|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane
Cytat:
Np : Na domówce która trwała około 7 godzin wypił podobno 45 piw albo anegdotka, że kiedyś jak palił jointa z kolegami na ławce, podjechała policja i kazali im wejść do radiowozu i dać im bucha
|
|
|
#812 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane
Cytat:
Inne jego ściemy to przechwalanki,że ma takie układy,że powie jedno słowo i będzie ustawiony -dom, sprzęt rtv agd, dyplom itp.itd. Dobrze,że byłam z nim bardzooooo krótko ![]() Nie muszę chyba mówić,że wymiękłam po tej historii z HiV-em
|
|
|
|
#813 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzeba było nalegać, by powiedział to "jedno słowo" i byłabyś ustawiona do końca życia Ach, ty niemądra
|
|
|
#814 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak jakby, nie ma czym się chwalić i jeszcze wymyślać takich pierdół
|
|
|
|
#816 |
|
Rozeznanie
|
ja tez kiedys mialam popieprzony zwiazek. koles sam nic absolutníe nigdy mi w niczym nie pomogl a mi kazal prac swoje ciuchy RECZNIE bo to byly wrazliwe sweterki i jakis tam t shirt. mielismy ciepla wode na bojler i kiedys zamknas sie w lazience na 2 godziny i calutka wode nam wyciagnal ( moi rodzice wracali z pracy zmeczeni i chcieli sie wykompac a tu lipa nie ma cieplej wody) potem mial pretensje do mamy ze mu nie skrocila spodni bo przeciez ,, to dla niego najwazniesze" a mama byla taka klapnieta po pracy! raz wyzwal mnie od suki bo na cos mu zwrocilam uwage. a to byl blad bo moja siostra byla przy tym i prawie go rozwalila. mial jedna wade : brak zalet. wiecznie sie nad soba uzalal, i umial swoim nieszczesciem owonas sobie WSYZSTKICH dookola palca. przychlast po prostu
|
|
|
|
|
#817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda, ze swoich wrazliwych sweterkow nie wzial w swoje wrazliwe raczki i sam sobie nie wypral. Dupek.
|
|
|
|
|
|
#818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest jakaś fabryka buraków, o której nie wiem?
|
|
|
#819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak między nami-to do dziś sobie pluję w brodę ,że zrezygnowałam z takiej szansy
|
|
|
|
#820 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#822 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#823 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) na koniec wyprać w pralce w 60 stopniach. Tak w ramach pożegnania. Ile trwał ten super związek i jak wyglądało zerwanie, bo coś czuję, że musiało być wesoło?
|
|
|
|
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
.
. Edytowane przez Sweet Chocolate Czas edycji: 2012-10-24 o 20:10 |
|
|
|
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
Może i ja coś dodam, bo obiecałam TŻ, że muszę o tym gdzieś napisać (taa,taa, zabije mnie)
![]() Ostatnimi czasy co raz to bardziej zaczęłam walczyć z kupnem kosmetyków dla niego, tłumacząc, że do mycia twarzy nie wystarczy sama woda Po jakimś czasie zgodził się, poszliśmy razem do sklepu i wybraliśmy doskonały żel do mycia twarzy. Wieczorem coś długo mu zeszło w tej łazience, po czym wychodzi z czerwoną twarzą ...[Ja] Co się stało, co tak długo ? [On] Myłem twarz. [Ja] Dlaczego jest taka czerwona ? [On] Nooo ... od mycia. Dłuższa chwila mojego zastanowienia. Iiii, wpadłam na pomysł! ![]() [Ja] Jak ją umyłeś ? [On] Nooo ... żelem ? [Ja] Ale jak ? Wodą, żelem, dodawałeś coś ? UWAGA ... [On] A TO TRZEBA DO TEGO WODY ? ... [Ja] ![]() Po czym cała zawartość mojego pokarmu z buzi wylądowała na ekranie TV, a ja spadłam z łóżka wypominając mu to do dziś ![]() Tłumaczył się biedaczek: "Ale skoro to żel to mycia twarzy to nie sądziłem, że potrzeba do tego jeszcze wody. Fakt, ciężko się rozprowadzało i odpadła mi połowa twarzy, ale myślałem, że tak ma być." Jaki z tego morał ? Z nimi jak z dziećmi
|
|
#826 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#827 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#829 |
|
Zadomowienie
|
Hahaha, nie dziwie Ci się, ja np. mam taki moment, że np.: siedziemy w knajpie na kawce i ja i on czyta gazete, po czym ja nagle wybucham śmiechem, wszyscy patrzą na nas, a ja do partnera: "To do tego trzeba użyć wody" ?
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Słodki
![]() hihihi |
|
|
|
|
#831 |
|
Rozeznanie
|
a ja dziś usłyszałam ciąg dalszy przygód pana X co to ma brata Łukasza ciotecznego ale podobnego jak bliźniaka
|
|
|
|
|
#832 |
|
Raczkowanie
|
Świetny wątek, szkoda że tak późno przeze mnie odkryty.
Pan nr 1, rok ok. 2003. Maj - matury. Chłopak lat 23, z którym byłam od paru miesięcy zadeklarował, że zawiezie mnie na maturę. Nawet go o to nie prosiłam, ale pomyślałam, że to miłe. Matura zdaje się była o 9. On dzwoni przed 6 rano, nie dość, że mnie budzi to jeszcze mówi, że mnie nie zawiezie, bo wczoraj się zatruł i całą noc ściskał kibelek. Dodał, że to pewnie dlatego że razem ze mną tak się tą maturą denerwuje. Wracam z matur jakoś parę h później, wsiadam w pierwszy lepszy tramwaj i z tramwaju widzę jak z browarami w siatce przechodzi z kolegą po 2 stronie ulicy Nie zauważa mnie w tramwaju. Ja dzwonię chwilę później, pytam co robi mój biedaczek, a on na to, że leży w łóżku i umiera ![]() Pan nr 2, rok 2004. Lato. Jesteśmy ze sobą prawie rok. Pierwszy wspólny wakacyjny wyjazd. Morze, słońce, my. Leżymy na plaży, trzymamy się za rączki. Nagle mu mówię, że niedługo nasza rocznica, że fajnie by było jakoś ją uczcić, a on że faktycznie lepiej ją uczcić, bo taka okazja może się już nie powtórzyć No cóż, miał to być żart, ale tak dziwnie się poczułam. Pan nr 2, rok 2005. Gwiazdka Od tygodnia latamy za prezentem dla mamy mojego Ukochanego - prawie żaden nie jest doskonały dla mamusi, ale w końcu 25 letni Adam decyduje się na prezent - drogie markowe perfumy i ładną jedwabną apaszkę, perfumy nie żadna Puma czy Kate Moss, ale prawdziwe markowe Gucci. Ja uradowana myślę, że pewnie dla mnie też specjalnie się postara. Nadchodzi dzień świąt i z trudem ukrywam rozczarowanie, gdy rozerwawszy opakowanie z prezentem odkrywam, że dostałam korale ze sklepu Camaieu za ok 20 zł. Sama kupiłam mu grubą książkę jego ulubionego pisarza i fajny sweter, do tego czekoladki z Lindt. Ale cóż... jak się później okazało to dopiero początek. Pan nr 2, rok 2006, dzień kobiet. Dostaję skromną różyczkę, bez przybrania. Wcześniej Adaś odwiedza mamusię. Nigdzie tego dnia nie wychodzimy. 2 dni później wspólnie idziemy do mamusi, tam na jej stole przepiękny bukiet od Adasia i pralinki. Pan nr 2, rok 2006 Lato Szukam od paru tyg pensjonatów na wyjazd nad morze, wszystko już zaplanowane, warunki idealne, cena super. Rezerwuję miejsca, na szczęscie bez wpłaty zaliczki. Parę dni przed wyjazdem Adaś odkrywa fajniejsze miejsce (100 km dalej, drożej i patrząc na zdjęcia wcale nie fajniej). Ale się uparł. No więc jedziemy, jak się okazało miejsce było przeciętne. Wracamy do domu i słyszę jak mamusia Adama pyta się - i jak te pensjonaty co wam znalazłam, podobało się? Ja w szoku. Pan nr 2, rok 2007, początek roku. Przebąkuję mojemu Adasiowi, że jesteśmy ze sobą razem już ponad 3 lata. Mówię o ślubie, dzieciach. No i słyszę odpowiedź, że nic z tego, że on na razie nie zamierza się hajtać. Ma dopiero 27 lat i żebym to sobie wybiła z głowy, że jak już to ok 35 r. życia. Ja mu na to, że kiedyś tak nie twierdził - on na to, że priorytety się zmieniają w życiu. Miesiąc później Ada i Adam nie są już ze sobą. Minęły prawie 4 lata i Adam z tego co mi wiadomo wciąż mieszka u mamusi. Ale to tylko niektóre z rzeczy, które mi się teraz przypominają. Było tego trochę. CDN.
Edytowane przez Adka_Adka Czas edycji: 2011-08-23 o 20:51 |
|
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak kobieta kobiecie może taką krzywdę robić no |
|
|
|
|
|
#834 |
|
Raczkowanie
|
Ada
Oplułam monitor z rana Ubaw po pachy. (choc pewnie wtedy nie było Ci do śmiechu, ale Bogu dzięki że stało się jak stało, a teraz przynajmniej masz się z czego śmiac) |
|
|
|
|
#835 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy go podpuszczałaś?
|
|
|
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
niezle Ada,
moj byly obiecal mi pierscionek z odpustu tak pol zartem pol serio ....pierscionka nie dostalam "bo mu braklo kasy" po czym kupil....płyte dla mamusi i cukierki na wage siostrze.Dziwne. |
|
|
|
|
#837 |
|
Raczkowanie
|
przekora- miszcz .
Skoro już wątek się odnalazł, to i ja coś dodam o moim, bo czasem to jest niezły śmiech. Siedzimy u niego, tż zabrał się hardo do sprzątania. Chwyta pierwsza z brzegu ściereczkę i ściera nią kurze. Aż okulary do czytania mi zaparowały ze zdziwienia, sięgam więc po chusteczke do nich, taka czyszczacą, specjalną. - Widziałeś moją chusteczkę do okularów? - Nie. - i sprząta dalej. Po paru minutach szukania patrzę i co- ON SPRZĄTA MOJĄ CHUSTECZKĄ. - Czy to jest moja chusteczka do okularów, ta którą sprzatasz?! (szczerze zdziwiony, chusteczka cała w kurzu) - no była to wziąłem, myślałem że do kurzu.. Albo zastawia pułapki na moje papugi, to gdy jesteśmy u mnie. mężczyźni, jaki nudny bez nich byłby świat..
|
|
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#839 |
|
Zadomowienie
|
Coś jak mój
![]() Ostatnio umył swoje buty gąbką do mycia kibla. Ma kurde ścierki do butów to wziął tą, a potem ja bym nią deskę czyściła Bucek
|
|
#840 |
|
Raczkowanie
|
raz np postawił plastikowa butelkę na klatce, potem ja musiałam zdjąc coś z klatki, i w rezultacie butelka spadła, a papugi sie wystraszyły. Jakos tak to zaprojektował żeby butelka spadła własnie wtedy kiedy ja potrzebowałam coś stamtąd zdjąć. Ale tak to raz zrobił, zwykle tylko gada do nich
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

), że ktoś mówi prawdę (o ile to nie ewidentna ściema) i staram się być głosem w drugą stronę, że "ej dziewczyny, a może ta osoba jednak naprawdę tak miała? różnie bywa w życiu. może to prawda?". 
Np : Na domówce która trwała około 7 godzin wypił podobno 45 piw albo anegdotka, że kiedyś jak palił jointa z kolegami na ławce, podjechała policja i kazali im wejść do radiowozu i dać im bucha 

Tak jakby, nie ma czym się chwalić i jeszcze wymyślać takich pierdół 

Jest jakaś fabryka buraków, o której nie wiem?
Tak między nami-to do dziś sobie pluję w brodę ,że zrezygnowałam z takiej szansy 

Wracam z matur jakoś parę h później, wsiadam w pierwszy lepszy tramwaj i z tramwaju widzę jak z browarami w siatce przechodzi z kolegą po 2 stronie ulicy
No cóż, miał to być żart, ale tak dziwnie się poczułam.