam Piękne.
Tyle mam nadrabiania, że ho ho...
Najpierw chyba nadrobię Was od strony 15 do końca, a później starą część wątku i początek nowej.
Ja już powoli zażegnuję skutki mojego zaniedbania... Dziś mam dzień bez makijażu, posmarowałam rano buźkę acnefanem, nałożyłam olej z pestek winogron na włosy, wypeelingowałam i zabalsamowałam się z rana, a w planach mam jeszcze pedicure, manicure, wieczorne balsamowanie i może coś jeszcze wymyślę...

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Przypomniała mi się teraz książka "Chłopiec w pasiastej piżamie? Czytała z Was któraś? Bardzo fajna, aczkolwiek trudna i smutna, ale warta uwagi. I jeszcze adaptacje filmową bardzo polecam.
Książki nie czytałam, ale film widziałam. Polecam film, a książkę muszę przeczytać

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
na jaki kolor malujecie rzęsy? używacie inne kolory niż tradycyjnie?
Ja na czarno tylko, kiedyś używałam namiętnie brązowego tuszu, szarego i grafitowego ale już nie tak namiętnie, ale to było kilka lat temu...

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
ja tylko na czarny

macie jakiś pomysł co do makijażu do tej zielonej sukienki?
Ja bym polecała makijaż podchodzący pod biżuterię albo buty, torebkę, inne dodatki
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 15:40   #820
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jak nazwac tego Pana?

Fox
Foxi
Fix
Felix

przepraszam za tego spama, ale ma 3miesiace a ja nadal mam z tym problem, bo lubie zdrobniale mowic do kota, wiec przydaloby sie jakies takie uniwersalne, od ktorego bede mogla tworzy pare wersji jego imienia. moze macie inne pomysly?

przepraszam za tego spama, jak nie chcecie to nie odpowiadajcie, wiem ze watek nie jest o tym, ale moze akurat jako obiektywne oko, powiecie co by mu pasowalo
ja się wyłamię i powiem, że mi osobiście podoba się dla niego Felix

właśnie wróciłam, wzięłam prysznic i nałożyłam pantenol w razie czego
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 15:48   #821
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Czekoladowa1 czy nie lepsze by były proste, bawełniane leginsy? wg mnie lepsza bawełna niż sztuczny materiał...
a czy one by nie prześwitywały ani tak brzydko nie rozchodziły się na tyłku?

Galadriela87 jak będzie ci się nudzić to możesz spojrzeć na skład

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 16:22   #822
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość

mi też najbardziej się Felix podoba

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 16:45   #823
Lenka_1987
Zadomowienie

Jak położyłam rano olej na włosy to mogę go przetrzymać do jutrzejszego rana, czy lepiej zmyć wieczorem? A jeśli myję codziennie rano włosy to mogę je olejować co wieczór na całą noc? Czy mogę przesadzić robiąc to tak często?

Kiedyś próbowałam olejować włosy, to dawałam olej (oliwa z oliwek, olej rzepakowy lub olejek rycynowy) wieczorem na włosy a rano zmywałam, ale robiłam to bardzo niesystematycznie - raz na dwa tygodnie, raz w miesiącu, a nawet rzadziej, więc nie było widać rezultatów, a teraz mam zamiar olejować włosy regularnie, ale nie chcę przesadzić więc powiedzcie, czy codziennie na noc olej kłaść to nie będzie za często??? Albo jak np w piątek wieczorem nasmaruję włosy olejem, a przez weekend nie będę nigdzie wychodzić to mogę zmyć ten olej dopiero w poniedziałek rano??
Stary 2011-08-21, 16:51   #824
Lilith890502
Zakorzenienie

mi się najbardziej podoba jednak Fox

dziewczyny możecie coś polecić na rozstępy?

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 17:04   #825
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Galadriela87 jak będzie ci się nudzić to możesz spojrzeć na skład
Pomyliłam się, to są leginsy RBK. A skład to: 92% bawełna, 8% elastan/lycra.

Lenka_1987 ja teraz piję na czczo łyżkę oliwy z oliwek. Włosów od pewnego czasu nie traktuję olejem, ale jak to robiłam, to zwykle zostawiałam tylko na parę godzin.

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 17:25   #826
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
mi się najbardziej podoba jednak Fox

dziewczyny możecie coś polecić na rozstępy?
A sa jeszcze czerwone? Jak tak to do kosmetyczki albo na laser, jak sa biale to tylko chirurg cos moze pomoc ;/ Tez sie zmagam.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 17:28   #827
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
A sa jeszcze czerwone? Jak tak to do kosmetyczki albo na laser, jak sa biale to tylko chirurg cos moze pomoc ;/ Tez sie zmagam.
białe ;/ no to chyba musze z nimi żyć

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 18:06   #828
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ja je kupie na pewno ale jeszcze nie teraz

wiecie co, musze sie pochwalic, we wrzesniu jade do pracy do niemiec na jakis miesiac, udalo mi sie wkrecic i jestem przeszczesliwa, w koncu cos konkretnego zarobie mam nadzieje ze sie tez opale, bo to przy winogronach bedzie
wczesniej nie pisalam bo nie bylo to pewne, ale teraz moge juz napisac
Gratulacje

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Jej dziękuję dziewczyny aż się zaczerwieniłam, niełatwo wygrać z kompleksami mam spódnice ale w nich nie chodzę latem cały czas w spodniach
3 września założę pierwszą falbaniastą sukienkę, Poszukam sandałów na wyprzedażach bo mam tylko jedne i one to chyba za bardzo nie pasują no nie?(dołączam zdjęcie)
Następne pytanie jakie okrycie wierzchnie do kościoła?
Do kościoła możesz założyć jakiś żakiecik, bolerko, sweterek. Ja na przedostatnim weselu w kościele miałam czarny satynowy żakiecik, a na ostatnim bolerko z krótkim rękawkiem

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

Dziewczyny planuję zacząc używać oleju do włosów;>
co sądzicie o tym?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...conut-oil.html
chyba, że możecie jakiś inny polecić
Mi kiedyś dziewczyny, ale to chyba z włosowego wątku, poleciły olej z pestek winogron z biedronki (około 12 zł za litr). Wczoraj zakupiłam, dziś pierwsza aplikacja (rano posmarowałam włosy, a jutro rano zmyję), jak chcesz to jutro zdam relację jakie są moje włoski po tym oleju (chociaż żeby ocenić wiarygodnie to powinnam go z miesiąc poużywać)

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Zmyłam lakier z paznokci u rąk, nasmarowałam je kremem i w rękawiczkach siedzę, żeby się wchłonął, a nie wytarł. Za jakąś godzinę mam zamiar wymoczyć paznokcie w podgrzanej oliwie z oliwek. I mam mały dylemat...

Czy skórki odsunąć przed moczeniem w oliwie, czy po??

Czy lepiej wieczorem pomalować paznokcie (odżywka jako baza + lakier), czy posmarować łapki dużą warstwą kremu + rękawiczki, a rano manicure dokończyć??
Stary 2011-08-21, 18:12   #829
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
białe ;/ no to chyba musze z nimi żyć
Ogolnie to powstaja metody dopiero, ktore pozwalaja na regeneracje rozstepow za pomoca lasera. Ale zadnym kremem sie tego nie zrobi. A ten laser to dopiero co jest sciagany do Polski i jest drogi bardzo. I to jeszcze chyba nie do konca ten tylko starszy.
Niby peeling kawitacyjny cos daje ale jakos nie bardzo to widze. Mikrodermabrazja tez widocznych efektow mi nie dala. Taki troche pic na wode.
Martwie sie co bedzie jak kiedys w ciaze zajde, bo rozstepow nie mam tylko na twarzy i szyji XD

Lenka- chyba przedobrzasz, zaden krem nie wchlania sie cala noc, takimi rekawiczkami to predzej sobie skore odparzysz niz nawilzysz trzymajac je tak dlugo. 10-20 min max. Godzina to juz za dlugo.

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2011-08-21 o 18:14
Stary 2011-08-21, 18:27   #830
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
J
I zgadzam się- pewność siebie dodaje sexapilu! Nie ma nic sexowniejszego niż pewna siebie i swojego ciała dziewczyna.
Też się z tym zgadzam w 100%

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Lenka- chyba przedobrzasz, zaden krem nie wchlania sie cala noc, takimi rekawiczkami to predzej sobie skore odparzysz niz nawilzysz trzymajac je tak dlugo. 10-20 min max. Godzina to juz za dlugo.
Dzięki za odpowiedź. Jeśli chodzi o pielęgnację paznokci to jeszcze zielona jestem w tym temacie. A zależy mi na ładnych długich paznokciach, więc będę Was tu pytać, radzić się.
A jak z tymi skórkami i moczeniem paznokci?? Lepiej najpierw wymoczyć, czy najpierw odsunąć skórki??
Stary 2011-08-21, 18:37   #831
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Jak położyłam rano olej na włosy to mogę go przetrzymać do jutrzejszego rana, czy lepiej zmyć wieczorem? A jeśli myję codziennie rano włosy to mogę je olejować co wieczór na całą noc? Czy mogę przesadzić robiąc to tak często?

Kiedyś próbowałam olejować włosy, to dawałam olej (oliwa z oliwek, olej rzepakowy lub olejek rycynowy) wieczorem na włosy a rano zmywałam, ale robiłam to bardzo niesystematycznie - raz na dwa tygodnie, raz w miesiącu, a nawet rzadziej, więc nie było widać rezultatów, a teraz mam zamiar olejować włosy regularnie, ale nie chcę przesadzić więc powiedzcie, czy codziennie na noc olej kłaść to nie będzie za często??? Albo jak np w piątek wieczorem nasmaruję włosy olejem, a przez weekend nie będę nigdzie wychodzić to mogę zmyć ten olej dopiero w poniedziałek rano??
Ja olej nakładam na noc przed myciem, ale ja myję co 3-4 dni., W takiej częstotliwości olej jest ok:P Wydaje mi się, że nie musisz zmywać go na noc, bo za dużo nawilżenia nie zaszkodzi

Cytat:
Ogolnie to powstaja metody dopiero, ktore pozwalaja na regeneracje rozstepow za pomoca lasera. Ale zadnym kremem sie tego nie zrobi. A ten laser to dopiero co jest sciagany do Polski i jest drogi bardzo. I to jeszcze chyba nie do konca ten tylko starszy.
Niby peeling kawitacyjny cos daje ale jakos nie bardzo to widze. Mikrodermabrazja tez widocznych efektow mi nie dala. Taki troche pic na wode.
Martwie sie co bedzie jak kiedys w ciaze zajde, bo rozstepow nie mam tylko na twarzy i szyji XD
U mnie na rozstępy nic nie działa, ale mam to gdzieś. Mam i nie będę płakała z tego powodu. A podobnie jak Ty nie ma ich tylko na twarzy i szyi (za to mam kilka blizn)

Witam Was w ogóle
Wczoraj popołudniu wybrałam się z moim chłopakiem do kina do galerii. Mieliśmy kupić mu spodnie dżinsowe, bo biedny nie ma w czym chodzić i po 2 godzinach chodzenia mieliśmy dla niego dresy, dla mnie różo-bronzer z Flormaru, mini i dwie koszulki Ale opanowaliśmy się i kupiliśmy mu te spodnie Byliśmy na KacVegas Bangkoku - wypaśny film
Dzisiaj za to zrobiliśmy sobie wycieczkę do Czech na safari i było cudonie. Widzieliśmy 4 miesięczne tygryski i małe lamparty i jakieś inne kotki Zaraz zabieram się za SPAmowanie póki mam siły, a to zdjęcia z Zoo

Miałam bliskie spotkanie z naturą.Pszczoła użądliła mnie w okolicy między pachą a piersią. Boli jak... no bardzo boli;/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_1791.jpg (175,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_1883.jpg (269,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_1747.jpg (135,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_1831.jpg (132,1 KB, 9 załadowań)

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

Edytowane przez jj4u
Czas edycji: 2011-08-21 o 18:38
jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 18:42   #832
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
hej jestem u Tż i korzystam przez chwilę z netu
Ja śpię w rękawiczkach bawełnianych
Stary 2011-08-21, 18:58   #833
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
A jak z tymi skórkami i moczeniem paznokci?? Lepiej najpierw wymoczyć, czy najpierw odsunąć skórki??
najpierw wymoczyc

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 19:06   #834
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dziekuje dziewczyny, teraz to jestem w kropce bo moim faworytem jest Felix

Cytat:

uzywam na noc w ten sposob kremy, olej rycynowy i rano mam pieknie nawilzone dlonie i mega twarde paznokcie

nawet ostatnio zainteresowalam sie rekawiczkami z essence do tego typu zabiegow i zaluje bardzo, ze nie moge ich dostac, bo uwielbiam dbac o dlonie i nie wyobrazam sobie zaprzestac stosowac rekawiczek na noc i tluscic cala posciel

czy tylko mi nie dziala dodawanie notek na blogspocie ?

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-08-21 o 19:32
Stary 2011-08-21, 19:06   #835
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
mi tez

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 19:37   #836
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
mi tez
zdecydowalam sie na Felix, brzmi dostojnie, a Fox i inne zdrobnienia moge uzywac kiedy chce

dziekuje Wam pieknie, bardzo mi pomoglyscie

aa i Felix wymyslila kochana Shadii

uff, dodala sie notka, wiec jak kogos interesuje ten makijaz, to zapraszam na bloga
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10002-1.jpg (59,4 KB, 42 załadowań)
Stary 2011-08-21, 19:43   #837
201604250941
Konto usunięte

jj4u- ja mam blizny po tradziku i tez niewiele sie z tym da zrobic jezeli sie nie ma na to $$$ na wypelnianie zastrzykami albo laserem xD kwasy to fikcja, czlowiek wyglada po nich jakby z wojny wrocil a blizny sa takie jak byly

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 19:55   #838
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Ja olej nakładam na noc przed myciem, ale ja myję co 3-4 dni., W takiej częstotliwości olej jest ok:P Wydaje mi się, że nie musisz zmywać go na noc, bo za dużo nawilżenia nie zaszkodzi

U mnie na rozstępy nic nie działa, ale mam to gdzieś. Mam i nie będę płakała z tego powodu. A podobnie jak Ty nie ma ich tylko na twarzy i szyi (za to mam kilka blizn)

Witam Was w ogóle
Wczoraj popołudniu wybrałam się z moim chłopakiem do kina do galerii. Mieliśmy kupić mu spodnie dżinsowe, bo biedny nie ma w czym chodzić i po 2 godzinach chodzenia mieliśmy dla niego dresy, dla mnie różo-bronzer z Flormaru, mini i dwie koszulki Ale opanowaliśmy się i kupiliśmy mu te spodnie Byliśmy na KacVegas Bangkoku - wypaśny film
Dzisiaj za to zrobiliśmy sobie wycieczkę do Czech na safari i było cudonie. Widzieliśmy 4 miesięczne tygryski i małe lamparty i jakieś inne kotki Zaraz zabieram się za SPAmowanie póki mam siły, a to zdjęcia z Zoo

Miałam bliskie spotkanie z naturą.Pszczoła użądliła mnie w okolicy między pachą a piersią. Boli jak... no bardzo boli;/
aaale fajnie
zazdroszcze takiego wypadu

a wspolczuje pszczoly
Stary 2011-08-21, 20:00   #839
lacrimachristi
Zakorzenienie

http://allegro.pl/chinskie-gumowe-ba...731327109.html dziewczyny ktore uzywaja baniek chinskich czy takie sa ok ??
chcialam zaczac uzywac ale nie wiem kompletnie jak sie do tego zabrac
Stary 2011-08-21, 20:09   #840
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
nawet ostatnio zainteresowalam sie rekawiczkami z essence do tego typu zabiegow i zaluje bardzo, ze nie moge ich dostac, bo uwielbiam dbac o dlonie i nie wyobrazam sobie zaprzestac stosowac rekawiczek na noc i tluscic cala posciel
ja widzialam takie rekawiczki takze w rossmanie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości