|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zadomowienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Nie dam rady Was nadrobić niestety.....przejrzałam wątek...
witam nową PM ![]() Dziś mieliśmy nasz półmetek (328 dni razem i 328 dni do ślubu), byliśmy u znajomych, ale kłóciliśmy się cały dzień (przez telefon ;/) no i jakoś tak bez sensu......w ogóle nie potrafił zrozumieć, że denerwuję się przed pierwszym dniem w pracy.......to moja pierwsza normalna praca, więc naprawdę potrzebuję wsparcia......niby już jest ok, ale jakoś ciągle smutno i przykro. Ech muszę iść spać, pobudka chyba 5.30 bo nic nie mam przygotowane, w ogóle nie wiem co mam brać jutro ze sobą i jakaś rozbita ciągle jestem.....heh, to się wyżaliłam... kiciu, z rodzicami niestety mam to samo, a to dopiero początek....najgorsze, że sami, wiedząc ilu i jakich mniej więcej chcemy gości, wybrali bardzo drogą salę, a teraz każą jednych gości (znajomych) wykreślać, a innych dodawać (dalsza rodzina....). Dobrej nocy!
#3512 |
Zakorzenienie
|
A mi został 1 rok, 1 miesiąc i 1 dzień do ślubu.
dziękuję dobranoc ps. uwielbiam wino.
#3513 | |
Zakorzenienie
|
wiecie co? tak sobie siedze z TZcikiem i On mi mowi, ze jego kupel z pracy (ktorego nie trawie, a jego wscibskiej zony tym bardziej) mu mowil, ze ten fotograf co wybralismy to jest swietny.. to mowie troche wkurzona do TZta: a skąd on wie jakiego mamy fotografa i wogole skad wie, ze sie hajtamy, to moj TZ mowi: "no chwale sie wszystkim co mnie za szczescie spotkalo i jaki jestem szczesliwy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A pokaż pokaż suknię ![]() Cytat:
dzisiaj zostało mi 5 miesięcy i 28 dni DDŚ! Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-08-21 o 21:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie no, nie ma opcji. Musi im się podobać i tyle! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Zakorzenienie
|
aa jeszcze co do ślubu KK - znalazłam takie zdjęćie - mam nadzieję, ze to nie ona bo wyrwało mi się bardzo niecenzuralne słowo jak to zobaczyłam
![]()
![]() |
#3517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
słodko ![]()
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Zakorzenienie
|
uf
![]() chociaż z drugiej strony to niewiele lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ma mega doła dzisiaj.
W ciągu roku przytyłam 10 kg i potrzebuje zrzucić tyle do ślubu a zostało mi tylko 8 miesięcy. Jak byłam sama to nie miałam problemów z wagą, ale odkąd jestem z TŻ zauważyłam że raczej mam skłonności do tycia. Jakoś to chyba też psychologicznie jest uwarunkowane bo moje znajome mają to samo. Stosowałam różne diety i kończyło się to przeważnie efektem jo-jo. Jak na razie postanowiłam ćwiczyć codziennie po 1-2godz, plus rozsądna dieta. Może wy znacie jakieś skuteczne metody?
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2011-08-21 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Popularne są też ostatnio diety Dukana (z tym, że słyszałam wiele negatywów) i dieta South Beach
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz wyeliminować z diety to od czego najbardziej tyjesz (wbrew pozorom to zależy od metabolizmu i nie kazdy tyje od słodyczy) dużo ćwiczyć szczególnie te partie ciała z których najwięcej chcesz zrzucić tłuszczyku (najczęściej to uda i brzuch) jeść mniejsze porcje ale częściej. No i co do samej diety musisz jeść mniej tłustego itp ale nie na zasadzie że jakiś typ diety tylko gotować mniej tuczące potrawy ale to co lubisz. A i co do pieczywa ja np jem ciemne pieczywo jest zdrowsze i mniej tuczy. co do różnego rodzaju diet są one skuteczne ale nawet otrzymując wagę docelową trzeba się jej trzymać a większość rzuca dietę no i efekt jojo gotowy
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedzi
![]() Jak dla mnie własny ślub jest wystarczającą motywacją by zmienić sposób odżywiania ( i mam nadzieję że tak już zostanie). Bardzo długi czas ważyłam 45 kg przy wzroście 165 cm ( i mogłam jeść wszystko), potem dobiłam do 50 (zmiana przemiany materii) w w przeciągu roku zobaczyłam na wadze równe 60kg. Dałam sobie kilka miesięcy aby wrócić do 50 kg ![]() Zresztą muszę dać radę by zmieścić się w kupioną suknie ślubną ![]()
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2011-08-21 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3525 |
Rozeznanie
|
a ja muszę Wam powiedzieć, że miałam mega udany urlopowy weekend!
Cały spędziłam z moim TŻcikiem i się nim nacieszyłam. Przed chwilą skończyliśmy oglądać starą komedię z 1983 pt. Wakacje i było super! Wcześniej zrobiliśmy wspólnie jedzenie i piłam sobie pomarańczowego Bacardi ![]() Powiedziałam mu, że chciałabym żeby już był nasz ślub i żebym była jego żoną, a on mi na to, że już nią jestem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Matko Dziewczyny!!!! Ta kobieta sprzedała dziś tą sukienkę innej dziewczynie!! wlasnie odczytałam maila!! Tak mi napisała: Doskonale pamiętam, że umawiałyśmy się na kontakt w sytuacji, gdyby pojawiła się inna osoba zainteresowana kupnem sukienki. Jednak nie zapisałam sobie Pani numeru telefonu, ani nie miałam go już w pamięci telefonu i nie było możliwości szybkiego kontaktu, a dzisiejsza klientka była bardzo bardzo zdecydowana na zakup sukienki. Także bardzo serdecznie przepraszam, że nie uprzedziłam Pani, ale nie mogłam sobie pozwolić na kontakt drogą mailową, gdyż za długo by to trwało, dodatkowo biorąc pod uwagę, że klientka przyjechała z Żagania. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
yyy no nie ładnie się zachowała :/ więc będziesz poszukiwać tego modelu?? ![]() dobra laseczki lecę spać bo rano wyruszamy do Warszawy do jutra ![]()
![]() |
#3527 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | ||
Rozeznanie
|
Juhu zaraz idę spać, ale napiszę Wam jeszcze parę słów na dobranoc
![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28893868]wiem, nie do mnie to było ![]() ![]() koniecznie. Jak chodziłam z TŻ na tańce to po nas właśnie były lekcje dla osób przed ślubem i dziewczyny przychodziły w halkach ![]() Aczkolwiek koleżanka teraz ślub brała tydzień temu, tańczyli walca angielskiego i mówila że ciężko w sukni ![]() ![]() A wy co chcecie tańczyć? walca angielskiego, wiedeńskiego czy coś innego?[/QUOTE] A bardzo Cię proszę - piękna suknia zasługuje na pochwałę ![]() ![]() No właśnie jeśli chodzi o duuuże suknie, to ja bym tak nie psioczyła ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Łooo 5 miesięcy (i 28 dni :p) no to grrrubo! Są nerwy ![]()
![]() |
#3529 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wygląda na to, że jednak nie ma reguły i każdy uczucia odbiera inaczej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam za Ciebie kciuki ![]() ![]() ![]() Śpijcie słodko dziewczynki ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3530 |
Rozeznanie
|
tak byłam ją mierzyć 5 dni temu. sama byłam zaskoczona , że tak dobrze na mnie leży i w ogóle, ale stwierdziłam , że wstrzymam się z decyzją pamiętając poprzednią przymiarkę z inną sukienką - chciałam zwyczajnie posłuchać opinii innych. Okazało się, że wszystkim się podobam, ja jeszcze biłam się z jakimiś myślami odnośnie koła itp. ale w gruncie rzeczy byłam zdecydowana. Jednak nie spieszyłam się, bo nie sądziłam że ona wywinie mi taki numer! aukcja miała skończyć się dopiero jutro o po20. i umawiałyśmy się na kontakt gdyby taka sytuacja miała się wydarzyć. więc spałam spokojnie i miło spędzałam weekend! a tu się nagle okazało, że nagle ktoś nie ma mojego nr tel! rewelacja
---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- na poprawę humoru szukam prezentu urodzinowego dla mojego kochanego TŻ , przypadają dopiero na ostatnią sobotę września, ale ja lubię się wcześniej rozglądnąć. Myślałam m.in. o koszulce z nadrukiem : Jestem Superfacetem ale mam już Superkobietę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Witojcie!!
Nadrabianie Was, to jak syzyfowa praca - im dalej czytam, tym więcej stron się pojawia ![]() ![]() ![]() Ale do rzeczy, bo trzeba kiedyś iść spać ![]() ![]() Zwierzaki, które tu wklejałyście - same słodycze ![]() Cytat:
My już dawno mieszkamy razem, mamy kredyt, który TŻ wziął z Rodzicami jeszcze zanim mnie poznał, chcielibyśmy Go jak najszybciej spłacić i wynieść się poza Warszawę, wybudować dom w ogrodzie. Na razie jednak to marzenia, które zamierzamy spełnić, jak tylko będzie taka możliwość. Jamee, Madziuniusia - bardzo się cieszę, że Wasze spotkania Rodziców się udały ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cieszę się bardzo, że w domu się poprawiło i wreszcie coś zaczęli dostrzegać.... Super, że już mogłaś wrócić ![]() Laska, sorry, że to powiem, ale strasznie głupi ten Twój Chłop ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ewika, ta kiecka, co ją wkleiłaś jest prześliczna!!!! Leć ją mierz i bierz, cudnie będziesz wyglądać! sztuczko, w tym wzorniku kolorów Akcesu i ja odnalazłam swoje kolory.... ![]() Ale jestem już zmęczona, choć spałam dziś do 13, bo z panieńskiego wróciłam ok 4 nad ranem, zabawa była przednia ![]() ![]() ![]() Dodatkowo miałyśmy darmowy striptiz ![]() ![]() ![]() Wklejam Wam jedną fotkę, jak wyglądałyśmy. Niewyraźna trochę, bo nie chce mi się twarzy zamazywać, ale widać ogólnie, jaki miałyśmy look ![]() No i na koniec to, co tygryski lubią najbardziej - fotki z przymiarek ![]() ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-08-22 o 01:24 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |
Rozeznanie
|
http://moda.allegro.pl/dla-odwaznej-...762342800.html
was ist das ???? ![]() ---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:25 ---------- ale wydaję mi się że Tobie ostatnia najbardziej przypadła do gustu ?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
Chatko według mnie najlepiej wyglądasz w sukni nr 4 potem 3 i 1. Ostatnia jest bardzo ładna ale jednak mi się wydaje że ten dol Cię przytłacza. 2suknia no może być a 5i6 odpadają wg mnie
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Chatko najlepiej w 1, 4 i ostatniej
![]()
#3535 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiesz ja z tym kołem tłumaczę sobie tak samo ![]() ![]() Lasagne robiłam 2 tyg temu. Też wyszła pycha, ale na drugi dzień była lepsza, nie wiem czemu. Tylko samo przygotowanie zajęło mi 2h masakra ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do sukni to wg mnie najładniej leży 1. Ale patrząc na ciebie mam wrażenie że podoba ci się ostatnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chatko podobasz mi się w ostatniej sukni ![]() Idę dzisiaj na nockę (dodam, że pierwszą w życiu) i mam nadzieję, że nie zasnę na stojąco ![]() A i mam dzisiaj rok miesiąc i 14 dni do ślubu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2011-08-22 o 06:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 | ||
Wtajemniczenie
|
o kurcze
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 4 strasznie uwydatnia Ci biodra... i dlatego mi się nie podoba ![]() Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2011-08-22 o 07:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3538 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do 4 się zgodzę. A tobie Chatka która najbardziej? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
Chacia - najpiękniej Ci w tej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1313972052 Jest taka subtelna - pasuje do Twojej urody. Powiem więcej, zawsze wklejałaś nam tu głównie falbany. A w tych modelach z dużą ilością falban prezentujesz się hmmm (jakby to ująć...) mniej korzystnie niż w tej, która mi się podoba. Oczywiście wybór jest Twój, to moje zdanie - mam nadzieję że nie uraziłam
Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-08-22 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak dla mnie ostatnia piękna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.